Varme ovnen lang brenning

Oppvarming kontinuerlig brenning ovn - kommersielle og hjem

For oppvarming private hus og hytter ofte aktiverer ikke kjeler og vedovner. Siden de ikke er ment for bruk i vann varmesystemer, er deres bruk begrenses ved å varme en eller to rom eller ett rom. Den største etterspørselen etter hjemme ovn for kontinuerlig brenning tre. De er mer praktisk, sammenlignet med tradisjonelle ovner og peiser, og er enklere å bruke.

I denne gjennomgangen beskriver vi:

 • Prinsippet av tiltak og kjennetegn ved kontinuerlig brennende ovner;
 • Anbefalinger om drift lenge brennende ovner;
 • På arter ovner;
 • Om de mest populære modellene;
 • På monterer komfyr med hendene.

Vi berører også på temaet finske ovner.

Omfanget av bruken av ovner og deres viktige funksjoner

Tradisjonelle kjeler, ovner og peiser, arbeider med tre, krever konstant oppmerksomhet. Brennstoffet brenner raskt nok, slik at brukerne må hele tiden komme inn i ovnen alle de nye deler av fast brensel. Hvis du savner det rette øyeblikket, romtemperaturen begynner å slippe, som ovnen er kald. Vi må gå ut for å få mer ved, åpne ovnen og kaste logger.

Verst av alle kontoer i nattperioden - logger kastet inn i ovnen, går vi til å sove. Brenne trevirke i 2-3 timer, hvoretter temperaturen begynner å falle. Å være i rommet vil være langt fra behagelig. Må stå opp igjen og engasjere protaplivaniem - om natten når du ønsker å sove, vil regelmessige oppgraderinger bli irriterende.

Volume avfyring av slike enheter er gitt spesiell oppmerksomhet. Jo høyere den er, jo bedre.

Vedovn lange brenn vil redusere hyppigheten tilnærminger. Dette gjelder ikke bare om natten, men også i løpet av dagen. Tilbake fra jobb om kvelden, kan du forvente at huset vil bli varm. Det er den samme natten - Kaster tre sertifisert i nærvær av flammen, cover aske pit og gå til sengs. Porsjon trestykker i ovnen vil brenne det meste av natten, slik at søvn og få styrke før neste dag.

La oss se hva ovnen på lange brennende tre er forskjellig fra sine konvensjonelle kolleger:

 • Det økte volumet av ovnen - du kan ikke klare seg uten det. Stort brennkammer gjør at du kan laste inn en stor mengde av tre, som vil vare i 6-10 timer (og noen ganger mer);
 • Tilstedeværelsen av forbrenningsreguleringssystem - ovnen skal arbeide for å sikre maksimal langvarig brensel forbrenning. For dette formål, blir forbrenningskammeret lukket - og lukking av aske grop spjeldet, vil vi forsinke prosessen av tre forbrenning;
 • Noen modeller bruker forskjellig ordninger pyrolyseprosessen - her den etterforbrenningen foregår i separat brennkammer. Dette øker effektiviteten og det samme antall stokker vil markere den økende mengde varmeenergi.

Wood kontinuerlig brenning ovn som brukes til oppvarming av boliger og næringsbygg. De fungerer som selvstendige varmeovner, fordi de ikke gir tilkobling av varmekretsene. De er relevant for sommeren beboere og eiere av landsteder der det ikke er gass til varme og elektrisitet er for dyrt. De kan også brukes til å tilberede (avhengig av tilgjengeligheten av kokeflaten).

Drift av kontinuerlige brennende ovner

Vær forsiktig med å bruke treet harpiks rasen som brensel, de raskt tette skorstein.

Ovner for kontinuerlig brenning hjemme jobber med trevirke som kan brenne opptil 10 timer. Det kommer an på mengden brennstoff lastet og ønsket temperatur i rommet. Regulering av forbrenningsintensiteten ofte utført ved hjelp av viften. I begynnelsen av kindling brensel nødvendig å riktig antennes. Når prosessen begynner, og rommet vil være varm, kan luftforsyningen bli blokkert.

