Uteplass i landet med sine egne hender bilde

Uteplass i landet (48 bilder) - produksjon og forbedring

De fleste av oss har i landet et sted hvor du kan flykte fra den brennende solen i skyggen av anlegget, til å fratre fra kjas og få gleden av enhet med naturen og kommunisere i hyggelig selskap. Oftest er det gårdsplassen, hvor det er hyggelig å tilbringe tid med din favoritt tidsfordriv eller rekreasjon. I dag ser vi på hvordan du skal plassere og gjøre terrassen på hytta med sine egne hender.

Den mest uteplass (App. Patio) mottok i romertiden, og er et sted omgitt av høye murer hjemme. Foreløpig uteplass under åpen himmel for å skjule fra nysgjerrige øyne beskyttende strukturer i form av gjerder, skjermer eller hekker. Før du bestemmer deg for å utstyre terrassen på sitt sommerhus, må du velge riktig område for ham.

Et sted å slappe av på en hytte

Oftest tildele en uteplass på baksiden veggen av et hus på landet.

I dette tilfelle er den ene siden av området for rekreasjon helt lukket, mens andre er beskyttet av stolper eller andre anordninger, eller stående åpen.

Tips: Tenk på veggen ved siden av gårdsplass, en ekstra utgang, så du trenger ikke å gå rundt bygningen igjen, går til kjøkkenet, eller når du trenger å skjule fra været.

 1. Ordne området på en skyggefull koselig hjørne av hagen, som ikke kan trenge gjennom støyen og nysgjerrige blikk.
 2. Ved hjelp av mobilskjermer og espalier, faste gjerder og kaminer, flettet sammen med vakre planter, kan du også åpne terrassen i hagen for å gjøre en betinget beskyttet.
 3. En god plassering vil lekeplass ved siden av en kunstig dam, deretter varme luften over det vil være mer frisk og fuktig, som legger til komfort.

Velg den mest avsidesliggende sted på nettstedet

Størrelsen og formen er avhengig av terrassen hans funksjonelle oppgaver:

 • for en liten bortgjemt område helt nok område på 2-3 m2;
 • Du ønsker å trøste selskap i 3-4 personer, i stand et sted for 3-4 m2.

Tips: Hvis du tar sikte på å oppnå autonomi i forstadsområde, vil du hjelpe diesel generator leie hytter.

Det bør være fast, som i utgangspunktet i uteplass ble asfaltert. Vurdere alternativene:

 1. Overgår i skjønnhet forrige versjon.
 2. Ødelagte deler av steinene kan danne intrikat mønster som vil gi en naturlig overflate og en spesiell eleganse.
 1. Hage parkett, som er laget av treavfall og polymerer. Den har gode bruksegenskaper. Overlegen naturlig tre som ikke råtner.
 2. Den kan brukes i åpne områder med naturlig tregulv og terrassebord, moderne byggemateriale. Utseendet av den ferdige vanskelig å skille fra vanlige planker.

På bildet - et belegg av gulvflis

Forbehandling og legging området

Nedenfor er en guide som skal utføre arbeidet selv:

 1. Grønnsakshage sted med knagger.
 2. Fjerne det øverste laget av jord i en dybde på 100 til 150 mm.
 3. Hell den dypere sand med hendene og rette.
 4. Forsegl å sprøyte den med vann og utjevning rake overflate.

Tips: Husk at sand "pute" bør være på 10-20 mm for å være over bakkenivå.

Fremgangsmåte for legging av et belegg avhenger av materialet. Men i alle fall, må hvert element passe godt til den neste, og skråningen av området må være innenfor 1-3˚ mot hagen.

 • Fortau og betongplater kan legges direkte på sanden "pute", å fylle mellomrommet mellom flisene eller steiner på toppen av en løsning eller prisypaya sand;
 • Tregulv av brett for å montere panelene satt inn i trerammen.

Tregulv for patio

Betrakt også ved anordningen dreneringssporet basisbredde av 400 mm og 100 til 150 mm dyp, som forbinder dem med en felles nedslagsfelt system. På grunn av det faktum at terrassen lekeplassen vil stige 10-20 mm over overflaten, blir det lettere å klippe plenen cottage garden utstyr.

