varianter av nøtter

Nøtter. Typer og navn med bilder

Varianter av nøtter med en beskrivelse og bilde

Nøtter - en gruppe av forskjellige frukter, som består av tørr treaktig skall (skall) og den vedlagte spiselig kjerne (frø). I hverdagen og handel av de vanligste inneholde nøtter: peanøtter (Ground), valnøtter, hasselnøtter (skog), hasselnøtter, pinjekjerner, mandler og pistasjnøtter.

Nøtter er vurdert som smakfulle og høyt kalori mat som er rik på fett, proteiner, mineralsalter og andre nyttige stoffer.

næringsinnholdet i mutrene (gjennomsnittlig prosentvis per 100 g av spiselige del)

Etter koking nøtter blir ofte benyttet i fremstillingen av søte retter (fyllinger, kremer, presser, etc.), kaker, en sauser (f.eks sauser mutter georgiske retter). Nøtter også fremstille meget verdifull valnøttolje, som brukes i matlaging, næringsmiddelindustrien og for tekniske formål. Nøtter i form er mye brukt som en favoritt dessert.

peanøtter (Earthen eller kinesisk mutter) - frukten av en årlig urteaktig plante av legume familien; CIS er avlet i Ukraina, Kaukasus, Sentral-Asia, Georgia, Armenia. Spesielt mye av peanut såing i Kina (derav navnet "Chinese valnøtt").

Peanøtter høstes senhøstes, trekke ut av bøssingen land med bønner (bønner utvikle seg ned i jorden), deretter bønner (pods) blir tørket og lagret på et tørt sted.

peanut frukt er langstrakt sylindrisk formet frukt lengde på 2 til 6 cm, 1-2 cm i diameter; bønner belagt utvendig (hud) innenfor som ligger 1-2 dvusemyadolnyh stor kjerne (frø). Skallet er omtrent 25% og kjerne - 75% av den totale vekt av mutteren.

Stekt peanøtter bruk som behandler, så vel som i matlagingen og i konfekt produksjon for fremstilling av kaker, halvah, sukkertøy, søtsaker forskjellige; det er også saltet, servert med champagne

De fleste av de behandlede peanøtter på jordnøttolje som brukes til mat og industriformål; kake, oppnådd som et biprodukt i klemme olje, i konfektindustrien for fremstilling av sjokolade (i en blanding med kakao), og andre produkter halvah.

Mel peanut brukes for å lage kaker, kjeks og andre produkter for diabetikere.

valnøtter (Voloshskaya) - frukten av treet mutter familien, som vokser i de sørlige delene av CIS. Samle dem i moden form når den ytre kappen tørker opp, sprekke og falle fra den mutter som består av et hardt skall med Encaged kjerne; Kjernen delt 2-4 ufullstendig septa.

Høstet nøtter etter fjerning av skallet tørkes i solen eller i tørkeren, noe som hjelper dem til lagring.

I henhold til den grad av hardhet og antall skall valnøtter delt inn tonkokorye (skalltykkelsen til 1,5 mm, idet kjernen veier omtrent 50% av den totale vekt av mutteren) og Tolstokorov (skalltykkelse på 1,5 mm, kjerne - 30-35% av den totale vekt av mutteren). nøtter størrelse på 3 x 2,8 cm til 5,5 x 4 cm, og vekt - 8 til 15 g.

Valnøtter er rik på vitamin C (85 mg%). Spesielt mange av vitamin C i umodne nøtter (opp til 3000 mg%), som langt overskrider innholdet av dette vitamin i alle frukter og bær. Grønne valnøtter brukes til å fremstille forskjellige terapeutiske vitaminpreparater, konfekt og syltetøy brygg.

Ved salg av hele valnøtter kommer (i skallet) og fri (kjerne).

Banket, banket, skjæring kjerne valnøtt anvendes for fremstilling av visse salater (fra epler, selleri et al.), Så vel som for fremstilling av mange tallerkener, sauser og sjy.

Kjernen av valnøtt, er stekt salt matet til champagne vin og drue.

Her er noen oppskrifter fra valnøtter.

Valnøtt saus. Kjernen av valnøtt pund hvitløk, salt og rød pepper, hakket løk eller vårløk, persille, alt blandet grundig og utvannet eddik (etter smak). Server sausen som saus av ulike retter.

100 g valnøttkjerner 100 g løk eller vårløk, 50 g persille, hvitløk, eddik, salt, rød pepper - etter smak.

mutter fylling (Laget av valnøtter eller andre nøtter). Ristede nøtter slipe med smør, sukker eller wafer smuler inntil en tykk masse.