I denne modusen vil kontinuerlig brennende ovn operere under nedbrytnings-modus med en meget liten mengde av flamme. I forbindelse med fullastet brennkammeret, vil det ikke komme til den enhet i 6-10 timer (avhengig av kapasiteten og modell). På grunn av en slik driftsmåte i skorsteinen kan akkumulere giftstoffer og sot, så du må en gang hver 7-10 dager for å gi økonomien ovnen arbeidet på full effekt - det vil gi sin rengjøring.

Varianter lange brennende ovner

Hvis du har tenkt å kjøpe en komfyr med tre, du nyttig informasjon om hvilke typer dataenheter. Her er hva vi kan finne i salg:

 • Stål og støpejern modell;
 • Aggregater med kokeflaten og uten den;
 • Komfyr typen peis og vanlig;
 • Konvensjonelle forbrenningsovnen og pyrolyse modifikasjon.

Forskjellene mellom stål og støpejern enheter er ganske åpenbart - det første lettere, mindre pålitelige og rimeligere, mens andre har en stor vekt, men skiller utholdenhet og lang levetid.

Disse enhetene ikke bare ser bra ut i det indre av et hus på landet, men vil også tillate deg å lage mat direkte på dem.

En økonomisk vedovn, som inkluderer komfyr, er dette en stor finner for en koselig hus på landet, en liten hage eller et teknisk rom, hvor folk arbeider hele tiden. Her kan du lage suppe, stekt kjøtt, varme kjelen for å nyte en solid lunsj eller middag. Generelt er en verdig tillegg til de små dimensjoner boliger og tekniske anvendelsesområder.

Ovner, peiser lange brenn kombinere det praktiske oppvarming enheter og skjønnhet klassiske peiser. Slike enheter, som arbeider med tre, skaper en koselig atmosfære i huset med vakre brennende flamme. En ferie hus med peis - en glede som vil være tilgjengelig for minimum pengene.

kontinuerlig brennende ovn kan brenne brensel på en konvensjonell måte eller pyrolyse. I det første tilfellet, blir forbrenningen utføres i standard modus, med fjerning av forbrenningsproduktene gjennom skorsteinen. I pyrolyseovner drivstoff er til stede i etterforbrenningskammeret - det brenne pyrolyseprodukter som dannes under oppvarming og forbrenning av tre i hovedkammeret. Slike ovner har høyere virkningsgrad.

Tabell utvalg ovn kraft avhengig av området av rommet.

lange brennende ovner for boliger representert ganske imponerende utvalg. Velge ligner modellen, ta hensyn til kapasitet - per 10 sq. m. 1 kW nødvendige varmeenergi. Og den spesielle aksjen ikke er nødvendig her, ellers huset vil være veldig varmt - det er ingen automatisk regulerer temperaturen, slik at strømforsyningen vil være et overskudd (foruten å påvirke mengden av penger i lommeboken).

Velge ovnen Lange brennende peis, ta hensyn til sin struktur - det må gjøres for å forhindre sot avsetning på frontglasset. Ellers glasset vil bli stadig å bli skitten, nedverdigende utseendet på flammen. Hvis du ønsker å gjøre ditt hjem ikke bare vakker, men også behagelig, sørg for å ta hensyn til dette punktet.

Installasjon kontinuerlig brenning ovn

Velge en slik enhet for oppvarming hjemme, ikke forsømme sine sikkerhets- og installasjonsforskriftene.

