Tile marmorbad

Marmor fliser på badet - råd om valg

Til dags dato er de fleste av bad ferdig med ulike materialer. Relevansen av konstruksjonsløsninger kan benyttes en rekke forskjellige materialer. Marmor fliser på badet er en av de mest populære løsningene, som brukes i interiøret. Slike produkter er preget av sin høye ytelse, omfattende produktspekter, presentabel utseende, så vel som andre kvaliteter.

  1. I tillegg baderomsfliser i imitasjon av marmor er ganske universell. Det kan utføres i lyse eller mørke farger, men ikke miste sin prakt.

Velge flis for små områder

Foreløpig kunstig marmor har et omfattende utvalg, hvor overflod av teksturer, farger, mønstre og størrelser. Slikt materiale har vært populært i tusenvis av år, og er usannsynlig å miste sin relevans i nær fremtid. Unikt interiør, skapt av mennesket, alltid ser flott ut. Men for å få det resultatet du trenger for å prøve en annen!

Ifølge statistikk for et stort dusjrom utvalg av marmor produkter er mye enklere og rikere enn et lite område av badet. Dette skyldes ikke bare av mangfoldet av fargepaletten, tekstur og andre parametre, men også med et antall funksjoner. For en liten størrelse flate produkter bør velges for en mer subtil og meningsfulle kriterier. Dette vil skape en koselig plass med en presentabel form.

Med hjelp av en lysere farge ekspanderer visuelt rommet. Dette kan brukes som hoved Trump for å bibringe små bad større målestokk. Det er generelt anbefalt å bruke blått, beige, hvitt, rosa og andre lyse farger. Men lov til å bruke de kjøligere toner, for eksempel, grå eller grønn, men naturligvis lyse nyanser.

I tillegg er det best egnet for en dusj nekter å lage en rekke aksenter. Det er nødvendig å lukke hjørnene, og vegg- og gulvfliser må ikke være en kontrast i forhold til hverandre. Ledning i sin tur er utmerket klassiske versjonen - hvit. Separat, er det verdt å merke seg at overflaten av de lette fliser er ikke utsatt for skilsmisse etter bruk av rengjøringsmidler.

For den valgte tonen er perfekt glans finish og lyse farger. Det harmonisk utfylle marmorfliser og visuelt utvide plassen. I tillegg er det ikke nødvendig å etablere et system for naturlig lys. Men det er folk som ikke liker overdreven skinne, så semi-gloss produkter er egnet for dem. Dette skyldes det faktum at fra en matt fliser er best forlatt.

Den har en ru overflate, som ikke vil passe godt med den omkringliggende innredning. Selv om andre kombinasjoner struktur ser vel som et gulvbelegg for lite dusjrom. Separat, er det verdt å merke seg er det viktig fordel - mangel på slip på det våte gulvet. Derfor, bruk av grov marmor anbefales når dekorere badet, men bare til en viss stil.

Unødvendig å si, marmor modeller har et høyt nivå av styrke. Dette gjør det mulig å utnytte flisene i mange år. Som for liten størrelse bad, er det egnede produkter av liten eller middels størrelse. En stor marmor her vil se ut av sted, og med den økonomiske siden av en slik hendelse virker tvilsomt, siden etter installasjonen vil være et stort antall av reservedeler og rusk.

Marmor fliser i dusjen er et allsidig materiale som er i stand til å forvandle ethvert rom. På grunn av sin unike kvaliteter slike produkter vil vare i mange år, og deres utnyttelse i hjemmet vil være svært enkel. Valg av riktig modell utføres svært enkelt for badet. Et stort utvalg av farger gjør valget virkelig stor. Typer fliser:

Dersom om de to første kategoriene, er alt klart, noe om den siste er å snakke for seg. Vanligvis produsenten vil markere dette spillet snøfnugg, noe som skiller denne varianten fra de andre. Selv blant sine slektninger, disse produktene er preget av høy ytelse egenskaper. Deres søknad er relevant først og fremst for sommeren dusjer eller anlegg der regelmessig eller periodisk slått av varmen, dessverre, er det svært viktig for landet vårt.

