Utvidelse til huset med sine egne hender

Frame forlengelse av huset: oppreist med hendene

Når ulike grunner er det behov for å utvide boareal på et hus er den mest økonomiske og enkle i form av teknologi alternativet er et skjelett forlengelse. Dens fordel er hastigheten på oppføring av hendene med minimale ferdigheter i snekring verktøy. Trinnvise instruksjoner med bilder av byggetrinn vil bidra til å gjøre nyttig og vakkert som en forlengelse til videoen, som vil vare i mange år.

Til en forlengelse er ikke senere har til å bli forvandlet, på et stadium av planleggingen bør vurdere nyansene av konstruksjonen. For å starte, bestemmer på målet utnevnelsen av en ny bygning.

 1. Ekstra rom. Bygging av flere rom som tilsvarer bygging av et lite område av huset. Alle design av nye strukturer krever en grundig isolere, eller varme opp et rom for å være ineffektiv grunn av den store varmetap. Ikke skimp på kjelleren vanntetting og isolasjon ellers fukt og mugg på veggene gjør det umulig å bo i det rommet.
 2. Kjøkken eller bad. Ta vare på oppsummering verktøy før starten på byggingen av stiftelsen. Steder som passerer vann- eller kloakkrør gjennom fundamentet skal være godt isolert. Det er enklere og billigere å gjøre i byggefasen.
 3. Veranda representerer en enkel utvidelse til å huse en åpen eller glasstype. Brukes for sommerferie. Strukturen er ikke oppvarmet, så design er svært enkel: gulv, vegger og tak på stolper. Ikke glem om harmoni, bør veranda kombineres med huset i omfang, stil og materialer i konstruksjonen.

Veranda kan være en festet eller integrert. Hvis du har planer om en andre fase av byggingen av huset, må du først bygge en egen stiftelse. Med klaring fra veggen på omtrent 40 mm. Ellers krymping monolittisk basen vil bli ødelagt på grunn av de forskjellige vekter og verandaen av huset. Ta hensyn til bakken seismisitet og vekten av de fremtidige bygninger. Lett foundation som ble bygget på bakken utsatt for hiv, "vil lede", og utvidelsen vil vike fra huset. Et slikt fundament er utformet for lyse vegger, og under vekten av murverk krymping er uunngåelig.

For bygging av bruk av ulike materialer: betong, murstein, stein, hauger av tre, metall eller betona.Vazhno for å velge den riktige type fundament og dybde for forlengelse:

 • belte;
 • plate;
 • søyle;
 • hoper;
 • hoper rostverkovy.

I en spesiell konstruksjon av den mest brukte en bar eller en beltestruktur i konstruksjonen av basen under verandaen. La oss se på den trinnvise instruksjoner foundation ordning.

For store og tunge konstruksjoner er valgt belte typen fundament. Det anbefales å bære den ut av betongen i følgende rekkefølge.

 1. Med hyssing og innsatsen gjør oppsettet der grøft skal graves.
 2. Jord valgt på sålene i huset fundament dybde. Nederst helles sand, stampes. Laid toppsjikt av grus, som også hånd tamper tetning.

Viktig. Før oppføring av veggene til stiftelsen skal brukes impregnering. Bruk mastik eller roll materialer.

For lett rammekonstruksjon vindfang passende søyle base, som ble bygget av murstein, knust stein eller betong. Eller kombinere disse materialene. Grop under søylene grave til en dybde under fryse bakken. Mellomrommet mellom søylene omtrent 60cm operasjonssekvens .:

 • grave et firkantet hull 50 x 50 cm Nederst helles sand og stampes nøye .;
 • lagte betonglaget løsning, og etter fullstendig herding fortsette å bygge murstein støtter. Bruk nivåer til murverk var strengt vertikal;
 • støtte av betong strimmelen fundament gjøres tilsvarende type: vikle innsiden av huset og innlegget forsterket impregnering ramme. Formen fylles med betong, og det øverste nivået opp. Fukt betongen et par ganger om dagen for å unngå sprekker;

 • etter fullstendig tørking av forskalingen er fjernet, for å legge anvendt impregnering topp dekket med flere lag av takmateriale - materialet vil beskytte tre gulvbjelker, fra å fukte;
 • de resterende hulrom er fylt med tilbakefylling: søvn jord blandet med avfallsproduktene, barnesikringens utføres hver 15 cm sjikt.

