Store blomster laget av papir

Store blomster av papir med sine egne hender

Når store papir blomster til å dekorere et rom eller en bygning fasade, tre og buer, er det best å lage sine egne hender. slike smykker produksjon mesterklasser som presenteres her brukere.

Tre-dimensjonale store blomster av papir med en stiftemaskin

Gjør disse dekorasjoner kan være svært rask. tykt farget papir som kreves for deres fremstilling. Du kan bruke tegnepapir, forhåndsmalte farger eller farget papp for barns kreativitet. Til store blomster laget av papir var mer levende, er det anbefalt å ikke gjøre håndverk monotont. La hvert kronblad er en direkte og rød, og gul og blå og oransje.

 • Først kuttet ut de lavere lapper, den største.
 • Deretter koker de tre andre, andre farger og mindre.
 • Detaljer stablet med avtagende størrelse, bør toppen være den minste.
 • For slike store blomster laget av papir mottatt stemning på, hele bunnen av hauger av kronbladene foldes båt og fest stifteren.
 • På samme måte utarbeide fire flere detaljer. Sannsynlighet for å gjøre en stor blomst laget av papir, tar det fem slike omfangsrike kronblad.
 • Hver detalj på nytt feste bunnen av stiftemaskinen, gripe tak i siden av nabonese.

Disse store blomster laget av papir ser fine og lyse. De brukes til å dekorere veggene, skaper buer.

Blomster fra bølgepapp uten å kutte petals

Du kan gjøre en stor blomst fra en papirproduksjonsmetode for konvensjonelle små blomstrende knopper. Det vil si, hoved setter materialet rundt stammen belgen og klemmer linjen nederst, jevner den øvre del av produktet.

Til disse store mengder av papir blomster var mer levende, i fremstillingen av et håndverks bør bruke flere farger. Du kan også kombinere det blå og røde ting, lilla og rosa, oransje og burgunder.

 • I sentrum av blomsten er plassert snitt pelen ledning (chenille). Ved sine ender festet lyse perler. Midtpunktene av chenille stammen er viklet - en tykk tråd eller grillspyd. Det vil pollenbærere.
 • Nå skjørt rundt pollenbærere spre det første laget av papir. Det er mulig å feste arbeidsstykket, Zamotaev bunntråder eller myk tråd.
 • Et andre lag av papir er lagt på på samme måte, bare den øvre kant av strimmelen trenger noen strekning av korrugeringen. Dette vil skape effekten av prakt.
 • Det samme er gjort med den tredje rad.
 • På slutten av bruken av en rekke grønt papir. Eneste bandet må ta svært smal - det vil begerbladene.

Fremgangsmåten beskrevet ovenfor er et eksempel på fremstilling av lyst blomst. Men på samme gjør asters, nelliker, kornblomster. Forskjellen er at før arbeidet strimmel av bølgepapp skal fremstilles.

Det er nødvendig å gjøre en av dens taggete kant, ved hjelp av spesielle sakser eller kutte ut trekanter manuelt. Du kan gjøre på bånd kapping til midten.

Den kan brukes til å dekorere en stilisert imitasjon av blomster. En slik stor blomst laget av papir laget av løkker, fremført fra fargelinjen.

Petal kastet rett og slett. Lengden på bredbånd er bøyd i to på tvers, men ikke trenger å kaste et sted å jern. Er det ikke sant, petal ligner en halv bue bånd?

Begge ender av bandet er på ett sted. De er komprimert og plassert rundt stammen. Etter oppsamling av det nødvendige antall kronblad, løser hoved dem på bunnen av tråd eller ledning.

Begerblader ble produsert på samme måte som i den ovenstående utførelsesformen.

Produsere i henhold til algoritmen-bow blomst Dahlia er mulig å bygge en simulering. For å gjøre dette, samtidig med sammenleggbar papirstrimler over bunnen av aksje gjort snitt. De bør være lik et eller annet sted tre fjerdedeler av lengden av det brettede sløyfe og ikke når grense å slepe ikke er desintegrert. Resten av arbeidet utføres som beskrevet i det foregående avsnitt diagrammet

Queen blomsterhage alltid betraktet vakker rose. Dette er en av de vanskeligste i forestillingen hack. For å gjøre papir blomster (store eller små - spiller ingen rolle), som ligner en rose, vil du trenger å kutte hvert kronblad og arbeide med den.

