Utjevning Laser utjevning er det beste valget

Som laser eller bedre Builder

Å velge den beste laser er det viktig å bestemme hvilke formål det skal brukes. I øyeblikket, til de mest nøyaktige målinger hjelpe utføre laser enheter, der på flyene kan du opprette vertikal, horisontal eller krysser vinkelrett laserlinjen.

Klassifisering av laser utbyggere

Den enkleste type laser nivået anses for å være et punkt bygger, som rager en bjelke. Slike verktøy har en flat overflate, slik at de kan bruke til veggen for rette linjer. Point nivåer er mest brukt i hverdagen, som de tillater å utføre godt gjennomtenkt millimeter tegninger for tapetsering, styrke hyller eller bilder.

Den beste i denne kategorien er anerkjent modell Bosch GPL 5 c, DeWalt DW 083 K og Geo-FennelDuo-Pointer.

Hvis du har tenkt til komplekse monteringsarbeid, krever mer teknologisk enhet - lineær nivå. Disse anordninger gjør det mulig å lage rette linjer av strålene, divergerer i forskjellige retninger, og for å arbeide med mellomliggende punkter er egnet for veimerking ikke bare veggene, men også på gulvet eller taket. Slike nivåer, inkludert valg av medlemmer oftest faller på modellen CONDTROL XLiner Combo Set, Laser LevelPro3 og CONDTROL XLiner Duo, er mye brukt i utførelsen av arbeidet innen reparasjon, etterbehandling og planering montazha.S ved hjelp av disse strålene kan projiseres bare nafragment objekt som rettet verktøyet. For å utføre markup på motsatt vegg, nivå må snu.

En annen stor muligheter åpne roterende verktøy, karakterisert ved at laseren bestråles ikke fra den side av innretningen hoderotasjon og plassert på toppen. Det kan følgelig dekke plass i en radius på 360 °. Noen versjoner av disse verktøyene kan prosjektet ikke bare horisontale, men også vertikale bjelker, noe som gjør dem spesielt nyttig i bygging av store objekter. I de fleste laserbyggerstråleplan 360 med en rekkevidde på opptil 80 meter er brukt av fagfolk. Slike enheter er mye mer enn punkt eller linje. I videoen, gjennomgangen de beste modellene av nivåene fra Bosch.

Tilleggsinformasjon: Utbyggere med erfaring er presisjonslaser nivåer, fordi de reist bygninger må være i samsvar med nasjonale helse-standarder. I livet er det ingen slike behov, som tillater bruk av rimeligere instrumenter.

Hva du skal se etter når du velger en laser

Bestem hva som må laser byggmester, før du kjøper det er verdt å analysere de andre viktige parametere, inkludert:

 • Design funksjoner;
 • Produktspesifikasjon;
 • Tilstedeværelsen av tilleggsmekanismer;
 • Bred funksjonalitet.

Praktisk talt hver gjennomgang laser nivåer innbefatter en så viktig parameter som avstandsmålingen. På markedet er enheter å søke stråler i regionen på 5 til 400 m. For bruk i hjemmemiljøet bedre å velge enheter, slik at å utføre målinger med en maksimal avstand på 20 m, siden slike enheter er mye billigere enn de profesjonelle og forbruker minimalt batteri.

De beste løsningene i denne kategorien ekspertene kaller: Bosch PLL 360, KAPRO 888 og ADA Cube 360. Effektiv i popularitet byggmester Bosch PLL 360, som å bygge horisontal lengde på 20 m rundt enheten. Dette er et flott alternativ som kan brukes som privatpersoner og fagfolk.

Laservater Bosch PLL 360 vytovoy

Nivå KAPRO 888

Hvis du planlegger en storstilt bygging fungerer, eller i et åpent område, er det nødvendig å gi preferanse til enheter som er i stand til å anvende stråler i en avstand på 50 meter eller mer.

Avhengig av designen har lasere kan projisere forskjellige mengder av stråler fra forskjellige retninger. De billigste enhetene er i stand til å bygge ikke mer enn 1-2 linjer, som er nok i utførelsen av endt arbeid, montering av møbler eller veien merking steder på veggen av noen objekter.

Hvis designen lar deg lage cross-bjelker, er det nødvendig på forhånd angi om du vil bruke dem separat. I så fall kan du ikke bare spare batteriet, men også for å unngå strålene som kommer inn i øyet rabotnikov.Kogda arbeidet utføres i et stort rom, og når henrettet flere bygningsarbeidere er involvert, bør gi preferanse til et nivå som arbeider med flere bjelker.

Bestemme hvilken laser er bedre, er det verdt å vurdere at kostnaden for roterende mekanismer sjelden faller under $ 140 (i tilfelle av modeller som tillater bygging av bare ett fly), og prisen på høy kvalitet profesjonelt utstyr starter på $ 350. Innenlands bruk slike dyre enheter ofte ikke er rettferdiggjort, fordi selv enkle modeller ofte har et godt utvalg av alternativer, fullt ut oppfyller behovene til ikke bare huseiere, men også fagfolk, som brukes daglig i sitt arbeid laser måleteknologi.

