utskårne paneler

Varianter av tre paneler på veggene med sine egne hender

Det er umulig å komme opp med det beste alternativet dekorasjoner av interiørdesign enn innredningen av naturlige materialer. I dag, veldig populære paneler laget av tre. Dette er ingen vanlig dekorativt element. Den utfyller utformingen av lokalene, fokuserer på god smak eiere.

Finn et element kan være på kontoret, soverom, stue. Det er viktig å velge bare de temaene og legemliggjørelsen av ideen, som er kombinert med stilen på rommet. Ved fremstilling av det materiale som benyttes som forskjellige typer av trevirke. Men den mest populære er or, bjørk, eik, furu.

Dekorative tre paneler på veggen selges i butikkene i et bredt spekter. Men mye mer behagelig for øyet håndlaget, laget med sine egne hender. For å gjøre en dekorasjon på veggen på loftet, måle området som skal fjernes, noe som er ventet å plassere innredningen. I samsvar med ervervet målestokk brett, karakterisert ved at dimensjonene på 7-10 cm mer definert. Flere centimeter vil være nødvendig å justere bildet.

Deretter må du forberede verktøy og materialer å jobbe med. Listen over ønskede bør inneholde:

 • Maskeringstape.
 • Hårføner for tørking.
 • Børster.
 • Clay.
 • Ønsket bilde, skrives ut på en skriver.

Det første trinnet - dannelsen av konturen av den fremtidige produkt med teip. Deretter, på papiret fra forsiden omhyggelig og trebaserte fett med lim. Figur fast på overflaten. For å jevne ut det stoff, er det anbefalt å bruke en valse. Og for å akselerere tørking av limet - en hårføner.

Etter tørking av klebemidlet preforma fuktet med vann ved hjelp av en liten børste. Og fjerner papiret lag med en svamp for vask retter. Som et resultat, bør treet være fargemønsteret overføres fra papir. Fest mønsteret bør være klar lakk, som i lang tid beholde et dekorativt mønster på trebaserte.

Til dekorative tre paneler på veggen passe perfekt inn i utformingen av rommet, er det viktig å vurdere stilen til dekorasjon, romstørrelse og graden av belysning. På bildet viser vi eksempler på slike designelementer.

Det er en annen måte å lage en tre dekorasjon på veggen. I dette tilfellet bruker speel barer. Til å begynne med, barene behandlet med sandpapir og belagt med en akryl primer. Etter å ha ventet for tørking akryl overflatebehandlet igjen med fint sandpapir. Tidligere bør forberede et trykt bilde, som er skåret langs konturen av tre så kuttet.

Dersom bildet består av en flerhet av deler til det første element fra kanten slik at et par centimeter. Deretter ble forsiktig smøre papir preform decoupage klebemiddelblanding feste en tre bar og jevner valse. Etter å ha ventet for fullstendig tørking av limet med en fil slett overflødig.

I stor dekorative tre paneler på veggen ser enda mer attraktiv, kan sammensetningen suppleres med tøystykker, grener, bark, løv.

Hvis du ønsker å dekorere rommet på loftet, kan du bruke en rekke ideer. Imponerende og stilig utseende utskårne paneler på veggen. Nybegynnere kan prøve seg på å lage små produkter, oppfylle utskårne fugler, planter, store deler av bildet.

Masters si at den beste veden - lind. Den har en myk tekstur som gjør at du kan kutte noen tall raskt. Å dekorere bad, er det anbefalt å ta bjørkeved, som deretter må behandles med høy kvalitet fuktighetsbestandig lakk.

Gangen i loft kan være dekorert planker av tre sammensetning, som påføres over mønsteret. Interiør country-huset vil se fantastisk hvis en av veggene er dekorert med utskårne paneler av osp eller limes. Gjesterom innredet med store tre paneler på veggen, laget av bambus.

Å dekorere huset med vakre, originale produkter, laget med dine egne hender, kan du bruke en rekke alternativer. En av de gode ideene, er dekorere design ved hjelp av trepanel.

Nettverket kan finne mange versjoner av bildene, egnet til en bestemt stilistisk retning. Store, vakre opprinnelige tre komposisjon perfekt dekorere og utfyller interiøret.

Panelet er fullt mulig å gjøre det selv, det er viktig bare å observere stil, farge og størrelse på produktet. Disse parametrene bør ligge innen design plass og kombinert med mulighet for interiørdekorasjon. Men våre foto ideer vil gi deg inspirasjon.

Vi skåret paneler av tre: 5 viktige regler

Utskårne paneler av tre vil være en reell pryd av boligen innvendig tre utskårne paneler hvert år stadig mer og mer populært. Slike mesterverk laget med sine egne hender, er en ekte kunstverk og unike i sin utførelse. Med disse produktene kan du organisere elegant design av alle rom og gi den en unik orientalsk sjarm. Skåret paneler i harmoni med det indre av enhver stil.

