Tak tapet i Leroy Merlin

Bakgrunns Leroy Merlin

Bakgrunns Leroy Merlin presenterer et meget stort utvalg av arter, farger og teksturer av materialet. Velge type tapet avhenger av romtype, for eksempel for et soverom eller stue du kan bruke eventuelle tapet og bad eller kjøkken - vaskbar vinyl tapet. Produsent informasjon, en rekke materialer, prisene finner du i denne artikkelen.

Leroy Merlin - en velkjent firma som selger ulike etterbehandling materialer for reparasjon og konstruksjon.

 • selskapets historie begynner i 1923 da en fransk par Adolphe Leroy og Rose Merlin åpnet en butikk "Stoke-Amerika." Denne butikken har spesialisert seg på salg av amerikanske ting igjen av krigen. Kjøpere er svært aktivt kjøpte varer for bygging og reparasjon.
 • 37 år senere, ble butikken omdøpt Leroy Merlin. Etter 13 år, er nettverket Leroy Merlin utvide, og butikkene begynner å dukke opp i alle franske byer.
 • Ved begynnelsen av de to promille butikker Leroy Merlin vises i de europeiske landene. den første butikken ble åpnet i Moskva i 2004.

Prisene på varer i butikkene Leroy Merlin er svært rimelig, og et bredt spekter av varer vil plukke opp egnet alternativ.

væske tapet

Flytende tapet Leroy Merlin vil være perfekt for de som er lei av vanlig tapet, må du være limt. Dette moderne materiale for vegger regnes som en av de mest populære. Ifølge sin tekstur tapet ligner på gips, noe struktur er komplettert partikler av lys silke, bomull og cellulose.

Funksjoner av væske tapet Leroy Merlin:

 • Disse bakgrunns er en allsidig materiale. De er veldig enkle å dekorere veggen, er dette store bygge ferdigheter som trengs.
 • Før du starter arbeidet, små humper og sprekker i veggene, kan du ikke rydde opp som bakgrunns perfekt skjule alle disse svakhetene.
 • Ved liming er ikke sett bli sømmer.
 • Flytende tapet - pustende materiale. Det forhindrer utvikling av mugg og jordslag.
 • Skadede eller skitne områder av tapet du kan klippe og lime sin plass et nytt segment uten problemer.

Begynner å arbeide på tegningen på veggen av væske tapet, må man for å fremstille en bøtte for å rekonstituere pulveret.

Tapet må fortynnes med vann, bør temperaturen på hvilken ikke overskride trettifem grader. Blandingsforholdet av vann og bør være en til seks, respektivt. Når blandingen er ferdig, skal det stå i tolv timer.

Leroy Merlin tilbyr kundene et bredt utvalg av vakre og høy kvalitet vinyl tapet. Vinyl tapet kan være på papir og ikke-vevet bakside. Bakgrunn papirbasert egnet for stue eller soverom. Men vinyl tapet av ikke-vevet underlag kan brukes i kjøkkenet eller gangen.

Har vinyl tapet Leroy Merlin:

 • Bakgrunnen har høy styrke, så vel som motstand mot fuktighet.
 • Levetiden til disse bakgrunnsbilder er svært høy.
 • Lett å rengjøre.

Når vinyl tapet impregnert med klebemiddelblandingen og blir våte, de kan strekke seg, men når den er tørr, de krymper igjen. Derfor liming vinyl tapet bør være svært forsiktig og følge nøye med docking leddene.

Leroy Merlin nonwoven tapet fremstilt av cellulosefibre og polymerer. På grunn av denne strukturen tapet skaffe følgende funksjoner:

 • En høy grad av styrke.
 • Bakgrunnsbilder gi rom til å puste og hindre utvikling av mugg og mikroorganismer.
 • De er ikke gjennomtrengelig for damp og vann.
 • Non-woven tapet er i stand til å opprettholde sin form, har de ikke deformeres, ikke krølle og ikke krympe.
 • Tapet kan limes på veggen av en hvilken som helst struktur.
 • Før montering er ikke nødvendig å rette på overflaten av veggen.
 • Care dem blir utført ved hjelp av en støvsuger.

