Varmtvannsberedere, elektriske lagringsplass for hage

Hvordan velge en elektrisk varmtvannsbereder til avhør?

Tilstedeværelsen av varmt vann i landet er nødvendig for dusjing, oppvask, vasking og andre aktiviteter, som vi er vant til i en byleilighet. Ganske ofte oppvarming av vann problem i sommer hytte avgjøre kjøp av et elektrisk oppvarming av vann apparatet. Slike enheter har mange fordeler, men det bør være mer detaljert til å bli kjent med sine varianter og andre nyanser til anskaffelse av en slik ovn.

 • Takket være installasjon av varmeenheten i landet vil alltid ha tilgang til varmt vann, noe som vil gi en viss trøst av å leve på sitt sommerhus.
 • Elektrisk oppvarming enheter valgt for sommeren boliger ofte ikke alle nettsteder har tilgang til naturgass.
 • varmtvannsbereder modell for hytter ikke bruker mye energi.
 • Utvalg vann oppvarming enheten er ganske omfattende. De er representert ved enheter med forskjellig kapasitet og forskjellig kapasitet.
 • Det finnes variasjoner av varmeelementene til hvilke vann kan helles for hånd, dvs. at de ikke krever rør eller pumpen installeres i brønnen.

Mount små ovner er ofte valgt å vitne, det er ganske enkelt.

Ved å velge varmeapparatet forstadsområde drevet av strømnettet, kan du møte de forskjellige utførelser.

Slike enheter er mest etterspurt for oppvarming av vann i private hjem. De er også kalt kjeler. Siden lagringsenheten må være koblet til vann, er valgt for sommerhus med vannrør eller til områder med automatisk pumpestasjon.

Vannet kommer inn i kjelen gjennom sikkerhetssystemet og oppvarmes innvendig av PETN, som er koblet til en termostat. Når vannet inne i tanken kjøles ned litt, oppstår PETN bryter og temperaturen stiger til en på forhånd bestemt. Ulempene ved denne type av elektrisk varmeovn for hytter omfatte høyt kraftforbruk, en forholdsvis høy pris og avhengigheten av funksjon av trykket i vannet.

De er valgt for forstadsområder, hvor det er umulig å installere en lagringsenhet. Strømningsenhet som er installert ved siden av uttakspunktet, koble til varmeapparatet rør gjennom hvilket kaldt vann vil strømme. Dette vannet etter inn i varmeapparatet gjennom rørene vil bevege seg fra varmeelementene og oppvarmes til den ønskede temperatur. Regulere oppvarmingen eller spesiell ventil eller ved kontrollpanelet.

For å bruke slike enheter for oppvarming av vann er veldig praktisk, fordi det varme vannet kommer fra springen nesten umiddelbart etter åpningen, men det er noen begrensninger i sitt arbeid. De forholder seg til det trykk og vann (dersom det er tilstrekkelig å gi den nødvendige pumpeinnstilling), og belastningen på ledningene (toppen i å oppvarme det er betydelig), og ytelsen til enheten (det er lav).

Slike anordninger i etterspørselen for villaer med en mangel på vanntilførselen. De ligner vaskeservant og representere en beholder hvor toppdekselet er åpnet for fylling av beholderen med vann manuelt.

Inne i tanken er installert varmeapparatet og ventil ligger på bunnen. I enkelte modeller kan flere tanker forutsatt - ett vannet varmes opp, den annen inneholder det kalde vannet og ventilen virker som en blander. Sett lik varmeapparatet er veldig enkelt, og det vil få terreng i brønnen, der det er en pumpe. I tillegg er kostnadene for slike enheter lav, og deres arbeid er ganske økonomisk.

En slik bærbar vannoppvarmingsanordning er montert direkte på ventilen og varmer vannet som passerer gjennom det er montert tenu. Det er valgt hvis det er nødvendig for å varme vannet på ett punkt. Den største fordel ved denne anordning ligger i dens kompakte størrelse.

Denne ovnen kan installeres hvor som helst og varmer umiddelbart vannet i mengden av 1,5 til 3 liter per minutt. Det kan også reguleres temperaturforholdene, å variere kraften av vannstrømmen ved hjelp av en spesiell ventil.

