Tak i barnas rom

Stretched tak i barnehagen: 60 beste bilder og ideer

Det lyseste rommet i hele huset er et barnehage, hvor foreldrene lager en spesiell komfort for barnet. Korrekt utforming av vegger, tak, valg av møbler og tekstiler garanterer barnet en sunn søvn, en økologisk situasjon og trygghet. Taket er det faktum at han ser barnet, våkner opp hver dag, kan det være svært underholdende og selv informativ når det gjelder himling i barnehagen.

Typer av strekninger til barneværelse

Det finnes et bredt utvalg av taktyper, i henhold til utformingen de er delt inn i:

Tak på et nivå er den mest økonomiske, ikke gir seg til deformasjon under temperaturendringer, krever ikke komplisert vedlikehold. Stort utvalg av farger og tegninger, det er mulighet til å lage fotoutskrifter og skape et unikt barnas rom.

To-nivås strøkloft til barnehagen er laget av gipspapp og profiler, som lerretet strekkes ut. Det gjøres oftest fra forskjellige lerruter (i farge og tekstur), noe som gir et interessant resultat.

Linjedesignene kan være både glatte og buede, og geometriske korrekte, klare, spotlights, dekorative anheng skaper en individuell design. Dette taket skjuler taket i taket taket, skaper soner i rommet, hva er dens fordel og popularitet.

Buet form er egnet for de som ønsker å skape en jevn overgang fra taket til veggene i form av en kuppel med variert nivå av skråning. Effekten av sjøbølgen eller sanddalen skaper bølgende tak i forskjellige høyder og dyp. De er installert på hele rommet, eller langs en vegg.

Taket med lydisolering vil være svært nyttig i barnehagen, spesielt hvis det er en leilighet i en panelet leilighetsbygning. I dette tilfellet, før montering av taket, monteres en akustisk fiberkonstruksjon som fungerer som en membran og absorberer lydbølger.

Fordelene og ulempene med strekkloft i barnas rom

Pros av strekkloftet i barnas rom:

 • En enkel og billig måte å skjule ujevnheten til taket, kommunikasjons- og ledningsnettene;
 • garanti fra produsenten - 10 år, men med riktig drift tjener det mer enn 40 år;
 • krever ikke spesiell forsiktighet, det tørkes av støv ikke mer enn en gang i året med vanlig klut eller i ekstreme tilfeller med glassrenser;
 • Ikke la støvet, sprinkled whitewash forbli inni, når det ikke overhaler vannet på gulvet, vil det ikke skade PVC-belegget;
 • selv uten lyd og termisk lag skaper lyd og varmeisolasjon, akkumulerer ikke statisk elektrisitet, så det er trygt for barn;
 • Når du installerer et enkeltnivådesign, beholdes plassen, minimumsavstanden er 2 cm;
 • Lett å installere og demontere (1 dag), forutsatt at den utføres av mesteren;
 • individuell opprettelse av strekningen av barnas rom på forespørsel fra barnet ved bruk av fotoprints med mettede farger;
 • mold er ikke dannet, tillater ikke fuktighet, miljømessig trygg;
 • elastisk, men ikke revet, tett og pålitelig i drift.

Fra minusene skal det bemerkes:

 • vil ikke motstå den mekaniske innvirkning av saks, kniv, andre stikkende gjenstander;
 • Uavhengig av egne hender er strøkloftet i barnehagen ikke installert;
 • Ved installasjon av lyskilder må varmespredning beregnes;
 • individuell fabrikasjon tar tid;
 • Prisvariasjonen er avhengig av lærredets materiale og kompleksiteten av designet.

Funksjoner av valg av stretch takdesign for barn

Når du velger et tak for barnehagen, må du være oppmerksom på barnets alder, kjønn og preferanser, og ta også hensyn til det praktiske, farge og økonomiske elementet i prosjektet.

 • Et barn under 7 år kjenner verden i spillet, så utseendet på rommet bør oppmuntre barnets interesse, det er best å velge et lerret med eventyrets helter, fargerikt fotoprint med en morsom historie.
 • Barn fra 8 til 12 år vil gjerne observere kosmos, planeter og dyr, en levende skildring av naturen.
 • For barn 13-17 år er det en passende design med mønstre og ornamenter for meditasjon og løfte lasten fra øynene.

