Terrasse ved hytta

Hvordan lage en uteplass i landet

Urbane byboere kjenner knapt ordet "patio9raquo;, enn si sin mening". Faktisk er det ikke noe strengt i dette ordet. Terrassen er en liten asfaltert stein eller annet materiale. De viktigste egenskapene er et lite bord, samt stoler eller sjeselonger for avslapning.

For mange eiere av dachas og deres egne hjem er landet ikke lenger et sted for dyrking av grønnsaker og andre frukter. I stedet for hager kommer vakre hager. Samtidig plantes blomster og busker av en grunn, og i samsvar med en viss stil med landskapsdesign, i mange av dem vil arrangementet av terrassen være et utmerket tillegg. I tillegg kan det være hyggeligere enn å sitte i et hyggelig selskap midt i en blomstrende hage?

Terrassen på gårdsplassen til villaen er en fasjonabel nyhet, som er veldig populær (selv terrassen er dårligere enn det åpne området). Du kan bygge det selv. Dette er det som skal diskuteres.

Overnatting uteplass og møbler for det

Før du fortsetter å bygge en uteplass på dacha, bør man bestemme plasseringen av terrassen. Et utmerket alternativ ville være å plassere et nettsted under kronen til et stort tre, i nærheten av en kunstig dam eller basseng. I dette tilfellet kan du når som helst nyte naturen til ditt eget nettsted. Hvis du trenger å spare plass, kan terrassen ordnes direkte på verandaen.

Dimensjonene til det asfalterte området er ikke tillatt for reglene. Alt avhenger derfor av dine egne preferanser og muligheter. Men når du installerer møbler er det en hovedregel - nummeret skal være minimal. Det optimale settet består av følgende elementer:

Tilleggsutstyr til nettstedet kan være en hage swing, samt en paraply. Men når du installerer dem, ikke glem at terrassen skal være romslig nok. Møbler er best kjøpt fra vinstokker og tre. Slike materialer vil gi hele området naturlig og naturlig. Men setene fra smiing vil ikke se mindre effektive ut. Foretrukne farger er lyse og varme nyanser.

Hvis ønskelig, er belysningselementene installert. Området kan også utstyres med grill eller grill. I dette tilfellet blir funksjonaliteten til gårdsplassen mye høyere, for i tillegg til enkle sammenkomster kan du forberede gjestene på en rekke utmerkede kjøtt- og fiskeretter.

Før du begynner å lage en uteplass i Dacha med egne hender, bør du bestemme materialet for belegning.

Tross alt, i dette tilfellet, går hele spansk Middelhavet aksent, og gårdsplassen blir den vanligste plattformen.

Det er bedre for terrassen å bruke bare et slitesterkt materiale, som også vil overføre testfuktigheten. Det kan være kunstig og naturstein, steinstein og klinkerstein. Hvis du vil lage gulvet tre, bør du bare bruke de typene som er egnet for å bygge en terrasse, eller enda bedre - et kunstig pyntemateriale.

I tillegg til hovedmaterialet vil det være nødvendig med sand eller grus for fylling.

Etter å ha bestemt seg for stedet og materialet til terrassen, må du fylle opp med visse verktøy som vil forenkle arbeidet så mye som mulig. Så, de viktigste enhetene er:

Åpenbart er arsenalet ganske lite. Og hver mester har de fleste verktøyene for hånden. Men i mangel av mangel kan de ikke kjøpes i spesialforretninger

Patio byggeprosjekter i landet

Før du går videre til de grunnleggende byggearbeidene, bør du flytte framtidssonen til terrassen i dacha til papir. Ved å utarbeide prosjektet kan du vurdere alle fremtidige arbeid. De som ikke er sikre på sin egen smak og evne, kan kontakte en spesialist for å lage prosjekter for dette nettstedet. Resten kan prøve å lage en uteplass med egne hender.

Et omtrentlig prosjekt fra en profesjonell ser slik ut.

