Wall isolasjon film

Dampsperre vegg - pålitelig beskyttelse mot fuktige hus

Når du bygger et hus spesiell plass det tar skritt for å beskytte veggene mot fuktighet og damp. Gjør det helt avgjørende, fordi fuktighet kan føre til utseendet av skadelige mugg og jordslag. For å unngå dette, må du utføre høykvalitets dampsperre. Hvilke materialer er brukt til dette formålet, vurdere ytterligere.

Isolasjon av vegger mot fuktighet - i alle fall er det nødvendig?

Hovedoppgaven som utfører en dampbarrierevegg, er forhindre akkumulering av fuktighet i isolasjonen. Innretning for varmeisolerende sjiktet påføres materialer som er gjennomtrengelig for luft. Hvis fuktighet kommer inn i isolasjonen og akkumuleres der, et lag av isolasjon opphører å utføre sine funksjoner. På steder hvor vann etterhvert går fra veggene tapet, gips belegg forringes, er det sopp og mugg. Deretter kan mugg og sopp spredt på alle veggene. Deretter bringe dem veldig hardt. I tillegg er soppsporer er skadelige for menneskers helse.

Dampsperre hindrer det samler seg fuktighet i isolasjonen

dampsperre apparat er utført i flere tilfeller:

 1. 1. isolerende innendørs. Dette er spesielt viktig om isolatoren er laget av materialer som er basert på ull. Glassull og mineralull er gode varmeisolatorer, i tillegg gir de "pusting" av veggene, slik at luften. Deres viktigste ulempen - de absorberer fuktighet. Jo mer det akkumulerer, jo verre disse materialene holde på varmen og dermed lett skadet. Dette kan unngås hvis dampsperren vegger vil bli gjort.
 2. 2. For bygninger med en veggkonstruksjon laget av flere lag. Lagdeling innebærer den obligatoriske nærvær av beskyttelse mot damp og fuktighet. Dette gjelder for hus av rammekonstruksjoner.
 3. 3. For yttervegger og ventilerte fasader. Paroizolyator i dette tilfellet er mer beskyttet mot vinden. Dets nærvær ikke gir luftstrømmen aktivt sirkulerer. Takket være denne ytre finish opplever mindre stress og bedre utføre sine funksjoner.

Damp tetningsmaterialer, må ha en god luftgjennomtrengelighet

For dampbarriere-materialer blir anvendt, som hindrer inntrenging av fuktighet, men dette er ført gjennom mikroporene inn i luftrommene. Som en dampsperre var maksimal effekt, er det nødvendig å anordne ventilasjonssystem, som den naturlige luftsirkulasjon ikke vil være tilstrekkelig. Sammen med en kvalitativ ventilasjon lag av dampsperremateriale beskytter rommet fra fuktighet. Men universell paroizolyatorov som kan beskytte noen struktur fra taket til kjelleren, ikke eksisterer. Deres valg avhenger av materialet og veggkonstruksjoner. Hvis innefuktighetsnivået er riktig, er det dampsperresjiktet ikke er nødvendig.

Typer paroizolyatorov - noen velger å arbeide utenfor og inne i huset

For å beskytte veggene fra fuktig damp, flere typer materialer. For det første er det fugemasse. Slike materialer er påført direkte på overflaten av veggen, og skaper et lag som effektivt beskytter ikke bare mot fuktighet, men også tillater veggene å "puste". Mastic påføres veggene før den avsluttende lag utføres dekorative behandling materialer.

Mastiksen påføres overflaten før behandlingen

Også bruk av polyetylenfilm med en tykkelse mindre enn 0,1 mm. Dette er en av de mest brukte alternativer for en dampsperre. Når et lag enhet er ikke nødvendig å sterkt trekke filmen, slik at den ikke brekker. Ulempen med konvensjonelle film er at den ikke har noen perforeringer, og derfor ikke pustende. Men nå industrien begynte å produsere perforert polyetylen, som er pustende, slik at du kan skape et komfortabelt mikroklima i bosted.

