Tile tre på badet

Tile tre på badet

på 13 mars 2015

Du kan uendelige å ikke bare se på brannen, vann og andres arbeid, men også et tre. Farge, mønster og tekstur fascinere og rolig. Tre er det mest varm og behagelig materiale. Men han har og ulemper. er neppe allment tilgjengelig materiale er i seg selv et tre, spesielt hvis det er en edel rase. For bruk i fuktige rom det er behov for spesiell behandling, noe som i stor grad øker kostnadene for etterbehandling. I dette tilfelle er materialet fortsatt er utsatt for ytre påvirkninger, og dermed ikke så praktisk. Som en konsekvens, i bad og toaletter naturlig tre er svært sjeldne.

det er et alternativ for fans av tre tekstur - keramiske fliser tre. Moderne prøvene representerer en meget realistisk etterligning av alle nyanser av tre estetikk. Imidlertid er flis ikke puster, som et tre, betyr det ikke har varmen og utstråler en subtil duft. Vel, når det gjelder våtrom, visse begrensninger er uunngåelig.

På kvaliteten av fliser under et tre er som keramikk og steintøy. Overflaten er vanligvis strukturert. Fliser kan simulere parkettlegging, veggpaneler, trepanel eller tre mosaikk. Den største etterspørselen er fliser som etterligner styret. Det er foret, og gulv og vegger.

Siden flisene under treet er svært populært, kan det bli funnet i samlinger av de fleste produsentene i en rekke prisklasser. Av demokratiske varianter kan identifiseres flis Frigate og Bosco fra Kerama Marazzi. Disse samlingene er av stor interesse for forbrukeren.

I serien av dyre importerte fliser ofte mulig å finne den opprinnelige prøven, for eksempel simulere grov tre av de gamle styrene med sprekker, kunstnerisk parkett og andre.

Tile tre i det indre av bad og toalett

Flis trevirke og ber om å bruke det som en indre landstil eller rustikk. Keramisk imitasjon av styret vil slå på badet til noe som en rustikk bad eller vaskerom rom i våningshuset.

Keramisk imitasjon av tre vil være hjertelig velkommen i de etniske omgivelser - for eksempel på badet Japanske og afrikanske motiver. Her kan keramikk kombineres med naturlig bakgrunn, bambus paneler, fliser under steinen og huden. Vellykket oppkjøp for bad i etnisk stil vil bli en vask og et badekar laget av tre eller stein.

Tilsvarende er japansk stil skapt og naturlig eller Ecostyle. I disse interiør, fliser tre kombinere med småstein, naturlige tapet, grønn, flis, fliser med et bilde av gress, etc.

Keramikk, kopiering gulvbord, som brukes til gulv i bad og toaletter for å bli trukket opp i vintage stil på første halvdel av det 20. århundre. Deretter bad var som levende: de var høy, blond, med vinduer og en standard "rom" finish. Det faktum at flisen på den tiden ikke har en bred distribusjon. Denne stilen flis tre er plassert bare på gulvet, og skaper en etterligning tregulv. Veggene er justert og farget. Fliser, stort sett villsvin, finér vanligvis bare vått område (nær et badekar, dusj, servant).

den moderne stil keramiske veggpanel arbeider også for å opprette en rolig, vedvarende, ryddig atmosfære.

Med hva og hvordan du kan kombinere flisene under treet?

Det er mange interessante ideer. Du kan for eksempel fliser oblitsevat tre bare dusj området, og det vil være som en mini-sauna.

Hvis du ønsker å skape inntrykk av strandpromenaden - en flis under et tre igjen komme til unnsetning. Dekselet og catwalken sokler under badekaret.

Vendt med imitasjon tre er bra for vekt. Fliser, kopiering bord eller tre panel, kan du velge funksjonelt bad området, steinet andre deler av nøytrale fliser.

Kombiner de "tre" keramiske ofte med klassiske monokromatiske fliser, villsvin, patchwork, mosaikk.

Grout trenger ikke være tone i tone fliser. Hvis keramikk eller laminatgulv ligner, kontrast fugemasse dekning streker rytme, noe som gir gulvene et spektakulært utseende.

