Størrelse ark Gols

Hovedtrekk og størrelser av Gols-ark

En av de mest brukervennlige byggematerialer som brukes for innvendig, er en gipsfiberplate. Gols brukes til kledning, beskyttelse og som vender mot konstruksjonselementene.

Gipsovolokno er en analog av gipsplater, men har en god ytelse. På grunn av den homogene struktur, dette materialet har en høyere styrke og pålitelighet.

Primært gipsovolokno har bedre styrkeegenskaper sammenlignet med gipsplater. På grunn av denne egenskapen GVL har et bredere anvendelsesområde og brukes ved anvendelser som krever pålitelighet og stivhet av skilleveggen. Videre er den høye viskositet av det materiale som tillater at sagbladet med praktisk talt ikke noe avfall, og uten skruer skrudd plugg.

Foruten homogen materialstruktur gir god slitestyrke og forbedret motstand mot mekanisk skade. Derfor Gols ark er ofte brukt som substrat under dekke eller tørr avrettingsmasse. Et slikt arrangement gir en kvalitativ metode og flatt gulv uten overdreven slam. En riktig størrelse gipsfiberplate, platestørrelsen ikke bare påskynde arbeidet, men også i betydelig grad redusere materialkostnader.

Ulemper gips malerier

Øket stivhet av materialet har en ulempe: fremstilling av strukturer med buede former, i dette tilfellet er ganske vanskelig. GVL-styrke ark for bøyning ganske lite selv i våt tilstand, men i motsetning til gips, er begrenset til bruken av bygningsmaterialet i de formede strukturer.

Like viktig er kostnaden for GVL. Pris per gipsovolokna ark er noe høyere enn for gipsplater. Men denne ulempen oppveies av bedre ytelse og lengre levetid.

Fordeler i forhold til andre gips ark overflatematerialene

På grunn av sin sammensetning inneholdende ingen syntetiske komponenter, gips fiber-stoff, så vel som gips, er det absolutt miljøvennlig materiale.

Gips ark besitter høye nivåer av lyd- og varmeisolering. Og på grunn av det hygroskopiske materialet i lokalene til de ferdige gipsfiberplater er alltid opprettholdes optimal for human fuktighet.

Utmerkede brannhemmende egenskaper tillater bruk av gipsfiberplater som en beskyttelse av tre og andre brennbare strukturer.

GVL-stoff kan lett saget vanlig baufil eller stikksag. Derfor kan denne strukturen bygge byggemateriale for nesten enhver konfigurasjon.

En annen fordel med GVL er den enkel transport og montering av byggematerialer. Forholdsvis lav vekt og med tredimensjonale ark av stoff som kan monteres av en enkelt person eller to. Når dette arbeidet er utført på kortest mulig tid uten tap av kvalitet etterbehandling.

Fuktbestandig gipsplate

Til tross for at gipsovolokno ganske hygroskopisk og absorberer fuktighet fra luften, i dag, produsenter av byggevarer spesiell vanntett slag. Fuktbestandig gipsplater (GVLV) kan brukes i fuktige områder, for eksempel i et bad eller toalett.

Dette materialet er lett å identifisere, selv i utseende: som regel, arkene har en grønnaktig eller grå fargetone. For ytterligere beskyttelse er det ofte behandlet med forskjellige antibakterielle og fuktighetstette midler.

Uavhengig av produsenten, har GVL-størrelse ark standardverdier, noe som letter installasjon og justering av plater for forskjellige konstruksjonstyper. For ekstra komfort, er alle parametere presentert i tabellform.

For den spesielle konstruksjon som vanligvis brukes lite format ark av 1500 x 1200 mm, tykkelse på 10 eller 12,5 mm. Det er den mest praktiske alternativet for installasjon av begrensede midler. Slike GVL-ark størrelse gjør at du raskt og nøyaktig justere vegger for å lage innvendige vegger, nisjer og fasader selv alene.

Flere dimensjonale web Gols brukes i etterbehandling stort område av områder og industrilokaler. GVL-størrelse ark med 2500 x 1200 mm eller mer antyder involvering av ekstra arbeidskraft og brukes som byggemateriale profesjonelle team.

På grunn av sin gode ytelse i byggegipsfiberplater som brukes for kledning, oppføring av vegger og skaper en rekke utførelser, så vel som en tørr avrettingsmassen:

  • gipsovolokno hovedsakelig brukes til dekorasjon og bygging av boliger og industriell bruk med normal og lav luftfuktighet;
  • hvis det er god ventilasjon tillatt bruk av denne byggemateriale i kjelleren og loftet.
  • for toaletter, bad, kjøkken og andre rom med høyt fuktighetsinnhold i luften er anbefalt bruk fuktighetsbestandig gipsfiberbane;
  • god kuldebestandighet tillater gipsovolokno for vegg uthus - garasjer, skur og andre kalde bygninger;
  • for å tilveiebringe brannbeskyttelsesveggene og konstruksjonselementer er også brukt gips ark; bruken av dette materiale er spesielt tilfelle hvis forventes å arbeide med trebygninger, da det i dette tilfellet ikke noe lag av klebemiddel-løsninger.

Kostnaden for GVL lister

Avhengig av produsenten GVL, er prisen per side litt annerledes. En annen faktor som påvirker kostnaden er salgsområde og, selvfølgelig, den arkstørrelse. Omtrentlige kostnaden av standard paneler (1500 x 1200 mm, 2500 x 1200 mm) varierer mellom 390-600 gni.

Således gips ark fra russisk produsent er vanligvis litt billigere. Imidlertid er mange fagfolk oppfordret til ikke å skimp på slike ting, og for å få til bygging av veier, men på samme tid, og mer kvalitet gips fiber importert.

Builder håndbok | GVL

  • Knauf ark (4 poster)
  • Matematikk (5 innlegg)

Gips ark (GVL)

SPESIFIKASJONER GVL

Momenter, håndtering og lagring ark

Alle rettigheter reservert.

På bygge - for byggherrer, utbyggere,

klienter, designere, arkitekter

Mål GVL

Gips ark (GVL) er forskjellig fra et standard gipsplate forbedrede egenskaper med hensyn holdbarhet og elastisitet. Det finnes to typer av hest herpes:

Standard størrelser: :

- standardbredde på 500 (mm), 1000 (mm), 1200 (mm);

- tykkelse: 10 (mm) 12,5 (mm) 15 (mm) 18 (mm) 20 (mm).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 58 = 66