Hvis du går tilbake til de to første typene, vil de utføre sine direkte funksjoner, dvs. visuelt utvide plass, hvis den utføres i lyse farger, og foredle rommet. Fargepaletten av marmor fliser er svært bredt, derimot, er den klassiske kombinasjonen av svart og hvitt som brukes av mange. I tillegg er noen eksperimentere med andre varianter.

Ofte er det bare de lyse nyanser brukes på badet, ikke bare på grunn av de estetiske kvaliteter, men også den praktiske siden. Hver for seg, må det sies at fra bakgrunnsfargen på den ervervede rekke dusj rørleggerarbeid er avhengig av, og det hele indre. Hodetelefoner bør kombineres eller suppleres rom, ellers registrering vil miste all mening og bli en farse eller fullstendig smakløshet.

Til dags dato, viss populær smaragd farge, og mer presist, dets flekker på gulvet. Dette gjør det mulig å mette eller å supplere mangel på plass.

Av egen omtale svart marmor, som regnes som en ekstravagant. Utvannet hvite innstikk slikt interiør ser virkelig flott. Men vi må huske at omsorg for en mørk overflate hardere enn lyset.

Den svarte fargen kan ikke tolerere vaskemidler, som de er flekk. For å møte dette behovet for å bruke polirolnye stoff som påvirker familiebudsjett, og brukte dyrebar tid. Men som et resultat av en slik design for de ekstraordinære mennesker er fullt berettiget i sitt utseende. Likheten på sjakkbrettet i sin tur til smak av mange kjennere og andre byfolk.

Marmor på badet: 25 beste bildene

Marmor har lenge vært en av de mest populære materialer for dekorasjon av boliger og offentlige bygninger av høy kvalitet. Moderne bad kan overraske deg, ikke bare de originale møbler, inventar og utstyr, men også et spennende utvalg av ulike typer marmor som kan behandles på mange forskjellige måter.

I denne artikkelen, for inspirasjon, har vi samlet 25 stilige moderne bad innredet med symbolsk materiale for luksus: marmor. Med moderne fin streker eller rette linjer, lys eller mørk i farge, utstråler materialet bokstavelig rikdom og overholdelse av høy kvalitet. Sørg for at de ulike typer marmor kan lage en rekke stemninger: fra lys kunstnerisk uttalelse til den perfekte balansen av plass til å slappe av!

Tile marmorbad

Alle badene på en enkel og tilgjengelig

Fashion for etterbehandling materialer som etterligner marmor, praktisk talt i nedgangstider, er det konstant. Blant mange andre materialer, svært populære blant forbrukerne har fliser på bad marmorert lyse og mørke nyanser. Tekstur og farge palett av fliser fra denne kategorien er så mangfoldig at bruken fordelaktig i etterbehandling ikke bare romslige bad, men standard bad med begrenset plass. Hvilken bedre flis med marmorert mønster å velge for et lite bad, og hvordan man skal beregne hvor mye det er behov for å kjøpe, vil du lære fra artikkelen ovenfor.

Fliser i imitasjon av marmor i interiøret bad - en populær type finish

Hva flis er å foretrekke for små baderom

Starte reparasjoner i bad og felles bad, alle ønsker å få mest mulig fordelaktig variant av etterbehandling. For rom med store områder, kan du velge hvilken som helst farge og tekstur, men trangt bad fliser på bad marmorert må velges med omhu. Hvis de lykkes, vil eieren av opsjonen ikke bare ren oppdaterte rom, men rommet visuelt romslig og koselig.

Lyse farger er alltid visuelt utvide grensene for plass, så for små områder er å foretrekke å velge hvit, beige, blå, rosa, lys grå, lys brun eller andre mørke nyanser av flisene er ikke.

Lyse fliser alltid visuelt utvider plass grenser

Terracotta fliser, oransje, beige eller rosa toner skaper en varm og koselig atmosfære, mens nyanser av blått, grått eller grønt gir en kjølig og rolig.

