Uteplass på hytta Photo

Skape et vakkert rekreasjonsområde i landet - Utstyrer uteplass

I tilknytning til huset en liten asfaltert utendørs gårdsplass, designet for familier eller privatliv - det gårdsplass.

Dette navnet kom til oss med det spanske språket, og kunsten selv gårdsrom design har sine røtter i antikken og middelalderen.

Selv da, gårdsrom treffe sine flotte fontener, dyre vaser, fosser, celler med vakre syngende fugler, plysj tepper og puter.

Dacha ofte bygge disse typene patio:

 • vinkelformet bygning med en L- eller U-formet plan av huset;
 • bakveggen av huset;
 • balkong;
 • lagdelt;
 • patio-solarium;
 • seremoniell patio ved inngangen;
 • uteplass med grill,
 • romantisk terrasse;
 • andre typer.

Patio laget med sine egne hender - et bilde og beskrivelse av videoen.

Disse bygningene er plassert langs bakveggen. For boliger hvor det er ikke en leilighet, men noen få, opprette en gårdsplass omkretsen av bygningen, som gjør det mulig å utvide området rundt huset.

Så beboere i alle leilighetene kan ha din egen privat sted å slappe av. Atmosfæren av personvernet skapt av det faktum at vinkel uteplass med L- eller U-formet plan av huset er beskyttet på flere måter.

På bildet L-formet terrasse - en av de mest populære typene

I motsetning til hjørnet, er den bakre vegg av gårdsplass bare er beskyttet på den ene side. Planlegg et element av hage design er mulig med tilgang til stue, kontor eller soverom.

Så vil være i stand til å fylle rommet med frisk luft, dette gjelder spesielt når et lite område av rommet.

Hvis området ikke er nok plass, så et flott alternativ ville være en multi-level patio. Det vil også være en flott dekorasjon for din fasade.

I et slikt sted kan plantes planter eller soling. Men før byggingen av terrassen på taket eller på den store balkongen bør du rådføre deg med utbyggere med den tekniske siden.

Du kan også gjøre en patio-solarium ved bassenget. Sollys bør være mulig å trenge gjennom, derfor bør ikke være for mye dekning lysthus.

Dersom tidligere rolle forgården fungert som en blomst seng eller en liten hage, men i dag denne rollen er mer involvert i seremoniell uteplass.

En vakker fjellhagen, elegante rydder plater, elegant og moderne fekting, en miniatyr fontene, peis og andre estetiske elementer av eksteriøret elegant dekorere inngangsdøren din.

For å skape på sin hytte, eller landsted, terrassen, må du først bestemme om utnevnelsen.

Flott uteplass på hytta i vårt bildegalleri:

For eksempel kan det være et tilfluktssted for privatliv, en romantisk middag, familiesammenkomster, eller en plattform for store selskaper. Deretter bestemmer vi plasseringen av gårdsplassen fra våre feriedestinasjon og dens størrelse. Vi velger materialer, møbler og innredning.

Høydepunktet av ferien hjemme kan være en uteplass med grill. Det er særlig aktuelt der store, åpne områder hvor det er mye av bakken, og hvor det kan flykte fra byen, som en liten familie, og den muntre selskap med venner.

Du kan selv bygge utendørs ovn, og da vil du være i stand til å lage mat, være utendørs.

Utendørs ovner og grilling er gjort i henhold til enkeltprosjekter, slik at alle kan finne det perfekte valget for landskapet design.

Uteplass med grill

Flott sted for middag i kjærlighet uteplassen er gjort i den romantiske stilen.

Dim lysene, blafrende flammer av lys, elegant stjernehimmelen og rolig musikk - som kan skape en varm og koselig atmosfære for en romantisk middag?

Denne nydelige stykke paradis du kan ikke bare ta en pause fra hverdagen, men også for eksempel lage et tilbud til sin elskede.

for romanse Zone

Alternativ patio innredning vil i stor grad avhenge av sin størrelse, samt stil av landskapet design av nettstedet ditt.

Men noen design kan suppleres med nydelige blomster og elegante busker, små bartrær, containere med planter og så videre.

Posisjonere disse dekor elementer bør være i spredning eller som kanter terrassen. Veldig fin ville se vinstokker som morning glory, klematis, flammende bønner eller blomster i potter.