Tre mønster - dette er vanligvis en stripe som kan påvirke vår oppfatning. Husk at belegget med den strimmel, rettet på tvers av rommet visuelt utvide den. Sammen - smalner. Det samme gjelder for vegger: vertikale striper visuelt å løfte taket, og den horisontale bredde av den tilsatte rommet. For øvrig, smale fliser, plater kan plasseres på veggene, ikke bare horisontalt, men også vertikalt.

Den totale bruken av tre fliser på vegger og gulv kan gjøre rommet mørkt og undertrykkende. Derfor er det ønskelig å fortynne slutten av den andre.

Tile Wood Baderom: foto, design

Wood har alltid vært veldig populær som en etterbehandling materiale for en rekke områder. Noen av fordelene - det er miljøvennlighet, vakre farger og tekstur. Den eneste ulempen - den manglende evne til å operere i våte områder, som er bad. For de som virkelig elsker tre, det er en flis under et tre for et bad. Den har alle fordeler og egenskaper moderne keramikk. En farge og tekstur er de samme naturlig tre edle steiner. Hva er det og hvilke funksjoner av fliser? Vi anser i denne artikkelen i dag.

Hvorfor etterligne naturlig tre på badet?

Vann og Wood er alltid normalt finnes i naturen, tiltalende utseende til en mann svært ulike kombinasjoner av alternativer. Det ser ganske fin. Keramiske fliser tre bad med nøyaktig simulering av fakturaen vil passe perfekt inn i rommet, der det alltid er fuktig. I tillegg kan de tre motivene, i tillegg til den estetiske funksjon utføre andre oppgaver. For eksempel, keramikk, tre-dimensjonal struktur som etterligner naturlig tre har gode friksjonsegenskaper. På grunn av tekstur og volum vil det ikke være glatt på gulvet. Interessante designløsninger ved hjelp av tre fliser på badet kan du gjøre selv den mest ubestemmelig og vanlig bad til en ekte oase som du ikke ønsker å forlate. Kombinasjonen av det keramiske med andre objekter (for eksempel regn dusjer) kan danne positive følelser for dagen.

Men det må bemerkes ikke bare de estetiske egenskapene til "tre" fliser. Fordi luftfuktigheten er ikke så mye utfyller tre, det ødelegger den. At tre, som ligger i et fuktig miljø, raskt forringes. Den vil danne mugg og sopp.

Keramiske fliser på bad tre kan være i lokalene til enhver grad av fuktighet. Den fremstilles ved å skyte teknologi av leire med tilsetningen av sand og mineraler. Denne glaserte fliser. Derfor er det beskyttet ikke bare mot fuktighet, men også fra mugg og andre aggressive handlinger.

Moderne fliser med imitasjon av tre har mange fordeler. Og den første av dem - mangel på krav til drift. Fliser kan legges i dusjen eller badekaret - ingen damp eller vann er ikke redd for dette materialet. Blant de viktigste fordelene utskiller høy motstand mot de ødeleggende effektene av damp og høye temperaturer. Materialet er veldig slitesterk. Tile er lett å rengjøre, og installasjonen er ganske enkel og rask. De viktigste fordelene for mange - det er rimelig pris og vakre utseende.

Det er noen ulemper. I visse tilnærming disse ulempene ikke kan være. Så, uansett hvor enkelt installasjonsprosessen har vært, har det noen problemer. I motsetning til tre, vil flisen være kaldt hele tiden. Om nødvendig kan demontering støte på noen problemer.

Det bør bli husket at produsentene produserer to typer keramikk - gulv og vegger. Det er viktig å ikke forveksle disse artene og installere gulvfliser, designet for vegger. Disse to typer av fliser er designet for ulike belastninger. Modeller for vegger under en viss innflytelse kan sprekke.

Det er en annen nyanse. I nærvær av de deformerte vegger eller gulv er ikke tilrådelig å kjøpe sømløse materialer. Med sømmer i noen tilfeller er det mulig å skjule små uregelmessigheter størrelser.