Feil: hvordan er de farligste

Uansett hadde utmerket kvalitet laser, kan dette verktøyet tillate noen feil i målingene. På grunn av dette fenomenet ikke kan unngås, produsentene alltid indikerer eksisterende feil i de tekniske dokumentatsii.Pokazateli regnes i millimeter per meter passerer en laserstråle. Jo mindre denne verdi, gjør det mulig for mer nøyaktig måling av denne innretning.

Tilleggsenheter og funksjoner

Mange moderne lasernivå er selvutjevnende funksjon fra et innebygd equalizer, som kan reagere med et avvik innretning fra utgangsstillingen. De kalles en utjevning samovyravnivayuschimisya.Esli feil innstilt, vil enheten pipe eller lys. Dessuten vil operatøren ha informasjon om avvisning av anordningen i vinden eller utilsiktet utløsning enhet. Så snart det sendes tilbake til normal posisjon, vil lydsignaler stoppe.

selvutjevnende funksjon er mye mer effektivt boble enheter som brukes i laser nivåer av eldre modeller, fordi det tillater deg å sette enheten opp til 1-2 °. Men det vil forstyrre arbeidet, om markeringen er nødvendig for å sette en bestemt vinkel.

Mange moderne enheter har Sleep-funksjonen, som gjør det mulig å spare batteristrøm og utløses når enheten ikke brukes over en viss tid.

Andre populære og vesentlig lette arbeidet med tilleggsenheter er:

Innendørs bruk: velg en bestemt byggmester

Oftest for innendørs brukere velger billige laser nivåer, inkludert populære modeller fra ADA Quadrant A00357 og Kapro 891. Selv om kostnadene ved slike enheter ikke overstiger $ 30, de er ganske funksjonelle, fordi de tillater å bygge en rett vinkel på samme tid de to linjene, noe som er veldig praktisk i utformingen av veggene og side ved side.

Dyrere modeller som koster mindre enn $ 80, kan projisere vertikale og horisontale linjer som lar deg lage 2D-projeksjon. Denne kategorien inkluderer et stort antall enheter, blant annet som inkluderer ADA CubeProfessionalEdition, Hitachi HLL 20 HTC-H00103, Condtrol MX2 1-2-085 og BoschQuigo II. I dette tilfellet, bedre å velge en laser planering, produsert kjente merkevarer: oftere er det en garanti for god konfigurasjon og utprøvde teknologiske løsninger. Hvis enheten er bare nødvendig å utføre husholdnings fungerer - ikke nøl med å stoppe valg på enhetene i denne kategorien, er det ønskelig - kjøpe andeler med helt stativ eller stå, noe som garanterer maksimal presisjon.

nivå valg for utendørs og komplisert teknisk manipulasjon

Det vanskeligste å gjøre det riktige valget for de som ikke vet hvordan du skal velge en laser for profesjonell bruk. I dette tilfellet vil anordningen drives kontinuerlig, kan det være nødvendig å løse komplekse tekniske problemer i værharde omgivelser.

Ved valg av mekanismer for arbeide i åpne områder, i første omgang bør ta hensyn til slike faktorer som temperaturområdet der enheten skal drives. I de fleste lasernivå og byggere brukes ved temperaturer fra 5 til 40 ° C, er den også egnet for bruk i oppvarmede rom. Når arbeidet er planlagt å utføre i løpet av den kalde årstid bør arbeidsområdet for anordningen varierer -10 til 40 ° C. Blant de anordninger som svarer til disse parametrene skal nevnes Kaitian 5 Linjer 6 poeng, ADA 2D BasicLevel Kapro og 888.

Spesiell oppmerksomhet bør vies Builder ADA 2D BasicLevel, utstyrt med 3 roterende hoder som lar deg lage en tre-veis rekvisisjon. Ytterligere fordeler med modellen kan kalles en god synlighet av linjen, selv ved store avstander og med høy nøyaktighet av konstruksjonen. Som et resultat av dette apparatet på rangeringen er høyere enn ikke bare budsjettet, men også dyre profesjonelle modeller. God og utstyr, som inkluderer en magnetisk montering og et mål.

Laser Model Builder ADA 2D BasicLevel Chinese

I åpne områder, anbefales å bruke utstyr som har en høy grad av elektrisk beskyttelse (minst IP54), for eksempel, kan valget faller på modellen KACKAD 2K-IP eller ADA 6D Maxliner. I dette tilfellet vil utstyret være sikkert beskyttet mot fuktighet og støvpartikler.

Builder Kaitian 5 Lines 6 poeng

Lasere som skal brukes i åpne rom må ha et stativ for montering. Når du arbeider i lukkede bygninger er mulig å administrere en enhet som gjør det mulig å feste enheten på veggen eller et lite stativ, og deretter å utføre mer seriøst arbeid anbefales det å kjøpe en mer alvorlig tilbehør, den samme modellen, slik at den passer diameteren på tråden.

Ett av trekkene ved teknologiske laser nivåer - muligheten for å danne laser fly i 2D og 4D formater, så vel som å projisere en loddpunkter.

Kostnaden for denne kategorien av enhetene starter på $ 110. Forhandleren godt budsjett inkludert nesten hver topp laser nivåer, er det Condtrol INFINITER CL5, slik at du raskt og effektivt utføre design arbeid på steder med vanskelig terreng og bygninger med en overflod av designløsninger.