Den mest fordelaktige utførelsesform er membranen er en film. Det ligner på analog av polyetylen, men har flere lag, noe som effektivt holder på fuktighet ved å føre en tilstrekkelig mengde luft. Filmmembran på grunn av deres ytelseskarakteristikker for maksimal funksjonalitet isolator. Bruken vil ikke fryse veggene, bryte ned, noe som forlenger levetiden av bygningen.

Den mest fordelaktige alternativ dampsperre - membranfilm

Membran filmer er tilgjengelig i ulike typer. I hvert tilfelle, kan du plukke opp paroizolyator som mest effektivt vise sine egenskaper under drift:

 • Mens isolerende vegger fra utsiden av strukturen på toppen av en varmeisolator fit "Izospan" med tilsetninger som øker brannsikkerheten, "Megaizol A", "Megaizol SD".
 • For internt bruk, er "Megaizol B" - en polypropylenfilm av to lag som har et antikondens overflate.
 • For strukturer med våtrom, slik som bad og badstuer, en dampsperre som stiller spesielt høye krav stilles damp- og vanntette materialer, slik som "Izospan". Et karakteristisk trekk ved disse materialer - tilstedeværelsen av det reflekterende lag.

Alle polypropylen filmer må forsterkes med glassfiber.

Anordningen er en dampsperre - læringsprosedyre

Slik skal utføre en fuktsperre, må du vite at det er på utsiden og innsiden av bygningen er gjort annerledes. Isolering av skillevegger er utført fra innsiden, slik at fuktsperren er også plassert på innsiden. I første etasje og kjeller dampsperresjikt er laget utenfor. I bassenger, er damp nødvendig fra begge sider, stabling teknologi er lik som for første etasje.

Før varmeisolasjon virker i første etasje skal fremstilles arbeidsflate. For det første bør det være klart, og deretter påføre et beskyttende belegg. Mer komplisert program teknologi er en flytende gummi, som det krever bruk av spesialutstyr. Sammensetningen av materialet omfatter to blandinger som umiddelbart polymeriserer etter blanding. Derfor blir oppløsningen fremstilt like før bruk og påføres ved hjelp dvuhfakelnogo gun, sprøyting av en væske under trykk.

Når enheten beskyttende lag mot vanndamp bitumen utføres følgende trinn:

 • et første lag av mastiks brukes, utfører funksjonen til en primer;
 • ytterligere påføres i to lag av bituminøse materialer i form av ruller eller mastiks.

For konstruksjoner som ligger over kjelleren og første etasje, blir dampsperrevegger utført innendørs. Når enheten på innsiden av dampsperren skal følge noen regler:

 • må du først montere en kasse;
 • en kasse stablet isolator;
 • deretter stablet film, og hvis den har en reflekterende overflate, bør reflektoren være utplassert inne;
 • for tetning av skjøter er limt;
 • kontrobreshetka innrettet for polypropylen;
 • den siste fasen av etterbehandling utføres.

Når enheten beskyttende lag mot fuktighet og damp er ønskelig å etterlate frie luftrom for luftsirkulasjon og fjerning av overskytende fuktighet.

Har en dampsperre-enhet teknologi rammeverk og trekonstruksjoner

I rammekonstruksjoner av bygningen isolasjonen opptar en tredjedel av veggtykkelsen ikke er mindre enn 150 mm, imidlertid, og det er absolutt nødvendig å anordne et dampsperresjikt. Hvis dampsperren er svak, er ovnen begynner å hope seg opp fuktighet, mister isolerende egenskaper og begynner å smuldre opp. Paroizolyator montert på rammen og trim. Festet den med hjelp av konstruksjon stiftemaskin. Disse leddene er forseglet med tape eller mastiks smøres.

Dampbarrierevegg er montert på den indre siden av en ovn, for derved det dannes et gap mellom lagene, noe som gir den nødvendige ventilasjon i rommet å skape optimale mikroklima.

For trebygninger, damp også nødvendig. Men det er ikke umiddelbart utført. Faktum er at under byggingen av husene av tømmer og trevirke konto for det faktum at veden er tørket til en viss grad før bygging, og til slutt det tørke selv for ytterligere utnyttelse av det ferdige hjem. Inntil tørre trekonstruksjoner som ikke er anbefalt å utføre en dampsperre.