Dette inkluderer ikke bare uteplassen, men også hele området. Et slikt prosjekt vil være ganske dyrt. Men hvis du bestemte deg for å bare installere en åpen liten gårdsplass, er slike tjenester ubrukelige. Et prosjekt kan fungere som en enkel skisse av formen på den fremtidige terrassen med en indikasjon på alle størrelser.

Komme i gang med å lage en uteplass

Etter å ha gjort et omtrentlig prosjekt av nettstedet, kan du begynne å jobbe. Først bør omkretsen av den fremtidige terrassen markeres. For å gjøre dette, er det kort avstand fra hverandre installerte pinner som er forbundet med ledning eller et tau. Den resulterende markeringen vil tjene som en utmerket guide for videre arbeid. Det bør bemerkes at formen på nettstedet kan være absolutt noe. Imidlertid er de mest populære rektangulære og runde terrasser. I den første varianten er puten enklere å bygge, men den andre ser mye mer attraktiv ut. Derfor bør man ta hensyn til egne styrker og evner.

Etter dette fjerner du den øverste kulaen (ca. 15 cm) og fjerner all vegetasjon. Den dannede gropen er fylt med sand eller grus og er utjevnet. Hvis det brukes sand, skal det bli fuktet, da blir det lettere å gi ut til utjevningsprosedyren.

Deretter følger scenen av belegning. Ved å bruke en flerfarget steinflis kan du lage vakre mønstre, noe som utvilsomt vil gi et generelt utseende av unikhet og eleganse.

Flisene må være tett bundet sammen. I tillegg skal overflaten være helt jevn. Derfor, etter at du har installert hvert nytt element, bør du sjekke dem med et nivå.

Terrassen, laget av egne hender, er nesten klar. Det gjenstår å gjøre flere konkluderende manipulasjoner. En fortau er satt for den asfalterte lekeplassen som skal fullføres. Og etterpå er terrassen fullstendig dekket med et lag av sand eller grus og igjen for en stund. Dette vil fylle alle sporene. Som konklusjon blir alt vasket av med vann eller feid av med kost. Det vil ikke bare rense terrassen, men enda mer manipulere med flisen.

Terrassen laget av tre ser attraktiv ut. Det vil imidlertid ikke være så holdbart, da dette materialet er utsatt for fuktighet og andre værforhold.

Men det er en vei ut. Det er mulig å utstyre nettstedet med en dekeng. Dette er et kunstig materiale, som i utseende ikke avviger fra et ekte tre. Det er praktisk (plater har låsekoblinger mellom hverandre) og er praktisk (fuktighet og sol vil ikke ødelegge det på noen måte).

Det er ikke vanskelig å lage en uteplass ut av den. Til å begynne med er det nødvendig å montere en ramme av metall eller tømmer, og legg så enkelt på en terrassebord og fikse det.

Terrassen er et sted hvor du bare kan lene deg tilbake og slappe av. Men legger til siden ulike funksjonelle elementer og dekorere den overordnede designen, vil den bli et av de beste stedene for tidsfordriv.

Først av alt bør du tenke på møbler. Det har allerede blitt nevnt ovenfor, fra hvilke materialer det må gjøres. Men det er ikke alt. Det er nødvendig å bestemme sin type. Du kan installere stasjonære eller bærbare modeller på terrassen. Selv på høyverdig materiale har værforhold stor betydning. Derfor er det bedre å bruke bærbare møbler, som for tiden for kaldt vær kan fjernes fra området inn i rommet. Hvis valget har falt på stasjonære alternativer, må det tas hensyn til å ha et vanntett belegg som beskytter mot nedbør.

Også, installasjonen av partisjonen, som kan gjemme seg fra nysgjerrige øyne eller redde sin skygge fra den varme sommersolen, vil heller ikke være overflødig. Den er laget av ulike materialer. Du kan installere et dekorativt rutenett, en vegg av blokker eller markise. Du kan også arrangere en naturlig partisjon av tette små trær og busker.

Obligatorisk vil være installasjon av inventar for nettstedet. Hvis terrassen er nær huset, kan du plassere dem på veggen. I andre tilfeller er belysningen montert på pinner eller poler.