For en liten uteplass Innredningen er et flott alternativ kurvmøbler av rotting eller flettet, trebenker, et bord, en peis. Dette designet er egnet for de som foretrekker en hjemmekoselig atmosfære.

Men hvis din villa eller ferie hjemme i en moderne stil, og deretter terrassen må være i samsvar med stil.

La fantasien løpe løpsk

Tips til å opprette et hjørne for hvile

De viktigste punktene er verdt å vurdere:

 1. Avhengig av hvor det vil bli plassert i uteplass på hytta, gulvet bør være laget av naturlig stein, grus pute (Dersom terrassen ligger direkte på bakken) eller tregulv (ved å plassere strukturer på taket eller balkong). Opsjons plener i et rekreasjonsområde har også et sted å være, men som et resultat av konstant vandre på gresset den vil miste sin appell.
 2. Grunnlaget for avslapping og komfort er møbler. Derfor prøver å trimme bare en praktisk og komfortable møbler. Det kan være komfortable høye stoler, luksuriøse lenestoler eller en liten sofa.
 3. Utendørs ovn, peis eller grill i dette området vil være svært nyttig. Så du kan gjøre ferien mer interessant, hvis du kan lage mat utendørs middag.
 4. Du kan også angi oppblåsbare eller ramme basseng.
 5. Komplett indre gårdsrom hage figurer, liten fontene eller en smart blomsterpotte.
 6. Belysning rekreasjonsområde spiller også en viktig rolle. Gjøre det slik at lyset kan velges (lys eller dim).
 7. Siden resten i friluft kan forhindre irriterende insekter som mygg, som omsorg må tas for å beskytte mot disse skadedyr.

Belysning av høy kvalitet - ikke en kjepphest, men en nødvendighet

Lag et paradis på jorden med sin egen

For å bygge en terrasse i landet med sine egne hender bør holde seg til en slik plan.

Hvordan lage en uteplass på hytta fra bunnen av - detaljert video instruksjon.

Først velge materiale for gulvet og tenke på innredningen.

Det enkleste alternativet tunet kan være en uteplass med naturlig eller kunstig stein, tre, rydder plater, murstein eller terrassebord. Kombinasjonen av materialer vil se veldig original.

Som tak, men kan være en duk eller et tretak ikke er tykk. Komfortable møbler, inventar, installeres direkte på bakken, en liten blomst innredning - og sittegruppe komplett! Vurdere alle trinnene for å skape en mer detalj.

Hva er renere - skimmer, som brukes i sommer bassengene? Hvordan lage og installere skimmer for svømmebassenger med egne hender - instruksjon med bilder og video.

Først forberede verktøy: hage raker, spade, gummihammer (må passe steiner) og en streng (for å bestemme grensene for området).

Det første trinn av arbeider på arrangement av terrassen er grunnarbeid: markere opp området og fjerne 15-20 cm av jord.

Men spesielt utarbeidelsen av området for ulike gulvmaterialer vil også være forskjellig, så du bør følge instruksjonene for installasjon av den valgte type belegg. Hell sandbunn vil sand og komprimerer Fuktighets rake eller spesial sparkel.

Gulv belegg, observere en liten helling for vanndrenering.

Det ferdige belegget skal fuktes med sand, og omhyggelig fylle gapet. Deretter ble sanden må fjernes, og puten helle vann i seg selv.

Dekorere en uteplass

Pass på å dekorere et rekreasjonsområde frodig blomstrende planter. Bright fargerik blomst seng er ikke bare understreke estetikk hagen din, men også bringe harmoni med naturen.

Bright floral, vil blomster på høye stands eller planters ser bare luksuriøse.

Dekorere verftet bør også bruke paraplyer, markiser og baldakiner, som også vil utføre en beskyttende funksjon av terrassen din mot regn og sol.

Nå må vi velge og ordne møbler riktig.

Når du velger møbler det er ikke nødvendig å prioritere sine svært dyre alternativer, siden den konstante tilstedeværelse i utendørsmiljøer vil føre til at det etter hvert kan miste sin form.

Du kan bruke kurvmøbler laget av kvister, trebenker, stoler og bord. Relevant her er enda en peis eller utendørs ovn.

