Vanndamp permeabilitet av skummet

Vanndampgjennomtrengelighet Epps, Epps kontrast fra skum

Spurt av: dmitrib

Hva med damp permeabilitet i Epps?

Hva er forskjellig fra den vanlige estrudirovanny polystyren skum isolasjon?

I epps- nesten null damp permeabilitet. Det er en indikator, men suti- er null.

I penoplasta- litt mer enn det Epps damppermeabilitet, men også på nullpunktet.

Forskjellen mellom disse materialene er som følger:

Epps på strukture- det stengt mange små celler. En penoplast- er ikke lukkede celler. Av dette er det forskjell i vannabsorpsjon. Epps- fuktighet neppe ringer (til og med i vann), og under normale forhold penoplast- ringer opp til 3 vekt%, for å suge inn vann.

Epps tåle belastningen i størrelsesorden 30-50 tonn per m2. Penopplast, et gjennomsnitt på 3 tonn. Men dette er viktig i design der det er massevis (stiftelser, gulv).

Den termiske ledningsevne for mediet Epps lavere (bedre) enn gjennomsnittet av skummet. men dette "luchshest9quot, typisk basert på tykkelsen ikke spiller en rolle. Om nødvendig Epps 53 mm og 57 mm skum, og rekkefølgen og enda en annen 60 mm. Her er tallene:

Epps ved λ = 0,036 W / (m.K) i skummet λ = 0,038 W / (m.K). Ved beregning av isolasjonstykkelsen er vanligvis i utbytter på mellom 2-5 mm. Produsenter av enkelte merker Epps tilstand varmeledningsevne λ = 0,029 W / (m.K), men i virkeligheten er det ingen. Jeg vet dette er ikke av rykter, men ved å teste disse merkene Epps i laboratoriet av oppvarming Research Institute bygningskonstruksjoner. Epps med λ mindre enn 0,036 W / (m · K) i vårt marked der.

Det er den eneste forskjellen, i utgangspunktet.

Tenk på dette råd nyttig? Del en link til det via din favoritt sosiale nettverk!

Vanndamp permeabilitet og andre egenskaper hos skummet

Skum - et varmeisolerende materiale, den viktigste fordelen som er økologisk renhet. I tillegg er det en utmerket varmeisolasjon, som kan benyttes for isolasjon på innsiden og utsiden av huset. Dermed er det mulig å skape komfortable forhold i hjemmet og spare på oppvarming betaling.

I sin struktur, er skum i nærheten av naturlige materialer. Det har mikroskopiske celler som er fylt med luft eller inert gass.

På grunn av de fordeler som lav varmeledningsevne, god isolasjon og en lang levetid, ble skum aktivt brukt i konstruksjonen.

 • redusere kostnadene for oppvarming av boliger under operasjonen;
 • lagre nyttig området;
 • redusere transportkostnader;
 • redusere kostnadene for bruk av avansert utstyr i behandlingen;
 • redusere tiden for gjennomføring av byggverk, mens få en behagelig og varmt hjem.

Video - vanndamp-permeabilitet av skummet:

Skummet er utmerket i kontakt med forskjellige materialer, slik som sement, kalk, maling, plaster, takbelegg, såpe og mer. Skummet har blitt stadig mer populært i regenerering av varme hus, og selv mens isolerende fundamenter, vegger og tak. Svært ofte innebære materiale med termisk isolasjon av rør, kabler og andre underjordiske tjenester. Skum i dag uunnværlig ved fremstilling av fryse- og kjøleutstyr, samt regenerering av lav temperatur varehus.

Materialegenskaper bestemme dens positive negative egenskaper. Fordeler inkluderer:

 1. Miljømessige renslighet og sikkerhet. Disse egenskapene zareglamentirovany konklusjoner produsenter og standarder.
 2. Lav forekomst av termisk ledningsevne. Dette kriteriet i skum i dag er en av de beste, så finn vil ikke fungere. For å varme opp til 80% luft, og han er den beste naturlige varme isolator.
 3. brannsikkerhet. Skummet holder seg stabil under påvirkning av visse temperaturer. Dets fysiske og kjemiske egenskaper forblir uendret selv om temperaturforskjellen miljøindikatorene. Skum vedrører flammehemmende materialer. Den kan være knyttet til gruppen av plastmaterialer, av forbrenning som avgir karbondioksyd og vann. Hvis du kjøper en høy kvalitet skum, vil det ikke gi etter for brenning. Dette skyldes det faktum at sammensetningen er en flammehemmende. Takket være ham, materialet selvslukkende.
 4. Lav dynamisk stivhet, noe som oppnås takket være utmerket lydisolasjon.
 5. Resistens mot en rekke tekniske miljøer og patogener. Varmeisolatoren ikke er å tilveiebringe vannløselige komponenter, som er degradert. Hvis han får inn i nyrene eller grunnvannet, betyr det ikke påvirke negativt på naturressurser.