På båndet type fundament arrangere en betong eller tregulv. Base på pilarer sikkert forvente alt for tregulv. Vurdere begge teknologiene.

 1. betong. Inne i kjelleren valgt jorden til en dybde på 35 cm. Utstyre sandlag, også stampes. Deretter kan du fylle opp med grus, men å varme screed brukes ekspandert leire. Nok 20 cm lag. Plassert på toppen av armeringsstengene. Med de beacons sette laget som deretter helles sementlag. Plassert på toppen av fliser eller tregulv.

Council. Alle tre strukturer er anbefalt å behandle med antiseptisk.

Tårnveggkonstruksjoner av bjelken er festet til den tidligere monterte koronale bjelker strapping. Veggelementene samles opp på et flatt underlag, i en horisontal stilling, og deretter klar skjermveggen monteres stående eller hver bjelke er forbundet med bjelken sekvensielt. Trinnvis guide:

 • På terskel trim hver 50 cm lage kutte for vertikale innlegg.
 • Installer stativer, festebraketter og skruer.
 • Monter øvre stud.

 • Veranda matche huset, festet til veggen en loddrett strek.
 • Alle stativer ved siden av huset, fikse ankerboltene.
 • Ready "skjelett" av veranda er bedre å sheathe utsiden av kryssfiner styret eller OSB. Dette vil gi struktur stivhet.
 • Etter oppføring av taket og isolasjon sette inn vinduer og dører.

Pent tak type kombinert med praktisk talt alle taket av huset, så det er den vanligste konfigurasjonen. Og vurdere det.

 1. Sperrer den ene enden utanavlivayut under skråningen av taket hjemme, mens andre er avhengige av verandaen veggen. Fikserte metall hjørner. Det viktigste, bare plukke et utkast vinkel.
 2. Sperrene bør argumentere for grensevegg på minst 30 cm. Et slikt tak overheng for å beskytte veggene av verandaen fra nedbør.
 3. Spørsmål takbelegg bestemme på forhånd. Typisk det valgte materiale, som er dekket av et hus. Under den myke taket er lagt på randen solid materiale: kryssfiner, OSB plater eller hyppig kasse. Skifer eller metall fliser lagt på sperrene, bjelkene når den er installert med et lite skritt.

Som isolasjonsmateriale for vegger benyttes mineralull. Mattene legges raskt og enkelt mellom sprinklene i rammen, som sett på bildene. Ved installasjon av isolasjon i flere lag, blir mattene forskjøvet i forhold til hverandre for å hindre varmetap gjennom forbindelsessømmene. Ovn med to sider lukket damp og vetroizolyatsionnym materiale som vil beskytte materialet mot det samler seg fuktighet, og topp foret behandling materiale. Innvendige vegger kan være kledd sponplater, gipsplater og deksel med tapet eller panel oblitsevat. For yttervegger bruke tre ytterkledning eller materiale som samsvarer med innredning av huset.

Wall kake mot ytterveggen ser slik ut:

 • vind isolasjon;
 • Utvendig kledning.

Paul på trebjelkelag isolert på lignende måte vegger: på grove gulvbjelkene er plassert mellom mineralullplater på forhånd belagte vanntett membran. Ovenfor det annet isolasjonslag er lagt vanntetthet og deretter på linje med kryssfiner. Deretter monteres Finish gulv.

Betonggulv kan være isolert på samme måte som tre, bruke en tørr screed, betong screed å gjøre og bygge et vann eller elektrisk oppvarming.

Handyman ofte overser behovet for å overholde sikkerhetskrav. Bruk personlig verneutstyr og en velsmurt pålitelig verktøy og deretter fra byggingen av en utvidelse, har du fortsatt bare de varmeste minnene.

Frame forlengelse på stylter: Video

Frame forlengelse av huset: bilde

 • Hvordan isolere trehus utenfor
 • Taket av metall med hendene: en etappevis teknologi og installasjon regler
 • Enheten er en myk taket med hendene
 • Parabol: Installasjon og justering av antennen med hendene

I utgangspunktet hadde vi et hus på seks ganger 4 meter, men vi var heldige som bygningsmennene forlot en lengre boliglån. De står fast, og vi alle liker å fjerne dem, men da de bestemte seg for å utvide, det var lett å bli festet og å legge større kadaveret kjøkkenet der sammen og bad, og gang.

Oppmerksomhet konkurranse for våre abonnenter!

Vi gir bort 10 sett av automatiske vanningsanlegg "Gardena"

Så som hver uke vi sender et sammendrag av de mest populære artiklene.