Ikke mindre effektive laservater Bosch PLL 360. Enhetspris starter fra $ 130, men nivået har et utmerket sett av funksjoner, inkludert muligheten til å konstruere ikke bare direkte og kryss, men den sirkulære linjer.

Dermed høy kvalitet laser nivå - et uunnværlig verktøy for alle som er engasjert i bygging og reparasjonsarbeid. Kvalitet Enheten lagrer ansattes tid og utfører den mest nøyaktige oppsettet uavhengig av kompleksitet og plasseringen av objektet. De fleste rangeringer foreslår å prioritere de mellomstore enheter som har utmerket funksjonalitet og brukervennlighet.

Selv presentert i denne anmeldelsen modellen tilhører ulike segmenter, som du kan velge den mest hensiktsmessige beslutninger på grunnlag av kvalitet og pris forholdet, samt bruksområder. Den øverste har en rimelig laser kombinert Builder kinesisk produksjon Kaitian 5 Linjer 6 poeng til en verdi av $ 50. Et forhold i det faglige nivået utjevning ADA TOPLINER 3 × 360 pris på $ 350. Disse modellene er i høy etterspørsel. Utviklingen i denne retningen er konstant og det er nye modeller.

Sammenlignings høydepunkter laser nivåer og utbyggere

Del med vennene dine til å stemme rekord

Del din erfaring i reparasjon avbryte svar

 • 3D-prosjekter av leiligheter
 • video Repair
 • design leilighet
 • All reparasjon
 • dører
 • vinduer
 • tak
 • vegger
 • Gips og sparkel
 • gipspuss
 • møbler
 • Annen rekonstruksjon av
 • Paul
 • Leveling gulvet
 • sement
 • Tørt gulv avrettingsmasse
 • Semi-tørr screed
 • selvutjevnende gulv
 • Bygging av kjønnene
 • gulvvarme
 • elektrisk gulv
 • Vann gulvvarme
 • gulvbelegg
 • flis
 • laminatet
 • all Rørlegger
 • VVS
 • Badekar, dusj
 • kraner
 • pan
 • varme
 • alle elektriske
 • ledningsnett
 • LED i hjemmet
 • ventilasjon
 • byggevarer
 • instrumenter
 • materialer
 • konstruksjon kalkulatorer
 • Reparasjon av fritidsbolig
 • Diverse artikler
 • Top gjennomgang
 • Spørsmål og svar
 • nyheter

vi VKontakte

Hvis du har funnet en feil i teksten, velger du den og klikker Shift + Enter eller klikk her og vi vil prøve å raskt løse problemet.

Takk for din feilmeldingen. I nær fremtid vil vi fikse det.

Takk for din feilmeldingen. I nær fremtid vil vi fikse det.

Oversikt 8 typer de beste laser nivåer

Laser nivå - utstyr for å bygge helt rette linjer på flere plan. Ved hjelp av målinger foretatt i konstruksjonen, industrielle og arkitektoniske felt. Anordningen er også egnet for hjemmebruk.

Er dannelsen av projeksjonen av laserstrålen på betongflater. Den resulterende linje eller punkt er et referansepunkt for gjennomføring av ulike arbeider.

Gjennomføring av markup:

 • gips beacons;
 • gips installasjon;
 • fliser;
 • lime bakgrunnsbilde;
 • møbelproduksjonen bestemte størrelser;
 • elektrifisering arbeid.

Klassifikasjoner laseranordning slik som ca. 5. Hvis det er nødvendig, å velge en modell bør styres av 8-10 faktorer - de viktigste kjennetegn.

 • Pris. Når du kjøper utstyr er ikke nødvendig å betaler for mye for huset. Forenklet versjon vil tilfredsstille behovene til en enkel mann i gata, startet en reparasjon, ombygging garasjer, sommerterrasse.
 • Timer. For problemfrie timer med arbeid brukes elektroniske enheter. Pendel mekanisme opererer i 20 minutter med stopper å lade.
 • Type laser. Punkt utstyr brukes for nøyaktige målinger lokaler. Lineære modeller for å skape en helt flat overflate.

Roterende utstyret genererer, foruten av vertikale og horisontale linjer, ramper.

 • Range projeksjon. En viktig indikator. Minimum utvalg av projeksjon ikke tillater deg å arbeide på store store byggeplasser der gulvplass starter på 40 m 2.
 • Antallet fremspring. For sporadisk bruk hjemme er nok til å få produktet til å lage to overlappende anslag.
 • målefeil. Hastighet på 0,3-0,4 mm / m indikerer at enheten er mer kraftfull, funksjonell - for fagfolk. Med indeksen under produsere modeller for bruk i hjemmet.
 • Temperaturområde. Mulighet til å bruke utstyret i åpent landskap i minusgrader - et stort pluss.
 • Selvutjevnende funksjon. Utmerket vilje, hvis grensen vinkelen er 5 grader og kompensator under drift låter i en minimum tid. Funksjonen til utkobling av - et tegn på en kvalitativ modell.

 • Mount Type. På gaten eller det åpne området trenger vedvarende støtte enhet. Tripodfeste og det element som skal monteres på veggen - en viktig parameter.
 • Protection Corps. Bestemmes av merking. «IP54» er standard beskyttelse som gjør det mulig å bruke enheten i regn eller støvete området.
 • Alternativer. Standardsettet omfatter bag / fall spesialbriller, flat mål, lader og batteri.

