Takfester for TV

TV-brakett på taket i huset

Hva synes du er den viktigste teknikken i huset? Et kjøleskap? Komfyren? Og kanskje en vaskemaskin? Langt fra det, fordi ifølge meningsmålinger tror de fleste innbyggere ikke deres eksistens uten å få tilgang til fjernsyn. Og det handler ikke om målrettet visning av spesifikke programmer, men om det faktum at TVen bare opprettet en atmosfære av komfort i huset og blåste kjedsomhet, som jobber fra morgen til natt. Det er derfor på hyllene i butikken det er flere og mer avanserte modeller av TV, hvor skjermene slutter å passe i små leiligheter.

Heldigvis kan ønsket antall tommer ikke bare legges på nattbordet eller kommode, men også sikkert festet til veggen, og til og med til taket. Om hva slags takfester for TV-er er nå tilgjengelig for forbrukeren, og hvordan de er montert, og vil snakke i gjeldende artikkel.

Først av alt, kan takbraketten for TV-en være utformet for ulike typer utstyr:

 • med et elektronstrålerør;
 • med w / w skjerm;
 • plasma-panelet.

I tillegg kan takbraketten samtidig holde to TV-apparater, eller være fokusert på å fikse en. Vel, det er alltid mulighet til å velge en enhet med muligheten til å justere fjærens høyde, vel eller uten den. De mest moderne modifikasjonene på parentesene er motorisert, noe som kan endre høyden på deres plassering, samt hellingsvinkelen / rotasjonen. Hvis det er nødvendig å oppfylle de strenge kravene til den ultramoderne utformingen av rommet, er det svinget på takheisene som gjemmer TVen i taket.

Kjøper braketten til fjernsynet i taket, er det ønskelig å vurdere følgende tekniske kriterier:

 • Maksimal mulig vekt som enheten kan tåle;
 • allsidighet. Jo bredere størrelsesområdet diagonalene på TVen, som braketten er orientert på, desto bedre.

Montering på betongoverflate

Takfester for LCD-TV er lett å montere på betonggulv. For dette trenger du bare å følge de grunnleggende anbefalingene:

 • Identifiser punktene for fremtidig vedlegg;
 • Velg ankerboltene med ønsket lengde og diameter;
 • Bor hull, hvis dybde skal være lik lengden på festene, og diameteren - deres tykkelse;
 • Lås mutterne og kile boltene i deres posisjoner;
 • Gjengede deler som stiger over nøtter skal kuttes;
 • Nøtter fjernes, hvorpå braketten selv er hengt;
 • Monter de nødvendige ledningene;
 • Fest enheten, ta den til strøm og antenne;
 • Juster den praktiske vinkelen til tilt, sving og høyde.

Hvis du er fast bestemt på å bruke en takbrakett for å suspendere TVen din, og du vil gjøre det selv, må festepunktene planlegges selv ved montering av taket selv. Vi fortsetter som følger:

 • Vi gjennomfører alle nødvendige ledninger mellom den suspenderte strukturen og platen;
 • På steder der takbraketten skal festes, er det nødvendig å feste de innebygde delene, med andre ord treblokker;
 • Gjør installasjon av gipsplater, ikke glem å fjerne ledninger fra under dem;
 • Bruk festeboltene, bruk selve braketten, som deretter fjernes i løpet av sluttarbeidet.
 • Videre er alt likt den første instruksjonen: Vi henger opp TVen, og vi justerer den ved praktisk visning.