Nettstedet beskyttelse mot vær og den brennende solen er anbefalt å gjøre en baldakin av gjennomsiktig polykarbonat. Du kan også bruke opsjoner og flytt - telt, som lett kan flyttes rundt territoriet.

Koselig hytte på blokken beholdere for hvilested

Sette opp uteplassen

Tidligere sa vi at for beskyttelse av terrassen kan brukes hekk av nåletrær og høye busker.

En interessant supplement til interiøret er planter som ble plantet i ulike nivåer mixborders eller separat i å plante lommer og gulv vaser.

Kunstig innsjø - en måte å bygge en terrasse

Tips: Hvis du bruker dverg evergreens eller bartrær, kan du lagre den fargerike og attraktive uteplass hele året.

 1. Beskyttelsesstrukturen kan opptre openwork gitter vegg tvunnet vinstokker eller klatreroser.
 2. Bruk liten arkitektonisk dekorasjon - ferie fontene eller dam, stein stier eller miniatyr uvanlige skulpturer.
 3. Av planter for hagen, velger de som vil fylle duften av nærområdet:
  • rosmarin;
  • laurbær trær;
  • lavendel;
  • sitron og mandarintrær.
 1. Dekorere veggene med Potter av nasturtiums, begonier og petunia hang-Downing.

Tips: Når du velger møbler ledelse av sin praktiske, estetiske appell og ytelse.

Når utstyre terrassen på hytta ikke søker prangende skjønnhet og komfort til dette, så vil du alltid føle deg komfortabel her. Husk at du oppretter en uteplass for det meste for seg selv, ikke for gjestene. Ved hjelp av data over Derfor håper vi at du vil være i stand til å lage en koselig krok av landet. Videoer i denne artikkelen vil hjelpe deg å finne mer informasjon om dette emnet.

Skape et vakkert rekreasjonsområde i landet - Utstyrer uteplass

I tilknytning til huset en liten asfaltert utendørs gårdsplass, designet for familier eller privatliv - det gårdsplass.

Dette navnet kom til oss med det spanske språket, og kunsten selv gårdsrom design har sine røtter i antikken og middelalderen.

Selv da, gårdsrom treffe sine flotte fontener, dyre vaser, fosser, celler med vakre syngende fugler, plysj tepper og puter.

Dacha ofte bygge disse typene patio:

 • vinkelformet bygning med en L- eller U-formet plan av huset;
 • bakveggen av huset;
 • balkong;
 • lagdelt;
 • patio-solarium;
 • seremoniell patio ved inngangen;
 • uteplass med grill,
 • romantisk terrasse;
 • andre typer.

Patio laget med sine egne hender - et bilde og beskrivelse av videoen.

Disse bygningene er plassert langs bakveggen. For boliger hvor det er ikke en leilighet, men noen få, opprette en gårdsplass omkretsen av bygningen, som gjør det mulig å utvide området rundt huset.

Så beboere i alle leilighetene kan ha din egen privat sted å slappe av. Atmosfæren av personvernet skapt av det faktum at vinkel uteplass med L- eller U-formet plan av huset er beskyttet på flere måter.

På bildet L-formet terrasse - en av de mest populære typene

I motsetning til hjørnet, er den bakre vegg av gårdsplass bare er beskyttet på den ene side. Planlegg et element av hage design er mulig med tilgang til stue, kontor eller soverom.

Så vil være i stand til å fylle rommet med frisk luft, dette gjelder spesielt når et lite område av rommet.

Hvis området ikke er nok plass, så et flott alternativ ville være en multi-level patio. Det vil også være en flott dekorasjon for din fasade.

I et slikt sted kan plantes planter eller soling. Men før byggingen av terrassen på taket eller på den store balkongen bør du rådføre deg med utbyggere med den tekniske siden.

Du kan også gjøre en patio-solarium ved bassenget. Sollys bør være mulig å trenge gjennom, derfor bør ikke være for mye dekning lysthus.

Dersom tidligere rolle forgården fungert som en blomst seng eller en liten hage, men i dag denne rollen er mer involvert i seremoniell uteplass.

