Vask med benkeplate på badet

Countertop på badet under vasken: valg og uavhengig produksjon

Som det viste seg, et bad gir gode muligheter for design. Det er mange interessante løsninger, som gir rommet et sofistikert utseende sanitær. Dessuten, funksjonalitet og komfort ikke lide, men heller forbedret. En slik løsning - Plater for bad under vasken. I stedet for de vanlige tabellene bare det horisontale plan, som kan plasseres under vaskemaskinen eller vaskekurven.

Plater for badet under vasken er laget av forskjellige materialer:

 • naturlig og kunstig stein;
 • Sponplater og MDF;
 • glass;
 • tømmer;
 • gipsplater foret med keramiske fliser eller mosaikk.

Del benkeplater på badet under vasken selges som et ferdig produkt og må velge en av disse størrelser og farger som er der. For mange blir bedt om å synke - ikke alle materialer kan være lett å lage hull. Stein og glass for å gjøre det ekstremt vanskelig uten spesialutstyr. Noen ganger umiddelbart tilbudt og sette trykk / kran og sug. Alle "fylle" er godt synlig, og alt skal være i samme stil og kjøp av settet er berettiget.

Plater for badet under vasken er laget av tre, inkludert

Noen benkeplater på badet - glass, tre, MDF og sponplater - kan bestilles fra produsenten i henhold til deres egen størrelse. Det vil koste litt dyrere enn å kjøpe ferdige, men en perfekt match størrelser noen ganger viktig.

Benkeplate på badet gipsplater gjøre "plass", slik at det alltid er hjemmelaget, og ferdig med de samme materialene som veggene, men for det meste fliser eller mosaikk. Dette alternativet er mulig for individuell behandling.

Det er et ett-stykke synke mot toppen (også kalt det motsatte - benkeplate med integrert vask eller støpt). Disse sanitære produkter laget av porselen, steingods, kunstig stein. Deres anordning eliminerer fullstendig strømmen av vann, så er det ingen sømmer - sink - det er bare utsparing i planet, alle laget av massivt materiale. Det er bare et hull for montering av vannlåsen og den kran (kranen har ikke alltid fordi de kan monteres veggmodellen).

Co-støpt benkeplate med vask

Ser ut som produktet er ikke verre, bare porselen eller steingods ikke har en så stort utvalg av størrelser og former. Men produktet av kunstig stein kan bestilles på de enkelte tiltakene og de kan være uvanlige former. For eksempel, som i bildet ovenfor, er det til og med et ben-sidevegg, og formen av ikke-standard - en kant allerede, og den andre bredere.

Hvordan velge en benkeplate ved vasken på badet

Hevder at det beste kan være uendelig, som det ideelle valget likevel. Hvert materiale eller form har sine fordeler og ulemper. Du kan velge den beste for en gitt situasjon er et alternativ, men for beslutningsprosesser er nødvendig å tydelig kjenne egenskapene til de fordeler og ulemper med hver løsning. Til funksjonene i drift var en ubehagelig overraskelse.

Det er noen veldig uvanlige alternativer

Og sponplater og MDF er laget av tre rester. Det ble malt, deretter dannet fra disse platene. Forskjellen er at ved fremstilling av sponplater anvendes en større fraksjon og et bindemiddel tilsettes for styrke. Dette bindemiddelet avgir formaldehyd, som i store mengder kan være skadelig for helsen. Denne parameteren - formaldehydavgi - styrt og foreskrevet i dokumentene. Det er merket med latinske bokstaven E og tallene 0 til 3. Den mest trygge klasse E0 - nivå utslippet ikke mer enn tre. E1 er trygg - den kan brukes i produksjon av møbler for barnehager. Andre klasser er ikke tillatt for bruk i boligområder. Derfor, når du velger benke Sink ta hensyn til dette aspektet.

Vannfast benkeplate fra MDF bad

Ved fremstilling av MDF trevirke er delt opp i meget små fragmenter, i det vesentlige til fibrene og deretter under høyt trykk uten fremmede tilsetninger den presses ved å holde seg på grunn av naturlig bindemiddel, som er inneholdt i veden (lignin). I ferdig form trefiberen så tett ved siden av hverandre, betyr at fuktighet ikke trenge inn i det vesentlige. Det er fordi hvis du velge mellom benkeplate fra MDF og sponplater bør velge det andre alternativet. I tillegg er det miljøvennlig, den er også mindre påvirket av fuktighet. Bad - dette er en svært viktig egenskap.

