stellebord

stellebord

Etter fødselen av babyens foreldre begynner å tenke på hva møbler vil være svært nødvendig og hva du bør ta hensyn til ham. Nylig, før de unge foreldre ofte spørsmålet om å kjøpe et stellebord eller prøve å gjøre noe annet nødvendige midler, for eksempel et skrivebord eller dresser. Og hvis du bestemmer deg på et kjøp, er det bedre å velge? Hvilken av modeller å velge?

De fleste av foreldrene i øyeblikket er ikke så klart forstå at det er et stellebord og hvorfor er det strengt tatt nødvendig. Tross alt, faktisk, kan du bruke "improviserte betyr" og ikke bruke ekstra penger. Men hvis vi slår til en spesialitet butikken eller se på de ulike artiklene på Internett, kan du se hvor mange forskjellige modeller kan tilby det moderne markedet. La oss ta en nærmere titt.

 • Classic stellebord. Det er et trebord på en ganske høye ben, med spesielt utstyrt babyens skiftende sted som er omgitt av spesielle støtfangere. I tillegg, under vasken kan være en liten hylle. Hvis de er, så bordet blir mer som et skap, bokhylle, hvor du kan sette bleier, bleier og diverse hygieneartikler uten problemer.
 • Stellebord-transformator. Tabellen Navnet taler for seg selv. Multifunksjonsbord, Høydejustering, hyller du kan ikke bare endre, men også veldig rent. Avhengig av hvilken modus som er valgt et stellebord kan være pedestal-stand, bordspill og kreative aktiviteter, etc. Naturligvis, for en langsiktig service og den eksepsjonelle kvaliteten på disse tabellene vil måtte betale en masse penger, slik at bare du kan bestemme om det er verdt det.
 • Stellebord på badet. I utseende mye som en normal bokhylle. Gitt det faktum at det er ment å brukes på badet, hvor luftfuktigheten er nesten alltid gjøre disse tabellene fra materialer som ikke er redd for fukt - plast og metall. Som stellebord er kompakte og lette. Mange stellebord utstyrt med spesiell innebygd skuff, som i stor grad forenkler prosessen med babysvømming. Skuffen er plassert på ideell høyde for deg, så slipper å bøye seg lav til henne.
 • Suspendert stellebord. Denne tabellen er godt festet til veggen på den valgte høyde og vises kun når du trenger det. Resten av tiden han lener seg opp uten for mye plass og ikke forstyrre noen. Vi har spesielle vegg Pelenators rommelig lommer som alle nødvendige ting var alltid for hånden, og for sikkerheten til barnet i kantene festet restriktive støtfangere.
 • Endre dresser. I motsetning til konvensjonelle dresser har en spesiell, lukkede støtfangere, plasser for svøping en vanntett myke senger. Her serveres en kommode enn et år, pålitelig og veldig stabil. Det er verdt å merke seg at den har en ganske stor størrelse, så hvis leiligheten ikke har det nødvendige antall plasser, gi preferanse til noe annet. Selvfølgelig er et bredt bryst mye mer praktisk å bruke, som i dette tilfellet, gitt mer plass for barnet og for moren. Babyen vil være svært romslig, fordi det er mer plass for lading, massasje og vekst gjenstår.
 • Endre styret. En populær og svært praktisk alternativ for de som ikke er forberedt på å gi mye rom for Pelenators. På grunn av sin stive rammer, kan dette brettet brukes overalt: på et bord, på brystet, på vaskemaskinen, i en side bad. For å feste platen har spesielle spor i hvilke det kan festes til sengen eller hvilket som helst annet møbel. Etter bruk kan du rense Endre styret i skapet eller henges på veggen.

Hva du skal se etter når du velger?

Når du velger en stellebord, bør du definitivt ta hensyn til følgende punkter:

 • Naturlige materialer. Også viktig at stellebordet må gjøres på grunn av naturlige materialer som er trygge for barnets helse. For eksempel, lateks, tre, etc. Madrassen bør være laget av vannavvisende og lett å rense materialer.
 • Convenience tabellen. Den kan utstyres med hjul og bremser.
 • Stabilitet. Det er viktig at han ble stadig fast pelenalnik
 • Romslighet. Prøv å velge den mest romslige bordet, fordi barnet vil vokse opp veldig raskt, og på en liten pelenalnike vil det være tett
 • Tilstedeværelsen av hyller, lommer, stativer, etc. Alt dette er ikke i alle Pelenators, men det er en ekstra fordel i valg tabellen. På dem kan du sette alle nødvendigheter, slik at de riktige tingene var alltid på plass uten problemer.
 • Fuktighet motstand. Hvis den valgte tabellen er laget av tre, så spør hvordan fukttett materiale, og hva som er garantiperioden.