Glatt, blottet for vekt, overgangen fra veggene til gulvet, taket, til de fineste hjørner også skape effekten av utvidede mellomrom. Gulv fliser på badet under marmor bør ikke være for mye kontrast med veggen, bør taket også være lys og skape effekten av hans fravær.

Bright taket visuelt gjøre veggen over

Glossy lyse overflaten kombinert med lysdesign perfekt for små bad uten naturlig lys, så hvis du liker glitter, bør du velge en blank flis.

Mange, men glans irriterende, i så fall kan du velge semi-gloss-modeller, men ikke kjedelig. Gulv er bedre å velge en grov flis å matche veggene, for å unngå å gli. Hvis du har tenkt å intensiv utnyttelse, gulvet er bedre egnet granitt - fliser på bad robust.

Som for størrelsen på flisene, de små bad er å velge en liten eller mellomstor fliser. Større fliser vil ikke være helt riktig, i tillegg er det ikke helt praktisk kjøpsopsjon, som er sannsynlig, vil det være for mye avfall.

Omsorg for liten flis alltid vanskelig, men rommene ferdig det ser mer imponerende

Ferdige løsninger fra produsenter

Det kan brukes ikke bare fliser ligne naturlig marmor, men også innsamling, ved hjelp av en marmortekstur i utformingsvisning. De er som regel lagret karakteristisk skilsmisse "under naturstein", men de er supplert med grafiske elementer. Et eksempel på denne designen er samlingen:

  • Pietra fra Sjakhty plante. Kjøpere er to fargevarianter: en naturlig korall ligner rhodonite, og mer uvanlig turkis ligner turkis og malakitt. Texture supplert ryddig geometriske mønstre plassert på enkelte ruter.

Collection "Pietra" av anlegget Mine

  • Romeo fra Shakhty anlegg i konsept lik den forrige samlingen, men har et mer klassisk utseende. Den har en karakteristisk naturstein tekstur, en mer behersket farge og rolig ornament. "Romeo" vil skape på badet vakker og sofistikert interiør.

Romantisk Interiør "Romeo"

  • "Perler" fra den russiske anlegget Sokol annerledes stilisert marmor tekstur, som, selv om mindre som naturstein, men imponerer med sitt fargespekter. Med en samling av "Pearls" vil du være i stand til å gå utover de begrensninger av farger, som setter kjøperen naturstein.

Fargealternativer samling "Pearls"

Hvordan beregne behovet for fliser

Keramiske fliser på bad under en stein eller marmor gulv beregnes, som regel, av grunner så mye som flisene som trengs for området av rommet. For å gjøre dette:

  1. Beregne den totale gulvareal på badet, det vil si måle lengde og bredde og multiplisere disse verdiene.
  2. Vet parametrene av fliser, for eksempel ta størrelsen 30x30 cm. Dette betyr at området en flis vil være 0,09 kvm. m.
  3. Hvis gulvareal på badet ditt, for eksempel seks kvadrat. M., trenger du: 6: 0,09 = 66,67 hele fliser, dvs. 67 stykker.

Antallet fliser for veggene er beregnet som følger:

  1. Det er nødvendig å beregne arealet av hver av de fire sidene hver for seg, og det totale arealet av veggen området av dører og vinduer.
  2. Oppsummer resultatet og dele det med arealet av en flis, slik at vi får resultatet - så mange som antall fliser på veggene.
  3. Dersom etterbehandling dekorative elementer vil bli brukt, må du også beregne areal og trekke dette tallet fra det totale arealet av veggene på badet.

Av det totale areal av hoved flisen er nødvendig for å trekke området av dekorative elementer

De fleste STROYMARKET beregning tjenesten er vanligvis gratis. Salgskonsulenter vil bidra til å beregne ikke bare mengden av fliser og dekorative elementer, men også plukke opp fuger og tilby riktig mengde flislim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 4 =