Selv om bordplaten for badet under vasken er laget av fuktbestandige sponplater eller MDF og en høytrykkslaminering film er belagt på toppen med et bilde, er avhengige av en svært lang levetid er ikke verdt det. Det svake punktet i slike artikler - kant og baksiden. Laminert med bare den fremre overflate og kanten. Andre forblir ubeskyttet. For å forlenge levetiden, blir alle åpne seksjoner (cutout for montering av vasker, også) behandlet med fugemasse. For disse formålene de perfekte sanitære silikontetningsmidler kan brukes til akvarier.

MDF og sponplater - økonomi versjon

Men selv med denne behandlingen, levetid - i flere år. Og den viktigste betingelse - at laminering film på overflaten forble uskadet. I omsorgen for disse benkeplater er enkelt - med en glatt overflate kan enkelt fjernes smuss, men du kan bare bruke en fuktig klut for å holde vannet på overflaten var en lang tid, ikke bruk skuremidler. Generelt er det problematisk nok.

Naturlig og kunstig stein

Faktisk er de to forskjellige materialer, men utseendet kan se ut. Plater for badet under vasken er laget av naturlige steinheller fra noen centimeter tykke. På de riktige stedene fødte hull, og deretter bakken og polert.

Stone ser veldig fin, men krever store volumer

Det er dyrere modeller som ser bra ut i de romslige bad. De er holdbare, ikke redd for vann, men veie mye på grunn av hva det oppstår vanskeligheter med installasjonen. Kan fortsatt oppstå med seg av problemet. Du trenger å vite litt av steinen benken er laget for å vite hvilke vaskemiddel kan brukes. For eksempel, kan marmor ikke behandles klorholdige stoffer, granitt tåler ikke slike tester. Så bør velges individuelt omsorg. Generelt, dyre, vakker, trygg, men med avgang kan være et problem.

Kunstig stein - knuses til en fin tilstand av naturlige grus blandet med et bindemiddel (akryl eller polyesterharpiks). Denne blandingen ble hellet i en viss form, etter størkning slabben for å oppnå en monolittisk integrert vask (eller uten).

Kunstig stein kan ta mange former

Fordeler med dette materialet - en mulighet til å få noen form, et bredt utvalg av farger. Ytelsesegenskaper av merket: kunstig stein er ikke redd for vann, lett å ta vare på dem, kan du bruke vaskemidler uten slipemiddel (for å unngå riper) og våt klut eller svamp. Materialet er motstandsdyktig overfor stress, blir ikke slettet, for å skade den bør gjøre en betydelig kraft. Og bare på toppen ved hjelp av en akryl bindemiddel har en begrensning - ved høy temperatur kan det smelte. Men hvis noen varmt arbeid på badet ikke er forventet, kan du bruke disse benkeplater uten restriksjoner.

Glass toppen passer perfekt inn i store og små bad. Gjør dem tykt herdet glass. Det kan være helt gjennomsiktig eller med litt skygge eller kanskje til og med være farget. Fuktbestandighet av dette materialet er ingen tvil, ingen er, men mange frykter skjørheten i glasset. En sjanse til å bryte glasset, selvfølgelig er det, men for dette må vi gjøre en betydelig innsats. I familier med små barn til å sette dem, sannsynligvis ikke verdt det, men i andre tilfeller er det ingen kontraindikasjoner.

Glass ser flott ut, men det vil ofte gni

Man må huske på at eventuelle flekker på glass er svært merkbar. Vi må gni overflaten kontinuerlig overvåke renslighet. Generelt er glassplate på badet under vasken - for de som liker å rengjøre.

Mange mener at veden på badet - ikke det beste valget. Kanskje det, men med kompetent håndtering vil det ikke være mindre enn porselen. Ja, for det trengs mer omsorg, men denne ulempen opphever ikke dekorativt treverk.

Benkeplate for badet under vasken kan være laget av solid - et massivt stykke av trevirke, og kan - fra limte barer. Det andre alternativet - et rimeligere, men ikke mindre dekorative. For å beskytte tre mot fuktighet belagt med flere lag av en vannbestandig lakk. Lac har en høy glans, halvglanset, halvglanset og matt overflate, det vil si med forskjellig grad av glans. Så lakkert - ikke alltid skinnende overflate. Men denne beskyttende film er fullstendig vanntett, og med en glatt overflate må fjernes godt.