I et trehus, kan damp vegg være internt eller eksternt. Hvis utvendig isolasjon legges overlappende paroizolyator. Disse leddene er forseglet med tape. Videre er det varmeisolerende lag anordnet som er å beskytte impregnering. I den siste fase, den ytre finish.

Dersom isolasjonen er holdt innendørs, blir den første kasse anordnet. Den tjener som grunnlag for enheter tettesjikt. Videre er montert på veggen metallprofil, på hvilket det er plassert en varmeisolator. Det neste laget er laget av dampbarrierefilm. Leddene bør nøye forseglet med tape. Ved avslutningen av saken interiøret.

Således har vi funnet ut hvorfor dampsperre vegg. Dens viktigste oppgave - å skape hindringer for oppføring av fuktighet og beskytte isolasjonen og interiørdesign. Hvis du observerer teknologien og bruk riktig paroizolyator, vil utformingen bli beskyttet mot fuktighet og terminstruktur operasjonen vil bli utvidet.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten en aktiv link til det er forbudt.

isolasjonsmaterialer

Selv om det ser ut til at luften inne i huset er svært tørt, og selv spesielt kjøpt luftfuktere, fortsatt den inneholder store mengder fukt. Før advent av i bygging av energisparende materialer, er det ingen som bryr seg. Moderne isolasjonsmaterialer basert på mineralull har vært ineffektive og har mistet de fleste av sine teplosohrannyh kvaliteter på grunn av den gradvise tisse. Derfor er kommersielt tilgjengelig film var spesielt, noen av hvilke er montert bare på utsiden og er vind- og fuktsperre, mens den sistnevnte er anordnet inne i rommet side og hindrer inntrengning av damp. Artikkelen fokuserer på riktig dampsperren hjemme.

Hva er dampsperre i huset

Hus uten å anvende dampbarriere kan være tilfelle dersom det er isolert med skum, Penoplex eller ingen varmeisolerende sjiktet har slike skumblokken og tegl.

 • Men for å spare på oppvarming og for å forbedre teplosohrannyh karakteristikker av husene i moderne konstruksjon er nesten alltid brukt naturlig isolasjon laget av cellulose (ecowool) eller basalt ull. Men her må vi huske konstant fuktighet utveksling som finner sted i et bolighus.

 • Så, hvis huset er for fuktig, vanndampen vil uunngåelig bli absorbert av vegger og tak, og omvendt, hvis for tørr luft, vil denne fuktigheten postadressen din tilbake til rommet. Hva kan det konkluderes at hvis isolasjonen i veggen ikke vil bli beskyttet av isolerende film, vil den fuktighet akkumuleres det i seg, fylle hele luftspalte mellom mineralullfibrene, for derved å frata den for dens termiske isolasjonsegenskaper.

Tips: med unntak av interne partisjoner i huset. En av de viktigste faktoren ved hvilken varmeren basert på mineral absorberer damp er den temperaturforskjell som er ved de ytre veggene. I dette tilfellet, på innsiden av kondensat samler som er mest farlig for materialet. Men i de indre vegger av denne effekten er ikke til stede, slik at de ikke lukker damp isolerende materiale.

De tilfeller hvor installasjon av en dampbarriere kreves

 • Når veggene som grenser til gate utvendig isolert med mineralull;
 • Hvis "pirog9raquo; Veggen består av flere lag, hvorav den ene er en bomulls isolasjon. I dette tilfellet er den dampbarrierefilmen som er montert på den indre side. Det mest slående eksempel på en slik anordning - en ramme hus;

 • regenerering av ventilerte fasader. Mineral isolasjon må være lukket fra utsiden hydroprotective film og innvendig damp retarderende. Først vil beskytte isolasjonen mot vann og luftstrømning, og den andre fra det indre av damp. Et godt eksempel er et trehus, en tre styringspanel eller ytterkledning.