I tilfelle når det suspenderte taket lenge har blitt gjort, og beslutningen om å kjøpe takbrakett for TV-apparatet på 42 tommer ble tatt den andre dagen, kan problemet løses slik:

 • På stedet for fremtidige bolter blir små hull boret;
 • Etter å ha sørget for at det ikke er noen profiler bak dem, skal hullene bli utvidet til en diameter på 20 mm.
 • Nå settes stikker av polypropylenrør med samme diameter inn i hullene. De skyves opp til stoppet, og er avskåret i henhold til takets nivå;
 • Gjennom rørene må du bore en konkret overlapping, gjemt bak gipsplaten. For dette bruk en bor med ønsket diameter og lengde. Her er det nødvendig å ta hensyn til et slikt øyeblikk: Ankerbolten må "drukne" i betong minst 5-6 cm;
 • Så er alt enkelt: Sett boltene, stram mutterne, la noter og kutte av den ekstra gjengede delen;
 • Ta med alle ledningene;
 • Monter den tidligere valgte takmonteringsbraketten for en 42-tommers TV, juster enheten og bruk den.

Når det gjelder ferdige gipsplanklofter, er det svært risikabelt å montere braketten for taktakking av TV eller rett bare til platene, selv om det er to lag av etterbehandling. Uansett hvilken type feste du bruker, er sjansen i nær fremtid å forbli i det hele tatt uten et TV-apparat økende til tider.

På konstruksjonsfora, noen ganger blinker en morsom ide gjennom oppdagelsen av profiler ved hjelp av en magnet. Brukerne insisterer på at braketten kan monteres direkte på profilen ved å bore et ark med GCR. Ifølge byggerne kan denne beslutningen ikke kalles pålitelig eller holdbar, men om det er en liten TV, kan du prøve lykken.

Selv om overheadskjelettet tåler en ekstra belastning, så begynner det å oppstå sprekker i leddene av enkelte plater. Etter dette blir det nødvendig å oppdatere gipslaget og re-flekke.

Når det gjelder telttak, må du handle på lignende måte, bare hullene i filmen skal gjøres av de ansatte i selskapet som installerte strukturen. Enda vanskeligere er selvmontering av takheiser, som forut er ansvaret for produsenten eller dets offisielle mellommann.

Til slutt vil jeg merke at TV-braketten ikke lenger er et innfall, men en presserende nødvendighet. Takket være det er beboelsesområdet frigjort, er det mulig å bruke husområdet mer rasjonelt, for å beskytte barnet mot mulige skader og å skape et komfortabelt miljø for å se dine favoritt TV-programmer.

Utskrift av materialer er bare mulig med tillatelse fra administrasjonen og indikerer en aktiv lenke til kilden.

TV-brakett for tak: utsikt og installasjon

Den faste TV på taket ser bra ut i interiøret, laget i høyteknologisk stil. Et praktisk og moderne alternativ for å installere en TV i stua eller soverom er braketten. Denne enheten kan brukes til å montere utstyr på tak eller veggen, noe som er spesielt viktig for små rom eller rom på hoteller og hoteller. Takmontering av fjernsynsteknologi gjør at du kan spare ganske mye plass, perfekt egnet for moderne områder av interiøret. Flere detaljer om typer braketter for TVen og hvordan de skal installeres på riktig måte.

Monter TVen i taket

De fleste moderne leilighetene har en åpen type planlegging, så det er mulig å lage et uvanlig interiør for å fikse TVen på taket. Også å fikse TVen til taket er utbredt i boliger hvor det er mye plass - i dette tilfellet kan du installere et plasma.

TV med bred diagonal kan henges under taket og i små rom - på denne måten vil du spare plass og nyte et klart bilde.

TVen er festet til taket med en spesiell brakett, som kan variere i størrelse og form

Montering av TVen i taket har følgende egenskaper:

 1. Montering av TV-en i taket inkluderer skjult ledningene og kablene under taket, vurder dette.
 2. En suspendert TV prosjekterer den beste synsvinkelen, slik at du kan se et kvalitetsbilde fra et hvilket som helst hjørne av rommet.
 3. Hvis du har en åpen leilighet, så ta en nærmere titt på hengebrakettene, samt systemer som har svivelmekanisme, så kan TV-en roteres.

Et bredt utvalg fra forskjellige produsenter tillater at hver kjøper velger den nødvendige modellen. Men før du kjøper, bør du vite om typer forankringer og allerede velge det beste alternativet for deg selv.