Array, lakkert

En annen metode for å beskytte tre mot fuktighet - beskyttende impregnering av oljebaserte blandinger. De er ikke verre beskyttelse mot vann, men ikke danner en film og trenge inn i fibrene tetter passasjer for vannet. Det behandlede trevirke utseende som naturlig, men for mer komplekse, strukturerte overflaten vare - er rette riller utformet for å samle smuss og saltbelegg.

Impregnering av treet i sin struktur har en lysere

Tre benkeplater bad krever periodisk fornyelse av beskyttende belegg. Oljing nødt til å oppdatere om en gang i året (bare for å dekke samme sammensetning igjen), lakk belegg kan vare i flere år, men det er bedring - en plagsom oppgave (for å fjerne gamle lag med lakk påføres ny). Generelt er omsorg den samme som for tremøbler, trenger bare å holde vannet på overflaten i lang tid ikke forbli.

Gipsplater ferdig med fliser eller mosaikk

Benkeplater laget av gips avslutninger gjør mester, som satte fliser på veggene. du kan gjøre det selv hvis du ønsker det. Bruken bør galvanisert profil (det er viktig ikke å rust) og fuktbestandig gips. I stedet for gips, kan du bruke vannfast kryssfiner. Begge materialer er egnet for etterfølgende flislegging eller mosaikk.

Denne typen bordplater under vasken på badet er vanligvis laget i form av en tabell - du trenger minst noe støtte, som vekten av strukturen oppnås med etterbehandling betydelig. Teknologien fungerer med gips profiler og lar deg gjøre både rette og buede overflater. Slik at formen kan være noen - på vilje.

Skjemaet kan være en hvilken som helst

Egenskaper og omsorg i denne type benkeplater på badet under vasken er de samme som i etterbehandling - keramiske fliser eller mosaikk. Etter utstøping sammensetning av et fuktbestandig overflate blir vanntett og motstandsdyktig mot mekaniske påkjenninger og slitasje. kompleksiteten i omsorg er ikke annerledes - du kan bruke alle vaskemidler, selv med slipende partikler. Med etsende og klorholdige midler må være forsiktig, men ikke på grunn av fliser, men på grunn av sømmene - de kan bli lysere.

Det er tre måter å installere benkeplater på badet:

 • Dekselbrakett. I dette tilfellet, plassen nederst er helt gratis, som i første omgang, for enkel rengjøring, og for det andre, gir frihet til å plassere ting eller teknikker. En slik fremgangsmåte kalles en overliggende installasjon bordplaten.
 • Installasjon på bena. Designen er en mer pålitelig, men bena - denne begrensningen, og til tider de sterkt hemmet.
 • Montering av møbler. Gjør bunnen av noen hyller eller sokler, og ovenfra for å installere benkeplate - en variant av badet ordningen.

Når den er montert på braketter, velge de kraftige moduler fra hjørnet eller profilert (firkant) rør med ribber. Ved installasjon av tunge bordplater brak fra hjørnet, er det ønskelig at de hadde en diagonal forsterkning.

Monteringsbraketter på veggen topper

I tillegg til brakettene i form av en trekant har en rektangulær utforming. De er egnet til å henge porselen eller leirskåler med topper, samt lettere alternativer.

Montering på en metallramme

Denne metoden ser bra ut, og også det er praktisk: i baren kan du henge håndkle. For at alle så harmonisk sug og disse distanser er valgt i én farge og oftest er det rustfritt stål, men kan være andre utførelser.

Installasjon under vasken benkeplate på badet på bena er ikke forskjellig fra å sette føttene på noen møbel. Er merket installasjonsstedet, blir bena skrudd festene, dalen som er 3/4 av tykkelsen på benkeplaten.

Installere bena på bordet for badet under vasken - en standard prosedyre

Vanskeligheter kan oppstå når du installerer porselen, stein eller glass. I dette tilfellet kan man bruke lim og tetningsmiddel (MS-baserte polymerer, eller polyuretan).

Ved installasjon av de to metodene er ønskelig å ytterligere sikre veggkonstruksjonen. Under, i krysset med vegg skrudd metallbrakett (rustfritt stål eller galvanisert). Dette gir ekstra stivhet og pålitelighet.

Installere møblene er enda enklere: ta aluminium eller galvanisert hjørner, er det mulig - forsterket. Den ene siden de er festet til skilleveggene møbler, den andre - til baksiden av bordplaten (avhengig av materialet på de skruer eller lim og tetningsmiddel).