Under reparasjonsarbeid bør ta hensyn til at limet for non-woven tapet brukes ikke på bakgrunn selv, men på veggen. Denne metoden gjør det mulig å sy kantene av tapet uten problemer.

Mural Leroy Merlin egnet til å skape uvanlige stilig design av interiøret i rommet. Ikke bare gjør de tillater gi rommet en unik måte, men også å ta med en varm og harmonisk atmosfære.

Ved trekkene i Photo Leroy Merlin er det faktum at limet i rom med høy fuktighet. Leroy Marlen tilbyr en rekke alternativer som har en motstand mot vann. Før du kjøper må du nøye studere denne informasjonen på pakken.

Svært populære bakgrunnsbilder med bilder av natur. Dette mønsteret beroligende effekt på sinnet og lar deg å slappe av etter en hard dag. Leroy Merelen foreslår å betale oppmerksomhet til bakgrunns med bilder av nattehimmelen. De passer perfekt inn i ethvert rom, og spesielt på soverommet. Uansett hva bildet du velger, vil bakgrunnsbilder fra denne produsenten glede deg med utmerket kvalitet.

Silke av Leroy Merlin produsert av varm stempling teknologi. Sammensetningen av PVC tapet kommer med silke eller syntetisk. Silkeaktig tekstur tapet vises som et resultat av anvendelsen av skjermen utskrift.

Funksjoner silke Leroy Merlin:

 • En høy grad av styrke og motstand mot slitasje.
 • skjermen utskrift drift kan overstige ti år.
 • Helse Sikker komposisjon.
 • Bakgrunnsbilder er ikke redd for sollys, slik at de beholder sin opprinnelige utseende i lang tid.
 • Ved silketrykk ikke samler støv, kan de rengjøres med en fuktig klut eller tørr.

Wide tapet vil redusere antall ledd, så de er knapt merkbar.

Papir tapet Leroy Merlin er svært etterspurt blant kundene på grunn av det store antallet positive egenskaper. Disse inkluderer:

 • Naturlig sammensetning, som ikke er skadelig for helsen.
 • Et stort utvalg av farger og design.
 • Overkommelig pris.

Papir tapet delt inn i tre typer: simplex, duplex og triplex. Før arbeidet starter, skal alle veggene rengjøres og justert.

Når liming i rommet bør ikke være et utkast. Bakgrunnsbilder bedre å holde seg til et spesielt lim som gir sterk adhesjon av tapet til veggen.

For papir tapetlim har tre varianter:

 • universell;
 • For vinyl, tekstiltapet;
 • Lim med en syntetisk harpiks.

Vaskbart fra produsent Leroy Merlin består av papir og et dekorativt lag. Oftest de brukes til dekorasjon av kjøkken, bad og toaletter, som disse rommene er noen av de våteste.

Funksjoner vaskbare tapeter Leroy Merlin:

 • Tapet motstandsdyktig mot mekaniske skader.
 • De har en lang levetid,
 • Vaskbare tapeter universell.
 • Et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer.

Altfor ofte vaske slik bakgrunn er ikke anbefalt - det resulterer i en reduksjon i sin levetid.

Før montering av veggen vaskbare tapeter bedre samsvar med en kvern. Lim skal brukes både på vegger og på seg selv bakgrunn. Til tapet er godt fast til veggen, mens du arbeider i rommet bør ikke være et utkast.

Prising og innkjøp metoder

Prisene på papir tapet Leroy Merlin starter på 38 rubler per rull. Dyreste papir tapet vil koste 264 rubler per rull. Vinyl tapet kan kjøpes for 185 rubler, deres høyeste prisen på 1562 rubler per rull. Den dyreste ikke-vevd tapet kan kjøpes for 1082 rubler, og den billigste for 394 rubler.