Funksjoner av bruk i interiøret på badet

Baderom design med tregulv (du kan se bildene i denne artikkelen) kan slå en rolig og behagelig som mulig. I dette rommet kan du føle deg avslappet. Flisene kan legges på gulvet eller på veggen. For å få en helt naturlig interiørarkitekter anbefaler å kombinere fliser med naturlig eller kunstig stein. Baderom med dette ferdig kan bli helt unikt. Når du ønsker å få en stilig og moderne design bad er flis tre suppleres av blanke overflater eller metallprodukter. I tilfelle av afrikansk eller japansk interiør, er det lite hensiktsmessig å utfylle det indre av de ulike etniske pynte bagateller. Hvis du ønsker en landlig stil, mens bad design suppleres av en rekke gjenstander i landlige livet. Når du velger et design baderomsfliser under treet bør bli husket at tre - en svært allsidig materiale som er lett å passe inn i ethvert interiør. En av de interessante funksjonene i keramiske massivt tre - dette fakturalinje. Med hjelp av bad plass i betydelig grad kan utvide monteringsretningen eller, tvert imot, for å begrense den.

Moderne trender reparasjoner er slik at i tilfelle av keramiske fugemasse installasjon er valgt i fargen på flisene. Du kan ikke gjøre dette. Med kontrast fugemasse kan skape interessante effekter. Dermed plass blir enda mer imponerende.

Ved å velge fakturaen bør tas veldig nøye. Det er en alvorlig risiko for ikke koselig og hjemmekoselig, og også dystert rom. Til dette ikke var, i innlandet prøver å bruke materialer med forskjellige teksturer, samt et sett med tilbehør.

Moderne industri produserer to typer av fliser under et tre for et bad. Således, som et råmateriale kan brukes som en vanlig porselens leire eller uten tilsetningsstoffer. Som forutsatt frigjøringsmønster for vegger og gulv. Gulv alternativer kan ha to typer former - kvadratiske eller rektangulære. Først imiterer kunsten parkett. Den andre - gulvbordet. Disse modellene omfatter legging uten skjøter. Derfor bør du ikke drive selvbygging uten skikkelig opplevelse.

Wall fliser er tilgjengelig i en standard rektangulær form. Men det er også en mosaikk. Det har blitt populært blant moderne designere. Ikke fest for seg. I dag solgt hele ark og paneler. Flisene er enkle å installere - det ser fantastisk og god motstand mot fuktighet.

Disse produktene er laget av leire. Men i prosessen med å forme en vesentlig innvirkning på høyt blodtrykk. Hver flis porsjon ytterligere effekt og høy temperatur. Denne teknologien gjør det mulig å oppnå høy styrke fliser, som også er veldig pålitelig. På grunn av beskaffenheten til produksjon og bruk av granitt, er kostnaden for slike produkter ganske høy. Men dette er det ideelle valget for dekorasjon av bad og toaletter på offentlige steder med høy trafikk.

Disse produktene er dannet fra konvensjonelle leire. Deretter hele massen trykkes, og etter - bakes med spesialutstyr. Materialet oppnådd er mer egnet for installasjon i boliger og leiligheter, i stedet for produkter av granitt. Figur påføres på en slik måte at det praktisk talt umulig å skille fra naturlig tre.

For å plukke opp høykvalitets tre fliser på badet, trenger du å vite og strengt følge visse regler. Først da er det mulig å oppnå et belegg som vil ha høye estetiske egenskaper sammen med de operasjonelle evner. Nedenfor nevner vi noen tips:

 • Hvis badet er ganske kompakt, er det best å kjøpe fliser av lyse nyanser. På grunn av denne beslutningen plassen visuelt vil virke bredere. Det er ikke nødvendig å stoppe valg på keramikk hvor en skarp mønster med klare linjer. En slik utførelse gjør plass mindre.
 • Optimal - fliser med matt overflate. Det er lettere å ta vare på, ikke glatt (som er viktig for gulvet) og en hyggelig følbar. Hvis ett bad vil kombinere flere alternativer for keramikk med forskjellige farger, er det ikke anbefalt å bruke sterke overganger. Dette kan påvirke det lille rommet.
 • Det er nødvendig å stoppe det valg på modeller som har et høyt nivå av resistens mot fuktighet og husholdningskjemikalier. Hvis flisen overflaten har et minimum antall porer, ikke flisen ikke absorberer lukt.
 • Kjøp en flis under et tre på badet er best i midten prisklasse. Billige keramikk skiller seg ikke engang minste kvalitet.