Installasjon på møbler

Etter installasjon av skjøten plass med veggen må tettes. Bruk kan være vannfast fugemasse. Bedre - Sanitær Silikon eller for akvarier, veldig bra fortsatt basert på MS polymerer. Når du installerer tre benkeplater trenger å lete etter en forbindelse som kan brukes med tre.

Hvis du fortsatt ikke kan bestemme hva slags må være benkeplater på badet under vasken, kanskje du kan hjelpe foto interessante alternativer.

Den raffinerte interiøret i den rå kanten ... kontrasten gir glede

Farget glass - et godt alternativ

Wood, tross alt, en veldig "varm" interiør

Svært uvanlig - for fans av ekstravagante beslutninger

Plater for bad under vasken for små baderom

Glass ser bra ut, men ofte må tørke av

Gipsplater og fliser gjør kan være den mest opprinnelige form

Velge en benkeplate ved vasken på badet

Moderne bad - er ikke bare plass til å lage daglig hygiene, men også et sted for fysisk avslapning mens du tar en dusj eller et varmt bad. Det er av denne grunn bør et bad være ikke bare vakker, men også funksjonell. Ett av elementene for å sikre funksjonaliteten til en bordplate under vasken på badet, som gjør henne til å plassere det essensielle, og under den for å installere skap eller skuffer som ikke bare skjuler ledningene avløp, men også tillater å bruke plassen effektivt.

Benkeplater laget av kunstig stein

I de fleste tilfeller, for eksempel et produkt som brukes som en benk for rengjøring og har en spesiell åpning for montering av vasken. En slik utførelse er mest effektiv med hensyn til plassbesparelse, ergonomi og funksjonalitet. Bare i de romslige innendørs bad, som finnes i high-end leiligheter eller private hjem, benkeplate med vask installert separat, som i økonomien på et sted det er ikke nødvendig.

Varianter benkeplater på badet

Moderne møbler industrien tilbyr et stort antall ulike alternativer av produkter, gjennom bruk av avansert utstyr og utvikling av nye materialer. Moderne bord bassenget, for bekvemmeligheten av valget, konvensjonelt delt inn i tre hovedgrupper av tekniske indikatorer:

 • størrelse;
 • Form plater;
 • materialet som den fremstilte gjenstand.

Informasjon. Noen skjell med Understell kan ha 2-3 servant, antall som avhenger av formålet eller eiers preferanser. For eksempel i Europa svært ofte kan du finne benkeplater, som setter antallet uttak lik antall familiemedlemmer. Lignende strukturer kan bli funnet på offentlige steder.

Disse produktene kan fortsatt bli delt inn i undergrupper i henhold til metoden for feste av rommet. For eksempel under vasken benkeplate i et bad kan bli etablert på tre måter:

 • Hengende variant hvor festingen foretas ved hjelp av særskilte braketter til veggflaten;
 • polupodvesnoy, hvor en del av produktet er festet til braketten, og den ytre side er montert på de øvrige ben. Dette alternativet er tilgjengelig hvis konsollen med naturstein vask, som de har en imponerende vekt,
 • bill alternativ i dette tilfellet brukes som base møbel, er det vanligvis skap med skyvedører eller skap.

Disse monteringsalternativer benkeplate vasken på badet gjør at du kan velge det beste alternativet for deg. Mange av de kommersielt tilgjengelige modeller er universelle og kan monteres på en av følgende måter når det passer deg.

Co-støpt akryl benkeplater

Vasken på badet med benkeplaten kan også variere i deres konstruktive og utførelse. Til dags dato er det tre hovedalternativer:

 • Faste produkter, hvor sink og benkeplate er en enkelt enhet;
 • Innebygd i vasken, der vasken er montert hver for seg i et spesielt laget åpning på bordet;
 • Fraktbrev vask, i slike tilfeller, for en vask under bordplaten er laget som en stasjonær produkt som ikke krever klippe et stort hull, med unntak av kommunikasjons hull.

Informasjon. Støpt stål oppvaskkum benkeplate badet har en betydelig fordel. Det ser veldig elegant i ethvert interiør, og det er veldig lett å ta vare på. Slike produkter anses modeller med forbedrede hygieniske egenskaper. I de fleste tilfeller er disse modellene laget av naturlig eller kunstig stein, noen ganger med høy styrke akryl dekorative filler.

Stå under vasken på badet blir ofte brukt som vedlegg produktet under hvilken vaskemaskinen er installert. Dette er en veldig praktisk alternativ for små-sized lokaler der rasjonell bruk av plass er avgjørende.