Dampbarrierefilm fremstilles i flere former og bestemmelsessted er delt inn i vegg og tak;

 • tak, damp,. Den er festet ved boligrommene, beskytter isolasjonen mot de stigende damper. Dette er et viktig trinn, som fordampning av fuktighet fra den varme luft stige opp og kan trenge inn i isolasjonen. Flater er ikke bare tap av varme, men også dannelse av mugg og jordslag. Vi trenger det bare i regenerering av opererte og oppvarmet loftet. Hvis det kalde loft plass, dampsperren ikke, begrenset til en vindtett membran av seg selv taktekkingsmateriale, som beskytter det mot kondensdannelse;
 • dampbarriere vegger i huset. Det bør gjennomføres med spesielle materialer, som på den ene siden ikke bør gå glipp av damp til isolasjon, på den andre hånden fri til å skrive det ut, hvis fuktighet eller annen måte fikk inne. Dette er på grunn av mulige gap eller feilaktig foretatt leddene valsede materialer. Velge det beste spesiell diffusjonsmateriale stedet for den vanlige plastfilm eller glassinpapir;
 • damp, som mellombjelkelag. Det må også gjøres nødvendigvis, fordi det kan samle seg kondensat fra dampen stiger opp $

 • gulvet damp. Kreves i områder med høy fuktighet eller i hjemmene, hvor gulvet er isolert med mineralull. I dette tilfellet er den nedre siden filmen plassert vanntettende og fuktsperre legges på toppen. Og utstyre dampsperre når betongdekket etasje ligger rett over bakken.

Hvis det er et spørsmål om en dampsperre er nødvendig i et trehus, må du stole igjen på tilstedeværelsen av isolasjonen. Hvis det ikke er det, og veggen av huset er helt består kun av tømmer eller stokker, deretter montere isolasjon film gir ikke mening.

Typer av dampsperremateriale

Inntil nylig, den eneste damp isolerende materiale, som har vært brukt i Russland, var asfalten. Men med utviklingen av teknologi fra det etter hvert ble en start, og foretrakk en mer varig og materialer av høy kvalitet.

 • Polyetylen film. De er best brukt for en dampsperre av taket i stuen. I de fleste tilfeller er det isolert bjelkelag av mineralull, som den har bedre lydisolerende egenskaper. Plastfilm sikkert beskytte det fra å falle, selv små mengder fuktighet. Den salg finnes de vanlige materialer, forsterket eller hindret lag.

 • polypropylenfilm. Det er best brukt for isolasjon av taket på loftet. De kjennetegnes ved en øket motstand mot mekanisk skade og motstand mot UV-stråling. På sitt arrangement, kan du trygt reparere taket, uten frykt for at fuktigheten siver inn i huset.
 • membranen. Dette populære og felles bruk av en fuktsperre er fremstilt som et enkelt lag eller en flerlags banemateriale. Disse fiberduk kan være ensidig eller bilateral, vil avhenge av deres plassering og funksjonelle egenskaper. Det beste er bruk av billig bilaterale ikke-vevede membraner.
 • Pustende filmer eller membraner pustende. De helt utelukke muligheten for penetrering av vanndamp inn i den termiske isolasjon, men dette hindrer ikke deres utgang fra innsiden. De lar deg spare på boareal, siden det ikke er nødvendig å utstyre et ventilasjons gap for deres funksjon.
 • Konvensjonelle dampbarrierefilm. Dens funksjon er å tilveiebringe en dampsperre på innsiden av veggene og taket. Den beskytter isolasjonsmaterialet fra å falle til damp inne i oppvarmede lokaler.
 • Dampbarrierebelegg membran med refleksiv. Stand til delvis reflektere varmen tilbake inn i rommet. Dette øker varmebeskyttelse av takrommet og opp til 10%. Relativt standard kolleger, har de en stor damp barriere egenskaper, så det er tilrådelig å bruke dem i rom med høy luftfuktighet.

 • Dampsperremembran med begrenset permeabilitet. Har diffusjon evner, kan du utgang par av rommene, som er uregelmessig. For eksempel kan det være en hage hus som er aktivt utnyttet i sommer, men bare noen få ganger kan varmes opp om vinteren.
 • Damp variable dampsperreegenskaper. Ideelt for reparasjonsarbeid, som kan monteres fra utsiden, uten å demontere den indre foring.