På bildet - de tekniske egenskapene til skum:

Til tross for så mange fordeler, har skummet en rekke ulemper, som inkluderer:

 1. For skum karakterisert ved begrenset mekanisk styrke. Etter installasjon av isolasjon er nødvendig for å sikre påliteligheten av dets beskyttelse mot mekaniske påvirkninger.
 2. Plater Styrofoam airproof. Dette fører til dannelse av mugg. Permeabilitet skum er 0,05mg / (m- Pa.s år).
 3. Styrofoam plater mottagelig til rask ødeleggelse, hvis de vil ha effekt av ulike belegg eller nitropaint. For å unngå dette, må du kjøpe på forhånd riktig lim for materialet.

Men er det mulig å male taket fliser av skum og hvordan du gjør det riktig, vil bidra til å forstå informasjonen fra artikkelen.

For de som ønsker å vite hva du skal lime skum til betongen i taket, er det nødvendig å følge linken og se innholdet i artikkelen.

Men hva er prisen på isolasjonsskum for veggene i huset fra utsiden, i stor detalj i tallene som er beskrevet i artikkelen.

Typer og spesifikasjoner

Skum i dag er til stede i et bredt spekter. Hver annen type materiale og fremgangsmåte for å oppnå visse egenskaper.

Skille disse typer skum:

 1. pressen. Denne isolator har en tetthet ark høy - 60 til 600 kg / m3. Produsert under forskjellige merker, og brukes innen radio.
 2. Bespressovy. Den er karakterisert ved høy fysikalsk-kjemiske egenskaper. Utmerket for isolering av fasaden.
 3. ekstrudert. Anvender en termisk isolator for isolasjon av fasader, men på de tekniske egenskaper det er mye dårligere enn det foregående materialet.

Tabell 1 - Grunnleggende parametre for den tekniske skum

Men hva liming taklister fra skum, vil bidra til å forstå informasjonen fra artikkelen.

Men hva er varmeledningsevne av ekstrudert polystyren, og hvordan du skal identifisere, fortalte her i artikkelen.

Hva er prisen på sprayet polyuretan isolasjon polynor og hvor det er brukt, er det fortalt i denne artikkelen.

Men ser ut som skallet av polyuretanskum for isolasjon av rørskjøter, kan du se på bildene i denne artikkelen.

Dag i merking skum anvendes slike betegnelser - PS. Dersom varmeisolatoren bespressovoy, og deretter bruke DPM. Ved brev merking kan legge til tall og andre tegn med en bindestrek. Dermed er det viktigste merkevare av skum:

 1. PSB-S-15. Materialet har lave tettheter. Anvende det i isolasjonen på de flater som ikke krever spesiell mekanisk styrke. I de fleste tilfeller er materialet som brukes i regenerering av loft og tak, vogner. Skummet er karakterisert ved dens miljømessig sikkerhet, ikke påvirkes av patogener, har høy motstand mot fuktighet. Du kan kjøpe det på prisen på 900 rubler per pakke. På bildet polystyren PSB-S-15
 2. PSB-S-25 . Dette polyetylen grad anses å være en av de mest populære og allsidige. Involvere isolering av vegger, gulv, fasader, søyle. Ikke påvirket patogener, er miljøvennlig, har en motstand mot aldring og fuktighet. Kjøp materiale kan være til en pris på 1600 rubler per pakke. I foto- skum PSB-S-25
 3. PSB-S-35. Omfanget av materialet - er å isolere de baser, underjordiske konstruksjoner. Zada skum er å hindre jord inntrekking regenereringen bassenget, plener. I tillegg er det isolator ikke redd for selv de mest vanskelige klimatiske forhold. Han er ikke redd for patogener, det har en høy motstand mot mekaniske påvirkninger, fuktighet og er ikke utsatt for aldring. dens verdi er 1200 rubler per pakke. On-skum foto PSB-S-35
 4. PSB-S-50. Materialet har en høy tetthet, hvis en sammenligning med andre merker. Hans innebære regenerering av disse designene som ikke er viktige mekanisk styrke. Oftest er det bygging av veier i myrlendte områder, bygging av mellomliggende etasjer. Selv merket av skum kan brukes for isolering av gulv i garasjen, i bransjen. Skummet tilføres til biologisk påvirkning, motstandsdyktig mot fuktighet og aldring. Du kan kjøpe den til en pris av 3000 rubler per pakke. I foto- skum PSB-S-50

Skum - en populær bygningsmateriale, som er vidt distribuert i isolasjonen. Det er representert i dag i et bredt spekter, slik at hver type materiale kan brukes for tilrettelegging av et design.

Vanndamp permeabilitet av skummet

Lære og å indikere i tabellen vanndamp permeabilitet av alle typer materialer er vanskelig, produsenter skapt et enormt utvalg av plaster og dekorative materialer. Og, dessverre, mange produsenter tyder ikke på sine produkter slik viktig egenskap som vanndamp permeabilitet.