Du kan installere et universelt strekkloft i barnehagen uten utskrift eller mer interessant - taket med en stjerneklar himmel med flimrende effekt. Valget av farger er også en viktig del av løsningen på problemet, vil en aktiv barnet nærmer taket mild og beroligende farger (myk blå, blek rosa).

Når du deler barnas rom i soner, er den gule sennepfargen best over skrivebordet for å opprettholde mental aktivitet. For å unngå hodepine, anbefaler psykologer ikke å laste rommet med lyse, skrikende farger (rød, oransje, lysegrønn). Det er best å velge en matt tekstur for å skape en grovhetseffekt og glanset for å skape en speil effekt.

Strekktak i barnehage for jenter

Strammet tak i barnehagen for jentene er preget av sin glans, avhengig av alder kan det være en favoritt tegneseriefigurer, favoritt skuespillere bilde, bildet ditt, blomster. Lyskilder er installert på noe sted, taket skal være i harmoni med den overordnede utformingen.

Strekktak i barnehagen for gutten

Spenningsloft i barnehagen for gutten har også en rekke designalternativer. Det avhenger av barnets hobbyer: fly, biler, skip, lyse og rolige toner, bildet av kosmos, dinosaurer og tekniske strukturer.

Kreativt strekkloft med fotoprint i barnehagen

Hver foreldre og barn kan lage sin egen unike stil i barnehagen og uttrykke sine evner ved å skape sitt eget tak. Moderne utskrift gjør det ikke bare mulig å velge malte tegning, men også å sette barnets tegning på et PVC-lerret, eller et annet bilde. Det kan være en gjengivelse av et kjent maleri, et minneverdig bilde, en illustrasjon av et magasin og så videre. Blekk er fuktresistent, trygt og brenner ikke ut. Kostnaden avhenger av bildene i bildet.

Lyskilder i barnas rom

Når du installerer et strekkloft i barnas belysning, spiller en svært viktig rolle. Riktig installerte lyskilder belyser rommet, spesielt arbeidsplassen til barnet, den sentrale delen der han spiller. For disse formål er det praktisk å bruke armaturer med lysstyrkekontroll, noe som gjør det mulig å lage myk belysning om kvelden og om natten.

Å velge et tak på flere plan er den riktige avgjørelsen om målet er å øke barnets selvorganisering, slik at et tak deler barnas rom inn i rekreasjonsområder, spill og studier. I dette tilfellet er lyskildene installert over skrivebordet og over spillematten, kan restområdet dekoreres med gulvlampe.

Foto strekkloft i det indre av barneværelset

I bildene nedenfor - eksempler på bruken av strekkloft i barnas rom.

Foto 1. Et barns rom på 8-12 år tilsvarer hans interesser, et tak på en nivå på gipsplattformen etterligner en klar himmel og utfyller rommets overordnede utforming.

Foto 2. Barnas rom for småbarn-tvillinger i milde toner av fiolett, egnet for både jenter og jenter. Korrekt plassert lyskilder belyser hele rommet. Taket harmoniserer med gardinene og nyanser veggene.

Foto 3. Et rom for en gutt opptil 8 år bidrar til utviklingen, et verdens kart på taket utvider sin nysgjerrighet og interesse i detalj, vil være passende for dette rommet og i voksen alder.

Foto 4. Delikate peppermyntefargene på veggene er kombinert med det turkise taket, noe som gir en plass til våren våren klarer for et eventyr. Denne designen er egnet for barn i førskolealderen.

Foto 5. En tenårings rom er forskjellig fra selvbeherskelse og individuell design på samme tid. Stretch insert i taket med intern belysning skaper effekten av flimrende stjerner.

Foto 6. Typisk barnebarn forskole gutt er forskjellig blå overflate av veggene, blå tekstiler. Fantastisk fotoutskrift på strekningsduken kompletterer hele utformingen av rommet.

Foto 7. Rommet til gutten vil bli dekorert med et enkeltstrekningsloft laget av blank PVC-dypblå og vil være passende for alle romdesigner.

Foto 8. Grønn farge beroliger og hjelper til med å slappe av. Grønne blomstermønstre på et hvitt lerret ser harmonisk ut i dette barnas rom.