Materialer for fremstilling av plater under vasken

Gjennom utvikling av teknologi og etablering av nye materialer, setter møbelindustrien på markedet produkter av ulike materialer. For eksempel kan washtop være laget av materialer som:

 • naturstein, som inkluderer granitt, marmor eller onyx. Naturstein er vanligvis laget Solid vask benkeplater på badet, som allerede er innebygd i vasken;
 • glass, så det anses vanlig materiale, som er meget populær på bekostning av harmoni med hvilken som helst type av innvendig;
 • kunstig stein som med stor nøyaktighet simulerer naturlig stein og har høye styrkeegenskaper. Slik washtop kan fremstilles i ett stykke som en støpt, og i en spesiell utførelsesform;
 • MDF, er tre, gips eller også ofte brukt til å lage plater med hendene. Disse materialer er meget god fuktighetstransport hvis de ikke blir utsatt for for-behandling eller beskyttelse. Vask bad synker hjemmelaget versjon velges individuelt.

Anheng laget av naturlig tre

Selvfølgelig det beste alternativet for bad benkeplate anses naturstein, da dette materialet har egenskaper som:

 • høy motstand mot mekanisk skade;
 • motstandsdyktighet mot fuktighet og kjemisk rensemidler;
 • vask bad med toppen av steinen er lett å rengjøre og er ansett som hygienisk;
 • miljøvennlig materiale;
 • over tid, gjør denne konsollen synker ikke falmer og mister ikke sin opprinnelige form dersom ta vare på den på riktig måte.

Informasjon. Selvfølgelig modellen av naturlig materiale har en svært høy pris sammenlignet med analoger, men her er det nødvendig å huske at en slik investering er berettiget fordi produktet kan betraktes evig og kjøpte det en gang for alt liv.

Benkeplate kunstig stein har høy styrke

Understell under vasken på badet glass har vokst i popularitet nylig. Produktet er lett å passe inn i enhver stil interiørdesign og er veldig lett å ta vare på ham. Ulempen med materialet anses å være dets skjørhet. Selvfølgelig er den sterk nok til å tåle de hverdagslige problemer uten last, men i tilfelle av en sterk mekanisk påvirkning, under vasken på badet konsollen umiddelbart brast. Slike modeller er ofte brukt i små rom, som de ikke kaster skygger og skape en følelse av letthet.

Stå for en skål med kunstig stein er hovedsakelig den samme stein, men det er ikke brukt i fast form og i form av steinstøv. Steinsprut - en sløsing produksjon Plater laget av naturstein. Den flytende blanding ble det tilsatt akrylstensplinter, fargestoffer og andre bestanddeler, hvoretter blandingen helles i en forberedt støpeform og utsettes for varmebehandling, og som et resultat av denne er smeltet sammen. Som et resultat, får vi konsollen under vasken, som i produksjon av kvalitets ikke avviker fra den naturlige visuelle tegn.

Informasjon. I dag er det spesielle blandinger, som gjør det mulig å produsere servanter med benkeplate selv hjemme.

Servant countertop materialer som MDF er ikke mye brukt. Selv om disse produktene er lave kostnader og deres levetid er svært liten og fuktig miljø ødelegger raskt materialet.

Velge en spesialitet butikken i vasken bad med benkeplate, må du først vite nøyaktig hvilken versjon av vedlegget du vil bruke på badet. Når du velger, er det bedre å gi preferanse til å ha en utprøvd og anerkjente produsenter som gir garantier for sine produkter og har kvalitet sertifikater. Bare i dette tilfellet, vil vasken benkeplate vare lenge og ingen klager.

Kopiering av materialer er mulig bare med den aktive og ikke lukket ved hjelp av indekserings koblinger til kilden.

Velge en benkeplate vask og vaskemaskin på badet

Ikke alle er eiere av en romslig bad. I økende grad er det små-sized bad, full av variasjon er ikke helt egnet deler, hyller og bord. Dette badet er ikke alltid nok plass for vaskemaskin, som regnes som en integrert del av det moderne liv. Imidlertid kan et lite bad bli mer estetisk, vakker, praktisk og ikke å gi store bad funksjonalitet. Korrekt plukket opp en eneste benkeplate for vasken og vaskemaskinen vil bidra til å spare plass og gjøre badet mer romslig og brukervennlig.