Type møbler og dens beløpet skal velges basert på destinasjonen patio: for familiesammenkomster eller for et møte med en stor gruppe venner.

Land område eller uteplass foran hytta kan brukes ikke bare for å dyrke grønnsaker eller blomsterbedet ordning, men også som et område for rekreasjon.

Dersom ledig plass til å installere en hage svinger, lysthus, pergolaer bot eller et bord med stoler, så denne sonen kan trygt kalles en uteplass - et sted å slappe av.

patio Pool

En slik struktur kan være utformet for to personer, for hele familien eller for en stor vennekrets. Alternativer innredning uteplass det er så mange, og vurdere dem alle er umulig. Alle må anta deres smak, behov og muligheter.

Flott uteplass på hytta: hvordan å bygge og formalisere

Den første uteplass begynte å bygge flere antikken i middelhavslandene. Da området er et koselig gårdsrom mellom bygningene, dekorert med grønne planter. Nå kalt patio sittegruppe i landet, hvor du kan tilbringe tid med familie eller venner. Gjør terrassen på hytta med sine egne hender, som praksis viser, er ikke vanskelig.

Hvordan terrassen og hvor du vil plassere det

Terrassen på huset trenger ikke å være bygget av tre. Fra antikken i middelhavslandene er utbredt uteplass - ved siden av huset en asfaltert område for avslappende og underholdende. Ofte terrassen ser ut som et veldig lite, flislagt område med en plast bord og et par stoler. Det er også multi-lagdelt uteplass med blomsterbed, dammer, søyleganger og permanent møbler. Men, faktisk, og i en annen sak, på terrassen - det er "rom under åpen himmel", som forbinder huset med hage og fungerer som en overgangssone mellom de to, er et yndet sted for rekreasjon hele familien.

Før du starter enheten uteplass i landet med sine egne hender, bør tenke gjennom hva du vil bruke det, velger du riktig form og materialer for asfaltering.

Et ideelt sted å plassere en slik uteplass - en del av noe som er delvis opplyst av solen, men innenfor en lengre periode.

Se på bildet - hvis terrassen på hytta ligger nær trær, de vil gi grunnleggende skygge:

I tillegg kan dette nabolaget skaper ekstra komfort og selv har en helbredende effekt. Det er ønskelig at området ble beskyttet mot sterk vind.

En av de vanligste alternativene - Plasseringen av uteplass på hytta, bygget med sine egne hender, eller langs baksiden av huset på samme eller forskjellige nivåer med hage og hjem. I denne patio, bør overflaten være i det minste to rekker av murverk vanntettende lag under bunnen av huset.

Størrelse uteplass avhenger av størrelsen, men på det området det bør ikke være mindre enn 4 m2. Ved fastsettelse av omtrentlig størrelse på fremtiden i landet vakker uteplass videre fra gulvflaten elementstørrelser for å minimere behovet for å stikke plater eller blokker. På en liten del utruste lite område, dekorere sine potteplanter og potteplanter eller faller mellom platene.

Deretter lærer du hvordan du gjør uteplassen med hendene og hvordan det kan utstedes.

Hvordan bygge et fundament for uteplassen

Før du bygge din patio hendene på det planlagte området er nødvendig å fjerne røtter flerårig ugress, fjerne det øverste laget av jord til en dybde av grunnlaget for fremtiden og legge et geotekstil.

Dersom fortau flis som skal brukes, da fundamentet under dem er laget av knust stein tynt lag, 10 cm tykk og grov sand sjikttykkelse på 5 cm.

For gulv av tre, murstein eller blokker forberede sand base lag opp til 10 cm. For å gjøre en vakker uteplass, som etter råd fra eksperter, bør grunnlaget gå utover terrassen grensen 8-15 cm.

Deretter, ved hjelp av en horisontal merking av tappene overflaten under fundamentet. Før produksjon av seter patio forhånd zagotovte påpekt treplugger 30 cm i lengde. Pinnene bør være nok til å markere på et bunnparti av et gitter med firkant 1,5 x 1,5 m. På hver av de fire flater av tappen hvert 5cm gjelde kjelleren nivå av merket. Den første hammer pinne i et av hjørnene.