Hvis du bestemmer deg for å installere i ditt hjem Lange brennende ovn, arbeider med tre, vurdere sin installasjon. Montering av separate enheter, utføres på en ikke-brennbar superlegering, av metall eller stein - det reduserer risikoen for brann betydelig. Mezhdu ovn i seg selv og den nærmeste vegg, en luft-spalte bredde på ikke mindre enn 20 cm - ikke noe behov for å overopphetes og overdry veggen (spesielt hvis de er av tre).

liten stabel med ved er satt ved siden av den lange brennende ovnen - Hvis du holder veden på gulvet, kan du skade gulvet. I nærheten kan du ordne tilbehør for rengjøring aske. Vær oppmerksom på at ikke-brennbart under kokeapparatet bør komme frem i minst en halv meter - hvis ovnen faller fra kull eller fra tre faller ut, kan det føre til brann. Spesiell oppmerksomhet er betalt til skorsteinen - det er anbefalt av diameter på minst 150 mm i en høyde på 3-5 meter.

La oss se hva Lange brenn vedfyrte ovner vi kan kjøpe for hjem oppvarming. Mange brukere anbefales å ta hensyn til den finske ovnen - nitid finnene gjør oppvarmingsutstyr som trygg og holdbar. For eksempel kan du se på produktmerke Nunnauuni Oy, som produserer gode ovner og peiser for hjemmet.

Du kan ikke komme gjennom og forbi de innenlandske produkter Teplodar. Som et eksempel vurdere en modell Teplodar Matrix-200. Denne lille vedovn, som gir varmekapasitet på 20 kW til 200 kvadratmeter areal. m. brenntid fra et bokmerke tre er 8 timer og dermed til enheten vil være egnet ikke mer enn tre ganger om dagen. Kontinuerlig brennende ovn Teplodar-matrise 200 er laget av stål og er utstyrt med en hermetisk glassdør.

Den neste enhet - det Breneran AOT-08. Denne utendørs ovn Lange brennende ved, egnet for oppvarming hus, industrilokaler og lokaler landet puber og restauranter. Volumet av den gigantiske ovn er 50 liter, slik at det kan brenne i 10-12 timer. Strøm modellen er 8 kW, produsenten hevder at dette vil være nok til 140 kvadratmeter i varmeområdet. m.

Denne lange brennende peis Økonomi ovn, laget i vinkel utførelse. Imidlertid er forbrenningen varighet i denne enheten er begrenset til fem timer, men det er ganske anstendig resultat. En slik ovn kan varme opp hus eller lokaler areal på 150 kvadrat. m. med egen kraft 9 kW.

Lederen blant lange ovner med trevirke er Almina modell 250. Det kan oppvarmes til 250 kvadratmeter areal. m, og mens forbrenning av ett bokmerke er 15-20 timer - et fantastisk resultat. Ovnen er beregnet til oppvarming av bygninger og tekniske anlegg av stort område.

Komfyr med hendene - det er et godt valg for de som kan arbeide og gode venner med verktøyet. Hvis du har en gammel jern unødvendig, kan du montere varmeren selv. I dette tilfellet, for å samle ovnen Lange brennende sine egne hender, vil vi bruke den gamle fat på 200 liter. Forresten, denne enkle enheten var kjempefint navn Bubafonya.

Så, prøv å lage din ovn Lange brennende hendene. Her er dens design funksjoner:

 • Forbrenningen skjer nedover, på grunn av som en enhet er aktiv ashpit;
 • Inntaksluft fra toppen via ledningen sveiset til de last - lasten presser et tre;
 • Forbrenningsgassene gjennom en sideåpning, som er sveiset til skorsteinen.

En detaljert forståelse av strukturen vil du motta etter at de vurderer å tegne.

Ordningen av kontinuerlig brennende ovn, laget fra fat.