Foto 9. Barnas rom for de yngste skal være godt opplyst, ventilert, rent og interessant. Det siste punktet er realisert ved hjelp av en uvanlig taksky, laget av gipsplater og en bårer.

Fant en skrivefeil? Velg fragmentet og send det ved å trykke Ctrl + Enter.

Din interiørdesign guide

Barnas interiør skal være trygt og vakkert, og til og med harmonisk. Alt dette er grunnlaget for riktig formasjon av personligheten og dannelsen av psyken. Monotoni i barnehagen er ikke velkommen, så vel som overdreven detaljering og variegasjon. Alle elementene i romdesign er viktige - både veggene, gulvet og vinduets åpning, men spesiell oppmerksomhet til taket.

Tross alt virker standard anbefalinger som å male taket i hvitt ikke i barnehagen, hvor myke pastellakenter foretrekkes som bakgrunn og lyse farger. I tillegg må taket være originalt og vakkert - og hvorfor ikke?

Gipsplansloft i barnehagen

Gipskartong er miljøvennlig materiale, enkel å bruke og lar deg lage en rekke design.

Med hjelp av GKL kan du enkelt justere eksisterende overlapping uten komplisert forberedende arbeid, skjule elementer av ledninger eller ventilasjon, isolasjonsplate eller lydisolert materiale.

Fra gipsokartona perfekt flat enkeltnivå tak eller kompleks multilevel strukturer, suppleres med dekorativ belysning fra LED-bånd. Det er også enkelt å plassere takkroner og spotlights for funksjonell sonering av rommet.

Men ulempene med gipsplater er også til stede. Så selve materialet er billig, men for installasjonen er det nødvendig å kjøpe spesielle profiler som øker kostnadene ved bygging betydelig. I tillegg er gipsvegg tung, og en person som gjør installasjon av taket er problematisk.

Ringe og justere rammehøyden tar opp mye tid, og i ferd med å montere platene, er deres beskjæring mye søppel. I tillegg utformingen av FCL har behov for fin finish - ytterligere tetting av skjøter, puss, maling eller tapetsering.

Funksjoner av bruk av himlinger

Med hjelp av moderne himling kan virkelig forandre barnehagen. Effekten av blå himmel, solskinn, fallende stjerner, noen eventyr motiver - alt dette er mulig takket være de lerreter med fotoutskrift.

Fordelene med en strekning taket er at det ikke krever etterbehandling og umiddelbart etter installasjonen er klar til bruk. Noen anbefaler ikke å bruke det i barnehagen, fordi spenningen stoff laget av PVC, som er "ikke puster".

Men til tross for sin syntetisk opprinnelse, er PVC-materiale anses å være ganske trygt - men bare velge høy kvalitet dekning, med alle de nødvendige sertifikater. Som for klimaet, vil barnet fortsatt å tilby høy kvalitet ventilasjonssystem for å hindre luft stagnasjon.

Blant fordelene med suspendert strukturer:

 • høy hastighet av installasjonen;
 • attraktivitet og estetikk;
 • unik design;
 • muligheten for å installere innebygd belysning - LED strimler og lyskastere;
 • Støv- og smussavvisende egenskaper;
 • hypoallergene;
 • antibakterielle;
 • mulighet til å velge ikke bare fargen, men også tekstur - det er enda en unik speil og satin overflate;
 • brukervennlighet.

Council. Spesielt bra i barnehagen ser blanke tak. De er i stand til visuelt utvide plass, øke høyden av lokaler, skape luftig atmosfære, takket være dets reflekterende egenskaper.

Som for fargen på strekningen taket for barna, kan det være noe. Men det er bedre å velge en varm, naturlige nyanser som ikke forårsaker irritasjon.

Forresten, et godt alternativ for et barnerom er å bruke kombinert falske taket i gipsplater som kombinerer med spennsteg. Dette designet alternativet lar deg skape dybde og perspektiv i verdensrommet, men er også godt egnet for funksjonell zoning problemer.

Forresten, profesjonelle designere hevder at den mest harmoniske ser de kompositt belegg som er 2 meter kvadrat PVC-film har en kvadratkilometer. meter av gips.

tak maleri og stikker tapet

Og maling og bakgrunnsbilder - dette er de beste alternativene for budsjettet er ferdig taket. Men, og å navngi og upraktisk, og kan ikke være stilig - som beige eller hvit farge anses å være universell og vil passe inn i enhver stil barne enda et tema.