Dens topp må nøyaktig falle sammen med den nedre kanten av belegget og overflaten av sandlaget. Beat antall knagger langs veggene i huset, planering deres høyde med hjelp av nivået. Da hver 1,5 m hammer gjenværende rekker av pinnene, rette dem med styrenivå og drevet til en ende av kubene for å tilveiebringe det ønskede sted for drenering av vann gradient (omtrent 1 cm x 1 m).

På overflaten markerer slutten kan du helle stiftelsen. Sikre at overflaten av hvert lag (jord, grus, sand) er i flukt med merker på pinnene.

Som følger, tamp bakken før neste lag av fyll. En helle før det øverste laget av grov sand, sand fylle hulrom i gruslaget og igjen tamp overflate.

Med ledning og plugger markere grensene for terrassen. For firkantede eller rektangulære patio er det viktig at hjørnene var helt rett. Etter det kan det legges toppstrøk.

Hva er grunnlaget for terrassen på hytta, legger hendene, som vises i bildet postet nedenfor:

Hvordan lage en vakker cover for en uteplass i landet med sine egne hender

Belegg for terrassen er forskjellige, det er viktig at de blander med dekorasjonen av huset, stier og planter i hagen. store områder bør unngås på grunn av løst materiale, slik som grus og knust bark, og det er ikke nødvendig for å dekke et stort område brostein eller brostein, noe som er upraktisk å gå.

Oftest, for å gjøre terrassen som det er mulig mer holdbare belegg velge betong, gulv, parkett, naturlig eller kunstig stein, fortau plater eller murstein.

Noen ganger kan kombinere flere beleggelementer - for eksempel omkretsen del eller på tvers av de baner slabs tillatte strimmel av blokker; i belegget av murstein, stein eller fliser gjør innsetting av grus eller knust stein. I alle fall bør dominere materiale, kombinert med de tilstøtende spor og huset. Men husk at en stor del ikke bør legge noen materiale, og når du gjør en liten lekeplass vil også bruke mye av asfaltering elementer.

Tregulv kan være billigere bare. Imidlertid treet, spesielt mykt tre, har den laveste driftsperiode, og i hvert fall må det være forbehandlet med antiseptisk. Å lage din egen strandpromenade, feste styret med messing skruer eller spiker til holdbare elokserte trebjelkelag, lagt på murstein støtter. Legg igjen et gap mellom bordene 6-12 mm.

De mest holdbare belegg er stein og klinker. Materialer så som sandsten, granitt, småstein, krever et minimum av behandling, for ikke å hindre tilgang av fuktighet og luft inn i jord og planter som vokser i nærheten. Naturstein har en høy slitestyrke og frostbestandighet, styrke og holdbarhet. Sett på kanten av terrassen med store steiner, og fylle midten av de resterende mindre steiner. Prøv å holde avstanden mellom steinene var ikke mer enn 2,5 cm.

Det er veldig praktisk å legge ut en rektangulær eller firkantet terrasseheller. Nå på salg, kan du selv finne en konkret flis som etterligner tre så kuttet eller brett. ser effektivt kombinasjon av rektangulære og kvadratiske plater. Først satte en rekke styreverv langs veggene i huset, og deretter vinkelrett på den lå lengst til venstre rad. Hold vifte stablet plater mellom radene før alt Zamosc uteplass.

I prosessen med hvordan man skal bygge en terrasse, følger de generelle reglene for asfaltering av området: på muligheten til å bevege seg mot det sted hvor materialet er foldet. I dette tilfellet trenger du ikke å tråkke på de bare lagt plater eller murstein.

Paving klosser også er et egnet materiale for asfaltering. Dens fordelen ligger først og fremst i det faktum at det kan bane uteplass alle bisarre figurer uten å ty til stein hakking. Det samme kan sies om blokkene som betong og leire-baserte, som kommer i ulike former og farger.

Når asfaltering først kan gjøre en hel ramme av tre, murstein, blokker eller betong, og deretter fylle det indre av det materiale som velges for terrassen.

Her er hvordan du kan ordne en uteplass i landet, hevet hendene.

Vakker design uteplass på hytta (med bilder)

Når du foretar en uteplass på hytta, kan du dekorere det med hjelp av planter som er plantet i kar, hevet senger eller planters lommer. " De sistnevnte er ganske enkelt usubstituert patio parti på innsiden som er fylt med fruktbar jord.