Påfør en fylling for kaker, paier og andre produkter.

pinjekjerner - fruktene av den sibirske sedertre, eller mer presist, sedertre furu, som vokser hovedsakelig i de sibirske skogene (sedertre), er mindre vanlig i de nordlige delene av den europeiske delen av Russland.

Furufrø (nøtter) er innelukket i kjegler som hver inneholdt 100 frø. Cedar fruiting i 3-4 år. Samle nøtter vanligvis i september eller oktober, før frosten, fordi høstet etter frost nøtter dårlig lagret, mugne og få en bitter smak.

De kommersielt tilgjengelige to arter av furunøtter: taiga - små (6-9 mm) til rødlig brun eller mørke-skall, og den større, såkalt kondovy størrelse 7-13 mm, karakterisert ved taiga kantet form, lys brun farge og en sterk skallet; Kernel utgjør omtrent 45% av vekten av mutteren.

cederolje ekstrahert fra furunøtter, som med fordel anvendes for fremstilling av konditorvarer. Soya oppnådd ved å klemme olje, som brukes ved fremstilling av kaker, bakverk og halvah m. P.

Friske og tørkede spesielt furu mutter anvendes friskt som en delikatesse.

Skog, eller hasselnøtter, valnøtter - frukt busker, sjelden trær, bjørk familie, hører hjemme i skogene i sammenhengende kratt nesten overalt i Ukraina og CIS. I Nord-og Sentral hasselnøtter mindre (0,5-1,0 g) enn i sør (1-2,5 g).

Kjernen er omtrent 40 vekt% av en mutter, og proteiner som er rike på fett; Det ble anvendt under dannelse av høy kvalitet olje, som har gode ernæringsmessige egenskaper og er mye brukt i søtvareindustrien.

hasselnøtt kjerne anvendes i rå form som en behandling, så vel som en helhet og knust som i matlagingen og konfekt produksjon av ulike typer matvarer.

hasselnøtt - kulturell eller hagen utvalg av hasselnøtt (skog) mutter; mye dyrket i sørlige områder - i Crimea, Kaukasus, i Nord-Kaukasus og i Sentral-Asia.

I samsvar med formen og størrelsen av mutterne i handel de er inndelt i 2 grupper: Badem-hasselnøtter - med større størrelse 2,5-3,0 x 1,5 cm; kerasundskie (kudryavchiki) eller po- lufunduki, -. v små nøtter, størrelse 1,6 x 1,5 cm hver av nevnte grupper markedsføres avskallede og unshelled.

I likhet med andre typer nøtter, hasselnøtter er en verdifull næringsrik produkt; er vant til å spise rå, brukes i hjemmelaget mat og konfekt.

mandler - frukten av mandel treet; Den vokser vilt i Sentral-Asia, og tilbyr frukt av den bitre kjernen og veldig hardt skall.

Mandler med søt kjerne avlet i Crimea, Kaukasus, Sentral-Asia; Hard type og er delt inn i myke, den sistnevnte skallet lett knuses for hånd. Mer verdifulle - de myke mandler, kjernen mer. Mandler modnes i august og september.

mandel frukten har en langstrakt eggform, lateralt komprimeres i lengde fra 10 til 60 mm. Under modning av det ytre skall tørker og sprekker, frigjøre mutteren. Valnøttskall og består av en kjerne innelukket i den (frø). Det ytre skallet er fra 25 til 48%, skallet 37 til 50% og kjernen 11 til 17 vekt-% av frukten.

Salget kommer i skallet mandler (mandler) og renset (mandler).

mandel kernel inneholder verdifulle essensielle oljer som gir mandel kernel bestemt aroma. Bitre mandler et høyt innhold (2 til 4%) glukosid - amygdalinet, som ved triturering med vann ga en giftig blåsyre. Derfor kan bitre mandler spises bare i meget små mengder (opp til 5-6% av den totale mengde av søt mandel) og brukt til kun smakstilsetning konfekt.

Søte mandler brukes til å spise frisk; i søtvareindustrien - ved fremstilling av kjeks, kaker, marsipan, karamell fyllinger, så vel som for å oppnå en meget verdifull mat mandelolje. Bitre mandler er bitter-mandelolje for spesielle tekniske formål.

pistasjenøtter - en slekt av planter (trær og busker) av Sumach familien, innfødt til Kaukasus, Moldova og ved Svartehavskysten av Kaukasus og Krim, i Sentral-Asia.