Produsenter dampbarrierefilmer

Det er et velkjent selskap sikrer at dens isolasjon film vil vare i flere tiår. For salg er en 3 hovedtyper av disse produktene:

 • dampbarrierefilm TechnoNikol. Brukes for ombygging. Ganske en allsidig materiale som er egnet for isolering av vegger, tak og skråtak av loftet. spiral pris er 1500 rubler.;

 • difuzzionnye membranfilmer TechnoNikol, beregnet for isolasjon av tak isolasjon mot dannelse av kondens i den. Det er en ikke-vevet polymert tekstil og beskyttelse på begge sider av polypropylen-stoff. I motsetning til konvensjonelle dampbarrierematerialer - en pustende film. Kostnaden for en standard roll er ca 3200 rubler.;
 • helmantlede dampbarrierefilm TechnoNikol. Enveis materiale for fuktsperre av taket. Det beskytter mot både vann og støv. For å oppnå maksimal styrke har spesiell armeringsnett stoff. Omtrentlig kostnad for 1200-1500 gni / rull.

Dette er sjelden tilfelle hvor en innenlandsk bedrift er et førsteklasses materiale av høy kvalitet til en rimelig pris.

 • med Izospan. Denne to-lags film beskytter isolasjonen mot innsiden. Også den kan brukes som underlag film på de ikke-isolerte tak. Den ene siden har en overflateruhet, hvis rolle er å holde overskytende fuktighet, og dens etterfølgende fordampning. Den annen side er glatt, det er montert på en varmeovn.
 • i Izospan. Analog foregående materiale, er det valgt som en dampsperre vegg ramme eller inne i et trehus.
 • IzospanD. Dette er den mest allsidige vanndamp retarder film av alle selskapets produktlinje Izospan. Det har antikondens belegg istand til å beskytte både den mineralull ved indre damp, så fra ytre fuktighet og vind. Dens styrke er så høy at den kan brukes som en selvstendig taktekking i 3 måneder, selv om vinteren. Ved montering av den på veggen fra utsiden, er det mulig å utsette den endelige anordning av vendt opp til 6 måneder. Pris Roll 2500 gni.

Installasjon av dampbarriereveggen i et trehus

dampsperre montasjeteknikk innebærer dens montering på innsiden av huset mellom isolasjonen og den kasse, som er montert på foringsmaterialet. Hvis du bruker moderne membranmaterialet, da den er plassert med den glatte siden nær en varmekilde. I dette tilfellet vil den dampsperre jevnt fordele strømmen av fuktig luft, og bringer den inn i ventilasjonssystemet.

En fremgangsmåte for å montere en dampsperre avhenger av hensikten rom i huset. I maloekspluatiruemyh eller yrkesbygg rom hvor lav luftfuktighet er tillatt å bruke ensidig måte alt ventzazora. I alle andre tilfeller er fagfolk anbefales å sørge for toveis ventilasjon, noe som er mye mer effektive. Ofte, produsenten av membranen på pakken indikerer anbefalte metode for installasjon.

 • Hvis huset er ikke ny, men det foregår oppussing, den første demontere alt i kø for å treramme vegger. Hvis det er mulig, inspisere isolasjonen eller tømmer for skader og fjerne dem om nødvendig.
 • Vegger og isolasjon bør være grundig tørket. Det er ønskelig å utføre arbeid i den varme årstid, fordi vinteren frost kan danne, som vil bli dampbarriere dekker over tid i en stor mengde fuktighet.

 • Hvis huset rammen er membranen rulles langs lengden og på tvers av veggen kutt for å overlappe ved hjørnene slått til en tilstøtende vegg på 10-15 cm. Krepjat sin vertiklanoy faset til hver rammebordet ved hjelp av en stiftemaskin. Det må genereres skjevheter, sprekker eller bretter. Derfor er arbeidet utført av to Daubney. Spenningen må være så sterk at isolasjonen i veggen er plassert tett, uten å falle ut av veggen.