Hvor mye er stellebordet?

Ettersom prisen på stellebord, så er det en rekke områder i samme rekke som valg av møbel. Den billigste løsningen ville være, selvfølgelig, endre bord, det kan kjøpes på grensen til 630 til 3500 rubler. Ganske budsjett tildeling av midler, er enig. Folding bord for et bad vil koste deg fra 3600 til 7950 rubler, men ikke glem at denne modellen er ikke egnet for hver leilighet. Bredt spekter av valg Swaddle skuffer, også et stort utvalg av priser. fra 3790 opp til 69000 rubler, det hele avhenger av produsenten, størrelse, materialer og andre faktorer. Suspendert stellebord kan kjøpes for så lite som 3299 til 24385 rubler. Igjen, alt avhengig av produsenten. Tross alt, vil de samme innenlandske tabellene koste mye billigere enn italiensk. Men her må du bestemme hva som er bedre for lommeboken og krav.

Vi kjøpte selv stellebord laget av tre med en bred topp og støtfangere. Hun deretter kjøpe i tillegg til det en enkel fleksibel madrass. Tabellen sto i barnehagen nær barneseng og vi brukte den fra fødsel til 1 år. Jeg har nylig bare bokstavelig demontert den og tok ham til hans foreldre for sikkerhets skyld før neste påfylling av familien. En madrass jeg fortsatt liggende på vaskemaskinen på badet. Stadig på det jeg tørke babyen din

Før fødselen av barnet helt klart satt et mål om å kjøpe et stellebord, fordi jeg vet hvor mye det er praktisk. Fra starten, bestemte jeg meg for at det skal være en kompakt, men romslig, slik at du enkelt kan demonteres og omorganisere det. Som et resultat, sammen med sin mann bestemte seg for å kjøpe et stellebord med badekar, nå generelt om valg av hans ikke angre. Det er perfekt inn i alle de krav som vi opprinnelig satt. På samme tid, noe som er veldig praktisk, fordi det kan være lett å helle vann, er det plassert med oss ​​overalt, og han har fortsatt to ekstra hyller. Forresten er det også alt nødvendig tilbehør for en baby stellematte plassert.

Oss til fødselen av venner ga et bord med 4 skuffer og en sammenleggbar hylle. Jeg skifte klær babyen lenge på det, fordi ryggen ikke vondt å bruke. Ganske enkelt, alle de grunnleggende ting som glidere, bodykit og så er på hånden, og i den nederste skuffen ramser hoper seg opp for natten.

Før ankomsten av det første barnet kjøpt stellebord kombinert med en kommode. Faktisk er det nyttig for oss bare for oppbevaring av barnas klær på en stund, og selv en massasje kurs. Da tror jeg ting vil ikke passe i seg selv komodik for liten for dette. Bare ta lengre tid for at spesiell hylle i skapet. Det første kurset av massasje hadde vi 3-4 måneder, og alt er normalt, og den andre er 6 måneder er verre, fordi barnet er plassert der helt stoppet. Så for disse formål kan du bruke et vanlig bord (både faktisk og stellematte) - fortsatt en stund det hele tatt. Kle barnet kan være på sengen. Nå er det pelenalnik - hylle på sengen-arena, som ble kjøpt spesielt for det andre barnet. Somehow mer som, som vippet til side, hvis du ikke ønsker å bruke, og oftere har det lagt til sengs barnet, spesielt den første tiden. Det er praktisk å sette babyen, blir noe sånt som en vugge. Ikke den mest nødvendige ting i huset, selvfølgelig, men ikke dårlig og kan være veldig, veldig nyttig.

Jeg har aldri vært, og det er ingen stellebord, jeg tror det er en sløsing med penger. Veshchichki barn ligge på en hylle i et skap. Noen mest nødvendige kosmetikk - samme sted og resten av kosmetikk (i mitt tilfelle, er det overalt). Pampers - en stor pakke - som står lent mot noe. Svøpt baby i sengen hans. Massasjen utføres på vaskemaskinen og deretter på sengen. Likevel har hørt mye om hvor barna med disse pelenalnikov falle.

Hvis du er på jakt etter stellebordet, eller har erfaring i hans valg, dele med oss! Det er veldig viktig å vite din mening!