En ulempe ved denne type oppvarming rager tilstrekkelig lav produktivitet og høyt kraftforbruk.

Akkumulere ovner, kjører fra strømforsyningen, tilgjengelig fra mange produsenter.

 • I vårt marked, spesielt i etterspørselen varmtvannsberedere fra Thermex, Electrolux, Ariston, Timberk, Ferolli og andre merker. Deres verdi avhenger av volumet av enheten og dens andre egenskaper. For eksempel kan enheten for 10 liter kjøpes for 4000-6000 rubler, vil kjelen på 30 liter koste 6000-8000 rubler, og for den enhet volum på 80 liter er nødvendig å ta et gjennomsnitt på 7000-12000 rubler.
 • Kjøpe flyt varmeapparat, velger ofte maskiner fra Electrolux, AEG, Termex og andre merker. Å kjøpe en slik enhet, kan avhengig av sin makt være like for 2000 rubler, og for 7-8 tusen rubler eller mer.
 • Momentan varmtvannsberedere på kranen er produsert av selskaper Aquatherm og Delimano. Modeller av Akvaterm bruker opp til 3,5 kW, som er beskyttet mot lave temperaturer og svingninger i strømnettet, gjør det mulig å regulere temperaturen på vannet og er presentert i annen utforming. Slike ovner benyttes i lang tid, og er i størrelsesorden 3-5 tusen rubler.
 • Modeller av Delimano tiltrekke sin utforming (de er i hvitt), styrke, momentan oppvarming av vann, lett å kontrollere varmenivå, enkel drift. I henhold til den type av en slik varmeapparatet som en konvensjonell blander. Den er laget av plast og metall, og dekket med keramisk isolasjon innvendig for større sikkerhet. Det er verdt en slik enhet i et gjennomsnitt på 5000 rubler.
 • De mest kjente produsenter, og tilbyr bulk vannvarmere er Ariston, Bosch, Alvin, Atlantic, Atmore. Den gjennomsnittlige kostnaden for slikt utstyr er 1500-2500 rubler.

Vurdere kundevurderinger, er det merkbart at oftest for hytter, som bor i sommer, plukke opp varmtvannsberederen. Eiere hytter si at slike apparater ganske økonomisk, lettvint å bruke, og ordentlig varme opp vannet til en ønsket temperatur. Flyte enhet mindre etterspurt på grunn av sin store kapasitet og lav produktivitet.

Om strømmen av elektriske ventiler, vurderinger varmeovner for det meste bra. De skaffer for oppvarming av vann på ett sted. Men brukerne påpeker at en slik bærbar enhet er svært pålitelig og varmer opp vannet raskt nok.

Som for flytende modellene, de er veldig fornøyde ferierende, i områder der det ikke er vannledning. De er glade for at de kan helle vann i en slik enhet for hånd og få varmt vann selv i slike trange forhold.

 • Først og fremst ta hensyn til kraften av PETN i den valgte sylinderen. I de fleste tilfeller, er kjøperen nødvendig at enheten var økonomisk og hytte ledningsnett tåler belastningen av hans arbeid.
 • Hvis landet du varme opp vannet på ett punkt (for eksempel bare på kjøkkenet), er det mulig å se bærbare varmeapparat montert på en kran. Dersom det er et behov for å tilveiebringe varmt vann flere punkter, slike ovner er ikke tilstrekkelig, og bør stoppe hold til en kraftigere gjennomstrømnings-innretning eller på lagrings modell.
 • Bestemme volumet av tanken. I dette tilfellet, må du huske på at et betydelig antall oppvarming av vann på en gang, men vil være lengre, men det vil komme godt med hvis du ønsker å ta en dusj, særlig hvis landet i sommer hele familien vil leve.
 • Følg nøye med sikker drift av varmeenhet. Pass på at det er en pålitelig modell kjøpt beskyttelse mot kortslutning og brann.

Plukk opp ovnen fra en anerkjent produsent med en lang garanti. Det er bedre å bare kjøpe en pålitelig maskin enn å bruke penger på vedlikehold og reparasjoner i fremtiden (spesielt hvis hytta godt unna byen).