 • Så, forberede riktig mengde detaljer i form av et hjerte med en litt flat topp - ikke skjerpe det, det er bedre å være en konkav bue.
 • Hvert kronblad bør være litt strekk i midten, gir det en konveks form.
 • Den øvre stikker over den konkave bue av såret på en blyant - vri.
 • De indre knopp roser vanligvis ikke er beskrevet. Derfor er den første banen bedre å spinne inne. Foldet sine palmer, kan du få en undisclosed intern knopp. Likeledes er det anbefalt å legge et par flere kronblader.
 • Den neste serien er laget av deler, vridd utover. Til et stort volum av papir blomst får mest mulig lik i dag, trenger vi mye av blader. Jo flere av dem vil være mer jo mer forseggjort og mer attraktivt vil rose.
 • Bottom blomsten har begerbladene. Innpakket stammen grønn tape. I mangel av dette rull av grønn kreppapir kan kuttes på tvers for derved å oppnå en tynn rull av omtrent en centimeter bred. Lim den på enden av stammen under blomsten selv håndverk tatt i venstre hånd og er lett twirled klokken. Høyre tommel presset ned og trekk forsiktig stripe av grønt papir. Hver tur litt nedover i en spiral. Dermed ser det pakket hele stammen.
 • Mulig under innpakning for å sette inn den grønne listen - det vil gi en stor likhet mellom rosen til den levende blomst.

Du kan forenkle arbeidet for produksjon av dronningen av blomster. Denne metoden eliminerer skjæring av hvert kronblad individuelt. Ganske enkelt bredt bånd av bølgepapp lage et tverrgående innsnitt, lik bredden av fremspringet. Hvert hjørne av rektangelet av den direkte vikle båndet på kjent måte på en blyant. De første fire kronblader vri inne, andre - ut.

Etterfulgt av en strekning i midten av banen - hver for seg. All lagt på stilles strimmel rundt stammen, stryke og klemme bladene stripete bunnen trekkspill, hvilket ga produktet i det ønskede volum.

Ytterligere dekorasjon håndverk laget i henhold til den algoritme som er beskrevet ovenfor.

Valmue kronbladene av plissert

Denne blomsten er lett nok å gjøre. For sin produksjon trenger å kutte ut av fargede bygging papir nok petals, formet som en dråpe. Det tok bare åtte slike deler. Kronbladene er brettet langs et trekkspill, og deretter rettes ut.

På en liten grønn sirkel - Sepal - limt emnene svakt prisobiraya nedre del, slik at de steg over planet. Den første rad består av fem deler, og den andre - i tre. Videre bør det indre lag strekker seg over den ytre.

For midtveis blomst må kutte to sirkler: gul bør være litt større enn den svarte. På omkretsen detalj gul gjøre en masse kutt for å få pollenbærere centimeter bredde. De krølle saks (proglazhivaya med strøm) eller blyant. Den midterste av et lim i sin tur: først den gule stykke, og svart topp.

For å få vakre blomster og frodig, fra master trenger nøyaktighet og ønske. Lyse materialer også gjøre susen. En publisert her workshops hjelpe nykommere til å oppfylle de presenterte modellene.

Hvordan gjøre de store blomster laget av papir, bølgepapp? Master Class?

Hvordan lage en stor blomst crepe papir for å dekorere rommet?

faset video-leksjon, master class?

For å gjøre store blomster fra crepe papir med sine egne hender for interiør, bryllup, bursdager, jubileer, barnefest, vi trenger bølge papir av ønsket farge og litt tid.

Slik starter du fra en mal skåret ut av våre kronblader plissert papir. Deretter, lå nederst på hver lapp utsparingen og er bundet til substratet ved hjelp av en limpistol.

Vi begynner med de største bladene og avslutt den minste. På baksiden av holderen kan festes til blomsten. Midt i en make av tousles-kutt saks-gofrobumagi pollenbærere. Lim alle på samme pistolen.

Også egnet for utsmykningen av hallen her er abstrakte blomster. Skimte enda enklere. Alle av oss i barndommen gjorde fan av papir, så her er nøyaktig det samme prinsippet. Ta gofrobumagu, bend og trekkspill koble kanter med et klebemiddel. Midway pollenbærere kan være dekorert med vakre skinnende steiner eller laget av folie.