TV på taket: Er det mulig

Når du kommer til butikken, bør du allerede vite noen ting som vil hjelpe deg å velge den beste modellen for å feste TV-en til taket.

Det er nødvendig å være oppmerksom på:

 • Materiale som taket er laget av;
 • Høyde på rommet;
 • TV vekt;
 • Skjermens diagonale.

Hvis du kjenner alle disse dataene, vil det være enkelt å velge festemidler, fordi alle parametere er skrevet på emballasjen til de fleste festemidler.

Ofte er TVen festet på taket i rom hvor mange mennesker samles

Spesiell oppmerksomhet bør følges til følgende to parametre:

I en bygning med konvensjonelle gulvplater vil det ikke være noen problemer med montering av festemidler.

For å installere festene til TVen, hold deg til følgende verktøy:

Trinnvis gjennomføring av arbeidet er som følger:

 • Merk vedlegget;
 • Bor de nødvendige hullene for festing;
 • Fest festet og fest det;
 • Sett ledningene i baren;
 • Koble stangen til festeanordningen;
 • Skru TVen og koble den til ledningene og kablene.

Hvis i huset ditt er takene laget av gipsplater, så bruk spesielle sommerfuglhuggere, de åpnes under skruing, noe som gjør at du kan fikse fast gjenstander i gipsplaten.

Brakett for å fikse TV-en til taket

Med braketten kan du feste TV-en i taket, det anbefales at du bruker denne enheten i små rom og leiligheter. Denne typen montering sparer mye plass og har samtidig fordeler. Hvis du bruker en rullebrakett for montering, kan du se på TV fra hvilken som helst del av rommet.

Det er braketter som tåler selv de største TV-ene

Det finnes flere typer brakettdesign for nøyaktig å oppnå det ideelle - les dem, deres fordeler og ulemper:

 1. tilbøyelig - Denne visningen lar deg vippe TV-skjermen, men bare vertikalt. Fordeler: Det tar litt plass, lav pris, enkel installasjon. Hellingsvinkelen når 25 grader, dette er den optimale vinkelen for visning av fjernsynsprogrammer i hjemmet.
 2. Svinge roterende - visning lar deg vippe skjermen i vertikal og horisontalplanet, noe som gir maksimal komfort, lett fra hvor som helst. Men dette er braketten struktur kompleks, noe som gjenspeiles i prisen. Også opptar denne arten mye plass.
 3. fast - denne typen kan trygt kalles den mest enkle og budsjettet, det tar ikke opp mye plass, men det er den mest pålitelige og holdbare. Den har ingen bevegelige deler, noe som gjør det umulig å endre TV-posisjon. En annen ulempe - kompleksiteten i installasjonen, må du velge høyde og plassering av monteringsbraketten svært nøye.
 4. overhead - vakker utsikt over braketter for de leiligheter med stor takhøyde, de er ofte plassert på offentlige steder, samt utdanningsinstitusjoner. Denne typen vedlegg tillater bruk av TV som en oppslagstavle, en interaktiv oppslagstavle i kjøpesentre og butikker.

Å vite om fordeler og ulemper ved typer braketter for TV-en din, kan du gjøre det riktige valget av ligaen.

Uttrekkbar TV fra taket

For ytterligere å spare plass i rommet, kan du bruke såkalte tak heiser. Disse fantastiske enheter kan dekorere både soverom og stue. Samtidig de er allsidige og egnet for rom med en moderne design, samt for ikke-aldrende klassisk design.

Uttrekkbar TV kan gi interiøret en elegant og dyrt

Når du installerer et slikt system blir å skyve en TV som kommer ut av taket. TV løft samtidig kan plasseres ikke bare på taket, men også i et skap eller i seng med tykke vegger. En slik anordning er festet en teleskopisk stang, som tilveiebringer bevegelse. Oftest er takbeslag brukt i stuer og hoteller, for å skjule TV, samt spare plass.

flere fordeler med taket av heisen kan identifiseres:

 • Plassbesparende;
 • Mulighet for å skjule TV på rommet;
 • På grunn av utformingen av TVen kan rulles, og gir den mest komfortable visnings;
 • Det er lett å installere, selv med sine egne hender.