 • Ovenfor, igjen med overlapping, blir det neste lag kastes, og en dampsperre er tilknyttet på samme måte. Etter som leddene limt lukket. På toppen av den fylte rammeskinnene, som tett presser dampbarriere og også tjener som et skjelett for kledning. Er sosboy vertilkanye lameller, som er montert på skruene i trinn på 60 cm (avstand svarer til et varmeapparat og en rammebredde på veggene i huset). I tillegg, som det filmstrimler festet rundt omkretsen av dør- og vindusåpninger.

 • Dersom damp er hjem fra en bar, deretter til veggene i første omgang var pakket ramme for isolasjon og fast plassert den der. Videre er alt arbeidet gjort på et lignende grunnlag.

Dampsperre tak i huset med sine egne hender

Oftest er det gjort, hvis det mellomliggende gulv laget av trebjelkelag og isolert med mineralsk eller basalt ull. For å utføre dette arbeidet vil kreve to personer til å gjøre det samme vil det være svært vanskelig.

 • Før arbeidet begynner, må taket være demontert og består kun av et tidsetterslep.
 • Deretter nedenfra, dvs. fra stuen, på loggene er festet dampsperre. Dette bør gjøres langs langsiden av rommet for å danne så små som mulige ledd.
 • Den nødvendige lengde, måle og klippe gulvet og har en forberedt segment stiger til taket. Hensiktsmessig er 2 mestere ligger på motsatt side av rommet. Dette gjør det mulig å plassere dampsperre og sikre at det ikke vris under montering.
 • For enkelhets skyld, i begynnelsen kan det være ganske enkelt "prihvatyvat9raquo; i noen få steder (men gjør det godt). Og sørg for at den er riktig posisjonert for å konsolidere allerede grundig.
 • Så er alle taket, ikke glem om overlappinger og liming.

 • Bottom å henge sine vedlagte lamellbunner uansett hva som vil være headliner.

Tips: arbeid ganske arbeidskrevende og ofte skjer når en og annen tåre på en allerede sikret område. I dette tilfelle plasteret er kuttet fra membranen med en kvote på kantene 10 til 15 cm. Den er satt inn i hullet og kanten er limt sammen med klebemiddel. Dette skaper en forholdsvis lufttett lag. Ovenfor i tillegg limt tape.

 • Ferdig festedampsperre, fra den andre etasje av cellestabelen dannet isolasjon.

Feil i dampsperren i en ramme hus

 • Feilaktig installasjon. Ved første øyekast virker det som en feil når du fester isolere filmen er rett og slett umulig. Hva kan være enklere enn å trekke det vel, for å feste til rammen og lim leddene. Men det er på grunn av den tilsynelatende enkelhet, noen utbyggere aktsomhet under arbeidet. Hvorved diskontinuiteter eller foldene er dannet. Men den verste feiltakelsen kan være en feil plassering av membranen, men heller feil side, slik at det begynner å ikke fungere ordentlig. Hvis det allerede var lukket ved den indre dekorasjonen, at virkningen av slikt arbeid, kan utleses kun et par sesonger, når det isolerende lag vil begynne å fungere mindre.
 • Installasjon av isolerende belegg på utsiden av huset. Dette er en grov feil som forårsaker at damp lekker fra innsiden av huset, og som passerer gjennom isolasjon, dampsperre og hviler på den legger seg på kondensatet. I en meget kort periode med isolasjon Dampen, ikke er i stand til å bli ventilert. For ekstern beskyttelse bør brukes utelukkende vindtette filmer som er i stand til å passere ut overskytende fuktighet.