Så når du ser på terrassen ved siden av veggen av huset ser ikke hvilte på den nakne murstein, feste til veggen eller espalier pull wire for klatreplanter. Et sted å slappe av, kan du obsadit årlig eller flerårig klatreplanter, for å arrangere en hekk, satt skjermer for beskyttelse mot nysgjerrige øyne og vind. For å beskytte mot den brennende solen, kan du installere markiser, pergolaer, parasoller og markiser.

Som vist på bildet, når du gjør en uteplass på hytta kan suppleres med et avslapningsområde grill eller peis gården, og på tilstrekkelige mengder - en dekorativ dam eller fontene. At ordningen, vurdere regelen: hvis de dekorative elementene vil være for liten, er terrassen som et tomt hus, og hvis for mye, kan det være en følelse av trykk.

Hvordan lage en uteplass på hytta. bilde

Siden andre halvdel av våren, mange borgere hver helg strømmer til landet for å hvile, som de sier, kropp og sjel. Og for å være nærmere naturen, hjemme hytter konstruere ulike lysthus og verandaer. Og eierne av sine egne landsteder skaper en spesiell ferie og mer behagelig sted for dette formålet, hvor du kan samle med familien og slappe av, er dette den såkalte uteplass. I landet eller i hagen til et hus på landet, vil en slik struktur ikke bare ha en god tid med fellesskap, men det er perfekt pryde det lokale landskapet, med en passende design.

I dag ser du på hovedtrekkene i uteplassen, hvor han har, og finn ut hvordan du kan dekorere den.

Uteplass på hytta Photo

Hva er terrassen og hva det betydde

I bokstavelig oversettelse fra spansk patio (uteplass) er - en åpen gårdsplass, omgitt på to eller tre sider av vegger eller hekker.

Patio eksisterte i det gamle Roma, foret han opp i hjemmene til de rike og edel. I middelalderen var det de klassiske arkitektoniske elementer av spansk-maurisk stil. I dag er de mest populære landene hvor oftest bygge en terrasse, er Latin-Amerika og middelhavslandene. Der året rundt varme og sol, er dette den mest populære stykke arkitektur.

Uteplass på hytta Photo

Men det må sies at i vårt land, er det stadig tiltrekker seg oppmerksomheten til borgerne. På den ene siden er dette på grunn av den utbredte utvikling av landskap design, på den annen side, om sommeren når det er varmt eksistensen av et slikt sted for hvile er rett og slett ikke byttes. Dette er et flott alternativ til stuen, fordi i et hus på landet er mye hyggeligere å møte gjester i friluft enn i huset. Spesielt for denne terrassen er utstyrt med ikke bare komfortable sitteplasser, men også å skape forutsetninger for en fest. Ofte er det i tillegg utstyrt med en grill, grill eller en hel gate er bygget ovn. Hvis plassen tillater det, utfyller det og andre landskapselementer - dammer, fontener, blomsterbed, busker og selv trær.

Patio - et flott sted å slappe av i familien, så for å holde støyende partier.

Hvordan planlegge og hvor du skal plassere terrassen på stedet

Den klassiske modellen av uteplassen i en privat inngjerdet gårdsplass blir stadig mer sjeldne i dag. Arkitektonisk funksjon det i dag er avhengig av mange kriterier for moderne livsstil, men når det gjelder funksjonalitet har den beholdt sin mening. Han er fortsatt en oase, som ikke kan få noen lyse ettermiddagssol, ingen vind, ingen nysgjerrige øyne av naboer eller bare folk fra gaten. Det er fortsatt et bortgjemt sted hvor du kan pensjonere seg og slappe av på 100%.

I de sørlige landene arrangerer en uteplass i bakgården, er grunnen til at det er den enkleste måten å skjule fra solen. Til moderat klima, hvor solen mindre aggressiv tilstedeværelse, hans egenskaper og andre mer egnede steder plot. Det må sies at i dagens forhold presentere en uteplass er planlagt i en tid da prosjektet i landskapet design er utviklet.

Uteplass på hytta Photo

Ifølge denne ett aspekt av moderne terrassen er vakker utsikten var, for dette formålet i nærheten av det danner en vakker hage, blomsterbed, alpinbakke, og andre.