Velger å kjøpe ønskede vannoppvarmingsapparat, blir den transportert til land, da den valgte monteringsstedet.

Uansett hva slags varmtvannsbereder typen du har kjøpt, må du installere det ganske enkelt. For å begynne, bestemme belastningen på enheten til overflaten for å velge den fiksturen. For denne fold vekten av enheten og det maksimale volum vann som kan være tilstede deri. Installer enheten oppmerksom på en solid vegg, plukket opp av ligaen med litt margin.

Koble varmtvannsberederen er heller ikke et problem. Det er viktig å få riktig bare til maskinen vann, samt å utstyre tilbaketrekking av oppvarmet vann. Videre bør det ordentlig koble alle kraner og ventiler, særlig sikkerhetsventil, som er ansvarlige for utslipp av for høyt trykk inne i enheten.

I følgende video kan du se et eksempel på hvordan du skal installere en elektrisk varmtvannsbereder i et hus på landet.

Vannvarmere for hagen

Varmtvannsbereder og dusj på hytta

Vannvarmere for avhør: hvordan å velge den beste ferien varmtvannsbereder?

Koblingsskjema for varmtvannsberederen til vannforsyningen i landet

Hvordan velge en varmtvannsbereder for leiligheten og koble til?

Fri flyt varmtvannsbereder

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Elektriske vannvarmere for avhør: anbefalinger for valg. Hvordan velge en varmtvannsbereder Electric lagringsplass for hage

Per i dag, folk er ganske avhengige av offentlige tjenester, er engasjert i tilførsel av varmt vann i huset. Som kjent er det planlagt arbeid på rørledningen forekommer ofte, og motorveien er fullstendig overlapping. Alt dette bare bringer ulempe for huset.

I tillegg til dette må vi legge til de forskjellige ulykkene som er noen ganger fjernet for lenge. Den midtferie landsbyer ligger langt unna, slik at deres reparasjon er mye mer komplisert. I vår tid med varmt vann problemet kan løses ganske enkelt. Hjelp i denne saken hytte vanlige varmtvannsberedere som går på strøm.

Således rask varmtvannsberederen (elektrisk). Hvilken er best å gi? I besvare dette spørsmålet, først og fremst bør vi definere dimensjonene på enheten. Dersom familien i landet går bra, er det best å gi preferanse til et lagringsmodell. I størrelse, de er ganske store, men ytelsen de har er bra. I tillegg til disse vannvarmere, elektriske gi en størrelsesorden mindre kraftkrevende. Hvis vi ser på kompakt modell for daglige behov, strømnings enhetene er flere prioriteringer. Først og fremst er det verdt å merke seg deres lave kostnader.

De er også enkle å administrere, så alle er i stand til å forstå dem. Ved installasjon av slike systemer er det ikke komplisert. Den gjennomsnittlige effekten av enheten skal være rundt 15 kW. Ytelsen avhenger av hvilken type vannvarmer som er valgt. I gjennomsnitt er denne indikatoren i området 6 liter per minutt. Kilden til tilførsel av varmeren er et nettverk med en spenning på 220 V. Den maksimale avviket må være 20 V. Dessuten angir produsenten frekvensen av utstyret. Stabiliteten til varmeelementet avhenger av denne parameteren. Dette måles i Hz. For en vannvarmer med en effekt på 15 kW, bør grensefrekvensen være på 40 Hz. Maksimal vanntemperatur er velkommen 50 grader. Beskyttelsesklassen til enheten er angitt av firmaet i form av merking på produktet.

Ofte kan du se på pakkeinnskriften: ИП25. Dette forteller kunden at vannvarmeren er beskyttet mot lekkasjer, og den har et system som sporer alle funksjonsfeil. Dette er ekstremt viktig, siden hvis varmeelementet feiler, må modellen slås av. Det samme gjelder vannforsyningen. Når tanken ikke er fylt, er det nødvendig med beskyttelse i vannvarmeren.

Disse vannvarmere flyter (elektrisk) for å gi vurderinger har et bredt utvalg. Det er viktig for kjøperen å vite at produktene til dette selskapet er svært etterspurt i dag. Kontrollsystemer for vannvarmere er vanligvis tilveiebrakt i hydrauliske systemer. Ytelse generelt er akseptabelt, men sammenlignet med andre firmaer er det ikke så mange interessante modeller.