I Russland er det selskapets "Kerama Marazzi". Produkter av dette selskapet i form av kvalitet og andre egenskaper på ingen måte dårligere enn den italienske fliser. Presentert av mange samlinger, som hver viser stilen i et land. Dessuten er det produkter på markedet av den spanske produsenter. Denne "Fanal9raquo; og "Porselanosa9raquo;. Dette er ikke bare en bar, men den foreliggende utførelse av kvalitet og design. Kostnaden er mye høyere enn den innenlandske. Men hvis du bruker dette produktet med baderomsfliser under treet vil se veldig imponerende.

Så fant vi ut at en flis under et tre og hvilken art det er. Som du kan se, ved hjelp av dette materialet kan betydelig forvandle utformingen av badet.

Tile tre i bad design

Tre er kanskje en av de mest populære materialer, mye brukt ikke bare i bygging av hus, men også i interiørdesign. I områder med høy fuktighet i materialet krever ekstra omsorg, noe som ytterligere øker sin pris, og det er derfor tre fliser i bad design er å foretrekke, og ikke hvor mye dårligere tre.

Tekstur og har tre alltid tiltrukket elskere av naturlige skjønnhet, eleganse og stil.

Å ha en rekke funksjoner og fordeler for å dekorere interiøret uten mye skade på vesken, produsenter tilbyr materialer med imitasjon av tre, spesielt gulv og veggfliser:

 • Dette alternativet er perfekt selv på badet, fordi det ikke er redd for vann;
 • I motsetning til linoleum, fliser med en tre effekt ser presentabel;
 • etter vasking av overflaten vil ikke forbli skilsmisser;
 • fliser har god slitestyrke og seighet;
 • Det sparer penger og ressurser, og kostnadene er ikke avhengig av det valgte mønster.

Den eneste ulempen med dette gulv er dens kald overflate, men det er mulig å feste et gulvvarmesystem.

Hvis vi snakker om hvilke typer, er det et gulv og vegg fliser med imitasjon tre. Gulvfliser har en rektangulær form (outline repetisjoner gulvplate) og beregnet sømløs clutch. Når du velger gulv fliser under treet, er kjøperen møtt med et stort utvalg av alternativer for installasjon. Derfor produsenter anbefaler for bedre stabling kontakt med en profesjonell.

Gulv- og veggfliser med tre effekt vil være en utmerket løsning for badet i afrikansk eller øko-stil, og det vil bli verdsatt av elskere av orientalsk minimalisme.

For å fullføre kopi av tregulv, samt å skape en vintage stil på badet, bruke keramiske fliser. Den er laget av naturlige dekorative materiale. Blir anvendt ved fremstillingen av leire, silika-sand, spesielle midler for å redusere sintringstemperaturen, så vel som additiver for å forbedre strukturen.

Keramiske fliser kan være glasur (kastet kalsinering mono- eller disubstituert) eller neglazurirovannoy.

En av de enker av keramiske fliser med et forholdsvis høyere styrke er granitt. En slik brikke perfekt imiterer tre og er laget av naturlig materiale. Dens sammensetning kombinerer kaolin hvit leire, feltspat, kiselsand, metalloksider, og takket være den naturlige fargepigmenter produsenten får den rette nyanse.

I tillegg til høy styrke, har granitt utmerket slitestyrke og motstand mot frost, slik at den kan brukes i interiøret, ikke bare på badet, men også offentlig gate plass.

Funksjon av flis er dens ytre belegg av glasur - nettopp på grunn av denne dekorative laget som ble oppnådd ved et slikt utvalg av fargepalett og teksturer. En flis har utmerket slitestyrke, det vil heller ikke svekkes under innflytelse av kjemikalier, vann, høye eller lave temperaturer. Denne brikken ikke falmer under handlingen av ultrafiolett lys, upretensiøs i omsorg og passer for gulvvarmesystemer.

Den økende popularitet i interiørdesign, og badene spesielt, er å få mosaikk. Tross alt, hvis det tidligere måtte lime hver brikke individuelt, men nå produsenter tilbyr hele mosaikk ark eller individuelle paneler. Den mest attraktive alternativet er en mosaikk på nettet.