På vannlegemer bør diskuteres separat. Nær terrassen vil perfekt se kunstige dammer, bassenger og fontener. Imidlertid er deres installasjon mer arbeidskrevende. Det er lettest å lage en mini-dam. For grunnlaget kan en konvensjonell fat brukes. I tillegg kan du bruke en rekke plaststøper, som blir gravd i bakken og dekorert med ulike dekorative materialer.

Ideen om å arrangere en uteplass i landet er nok. Også, du kan vise fantasien din og komme opp med noe ditt eget.

At terrassen er enda bedre kombinert med den generelle landskapsdesignen, kan den dekoreres med forskjellige farger. Det er flere måter å gjøre dette på.

Det er mulig å utstyre et lite hevet blomsterbed med et område på 0,5-1 kvadratmeter. Imidlertid er tilstedeværelsen av et dreneringshull ønskelig.

Hvis en septum er installert på stedet, kan klatring planter bli satt på den. Denne partisjonen kan også brukes som bord hvis den er tilstrekkelig bred.

Visuelt kan hagen og terrassen slås sammen takket være de såkalte landingslommene. I de platefrie områdene plantes planter (helst pære og årlige). Denne metoden brukes av mange profesjonelle designere.

Riktig arrangert uteplass blir en av favorittstedene til hele familien og nære venner for å tilbringe fritid på hytta.

I tillegg kan du se hvordan du lager en uteplass i landet med egne hender kan være på denne videoen

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorvei 163a, bygning 1, -1 etasje

Vi lager et vakkert rekreasjonsområde på hytta - vi utnytter terrassen

Den brosteinsbelagte små gårdsplassen under den åpne himmelen, designet for familie hvil eller ensomhet, er en uteplass.

Dette navnet kom til oss fra det spanske språket, og selve kunsten å dekorere gårdsplasser går tilbake til antikken og middelalderen.

Selv da imponerte gårdsplassene med sine fantastiske fontener, dyre vaser, fosser, bur med vakre sangfugler, elegante tepper og puter.

På Dacha bygger ofte disse typer terrasser:

 • Vinkelstruktur med L- eller U-formet plan av huset;
 • på baksiden av huset;
 • balkong;
 • lagdelt;
 • patio-solarium;
 • foran terrassen ved inngangen;
 • patio med grill;
 • romantisk uteplass;
 • andre arter.

Patio laget av egne hender - bilde og beskrivelse i videoen.

Slike strukturer er lokalisert langs bakveggen. For hus der det ikke er en leilighet, men flere, er gårdsplassen skapt langs omkretsen av bygningen, noe som gjør det mulig å utvide området rundt huset.

Så beboere i alle leilighetene kan ha din egen privat sted å slappe av. Atmosfæren av personvernet skapt av det faktum at vinkel uteplass med L- eller U-formet plan av huset er beskyttet på flere måter.

På bildet L-formet terrasse - en av de mest populære typene

I motsetning til hjørnet, er den bakre vegg av gårdsplass bare er beskyttet på den ene side. Planlegg et element av hage design er mulig med tilgang til stue, kontor eller soverom.

Så vil være i stand til å fylle rommet med frisk luft, dette gjelder spesielt når et lite område av rommet.

Hvis området ikke er nok plass, så et flott alternativ ville være en multi-level patio. Det vil også være en flott dekorasjon for din fasade.

I et slikt sted kan plantes planter eller soling. Men før byggingen av terrassen på taket eller på den store balkongen bør du rådføre deg med utbyggere med den tekniske siden.

Du kan også gjøre en patio-solarium ved bassenget. Sollys bør være mulig å trenge gjennom, derfor bør ikke være for mye dekning lysthus.

Dersom tidligere rolle forgården fungert som en blomst seng eller en liten hage, men i dag denne rollen er mer involvert i seremoniell uteplass.

En vakker fjellhagen, elegante rydder plater, elegant og moderne fekting, en miniatyr fontene, peis og andre estetiske elementer av eksteriøret elegant dekorere inngangsdøren din.

For å skape på sin hytte, eller landsted, terrassen, må du først bestemme om utnevnelsen.