En av de opprinnelige og slående teknikker for dekorasjon er de store blomster av crepe papir. Hvordan dekorere et rom disse fargene, og hvordan de gjør hendene av bølgepapp?

Det er ikke vanskelig. Jeg foreslår at du trinn for trinn master class "Hvordan lage blomster til å dekorere sine egne hender".

So. Lag en stilk. I koppen blandingen for å lage sement og vann og vente på at sementen å herde:

Deretter lage en wire ramme:

Feste rammen til glasset med sement:

Dekking av rammen med papir:

Og på toppen av lim crepe papir:

Det neste trinnet. vi gjør bladene. For å gjøre dette trenger du en tynn tråd. Med kappe kuttet i ønsket antall segmenter og vri grunnlag for et ark:

Skjær ut papirblader og limes til rammen på begge sider:

Trinn tre. Å gjøre kronbladene. For å gjøre dette, kutte ut papir mønster blader av ulike størrelser, som vist på bildet:

Ved hjelp av tape eller teip fôr samle en blomst. Vi begynner å samle en mindre kronblader:

Deretter legge kronbladene mer:

Ta den oransje crepe papir, kanter huske og holde seg til en annen flere sirkler. Når limet hjelp i midten, feste mosen:

Festet til blomsten stammen:

Og vi får resultatet: en vakker stor blomst av bølgepapp med hendene!

Jeg ønsker deg suksess!

Også se videoen:

Store blomster av papir vil være en fin dekorasjon for en fest, ferie, flott bakteppe for en fotoseanse.

De kan lages med egne hender i etapper.

For individuelle farger trenger papir, saks, lim, tråd, pyntegjenstander, maler.

Vi må først wildcard for å gjøre petals, deretter fikse alle kronbladene i bud. For å demme trenge ledninger eller andre ramme, som dekorerer papir, bølgepapp.

Å skape farger ved hjelp av ferdige maler:

Et mønster kutte ut petals Rosebud:

En annen master class med rose levende avbildet detaljert leksjon:

Et mønster skåret ut kronbladene utfolder seg i knoppen, klistrer seg sammen i midten, er det ikke vanskelig:

Nyter en master class, hvordan å brette kronbladene sammen og gjøre en stor knopp av bølgepapp rose:

Blir vakrere, originale farger.

Se video hvordan å gjøre store blomster på instruksjoner video tutorial:

Jeg foreslår at du Nye workshops, hvordan å gjøre store blomster laget av papir.

Første utførelse. Veldig enkelt. Du tar noen få ark vanlig papir eller papp (eller plater) er lagt sammen og bøye belgen (som en vifte). Knytte tråden i midten og gjøre et snitt slutter en spiss vinkel. Det gjenstår bare å rette ut papiret for å få en vakker blomst eller blomst ball:

Enorme snø-hvite blomster:

Store blomster fra crepe papir kan tjene som et originalt tilbehør for en fotoseanse, utsmykningen av hallen, selv erstatte vanlige brudens bukett. Hvordan lage en blomst kan sees på bildene. Hvis du ønsker en blomst å holde den i hendene, kan stammen være laget av wire. Hvis du ønsker blomstene stod på gulvet, som i bildet i spørsmålet, først av alt, trenger et vektmiddel (for eksempel en flaske champagne), og for det andre stammen trenger flerlags, wire innpakket i papir, på toppen av flere ledninger strandet i en spiral og igjen papiret. Når dekorere veggene i disse fargene, så stilken ikke trenger, og lavere petals limt til toppen fra bunnen, slik at blomsten vil være mer flat.

På Internett er det mange forskjellige måter å lage store blomster av crepe papir. Og foreldrene mine prydet auditoriet ved konfirmasjonen for klasse 4 på enkleste måte. Jeg hentet hjem fem plater av forskjellig diameter. Konturene av disse sirklene ved søknad til papir, kuttet ut, deretter gjort hver runde saks frynser vilkårlig, så godt han kunne. Etter at stablet sirkler slik at hver neste var mindre enn den forrige. De lim dem på midten. Når limet tørker frynse er skrudd fast på blyanten. Slik at kronbladene bøyd mot midten ,. Vi får en stor asters. Det er viktig å velge fargen på papiret slik at fargene ser lyse og elegante. Hvit, rosa, lilla, rød, burgunder, gul.