 • Fraværet av en dampsperre i en ramme hus. Det er en rekke materialer som tillater diffusjonssperre. Dette skum eller ekstrudert polystyren. Oftest den er laget i husene på sandwichpaneler. Men, for å fjerne overskudd av fuktighet fra huset, i dette tilfelle nødvendigvis må montere en høy kvalitet system av tvungen ventilasjon. Ecowool med isolasjon eller mineralull dampbarriere må nødvendigvis være til stede i alle tilfeller.
 • dual damp. Ofte hvis røykere med høyt fuktighetsdampsperren satt, og er lagt på toppen av foringsmateriale med lav dampgjennomtrengelige egenskaper, slik som plastpaneler eller fliser. Resultatet er at etter å ha gått gjennom injiserings skjøter eller ledd i paneler, faller damp og dampsperre mellom flisene, uten å avvike muligheter utover. Derfor, for kledning i disse områdene, er det anbefalt å gjøre en kasse på veggen som grenser gaten.

 • Eller rett og slett forlate dampsperre i denne plasseringen, men det er en risiko for at, å komme inn i isolasjon, vil dampen ikke holde tritt med erodert gjennom vindtett membran på utsiden. Dette er bare for ramme hus, som brukes som hytter.

Velge monteringsdampsperren. Ofte brukes er 2 måter å bruke dampsperre. I det første tilfellet, blir filmen festet til rammeveggen og over til de samme støtteveggplater montert mantelmaterialet (gips, panel osv). I den andre utførelsesformen, blir filmen lik naglet til veggens rammeverk, men i tillegg gjøre en ramme laget av lameller tykkelse på 2-3 cm under mantelmaterialet av veggene. For en måte å bli betraktet mer korrekt?

 • Det første alternativet har rett til å eksistere, men bare i tilfelle hvor den høyeste kvalitet materialer er brukt til pynt. Ellers reparasjonen raskt kommer i forfall, på grunn av manglende ventzazora. Eller bruk denne metoden når bygningen har et økonomisk formål og er ikke brukt året rundt. Men her er det nødvendig å foreta ventilasjon ledningsnett i hele rommet.
 • Den andre utførelsesformen med arrangementet av ventilasjons inntak er mer egnet for bygninger bestemt til å flytte. Dette bidrar til å eliminere risikoen for fuktighet i luften.

Relaterte artikler

© Building portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparasjon, konstruksjon og byggematerialer.

Kopier informasjonen fra nettstedet er bare mulig med tillatelse fra utgiveren eller en direkte henvisning til kilden. juridiske begrunnelsen

Hvordan velge en dampsperre Materiale: råd og vurderinger ekspert. Damp tette materialer for vegger

Dampsperre materiale er oftest brukt i fuktige og varme omgivelser. Dette gjelder de oppvarmede bad og kjellere.

Anvende disse materialer i lokalene, som er plassert under bakkenivå, så vel som i de som er spesielt utsatt for utseendet av fuktighet. Innenfor en slik plass opptrer rikelig produksjon av damp, som er en varm luft med vannpartiklene. For slike vilkår kreves sti av fuktighet ut av rommet. Disse rutene er tak og vegg. Dampgenerering er en prosess som er skadelig innvirkning på bygningskonstruksjoner og materialer. Den effekten blir årsak til ødeleggelse av bygningen. For å hindre slike fenomener, en dampsperre-enhet båret, hvor alle slags materialer kan anvendes.

Dampsperremateriale behøver ikke å ha de kvaliteter av en fullstendig dampmotstand. Moderne materialer for membrantypen er i stand til å tilveiebringe passasje av en viss luftmengde. Dette sikrer at ingen såkalte drivhuseffekten. Fuktighetsoverskudd forsinket databilder, mens frigjort fra den luften er ikke lenger i stand til å skade materialet i veggene.

Varianter dampbarrierematerialer og tilbakemeldinger på disse

Hvis du bestemmer deg for å velge en dampsperre materiale, er det nødvendig å dra nytte av forbrukerne. Oftest i dag de velger denne tradisjonelle materialer, som fungerer som polyetylen. Under installasjonen må du være forsiktig, fordi en sterk strekk kan skade filmen. Når den trekkes til, filmen når den utsettes for et materiale temperaturvariasjoner i løpet av endringen av årstider, er risikoen for skade er betydelig økt. Men det er ikke bare mangel på materiale.