Foreløpig løfter taket for TVer er svært populær på grunn av sin ergonomi og enkel installasjon, så sørg for å ta dem med til din oppmerksomhet, spesielt hvis du har en liten leilighet.

Installere en TV på taket (video)

Som konklusjon kan vi si at moderne våpen kan betydelig spare plass, skape et komfortabelt miljø for å se på TV fra hvor som helst i rommet. Et bredt spekter av gjør tilgjengelig for kjøp og installasjon av fester for alle. Hvis du har en liten leilighet, må du snu oppmerksomheten til de takbeslag - de hjelpe deg å skape en koselig atmosfære, og har nok ledig plass.

Takfeste for TV-installasjonsalternativer

Moderne taket design, interiør med hver bestått dag bringer inn i våre liv begrepet arkitektoniske stiler, nye former og materialer. Og så de vanlige fagene som hvitevarer, har ingen plass i en møbel vegg eller klumpete kabinett, fordi i mote helt forskjellige måter å montere kroppen og video - tak.

Brakett for LCD-TV på venterommet

La oss først forstå, hvor mye TV betyr avspilling i etterspørselen i samfunnet. Vel, for det første, i et boligområde har også endret begrepet plassering av interiør elementer, som rammet og TV-utstyr ved å redusere størrelsen.

Imidlertid kan den tradisjonelle modellen for en CRT også installeres i et rom helt annet - en arm av TV-en på taket gjør det mulig å gjøre det mest praktiske.

Montering utførelse CRT-TVer bruk av en takmontering

Tips: Når hver kvadratmeter boareal, deretter bruke braketter for TV, kan du betydelig frigjøre plass uten å miste funksjonaliteten av rommet.

For det andre, har TV lenge vært brukt mye mer utbredt enn det som var opprinnelig ment. Spesielt:

 • TV-ene er brukt som informasjonstavler (venterom, kontanter områder av flyplasser og jernbanestasjoner, bank institusjoner);
 • TV-en brukes som en demonstrasjon av alle typer reklame (supermarkeder, kjøpesentre);
 • TV-ene er brukt som en måte å tiltrekke seg oppmerksomheten til de besøkende (barer, kafeer, klesbutikker og sko).

TV som underholdningselement i fast food-kjeder

Med andre ord, behovet for takmontert TV og videoutstyr erfaring:

 • Boliger som krever frigivelse av plass uten at det går funksjonalitet og komfort;
 • Næringslokaler, hvor ønsket om å installere braketter for TV diktert av sikkerhetshensyn - denne TV vil ikke være i fare for skade.

Skjemaer takmontering systemer TV-utstyr

I dag er samfunnet for reproduksjon av TV eller annen video er tre typer enheter:

 • CRT-TVer;
 • LCD, plasma og LED-paneler;
 • Dataskjermer.

Følgelig vil når den festesystemer er også tilgjengelige, tar hensyn til de tekniske egenskapene til anlegg:

 • TV-brakettene til taket for å installere CRT-modeller;
 • TV takmontering for LCD og LED-paneler;
 • Braketter for feste dataskjermer.

Systemer for CRT-modeller

Denne typen TV er forskjellig stor størrelse og vekt, noe som tvinger produsentene av feste for å skape en ganske omfangsrik konstruksjon, slik at det å tilveiebringe en stabil stilling.

Strukturelt disse systemene består av:

 • En solid metallramme, størrelsen er større enn TV-størrelse;
 • metall plattform (Ettersom anordningen med denne konfigurasjon opprinnelig ment for gulvbasert);
 • System lar deg justere hellingen på TV.