De fleste kjøpere velger produktene av dette merket på grunn av økonomien. I installasjonen er de elektriske vannvarmerne for dachas enkle, og standarden er inkludert i settet. Gjennomsnittstrykket i systemet holdes på et nivå på 5 MPa. Noen modeller har en maksimumstemperatur på 60 grader. Uten mangler, noterer forbrukerne høye priser på varer. Spesielt gjelder det modeller der ganske store skjermer er installert.

Hvordan velge en god varmtvannsbereder "Electrolux"?

Selskapet "Electrolux" hvordan velge lagringsvannvarmere (elektrisk) for hytter? Når du svarer på dette spørsmålet, er det viktig å forstå at modellens ytelse er ganske annerledes. Systemene i den første serien er forskjellige i deres multifunksjonalitet, men de har ingen termisk sikring. Som et resultat avbryter mekanismen ofte, og dette gir eieren mye trøbbel.

Det er derfor bedre å velge en modell fra nye enheter for en sommerbolig. Sikringene på dem er installert ganske kvalitativ, ikke påkrevde feil på dem. Sylindere er vanligvis installert kobber. Når det gjelder størrelse, er modellen ikke spesielt vanskelig, og utformingen av hele lagervannvarmere (elektriske) for hytter er interessant. På ledelsen er det best å velge en enkel modifikasjon med en liten skjerm. Vanligvis installerer selskapet kontrollenheter i to moduser.

Konseptets oppfatning om enhetene "Termex"

Varemerket "Termex" lagervannvarmere (elektrisk) til sommerferie vurderinger er gode. Først av alt er modellene til dette selskapet kjent for deres allsidighet. De passer for den funksjonelle delen for nesten alle. Av manglene kan bare identifiseres visse problemer med kabelklemmen. Det bryter ganske ofte, men dette skyldes for det meste forstyrrelser i nettverket. Du kan løse dette problemet hvis du i tillegg takler installasjonen av et nettverksfilter.

Termiske sikringer i varmtvannsberedere er av høy kvalitet. Sylindere i mange modeller er installert kobber. Hvis vi vurderer foreldede vannvarmere elektrisk til sommerbolig, så brukte de dem fra rustfritt stål, og deres pålitelighet stod ikke ut. Innløpsrør for kaldt vann er produsert med beskyttelse. Trykkbryteren i systemet er tilgjengelig, slik at mekanismen ikke er redd for høyt trykk. Stikkontakten i enheten er vanligvis installert terminal. Som et resultat er det mulig å styre temperaturen bare trinnvis.

Velge en egnet varmtvannsbereder "Termex"

Bedrift "Termex" hvordan velge lagringsvannsvarmer (elektrisk) for hytter? For å svare på dette spørsmålet, må vi nøye veie kravene til volumer varmtvann. Sammenlignet med andre produsenter, er dette selskapet i stand til å tilby en rekke budsjettalternativer. Samtidig er egenskapene til enhetene akseptable. Spesielt er den gjennomsnittlige ytelsen til PC-serien 2 liter per minutt. I sin tur svinger kraften til enhetene rundt 5 kW.

Ved installasjon er modellene delt inn i vertikal, så vel som horisontal. Ved design er de ganske like, så i denne forbindelse er forbrukeren begrenset. Strømforsyningen til alle vannvarmere utføres fra et nettverk med en spenning på 220 V. Den maksimale avviket til PC-serien er 20 V. Systemets begrensningsfrekvens svinger rundt 30 Hz. Skjermmekanismene er svært forskjellige. En god modell, maksimalt trykk må tåle minst 5 MPa. I tillegg må du kontrollere at det er en manuell bryter i vannvarmeren. Beskyttelsessystemet må være IP25.

Hva sier de om Vailant-modellen?

Fast "Vailant" vannvarmere som er elektriske til sommerhusrespons, får i utgangspunktet positive. Mange kjøpere foretrekker modellene av dette selskapet på grunn av den høye beskyttelsesgraden. Først av alt er det nødvendig å merke det automatiske systemet for å opprettholde temperaturen. Strømmen til enheten kan velges manuelt. Til plastrørene har elektriske vannvarmere til hytter muligheten til å koble uten problemer, og dette er gode nyheter.