Skrevet den 17 september 2012 Filed under: Barn, Familie

Barn falle ned fra stellebord? Så ikke la dem der uten tilsyn! Han og sengen kan falle, hvis du gjør det ett sted. Og med maskinvask. Jeg tror ikke du går ut av badet, mens barnet det "løgn og tørker." Generelt, og bryst-pelenalnik og bord. Glad - til skrekk! I're ikke i bleier og bleier fra fødsel holdt, så vet ikke hvordan jeg skulle håndtere hvis det var én ting. Spesielt med en nyfødt når de er 25 ganger om dagen for å skrive. På kommoden forberedte en ren klut og gasbind bleie. Og på sengen lå et tomt brett og ventet på time H. Hvordan å våkne opp min dronning - Jeg pakket det på bordet, alle de skitne bleier ligge der med henne i badekaret og bad - en ren og tørr på pelenalnike. Sovne - Jeg er i skittentøy, og en ny gruppe med pelenalnike ofte lage mat. Generelt var det mulig å gjøre en, men det vil trenge litt mer tid. Og det så skjedde at vi har kjøpt en, og den andre ga oss. Jeg selv ville ha tenkt på 2 ting duplisere kjøp. Men det viste seg - veldig kult! ))))

Tanken er at alle disse enhetene er egentlig bare nødvendig i det første året. Mine 10 måneder, allerede ønsker å selge dresser, kanskje dressing laget - og det har hyller for døtre av ting. Et styre vil forlate - det tar ikke plass i det hele tatt (jeg ikke liker bildet, men generelt flat og en hesteskoformet kant er 3 cm høy).

Likevel, jeg anbefaler alle - selv i styret, selv en kommode, skjønt .... generelt, hva som helst, så lenge du ikke bøyer ryggen - veldig lett å rive! En gjenopprette med en baby - er urealistisk. Bare når han hadde nok egenvilje, og du ikke har det regelmessig på hånden for å bære.

PS!:. Styret vi har er 800 rubler. Er plassert på sengen, stedet ikke ta. Ingen hull i veggen. Installert på barneseng, D det ikke forstyrrer. Så snart dine føtter vil ta, og kick - begynne å rydde opp. Men på dette punktet, og stol dem sjeldnere, og styret er ikke tung.

Jeg ser ikke poenget i å endre tabellen. Sløsing med penger og rot på rommet. Selvfølgelig, hvis du har ekstra penger, kan du kjøpe noe.

Bryst Carlo kjøpte M12, veldig lik de 11 slagene, men ingen kommode pelenalnika og også møbler fabrikk "Olymp-møbler". Møbler stinker stikkende lukt i to uker, er horror ikke anbefalt for spedbarn.

Hvis du åpner alle boksene samtidig - lener seg fremover, så vi må være festet til veggen.

Møbler fin, men skjelven, når du bygger en litt sterkere finger presset på veggen - det var en bulk i plasticine. * Billige, munter *

BabyDesk universell - for hele familien!

"I lang tid jeg tvilte på om vi selv trenger et stellebord som en liten leilighet med tre barn, hver meter på schetu.Sovershenno sjanse på internett for å se veggen stellebord, interessert, for å studere problemet. Det viste seg at en tabell plassbesparende, veldig godt festet til veggen på en valgt høyde og vises bare når det er nødvendig. Dessuten var han 4-1, det pelenalnik er bordspill og kreativitet, dette magnetiske -markernaya bord og staffeli. Analoger av disse ikke er oppfylt, er fornøyd ditt valg "

total online 2168 artikler.

Endelig kom den etterlengtede dagen når du stopper.

Under svangerskapet er ikke bare utseendet og smak av kvinner.

Det er umulig å overvurdere viktigheten av riktig munnhygiene.

Alle foreldre har stor tro på at også med sitt barn akkurat.

Hvem ville ikke ønsker å jobbe i TV? Sannsynligvis alle.

Stellebord: 5 populære modeller for nyfødte

Når du er i huset stellebordet for å endre spare tid og energi av foreldrene. Det er vanskelig å overvurdere Pelenators funksjonalitet og i bruken. Min mor vil ikke ha problemer med baksiden av de mange bakkene og manipulasjon av barnet. Alt du trenger er alltid for hånden, og ungen under tilsyn. Oversikt over modeller og 5 komfortable stellebord vil hjelpe foreldre i valg av emne for en nyfødt.