Små frukter, som veier 0,6 til 1 g, har en tynn, men sterke og sprekke skallet halvdeler, fra hvilke to dråper - frøbladtrinnet kjerne (frø), grønn-brun med et tynt skall. Kjernen står for omtrent 48% av vekten av mutteren.

Pistasie stilles meget verdifull spiselig olje som anvendes i søtvareindustrien.

I matlaging, pistasj bruk i revet eller oppmalt form (halvdeler) ved fremstilling av kaker, kremer og lignende, er de også tilsettes til noen kjøttretter i suppe av fjærfe; pistasjenøtter tilberedt fylt and, kylling. Serve ristede pistasjnøtter og prisolennymi til champagne, en sterk dessertviner.

• For å fjerne nøtter med tynn hud, bør de være gjennomvåt kort i kaldt saltet vann. Skyll og tørk.

• For å få bedre skrelle mandler, fyll den i kokende vann i 1-2 minutter og skyll med kaldt vann og tørk.

Hvis i nøtter yngel i den ovn i 8-10 minutter ved en temperatur på 200 ° C, blir smaken betydelig forbedret.

• Hvis valnøtter er tørket opp og mistet smaken særegne for dem, holde dem, uten å bryte, i lettsaltet vann i 2-15 timer. Kjernen vil gjenopprette sin tekstur og smak.

• Hasselnøtter Fjerning peel strømmet på brettet og gi den et par minutter i svært varm ovn. Under påvirkning av høy temperatur skjel pauser og skiller fra kjernen. Da var det ren som vanlig, Sergey Lushan mellom tærne. Hasselnøtter bør oppbevares på et tørt og kjølig sted, ellers vil de raskt bli harsk.

• Pistasjenøtter er solgt med en sprukket skall, det kan enkelt fjernes, huden er fjernet, så vel som med mandler. Pistasjenøtter kan ikke være en lang tid å varme, ellers fargen vil svekkes.

• Peanøtter har en stiv, men sprø skallet, som etter steking er lett å fjerne med fingrene.

Ingen kommentarer ennå. Vil bli den første!

© 2011 - 2018 alegri.ru - Livet til den moderne kvinnen

Materialene som presenteres på våre nettsider, skapt av forfatterne av nettstedet, sendes av brukerne er hentet fra åpne kilder og er presentert på nettstedet er kun for informasjonsbehov. All opphavsrett til materialet tilhører sine rettmessige eiere. Bruk av denne ressursen er kun tillatt med skriftlig tillatelse fra området. Når du kopierer materiale fra direkte link til nettstedet er obligatorisk

Artsnavnet og bruk av nøtter

Nøtter er et svært nyttig produkt. Den inneholder flere kalorier enn vanlig for oss dagligdagse produkter: epler, sjokolade, grovbrød, osv 100 gram utgjør 520 kcal.

I nøtter mye protein, karbohydrater og fett som kroppen trenger for å opprettholde normal metabolisme. Produktet inneholder et utvalg av vitaminer, mineraler og sporelementer, aminosyrer, glukose, krydder. Sammensetningen avhenger av arter av nøtter som vokser i ulike breddegrader.

Når den brukes i et stort antall nøtter kan manifestere symptomer på allergi, så de trenger å spise i en moderat dosering. Frukt er høstet både fra trær og busker med.

De lever av nesten alle altetende, som i dette produktet er nødvendige stoffer for å opprettholde kroppen i god form.

Nøtter kan lagres i lang tid på et tørt sted. De kan ligge i bakken lenge nok til å bjeffe, og til slutt, hvis det var gunstige forhold for dette. Nå er dette produktet er hovedsakelig brukt i godterier som en fylling eller dekorasjon.

Fra videoen, vil du lære hva som er de typer og varianter av nøtter.

Nøtter generelt er bra for kroppen. Et stort antall kalorier kan du raskt gjøre opp for deres mangel på å spise en liten håndfull peanøtter eller mandler.

Karbohydrater i dette produktet litt, så det er en stor hjelp for folk som er overvektige. Nøtter ca 70% fett. Bare i dette tilfellet snakker vi ikke om vanlig fett som får inn i vårt fordøyelsessystem, sammen med kjøtt og grønnsaker. De inneholder ikke kolesterol, men kun spesielle fettsyrer som bidrar til å normalisere metabolismen i kroppen, ikke tetter gallegangen, og ikke øker belastningen på de enzymatiske organer (lever, bukspyttkjertel).