Flott uteplass på hytta i vårt bildegalleri:

For eksempel kan det være et tilfluktssted for privatliv, en romantisk middag, familiesammenkomster, eller en plattform for store selskaper. Deretter bestemmer vi plasseringen av gårdsplassen fra våre feriedestinasjon og dens størrelse. Vi velger materialer, møbler og innredning.

Høydepunktet av ferien hjemme kan være en uteplass med grill. Det er særlig aktuelt der store, åpne områder hvor det er mye av bakken, og hvor det kan flykte fra byen, som en liten familie, og den muntre selskap med venner.

Du kan selv bygge utendørs ovn, og da vil du være i stand til å lage mat, være utendørs.

Utendørs ovner og grilling er gjort i henhold til enkeltprosjekter, slik at alle kan finne det perfekte valget for landskapet design.

Uteplass med grill

Flott sted for middag i kjærlighet uteplassen er gjort i den romantiske stilen.

Dim lysene, blafrende flammer av lys, elegant stjernehimmelen og rolig musikk - som kan skape en varm og koselig atmosfære for en romantisk middag?

Denne nydelige stykke paradis du kan ikke bare ta en pause fra hverdagen, men også for eksempel lage et tilbud til sin elskede.

for romanse Zone

Alternativ patio innredning vil i stor grad avhenge av sin størrelse, samt stil av landskapet design av nettstedet ditt.

Men noen design kan suppleres med nydelige blomster og elegante busker, små bartrær, containere med planter og så videre.

Posisjonere disse dekor elementer bør være i spredning eller som kanter terrassen. Veldig fin ville se vinstokker som morning glory, klematis, flammende bønner eller blomster i potter.

For en liten uteplass Innredningen er et flott alternativ kurvmøbler av rotting eller flettet, trebenker, et bord, en peis. Dette designet er egnet for de som foretrekker en hjemmekoselig atmosfære.

Men hvis din villa eller ferie hjemme i en moderne stil, og deretter terrassen må være i samsvar med stil.

La fantasien løpe løpsk

Tips til å opprette et hjørne for hvile

De viktigste punktene er verdt å vurdere:

 1. Avhengig av hvor det vil bli plassert i uteplass på hytta, gulvet bør være laget av naturlig stein, grus pute (Dersom terrassen ligger direkte på bakken) eller tregulv (ved å plassere strukturer på taket eller balkong). Opsjons plener i et rekreasjonsområde har også et sted å være, men som et resultat av konstant vandre på gresset den vil miste sin appell.
 2. Grunnlaget for avslapping og komfort er møbler. Derfor prøver å trimme bare en praktisk og komfortable møbler. Det kan være komfortable høye stoler, luksuriøse lenestoler eller en liten sofa.
 3. Utendørs ovn, peis eller grill i dette området vil være svært nyttig. Så du kan gjøre ferien mer interessant, hvis du kan lage mat utendørs middag.
 4. Du kan også angi oppblåsbare eller ramme basseng.
 5. Komplett indre gårdsrom hage figurer, liten fontene eller en smart blomsterpotte.
 6. Belysning rekreasjonsområde spiller også en viktig rolle. Gjøre det slik at lyset kan velges (lys eller dim).
 7. Siden resten i friluft kan forhindre irriterende insekter som mygg, som omsorg må tas for å beskytte mot disse skadedyr.

Belysning av høy kvalitet - ikke en kjepphest, men en nødvendighet

Lag et paradis på jorden med sin egen

For å bygge en terrasse i landet med sine egne hender bør holde seg til en slik plan.

Hvordan lage en uteplass på hytta fra bunnen av - detaljert video instruksjon.

Først velge materiale for gulvet og tenke på innredningen.

Det enkleste alternativet tunet kan være en uteplass med naturlig eller kunstig stein, tre, rydder plater, murstein eller terrassebord. Kombinasjonen av materialer vil se veldig original.

Som tak, men kan være en duk eller et tretak ikke er tykk. Komfortable møbler, inventar, installeres direkte på bakken, en liten blomst innredning - og sittegruppe komplett! Vurdere alle trinnene for å skape en mer detalj.