Takfeste for CRT-TVer

System for montering LCD, plasma og LED-paneler

Til tross for den raske "vekttap" moderne TV, vekten av den nye modellen er ganske tung, noe som er grunnen til å velge en brakett for LCD-TV, bør du først ta hensyn til spesifikasjonene.

Tak-sidig brakett for LCD-paneler med maks belastning på 200 kg

For valg av festesystemet bør i utgangspunktet fastslå TV-innstillinger, inkludert:

 • Vekt LCD eller plasma skjermen;
 • Maksimal diagonal (32, 40,42,50, 61);
 • fiksering av standard (VESA eller annet).

Og allerede bare etter at du kan velge braketten for TVen og starte installasjonen. Hvis det ikke er mulig å finne ut TV-ens innstillinger, kan du kjøpe en universal brakett for takmontering.

Den største vanskeligheten av anordningen er at det ikke alltid er i stedet for installasjon av takfestet materialet er en monolittisk struktur (betong eller stål). Svært ofte blir de TV-brakettene som er montert på taket av gipsplater.

For referanse: I konstruksjoner av gipsplater har mange fordeler. For eksempel, i det faktum at alle kablene lett å skjule, særlig like mange brak modeller er også laget med en skjult befestigelse av forbindelsesledningene. Men mangelen på alltid det samme - en uakseptabel belastning.

Og hvis i stedet for festeteknologi TV ekstra gevinst er nødvendig, men det er teknisk umulig å gjøre, kan du få hjelp fra brakettene, med spesiell adapterplate for å fordele belastningen over et stort område.

Den mest kjente produsenten av takmontering systemer, og tilbyr en måte å løse problemet - det er et selskap kromax. Hennes modeller plattform for feste til veggen er den vanligste området.

Takmontering system for dataskjermer

Dette er kanskje den mest nytt element av videoutgang som må være i taket. Ofte er det brukt i store hypermarkeder, sport og medisinske institusjoner, hvor en stor takhøyde, slik at du kan vise informasjon om service.

Lette skjermer gjør det mulig å produsere våpen i en lett versjon som gir mange muligheter for deres posisjon på alle overflater. Nytten av denne festemetoden ligger i det faktum at:

 • han gjør bildet som vises på skjermen så mye som mulig tilgjengelig for visning eller lese;
 • Den beskytter utstyret mot faren for skade ved uhell (tilstede aldri viklet inn i ledninger og tilkoblingskabler).

Tak brakett for LCD-skjermer

Tips for å velge en takbeslag

Når du velger en takmonteringsbraketten for TVen, bør du bli kjent med sine spesifikasjoner:

 • angir et maksimalt tåler vekten av TVen,
 • for å angi området av diagonalene (skjermene for størrelse);
 • bestemme monteringssystem;
 • Tilstedeværelsen justering høyde og vinkel, etc.

Definition TV brakett System for etterlevelse

Referanse: I motsetning til andre metoder for fjernsyn installeringen av taket større tilgang av luft til å avgi varme. Følgelig sikrer dette automatisk en stabil temperatur, positivt påvirker holdbarheten av den elektroniske enheten.

Takmontert for to lukkede TV

For store områder ofte krever installasjon av to fjernsynsapparater, henholdsvis, av suspensjonen skal være utformet for den doble byrde. Velge brakett for LCD-TVer bes om å definere parametrene av TV monteringshullene.

I dag, de fleste TV-produsenter vedtatt standard VESA. Avstanden mellom festepunktene til TV-apparatet kan være:

Følgelig armer produsenter produserer produkter som oppfyller den generelt aksepterte standard, som er nødvendig for å indikere på emballasjen.

Tekniske egenskaper av den type takbraketten på emballasjen

Konklusjon: Taket brak - er ikke bare den praktiske designløsninger, men også evnen til å frigjøre plass betraktelig. Videre, da dette i limbo TV-teknologi i stor utstrekning beskyttet i motsetning til tradisjonelt plassert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

65 − 58 =