 • Design. Forme og tone kan være forskjellig. De har kvaliteten på arbeidet har ingen effekt.
 • store format. Firmaer som selger varer på internett, eller har din egen butikk, har i utgangspunktet de samme betingelsene for kjøpet.

I begge tilfeller, rabatter, kampanjer, praktiske betalingsmetoder, kompetent rådgivning, levering, garanti.

Hva bør være den beste laser:

Det er en funksjonell kopi av et robust, stativ og en innretning for montering på en vegg. 5 Tilstedeværelsen av utgående stråler tillater oss å finne ut hvor søket punkt på en stor avstand.

Når inkludert i utstyret ikke brukes i 20 minutter utløser automatisk frakobling. Funksjonen lar deg spare energi.

 • Range - 25 m.
 • Nøyaktighet - ± 0,4 mm / m.
 • Et horisontalplan - 360s.
 • Timer - 15 timer.
 • Stativfeste - ¼.
 • Beskyttelse mot støv og vannsprut - IP54.

 • Funksjonalitet. Slikt utstyr er brukt i mange områder. På grunn av muligheten for å gjøre en sving på 360 grader, og høy nøyaktighet brukes til utjevning topografisk og oppmåling fungerer.
 • Enkel å bruke. Moderne enhet til tider enklere og bedre beslutninger i forrige århundre.

Best laservater 360

Lines 6 Kaitian 5 Pointts Det kreves av fagfolk på grunn av muligheten til å dekke hele arbeidsområdet. Den maksimale dreievinkel vil gjøre notater for installasjon av ulike design på alle veggene i rommet raskt, uten å flytte enheten igjen og igjen.

Huset er laget av metall, bare den øvre del er laget av et stivt, slitesterk plast.

I løpet av denne tiden kan du klarer å gjøre alle de aktiviteter som er planlagt for dagen. Det er en stikkontakt-adapter, som også vil fungere på nettverket.

Montert kompensator på magnetiske dempere. Han raskt tilbake til den opprinnelige posisjonen selv etter sterke etterskjelv. Det gir for automatisk låsing av pendelen.

 • Arbeidsavstand - 50m.
 • Antallet stråler - 5 stk.
 • Nøyaktighet - ± 0,1 mm / m.
 • Driftstemperaturområde - -10 til 35 C. ˚
 • Kontinuerlig driftstid - 10 timer.
 • Gjenger til stativet - 5/8".

 • Maksimal funksjonalitet. På dreiebryteren og full lodd - disse funksjonene har også modell.
 • Rene linjer. Tykkelse røde flyene er ca 1,5 mm.
 • Mangel på festemuligheter. Det er bare én standard gjenger - 5/8.
 • Dimensjoner. Den vedrører mer til de mer voluminøse produktene.

Best laservater Outdoor

Hovedformålet med laser nivåer - å bygge planet i området fra dekket områder. På gaten, slike enheter er ikke så effektiv som i rommet. Ermak 659-023 Det vil tillate å oppnå høy presisjon, men innenfor 25 meter.

Utstyr robust bolig. For normal drift utenfor bunten omfatter et stativ.

 • Arbeidsavstand - 25m.
 • Nøyaktighet - ± 0,4 mm / m.
 • Driftstemperaturområde - -10 til + 40˚ C.
 • Kontinuerlig driftstid - 3t.

 • Kompakthet. Lettvekts forenkle mange timer som bærer enheten.
 • Allsidighet. Den kan brukes når som helst på året, både i varme og kulde.
 • Pris. Loyal kostnad.
 • Relativt raskt setter seg ned. Det vil bare vare i 3 timer, vil den gjenværende tiden må lade.
 • Den minste arbeidsavstand. Ikke egnet for store prosjekter, det er så best å ta det for hjemmebruk.

Best Line laservater

bolig Bosch PLL 360 Set av god kvalitet plast beskytter det indre av apparatet mot det støv og fuktighet. Gummiert fôr eliminerer slipping og kompensere for gjennomslagskraft når droppet.

Egnet for utføring av både nasjonale og faglig arbeid. lobposisjon modus veksle raskt - ved hjelp av «MODE» -knappen.

 • Arbeidslengde rød stråle - 20 m.
 • Målenøyaktigheten - ± 0,4 mm / m.
 • Gjennomsnittlig tid utjevning - 4.
 • Driftstid - 15 timer.
 • Vekt - 500 g (inkludert batterier).

 • Nøyaktighet. Vanligvis slike enheter har en mindre klasse indikator.
 • Plane linjer. Det gjør en sving på 360 grader, slik at det vil være ubehagelig å snu og gjøre en linje på de andre veggene.
 • Begrensninger i omfanget av arbeidet. Mer egnet for små områder: bad, korridorer og andre deler av den "Khrusjtsjov".
 • Kravet for batteri valg. Passer bare "native" batteri, kolleger med identisk størrelse ikke er verdt å kjøpe.

Best Professional laservater

Condtrol xliner combo satt: akkumulerer funksjon laser, lodd og osepostroitelya. Huset er laget av slagfast plast og er utstyrt med gummiputer for å fordele støtkraften når det blir sluppet.