Her er ovnen monteringsprosessen:

 • Skjær bort toppdekselet sidekanten, la det til side,
 • Hammerskaft kant av sylinderen, å bøye dem innover;
 • Med lokk Vi utføre invers operasjon - kantene skru ned utover;
 • Vi prøver å sette lokket på fatet - det må sitte godt fast;
 • Vi utfører i midten av lokkets åpningsdiameter er litt større enn 100 mm;
 • Å få til etableringen av stempelet (lasten) - for dette bruker et annet deksel fra en annen trommel eller et stykke av platemetall, noe som gir det en rund form (stempeldiameter bør være 20 mm mindre enn den sylinderdiameter, som gjennom spalten vi vil måtte gå røyk);
 • I midten av stempelboringen og sveiser do dertil rør (dette vil være den kanalsystem), som vil gå ut gjennom hullet i et avtakbart lokk;
 • Til bunnen av stempelet sveiser stykker av L-formet kanal, slik at det var vanskelig;
 • Den øvre side av trommelen gjør en hulldiameter på 100 mm og sveises fast til den skorsteinen.

Til den øvre ende av røret må sveises-kanallokk som kan åpnes og lukkes ved å regulere lufttilførselen. Samtidig, vår lange-brenning komfyr med tre klar, går du videre til testene.

For å starte ovnen lang brenning, må du laste den med tre. Top kaste filla i parafin og satte fyr på den. Vi vente til oppbygging av tre, stempelinnsatsen, lukker dekselet, regulerbar luftstrøm, å oppnå varierende forbrenningsintensitet. En drivstoff lasting er nok for 10-12 timer, og kanskje mer.

Hva en varmeovn kontinuerlig brenning er bedre for hytter og private hjem?

Valget av varmeovnen for landet huset - ikke en enkel sak, fordi det pålagt spesielle krav. Hvis du vil kjøpe er ikke en skuffelse, er det nødvendig å vurdere egenskapene til de foreslåtte modellene og velge den mest hensiktsmessige alternativet.

Oppvarming i landet og dets krav

Oppvarming herregård kjennetegnes først og fremst ved at er periodisk. De fleste som flytter til landet bare i helgene og på helligdager. Feriehus Flushing hele tiden, og setter denne dyre gasskjeler eller universell er ikke alltid lurt. Enklere og mer effektivt å bruke for hagen oppvarming vedovn eller elektrisk kjele.

  Varmeapparatet for å gi slike krav:

 • rask oppvarming av alle rom, selv med den negative temperatur;
 • enkel ovn, og tennings en kjel fra en kald tilstand;
 • evne til å opprettholde en komfortabel temperatur med et minimum av vedlikehold permanent;
 • lav pris på utstyr;
 • liten størrelse og vekt;
 • enkel montering og installasjon.
 • Disse kravene er oppfylt ved peisovn, utstyrt med lange brennende funksjon, samt enkle modeller av elektriske kjeler.

  Utvalg av varme ovner er stort, det er lett å gå seg vill, så før du går til butikken må du være klar over hvilke funksjoner bør ha en ovn. For å gjøre dette, er å forstå mulighetene for oppvarming enheter.

  Den viktigste funksjonen, som vil gjøre feil valg av ovnen ineffektiv. Alle ovner har en viss varmekapasitet, er det uttrykt i kW. Til riktig isolert leilighet bygning beregninger vanligvis produsere område: dividere det totale antall kvadratmeter av huset ved 10, og får den nødvendige effekt i kW.

  en slik beregning er egentlig ikke egnet for et hus på landet. I utvelgelsen av makt må ta hensyn til særegenheten til følgende:

  • Materialet i vegger, gulv og tak og isolasjonsevnen;
  • Sesong - om huset vil bli brukt i vinter, eller oppvarming er nødvendig bare på kjøligere dager i løpet av våren, sommeren og høsten.

  Maksimal effekt er nødvendig i ovnen hvis huset er laget av lettvektsteknologi, og planlagt besøk til landet i vinter, i kulden. I dette tilfellet må du velge en ovn med en kapasitet på mer enn antatt, eller installere ekstra varmeovner.

  Noen peisovn kan operere i en kontinuerlig brenning modus. Det er forårsaket av en bestemt forbrenningsmodus - pyrolyse. Ovn typen pyrolysen kan utføres med tre eller pellet. Når antenning av veden er oppvarmet, og begynner prosessen med spalting av en fast fraksjon - kull og aske, og gassformig - røyk.