* Du kan avslutte abonnementet på dette nyhetsbrevet når som helst

Produksjons versjoner av utvidelser til et trehus

For å løse bolig problemet i nærvær av ditt eget private hjem er mye enklere enn i en byleilighet. Det beste alternativet - å foreta en utvidelse som kan brukes til ulike formål:

 • full stue - ekstra rom;
 • stue med hems (hvis utvidelsen er en to-etasjes);
 • vaskerom - egen anretning, som i stor grad kunne erstatte kjelleren;
 • en romslig terrasse eller uteplass hvor du kan tilbringe ferien med hele familien;
 • garasje for en bil.

Nedenfor er det grunnleggende teknologien, og trinnvise instruksjoner skaper en utvidelse av trehus.

Før du velger en bestemt byggemateriale og anleggsteknikk for forlengelse, er det viktig å klart definere formålet med rommet. Kanskje vi bare skulle planlegge etableringen av en utvidelse, som vil være mulig å leve hele året - i tilfelle en storfamilie struktur eller ankomsten av et stort antall gjester.

Det finnes flere typer utvidelser til trehus. De skiller seg i materielle og installasjon funksjoner:

 1. ramme forlengelse;
 2. et sylindrisk tømmer;
 3. av murstein;
 4. av slagg blokk.

Før oppføring av strukturer er det viktig å ta hensyn til alle nyanser som kan påvirke valg av materialer og en bestemt type extension:

 1. Hus tilstand som påvirker den tilstøtende konstruksjon. Forlengelse kan utføres som en forlengelse av huset, som strekker seg på taket taket, som vist i figuren.

Og du kan gjøre som en egen bygning, i direkte tilknytning til kjernen. Dette alternativet er ofte den eneste mulige, hvis huset er gammelt. I dette tilfellet, gjenoppbygging av taket det kan påvirke stabiliteten av hele strukturen.

 • Det særegne terrenget - hvor mange i jorda grunnvann, hvis ytterligere drenering av jorda er nødvendig. Det er viktig å vurdere i bygging av to etasjes utvidelser for å unngå risiko for innsynkning.
 • Hva vil være hensikten med en forlengelse - et sted å bo eller bare økonomisk bruk. Denne faktoren påvirker sterkt valg av byggemateriale for boliger må bruke varmeovner, gjør veggene tykkere, mens den innenlandske extensions kan opprettes, for eksempel en enkel slagg blokkere.
 • Gjør det riktige valget for et bestemt prosjekt utvidelse betyr å forholde sanne hensikten med dette anlegget, karakteristikk av huset, som han ble parkert, med teknologi og produksjon av materialer. For å gjøre dette, er det viktig å forholde seg til hvordan hver type forhøyede strukturer.

  Ramme forlengelse med hendene: trinnvise instruksjoner og video

  Frame Utvidelsen har en rekke fordeler:

  • Designen er ganske enkel, og hvis alle beregne riktig, er det fullt mulig å lage dine egne hender;
  • Det bygges mye raskere enn murstein, shlakoblochnogo fasiliteter;
  • Design ganske lett og krever ikke spesielle innsats under arbeid;
  • varmeisolasjon, holdbarhet og andre forbrukerprodukter som skall forlengelse av huset er ikke dårligere enn annen strukturtyper.

  NB. Hvis du har tenkt å bygge en to-etasjes forlengelse, bør vurdere dette alternativet - et design enkel og ikke skaper unødig press på bakken, slik at innsyn risikoen reduseres betraktelig.

  På det forberedende stadium, er det viktig å oppnå følgende mål:

  • Hva blir rammematerialet - bjelker eller metallprofiler.
  • På hva slags forlengelse vil det tilkobles med hovedbygningen.
  • Nøyaktig beregne alle størrelser og strukturer for å utvikle en detaljert tegning.
  • Samle alle nødvendige materialer og verktøy.

  Først av alt, er det viktig å bestemme seg for hva slags struktur som skal bygges - som en videreføring av økningen i hovedhuset med et tak for montering ett tak eller tilstøtende bygningen.

  Det skal forstås at det andre tilfelle vil bli billigere, enklere og raskere - Annexe er bare direkte ved siden av veggen. Det er mulig å gjøre tilgangen fra huset direkte inn i det, hvis du gjør det riktige hullet og sette døren.

  Kretsstrukturen som ligger an mot huset er presentert nedenfor.