Anordningen benytter et optisk system, som ikke har noen analoger. Med tre uavhengige sendere kan bygge horisontale, vertikale projeksjon.

Enheten er enkel å kontroll: det er en knapp som er ansvarlig for å slå på og av, for å bytte modus. Om nødvendig, kan brukeren bruke låse kompensatoren.

 • Arbeidslengde rød stråle - 50 m.
 • Målenøyaktigheten - ± 0,2 mm / m.
 • Driftstid - 20 timer.
 • Vekt - 390 g
 • Arbeidstemperatur - -20 til 50 C.

 • Funksjonalitet. Enheten er kraftig, så med den kan du jobbe når du utfører noen byggverk.
 • Fullt utstyrt. Settet er en sak, står for montering på vegg, briller.
 • Evne til å arbeide i alle værforhold. Om vinteren kan minusgrader brukes på snødekte områder.

Best Roterende laservater

Best i klassen Bochs GRL 300 HV. Ideell for industriell produksjon. Huset er laget av metall. Nedenunder er elementer av en god laget av plast.

Det er mulig å både automatisk og manuell justering. Den leveres med en fjernkontroll.

 • Range - 30 m.
 • Nøyaktighet - ± 0,1 mm / m.
 • Horisontal projeksjon - 1.
 • Slått projeksjon - 1.
 • Vekt - 1800
 • Arbeidstemperatur - følere -10 til +50 C.

 • Den store arbeidsradius. 150 m - avstandsmålinger med instrumentet. Modellen vil komfortabelt snu og jobbe med større gjenstander.
 • "Anti-Shock" funksjon. For varsling av instrument vibrasjoner, ujevn overflate.
 • Rich utstyr. Tripod, noe som øker stabiliteten av modellen. Case, batteri - 2-3 stk.
 • Driftstemperaturen. Det kan inneholde en enhet på byggeplassen når den første frosten.

 • Den høye prisen. Modellen koster mer enn 35 000 rubler.
 • Vekt. Den har imponerende dimensjoner som ikke tillater å arbeide for en lang tid å flytte enheten i hendene.

Best Laser med lodde

KAPRO 895 Alle linjer projisere de to vertikale plan og en horisontal skanning fra 360 grader. Arbeidet er dannet av fire laser kryss på veggen og en på taket. For å overføre den linje fra en overflate til en annen er en knapp som er på siden av huset.

Loddefunksjon er nødvendig når man planlegger skjeletter, vegger, stikkontakter og brytere, horisontal og vertikal innretting av veggene.

 • Range - 30 m.
 • Nøyaktighetsnivå - ± 0,4 mm / m.
 • Nøyaktighet øvre lodd - 0,5 mm / m.
 • Nøyaktighet nedre lodd - 0,7 mm / m.
 • Vertical - 2.
 • Horisontal projeksjon - 1.
 • Vekt - 1800

 • Mange vertikaler. Beleilig full innredning av leiligheten, inkludert tilkoblingsbøssinger, og så videre. D.
 • Full plummet. Modell med et stort antall linjer og horisonten på 360 grader gjør det mulig å fjerne merkingen på flere overflater.
 • Store størrelser. Ubehagelig når du flytter.
 • Den høye prisen. Det refererer til de dyre produkter, så å få det, kan ikke alle.

Best punkt laser

3-utførelsen fremspringene Geo-Fennel Duo-Pointer tillate oss å simulere nøyaktig linjen for installasjon. Utstyret er stor for å designe vegger, vertikale verktøy.

Anordningen er festet til metalloverflatene på grunn av de innebygde gummi magneter om saken. Lett og kompakt enhet for jobben.

 • Range - 30 m.
 • Nøyaktighet - ± 0,2 mm / m
 • Et horisontalplan - 360s.
 • Timer - 15 timer.
 • Beskyttelse mot støv og vannsprut - IP 54.

 • Pris. Den enkleste av alle typer utstyr, så dyrt.
 • Kompakthet. Enheten er lett, noe som gjør det lett å bære flere.
 • Et signal på retrett. Det er en lyd og lyssignal, som utløses når du er utenfor grensene.
 • Muligheter. Denne modellen brukes til å lage enkle husholdningsoppgaver. Siden det vil være enkelt å gjennomføre merking ved å feste til hyller, malerier. Den brukes for å lime tapet.

Den beste tre-planet laser

ADA CUBE 3D PROFESSIONAL EDITION:, utstikkende en horisontal og to vertikale linjer. På grunn av den ribbe tekstur av kroppen modellen ikke gli ut av hendene på jobb.

Beskyttelse mot mekanisk skade gi gummielementer.

 • Arbeidsområdet - 20 m.
 • Nøyaktighet - ± 0,2 mm / m.
 • Projection - 3 stk.
 • Stativfeste - ¼.
 • Beskyttelse mot støv og fuktighet - IP54.
 • Vekt - 324 g

 • Robuste huset. Modellene er ikke redd for å falle.
 • Rich utstyr. Settet er den pose posen, stativ, batterier.
 • Lav nøyaktighet rate. Mer egnet for hjemmebruk, husarbeid.