Leroy Merlin prispolitikk tilsvarer kvaliteten. Rimelige priser på tapetet satt av det faktum at selskapet kjøper sine varer i bulk, uten mellomledd. På grunn av konstant tilsig av nye muligheter for tapet, har Leroy Merlin aksjer og reduserer prisene på varer av gamle samlinger. Kjøp en flis Leroy Merlin som mulig i vanlig jernvarehandel og nettbutikken. I noen av dem kan du finne rimelige, vakre og stilig tapet.

Kjøpte papir tapet til stuen i Leroy Merlin. Dette er ikke vårt første kjøp av tapet i denne butikken. Bakgrunn er det veldig bra, billig og veldig variert. Som alltid fornøyd med kvaliteten!

Ervervet vaskbare tapeter. På lime ingen problemer, ingen profesjonell hjelp ikke nødvendig. Og aller viktigst - kjøkkenet er nå en fryd for hele familien øyet. Vi tenker på å kjøpe en silke i stua.

For en uke siden gikk jeg inn i butikken Leroy Merlin og slett forelsket i væske tapet fra våre russiske produsenten. Prisen er svært rimelig, og kvalitetsnivået på importert tapet. Med sin mann pusset uten problemer.

balkong design kombinert med rommet.

Hvilket selskap er bedre å velge et laminat for en leilighet her.

funn

Bakgrunns Leroy Merlin er svært populære blant kundene. De tiltrekkes ikke bare rimelig pris, men også et bredt spekter av varer. Det viktigste når du velger tapet - det er basert på den type rommet som skal tapetsert. Om funksjonene i bakgrunnen og tips om bruk og omsorg for dem, i denne artikkelen vil hjelpe deg med å avgjøre valg og å håndtere reparasjoner.

Som tapetlim for maling forteller materialet.

Leroy Merlin kjærlighet - hvor du kan finne absolutt alt du trenger å reparere, mens prisene er ganske tolerant. Det kan sammenlignes med andre butikker av byggematerialer - selv med rabatt kort Leroy lønnsomt. Som for tapet, så er det en veldig rik valg. For enhver smak, lommebok og andre quirks. Jeg personlig tok væsken veggen - veldig fornøyd. Rommet ble forvandlet.

Flytende tapet valgt for terrassen til huset. Tidligere var det vanlig papir og de overlevde ikke slike forhold. Siden væsken er enkel å betjene, de slaktet alle støt, riper på veggen. Bare laget er tykkere noen steder å gjøre. Og stedet er ganske rå og våt, så vel som flytende wallpaper "puste", ikke formen på dem ikke vises. Den perfekte løsningen for slike rom.

Hvordan velge et tak tapet

Før man starter reparasjonsarbeider, løser hver av oss problemet med valg av etterbehandling materialer. Moderne bygningsmaterialer markedet tilbyr et stort utvalg av de mest ulike forslag. Blant dem er det billigere alternativer, er det også typer budsjett trimme. Blant de sistnevnte - taket tapet. Med hjelp av disse enkle å lage vakre og behagelig interiør. Bildet viser hva de gjør noen spektakulære stuer.

Har et utvalg av taket tapet

Praktisk tak tapet er ikke veldig forskjellig fra malerier beregnet for å lime på vegger, men de har sine egne særtrekk.

 1. Tetthet tak tapet er mye tykkere enn vegg prøvene. Ved fremstilling av to papirbaner presses sammen, i sluttproduktet blir oppnådd, som har en ganske tett stabil struktur.
 2. Bredden på bakgrunnsbilde på taket dobbelt så bred, lim dem så mye lettere.
 3. I Russland, på taket tapet er produsert av bare noen få produsenter. I Europa har det produktet som er beskrevet ikke eksisterer. Det er ingen klar separasjon av produkter, tar hensyn til sin funksjonelle belastning. Dette forklarer det faktum at den europeiske funnet i butikker prøver tak tapet er ikke mulig.
 4. Levetiden til innenlandske produkter er lang nok, men husk at det russiske tak tapet ikke kan males. Det er vanskelig å ta vare på dem, vaske taket vil ikke lykkes, så du må ofte, hvert femte år, for å gjøre reparasjoner i leiligheten.
 5. Nesten alle bakgrunnsbilde på taket med et mønster redd for sollys. De visne i solen.
 6. Du trenger ikke å nøye justere overflaten for liming tekstiler. Sprekker og chips, selvfølgelig, bedre å bli reparert. Bruk av moderne blander og respekt for deres søknad teknologi bidrar til å skape en helt flat overflate. Hvis det er primet, noen etterbehandling ligge perfekt.
 7. Du kan ikke bruke taket tapet i våtrom. De bare ikke vil holde og falle raskt.