Husk, forfatteren - en vanlig person, jeg har ikke alltid tid til å svare, hvis stille et spørsmål på sin byggeplass.

Takk, bare ikke forstå.

Over kan du bruke tjenesten tilbys teploraschet.rf

Spørsmålet gjelder isolasjonshette murstein høyde 1,2 m Total struktur, fordi det indre lag :. 2 cm + puss mursteinsrøde 38 cm + bituminøs mastiks 0,5-1 mm + SR + ventzazor 10 cm 4 cm + 12 cm murstein vendt.

Sergey, hallo. Jeg ikke lenger som den andre veggen kalkulator linken under "Lenker" i menyen på toppen, er det mye større utvalg av materialer.

Kondensat i Epps i teorien vil kun påvirke Epps. Frost er at du ikke har all tid vil være -20. Epps vil vare lenger enn mineralull.

Tusen takk Bordet er svært nyttig

Legg populær PPS-25, PPS-15

Hallo doble randen med inserts på loftet, kan du bruke skum mellom dem?

Hva vanndampgjennomtrengeligheten isolerende film, f.eks Izospan B, B etc. Megaizol Innstillingene er lik det enkle polyetylen?

Hva er vanndampgjennomtrengeligheten i leire (hvis kartong gni leire som mastiks, eller forme plaste på papirlapper)?

Huh, lurer jeg har vanndamppermeabilitet GB og vender hule keramiske praktisk talt identiske, og løsningen er en strekning sted nær. Så hvorfor ventzazor mellom klørne? Midtskips med ventilasjon og uten det, er resultatet det samme overalt. Jeg forstår det viktigste er å gi fishka- porebetong tørke før endt arbeid

steppe: Vanndamp permeabilitet fra plasticine som voks - nei!

Hva vanndampgjennomtrengeligheten isolerende film, f.eks Izospan B, B etc. Megaizol Innstillingene er lik det enkle polyetylen?

Tabell Vasha- HAT. Hvordan kan skumme med gass betong i ett take. Selv om materialer og tilsvarende, men på grunn av fundamentalt forskjellige strukturer har forskjellige fra hverandre fysikalske egenskaper. IKKE leseferdighet og ikke profesjonell.

"NOT leseferdighet og ikke profesjonelle" - det er du snakker om offisielle klipp? 🙂

Vitaly, en god stoffet skal angi på sine produkter damppermeabilitet, brønn eller vanndamp motstand.

Tanken er at alle disse filmene paroizoliruyuschih damppermeabilitet bør være enda bedre enn film av polyetylen. Zero PP vil ha folie.

Motstand mot vanndamp-permeabilitet på minst 7 M2 \ h \ Pa \ mg (produsent spesifiserer disse parametre) - nok til å hindre at damp som kommer inn i ovnen eller dampen vil fortsatt falle innenfor veggen? For øvrig, som vinyl- bakgrunnsbilde som reduserer den samlede vanndamp-permeabilitet av veggene? Takk fra baksiden.

> Motstand mot vanndamp-permeabilitet på minst 7 M2 \ h \ Pa \ mg

Vitaly, er det vanndampmotstand konvensjonell polyetylen film:

Ja, blir ytterligere dampsperre oppnådd.

Tusen takk for svar. Og hvis du har noen sjanse til eksemplariske data på permeabilitet standard vinyl tapet?

Ja, tabellen er flott, men ikke uttømmende. Hvordan man skal håndtere polystyren betong. Han nevnte ikke noen av damp permeabilitet for ingen varme. Vi har 3 i denne produksjonsanlegg, pluss private handelsmenn. Hvis det ikke er vanskelig å legge til informasjon om denne typen materiale. Hvis dette skjer, må du kopiere i posten, er det ingen måte å spore daglige oppdateringer på nettstedet. [email protected]

Legg bordet luftet. Vanndamp for tettheten til 500 og 400 til 0,23

Hallo Utmerket tabellen. For de som gjør huset oppvarming, kan jeg legge til at pereschtyvat damp permeabilitet bør være basert på tykkelse.

Under byggingen av en ramme hus som typisk anvendes vegg membranstykket sponplater eller OSB. Den "pie" med oppvarmingen veggene av dette materialet er vanligvis ikke. Utenfor (for å ventilere gap) for å være dampgjennomtrengelig beskyttelse, og inne - en dampsperre. Spørsmål: ark sponplate (OSB) er dampgjennomtrengelige lag, og det bør være utenfor isolasjonen, eller det - paroizolyator og må være inne?

Takk for tabellen er svært nyttig!

Legg til flere DSP

vanndamp-permeabilitet på 0,03 DSP oppført på området Tamaki

En veldig nyttig bordet! Tusen takk! Vennligst legg en annen type kork.

Hei Table er flott! Vennligst legg MDF polert

Det er forbudt å kopiere hele teksten, delvis, med henvisning til dette nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 − = 9