Hvordan velge en laser for huset

Laser nivået er mye høyere når det gjelder nøyaktighet og hastighet av bruk enn boblen modell. Lysdioder projisere en rett linje over veggen på en gang, slik at du kan umiddelbart tildele plassen til vegger, festepunkt, plasseringen av vinduer og dører, og det øker produktiviteten betraktelig. Bruk dette verktøyet for pussing, tak, bakker, suspendert møbler og hvitevarer, legging fliser og andre ting. For å velge den mest hensiktsmessige enheten er de planlagte arbeidene, er det viktig å vite forskjellene og de viktigste kjennetegnene ved hva denne gjennomgangen vil hjelpe.

Topp produsenter av laser nivåer - som fast å velge

Hvis lat til å studere egenskapene til laser nivåer, kan du kjøpe produkter av kjente merker som ble testet:

Dette vil bruke moderne utstyr og tilrettelegge prosesser som kjører. Men den tekniske strukturen av spesifikke modeller skiller seg fra hverandre, noe som påvirker området av søknaden, er skrevet i detalj i rangeringen av de beste laser nivåer.

du trenger å lese denne artikkelen til slutten for dypere personlig kunnskap om egenskaper og nyanser av valg av laser nivåer.

Prinsippet for operasjonen og laser-enheten

kan ikke gjøre uten nivå i bygging og reparasjon. Hvis alt ble gjort uten det, ville det få kurver vegger og skjeve vinduer.

Boble-enheter, selv svært lang, tidkrevende på tegninger. Det er nødvendig å gå gjennom alle veggene, sette riktig posisjon, forlot poenget å bli med dem og bare da begynne å arbeide. Laser brakte den til noen få sekunder.

Eksternt lasernivå, også kalt utjevning instrument, er rektangulær, kvadratisk eller sylindrisk av form et lite kabinett, som er montert på et bord eller kan monteres på et stativ, veggfestet. Handle ut noen av objektivlinsen, og har et styrepanel med knapper. Apparatet er kompakt og har en gummiert legeme, praktisk konstruksjon forhold.

Dette verktøyet er med på å bestemme den vertikale og horisontale linjer for installasjon av strukturer ved utsendelse av en laserdiode, som, gjennom linsen i linsesystemet, er satt i bjelken og vises på flaten (vegg, tak, gulv).

Så kan du raskt bekjempe referanse på alle plan og komme i gang med en gang, uten merking blyant, fordi laser belysning kan vare i 10 timer eller mer.

For å sikre gjennomføring av dens funksjoner anordningen har følgende elementer:

1. beskyttende hus;

2. laserdiode;

3. Avgivelse prismet;

5. Fittings;

6. justeringsblokk;

7. Betjeningsknappene;

8. strømkilde.

Dette ble reflektert i mange typer bygge- og reparasjonsarbeider:

1. Montering av beacons gips og avretter;

2. Avstanden harpikser for hjørner;

3. Bestemmelse av planet til himlingen;

4. Juster plassering av vinduer og dører;

5. Opprettelse av bakker;

6. Jevn Tapetsering;

7. Montering av møbler og hvitevarer.

lineær

Nivå rager ut stråling fra fotodioden via en optisk forsterker og distribuerer det i heltrukken linje. Det kan være vertikal eller horisontal. Når multi-modellen, er det mulig å planlegge den planet i flere romlige posisjoner.

Et slikt verktøy er multifunksjonelle, og den dyreste av gruppen. Den brukes av profesjonelle utbyggere for mandatfordelingen i rommet innstillingen partisjoner, installasjon av dører, balkonger, flislegging.

 • robuste huset;
 • langsiktig drift av strømforsyningskomponenter;
 • Det har evnen til å operere på nettverket;
 • et bredt spekter av tilkoblingsbare installasjoner;
 • mange stråler;
 • auto-justering;
 • arealdekning på 360 grader;
 • liten feil.
 • høye kostnader;
 • Det er modeller med bare én bjelke.

Prinsippet ved operasjonen er den samme som den foregående modell, men en laserdiode festet til en roterende rotor, som drives av en liten elektrisk motor. Hodet danner en sirkulær bevegelse på en 360 graders akse og en lysende pulserende etikett etterlater et spor direkte til de fire veggene.

Dette gjelder å arbeide hvor det er viktig å skape en glatt omkrets (fylling av gulv, tak). Enheten er i stand til å arbeide med en liten vinkel, slik at man for å markere en diagonal struktur (skillevegger). Det er en separat retningsstråle for å skape et lodd.

 • 360 graders dekning;
 • det er en blokkering ved et avvik;
 • høy nøyaktighet;
 • Foreliggende fjern d / y;
 • Det er modeller med stativ;
 • stor måleavstanden.
 • Vertikal kan bare slå tilbake lodd;
 • kan ikke brukes når du legger fliser på gulvet.

I disse modellene er laserhodet faststående og den strålespredning blir utført i form av et punkt, som er projisert på de fire sidene. Dette gjør at du raskt kan finne ut hvor du skal installere festene under teppet møbler (hyller, skap), hvitevarer (air condition, kjele) eller dekorative elementer.

Verktøyet muliggjør både på samme sted av to objektene på forskjellige vegger, og en flat fiksering av anordningen på de to punktene (en lang lagringstid, speil). Bruke dem og for å sjekke planhet av gulvet.