Hva er renere - skimmer, som brukes i sommer bassengene? Hvordan lage og installere skimmer for svømmebassenger med egne hender - instruksjon med bilder og video.

Først forberede verktøy: hage raker, spade, gummihammer (må passe steiner) og en streng (for å bestemme grensene for området).

Det første trinn av arbeider på arrangement av terrassen er grunnarbeid: markere opp området og fjerne 15-20 cm av jord.

Men spesielt utarbeidelsen av området for ulike gulvmaterialer vil også være forskjellig, så du bør følge instruksjonene for installasjon av den valgte type belegg. Hell sandbunn vil sand og komprimerer Fuktighets rake eller spesial sparkel.

Gulv belegg, observere en liten helling for vanndrenering.

Det ferdige belegget skal fuktes med sand, og omhyggelig fylle gapet. Deretter ble sanden må fjernes, og puten helle vann i seg selv.

Dekorere en uteplass

Pass på å dekorere et rekreasjonsområde frodig blomstrende planter. Bright fargerik blomst seng er ikke bare understreke estetikk hagen din, men også bringe harmoni med naturen.

Bright floral, vil blomster på høye stands eller planters ser bare luksuriøse.

Dekorere verftet bør også bruke paraplyer, markiser og baldakiner, som også vil utføre en beskyttende funksjon av terrassen din mot regn og sol.

Nå må vi velge og ordne møbler riktig.

Når du velger møbler det er ikke nødvendig å prioritere sine svært dyre alternativer, siden den konstante tilstedeværelse i utendørsmiljøer vil føre til at det etter hvert kan miste sin form.

Du kan bruke kurvmøbler laget av kvister, trebenker, stoler og bord. Relevant her er enda en peis eller utendørs ovn.

Type møbler og dens beløpet skal velges basert på destinasjonen patio: for familiesammenkomster eller for et møte med en stor gruppe venner.

Land område eller uteplass foran hytta kan brukes ikke bare for å dyrke grønnsaker eller blomsterbedet ordning, men også som et område for rekreasjon.

Dersom ledig plass til å installere en hage svinger, lysthus, pergolaer bot eller et bord med stoler, så denne sonen kan trygt kalles en uteplass - et sted å slappe av.

patio Pool

En slik struktur kan være utformet for to personer, for hele familien eller for en stor vennekrets. Alternativer innredning uteplass det er så mange, og vurdere dem alle er umulig. Alle må anta deres smak, behov og muligheter.

Uteplass i landet: tips om tilrettelegging og 80 utrolig komfort ideer om sine egne hender

Koselig hytte i den tradisjonelle versjonen av patio design

Uteplass i landet, kan bilder av noe som sees nedenfor, den er utstyrt med et koselig sted å hvile, omgitt på alle sider eller delvis hekk. Terrassen - dette er ikke en nyskapning slike arkitektoniske elementer som fortsatt er tilstede i den gamle rik. I dagens verden, er uteplass en viktig funksjon i middelhavslandene og Latin-Amerika, der året rundt sol og varme. Nylig, beboere med forstadsområder, også, begynte å gi dette elementet av arkitekturen mye oppmerksomhet. Av en type noen ganger ligner patio terrasse, slik at noen mennesker tror at dette er ett og det samme. Men forskjellene mellom de to design er der fortsatt.

Terrassen er alltid høyere enn jorden. Det er en integrert del av huset og har begrensninger i form av gittere. Patio samme - det er en del av det lokale området. Patio popularitet i dag er på grunn av utviklingen av landskapet design. I tillegg under den varme sommeren som et koselig sted for rekreasjon kan være svært nyttig. Flott uteplass - et flott alternativ til stuen. I sommermånedene gjester mye mer behagelig å ta i frisk luft, omgitt av blomster og natur.

En liten uteplass med fantastisk panoramautsikt

En romslig uteplass under en baldakin vil spare deg fra regn og fra solen

Uteplass på hytta i en grønn hage

Selv på en liten plattform har plass til en koselig uteplass å slappe av

For dette formålet, forstads uteplass utvikling er alle nødvendige, uten noe som det er umulig å fest.