Modelltype og hvordan du installerer helt avhengig av generell bad og påvirke skjønnhet og bekvemmeligheten av bruken. Alle plater i henhold til fremgangsmåten til installasjon og distribusjon kan deles inn i to grupper:

 1. Solid benkeplater. I dette tilfellet, benkeplaten og vask med denne designen er en integrert helhet. Vanligvis er Solid modeller fremstilt av glass eller naturlig stein (så økonomisk variant av kunstig stein). Støpt stål benkeplate er bra fordi det har ingen plass for akkumulering av sykdomsfremkallende bakterier. Det hun har en ulempe - krever betydelig utgift.

Alternativer benkeplater utførelse

Så, du velger den optimale design for deg, nå er det på tide å bestemme seg for materialet som vil bli gjort benkeplate.

Viktig! Når du velger countertops være klar over at ustabil for fuktighet materialet kan snart miste sitt opprinnelige utseende, og hele strukturen vil måtte gjøre om.

For å gjøre badet benkeplater bruker slike materialer:

 1. Stein (naturlig eller kunstig). Overflaten på benken ser veldig respektabel, dyrt og vakkert. Det er meget sterk, ikke påvirkes av vaskemidler, har høy slitestyrke, ikke er redd for skarpe temperaturgradienter og høy fuktighet.

Hva du skal se etter når du velger en benkeplate på badet

Når du velger en enkelt benkeplate vask og vaskemaskin prioritere hengslet konstruksjon. Selv om utførelsesformer gulv billigere og mer ergonomisk, for å passe maskinen under deres overflate er heller vanskelig oppgave. Ikke i noe tilfelle har ikke spart på materialene, fordi når laget høykvalitets bordplaten, vil tjene deg i årene som kommer.

Fordeler og ulemper ved enkelt benkeplate

Forent benkeplate på badet vil løse en rekke enkelte husholdning ting som er relevant for mange små rom:

 • ekstra arbeidsflate over vaskemaskinen, som kan romme hygiene, uten å ta opp for mye plass i hyllene eller skap. Det vil imidlertid ikke foreta ytterligere hyller og avdelinger, som alle plass inne i maskinen vil bli ansatt.

 • utmerket kamuflasje kommunikasjon, hvis det ikke er mulighet og tid til å rense rørene under gulvet screed eller vegg. Working overflate countertops vil skjule alle feilene.
 • gjøre design mer harmonisk, vil lyse noen form for metning bath room apparater, skap, såpe og utstyr og andre små ting som er nødvendig for husholdningen daglig hygiene.

Den største ulempen med slike strukturer - finanskostnader, noen ganger ganske betydelige. Men gjør det en gang høy kvalitet enkelt benkeplate deg i mange år for å gi seg med letthet på badet.

Tips for å ta vare på benkeplaten

Overflaten av stein benkeplate renset i en spesiell impregnerings fuktet vev. Verktøyet danner ikke et synlig øye gjennomsiktig film som kan beskytte naturmateriale fra overskytende fuktighet.

glass og blank benken ikke bli benyttet i rensingen av slipe svamper og pulver middel, kan de lett riper i overflaten, noe som resulterer i reduserte ganger dekorativ overflate. Å ta vare på hennes bruk glassrens og en myk klut eller papirhåndkle.

Treflater fra tid til annen skal promaslivat. Spesialolje for bedre absorpsjon brukes på varme benken.

Bordplater av fiberplater og sponplater følger etter hver bruk tørke tørk myk klut eller et papirhåndkle. På overflaten kan ikke stå enda en dråpe vann, eller i nær fremtid slik benkeplate vil bli verdiløse.

Countertop fliser på badet med sine egne hender: video

Benkeplate vask og vaskemaskin: bilde

 • Skallet av vaskemaskinen: råd om valg og installere sine egne hender
 • Vi velger for kjøkkenbenken liten størrelse
 • Velge en stein vask for kjøkkenet
 • Oppvaskmaskin under vasken eller vasken på kjøkkenet, fordeler og ulemper med dette alternativet

God idé for organisering av plass på badet er svært viktig for oss - unnfanget for å gjøre reparasjoner. Badet er lite, er det ingen ekstra plass og sted har en masse ting. Vaskemaskin unntatt på badet, ingen steder å sette. Det beste alternativet ville være en mortise benkeplate av kunstig stein vask for oss: Vi har en brygge hvor du kan sette ved siden av maskinen og vask. Og ekstra benkeplate over maskinen er svært relevant - er hvor du vil plassere såpe retter og alle slags fasiliteter for hygiene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 4 = 2