 • lang rekkevidde;
 • høy nøyaktighet;
 • lav vekt;
 • lavere kostnad enn den lineære;
 • lang levetid;
 • høy grad av beskyttelse.
 • for legging av en heltrukket linje, må du manuelt koble prikkene på veggen;
 • ikke egnet for fliser, skillevegger.

Parametere utvalg av laser nivåer

Dette tallet bestemmer hvor langt vil se lyset fra dioden. Parameter området fra 3 til 200 m.

For små figurene ikke tillater å fordele seg i et stort rom, noe som ville kreve multiple permutasjoner av enheten nærmere til den behandlede vegg. Kraftige enheter beregnet for mange meter, vil ikke være i stand til å avsløre sitt fulle potensial i et lite rom, og du får betale for mye uberettiget.

1. For reparasjoner av konvensjonelle flatene (fem, ni-) tilstrekkelig margin 10 meter. Dette vil tillate å markere gulv og tak, og å definere stedet for installasjon av partisjoner.

2. For stor topp hvor ett rom kan være mer enn 10 meter i lengde, ville kreve maskiner med en verdi på 20 meter.

3. Ved reparasjon dansehaller, idrettshaller eller DC-nivået som kreves av 40-70 m.

Det er bygninger mer enn 70 meter, slik at det er vekselvirkning funksjonen brukes med mottakeren.

Det er en rektangulær enhet med en peker opp / ned og innhentingsenheten av laserstrålen. I en betydelig avstand fra lyskilden (planering), selv om ledningen ikke vises på veggen, føles mottakeren den.

For å bruke en tilleggsinnretning skal festes til en vegg på hvilken fremspringet er utført. Indikatoren viser hvor du vil at mottakeren til å skifte - opp eller ned.

I en nøyaktig treff på bjelken linje (selv når det ikke er synlig for det menneskelige øye) peker arbeid. Dette vil være vår mark. Så du kan bekjempe hudlaget fôr rundt omkretsen av den enorme rom eller sette et tak grenser.

Med dette område for arbeidsredskapene trikkelinjen stiger til 500 m. Det er imidlertid modeller i liten utvidelse av lav-effektnivåer. For eksempel, er enheten i seg selv i stand til å "slå" lyset til 20 m, og mottakeren opp til 70 m.

Derfor er muligheten for interaksjon med den ytterligere instrument og dets nyttige område av eventuelle Intrahouse reparatører med korttidsvirkende innretning, som er i ikke-standard betingelser eller arbeide på meget store gjenstander.

Det finnes to typer justering enhet før du fortsetter:

1. Hånd - innebærer bruk av bobler for å bestemme den korrekte stilling, som reguleres ved forlengelse / forkortelse av stativbena og fiksert. Du kan deretter inkludere laseren selv og arbeide med strålen.

2. I den automatiske justeringstypen emitter ligger i et spesielt væskeblanding, som alltid opprettholder den horisontale stilling i forhold til bakken. Dette gjør det mulig å sette enheten på et bord eller en brakett og, uavhengig av flathet av fortiden, bare for å få korrekte målinger på veggen.

I automatisk innretting er det en ulempe - med en svak skråning lasernivået begynner å signalisere om svikt eller går helt ut. Dette bidrar til å unngå feil hvis noen tilfeldigvis fremstilt feil posisjon av kjøretøyet, men hindrer også bruk for merking vinkler på 45 grader.

Noen produsenter leverer sin innretting enhet låsefunksjon. Den fanger opp i flyteenheten i en vanskelig posisjon og hindrer det i å vippe når det er frakoblet.

Dette gjør det mulig å gjennomføre merking i forskjellige vinkler for anvendelse av dekorative gips, maling eller interiør overnatting på en spesiell måte.

Nivået kan monteres med en hylse skåret innvendige gjenger for å feste til et stativ. Dette element bidrar til å plassere anordningen ved en ujevn overflate på en behagelig høydejustering. Det er lettere å utforme en plan for en himling eller under en linje av tapet kanter.

Hvis leveres med et stativ, da låseskrue har den samme, men da bare anskaffes nivå, er det stativ kjøpes separat, og det er viktig å sikre at sammentreff av monterings diameter.

Den andre mulighet er bruk av gjenger - er en allsidig montere på veggen. De er festet på skruen og er beleilig plassert i nærheten av det plan, som er nyttig ved utretting og gipsvegger. Også her er det to typer tråd og bør være forsiktig når du kjøper. Det finnes også adaptere som lar deg feste huset til en enhet.

Tool kaster en linje av rødt eller grønt. Grønn laser genererer en bølgelengde på 532 nm, som er nær en ideell indikator på følsomheten til vår visjon (555 nm), mens den røde fargen har en lengre bølgelengde (635 nm), og derfor er lysere, men oppleves som verre for visningen.

1. Når opererer på en hvit vegg eller ubehandlet begge variantene er sett like godt, men etterbehandler innedel kan velge hvilken som helst farge fotodiode.

2. For profesjonell tapetsering og male et dekorativt belegg, kan kreve både, som beleggmateriale for vegger eller baner kan ha forskjellige farger, som visuelt vil bli smurt med en bjelke, og kan føre til unøyaktigheter. Det er viktig kontrasten.