Design Patio valgt i henhold til preferansene til alle familiemedlemmer og muligheter territorium. Nesten alle disse stedene med hvile omgitt av blomsterbed, en liten fontene, busker og trær.

Dacha ofte konstruere uteplass:

 • vinkel, hvis hovedbygningen har en "P" eller "D" -formet;
 • multi-nivå;
 • balkong;
 • uteplass med grill,
 • bakveggen av huset;
 • parade ved inngangen;
 • patio-solarium.

Hvis du utstyre gårdsplassen rundt omkretsen av huset, det gir forlengelse av hus tilstøtende området. Fordel vinkel terrassen når "P" eller "T" -formet skjema åpenbart i dette tilfellet er det beskyttet fra flere sider.

Et slikt element av nettstedet arkitektur kan utformes slik at rett fra terrassen med turister hadde en sjanse til å komme inn i stuen eller andre rom i huset. For eksempel jobber på kontoret, kan eieren ta en liten pause og gå til luften for å nyte ensomheten og naturen.

En koselig uteplass på hytta

Uteplass på hytta vinkel myk sofa

Uteplass med Bio-peis på terrassen

Luksus uteplass med peis og en overbygd

Uteplass med basseng i landet - dette er også et flott alternativ. I uteplass, ideelt for en liten kunstig dam, som kombinert med frodige grønne ferie landskapet skaper en ideell ferie på landet.

Til ferierende har muligheten til å nyte skyggen og solen, bør du installere en uttrekkbar markise som kan være automatisk eller manuelt raskt trekke eller fjerne. En slik baldakin vil beskytte mot fuktighet dårlig vær og i varme ved direkte sollys.

Flere nylig, utenfor gårdsplassen til beboerne og deres gjester ble ønsket velkommen av blomsterbed og en rekke benker, nå denne rollen spilles av den vakre og komfortable patio parade. Pålogging kan være dekorert:

 1. miniatyr fontene;
 2. den opprinnelige alpine sleiden;
 3. gips eller bronsestatuer,
 4. blomsterbed;
 5. moderne stilig gjerde.

Uteplass i hagen på hytta med god landskaps

Utendørs terrasse med peis og omgitt av høye grønne hekker i busker

Uteplass i engelsk stil med noen fluktstoler

Non-standard løsninger for uteplasser

Noen land hus har et veldig lite område, i en slik situasjon ville det være hensiktsmessig multi-level patio, som også er en utsmykning av fasaden. Den perfekte løsningen er balkongen terrassen Hvis terrassen området gjør det mulig å arrangere et slikt sted for hvile.

Uteplass på taket - det er en vanskelig avgjørelse i en situasjon der en liten del, og taket av huset er flat og ganske omfattende område. Du kan ikke bare slappe av, sole seg, og selv sette en plante. Men anordningen av en slik sone krever forutgående samråd med byggere.

Høydepunktet i enhver hage vil være en uteplass med grill, som er spesielt relevant på en stor tomt. Hver landskap design du kan velge den mest passende utstyr som kan steke kjøtt, grønnsaker, fisk og andre matvarer for å lage mat. Blago område av slike anordninger for en piknik i dag er usedvanlig bredt.

Patio i middelhavsstil med grill

Liten koselig uteplass i bakgården levere fra nysgjerrige øyne

Vinkel herregård uteplass under en paraply fast

Uteplass med mørk kurvmøbler og bio peis i landet

Hage terrassen under gitter kalesjen

Uteplass med kurvmøbler og en stor peis

Utfylle gjestfrie hjørne i front av huset kan være kurvstoler, et lite bord, mini-sofa og enda en hengekøye.

Hint: Det er ikke anbefalt å plante rundt en gårdsplass løvtre som smuldrer løvverk vil ødelegge hele landskapet. Vi må forholde seg til rengjøring dette området på en daglig basis.

Før du begynner å bygge en terrasse, må eieren velge riktig sted på stedet. Som en generell regel, fordele området mellom huset og hagen for ham. Derfor, hvis boligbyggingen er fortsatt i designfasen, den fremtidige eieren må oppgis på flyet som tilsvarer det sted hvor det vil være mulig å arrangere en terrasse i landet med sine egne hender.