Skjemaer stellebord: fordeler og ulemper med ulike typer tabeller for stellebord

I butikkene finner du Pelenators 2 typer: mobile og stasjonære.

K mobile stellebord inkluderer:

mobile konstruksjoner bra for små leiligheter , der det er ingen ekstra plass til den generelle møbler. Disse tabellene kan kalles vandring: de er enkle å brette, og du kan gjøre turer for å besøke eller til landet med dem.

Stasjonær modell - den mest praktiske Pelenators. I motsetning til cellestrukturer, slike modeller er en del av hjem innredning. De er funksjonelle, trygt for barn og lett for manipulasjon. Pelenalnik valgt i henhold til voksen høyde, noe som gjør det lettere for barnet omsorg, uten å overbelaste ryggen mor. Det er praktisk å bære alle typer svøping.

Funksjonalitet og mobilitet.

Enkelt foldet og transporteres fra sted til sted.

Du kan ta det med deg hvis du må gå for å besøke eller lage en sortie til landet.

Ikke nok plass for hygieneprodukter.

Ustabilitet sammenleggbare ben på ujevnt underlag.

Det tar ikke nyttig området.

Er fastsatt til en komfortabel høyde for mamma.

Utstyrt med en liten hylle for personlig hygiene spedbarn.

I noen modeller gir holdere for bleier.

Svært små hyller som ikke inneholder alle de nødvendige pleie elementer.

Praktisk, mobil versjon pelenalnika.

Styret kan brukes på et bord, sofa, eller å fikse det til sengen baby.

Perfekt for små leiligheter.

Begrenset funksjonalitet: ingen tilpasninger for pleie elementer, hygiene og klær til barnet.

Mat er uunnværlig i partiet, med kampanjer til legen og på turer.

Det er kompakt, lett å brette og slettet.

Det finnes modeller med nakkestøtter, støtfangere, deksler og lommer for bleier.

Behovet for hyppig vasking forkorter levetiden for Pelenators.

Barnet bør ikke stå på matten uten tilsyn.

Dressing opp på badet etter vannbehandling er praktisk for mor og baby.

Barnet trenger ikke å oppleve et kraftig fall i temperaturen.

Med upraktisk Pelenators skuff: miniatyr kar av barnet vokser raskt.

Resistent mot ujevne ben, ofte utstyrt med hjul for å bevege seg rundt i leiligheten.

Mye plass for en rekke av barns tilbehør: fra personlig pleie produkter til klær og leker.

Passer for rom med nok plass.

Allsidighet, brukervennlighet.

Som de blir eldre gutt flytt Pelenators utvikler, skaper en mer hylle.

Deretter ble en kommode tjener som vanlige møbler for oppbevaring av klær.

Denne modellen tar mye plass og er bare relevant for store leiligheter med et eget rom for den nyfødte.

5 mest komfortable stellebord - de populære modeller og produsenter

Stellebord - praktisk gave nye foreldre på fødselen av din baby. Hvis du planlegger å også gjøre din kjære en gave til en ny baby, deretter sortere ut fordeler og ulemper med 5 populære modeller vil bidra til vår gjennomgang.

Hva finnes stellebord praktisk og når det ikke er nødvendig på alle - mødre tips om valg og kjøp

Stellebord produsenter har forsøkt å gjøre alt for å lette den unge moren for barnepass. Hva valg å gjøre, avhenger av foreldrenes preferanser, prisen de er villige til å betale, og størrelsen på leiligheten. Men det er vanskelig å forstå i et variert utvalg av produkter som tilbys til de som først gjør et slikt kjøp. Ikke for å forveksles med valget, lytter vi til råd fra erfarne mødre som peker til en rekke krav for fremtidige oppkjøp.

Hva du skal se etter når du velger et stellebord?

 • Høyden på bordet. En svært viktig parameter. Fra det vil avhenge av helsen til ryggraden av en ung mor og hennes komfort. Plukk en tabell under hylende vekst.
 • Flyttbare tabeller. Tralle på hjul mer praktisk på grunn av det faktum at de er lett å flytte rundt i leiligheten, samt låsene på hjul Secure spesialverktøy i alle posisjoner.
 • babyens helse . Velg en modell av naturlige materialer, den beste veden.
 • Ta vare på fremtiden. Hvis du lar din hjemmeområde, er det bedre å kjøpe en skiftende dresser. Funksjonell, romslig og tjene barnet i mange år etter han kommer ut av holderen.