Den enkleste måten å gjøre bølgepapp volum nellik (fordi i den normale mengde av de enkleste blomstene å produsere). For å gjøre dette, en på kanten av bølgepapp trenger å gå krøllete saks med tenner som skjærer på papir trekanter - de ligner rufsete kanter nellik. Deretter samle seg fedd papir, prischipyvaya papir bunnen (cut kronbladene er ikke nødvendig, selv om det er mulig å foreta noen nadsechek) - bare få i den sirkulære til den ønskede størrelse / blomst størrelse), og deretter innpakket med den nedre silduk (forankring blomst), lar den ønskede lengde på ledningen stengel og stem pent pakket med bølgepapp grønn.

For produksjon av store blomster, trenger vi store ark av farget crepe papir:

1) forsiktig legge opp flere lag med farget papir for å komme i form "garmoshki9quot;:

2) Hver blomst forankring på stammen:

3) gir noen ark, lo og få en fin store blomster:

Disse fargene er ideelle for alle slags helligdager som barn og voksne. De kan være en dekorasjon for alle rom, hvis du velger riktig farge. Om ønsket, er det mulig å feste bladene, knopper og gjør, på midten av en, for eksempel, perler eller paljetter. Du kan slippe dem lim dråper, som vil se ut som noen dråper dugg.

Store blomster fra crepe papir ser veldig fin og festlig.

For produksjon av farge trenger du crepe papir med forskjellige farger, tråd, saks.

Kutt crepe papir hjerter. Dette vil være kronbladene. Den øvre del av kronbladene snurre en blyant.

Neste vi ta flere kvister, papir vikle sin grønne farge er limt med et lim. Dette vil være den blomsten stilkene.

Lim kronbladene til stammen i en sirkel.

En annen trinnvis veiviser dyktig produksjons fedd av bølgepapp:

Disse blomstene er egnet for bursdager og bryllup, og bare for en fotoseanse.

Et vakkert eksempel på flotte farger, som ble laget av bølgepapp kan sees i denne videoen.

Men master class, hvordan lage lekre roser fra store bølgepapp med hendene, du kan se på dette nettstedet.

Krepp-papir, er i prinsippet et utmerket materiale for fremstilling av en rekke farger. Sammen med små blomster fra crepe papir kan gjøres og store blomster.

Jeg vil foreslå å gjøre her slike flotte blomster som vil dekorere ethvert rom perfekt.

Men rekkefølgen på gjennomføring:

Ta et par like store ark av papir, brette dem sammen som et trekkspill, og bundet i midten. Kantene av kuttet bort som vist, og begynner å spre seg, lære bue. Og så begynner vi å distribuere kanten av topp og bunn.

Store blomster fra crepe papir med sine egne hender

Nettopp feiret bursdagen min kjæreste, jubileum allerede har kolleger på jobben? Feiret jubileum, må du gå å gratulere kokken? Chief gratulerte, ingen anelse om hvordan å imponere pirkete tante / bestemor / svigermor / mors venn / nabo? Å, kom igjen, kom deg opp med en gave til den som har alt. Denne mannen bare hans evne til å overraske og gaver laget med sine egne hender fra hjertet! Og for denne drakten store blomster av papir. Forresten, hvis gaven er der fortsatt, som det sikkert er boksen mulig å dekorere papirblomster i stedet for den vanlige emballasje.

Den store, tredimensjonale blomst installere egne hender kan være veldig rask å lage og kostnadseffektivt. Bølgepapp er ikke veldig dyrt, det er solgt i ruller, og det vil være nok for mange produkter. Så, forberede:

For produksjon av store blomster, trenger vi et blad mønster. Det kan bli kuttet ut av papp og feste til gofrobumage.

Nå må du tenke på hjertet: det kan bestå av mange små kronblad og pollenbærere må forberede seg. I tillegg, før montering, tenk: blomsten er laget for montering på vegg eller det vil bli forfulgt. Hvis den sistnevnte, og deretter vikle kabelen grønne papir og begynner fra midten av blomsten sammenstillingen, t. E. Med de minste bladene, ved hjelp av klebemiddel i form av en pistol.

Kjernen kan også alltid være en deilig sjokolade. Det er festet til ledningen og bare da gjøre ut kronbladene. Vi får en svært original og nyttig bukett.

På lignende måte, ved hjelp av en sjablong, kan man lage en stor indre roser, som er plassert i glass vaser. Disse vaser i leiligheten kan være flere.