Du kan bruke vannbasert maling og tapet, for å spare og ikke bruke en masse penger for å fullføre det fortsatt er 3-4 år blir nødt til å endre seg. Dersom en slik løsning du tror er for kortfattet, kan det "komplisere" - med hjelp av farger er unike malerier, og i stedet for en enkel bakgrunn, kan du bruke nettet til å FOTOPRINT.

Bare ikke glem at denne metoden av design taket vil kreve at du forbehandling - til taket viste seg spektakulære, bør det være glatt.

Funksjoner Valg av belysning

Flott lys aksent i barnehagen vil gi lys, og det er ønskelig å velge veggen og taklampe fra samme kolleksjon, eller i det minste i samme stil.

Den mest effektive alternativet - det lyser, minner om himmellegemene, romskip, ballonger eller teknikk.

Som dekorative belysning egnede fluorescerende stjerner, som vil glede barnets myk glød om natten, samt spesielle projektorer for å se den glitrende stjernehimmelen har blitt særlig realistisk.

Og ikke glem at i barnehagen på taket, er det ønskelig å gi et flertall av punktkilder - for hver av de angitte områder i rommet. Og ønskeligheten av muligheten til å justere lysstyrken.

Stiligste og mest populære design for taket i barnehagen

Hvis rommet er laget av et lite barn, i første omgang i popularitet er sol og skyer, himmelen. Det kan bruke standard papirbanene med mønstre - deres plaster lim på hele området av taket eller plassert i en pre-forberedt "nisje", dypere gipsplater.

Glossy lyse taket vil også være et godt valg - frykter at han også vil redusere den visuelle høyden på rommet, er det ikke nødvendig - faktisk eier av rommene er av middels høyde, og forskjeller med 15 cm, vil det ikke engang merke til. Spesielt fordi å se på interessante bilder på så kult taket.

Blant de populære barnetegninger for taket er også å gi et bilde av solen - takket være sine varme stråler av dere kan "gjenopplive" plass, fyll den med naturlig varme og komfort. Du kan tegne solen, bruk en stilisert gul sirkel av gips eller tak med realistisk FOTOPRINT.

Og du kan lage den perfekte combo alternativ fastsatt i gips lim utformingen av gule glass. For disse innskudd utført et spesielt lys - og i taket i barnerommet vil skinne sin egen sø

Council. Hvis du er ute etter et komplekst tematisk mønster, så det beste valget - det er tak med fotoutskrift. Racerbiler, sommerfugler, daggry himmelen, eller til og med noen med panoramautsikt over fjellene, åstedet for tegneserie - alt er tilgjengelig.

Hvis det er utstedt for en studenthybel, så komme i forgrunnen er ikke tegneseriefigurer, og "voksen" hobbyer. I dette tilfellet bør taket være en logisk videreføring av temaet for interiøret. For eksempel i barnehagen for en gutt i en nautisk tema valgt blått tak, hvit eller lys brun farge, som - bildet av et kompass eller en vind rose. En jente i rommet ville være hensiktsmessig, eller til og med rosa skyer blomst eng, og mer - fargerik polka dot print, som minner om konfetti.

Blant de ikke-standard løsninger er det også verdt å merke seg at taket trim barnehager stiliserte bobler på vannet. Den er skapt av den oppsiktsvekkende kombinasjon av lys og matt blå blank PVC-film. En gipsplater, malt matt maling og PVC film med lys fra LED strenger, kan det være en ekte "river" strømmer direkte til taket.

Flyvinduer, trim vinduer, en original kombinasjon av geometriske figurer som tilsvarer konfigurasjonen av rommet - kan eksperimenter i utsmykningen av taket for barna settes. Men enda bedre gi metoder for trans strukturer som hver gang du trenger å re-stick tapet, ikke endrer seg radikalt taket.

Noen flere ideer taket klaring

Barnas idrett kompleks til huset - direkte energi i riktig retning

Lekehus for barn - hvordan du skal velge, for å virkelig ta babyen?

Å gjøre hjemmet trygt for en baby - hva tilpasninger trenger?

Interessante ideer for lagring av leker - sette ting i orden uten problemer

Velg en bordlampe for student - ta hensyn til alle nyansene

Barnas kommoder - velge lagringssystem i henhold til reglene

Hva bedre å gjøre taket i barnerommet?