En vakker fjellhagen, elegante rydder plater, elegant og moderne fekting, en miniatyr fontene, peis og andre estetiske elementer av eksteriøret elegant dekorere inngangsdøren din.

For å skape på sin hytte, eller landsted, terrassen, må du først bestemme om utnevnelsen.

Flott uteplass på hytta i vårt bildegalleri:

For eksempel kan det være et tilfluktssted for privatliv, en romantisk middag, familiesammenkomster, eller en plattform for store selskaper. Deretter bestemmer vi plasseringen av gårdsplassen fra våre feriedestinasjon og dens størrelse. Vi velger materialer, møbler og innredning.

Høydepunktet av ferien hjemme kan være en uteplass med grill. Det er særlig aktuelt der store, åpne områder hvor det er mye av bakken, og hvor det kan flykte fra byen, som en liten familie, og den muntre selskap med venner.

Du kan selv bygge utendørs ovn, og da vil du være i stand til å lage mat, være utendørs.

Utendørs ovner og grilling er gjort i henhold til enkeltprosjekter, slik at alle kan finne det perfekte valget for landskapet design.

Uteplass med grill

Flott sted for middag i kjærlighet uteplassen er gjort i den romantiske stilen.

Dim lysene, blafrende flammer av lys, elegant stjernehimmelen og rolig musikk - som kan skape en varm og koselig atmosfære for en romantisk middag?

Denne nydelige stykke paradis du kan ikke bare ta en pause fra hverdagen, men også for eksempel lage et tilbud til sin elskede.

for romanse Zone

Alternativ patio innredning vil i stor grad avhenge av sin størrelse, samt stil av landskapet design av nettstedet ditt.

Men noen design kan suppleres med nydelige blomster og elegante busker, små bartrær, containere med planter og så videre.

Posisjonere disse dekor elementer bør være i spredning eller som kanter terrassen. Veldig fin ville se vinstokker som morning glory, klematis, flammende bønner eller blomster i potter.

For en liten uteplass Innredningen er et flott alternativ kurvmøbler av rotting eller flettet, trebenker, et bord, en peis. Dette designet er egnet for de som foretrekker en hjemmekoselig atmosfære.

Men hvis din dacha eller country house er laget i en moderne stil, så patio bør respektere stilen.

Gi et feie av fantasien din

Tips for å lage et hjørne for avslapning

Hovedpoengene som bør vurderes:

 1. Avhengig av hvor akkurat uteplassen i dacha vil bli plassert, Gulvet skal være laget av naturstein, gruspute (hvis terrassen er direkte på bakken) eller fra et tregulv (når du legger en struktur på tak eller balkong). Muligheten for et plenbelegg i rekreasjonsområdet har også et sted, men som et resultat av konstant å gå langs den, vil gresset miste sin attraktivitet.
 2. Grunnlaget for komfortabel hvile er møbler. Derfor bare velg komfortable og komfortable møbler. Det kan være komfortable stoler, elegante stoler eller en liten sofa.
 3. Utendørsovn, peis eller grill i denne sonen vil være veldig nyttig. Så du kan gjøre ferien mer interessant hvis du kan lage mat i friluftslivet.
 4. Du kan også installere Oppblåsbare eller skjelett basseng.
 5. Kompliser interiøret på terrassen hage figurer, en liten fontene eller en chic potten.
 6. Belysning av rekreasjonsområdet spiller også en viktig rolle. Gjør det slik at lyset kan velges (lyst eller dempet).
 7. Siden rastløs under åpen himmel kan det forhindre irriterende insekter, for eksempel mygg, da Det er nødvendig å ta vare på beskyttelse mot disse skadedyrene.

Kvalitetsbelysning er ikke et innfall, men en nødvendighet

Lag et paradis på jorden med egne hender

Å bygge en gårdsplass i landstedet med egne hender bør følge en slik plan.

Hvordan lage en uteplass i landet fra bunnen av - en detaljert videoinstruksjon.

Først må du velge materialet til gulvet og vurdere innredningen.