  Røkgassen inneholder et flertall av brenselselementene, er de ikke fullt ut anvendes i konvensjonelle ovner og går ut gjennom skorstenen, sterkt varme den opp og gi varme til atmosfæren. Således er varmen ressurs som brukes i beste fall 60%.

  I ovner som er utstyrt med en utvidet modus forbrenningsrøykgassene afterburned i det spesielle området, er det som kalles dymooborot. Røk passerer gjennom disse kanaler, og dens brennbare bestanddeler forbrennes, og gir varme til ovnsveggene.

  For en vellykket løpet av denne prosess er det nødvendig å begrense luftstrømmen inn i ovnen for å forårsake nedbrytning av trevirke og øket dannelse av røyk. Det er regulert via ventiler til ovnsåpningen, er den optimale modusen som er valgt empirisk.

   Debatten om hva som er bedre ovn, støpejern eller stål, som i lang tid. Hvordan skiller de?
 • Vekt. Støpte modeller har tykkere vegger og massiv struktur, slik at de er vanskeligere, kan deres vekt overstige 250 kg. Hvis gulvet er av tre i landet, kan du trenger å styrke, noe som resulterer i ekstra kostnader. Stål modell er lettere å omtrent to ganger.
 • Korrosjonsbeskyttelse. Støpejern korroderer ikke i et svakt surt medium - for ovner brukes med jevne mellomrom, er det et stort pluss. Temperaturfallet i kindling fører til dannelse av kondensat i ovnen. Blanding med soten avsatt på dem, danner vann svak karbonsyre. Stålkonstruksjoner korrodere under disse forholdene.
 • Resistance å brenne gjennom. På grunn av de tykke vegger av støpejern modeller er mer motstandsdyktige til å brenne gjennom, selv ved meget høye temperaturer.
 • Pris. Stål modeller 1,5-2 ganger billigere enn støpejern.
 • Populært med truckers billige modeller er vanligvis kombinert. Sterkt oppvarmet og korroderte overflate er laget av støpejern, de andre komponentene - laget av stål, som gjør det mulig å kombinere holdbarhet og lav vekt. Prisen på slike enheter er i midten rekkevidde.

  Hovedoppgaven for varme ovner - rask varme huset

   . Avhengig av modell, kan de bli utstyrt med flere nyttige funksjoner:

 • kokeplater, fast eller brennere;
 • muligheten til å koble en varmekrets, vann eller luft;
 • dekorative elementer som skaper en hyggelig atmosfære på hytta - panorama glass til ovnsåpningen, dekorative innsatser, smijern gitter.
 • Vi trenger disse funksjonene eller ikke - et spørsmål om personlig preferanse, men det er nødvendig å ta hensyn til at deres tilstedeværelse påvirker prisen på ovnen.

  I det russiske markedet presenterer en rekke modeller i lang tid etterspurt av sommeren beboere og gartnere. De har forskjellig effekt og funksjon sett, slik at alle vil være i stand til å velge en passende ovn å gi.

  Hage ovn "Ermak"

  Ovnene er designet for oppvarming hage og landsteder, avhengig av versjon, kan de varme rom fra 70 til 300 kubikkmeter. Ovner "Ermak", avhengig av modell, kan utstyres med en lang forbrenningsmodus og kokeplaten. Ovner "Ermak-Aqua" for å koble til en varmtvannskretsen, så vil den begynne å operere som en kjele.

  Ovnskonstruksjon "Ermak OM-70" som er vist på fig. Denne modellen har den minste kapasiteten på presentert, er den i stand til å varme et landsted område 30 kvadratmeter. Liten størrelse og vekt 24 kg gjør installasjonen meget enkel - en ovn motstå en hvilken som helst etasje, er det bare nødvendig å sheathe den jernblikk. ovn driftstiden i lang brenntid - fra 8 til 12 timer.