  Strukturelt, er denne løsningen taket, satt på lagrene. Standard takstoler og er presentert fra bæreplater. For lengre levetid er ønskelig å isolere det, legg et lag med impregnering. På kjernen, som en regel, er det en vanlig bånd fundamenter.

  Grensesnitt med hoveddelen av huset er det en 2 punkter:

  En forbindelse i hver av dem har sine egne særtrekk, som vil bli beskrevet nedenfor. Foreløpige skisse av en utvidelse, samt praktiske tips som du bør vurdere før du starter arbeidet:

  I dette tilfellet, for et tak forlengelse er bedre å velge et materiale som er fleksibelt nok til å utføre de nødvendige korreksjoner. Du kan kjøpe en profilert (høyde til innen 1 cm) eller myk flis.

  I denne forstand, den tradisjonelle skifer eller fliser av keramikk, metall vil ikke fungere.

  Rammen er laget av tre eller metall. I dette tilfellet må alle elementer består av bare én type materiale - om en forlengelse oppnås mer pålitelig og vare lenger.

  NB. Selv om huset er i god stand, men gamle nok, vil hans hastigheten på opptrekk være flere ganger høyere enn opptrekk forlengelse. Følgelig er det bedre å ikke bruke en hard designtype krysset til hovedveggen. I dette tilfellet bruker en annen installasjonstype - "not og fjær".

  Når det gjelder verktøy, er noe spesielt utstyr kreves ikke: er det viktig å ha en skrutrekker, sag, tang, bygg nivå og andre verktøy for å arbeide med tre.

  Installasjonsarbeid er nødvendig for å gjennomføre minst to ganger - noen av trinnene krever en bevisst innsats.

  Den første fasen - er å legge grunnlaget. Siden i de fleste tilfeller, når du bygger et hus ikke gir for bygging av grunnlaget for en utvidelse, basen trenger ikke bare å legge den rette, men godt festet til hoved fundament.

  NB. Hvis du utformer en bygning nybygde hjem, er det bedre å vurdere en utvidelse umiddelbart. For å gjøre det mulig over tid, og for å legge grunnlaget med stiftelsen av hovedbygningen - en teknisk korrekt alternativ. I dette tilfellet, vil huset og uthuset være en enhet som vil sikre deres pålitelighet.

  De viktigste krav til bunnen av forlengelsen er som følger:

  • Pålitelighet - opprettholdelse av en stabil struktur uten vekt opptrekk: gjelder spesielt for tilsetninger av tunge materialer eller to-etasjers bygninger;
  • maksimal identitet med den grunnleggende fundament av materialet og dybden av bokmerker;
  • Den mest fullstendige inngrep med hovedfundamentet.

  Den hyppigst valgt for forlengelse bånd fundamenter, fordi de er helt i stand til å håndtere disse belastningene. På samme redigeringsfunksjoner alltid være avhengig av type jordsmonn. Det er mulig å legge et solid grunnlag av murstein eller betong blokker, fylle sine drenering materialer.

  Skjematiske diagrammer av basene som er vist i fig.

  bånd fundamentet anleggsteknikk ikke forskjellig fra de vanlige extensions. Kort sagt, er den grøft graves, forsterket og fylt med betong.

  En forbindelse med den grunnleggende fundament

  Dette er den viktigste fasen. som bør vies spesiell oppmerksomhet. Tradisjonelt to typer tilkoblinger brukes:

  Ved type "tape-til-tape" utfasing vil være som følger:

  1. Fra den side av monterings forlengelse graves en grøft som svarer til dybden av de viktigste favoritter av fundamentet.
  2. Videre, på grunn av huset er boret et hull halv meter i diameter - for hjørnene på fundamentet forlengelse. For alle andre deler tilsvarer diameteren av hullet i en dybde på 2/3 ventiler.
  3. Armatur drevet inn i fundamentet av huset, den bruker tre kile ..
  4. Ifølge drivankeret dannet grunnlaget for en forlengelse.

  Installasjon på en "plate-komfyr" er mulig i 2 tilfeller:

  • Bredden av hovedfundamentet muliggjør riktig drift (450 mm);
  • Det rager ut fra basisplaten (minst 300 mm).

  På grunn av annekset er det ofte mulig å løse en annen viktig oppgave - å styrke gamle grunnmuren, og dermed opprettholde vasken hjemme. Visuelle video instruksjoner:

  Funksjoner Foundation fungerer i tilfelle av det gamle huset:

  Riktig å gjøre plass gulvet i fremtiden er det viktig med tanke på 2 faktorer:

  Det er viktig å utføre en høy kvalitet gulvet, spesielt i tilfeller der forlengelse av huset skal brukes som et ekstra rom med mulighet for helårsbruk.