Barnerom - et sted for kid spill. Eventuelt noen dristige design beslutninger, men noen materialer er ikke tillatt. For å gjøre den riktige avgjørelsen på etablering av det indre av barnet må følge de spesifikke anbefalinger.

 1. Alle materialer som brukes i barnehagen bør ikke føre til skade på kroppen til barnet. Det er derfor viktig at ethvert materiale som brukes i dette rommet har vært allergivennlige og miljøvennlige. Produsenter være spesielt oppmerksom på denne faktoren, så butikkene du kan finne nesten alt du trenger og sikre rommet barnet og til rimelige priser.
 2. Spesielt årvåken for å være valg av taket i barnas lekerom. Det bør ikke være en kilde og en støvsamler. Taket skal være lett å rengjøre både i tørr og våt rengjøring.
 3. Anbefaler bruk av holdbare byggematerialer for fôr taket overflaten, siden barn kan spille en svært aktiv og ofte noen leker kan skade vendte overflate.
 4. Ofte taket er en tematisk videreføring av tapet. Dette vil legge harmoni og vil gjøre et unikt bilde i spillrommet. Og med en rekke designløsninger vil det ikke være noen problemer. Dette taket vil ikke bare se vakker, men også legger unikhet til den generelle innredningen.

Typer av tak, sine fordeler og ulemper

Strammer. Dette er den mest vanlige varianten av dekorere et barnerom. Denne typen taket betydelig forvandle favorittsted for barns lek.

 • himlingen prefabrikkerte;
 • attraktiv og estetisk design;
 • unikhet;
 • det er mulig å installere noen modeller av innfellingsarmaturer;
 • et slikt tak ofte utstyrt med flekkresistente egenskaper;
 • for det meste hypoallergene;
 • det ikke akkumuleres bakterier;
 • valg av materiale og utforming;
 • enkel drift.
 • Syntetisk. Et slikt materiale er en damp, noe som innebærer at stillestående luft i rommet, for derved forstyrres inneklima. Når den kombineres med andre kunstige materialer (for eksempel vinyl tapeter), vil luften i rommet vil være skadelig for babyen.
 • Lav styrke. PVC-filmen som ligger under himling, lett utsatt for mekaniske skader og riper. Derfor, når aktive barn leke, det kan lett bli skadet.
 • Betydelige kostnader. Dette alternativet er det dyreste ordningen. Barn vokser fort, de har smak og preferanser er i endring. Over tid, kanskje foreldre må tenke på å endre utformingen av taket. Og dette er igjen en masse kostnader.

Spesielle kvaliteter har en blank modell.

 • øke den visuelle plass;
 • De har reflekterende egenskaper.

Vær oppmerksom på at bruk av denne type tak, er det ønskelig at høyden på rommet var ikke lavere enn 2,5 m, siden en slik struktur i lav høyde vil legge press på barnet, og det vil være svært vanskelig og frustrerende.

Et slikt tak i spillrommet kan installeres, er det imidlertid nødvendig å lytte til noen av anbefalingene:

 • Vi trenger å erstatte syntetiske materialer i det naturlige;
 • følge konstant ventilasjon av rommet;
 • bruke en himling tekstiler med mikro-ventilasjon;
 • ta hensyn til de materialene som du kjøper - de må ha kvalitet sertifikater og møte europeisk standard system.