  Forbrenningskammeret er utstyrt med en varmemengderegulering, slik at forbrenningsgassene til å brenne igjennom helt. Ved den bakre side av kammeret en skjerm bak ham - konvektor foringsrør, gir raskt av varmen inn i rommet. Døren av ovnen er forseglet på grunn av den koniske form. Håndtaket av døren når ovnen ikke er oppvarmet. Askebeger i form av skuffen kan du raskt fjerne asken, og bruke det som gjødsel om nødvendig. Top ligger komfyr og skorstein.

  Prisen på ovnen "Ermak", avhengig av versjon, er fra 6 til 20 tusen rubler.

  En spesiell form for ovnen som kalles en oppfinner selskap. For tiden buleryanom kalt forgasseren praktisk talt en hvilken som helst ovn i hvilken ovnsrørene er anordnet metall, gjennom hvilken konveksjon luftstrømmen konstant. De har også en ovn "Breneran", den russiske tilsvarende på grunnlag av grunnleggende forskning.

  kald luft suges inn fra undersiden, oppvarming, kommer ut gjennom åpninger i toppen av ovnen. Ett minutt buleryan passerer gjennom kanalene i ca. 4 kubikkmeter luft ved oppvarming til en temperatur behagelig. I dette tilfellet ovnsveggene ikke overopphetes.

  Ovnen buleryana to soner ved bunnen av denne forgassningssonen, hvor pyrolyse av tre. Ovenfor - brenning sonen av pyrolysegasser. Stort brennkammer dybde tillater bruk av lange tre. Power of forskjellige modeller - 6-35 kW, prisen - 8-38 tusen.

  Gassgenererende ovn "Professor Butakov", utstyrt med kontinuerlig brennende modus, kokeflaten og konveksjonsrørene. I motsetning buleryana, de har en form tilpasset for feriehus: røykrør i dem er på toppen i stedet for på baksiden. Dette sikrer en stabil trekkraft selv etter et langt opphold i ovnen, så vel som å kunne fjerne kondensatet fra røret.

  Avhengig av versjon, prisen på ovnen "Professor Butakov" - fra 16 til 38 tusen rubler.

  Video: sammenligne modeller kontinuerlig brennende ovner.

  Installere ovn og skorstein installasjon

  Ovnen er trygt, er det nødvendig å følge instruksjonene på komfyren avstanden til veggen og taket. Begrunnelse for ovnen bør ikke være brennbare, for dette formål, vanligvis brukt tinn plate eller flis.

  Diameteren av skorsteinen må velges i henhold til diameteren av røret. For dens montering, bruk sertifiserte elementer av skorsteinen med varmeisolasjon, spesielt ta hensyn til at passasjene gjennom taket og taket.

  Video: Stille villa ovn

  Alternative ovner - elektrisk kjele

  Ovn er praktisk å varme et lite hus som består av flere bygninger, med en sjelden tur til hytta i kulden. Hvis hytta og vinteren brukes aktivt for å leve, er det bedre å etablere en universell eller elektrisk kjele.

  Elektrokjeler har mange fordeler: tilkoplings vann gulvene, eller de kan varme radiatorer gi alle størrelser og høyde. Men de krever ikke en konstant belastning på drivstoff som fast brensel kjeler. Elektrokjeler nøyaktig kan stille inn ønsket temperatur i rommet.

  Elektrisk kjele består av en tank i hvilken varmeelementene er plassert, og en integrert sirkulasjonspumpe og en styreenhet. Kjelen er forbundet med strømnettet og varmekretsen. Kjeler med opp til 9 kW fra enfase-220 V, mer kraftkjeler - fra tre-fase 380 V.