Noen moms forkledd glade barn på Pelenators. Men andre mødre ubehagelig forkledning barnet bøyd over pelenalnikom. Ofte de foretrekker normal voksen seng. En viss andel av foreldre foretrekker alle manipulasjoner med hans etterfølger å gjennomføre, sitter på den brede, myk overflate. Og er det noen fordeler. Komfortabel sitte enn stående. Det er ingen frykt for at barnet er noen måneder etter fødselen blir veldig kvikk og vortkim, faller fra bordet så snart du slår unna.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et stellebord, håper vi at opplysningene i artikkelen vil hjelpe deg å velge det beste alternativet for din baby.

Legg til en kommentar avbryte svar

oppfylle de konkrete omstendighetene i din helse, og utgjør ikke lege.

© 2014-2016 nettstedet materialer er beskyttet av internasjonal opphavsrett og beslektede rettigheter.

Hvis du bruker og skrive de materielle aktive og indekserte linker til nettstedet er obligatorisk!

Hva er bedre å velge et stellebord

Bruk hvilken som helst skrivebord, arbeid eller matlaging, alltid hendig når du er på det mye arbeidsplass.

Bemerkelsesverdig, hvis og stellebord for barnet ditt vil være for stor nok og bredt. Dette er bra på alle måter: Mamma praktisk å bære en nyfødt morgen toalett og endre sine bleier, og for de eldre pjokk det er nok plass til å øve massasje og gymnastikk. På et stort bord er hvor du skal plassere alle krukker-sklyanochki med barn hygiene, så de er alltid for hånden. Det kan lett passe en endring av klær og baby bleier, og sikkerheten høyt som pålitelig liten.

Det er svært viktig at det ikke bare er stabil og holdbar, men også høy nok. Under graviditet hos kvinner på grunn av kroppens tyngdepunkt forskyvning endrer holdning - sies å være "stolt holdning gravid", før fødselen for å myke opp brusk og leddbånd mellom knoklene i bekkenet, kan redusere nivået av kalsium i kroppen. Derfor er det mange mødre som brydde seg for barnet, i en ubehagelig posisjon bøyd over sofaen eller en sofa, et par uker begynte jeg å klage over smerter i korsryggen ved en konstant helning og bedt om å anbefale en massør. Hvis, derimot, er praktisk å bruke "skrivebord" den unge moren, betyr det at alle prosedyrer med barnet ditt vil det bli utført uten stress og hast, med glede. Tro ordet til virkelighet slagordet "Nok mamma - lykkelig baby".

Mange foreldre er enda mer komfort stasjons uttak i leiligheten: på soverommet ved siden av babyens seng, på badet, vanligvis på vaskemaskinen, og noen moms organisere pelenalnik og varmt kjøkken om nødvendig.

Huset var ikke noe sted for et stort stellebord?

Ingen problem, kan du bruke og sammenleggbar stellebord, mange av dem fungerer som et stativ og en baby bad. I de første månedene etter fødselen av barnet ditt, kan du hjelpe til og endre styret i en barneseng. Bare ikke glem å legge ved en bunn begrensninger som ikke tillater styret å gli av avsatser barnesenger. Det er enda en sammenleggbar flip vegg stellebord. I tillegg har de store et bredt spekter av et bredt utvalg av skuffer, inkludert et hengslet lokk, som brukes som et stellebord. Noen av disse produsentene anbefaler å feste den bakre veggen av brystveggen for å hindre at den tipper forover når for mye avhengighet på kanten av en voksen åpne tabellen.

Foreldre tilpasser som et skiftematte noen hjemmebord: skrevet, den som står i stuen eller kjøkkenet. For eksempel var det praktisk for meg å bruke et transformerende bord eller, som det også kalles, en tabellbok.

For mødre-reisende, tilbyr butikkene folding opp til størrelsen på en kosmetikkpose vanntett bleier som kan brytes ned hvor som helst. Men, av og store, og de vanlige engangsbleie er i stand til helt å spille rollen som en marsjer pelenalnika under en tur å besøke eller tur til klinikken sammen med babyen.

Skiftbordet er morens viktigste arbeidsområde, så det er veldig viktig at det er godt dagslys. Hvorfor? Hver dag vil du nøye undersøke alle rynker, pimples, hudfarge og avføringstilstanden til babyen din. Ikke glem å bekymre deg for ekstra kveldsbelysning. Over bordet kan du henge den mest enkle lampekluten eller sette en gulvlampe med muligheten til å styre lys der du trenger det. Når du lyser på skiftbordet, må du sørge for at det sterke lyset til noen lamper, inkludert taket, ikke forstyrrer barnet og ikke faller direkte inn i øynene.