  Strip fundament kan du montere for eksempel en betonggulv, og gjør det ut av tre. I tilfelle av kolonne forankring kan produsere bare treolje.

  teknologi sekvens bokmerke denne etasjen ser slik ut:

  1. Etter konstruksjon av tapeunderlaget fjernes fra interne tomrom alt overskudd av jord til en dybde på 200 til 350 mm.
  2. Nederst helles sandlag på 10-12 cm og nøye utjevnes.
  3. Over sand bør være 5-7 cm lag av knust sten. I stedet er det mulig å dra nytte av ekspandert leire. I tilfelle av den nordlige klima slikt alternativ er langt å foretrekke.
  4. På razrovnenny lag av ekspandert leire og grus legges forsterkende gitter.

 • På toppen av det nødvendigvis må gjøres sporingssystem med et vater. Det kan du gjøre gulvet med en jevn horisontal overflate. NB. Hvis annekset antas bygging av bad eller terrassen, vil du helt sikkert trenger å gjøre en liten skråning på de riktige stedene. Noen ganger skråningen er gjort over hele gulvet - det må vurderes ved byggetrinn av stiftelsen.
 • Til slutt blir overflaten helles sement oppløsning og omhyggelig utjevnes. Han må ligge i minst en dag i denne tilstanden. Før legging, er det ønskelig å håndtere været - slikt arbeid gjøres best i fravær av regn.
 • Etter 1-2 dager betongen er dekket med polyetylen, slik at den modnede jevnt over hele tykkelsen. Denne designen vil være mer holdbar og glatt.
 • Betongoverflaten er kald nok, slik at dette gulv behov grundig isolasjon, spesielt i nordlige områder.

  Det bar eller strimmelen fundament er stor plan skapt av tregulv. Han trenger ytterligere behandling for å unngå råtne tregulv, men mye varmere enn betong.

  legging av tregulv sekvens er som følger:

  1. Ved en utvidelse av huset bygges som et permanent struktur, det forberedende arbeidet utføres ved å legge sand, grus eller ekspandert leire, som i tilfellet med betonggulv.
  2. Plassert på basesubstratet tjærepapp.
  3. Det passer dragere. Dersom fundamentet er søyleformet, blir de montert direkte på stolper, lengde podiraetsya ifølge intervallet. Dersom fundamenteringen av et bånd, er det viktig å sette mellomliggende poler med visse intervall, eller for å bruke lange bjelker, hvis en forlengelse lite område.
  4. Montert på bjelken treolje.

  Alle tre delene må være forsiktig behandlet med lakk for forhindring av forråtnelse.

  Et illustrerende eksempel på montering av tre gulvet i tillegg av et slagg blokk er vist i videoen.

  Det neste trinn innebærer umiddelbar konstruksjonen av rammekonstruksjonen. For å gjøre dette, må du først installere stropping tømmer. Hvis det antas at veggtykkelsen er 200 mm, vil dimensjonene på enden av stangen være 25-40 mm, slik som vist i detaljert krets.

  Resultatet er et design som ser ut som dette.

  Klippe en groove i bunnen, kan du lage en full og deltid. Sochlenyat mulig uten å stanse ved hjelp av en stål-vinkelprofiler.

  Transparent video instruksjoner med de generelle retningslinjene for installering av stropping tømmer:

  Bunnskinnen foregår i flere trinn:

  1. Stikkontakt er montert i en ramme.
  2. Cover spikret i bakken.
  3. Støtteben er sikret med stifter.

  Den øvre skinne er utformet for sikkert å montere tak bjelker, som vist i diagrammet.

  NB. Intervallet mellom de vertikale støtter trenger for å utføre en minimum på 50-60 cm, fordi i dette tilfellet vil det være lett å legge isolasjon (mineralull, styrofoam, ecowool etc.). I tillegg racks hyppigere sted ingen praktisk behov.

  Total stammekonstruksjon er representert i diagrammet.