  For å gi praktiske kombikjeler, de tillater oss å løse to problemer samtidig: oppvarming og varmt vann til husholdningsbruk. Prisene på elektrokjeler er svært forskjellige: fra 8 til 80 tusen rubler, Det avhenger av metoden for oppvarming av kjølevæske, strøm og andre funksjoner.

  lange brennende ovn med riktig valg og installasjon vil effektivt varme opp feriehuset i mange år, noe som gjør ditt opphold i landet komfortabel og trygg.

  For andre år gikk som blir avfyrt to-etasjes fritidsbolig komfyr Greyvari. I første etasje er veldig varmt, selv varm. Til tross for at det står på ytterveggen, og jeg ikke gjøre en spesiell utforming av ovnen. Du kan sikkert legge kanalene i hele huset, men hans hender nådde ikke. Opp til andre etasje av varmen kommer, men ikke så mye. Generelt kan deres svar om dacha ovn si at å kjøpe fornøyd anbefaler.

  Legg til en kommentar avbryte svar

  Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til melding i forbindelse med at filtypen. Hvis du ikke er enig med det faktum at vi bruker denne filtypen, må du riktig satt innstillingene til nettleseren din, eller bruke nettstedet.

  kontinuerlig brennende ovn huset 4 store fordeler

  lange brennende ovn ideelt for oppvarming av hus på landet i dag, markedet er et stort spekter av ulike typer oppvarmingsutstyr. Sin plass blant disse utstyr med en lang hold ovn forbrenning. For feriehuset er det ingen bedre alternativ enn denne ovnen. Siden konvensjonelle kjeler for disse formål krever en stor mengde av drivstoff, og den varme som de stråler, divergerer raskt. Ideen om at alt nytt er glemt gamle kan godt være egnet til vår situasjon som sine forgjengere er peis på brensel, som ble utsatt for en rekke oppgraderinger.

  kontinuerlig brenning ovnshuset: fordeler og ulemper

  Planter med lange brenn inneholder mange positive sider, men også ulempene med slike enheter er også ganske. Det er av denne grunn, fordeler og ulemper trenger å vite.

  Viktigste fordelene ved slike ovner:

  • Effektivitet av brennbart materiale, som for eksempel i ovnen mye mindre drivstoffet er brukt, i motsetning til lignende;
  • Effektiviteten av en slik ovn er 80%;
  • Liten størrelse, som passer perfekt til ethvert interiør;
  • Lett å betjene, opplevelser fra den aktive modus til forfall modus ved å regulere lufttilførselen, og karakterisert ved at brennstoff podkidka nødvendig med et tidsintervall på omlag 5 timer.

  Men den viktigste fordelen vi kan anta at ovnene er tilgjengelig for bruk av ulike typer, nemlig faste og flytende.

  Hovedulempene ved en slik ovn er:

  • Bygging av skorsteinen er svært vanskelig å utføre, siden byggingen skal skje i samsvar med strenge regler og forskrifter;
  • Den ovn av denne type er ikke kompatibel med skorsteiner som er flere hjerte, buede rør;
  • Bytte fra aktiv modus til forfall modus er utført med en gang, men for dette er det nødvendig å varme opp huset.

  Når du kjøper Lange brennende ovn bør ta hensyn til gulvareal og stilen som det er gjort

  Det er ingen universelle modeller som har arbeidet brukt som et fast brensel og en flytende, men bare for visse modeller av en bestemt type av brennstoff.

  Oppvarming ovn for kontinuerlig brenning hytter: Hvordan velge

  Før du kjøper en enhet av denne typen er nødvendig å studere alle de fine detaljene, for eksempel: potensielt område for oppvarming ovn, de økonomiske mulighetene som utseendet av ovnen du ønsker, samt ulike tekniske og funksjonelle egenskaper som du trenger. Disse mulighetene vil bli diskutert senere i artikkelen.

  Diverse utstyr kan ovner for varme 80-250 m2. Tid som istleet drivstoff i ovnen, skiller installasjon med lange brennende tre slag.