Å ha en idé om hvordan det skal se ut som en moderne gårdsplass, bør revurdere mange forskjellige bilder av disse arkitektoniske strukturer. Eventuelt gjenta alt akkurat til en tee som på bildet fra Internett, kan du låne bare noen få detaljer om ideer og legge noe av sine egne.

Det er flere design retninger for å dekorere terrassen, kan du velge en av dem:

 • landlig stil - pittoreske pergolaer, kurvmøbler, trebenker;
 • Japansk stil - stein gulv, bambus dekorasjoner og Bonsai;
 • Middelhavsstil - hvite elementer, tre base, terracotta blomsterpotter;
 • Maurisk stil - lyse farger design, fargerik imponerende mosaikk på gulvet.

uteplass i landlig stil

Japansk stil i utformingen av hytta uteplass

Herregård uteplass i industriell stil

Det ideelle sted for hvile oppnås ved området der huset har form av "U" brev. Det var i denne bortgjemte hulen, stengt fra nysgjerrige øyne, og bør planlegges i uteplass. Konstruksjoner kan ha noen form, fra den strenge geometriske (rektangel, sirkel, oval) å helt uregelmessig.

Det viktigste er å bo på et sted som dette var en glad og komfortabel. Naturen for denne "paradis" er valgt i henhold til funksjonene i eksteriøret og tildelte midler. Hvis huset er svært luksuriøse og kostbart, og terrassen må være i samsvar med det.

Hvis boligen eieren ikke vet hvordan de skal arrangere en patio, bør han søke hjelp av profesjonelle designere.

Tips: For å riktig bestemme størrelsen på fremtidig gårdsplass, må du anslå det maksimale antall personer kom på besøk, og beregne arealet, slik at hvert rom er ikke mindre enn 3 m 2.

Vakkert innredet i middelhavsstil patio

Romantisk Shabby chic design forstads uteplass

Beskjeden terrassen på hytta i engelsk stil

Hvordan lage en uteplass - milepæler

Til uteplass var så behagelig som mulig, må du tenke gjennom alle detaljene. Forsiktighet bør utvises for ikke bare i naturen, men også materialet som dekker sporet og basisplaten.

Bulkmaterialer, med som sand, grus og ekspandert leire bør unngås. Først på en overflate av ubehagelig å gå. Dernest er svært vanskelig rengjøring. Det er best å legge grunnlaget:

 1. gulvflis;
 2. klinker;
 3. granitt;
 4. naturlig stein;
 5. betongplater.

Standard flis uteplass kan erstatte grus

Lekeplass under terrassen brolagt med massive steinheller

Standard plattform med uteplass med gangheller

Noen av disse materialene kan legges på en løsning eller en tørr metode. I et ekstremt tilfelle, for montering basen kan bruke tre gulver av materialer som er impregnert med antiseptiske blandinger. Men det må bemerkes at tregulvet fortsatt ikke kan tjene som lenge noen av de som er nevnt ovenfor.

Valgt for uteplass skal bli frigjort fra torv ca 15 cm dyp. Skitt lag for å være godt komprimert og behandler ugressmiddel, noe som vil forhindre spiring av ugress. Top må helle et lag av sand eller grus og deretter en base kan plasseres, som skal dekorere omkretsen grensen.

Tips: Når du installerer base, bruke en kombinasjon av ulike materialer, farger og former. For eksempel, i sentrum av området dekket med naturstein eller fortau plater og steinblokker innramming mark. Baner som er egnet for rekreasjonsområde, bli kombinert med basismaterialet.

Til sittegruppe var funksjonell når som helst på dagen, må du ta vare på hans lys. Her er det en veldig originalt utseende vil være lys og hage fakler. Belysning kan plasseres på veggen av huset ved siden av terrassen.