  Walling fungerer som følger:

  • Installasjon på et fundament av prefabrikkerte karmen. Sele festet med plugger. Mellom stroppe og baser nødvendigvis plassert tettesjikt - polyetylenskum, takpapp eller annet materiale.
  • Vertikale stengene er spikret til veggen av huset, hvis det antas den stive forbindelse av de to strukturer. Hvis du bare trenger å bygge neste stående konstruksjon, den første laget av hjørnestolpene med midlertidig festing.
  • Montert vertikale linjer. Deres høyde er valgt avhengig av antall etasjer i konstruksjonen, såvel som metoden for tilkobling til hoved taket av huset.
  • Ytterligere montert cantrail.
  • Det siste trinnet i forsamlingen - lage hull for vinduer og dører.

  TIPS. Hvis du har tenkt å strukturere en stor utvidelse med et stort antall barer, er rammen mer praktisk å samle seg, ved å sette alle styrene på bunnplaten. I dette tilfellet er det ikke behov for hver festeelementet via en midlertidig klippingen.

  Montering av taket og dens docking med hoved taket

  Installasjon av sperrene på samme måte som i en vanlig tak, men behovet for tak forbindelse med taket av huset fører til en rekke funksjoner i dette arbeidet.

  Generelt kan den ferdige konstruksjonen fremstilles skjematisk som følger.

  Etter oppførelse av takrammen hus materiale av forlengelsen er nødvendig for å demontere, dukket opp til sperrene. Det er for dem, og er montert kobler rafter forlengelse. Montering skjer på en stiv trekant, karakterisert ved at den spisse vinkelen er viktig å plassere den ytterligere tømmer (vist med piler). Disse elementene tjener som en ytterligere beskyttelse i løpet av snø, deres dikter også kalt protivosnegovye støtte.

  Den sekvens av handlinger for montering av taket kan kort beskrives som følger:

  1. Sperrene er montert på den øvre forlengelse stroppe ramme.
  2. Den øvre ende er forbundet med kjøring av fagverk, som er innstilt på forhånd på taket eller er bundet direkte til taksperrene.

  NB. Det er ikke nødvendig å koble en utvidelse av huset sperrene harde måten. Dette kan skade strukturen på grunn av ujevn krymping av hovedrommet og uthus. Optimal løsning på dette problemet - bruk av en glidende utforming som sikrer fri bevegelse av den nedre delen av benet.

  På dette trinn fullstendig dekorasjon av taket med sin tetning og isolasjon, som vist i diagrammet.

  NB. Hvis et tak forlengelse ligger like ved siden av veggen av huset, ikke organisk forbundet med taket, blir tetningsmidlet anvendes for varmeisolasjon, tett lukking av åpningen mellom taket og veggen, som vist i diagrammet.

  Bygg og veggisolasjon

  Ett av de siste trinn - bygging av vegger og isolasjon. Annex - holdbar konstruksjon, og selv om bare brukes til forretningsformål er det viktig å skape en god nok isolasjon mot temperaturendringer kan skade indre flater på vegger og tak.

  Skjematisk kan veggkonstruksjonen være representert som følger.

  Faktisk er det den siste byggetrinn. Videre bør gjennomføre følgende aktiviteter:

  • endt arbeid inne i forlengelsen:
  • som vender mot utsiden av bygningen;
  • etableringen av overgangen inn i huset;
  • produksjon av vinduer og dører i bygningen;
  • å lage alle de nødvendige kommunikasjoner.

  Alle tre strukturer er det viktig å behandle de spesielle løsninger som hindrer forråtnelse og skadelige virkningene av temperaturendringer.

  De prinsipielle trinn av tårnforlengelsen (fylling av fundamentet, og bygge vegg og tak enhet med ytterligere isolering og ferdigstilling) er ikke avhengig av valget av et spesielt materiale av konstruksjonen. Men, avhengig av sin valgte sin teknologi, som skiller seg markant fra hverandre.

  I tilfelle av en forlengelse av tømmer (profilerte eller rund), forskjellene begynne allerede ved trinnet av å legge grunnlaget. På grunn av vekten av fremtidig utvidelse vil være betydelig mer vekt carcass analog, henholdsvis, og krever en mer pålitelig basis.

  skive fundament eller haug, mindre bånd (det er ganske egnet for små utvidelser) blir ofte brukt. I alle fall er det nødvendig at han har lagt seg i minst ett år.

  Med hensyn til enkel betjening og redusere kostnadene for det beste alternativet er å skape en haug fundament, som kan konstrueres uavhengig av hovedfundamentet i huset.

  Video - grunnleggende installasjon teknologier haug fundament

  Bygg en vegg akkurat nok når det gjelder teknologi. Den eneste ulempen av tømmer - det er ganske tungt, og arbeide sammen med ham til minimum to personer.