Goodies

 • Hypoallergene og miljøvennlig materiale, fordi gips - det eneste naturlige råmaterialer: papir og gips;
 • Gode ​​varmeisolasjonsegenskaper. Slikt materiale holder varmen godt. Dette gjelder spesielt for de øverste etasjene,
 • God lydisolasjon;
 • Utmerket holdbarhet;
 • Det er mulig å legge inn noen belysning og dekorasjon komponenter;
 • Omfattende fantasy. På grunn av sin smidighet og enkel håndtering av slikt materiale er lett å jobbe med. Det er massevis av forskjellige design finner;
 • Maskering. For gipsplater kan skjule alt: taket overflateruhet, mangler og forstyrrer kabelen. Men til slutt får du en helt glatt tak;
 • Motstand mot brann. Når bare papirdekselet temperaturen stiger antennes, røye og gips bare;
 • Akseptabel for prisen. Kostnaden for dette materialet vil være mye billigere enn konstruksjonen av en spenning eller falsk tak;
 • Bestandighet mot fuktighet;
 • Mulighet for delvis utskiftning av den skadede del, og ikke hele strukturen;
 • Mulighet til å lage taket på flere nivåer.
 • Montering av gips taket tar mye tid og på grunn av den store vekten av gips krever ekstra hender.
 • Ytterligere materialer er nødvendige, noe som fører til en økning i kostnadene av sammenstillingen.
 • Taket vil bli lavere med 5-10 cm.
 • Det krever etterbehandling. Dette tak er nødvendig for å avgrense: det er nødvendig å kitt, maling, forsegle forbindelsesknuter. Men det er verdt å betale oppmerksomhet til kvaliteten på materialene, da de kan inneholde skadelige stoffer for barnet.

Med gips og ulike typer belysning, kan du selv lage en historie fra en rekke eventyr som barnet selv kan endre takket være spill av lys. Det hele avhenger av fantasien til foreldre og deres fantasier.

positive aspekter

 • Lav pris.
 • enkel konstruksjon.
 • Enkel å betjene.
 • enkel installasjon og fjerning.
 • Forskjellige former og mønstre.
 • Ikke nødvendig å forhånds justere takflaten på grunn av volum kvaliteter av denne type kledningsmateriale.
 • Visuelt vil taket ser glatt.
 • Endringen i høyden på rommet er nesten ikke følt i sammenligning med andre kategorier av kledning materiale.
 • Lett å klippe og behandle eventuelle stoffer.
 • mister sin farge fra solens stråler;
 • brennbart materiale og er meget lett antennelig;
 • skjøter mellom flisene vil være synlig;
 • under et dekkmateriale er det umulig å skjule ledninger og kommunikasjon.

Nursery egnet alternativ male himlingsplater i forskjellige farger - dette vil gi barnet en lykkelig humør, og vil gjøre rommet lyst og uforglemmelig.

I gamle dager var det mote å skille farger etter kjønn: gutter - blå, og jenter - rosa. Og i regenerering av barnas rom er helt upassende. Rosa farger skygge er irritabel og blå - kald, uten å lene seg mot tettere kommunikasjon og til enhver aktivitet.

Det beste alternativet arrangement av et barnerom eksperter mener en kombinasjon av varme toner med små lokale flekker av sollys. De bør være plassert akkurat der barnet er mest vant til å bruke tid.

Det anbefales å utføre arbeidet overfor en slik måte at tak og vegger var en enkel tematisk fokus.

Aldersgruppe - en svært viktig faktor som bør alltid tas i betraktning ved avregning alle rom. Sammen med det, må vi ta hensyn til naturen av barnet, og hans hobbyer. Lyse farger - oransje eller gul - for å hjelpe barnet til å være fokusert, og det beste alternativet ville være å plassere disse nyanser i lekeområdet eller på en trening bord. Å losse nervesystemet vil hjelpe en grønn-blå farge på vegger og tak i barnets rekreasjonsområde.

Fra perspektivet til psykologi, er det flere fargepaletter for å oppgradere et barnerom:

 • Hvit. Nøytral og universell farge.
 • Green. Harmoni med naturen, hjelper barnet mer mottakelige for slike følelser som rettferdighet og ansvar.
 • Gul. I dette rommet barnet er i stand til å utvikle sine mentale evner så mye bedre enn noen annen farge innredning.
 • Blå. Perfekt for den kreative sinn.
 • Blek rosa. Bærer femininitet og sentimentalitet.

For et lite soverom i første omgang i design, selvfølgelig, er solen, himmelen og skyene. Tapet med mønster må oppfylle sikkerhetskravene: være ufarlig. Derfor er det best å bruke papir tapet, som er limt på det klargjorte taket over hele overflaten eller i et spesielt spor - nisje - gipsplater.

Stråler fra solen er i stand til å friske opp rommet rundt barnet og gjør rommet koselig og varm. Du kan velge å utføre en tegning av solen eller bruk til dette formålet himlingen med bilde av en lys søn En annen stor versjon av utførelsen av emnet - bruk av innsatser av glass gul bakgrunnsbelysning i gips. Når lyset ditt barn vil få den mest ekte hjemmelaget "honning".