Funksjoner av bruken av taket tapet rommet interiør

Enhver tak tapet mot flekker gir flere designmuligheter for etablering av et moderne interiør. Hvis du velger riktig farge på tak og veggmalerier, falt bildet på plass. For at det skal skje, må du velge samme mønster på bakgrunn av samme farge i forskjellige nyanser. Bildet viser hvordan det ser bra ut.

Uvanlige og koselig utforming oppnås når den klarer å kombinere med hverandre er forskjellige i farge og tekstur av stoff. For påmelding tak erfarne designere er noen ganger kuttet fra bakgrunnsmotiver og lime dem rundt lysekrone eller på omkretsen. Neste bilde viser hva dette slår ut.

Den som velger som etterbehandling taket tapet er lite sannsynlig å ønske å være i svart-hvitt hvitt. Men velge riktig fargerike tegningen på egen hånd er ikke så enkelt. Uten en smak av interiøret vil være klønete og kutte øyet. Husk hvordan profesjonelle make-up - fokuset er på en ting: Hvis den tildelte taket, må veggene være monoton, og vice versa. Bildet viser mottak av korrekt registrering av et lyst interiør.

Dersom en leilighet må velge dekorasjon vegg og tak tapet av samme farge, må de to flyene av krysset skilles med skarpe linjer. Som de gjøre bedre bruk av listverk eller listverk. Hvis takhøyden tillater det, deretter komme godt med falske bjelker mørkt. Bildet viser tydelig hvordan å dele plass lignende tilbehør.

Dette kan forklares ganske enkelt: en lys taket gjør rommet lyst og luftig. Og dette gjelder for små leiligheter. For rom med stor takhøyde brukt en omvendt mottak. Han er vist på bildet nedenfor.

Mange vanlige folk, gjør reparasjoner på sine egne rom, tankeløst plukket for å lime taket blå eller rosa bakgrunn. Og så vet ikke hvordan du skal velge et par av dem for å lime vegger. For å unngå slike feil, er det viktig å forhåndsvelge den beste kombinasjonen, gitt karakteristikker av rommet og dens funksjonelle formål.

For eksempel, er det best å lime tapet på taket glødende et barnerom, for utsmykningen av soverommet bør velges stoffer dempede farger med en myk pastell palett. I stuen med et lavt tak, kan du velge bakgrunnsbilde med bildet av blå himmel med skyer. Se på bildet, hvor vakkert det ser ut som en variant i utformingen av moderne livsstil.

Det ser vakkert eventuelle kombinasjoner av lyse og mørke nyanser. Deres skjøter må dekke de ekstra dekorative striper. På bildet viser hvordan denne teknikken ser bra ut i det indre stuen.

Hva slags tak tapet ser flott ut i rom med stor takhøyde? For deres design er bedre å velge stoff med et stort mønster. Men selv i dette tilfellet er det nødvendig å ta vare på ekstra belysning. Ellers vil finishen bokstavelig talt presse og føre til negative følelser.

For registrering av de høye tak er tillatt å bruke taket tapet med uskarpe litt uskarpe ornamenter mørk skygge. Eksperter anbefaler at du velger dette alternativet for soveværelset (hvilken effekt resultatet vil bli vist i bildet).

For å visuelt redusere høyden på taket spesialister ofte bruker en annen teknikk - taket tapetlim ikke bare på toppen, men fangst av del av veggen. Hva er resultatet sett i bildet.