Stor terracotta uteplass på en landlig stil Shabby chic

Tre-plattformen er også egnet for en ferie alternativ uteplass

Uteplass i landet: det beste bildet landskaps alternativer

Til alle reisende var komfortable, bør uteplass gi både skyggefulle og solrike områder. For å lage skygger kan installere dekorative markiser eller søyleganger som vil flette klatreplanter, for eksempel:

Camping er alltid forbundet med mye grøntområder. I dette tilfellet, svingete grønne er mest hensiktsmessig når du ønsker å maskere er ikke helt en attraktiv vegg. Dersom veggen er perfekt i sin form, er det nødvendig å understreke det motsatte, hengende containere eller potter med blomster. I hjørnene av området anbefales det å sette karet med sypress og lavendel.

Dachnoe uteplass med lysthus lett berøring på rammen kjører dekorative druer

En koselig uteplass i hagen med vakre landskapsarbeid og en overflod av blomstrende planter

Vinkelsommersted uteplass i en moderne stil med bartrær og blomstrende planter

Forskjøvet, som alternerer med fliser, kan du sette noen små blomsterbed. I stedet klumbochek liten, kan du bygge en stor blomsterhage eller et tre som var i området for å lage en uteplass. I skyggen av treet på en solrik dag er fint å ha en hvile, ligge på en solseng.

Uteplass, som ligger fra huset i fjerning, bør regulert høye busker som vil skape en atmosfære av privatliv og beskytte turister mot vinden. Kontakt med naturen, er det realistisk å beskytte deg mot irriterende mygg glass lysthus. Velstående mennesker har råd til en slik glede.

Miniatyr herregård i den grønne hagen terrasse - et flott alternativ for naturelskere

For suburban patio og strand-stil dress slike planter gode som yucca

Liten arborvitae plantet rundt uteplassen vil være behagelig for øyet

Tips som er nyttige i regenerering av terrassen på hytta

 1. For å beskytte forstads terrassen fra nysgjerrige øyne, kan du bruke en plast eller metall ramme, plexiglass. Beundrere av militære fag sikkert egnede lerrets.
 2. Velg en plassering for terrassen eller trenger på en liten høyde, eller på en flat tomt. Ellers i regnfull tid her vil være fuktig.
 3. Hvis området ikke tillater å arrangere en uteplass på en høyde, så du trenger for å gi et dreneringssystem og regnvann.
 4. Miniatyr dam kan bygges, gravd ned i bakken en stor bolle eller en baby bad og dekorasjoner slik mini-dammen vil tjene som en vannlilje og dekorative frosk. Ved å opprette en stor dam og et svømmebasseng må tiltrekke seg fagfolk.
 5. For å installere fontene bør gis kommunikasjonssystem (vann, avløp, strøm).
 6. Når du velger belysning du trenger å ta vare på, slik at du kan justere intensiteten.
 7. Du bør ikke planlegge plassering av uteplass hvor det er kummer.
 8. Den opprinnelige avgjørelsen vil bli hengt design hus for fugler.
 9. Dette murstein ovn montert i et rekreasjonsområde, er ikke bare nyttig, men også skape ekstra komfort på banen.
 10. Hvis eieren ikke kan plasseres på terrassen fasttelefon eller Lysbilde i trekronene, å redde fra den brennende strålene fra solen eller regn kan være en stor parasoll eller en som ble brukt i sommer begrunnelse i kaffebaren.
 11. Aromadizayn - også en original løsning for terrasser. For å opprette en velduftende atmosfære trenger bare å bli transplantert fra hagen til området, noen duftende planter.

Den kompakte versjonen av terrassen på balkongen

Selv i den lille gårdsplassen du kan finne et sted for en koselig hytte uteplass

Herregård uteplass i middelhavsstil, ligger på gårdsplassen

Liten uteplass, som ligger i et avsidesliggende sted hytte hage

Dachnoe terrasse med tregulv og komfortable sofaer for et stort selskap

Ulike ideer kommer seg til hodet mitt i prosessen med å skape en ferie 'oase'. Utstråling av stjernehimmelen, flammene i peisen, boblende vannet i fontenen - disse er tre elementer som kan være konsentrert på ett sted og nyte den guddommelige resten med familien eller alene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 2 =