Nesten alle varianter av nøtter inneholder vitamin E, som krever en person for å aktiv lipolyse. En gruppe og vitamin E hindrer dannelse av avsetninger av kolesterol og blodpropper.

Valnøtt har en positiv innvirkning på sirkulasjonssystemet, blod fortynnings- og bevare elastisiteten av fartøyene. Det er i det vitamin A, B og R. I fedme ernæringseksperter anbefaler å spise 30-40 gram mandler om dagen.

Sammenlignet med de fleste av kjøtt eller grønnsaker til nøtter vitaminer og mineraler i 2-3 ganger mer. Selvfølgelig kan de ikke ha en halv kilo, men i 100 gram i vekt, er dette produktet rikere på næringsstoffer.

Sammensetningen har en kalsium, magnesium, jern, fosfor, kalium, som er nødvendig for alle vitale systemer i menneskeliv. Det forbedrer funksjonen av hjerte, fordøyelseskanal, nervøse og muskeskjelettsystemer. Aminosyrer som har en positiv effekt på den gastrointestinale traktus.

Vi må huske at de fleste av næringsstoffer og gode egenskaper går tapt etter varmebehandling produktet.

Alle typer nøtter er nyttige for å bestemme doserings dersom det ikke er kontraindikasjoner for deres anvendelse hos mennesker (f.eks, allergi til jordnøtt).

I naturen er det mange forskjellige typer planter, kan bruk av som påvirker menneskekroppen enten positivt eller negativt.

Gi detaljer om de mest populære typer nøtter som spises. Vanligvis kan du kjøpe dem i store supermarkeder, hvor det er et godt valg.

I mange peanut proteiner, vegetabilske fett, vitamin E og folsyre. Regnes en belgfrukt. Frukten dekket med et tett skall, der den modnes selv peanøtter. Man kan spise for forhindring av mange alvorlige sykdommer: gastritt og magesår, ischemi, diabetes, kreft sykdommer og lidelser i immunsystemet.

Noen ganger kan du møte mennesker i vinduskarmen potter av blomstrende peanøtter, blomstrer det vakkert.

En av de beste variantene - pinjekjerner. Det har mange nyttige egenskaper som er fordelaktig for menneskekroppen. Nyttig for gravide.

Dette er et godt valg for de som holder seg til riktig ernæring, som ikke ønsker å få overdreven karbohydrater fra mat. Slike nøtter er rikt på næringsstoffer uten stivelse. Dette mangfoldet er rikt på vegetabilsk fett. Mandler inneholder et stort antall stoffer som hjelper hjertet arbeide. Det antas at det er best å konsumere rå mandler, den inneholder mer vitaminer.

Det er en tett cashew skjell, som blir fjernet ved varmebehandling. Det er bedre å gi preferanse til tørket frukt. Lenge nok til å bli lagret, hvis du setter dem i en egen lukket beholder.

Pistasienøtter vokse i et fast skall. Når det gjenåpnet, betyr det at frukten er moden. mutter i seg selv er grønn, grønnere enn det er, jo bedre. Den inneholder mye vitamin E og B. Det anbefales ikke å bruke for folk som har en tendens til allergi av alle slag.

Valnøtt er den vanligste i vårt land. Rik på ulike næringsstoffer og sporelementer. En positiv effekt på det reproduktive systemet av menn, uavhengig av naturlig afrodisiakum.

Hasselnøtt fullstendig dekket av tykke fast skall, karakterisert v e d og modnes. Når fosteret begynner å rasle - det betyr at han har modnet, og den kan spises. Den inneholder vegetabilsk fett, fiber, folsyre. Egnet for gravide kvinner, som en del av det ikke noen kompliserte forbindelser og enzymer.

Dette navnet er ganske sjeldent. Å spise macadamia i små mengder, kan hjelpe kroppen med kolesterol. Sammensetningen har en sink, tiamin, kalium, jern, magnesium.

Det antas at pekannøtter inneholder den høyeste mengden fett. På grunn av denne variasjonen svært raskt mettet med kroppene våre. Selv en lang tid ble det antatt at han er en god kilde til energi og godt næring til kroppen. Det er fortjeneste av det høye innholdet av fett. Selvfølgelig er det pecan rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Det er en annen uvanlig variasjon, som man ikke kan fortelle - butternut. Butternut relatert til lang levetid, er i stand til å vokse mer enn 300 år. Fruktene begynner å vises 10 år etter fremveksten. Butternut er velsmakende og fet kjerne hvis du rengjøre det ytre skallet. Butternut kalles også Manchurian. Butternut fikk sitt navn fra fargen på grenene, men ikke frukt.