Hvordan velge en farge, hvilke ideer kan brukes i interiøret - der svarene på disse spørsmålene allerede er oppnådd, er det viktig å løse et annet problem - for å bli kjent med mangfoldet i eksisterende utvalg. På salg kan du finne bakgrunns taket av fem arter:

 1. Ordinære, hvite korrugerte valser (webs bredde er 53 cm, lengden av en rull - 10 meter). Du kan velge et slikt alternativ når du trenger å raskt og rimelig lage taket hvitt. Farge det så vil det være umulig. Men utvalg av teksturer gjør det enkelt å improvisere når du oppretter klassisk interiør.
 2. Importert tak tapet for maling. I Russland, som selger malerier, laget i Tyskland. De er gode, vakker, allsidig. Maling teksturer som vanlig lateksmaling med en valse.
 3. Flinlize - holdbar vaskbare tapeter, som er laget av tekstiler basert på komprimerte cellulosefibre. Flinlize vanligvis har skinnende bilder. Mangfoldet av farger og teksturer er utrolig. Gloss bidrar til å gjøre rommet elegante, blanke tak se bra ut i stuen og på soverommet. Før du velger å svare på spørsmålet om hva fakturaen er bedre, er det viktig å ta hensyn til en viktig faktum - flinlize er svært dyre - opp til fem ganger dyrere enn konvensjonelle tak tapet. Men dette faktum er dekket deres holdbarhet. Tapetlim er nødvendig når reparasjoner i leiligheten er på femten eller tjue år.
 4. Glassfiber tapet - er et annet godt alternativ, som er verdt å legge merke til. De er ganske holdbare, break glass er umulig, ikke absorberer fuktighet, ikke redd for endringer i temperatur, har de ikke slites ut, og ikke eldes med tiden. Maling slikt tak tapet kan være fem eller seks ganger. Men på tross av slike utmerket ytelse, glass fiber klut brukes i bolig interiør ganske sjelden. Og alt fordi de er veldig dyre, dyre og lim som de er limt til underlaget. Lim forbruket er svært høy - to ganger mer enn med flinlize.
 5. Serigrafi - et flott alternativ for utsmykningen av taket. Denne typen tapet - en slags vinyl ruller med papir grunnlag. Det øvre lag var visuelt simulerer silke struktur. Stoffer har en ganske lyse farger, blanke stiftelser som ikke falmer i solen. I likhet med tapetlim på taket i tilfelle at det er nødvendig å skape effekten av elegant luksus. På bildet kan du se hvor fint det ser silke i interiøret soverom med uregelmessig geometri.

 • Flytende tapet er også ofte brukt for utsmykningen av taket. De er miljøvennlige, vanndamp permeabilitet, dersom den er skadet mye, vil det være enkelt å gjenopprette. Den største fordelen med denne utførelsesform - ingen sømmer, har slike materialer ikke brenne, ved hjelp av det er mulig å dekorere taket uten dens innretting. Flytende tapet - nok lovende materiale, selv om det er svært forskjellige tekniske egenskaper ved roll bladene.
 • Fra ovennevnte kan vi trekke en konklusjon: du kan bruke taket tapet å designe alle rom, alle rom med forskjellige takhøyder. Tilstedeværelsen av strukturelementer ikke interfererer demonstrere fordelene ved et slikt valg. Det er viktig å utføre de riktige valg typer, teksturer, farger og mønstre. Denne artikkelen og publiserte bildene spør, i hvilken retning du må flytte for å skape en lys individuell interiør hvis du ønsker det.

  Ved hjelp av dyktige ledetekster, er det lett å skjule feil og markere de rommene på deres verdighet. Vi håper at videoen er plassert i slutten av artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan uavhengig holde seg til taket valgt ruller.

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  Bakgrunnsbilde på taket

  Leroy Merlin RU

  GRATIS - på Google Play

  Leroy Merlin RU

  GRATIS - i App Store

  Velg din by:

  Velg din favoritt butikk:

  • = 0 model.price_range.max> 0 || isFiltering (88888) "> Pris

  Favoritten butikken

  © 2018 Leroy Merlin Russland

  Fortsetter med vår side, godtar du

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  8 + 2 =