Mosaikk fordeler er enkel å installere, høy styrke, motstandsdyktighet mot fuktighet, og raske temperaturendringer. Ready lag kan enkelt kuttes og "fit" under ønsket størrelse, og med hjelp av mosaikk fliser kan selv legemliggjøre de mest eksklusive design.

Fargevalget av flisene under treet varierte, som strekker seg fra nyanser av bleket tre og slutter med svarte nyanser (Wenge).

Fliser hvite og lyse farger er en vinn-vinn-alternativet, absolutt egnet for ethvert interiør. Men for å badet ikke ser "sterile" ren, er det best å fortynne fargen på interiørdetaljer eller lyse mønster.

Fliser grønn, neon grønn, solrik gul, turkis, rød og lilla nyanser er også på toppen av popularitet blant kjøpere. Disse lyse farger bedre fortynnet med andre, mer pastell og rolig.

Som regel flis under et tre er et flott supplement i landlig stil, som en etterligning av styret gir badet et rustikt utseende. Fans av thai eller orientalsk stil vil ikke gå bort - tre i perfekt harmoni med naturstein eller bambus espalier.

For de som foretrekker en etnisk stil, designere tilby å erverve vasken eller badekaret av naturlig tre. Høydepunktet på design er i retro stil gulvfliser med imitasjon tregulv. En mosaikk i dette tilfellet vil se flott ut på våtrom (bad, dusj eller vask).

Det er stadig mer populært fliser med imitasjon skrubbsår, ujevnt farget eller med effekten av børsting. Denne beslutningen var på badet ville se svært uvanlig og original.

Spanske produsenter tilbyr en brikke med en blank overflate, som forvandler interiøret, og legger til luksus, eleganse og estetikk. En ny trend er glanset sort granitt nyanser, som i kombinasjon med hvite fliser legger kontrast og pompøsitet i bad design.

Mer nylig har produsentene begynt å tilby fliser med inskripsjoner. Dette emnet er en helt nye og originale løsninger i interiøret. Elskere av klassikere slikt alternativ er helt klart ikke passer og moderne stil elskere vil sette pris på det.

Det er rikelig med flis størrelser for noen ide om innredning og alle av dem er strengt regulert. Kvadratiske fliser størrelse 30 * 30 (cm) er de vanligste løsningene for badet, fordi det ser mer harmonisk og eget bad soliditet og verdighet.

Ikke mindre praktisk størrelse for legging på badet er størrelsen på gulvfliser 10 * 10. Dette formatet er lett å sette på komplekse flater, avsatser hulrom og fordypninger. kvadrat flis størrelse er perfekt i små baderom uten overbelastning deres indre.

For porselen steintøy vanligste størrelsen er 15 x 60 (cm). Fliser på denne størrelsen takler problemet med imitasjon tregulv: den er lang nok, men liten tykkelse.

Det er ikke bare størrelsen av granitt, er produsenter prøver å produsere lengre størrelser avhengig av design og området av badet.

Den største markedsandelen i produksjon av fliser er et russisk selskap Kerama Marazzi, tilby kundene mer enn 2000 elementer. Det særegne ved denne produsenten er det lagt vekt på landene i verden: hver samling viser originale detaljer og unike stil i et land eller et helt kontinent.

Selskapet produserer porselen fliser ved hjelp av en spesiell teknologi tørr pressing, mest etterligner naturlig materiale. Tjenesten er på det høyeste nivå: to komplementære spesifikke anvendelser for tabletter som viser i 3D-modus, det hele slått området.

Blant andre fordeler, er denne produsenten å levere produkter av høy kvalitet, avansert salgsnettverk, informasjonstjeneste og bred anvendelse av innovasjoner i produksjon.

Italiensk produsent FAP CERAMICHE produserer mest elite og kjente produkter som er etterspurt blant høy inntekt folk. Hovedaktiviteten i denne italienske selskapet er en etterligning av naturlig materiale.

Når du velger fliser på FAP CERAMICHE kan være sikker på en konstant produktkvalitet og miljøinnsats og motstand mot slitasje. Imidlertid har produsenten små variasjoner i størrelser opp til 1 mm.