Hva gjør utskårne paneler på veggen

Opprettelse av utskårne paneler - dette er en vanskelig kreativ prosess, som krever spesielle ferdigheter og master of fantasy, samt en forståelse av alle vanskelighetene med en så vanskelig, men interessant sesjon. For fremstilling av veggpanelene egnede ikke en hvilken som helst av tre.

Svært ofte panelene er laget av:

På panelene ofte skildre fragmenter av liv, dyr og planter. Dekorasjon miniatyr malerier er tre ornamenter og utsmykkede veggmalerier.

bartre ofte brukes til fremstilling av utskårne malerier

Senge paneler laget av edelt treverk innlegg parodi kan brukes som sølv og rav.

Den mest holdbare og edel tror utskårne paneler av eik og teak.

Utskårne paneler: hva du skal se etter

Arbeide med tre krever spesielle ferdigheter, og evnen til å skape enda mer utskårne paneler. Det er en kunst med kunstnerisk smak, fantasi og evne til å riktig understreke dressing materiale. Utskårne paneler - et ekte mesterverk med en fullstendig måte som du kan dekorere ethvert rom. Slike bilder er nå svært populært i utsmykningen av rom for forretningsmøter i ulike selskaper og bedrifter.

Hva bør være oppmerksom:

 • Det er viktig å velge miljømateriale;
 • Materialet for panelene å være praktisk;
 • Av stor betydning er overholdelse av teknologi for produksjon av et panel;
 • Det er viktig å velge riktig verktøy for jobben, så prosessen vil ikke være så vanskelig;
 • De fleste elementene i panelet for enkelt å utføre elektrisk stikksag;
 • Det ferdige maleriet ofte belagt med olje. Denne metoden gjør det mulig å beskytte produktet mot fuktighet.

I sluttfasen ristet produkt belagt med et tynt lag av transparent lakk

Lag en vakker sammensetning og attraktivt miljø kan være en kombinasjon av interiør- og utskårne paneler, supplert med atmosfærisk belysning.

Ikke glem at hvis utskårne panelet som brukes i utformingen av rommet, og resten av interiøret må være passende.

Plater av tre håndlagde fylle rommet med positiv energi, vennlig aura og komfort.

Livet til de utskårne paneler kan vare i flere tiår.

Gjør utskårne paneler av tre med hendene

Produsere utskårne paneler av tre med hendene - ikke en så enkel oppgave. Men prøv deg selv i denne kunsten står fortsatt. På den første gangen selvfølgelig arbeidet vil være av dårlig kvalitet og ikke veldig nøyaktig, men prosessen med leksjoner vil gi deg mye moro.

 • I utgangspunktet velge et bilde, på grunnlag av hvor oppsettet er opprettet.
 • Etter velge en passende tømmer og finér. Kalkerpapir er festet på finér - det er grunnlag av banen fra den valgte sammensetning.
 • Skape en felles bakgrunn. Du kan bruke ulike tresorter.
 • Kniv kuttet deler unntatt hakket og gulvet mønster.

Utskjæringer i trevirke kan brukes som en amulett eller talisman

Detaljer paneler er kuttet litt større størrelse av oppsettet som brukes. Etter fullførelse av alle detaljer i panelet bør plasseres i den varme sand eller salt. Det er således et avfyringselementene og deres fargemetning og den bestemte dybde.

Etter at alle delene er belagt med lim og settes sammen i den samlede sammensetning. Etter fullstendig tørking av lakkoverflaten til å være åpen.

Skåret tre paneler blir brukt ikke bare for å dekorere rommet, men også som en talisman.

Panelet kan også fremstilles uten delene og benyttet for ett-stykke treblokk. Denne aktiviteten vil kreve større omsorg og møysommelig.

Hvordan lage en utskårne paneler for et bad med hendene

Komponenter for bad innredning spille en viktig rolle, de skaper et gunstig generelle atmosfæren. På grunn av stadige endringer i temperatur og fuktighet, bør materialet for panelet velges meget omhyggelig. Utskårne paneler for å gjøre badet med hendene på et minimum av kunstnerisk evne er ganske reell. Før du begynner arbeidet, vurdere bildet og forberede sjablongen papir. Svært ofte tegningene for badekar rommene er svingete damer med inventar eller ledsager i dampbadet. Det er også ofte brukt ordtak og sitater på aktuelle tema. Å arbeide trenger en skarp kniv og en tre plakett.

 • Du trenger en god otshlefovat en plate på forsiden;
 • Overfør tegningen;
 • Skjær med en kniv de nødvendige mønstre og konturer;
 • Lokkparti skåret vannbaserte flekker, og de gjenværende deler - terpentin løsning eller linfrøolje;
 • Festene fester baksiden planke.