  Montering materialer som brukes er som følger:

  og brakettene fra en metallplate;

  Teknologi Round trelast murverk i byggingen av en utvidelse av huset:

  Teknologi bygging av vegger, isolasjon og etterbehandling er ikke fundamentalt forskjellig fra det som er blitt beskrevet tidligere.

  I tilfellet med konstruksjon av tømmeret kan lett gjøre to-etasjes bygninger. Of course, i dette tilfellet, spesielle krav til stiftelsen og gulv.

  Brick forlengelse av trehus bygget mindre. De er utmerket for overnatting, de kan også brukes som et vaskerom.

  Oftest i slike tilfeller, et solid fundament. Når dette murstein design kan tjene som et utgangspunkt for konstruksjonen av den annen etasje i samme eller loftet. Installasjon av gulv og tak av teknologien ikke er fundamentalt forskjellig fra de ovennevnte.

  En annen billigere og raskere versjon av konstruksjonen av en utvidelse av tre eller annet hjem - slagg blokk (også brukes betongblokker, Gass-betong). Dette rommet kan brukes som et ekstra rom, men er mest brukt i husholdningsformål.

  Montering av profiler for slagg blokker skjer svært raskt på grunn av den store størrelsen på byggemateriale. Dette alternativet er flott hvis eierne ønsker å gjøre en garasje for biler eller konvensjonell baldakin, en veranda.

  Og til slutt - en kort video oversikt over de viktigste fasene av byggingen av kadaveret av en utvidelse av trehus.

  Solfangere med sine egne hender - en 100% FPIC

  Drifts prinsippet om varmepumper - diagrammer og videoguiden

  Heat akkumulator med sine hender + ordninger og hvordan du installerer

  Solfangere med sine egne hender - en 100% FPIC

  Drifts prinsippet om varmepumper - diagrammer og videoguiden

  Heat akkumulator med sine hender + ordninger og hvordan du installerer

  Den varmesystem med naturlig sirkulasjon - deres installasjon

  Solcellepaneler for oppvarming av huset - anlegg layout, peri-

  Alternativ oppvarming private hus - implementeringer

  AGV oppvarming - valg, installasjon og installasjon av gassfyrte kjeler

  Oppvarming av industrifasiliteter og bedrifter - typer, med

  Utvidelse til huset med sine egne hender

  over tid, må private hjem for å utvide - det er behov for å utvide kjøkkenet annekset verandaen eller i arrangement av et ekstra rom. Derfor vert et spørsmål hjemme - hvordan å lage et tillegg til huset med sine egne hender? Nedenfor er de stadier av byggingen på ramme teknologi.

  Fordelene med ramme teknologi

  Frame forlengelse av huset er forskjellige viktige fordeler:

  • lave kostnader og en minimal mengde av materiale;
  • arbeidet er gjort raskt,
  • er det ikke behov for omplassering av en massiv fundament.

  Diagrammer og tegninger av prosjektet utvidelse klart for enhver nybegynner byggmester. Teknologien ligner på montering av designer, men sluttresultatet er et komfortabelt og koselig ekstra rom.

  Bygging av en utvidelse av huset starter med forberedelsene. Nøye inspisere området for bygging, fjern fra alt rusk og vegetasjon, markere territorium og lagre disse materialer og verktøy:

  • metallrørene til støttene;
  • komponentene i betongblandingen - sand, sement og grus;
  • selvgjengende skruer, spiker, metallbrakett for montering;
  • lag planker 5 cm tykke og 15 cm brede;
  • Ideelt behandlede brett for å fullføre et gulvbelegg;
  • trepanel for veggene;
  • bar 50 mm;
  • sement blandebatteri;
  • hammer, skrutrekker, byggmester nivå, streng og så sirkelsag;
  • blokk huset en timber for forlengelse utenfor skjede;
  • metall tak.

  Essential å installere et dreneringssystem forlengelse. For å gjøre dette, tamp bakken under verandaen og gjør dette stedet en skjevhet for vann drenering. Nedenfor er en trinnvis guide konstruksjonen av en forlengelse.

  Trinnvise instruksjoner for bygging av en utvidelse av huset

  1. Installasjon av stolper. Ved ankomst på veggen av huset treplate bredde på ikke mindre enn 5 cm, noe som vil bli støttet. Langs kantene av mark-up område for bygging satt trekonstruksjoner - "obnoski9raquo;. De bør settes litt lenger det markerte området. Trekk dem et sterkt tau. Sjekk de riktige layout størrelser, så det var alle rette vinkler.