3. For byggere i det åpne rom (fundamentering, ytre arbeid, taket) for å arbeide i sterkt sollys, plage synlig linje, så det blir valgt bare på grønn laser. Dette er på grunn av spekteret, mer egnet for oppfatning av det menneskelige øye.

Laseren er i stand til å generere fra 1 til 9 bjelker samtidig. Jo mer, jo dyrere enheten, men at det er mer funksjonell.

1. Med en bjelke kan bekjempe en rett linje ved utløpet flensen.

2. Med to lett angi vinkelen til 90 grader for montering av et vindu eller en dør.

3. De fire stråler dekker omkretsen, noe som er praktisk for utjevning av gulv, tak, som strekker seg, hengende og så videre.

4. Åtte bjelker i tak, vegger og gulv i to projeksjoner tillate plan innstillings partisjoner på to steder.

5. Den niende - er å lodde og praktisk for å bygge hjørner av murere.

Til tross for den spiss lasermåleanordningen inneholder en feil. Det vises i mm og er 0,1-0,6 mm. Dette betyr at nivået av forvrengning har fra 1 til 6 mm for hver 10 meter.

1. Hvis man setter enheten i en vegg og sette etiketten for installasjon av ytterkledning, eller i taket, i rommet lengde på 10 m, på den andre siden av linjen vil være høyere eller lavere ved 1-6 mm. For slikt arbeid spiller det ingen rolle, og vil passe noen feil.

2. For murverk flis eller tapetsering krever et minimalt avvik på 0,1-0,2 mm, fordi en liten feil kan oppstå mye ved den andre enden av veggen slik at det vil være visuelt merkbare.

3. Den laveste satsen kreves og de romslige rommene på 20 meter eller mer, siden det er usikkerhet vil vokse to eller flere ganger.

Nivå drevet av batterier, batteriet eller direkte fra strømnettet via en kort ledning.

1. Fra batterianordningen er i stand til å operere kontinuerlig 10 timer da nødvendig å skifte batterier. Ved å kjøpe dem fra reservatet, kan du jobbe en uke og plassere enheten i hvilket som helst sted, men glem ekstra batterier, er det nødvendig å stanse arbeidet og kjøre til butikken. Dette er et alternativ for hjem reparasjoner.

2. Profesjonelle utbyggere bruker modeller med batterier som er satt på hver kveld til alle dagen de kan jobbe. Det er ingen ekstra kostnader og sikre problemfri prosess.

3. I tilfelle av en hurtig utladning av batteriet er det mulig å kople til strømforsyningen og nettdrift. Det er litt begrenset manøvreringsevne, men stopper ikke avtalen.

Nivåer kan være fra 140 g til 5 kg. Dette bestemmer muligheten for fiksering og bruk av ressurser.

1. modeller til 1,5 kg kan festes på veggen;

2. modeller av 2 kg var installert på et bord eller på gulvet;

3. Innretning mer plasseres på et stativ.

Apparatet tyngre, slik at det er mer sterk og varig, og i stand til å reflektere flere stråler. Dette er på grunn av sin behandling materialer (aluminium støtfangere, kroppsfett, slagdempere), størrelsen av energilagringsinnretninger og optikk for gjengivelse av strålen.

1. For å reparere en flat instrument nok til 500 g;

2. Builders i store bygninger er nivåer av 600-1500 g;

3. På store byggeplasser kjøpe modeller som veier opp til 3-5 kg.

Hvilke laser velger

1. For å justere radiofyret gips krever en lineær maskin med fire stråler av rødt, 5/8 og fastgjøring på veggen. Vekt 300-400 g og nøyaktighet på 0,4 mm. Måling av lengde 10 til 20 m uten en mottaker.

2. For å motvirke tak-planet må roterende modell med rødt lys, som måler 15 m i lengde, ¼ gjenget Stativ, en nøyaktighet på 0,5 mm, uten at mottakeren.

3. Anordning for bakkene, montering av vinduer og dører, justering linjer fuger og tapetsering, trenger to linjer av laseren fra en lineær modell, i størrelsesorden 20 til 40 m, med gjenget adapter for alle typer av feste, nøyaktighet på 0,2 mm og akkumulatorer med en adapter. Anvendbare blokkerende innretningstrekk for montering av dekorative elementer.

4. For å sette jevnt gipsplate skillevegger må modellere 9 stråler, et område på 10 m og 40 uavhengig til mottakeren, nøyaktighet på 0,4 mm, den automatiske innretting, og en kombinert festeoperasjon av batterier.

5. Riktig markere hull i veggen for montering av suspensjon av møbler, hvitevarer og dekorative elementer, så vel som å sjekke planhet på gulvet, du kommer til et punkt nivå på 4 poeng av rød farge, med et måleområde uten mottaker 30 m, automatisk nivåregulering, 5/8, vekt 250 g

Hvor mye koster laser

1. Enhet for justering sjømerker koste 5000-40000 rubler.

2. Bakgrunn for designlinjene taket, avhengig av bygningens størrelse, kan koste alt fra 3500 til 130 000 rubler.

3. Verktøy for montering av elementer med glatte hjørner bør 2500-9000 rubler.

4. Anordning for merking av gulv, vegger og tak under skilleveggen kjøpe for 20000-30000 rubler.

5. leveler for montering av møbler og gulv er anslått til 7500-30000 rubler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

49 − 44 =