Vannstrømningsregulatoren i mange modeller er innebygget type. Kabinetter i modifikasjonene av den siste serien er produsert av produsenten støtdempende. Kabler til vannrøret er koblet gjennom en forseglet innsats, slik at lekkasjer oppstår svært sjelden. Generelt kan leggingen av rør gjøres åpen eller skjult. Dermed er det mulig å planlegge et tilkoblingssystem.

Vannvarmere "Vailant" for sommerbolig

Company "Vailant" elektrisk varmtvannsbereder for dachas hvordan å velge? Mange mennesker er bekymret for dette problemet, og det krever nøye vurdering. Eksperter anbefaler at du velger en modell med en høy grense temperatur på ca 55 grader. I tillegg bør kjøperen være oppmerksom på tidspunktet for oppvarming av vannet. Temperaturvedlikeholdssystemet må installeres. Hvis vi vurderer budsjettmodeller, er det bedre å gi preferanse til enheter med manuelle regulatorer. Beskyttelsessystemet er i de fleste tilfeller velkommen av IP26.

Tips for å velge en modell av firmaet "Zanussi"

Direkte tanken fra innsiden skal være laget med et korrosjonslag. Administrasjonen av spesialistene er velkommen av den elektroniske typen. Hvis vannet i hytta er dratt av dårlig kvalitet, må du lære mer om filtreringssystemet i varmtvannsberederen.

Til dags dato er det mange verktøy for rensing av rør. Som regel er det montert spesielle meshfiltre ved utløpet av dysene. Disse elementene kan vesentlig forlenge vannvarmerens levetid. Prispolitikken bør kontaktes individuelt. Hvis du bruker enheten i dacha vil være mindre enn tre personer, så kan du vurdere billige modeller.

Gitt alle de ovennevnte, kan vi konkludere: de mest interessante utseende modellene av merkevaren "Electrolux". Hvis vannet er på en dacha med et normalt jernnivå, vil de fungere ordentlig i lang tid. Tatt i betraktning budsjettinnretninger, bør du ikke rabatte selskapet "Vailant". Mange modeller er produsert med praktisk kontroll og er i tillegg i stand til å skryte av pålitelige varmeelementer.

Kumulativ vannvarmer for dacha - hvordan velge riktig modell: krav, typer, installasjon

Ikke så lenge siden om varmtvann i forstadsområdet hadde bare å drømme: ofte som kilden var en svart malt metallfat, som ble installert på taket av huset eller skuret. Men fremgangen står ikke stille, og i dag er det mulig å gi en uforstyrret tilførsel av nødvendig mengde varmt vann til alle. Det er bare nødvendig å vite hvordan man velger en lagervannvarmer for en sommerbolig.

Det er selvsagt umulig å gi råd som er egnet for alle. Men instruksjonene gitt i dette materialet vil hjelpe deg til ikke å gå deg vill i alle eksisterende modeller og for å gjøre det realiserte kjøpet.

Varmtvann i landet er et uunnværlig element i komfort

Krav til varmeren

Den konstante tilgjengeligheten av varmt vann er et klart pluss, og legger til komfort for beboerne. Med hjelpen kan du vaske hendene grundig etter å ha arbeidet i hagen, ta en dusj på slutten av en varm og tett dag, vask oppvasken og rengjør huset (finn ut hvorfor du trenger et idrettsanlegg for å gi).

Tips! Før du kjøper en bestemt varmemodell, bestemme hvilke oppgaver den skal utføre. Dette vil tillate deg å velge den modellen som best passer dine behov, og prisen vil være optimal for de foreslåtte egenskapene.

La oss definere med parametere:

 1. Det bør avklares hvilken type energi vannvarmeren skal bruke til sommerbolig. Det er elektriske og gass modifikasjoner. I tillegg, hvis dacha er utstyrt med autonom oppvarming, kan kjelen kobles direkte til kjelen (sistnevnte må støtte denne funksjonen).
 2. Bestem hvor mye vann er nødvendig for å dekke dine behov. Det er nødvendig å ta hensyn til antall personer som bor i landet og tidspunktet for oppvarming.