Et annet populært alternativ ordning barnerom taket er en simulering av en stjernehimmel. Gutten vil bli henrykt av slik skjønnhet.

Dette taket vil hjelpe bli kvitt den lille prinsen overstimulering, gi en søt drøm, og bedre trivsel. Eldre barn vil føle et utbrudd av energi og inspirasjon.

Slik estetisk alternativ er meget som et barn. Jo flere som foreldre er ikke spesielt dyrt. De fleste av disse bakgrunnsbilder - et miljøvennlig produkt, fordi deres foundation - papir. Produksjon av denne kategorien av stoffet tillater bruk av de mest avanserte teknologier, bruke lyse farger og dermed gjøre rommet ser ut som et barns eventyr.

 • egnet for mindre rom fordi centimeter under merkelappen "ikke stjele";
 • enkel å betjene, stokk og fjerne;
 • rimelig pris;
 • visuelt utvider plass;
 • muligheten for scenevalg preferanser baby.
 • Hardkantstingmønster når det er delt i et antall striper;
 • ved høy fuktighet plass forsvinne utførelser med papir og tekstil tapet.

3D bakgrunnsbilder er litt forskjellig fra den vanlige. For det første er bruken av denne kategorien av etterbehandling materiale ikke anbefalt i et rom med lav takhøyde, fordi denne type kledning taket trengte litt plass til å lage volumet. Dernest kriteriet om prisen er mye høyere enn normalt.

Det finnes flere typer av en slik innredning:

 • et panel med et mønster av liten størrelse;
 • bilde av flere komponenter;
 • panoramisk vegg som sitter både på veggene og i taket;
 • Mural med bakgrunnsbelysning. Denne typen bilde bakgrunnsbilde med 3D-grafikk, er et tredimensjonalt bilde, isolert med lyseffekter.

Det mest populære alternativet er en himling. Årsaken er den enkleste - det er veldig rask installasjon, og det er tilgjengelig for prisen. Skaper et unikt interiør, som liker ikke bare voksne, men også barn. Rommet med taket har lyst, stilig og svært uvanlig design med perfekt glatt overflate.

Det er to versjoner av strekningen taket: svart-hvitt og fargebilder. Derfor velger noen. Opprinnelig vil se en kombinasjon av flere fargepaletter.

Barna er veldig glad i eventyr og tegneserier. Derfor er en universell løsning for to barn himling med bilder av tegneserie eller eventyr tegn. Alternativ med stjernene er mer passende for gutter og for jenter er bedre å gjøre taket med levende bilder av naturen.

Å passe tenåring taket versjon med et abstrakt tredimensjonalt bilde. Det er ønskelig å tilveiebringe en mulighet til fjernstyring av lys med forskjellige moduser og lyseffekter.

Gipsplater rettmessig inntar andreplass i popularitet. Det er unikt i at ved hjelp av dette materialet, kan du gjøre noe. Og hele dette universet for fantasien, og innredningen dekorasjon ikke tar mye tid.

Fra dette materialet, for eksempel, kan du lage alle slags interessante figurer form. De kan male, male, legge til utskrift eller dekorere sammen for hånd med et barn, og deretter plassere på din nye tak.

Hans hender kan ikke bare utføre arbeidet i gips, men også legemlig design ideer til virkelighet. For eksempel kan den sentrale delen av taket limes tapet, og på sidene av rommet for å utføre gardin opplyst panel. Denne utformingen er lik vindu der du kan observere himmelen. Denne tilnærmingen vil legge visuell plass i rommet og gjøre det litt mer romslig.

Et eksempel på en kombinert tak vedlegget er vist på bildet. Dette ensemblet består av en strekning taket solcelle nyanser og farget i samme tone av gipsplate konstruksjoner som Tucek. Gipsplater suspendert på spesielle enheter, og mellom ham og den falske taket skjult belysning. Legg merke til at tapet i selve rommet og taket er i samme kategori. Dette rommet i lyse gule toner er et direkte eksempel på ordningen for barnet gutt og en jente. taket design er supplert med spotlights som gir effekten av et eventyr barnerom, som er svært populært blant barna.

Vi ønsker å tilby deg en video der du kan se hvor interessant tak designmuligheter i barnehagen.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

68 + = 69