Utskårne paneler av tre for å skape et tema bannuyu behagelig atmosfære, understreker unikt interiør damp

Det er hele verkstedet utskårne paneler for bad. Selvfølgelig - det er det enkleste alternativet for den uerfarne nybegynner, fordi kompleksiteten i alle trådene i prosessen avhenger av individuelle ferdigheter.

Enhver panel for bad vil ikke ødelegge uttrykket "Enjoy Your Bath".

Vi skåret paneler timer med hendene

Skåret paneler "Clock" er ideell til ethvert interiør, og legger til hans stil og eleganse. Vurdere etablering av utskårne paneler, laget med ornamenter i form av kraner på veggen. For å gjøre dette, forberede de nødvendige materialer og verktøy.

Nødvendig materiell og verktøytavler "Clock":

 • Skjerme limte strimler av eik;
 • Den tre-base for panelene;
 • En blyant;
 • leire;
 • Halvsirkelformet meisel og hjørne;
 • Impregnering av voks eller lakk.

Så vi begynne. Slik starter du definere sonen, som vil bli plassert direkte til klokken selv, og fører dem på et brett. blyanttegninger stilles også påføres til overflaten. Deretter bruker en stikksag scrollsaw åpningstider for alle de nødvendige delene. Halvsirkelformet meisel lage mønsteret mer uttrykksfulle, med vekt på fjær av fugler. Det er nødvendig å separere de største konturer og polere hele overflaten. Neste lim få klar utskjæringer på hele basen og vente til produktet har tørket. Etter det, dekker fullstendig panel med lakk eller impregnering. Sadim klebeflate av klokken. Det er alle klare paneler.

Lag en mount på bordet for å plassere panelene på veggen bør være i forkant.

Utskårne paneler av tre "Ship" (video)

Om ønskelig kan endefeltene kan zapolirovat, vil det gi den mykhet og opasitet. Indonesia er et veldig rikt land på kultur, er så mye popularitet er utskårne paneler indonesiske artister legemliggjøre kulturen og folklore av sitt folk. De er som en magisk tre reinkarnerte til ekte "live" komposisjoner. Trepanel selv før maleriet ble brukt til å overføre visjon av verden og vise hellige symboler. Tre i indonesisk betyr "et symbol på styrke og liv", og utskjæringer i form av planter og blomster symboliserer kjærlighet, lykke og velstand.

Oppmerksomhet, bare i dag!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

Unike utskårne paneler av tre: skape mirakler

Utskårne paneler av tre kan henges i alle rom, fra kjøkkenet til stuen Disse produktene er stadig mer populært for hvert år, så det kan bruke dem til å lage den mest komfortable, elegant og original design. Det er verdt å merke seg at hvis trepanel utføres på alle teknologier, kan den kjøpes enkelt for ethvert interiør rom, og uavhengig av destinasjon. For eksempel kan det henges i gangen, stue og selv i badekaret. Moderne designere bruker ofte eksklusive utskårne treplater for å dekorere kontorer og haller.

Hvorfor velge et panel av tre for hjem innredning

Skåret dekorasjon maleri tre er ansett som en av de mest populære dekorasjoner for innendørs bruk. Ved å kutte mønster på en treplate mestere skaper de vakreste tredimensjonalt bilde.

De mest holdbare produkter - paneler laget av eik

For å lage høykvalitets håndverk vil kreve bruk av bare en sterk og edel tre.

I gamle dager slike bilder av utskåret teak eller furu ble gjort helt med sine hender, og de var representert bare bilde av livet, så vel som dyre-og plantebilder.

Vurderes som god for dette maleriet av trepanel ved hjelp av maling eller blomstrende ulike ornament, der den brukte steiner i forskjellige nyanser.

Paneler kan bli ikke bare en pryd, men også en stor talisman

Ofte for dekorasjon skåret paneler brukt rav og sølv. Det er verdt å merke seg at etableringen av et slikt produkt, som de utskårne paneler av tre for bad og hjem - er ikke bare en hobby og en kunst, som du trenger dyktighet, talent og fremfor alt sjelen, som er satt i drift.

De tre paneler av kutte et tre

Hvis du ikke kan kjøpe eller lage utskårne paneler av tre, kan du velge som en vegg dekorasjon bilder laget på så kuttet trær og greiner.

Slike bilder for å lage sin egen mye enklere og raskere, og behovet for bruk av et ark med kryssfiner og innramming i form av tre grener.

Størrelsen på slike mønstre kan være svært forskjellige, fra små til store.

heller ikke-standardmønstre kan fås fra sagen kutte tre

Det hele avhenger av smak og preferanser for kunden, eller på sine egne ønsker. For eksempel, hvis det er en mulighet er det fullt mulig å lage en utskårne paneler, klokker, som er egnet for hallen og kjøkkenet, og vil glede det faktum at det skapte sitt eget produkt.