Basert på disse parametrene beregnes effektivitetskoeffisienten:

 • oppvarmingshastigheten av en viss mengde vann;
 • kostnaden for denne energien.

Størrelsen på kjelen er valgt ut fra individuelle behov

Typer av varmeovner etter type energi som brukes

Avhengig av hvilken type energibærer som skal brukes til oppvarming av vann i kjelen, er alle modeller av de aktuelle enhetene delt inn i flere typer:

I tillegg er det flyt, lagring og flyt-varmtvannsberedere for utspørring. La oss dvele ved noen arter i mer detalj.

gasstrømmen

Driftsprinsippet for denne modifikasjon av et apparat for oppvarming av vann er enkel: kaldt vann fra strømmen flyter inn i den såkalte varmeveksler, hvor den oppvarmes.

vanntemperaturen ved utløpet den kan varieres og vil avhenge av slike parametere:

 • flytende blandingsforhold i en blander;
 • trykket i hovedvannledningen;
 • av automatisering i varmtvannsberederen;
 • hyppighet av bruken av anordningen.

Det skal forstås at gasstrømapparaturen kan bare brukes i det tilfelle hvor i landet er et system for kontinuerlig gasstilførsel (autonom eller sentralisert).

Gassbrenner strømning gassvarmer

Denne arten er også komplekse konstruksjoner. Varmeapparatet er en spesiell tank med vann, og oppvarmingen utføres ved hjelp av en gassbrenner, som ligger under bunnen.

Fordelene ved dette system er at beholderen sikrer en tilstrekkelig stor tilførsel av varmt vann som kan tilføres til flere forbrukere i hytta.

Ulemper er som følger:

 • lang oppvarming av vann til den ønskede temperatur;
 • store størrelser kjele (avhengig av størrelsen på tanken).

Bilde akkumulerte gass varmtvannsbereder

I dette tilfellet er temperaturøkningen i fluidet som passerer gjennom varmeapparatet oppstår på grunn av tilførsel av elektrisk energi. Vannet oppvarmes ved tidspunktet for kontakt med Tan, og følgelig jo større trykket i vannet, kjøleren vil det bli sendt ut. Det er, med fokus på vanntrykket i springen, er det nødvendig å velge riktig strømenheten.

Momentant elektrisk varmtvannsbereder

Den største forskjellen fra tidligere versjoner - oppvarming er ikke strømmen av vann og visse av dens volum i tanken. Elektriske lagring varmeovner for å gi gjøre det mulig for stabilt å oppnå en stor mengde varmt vann. Dens temperatur reguleres ikke automatisk kjele, og ved å blande i en konvensjonell husholdningsblander.

Elektrisk lagring varmtvannsbereder

Etter å ha lest ovenfor klassifisering, oppstår spørsmålet, hva slags ville best passer behovene som oppstår i varmt vann.

Her er noen tips:

 1. Hvis hytta er forbundet med den sentrale system av gass og vann, vil det beste alternativet være en gass varmtvannsbereder. Når rørledningen ikke er summert opp, må bruke drivstoff ballong som ikke vil være den mest effektive løsningen.
 2. Når du velger, bør du vurdere det nødvendige trykket i vannet. Hvis et sett med svak eller oppstå periodevis stengt av vannet, er det bedre å kjøpe varmtvannsbereder. Ellers kommer opp og flyte. En siste fordel er at ved ankomst på villaen vil du ikke trenger å vente i lang tid å varme opp et stort volum av vann i tanken, fordi det vanligvis tar fire til åtte timer (avhengig av volum).
 3. Elektrisk varmtvannsbereder er praktisk i fravær av gass landet. I dette tilfellet, kjøpe lagringsenheter varianter, som for normal funksjon av strømmen av kjelen er det nødvendig at det elektriske anlegget i huset stått kraften i opp til 3 kW, noe som ikke forekommer i alle tilfeller.