Hvordan gjøre store peon blomster fra crepe papir? I det indre, de ser bare nydelig. Forresten, kan du selv gjøre et meget interessant lue, så her kan du ta følgende:

 • flere ruller av korrugerte eller crepe-papir som passer farger;
 • lim;
 • nål og tråd;
 • en ballong på størrelse med et hode;
 • avis for papier-mache.

Først må du gjøre grunnlaget for avis og ball i pappmaché. På ball må du stikke firkanter eller striper fra avisene. Lag bør være mye til stiftelsen var solid. Legg igjen et behov basis i 24 timer før det er tørt, deretter forsiktig blåse bort ballen og kutt fundament.

Nå må du sette den ene halvdelen i den andre, og sy dem på kanten. Det er også ønskelig å lime kanten av halvdelene.

Nå fortsetter vi til produksjon av kronbladene. De må være av forskjellige former, utarbeide en sjablong for å gjøre det praktisk å klippe dem.

Kronbladene skal være veldig mye, og de må være mangesidig.

Hver petal du ønsker å kutte i mengden av ikke mindre enn 10 stykker. Nå hver lepestochek trenger en god strekk, og basen er litt bøy til siden, slik at du senere kan lime det til basen. Petals bør være omfangsrik, det er det viktigste punktet i spørsmålet om hvordan å lage høykvalitets store blomster av crepe papir.

De tynne kronbladene er i senter, er litt mer kronblad anordnet rundt kjernen, mellom rekkene kan være en liten avstand. Kanten av arbeidsstykket må også limes papir av samme farge.

Fortsett å fylle plassen kronbladene. Ikke hastverk, før limet fester kategorien, se hvordan det vil se ut.

Nå må du forberede noen svært store kronblad, som vil bli brukt for det ytre utforming av arbeidsstykket.

Som et resultat, bør du har her en nydelig peon, som kan brukes som et hodeplagg for en ferie.

Du kan gi en blomst som en gave til barnet på min bursdag. Denne sjarmerende gave fra bursdagen jenta var ikke sikker ennå.

I tillegg kan brukes disse fargene til å designe et bryllup rom.

Master klassen av store blomster av papir fortsetter å slå en gigantisk dahlia.

En slik blomst kan gjøres ved hjelp av et mønster ferdig, og det er mulig, og fra et antall kronblad detalj. Så vil vi gjøre. Disse blomstene er laget av papir med hendene å gjøre er veldig enkelt. Hva trenger vi?

Klipp ut sirkelen for bunnen av samme papir. Så du trenger å kutte en rekke ruter for fremtiden for petals, jo mer firkantet, jo større vil blomstre. Da hver klaptik trenger å slå i en papirkonvolutt, fold i form av et horn.

Etter det, alt du trenger horn stikker til vår basis, tar svinger for å få dette til en vakker blomst laget med hendene.

Store blomster fra crepe papir kan gjøre det enda enklere, med lite eller ingen sjablong og en rekke detaljer. Med denne metoden kan du lage blomster vekst. Disse ornamenter er perfekt for festlig dekorasjon av interiøret, og vil være gjenstand for oppmerksomhet av fotografer.

For å gjøre dette, av bølgepapp behovet for å kutte en rekke runder, må de være av forskjellige størrelser, fra de minste til de store. Den kant av arbeidsstykket kan lett håndtere saks - kutte en bølgelinje. Da emnene må legge til en til en, det klebemiddel som binder lagene.

Egentlig på våre nettsider vil du finne mange interessante workshops i flere farger av papir, inkludert vekst av blomster.

Disse fargene på papiret kan være noen i hallen, men ikke overdriv. La plasseres på bordet og friske blomster. Huge rose kan bli dronning av festivalen.

Etter samme prinsipp, ifølge u, kan vi forberede og peoner.

Veldig hyggelig interiør ser floral paneler. Det kan bestå av store fargerike blomster og blomster av samme farge. Husk alle våre farger og skape mikron.

Og her er lyst, men samtidig veldig delikat papir paneler, en vinn-vinn-situasjon for veggen bilde:

Veldig forsiktig og ser fint solid vegg av hvite blomster.

Gjøre store blomster papir ekte glede, en slags filosofi, kunst. Vi tilbyr se en video master class på å lage disse fantastiske ornamenter:

Hvor mye tid per dag bruker du på mat matlaging

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

22 − 16 =