  2. graver en grøft bredde av fundamentet dybde på en meter. Tilberede en sementblanding av sand, grus og sement med tilsetning av vann. Gjør en tre forskaling. Begynner å installere bærestolper, må avstanden mellom søylene ikke overstige 1,5 m. I bunnen av grøften helle grustykkelse på ca. 10 cm. Rør forutbestemte snitt, og plassere dem i et hull vertikalt ved hjelp av festeplater. Videre intervaller mellom bæresøylene og veggene i grøften fylles fremstilte løsning. Slik at den vertikale posisjonen av røret i brønnen ikke er brutt - fikse støttestag og vente tre dager til frossen løsning. Etter dens herding forskalingen kan fjernes.

  3. Lag gulvet. I neste trinn for å skape en utvidelse av trehus med sine egne hender for å ta etterslepet av styret. To av platene direkte til støttene med metallfestebraketter til enden av forlengelses - annet sted i mellom. Når du installerer etterslepet ikke glem å sjekke deres horisontal layout nivå. Tverrgående bjelker montert ved hjelp av spiker 120 mm og sporene til den langsgående forlengelse av fundamentet.

  4. Installasjon av grunnlaget for vegger og tak. Arbeidet starter med skru platene i første etasje med plugger og punch. Vantet er spikret til veggene. Video og bilder av dette arbeidet kan bli funnet i vår artikkel. Stabilitet design gir diagonale stenger, som er anordnet på de ytre hjørnene. Ikke glem å markere dør- og vindusåpninger. Hele konstruksjonen er forsterket ved hjelp av tverr innskutte broer. Utenfor grunnlag av en forlengelse omsluttet blokk huset. I opplektningselementene plater før pletteringssjiktet er ønskelig å legge pergamyn, vil det beskytte bygningen mot fuktighet.

  5. Bygging av taket. Etter montering av vinduer og dører er dekket med metall taktekking. Det sted hvor taket ved siden av bygningen må stenges forkle fremstilt av galvanisert jern.

  6. Innvendig arbeid. Utvidelse til huset med sine egne hender vil snart bli bygget, slik at det indre arbeidet. Vegger og tak er trimmet med trepanel. Før det, kan de bli varmet penofolom. For å opprette gulvet må du først gjøre gulvet grov. På hver side av genital lag lagt grov bar, det Stel-edged boards. De satt en varmeapparatet i form av mineralull, og deretter fortsette med installeringen av det ferdige gulvet.

  Vi håper at vår guide har hjulpet deg lære å bygge et tilbygg til huset. Hvis du undersøke arbeidet rekkefølge og riktig forberede byggematerialer og verktøy, samt mye tålmodighet - du kan enkelt lage en vakker veranda selv.

  Video bygging av en utvidelse av huset med sine egne hender

  • lese

  Veranda Polykarbonat egne hender

  Dusj i landet med sine egne hender

  Murhus med hendene

  Liker du dette? Vise det til vennene dine:

  • lese

  Veranda Polykarbonat egne hender

  Dusj i landet med sine egne hender

  Murhus med hendene

  shakiluck, godt gjort deg og din kone! Jeg elsker det når folk nærmer saken på alvor! Du kan sette bilder av deres struktur, veldig interessant hva som skjedde

  Jeg allerede hadde erfaring med slikt. Med sin kone i sommer hevet forlengelse, selv om jeg ville ha kalt det en veranda, sannsynligvis. Generelt er bunnlinjen som vi hadde en gammel herregård med en enda mer gammel og falleferdig veranda. Vi demonterte det på null, og det er generelt holdt på klossene, som allerede har gått i bakken i lang tid. Vanligvis brukes for fundamentet i b / y nedløpsrør, d.v.s. brønner som er gjort i bakken til en dybde på 1,5 m, det innsatte rør, zaarmirovali innvendig plasstøpt betong og samtidig la metalltappene. Deretter bestilte jeg en metall adaptere hjemme på verandaen fremtiden, med hjelp av U-profiler koblet alle elementer sdedali ramme, deretter begynte å sheathe. Vel det er kort fortalt, det viste seg til slutt en meget solid uthus med sine egne hender

  Har noen hatt erfaring med å bygge en forlengelse? Del din erfaring, kan

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 14 = 24