Paneler laget av kutte ned et tre i det indre av leiligheten (video)

Utskårne plater av trevirke i det indre

Arbeid med tre og oppretter fra det en rekke produkter er ikke så enkelt, så kreves ferdigheter, kunstnerisk smak, evnen til å riktig understreke retning og tekstur av materialet, samt å lage fra det en ekte mesterverk. Utskårne paneler - dette er et bilde med det ferdige bildet som du kan legge til ethvert hjem og rom. Tidligere ville virke, er altfor lett å bruke en tre mønster for interiøret, men nå er de så populære at de kan bli funnet selv i utformingen av bedrifter og selskaper.

Naturligvis bør ta hensyn til det faktum at hvis det brukes utskårne paneler i utformingen av rommet, og resten av design skal være hensiktsmessig.

Noen av dem som foretrekker å registrere sine hjem ved hjelp av trevarer, kjøpte mange bilder på en gang og riktig hjem dekorasjon.

De vanligste fagene for panelene er bilder av planter og dyr

Hvis du kombinerer disse interiørsaker som en massiv trebord, bilder med utskårne paneler og alt som utfylle en behagelig varmt lys, vil det være den mest attraktive løsningen for å skape en vakker komposisjon.

Esoteriske mener at bruk av treprodukter, spesielt manuelt arbeid, er det mulig å lage ikke bare en livlig atmosfære, og fylle det med positiv energi, komfort og kreativitet aura.

Som det gjorde utskårne paneler

Produksjonsteknikker av utskårne treplater er ikke så enkelt som det virker følgelig de som ønsker å fordype seg i slike aktiviteter bør være fullt undersøkt for å unngå feiltrinn.

Etter første gang vil resultatet være av høy kvalitet, så ikke bli opprørt: hvis du prøver, vil din innsats bli rettferdiggjort

 1. I første omgang bør velge ønsket bilde som du vil lage et oppsett, eller med andre ord, er bildedetaljer gjennomført teknikken av marquetry, noe som er nødvendig å merke hver eneste detalj av hans malerier en viss skygge.
 2. Deretter må du plukke opp finer og tre. Kalkerpapir, på hvilken en skisse er festet til den finer som vil være grunnlaget duken med den valgte sammensetning.
 3. Generelle mønsteret er laget ved hjelp av ulike typer deler og treslag, som overføres og layout mønster.
 4. Når kniven er nødvendig for å bidra til å kutte alle detaljer for å unngå sex, chips og grader, og utvalget er utført finer steiner nyanser og relevant informasjon om fremtiden bildet.

Det bør bemerkes at delene må kuttes til riktig størrelse større enn burde faktisk være. Deretter blir alle de elementer som er lagt inn ved siden av panelet kalsinering av det oppvarmede sand eller salt, hvor de er mettet farge og en viss dybde.

Utføres et utvalg av stykker av den ønskede størrelse, og hver kant av finer er smurt ved hjelp av et trykkfølsomt klebemiddel og kommer til å fullføre bildet.

Etter ferdigstillelse av arbeidet, håndverk verdt lakk

For å fremstille den volumetriske utskjæring nødvendig å bruke et spesialverktøy, som anvendes på det ferdige tre-nettet. På slutten av arbeidet, er bildet dekket ved hjelp av en lakk eller en spesiell blekk på tre.

Hvordan dekorere rommet med hjelp av utskårne treplater

Utskårne paneler og volumetrisk mønster av tre eller finér limt sammen - en flott måte å lage en individuell stil av dekorasjonen av rommet. Han kan bli et godt bilde i stua eller på kontoret, inkludert soverom, spisestue og landsteder.

Trepanel som er mest organisk utseende i landet hus

Elskerinne, og foretrakk å tilbringe mesteparten av sin tid på kjøkkenet vil være i stand til å sette pris på de elementer som trepanel, siden bare med dem du kan oppnå mest mulig komfort. Hvis rommet for å legge til en utskårne stoler, benker og en stor runde tabellen familie på vridde ben håndlaget, vil det bli det mest attraktive sted i huset.

Moderne skåret tre paneler gjør at selv slike banale lokaler som et bad for å få mest uvanlige og kreative, som de heve stemningen og skape en spesiell atmosfære, som vil være hyggelig for alle.

Panelet for badet er laget av massivt tre, og derfor er det ikke er redd for fuktighet og høye temperaturer.

Utskårne paneler av tre - en moderne unik innredning, noe som kan gjøres for å bestille og til dine preferanser. Det er viktig å merke seg at de tre paneler vil vare i mange år, og vil glede sitt utseende i mange generasjoner av familien, der den er kjøpt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

65 − = 58