Fra videoen, vil du lære om fordelene ved næringsrike nøtter.

11 typer nøtter med navn og beskrivelse

Walnut - en av de mest nyttige produkter på vårt bord. Omtale av sine ulike former er funnet i legender og epos, gamle manuskripter. Selv de gamle merke til at dette produktet helt tilfredsstiller sult. I tillegg er hver frukt innesluttet i et skall som gjør at den kan lagres i lang tid og ikke ødelegge.

Hver type mutter har sine egne fordeler og ulemper. Den største fordelen med en hvilken som helst av de typer nøtter er deres høye kaloriinnhold og et stort antall av forskjellige vitaminer i dem. Nedenfor er en liste over de mest populære nøtter.

Mangler i disse fruktene nesten ingen. men Det er ikke anbefalt å gi sine barn i stort antall, og du bør ikke spise nøtter, for folk som lider av matallergi. Selv om det ikke er fastslått at disse fruktene kan forårsake allergiske reaksjoner, men noen ganger kan dette skje.

Klassifisering og varianter av nøtter

Nut ofte kalt frukt visse typer frukttrær eller busker, som består av en kjerne og et hardt skall - skallet.

Nøtter helt tilfredsstille sult

I handler, til en frukt av en mutter forstår, som er indehiscent, med skall, innenfor hvilken det finnes en kjerne eller frø. For nøtter er hasselnøtter, hasselnøtter.

Det er også en hel familie av hassel, noe som ser ut som nøtter, men når det gjelder botanikk nøtter er ikke. Og alle de andre frukter, som kalles "nøtter" er det ikke.

De viktigste varianter av nøtter er:

 • familie av nutty - valnøtt, svart, Manchurian, hickory, bitter;
 • fra familien Berezovie - hassel, hasselnøtt, tyrkisk hasselnøtt;
 • fra familien Bøk - kastanje, chinarik, eikenøtt.

Det finnes andre typer nøtter, som vi vil snakke litt lavere.

Dette peanut tilhører legume familien. Det spises oftere nesten alle andre typer frukt. Under andre verdenskrig i USA er det peanøtter har vært en av de viktigste produktene, takket være som løste problemet med mat i dette landet.

Sammensetningen inneholder følgende stoffer peanøtt og elementer nyttig for menneskekroppen:

 • antioksidanter;
 • Kjemiske forbindelser som forbedrer blodlevring;
 • fett som utgjør peanøtter og produkter basert på den, ikke inneholder "skadelige" kolesterolet;
 • arachisolje inneholdt polyumettet linolsyre;
 • som det er sammensatt av grupper av vitamin E og C.

Denne mutter mer enn halvparten består av fett, i tillegg inneholde slike makro-og mikronæringsstoffer: K, P, Fe, Mg, og vitaminene A og B. Et par i paranøtter inneholder selen daglig dose for et voksent menneske.

Det anbefales å bruke denne mutteren, for å redusere nivået av "skadelige" kolesterolet i blodet, samt å normalisere blodsukkernivået. Barn bør spise det i mat, for bedre å vokse, og nerve - å rydde opp i nervesystemet. For å gi kroppen nok mot til å spise bare én slik mutter.

Dette anlegget er en årlig. Anlegget er festet til bunnen ved hjelp av muttere fjor. Hvis strømmen blir sterkere, tårer den av stammen av mutteren og drar til plantene vil slå tilbake til grunne. Det er en mutter festet til bunnen og begynner å vokse.

Fersk juice av bladene hjelper i behandling av visse øyesykdommer, som en antiseptisk behandling av stikk stikkende insekter eller slanger. Dette mutter kan også hjelpe med stressmestring, forbedrer immunforsvaret, hjelper det å bekjempe virusinfeksjoner.

Sammensetningen av denne mutteren omfatter en stor mengde av flerumettede fettsyrer, som er nødvendig for effektivt arbeid i hjernen.

Dessuten inneholder det vitaminene i gruppene A, B, E, C og sporelementer slik som Fe, Co, Zn, K, Mg, Ca, I, P.

På grunn av denne rekke ulike elementer og vitaminer valnøtt anbefales å spise med anemi, det styrker immunsystemet, reduserer blodtrykket. I tillegg bør det være inkludert i dietten til eldre, gravide og mødre som ammer.