For sikkerhet er det viktig at stellebord, barneseng og trygt for barneklær og sto ved min mor for et øyeblikk ikke gitt ungen i alle aldre uten tilsyn. Ja, selvfølgelig, er barnet selv ikke krypende, men spedbarn når du skifter noen ganger gjøre en slik drastisk og kaotisk ukoordinerte bevegelser, spesielt håndtakene at deres riktige "setter", "cool" på bordet overflaten, og man vet aldri, kanskje de tilfeldigvis flytter til kanten. Det er farlig! Selv de mest oppmerksomme mødrene faller noen ganger. Vær veldig forsiktig og forsiktig. '

Ikke la barnet være uten tilsyn på et skiftbord eller til og med på en veldig bred familie seng! Hvis du trenger å ta en ting eller løpe opp til telefonen, legg barnet i krybbe eller gå med det!

Så valgte vi bordet og snakket om sikkerhet. Hvordan utstyre en faddler neste? Hvis du bruker et vanlig bord i denne kvaliteten, må du først sette en myk oljeklut eller klutdyner på den: et brettet håndkle, et teppe eller et babymatte. Slik improvisert kull kan beskyttes med en vanntett bleie og lå på toppen av allerede store flanell bleie til babyen varm og behagelig å ligge på naturlig stoff. Når du bytter en ble, skriver barna ofte og hoster, så forsikre deg om og legg en liten engangspapir bleie under babyens prestson. Det er veldig praktisk og praktisk. Men du bør vite at slike bleier er overraskende raskt forurenset, så kjøp dem den minste størrelsen for å unngå store ruiner. Noen foreldre kjøper fortsatt store bleier og kutter dem i små firkanter og til og med trekanter. Jeg anbefaler ikke dette kategorisk, siden blekningen av et lite, skadelig papir støv som er skadelig for lungene og øynene er utøst. Hvis du fortsatt har kjøpt engangsbleier av en stor størrelse, omfanget av forurensning bølgende your-knekking dem som om fold origami, men slik at ved ass ungen de alltid passer med bare den blanke siden.

I de første par månedene anbefaler jeg at mødre legger på skiftbordet under barnets hode en anatomisk pute hvor det er en spesiell innsparing for nakken. Denne puten, for det første, for å hindre utvikling av den vanlige rotasjonen av hodet til siden og bak ham, og asymmetri av hele kroppen til barnet på grunn av "Postures fekter." Så, du trenger ikke etterfølgende kurs av terapeutisk massasje med hardt arbeid på å korrigere muskeltonen til babyen. Dernest en slik pute barnet som lå fortsatt og ikke snu over bordet, og derfor det sjelden oppstår Moro refleks til mulig etter at panikk og tårer. Siden babyen ligger stille, er den trygg, og også praktisk for deg og forkortet tiden for å bytte babyen. For det tredje reduserer høyden på puten risikoen for oppblåsthet når du bytter bleie, når et barn løftes opp på beina for å håndtere esken. Og vi allerede vet: Hvis smule igjen ikke srygnul, betyr mindre risiko for aspirasjon av faren, og dessuten er det ikke nødvendig igjen å skifte klær våt kropp og en jakke, og tørk den lille ansiktet, halsen folder, bak ørene. Tross alt er gjentatt dressing og forsiktig vask ikke bare stress for barnet, men også ekstra tid brukt av moren til å vaske og stryke den skitten babys garderobe.

Her er en slik hokus-pokus - den enkleste pute, og så mange plusser i form av omsorg og til og med monetære besparelser i terapeutisk massasje kurs!

På skiftbordet ligger babyen ofte naken, så det er nødvendig å observere streng hygiene. Alle skitne bleier, skitne bomullsskiver og servietter skal umiddelbart kastes i urnen under bordet eller bare i søppelposen. Veldig ros foreldre og spesielle varmegenvinding enheter, hvor du kan kompakt og tett samle skitne bleier. Slike lagringsenheter tillater ikke lukt å bli ført og forhindre reproduksjon av bakterier. Det er ergonomisk å plassere urnen på høyre side av skiftbordet hvis du har høyre hånd.

Reprinting materialer fra nettstedet er strengt forbudt!

Informasjon på nettstedet er gitt til utdanningsformål og er ikke ment som medisinsk råd eller behandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

71 − = 62