Den enkleste versjonen av terrassen kan være en uteplass med en plattform av naturlig eller kunstig stein, tre, flisbelegg, murstein eller terrassebord. Kombinasjonen av materialer vil se veldig originalt ut.

Som baldakin kan det oppstå en klut eller et tre, ikke tykt tak. Komfortable møbler, inventar installert rett på bakken, en liten blomsterdekorasjon - og restsonen er klar! La oss vurdere alle stadier av skapelsen i flere detaljer.

Hva er en skimmerrenser som brukes i hytter? Hvordan lage og installere en skimmer til bassenget med egne hender - orientering med bilder og videoer.

Først skal vi forberede verktøyene: en hagehake, en spade, en gummihammere (nødvendig for å justere steinene) og en streng (for å bestemme grensen til nettstedet).

Den første fasen av utbyggingen av terrassen er utarbeidelsen av området: merk territoriet og fjern 15-20 cm jord.

Men egenskapene ved å forberede stedet for forskjellige gulvmaterialer vil også være forskjellige, så du bør følge instruksjonene for å legge den valgte typen belegg. Hell en sandpute, fuktig sand og kompakt rake eller spesiell glatting.

På gulvet er det nødvendig å observere en liten skråning for rennende vann.

Det ferdige belegget skal strøges med sand og forsiktig fylt med sprekker. Da må overflødig sand fjernes, og selve området skal bli vannet.

Dekorasjon av en uteplass

Pass på å dekorere rekreasjonsområdet med frodig grøntområder. En lyst fargerik blomst seng vil ikke bare understreke estetikken til gården din, men også bringe harmoni med naturen.

Lysblomstring, blomster på høystativ eller blomsterpotter vil se bare luksuriøst ut.

Dekorere gårdsplassen bør også bruke paraplyer, markiser og markiser, som også vil utføre beskyttelsesfunksjonen til verftet ditt fra atmosfærisk nedbør og brennende sol.

Nå er det fortsatt å velge og ordne møbler på riktig måte.

Når du velger møbler Ikke gi preferanse til svært dyre alternativer, siden den konstante tilstedeværelsen i gadeforholdene vil føre til at det til slutt kan miste utseendet.

Du kan bruke flettet møbler fra vinranker, trebenker, stoler og et bord. Relevant her er enda en peis eller en gateovn.

Typen av møbler og dens nummer skal velges basert på uteplassens mål: for familie sammenkomster eller for å møte med en stor gruppe venner.

Et landplot eller en hage før en dacha kan ikke bare brukes til å dyrke grønnsaker eller arrangere en blomsterhage, men også som rekreasjonsområde.

Hvis du installerer en hage swing, arbor, utsøkte pergolas, eller minst et bord med stoler på et ledig sted, kan denne sonen trygt kalles et uteplassområde - et sted for hvile.

Uteplass ved bassenget

En slik struktur kan utformes for to, for alle familiemedlemmer eller for et stort, vennlig selskap. Det er mange alternativer for å dekorere uteplassen, og det er rett og slett umulig å vurdere dem. Alle bør fortsette fra sin egen smak, behov og muligheter.

Hvordan bygge en uteplass i landet med egne hender

For mange av oss har dacha blitt et sted hvor du kan slappe av fra hverdagen, tilbringe hyggelig tid med familien eller et muntert vennskap. Et komfortabelt sted for friluftsliv kan være en uteplass. Hvis du har en terrasse eller en åpen veranda, vil de perfekt erstatte terrassen, hvis ikke, så bygg en uteplass på hytta enkelt uten å ha spesielle bygningsferdigheter.

Video Idé: En koselig uteplass for en vennlig familie

Patio: hva er det og hvor bor det?

Uteplass! Høres vakkert ut, ikke sant? Bokstavelig oversatt fra latin - den indre åpne gårdsplassen. Wikipedia sier: Patios eksisterte i aristokratiens hjem så tidlig som det gamle Roma.

I middelalderen ble terrassen et element i den spansk-mauriske arkitektoniske stilen. Spesielt populær uteplass i Middelhavet og Latin-Amerika, det vil si i land med varme klima.

En patio betraktes som en klassisk når den grenser til huset med den ene siden, og er vegget på de andre to sidene.