Dette nut - en annen nyttig høy-kalori produkt som er ønskelig å ha i kostholdet. Men det bør bli husket som på grunn av sin kalori nøtter er bedre å spise separat fra andre produkter.

Som en del av hasselnøtt - flerumettede fettsyrer, et utvalg av makro- og mikronæringsstoffer, vitaminer B og E. Disse vitaminene opprettholde normal drift av det sentrale nervesystemet, bidra til forbedring av metabolismen, hindre for tidlig aldring av organismen. Som en del av hasselnøtt har vitamin C og niacin.

Fruktene av denne busken bør spise hvis du ønsker å gjenopprette fra en alvorlig sykdom eller kirurgi. Et stort antall av nyttige stoffer som inneholdes i disse muttere, Den lar deg å takle anemi, og til de indre organer mottatt ytterligere vitaminer.

Regelmessig spise hasselnøtter, du kan redusere mengden av "skadelige" kolesterolet, reduserer risikoen for åreknuter, rense leveren fra giftige stoffer, viser nedbrytningsprodukter. I tillegg er disse muttere beroligende virkning på nervesystemet, lindre angst, bedre søvn.

Selv om mange varianter av kastanjer, men maten er tradisjonelt konsumert hestekastanjer. De er bakt på kull - denne delikatessen har lenge vært forberedt i mange land, spesielt til jul.

Nyttige stoffer finnes ikke bare i frukt, men også i blader, bark, blomster. De omfatter glykosider, tanniner, Astragalus, karotenoider, steroider, C-vitamin.

Pinjekjernene er nyttige nesten alle deler - fra kjernen til skallet harpiks og nåler. Og de har alle et unikt sett av mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer, som til sammen gir Siberians helse.

Fett, proteiner og aminosyrer som utgjør furunøtter, fordøyelig de bidrar til veksten av kroppen teenage, uunnværlig i kostholdet til gravide kvinner.

Cashewnøtter relativt nylig dukket opp på hyllene i butikkene våre, men har allerede vunnet popularitet blant kundene. De er ikke bare anvendes i koking, men også anvendes ved behandling av noen sykdommer.

I disse muttere har lavt fettinnhold, men det fett og karbohydrater mer enn valnøtter, f.eks. Imidlertid, vitaminer fra gruppe B, E og F, samt slike kjemiske elementer som Zn, Fe, Mg, Na, Ca, K, Mg, Cu, Se, bidra til å organisere arbeidet til mange indre organer i kroppen vår. En mettet fettsyrer Omega - 3 er i stand til å støtte de unge i kroppen, forbedre hud, hår og negler.

Dette mutter kan perfekt erstatte i kosten av animalsk protein, Den inneholder også nyttig makro-og mikronæringsstoffer og antioksidanter.

Hva er rik på denne nøtta? Den inneholder lett fordøyelige fettstoffer, karbohydrater, tiamin, vitamin B6, Fe, Mg, P, K, Zn, Cu. Mg.

B-vitaminer kan forbedre tilstanden til hår og negler, forbedre hudens tilstand. Disse vitaminene også forhindre muskelkramper, for å gjøre vevet mer elastisk.

Stoffer som inngår i disse nøtter, gi personen en kostnad på livlighet, bidra til å bekjempe kreftceller.

Pistasienøtter - en annen type mineral for menneskekroppen nøtter. I deres sammensetning funnet:

 • oljesyre, palmitovaya, stearin aminosyrer;
 • vitaminene A, E, B, F;
 • proteiner, karbohydrater, stivelse;
 • Cu, Mg, Mn, K, Fe, P.

Disse nøtter er godt tilfredsstille sult, gir energi, og mette kroppen med gunstige aminosyrer.

Trær, hvor det er disse nøtter kan bære frukt i hundre år, og høsten er ikke avtagende, til tross for en alder av treet. Fruktene modner i lang tid - opp til 7 måneder .

Som en del av denne mutter Frukten inneholder vitaminer, kjemikalier, forskjellige syrer, diettfibre, umettet fettsyre.

Disse muttere har medisinske egenskaper, bidrar hodepine, forsterke beholderveggene, forbedre hudens tilstand, bidra til å gjenopprette styrke, forbedre hjernens funksjon, viser "skadelige" kolesterolet. Og dette er ikke en komplett liste over nyttige egenskaper av macadamia.

Enhver type nøtter er meget verdifull for den menneskelige kropp. Derfor bør de være regelmessig inngår i dietten. Dessuten er det mulig å spise hver art separat, og flere forskjellige nøtter sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 6 = 3