I tillegg til disse funksjonene i forrige avsnitt, ta hensyn til følgende nyanser:

 • tilordningsinnretningen for oppvarming av vann i det land;
 • Valget av sitt volum, type, kapasitet;
 • tilstedeværelse eller fravær av automatisk temperaturkontroll, og andre alternativer;
 • fast-produsent og produksjonslandet, samt eksistensen og varigheten av garantien;
 • form, størrelse, plassering og fremgangsmåte for installasjon.

Tips! Hvis du ikke har mulighet til å installere kjelen i hovedveggen, ta hensyn til utendørs lagring elektrisk varmtvannsbereder til avhør. For å installere, ingen grunn til å bore hull i veggen, du bare finne en liten flatt område med tilgang til innlagt vann.

Når du enheten valgt, kjøpt og levert til infield, bør du løse spørsmålet om hvordan du installerer varmtvannsberederen i landet. Denne prosessen er ganske enkel og krever ingen spesiell kompetanse Låsesmed. Det er nok å riktig beregne styrke festene.

Vær oppmerksom! Anchor brukes må tåle ikke bare vekten av kjelen, men også mye vann i det er å få.

For hengende lagring ovn er bare egnet hoved vegg av betong eller kunstig stein. Tynne indre skillevegger, og som videre er laget av gips, her er kategorisk ikke passer.

Koblingsskjema av varmtvannsbereder akkumulere i landet er også ganske lett å forstå.

Du må gjøre følgende:

 • ta enheten vann;
 • etablere fluidprøvetakingspunkt;
 • forbinde ventilen og ventiler;
 • justere operasjonen av sikkerhetsventilen (det er nødvendig for å hindre lagertanken brudd i tilfelle av trykkøkning deri).

Hvis du tviler på muligheten av sine egne hender for å gjøre alle nødvendige manipulasjoner, ta kontakt med personen som ikke bare kvalitativt utføre alt arbeidet, men vil også gi en garanti på ytelsen til systemet.

Koble varmtvannsberederen til vannfordelingsnettet i hele landet

I ditt tilfelle herregård ikke er koblet til en sentral vannforsyning system eller vann er tilgjengelig i begrensede mengder, er det tilrådelig å kjøpe påfyllingsenhet for oppvarming av vann.

Det er hovedsakelig to varianter:

Den første er svært lik den tidligere felles rustikk vask. Strukturelt består det av en vask og en liten vanntank. For at vanntemperaturen er på det ønskede nivå, er det utstyrt med en termostat og et sikkerhetssystem for å beskytte dem mot overoppheting, og såkalt "tørr" trigger.

Det er også en vegg modifikasjon. Dens lurt å kjøpe i tilfeller når vasken i landet allerede. Dette alternativet er billigere.

Den største ulempen - en meget liten tilførsel av varmt vann.

Med hensyn til den andre variant er en tank som har et større volum (50-100 liter). Det kan fylle via konvensjonell pumpe eller bøtte.

Et eksempel på en enhet ved hjelp av en alternativ energikilde kan være solenergi varmtvannsberederen.

Vakuumrør blir brukt i sin konstruksjon, som gjør det mulig å bruke maskinen til enhver tid av året:

 • vinter, varmer vannet opp til 70 ° C;
 • Om sommeren kan nå en temperatur på 100 ° C.

Fordelen med anordningen som er ikke nødvendigvis nærvær av direkte sollys for sin drift. akkurat nok ultrafiolette delen av spekteret.

Den største ulempen - en svært høy pris.

Et annet alternativ - en vedfyrt kjele, begynnelsen av der bruk er tapt i århundrer. Konstruksjonen er meget enkel: en vanntank som ligger brennkammeret, hvor veden brennes.

Termisk energi ild og røk som stiger opp gjennom rør inne i tanken varmer opp vannet til en ønsket temperatur. Han er veldig upraktisk å bruke og lar deg justere vanntemperaturen ved utløpet.

Kjøpe varmtvannsbereder for å dekorere husene - spesielt enkelt tilfelle. Tipsene ovenfor er bare en generell oversikt over prosessen, og det endelige valget er opp til deg (se også artikkelen "Waters i landet med sine egne hender - en detaljert guide").

For mer informasjon om ulike måter å varme opp vannet i hagen du kan lære ved å lese videoen i denne artikkelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 52 = 60