Etter å ha gjennomgått noen endringer, begynte terrassene å vises i våre dachas.

De er utstyrt ikke bare ved siden av huset, men også i andre deler av hagen: et asfaltert område, et bord, stoler og en paraply fra solen.

En slik budsjettversjon av terrassen kan gjøres uten mye fysisk innsats med egne hender om noen dager.

Inspirert av stilige designalternativer

Beslutningen er gjort - vi bygger: hvor du skal begynne

Som en hvilken som helst konstruksjon, begynner bygging av en uteplass med planlegging. Det vil lindre inkonsekvenser, endringer, ekstra kostnader for penger og tid.

Til å begynne med bestemmer vi med slike spørsmål:

 • betegnelsen på terrassen (for privatliv i et bortgjemt hjørne av hagen eller for store bedrifter);
 • plasseringen av terrassen på stedet;
 • størrelsen og formen på terrassen;
 • materiale for paving uteplass;
 • furniture;
 • tilbehør og dekorasjon.

Med destinasjonen på terrassen har vi allerede funnet ut: allmenn tilgang til dette problemet er individuelt. Men i alle fall er stedet for ham valgt veldig nøye. Selvfølgelig er det best å utstyre gårdsplassen nær husets vegg på vestsiden, som er opplyst av de solfylte strålene i solnedgangen, med utsikt over hagen. Men på grunn av den spesifikke plasseringen av huset, er dette alternativet ikke alltid mulig.

Bestem størrelsen og formen til "rommet i det åpne"

Formålet med terrassen bestemmer størrelsen. Hvis det er et ønske om å pensjonere seg i et bortgjemt hjørne av hagen eller sitte alene på kysten av en liten dam, kan størrelsen på terrassen være ganske beskjeden. Hvis familien er stor eller det er mange gjester, skal størrelsen på terrassen være større. Bordet skal passe alle gjestene og føle seg fri og komfortabel.

Formen på terrassen bestemmer hengelåsens form. Det kan være rund, rektangulær firkant. Rette linjer, men anses å være kjedelige, forenkle leggingen av belegg. Uteplassen, ved siden av huset, blir som regel rektangulær eller kvadratisk.

Hvis terrassen er ferdig i hagenes dybde, kan formen være rund eller ha noen intrikate konturer.

Hva og hvordan å bane ut terrassen: Vi velger materialet for belegg

Med materialet til å legge ut terrassen er det ekstremt viktig å ikke være feil. Etter regnet er det ingen pytter igjen på stedet, det er laget under en liten skråning i motsatt retning fra huset. Uansett hvilket materiale som skal velges for å belaste nettstedet, begynner arbeidet med merking: Legg merke til omrisset på siden, plasseringen av alle elementene som krever et sterkt vedlegg: pilarer under et baldakin, støtter for inventar, etc.

Vi pynter terrassen med egne hender: velg møbler og tilbehør

Utformingen av terrassen er avhengig av størrelsen. Blomsterhager og busker, containere med planter, små nåletrær kan plasseres i scatter eller ordne dem slik at de danner kantene på terrassen.

Dacha er ikke bare senger med grønnsaker, men også friluftsliv. Hvor, hvordan ikke. Neste gang

Tradisjonen med å besøke dampbadet er en obligatorisk ritual for alle som prøver å lede en sunn livsstil. Nyttig av dette. Neste gang

Hvile på egen hånd dacha bør være hyggelig og nyttig, ikke bare for voksne, men for de yngre. Neste gang

Organiser for barnet et lite lekeområde i hagen til sitt eget hus eller i forstedet området - en utmerket løsning. . Neste gang

Jo mer fargerike og varierte lekeplassen er utstyrt, jo mer moro kan man bruke på den. Selv banale sandkasser. Neste gang

Lekeplass i landet ligger der voksne kan se spillet, og skal være synlig fra. Neste gang

Få mennesker kan godt si at de ikke liker å reise "å grille". Det er romantikk om kvelden med ild. Neste gang

enda flere ideer:

i mars La oss snakke om sesongarbeid i denne måneden for å holde hagen din i perfekt stand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

36 − = 32