Ifølge altmuligmann hvis du bruker en ikke-perforert polyeten, da det ikke vil gå glipp av noen damp eller luft. Så ville komfortabelt miljø ved hjelp av et slikt materiale være umulig å lage. Det er derfor det ikke blir brukt som en dampsperre. Noen forbrukere, velge dampsperren materiell gevinst polyetylen film, som deretter prøver å sparke deg selv. De gjør dette ved hjelp av en valse på hvilken spiker slås inn i forhånds eller andre skarpe elementer. En slik modernisering av polyethylen er ikke i stand til å tilveiebringe en dampsperre isolasjon system og bygningskonstruksjoner. Membranmaterialer har i likhet med en polyetylen-film kvalitet, er imidlertid fundamentalt forskjellig flerlagsstruktur.

Når dampbarrierematerialer velges ut for veggene, noe pets bli mestere som er spesielt utformet for dette formål mastik. Dersom en slik blanding påføres på overflaten av taket eller veggen, så vil det passere gjennom en pust og felle fuktighet. Anvende en blanding av slik overflatebehandling før de stables eller montering behandling dekorative laget.

Membran filmer og ekspertråd

På salg dampisolasjonsmaterialer for taktekking. Blant dem er membranfilmen. Slike materialer anvendes som vanndampgjennomtrengelige vanntett underlag. I tillegg til dens grunnleggende funksjoner, i henhold til ekspertene, er dette i stand til å isolere damprommet. Det perfekt beskytter mot snø, regn, støv og sot. Brukes hvis det er nødvendig for å beskytte strukturen fra virkningene av vind. Ekspertene anbefaler det som et materiale, karakterisert ved at utmerkede vanndamp- permeabilitet.

Membraner kan kalles universelle materialer, dette indikerer at de har lov til å bruke et hvilket som helst isolasjonsmateriale. Ganske ofte er disse hydro, damp isolerende materiale består av tre lag. Hvert av dem gir styrke, isolasjonsevne og beskyttelse mot negative påvirkninger. Stable lag av en slik membran, på råd av erfarne byggere kan være direkte på isolasjonen eller en annen base som lukker taket bærende konstruksjon. Et slikt membran lag er allsidig, ettersom det kan brukes om nødvendig ved utvendig vegg vertikale vegger i bygninger av en hvilken som helst formål.

Variasjon rull dampsperre

Hvis du velger en dampsperre materialer, prisen av dem bør du være interessert. Det vil avhenge av variasjon og produsent. Hvis vi snakker om Pergamino, som har vært brukt tidligere som en dampsperre, er dets pris 100 rubler per en rull. Foreløpig profesjonelle utbyggere og private master bruker ikke bare ham, men også mer moderne materialer. Blant dem er det enkelt-lagsfilm, basert på - den lav-tetthet polyetylen. Dette materialet skiller seg tilstrekkelig løs struktur og har en defekt.

Kan bli isolert og armert plastfilmer som også leveres i ruller med 50 pm tykke. Når enheten kjølig taket Sekk stoffer som brukes i dag, til tross for at de har ikke så imponerende dampsperreegenskaper.

I handelen finnes det komposittmaterialer, vanndamp-permeabilitet som kan variere fra 15 til 25 gram per kvadratmeter per dag. Slikt materiale er tillatt å bruke bare for installasjon av kalde tak, siden han ikke har de nødvendige kvaliteter av en dampsperre. Hvis du er interessert i damp isolasjon for taket bad, kan du velge aluminium eller andre metallfolie. Permeabilitet av materialet er lik null, noe som er grunnen til at det er brukt i etterbehandling dampbad.

I GDS butikkene kan nå finnes dampisoleringsmateriale i et stort område, er noen av dem folie film, som har en samlet struktur. Ifølge byggere, bør de brukes i områder hvor tilstandene er kjennetegnet ved høye nivåer av fuktighet og vanlige temperaturforhold. Dette gjelder bassenger, badstuer og dusjer. Forbrukerne reagerer positivt og kartong som er laminert på den ene side med polyetylen. Den brukes som en dampsperre lokaler der koblet syklisk oppvarming. Indikator dampgjennomtrengning av dette bord er mellom 3 og 5 gram per kvadratmeter per dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 46 = 52