Den ledende rolle i produksjonen av den spanske fliser okkupert av slike fabrikker som Fanal og PORCELANOSA. Spanske fliser rettmessig anerkjent som den mest holdbare, robuste og i stand til å implementere noen designløsning.

Flis produsenter data er laget av miljøvennlige materialer, karakterisert ved et stort utvalg av farger, teksturer og farger. Dets viktigste funksjon er monokromatisk overflate med tilsetting av store inneslutninger, sputring eller opphøyede elementer. Denne stilen legger "smaken" og lar deg gjøre alt interiøret unik.

Det er mange måter styling. En av de vanligste - dekk ( "vrazbezhku"). Betydningen av det er at panelene er stablet med en forskyvning i antall 1/5 eller 1/6 av lengden av flisen. Vanskeligheter oppstår ikke i dette tilfellet, og mønsteret kan spres selv diagonalt.

Litt mer komplisert teknikk med "juletre", fordi før installasjon anbefales det å markere den fremtidige plasseringen av flisene. Hvis badet design innebærer nettopp en slik clutch, vil det mest fordelaktige ser to harmonisering med hverandre farge.

Teknikken sjakk murverk ikke mindre vanlig. Navnet taler for seg selv, og det resulterende bildet faktisk ligner et sjakkbrett. Demonstrere fantasi, kan du sette fliser i forskjellige teksturer eller bruke flere elementer som kanter.

Original og interessant syn av mur er "Braids". Hvis du velger denne teknikken med å legge bør følge et enkelt prinsipp: behovet for å skape en etterligning av veving finér.

Ved legging av flis teknikk "Vel," en tredimensjonal effekt. Dette er den mest spektakulære nettverk som kombinerer fly av fantasy. Imidlertid er gjennomføringen bedre å ty til de kyndige hender av master på grunn av den økte kompleksiteten i mur.

Velge høy kvalitet fliser, bør du ta hensyn til merkingen. Således fliser med høy slitestyrke (PEI) er angitt som III eller IV. God kjemisk bestandighet sikrer mark AA eller A. Den optimale Friksjonskoeffisienten er betegnet med tallet 11.

Det er bedre å gi preferanse til en sømløs fliser, det vil si en som ikke Slip kantene. Denne funksjonen gjør det mulig å få på veggen eller gulvet uten hull og sømmer. Putting det mye mer vanskelig på grunn av den enorme mengden av nyanser, vil resultatet overgår alle forventninger: overflaten er som et speil!

Når du velger farger anbefaler vi følgende retningslinjer:

 • en følelse av renhet og ryddighet fliser vil gi lyse og hvite farger;
 • for det romslige badet er bedre å velge farger som: myr eik, kirsebær, mørk Zebrano;
 • hvis hovedmål når dekorere veggene er en visuell forlengelse av badet, er det bedre å velge lyse farger med imitasjon bjørk og bleket eik;
 • komfort og bekvemmelighet i badet vil gi en diskret nøytrale nyanser (valnøtt, lønn, ask).

Eksempler i det indre av badet

I et klassisk eksempel på et land stil bad vegg og gulv keramiske fliser av samme farge, perfekt imitere styret. Legger troverdighet dekk murverk på alle overflater. En tredør i rommet lagt til vaskerom gården eller bygda ånd.

Fans av japanske og afrikanske motiver passende kombinasjon av bambus paneler, naturlige tapet, lær og fliser under en stein.

I likhet med eksempelet ovenfor, kan du gjenskape den øko-stil, kombinerer tre fliser, naturlige tapet, småstein og fliser med floral ornamenter.

Fans av moderne stil vil være til smak av granitt under et tre, og skaper en atmosfære av ro, selvbeherskelse og kortfattethet.

Eiere av romslige bad med flis ved hjelp av tre kan gjøre aksenter, fremhever noen av de mest funksjonelle områder. Summen av denne typen flislegging gjør rommet mørkt og dystert, legge til en følelse av tyngde.

Flis med simulert tre er et utmerket alternativ til naturlig tre. Ved riktig bruk vil det være en vinn-vinn-alternativet i interiøret ikke bare på badet, men også på andre områder.

Fliser på badet "Uralkeramika"

Justering av veggene på badet under flisen

Primer før legging av fliser

Forbereder veggene under flisene på badet

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

88 + = 98