  • Ovn med en lang brenntid og med minimums varme opp rom opp til 3,5 timer;
  • Innretning med en gjennomsnittlig tid av den varme-rommet området rundt 7 timer;
  • Utstyr med en maksimal tid på oppvarming i mer enn 10 timer.

  Den viktigste parameteren i valg av enheten er det maksimale området som du trenger for å varme opp og oppvarmingstid på dette området.

  Vedfyring kontinuerlig brenning ovn: drift

  Hva er forskjellen komfyr med lange brennende peisovn fra vanlig standard? Alt ligger i det faktum at den konvensjonelle vedovn brenner tre i 3-4 timer, og til å installere en lang brennende forbrenningsprosess er utvidet til 10 timer. Slike ovner er praktisk fordi de laste ovnen med tre bør utføres en gang for hele natten og varmen vil ikke kontinuerlig strømme inn i rommet i løpet av natten.

  De viktigste egenskapene enhetene er:

  1. Den ovn av denne type har stort brennkammer og gjør det mulig å legge mye mer drivstoff. Men det er nødvendig å overvåke temperaturen i forbrenningen, er det nødvendig å tre ikke er brent på en gang.
  2. Kontroll av forbrenningsprosessen. Hver av plantene påført forbrenningssystem omfatter tilførsel av en luftstrøm, med sin kraft og verifisert ved hjelp av forbrenningshastigheten. Også denne type ovn ikke permeabel for forbrenningskammeret luftstrømmen som er årsaken til at luften skal bli tvunget til å utføre. I en slik ovn er en pumpe for tilførsel av luft.
  3. Forskjellige produsenter har et utvalg av ovner og hver modell har sin egen særegenhet. Noen modeller av ovner opererer på prinsippet med gassgenerering, noen har i sin struktur et system av røyk, og det er også modeller med prinsippet arbeid, noe som tillater den øvre forbrenning og den gradvise senking av bunnen.

  Tre oppvarmingsovnen kontinuerlig brenning med smidde elementer passer godt i klassisk Interior

  De viktigste trekk ved disse enheter er å installere en separat sammenfoldbar skorstein som sot akkumuleres etter arbeid, og må renses oftere enn i ovner med konvensjonell konstruksjon.

  Rating lange brennende ovner

  Det finnes mange varianter av planter med lange brenn fast brensel, og blant disse variantene, kan du velge enheten varmes opp nesten alle område av rommet, og uavhengig av destinasjon lokaler, volum og oppvarmingsprosessen. Oppvarmingsmetoden kan være vann eller luft.

  Selvfølgelig bør det beste kompakte varmeovnen velges for hjemmet. Så du må gjøre en vurdering av de beste, den beste utsikten rating, likte å sammenligne. En produsent på den tiden for å hjelpe deg med ditt valg. Det kan være et gass-genererende installasjon, og langsom forbrenning enheter.

  De mest populære er ovnen og Buleryan Breneran. Skaperen av slike enheter professor Butakov.

  Felles merker på markedet med salg av ovner lange brenn er:

  • Bedriftene Klondike og Bubafona;
  • Modeller Buderus og Sieber;
  • Produsenter Sogra og Termisk;
  • Alaska selskap, Slabozhanka og Hermas;
  • Stempler Umka og Buran;
  • Enheter Chenille, Vir Supra;
  • Installasjoner Bosch Stropuva, ​​Stoker og uke.

  Alle disse produsentene har fått tillit fra forbrukerne med kvalitet ytelse og holdbar levetid.

  Best kontinuerlig brenning ovn Housing (video)

  Ved å gå frem fra artikkelen, kan det bli forstått at modellene kontinuerlig brennende ovner er meget økonomisk i forbruket av faste brensler, og også er miljøvennlige, kompakt, lett å bruke og har en høy virkningsgrad på opp til 70-90%, for eksempel en enhetsoperasjon periode er lang . Og det viktigste indikator - er deres tilgjengelighet.

  Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  71 + = 77