Planlegger du en uteplass skal være glatt, er det nødvendig for oppføring av nødvendige strukturer og legging av gulv og fortau fremtid foran seg, for dette formålet, mest brukte keramiske fliser, belegningsstein eller betongplater.

Tradisjonelt en uteplass i landet hus i en av veggene, eller rett og slett ved bassenget. Dette punktet er tatt hensyn til på scenen for å designe huset. Og for større bekvemmelighet i huset nær uteplassen installert franske vinduer eller glassdøren trekkspill.

Det er heller ikke uvanlig i dag og frittliggende uteplass omgitt av en frodig hage, med tilsvarende design og landskapet rundt den.

Størrelsen er direkte avhengig av eksisterende område, erfarne designere landskap design, er det anbefalt å fortsette med en hastighet på minst 3,5 m meter per person. Men i virkeligheten, alle individuelt, fordi det avhenger av funksjonaliteten til terrassen hans utstyr og selvfølgelig størrelsen på familien, som vil være i det å hvile. Minstemålet er å ikke være mindre enn 4 kvadratmeter, ellers er det ingen mening å organisere et rekreasjonsområde.

Uteplass på hytta Photo

Skjemaet oftest rektangulær eller kvadratisk, er det forklart ved det faktum at den rektangulære materiale som er mest vanlig brukt for gulv. Og denne formen er mer egnet for resten av arkitekturen i området, på grunn av strukturen ofte har en tradisjonell rektangulær form. Men de siste årene på grunn av fremveksten av et materiale som brostein, kan du designe og sirkulære uteplass.

patio design: hvordan og hva problemet

patio design i landet, så vel som hele landskapet design blir til slutt din personlighet. Tross alt, det påvirker hele arkitekturen i området, tomt størrelse, klima, og selvfølgelig eiernes ønsker. Men prinsippene og designverktøy er nesten alltid det samme.

Hovedelementet som lar deg skape den perfekte atmosfæren for avslapning - er tilstedeværelsen av grønne og blomster komposisjoner rundt på terrassen og der. For vegg design med krøllete vinstokker, de også kan brukes til å lage hekker. For registrering av området, er rock hager og blomsterbed med vakre blomster.

Terrassen er utstyrt med en spesiell hagemøbler og møbler kan være for ulike formål, for rekreasjon - en flettet sofaer, gyngestoler, etc. Men det viktigste er -. Det er tilstedeværelsen av et spisebord og sitteplasser. For dette formålet, er det best å bruke tremøbler, for å opprettholde en atmosfære som bidrar til avslapning. Ikke fornøyd med uteplass sjelden i friluft, på beskyttelse mot den brennende sommersolen med en spesiell paraply.

En viktig egenskap av terrassen, er tilstedeværelsen av en kilde til brann, det ideelle alternativet - det er en murstein ovn eller en grill, som vil fungere som et verktøy for utarbeidelse av deilig kjøtt og andre deilige retter. Hvis valget falt på ovnen, vil det være en stor element som vil gi sjarmen til denne plassen sent på kvelden. Svie i ovnen brannen leiren et godt alternativ til et hjem peis og gate brann, vil brannen i ovnen tillate å slappe av på terrassen med kalde høstkvelder.

Uteplass i landet - det er en fin måte å skape en virkelig komfortabel, på alle måter, ikke bare for en idyllisk ferie med familien, men også for moro parter.

Uteplass på hytta Photo

Uteplass på hytta Photo

Uteplass på hytta Photo

Uteplass på hytta Photo

Uteplass på hytta Photo

Country House: bilder innvendig og utvendig

Blind areal på fortau flis: hvilke materialer er nødvendig og hvordan å arrangere?

Alpinbakke fra skrap materialer. bilde

Postkasser Gate: bilde design ideer

Gatelys for et landsted

Vakre hytte landskaps. bilde

Regler legging rydder plater

Fliser gate frost: den mest pålitelige og slitesterkt materiale!

Enkelt alpin lysbilde. utforming

Glødende steiner med hendene

Dekorative brikker i landskapet design

Granitt brostein: banet for aldre!

One Response

Det ville vært kult å vitne noe slikt å gjøre, og praktisk og moteriktig, gjester er ikke over å vise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

87 + = 92