Stellebord for babyer

Stellebord for babyer

Uten å vente på fødselen av fremtiden medlem av familien, er foreldre begynner å planlegge for kjøpet, til de første dagene av maksimal forsiktighet for å omringe ham. Pelenators ikke alltid får til listen over nødvendige ting, og likevel er det en flott oppfinnelse sparer tid, krefter og nerver av den nylig verdig mamma. Spørsmålet er om stellebordet er nødvendig, med fødselen av barnet er ikke lenger et dilemma når du må utføre alle husholdninger og hygiene manipulering av vekt eller skjev i tre dødsfall. Så hvorfor ikke ta vare på komforten av forskudd?

Hvorfor trenger vi et stellebord

Noen vil kanskje si at Pelenators - en valgfri luksus. Virkelig, fordi i hver leilighet er det rikelig med overflater som du kan skifte klær baby! Men når disse manipulasjoner må reise et dusin ganger om dagen, kjører rundt i rommet på jakt etter bleier, pulver og kremer, omsorgen for barnet begynner å gå utover konseptet med en lykkelig morskap. Diapering, dressing for en tur, skifte bleier, tilgriset klær når fôring, massasje og hygiene, luft bad - dette er ikke en komplett liste Pelenators avtaler.

Mest vedvarende bestemmer seg for å kvitte seg med stellebord, legge på alteret tilbake helse, allerede svekket av fertil. Wise mor utvetydig dedisere denne ukomplisert ting i det indre av et barnerom.

Pelenators vanligvis beregnet for barn i første leveår. Men faktisk, de fleste av foreldrene står fritt til å bestemme hvor mange måneder før ønsket komfort-stasjon, basert på egenskapene til vekst og utvikling av barnet. Vanligvis Pelenators "dozhivayut9raquo; opp til seks måneder, fordi på denne alderen barnet begynner å aktivt lære om verden, prøver å bevege seg uavhengig, og ved den minste uforsiktig risiko kuvyrknutsya på gulvet. Derfor er barnets temperament overstyre produsentens anbefalinger.

Den har en verdi og vekst: Pelenators lengde er vanligvis 70-80 cm, og når barnet outgrows det, blir ubehagelig bruken av tabellen.

Stellebordet kan erstattes

Å nekte å kjøpe et stellebord av økonomiske grunner, foreldre eller tilpasset til å utføre alle manipulasjoner med babyen på kne i sengen, eller vise fantasi og skape sitt eget arbeidsområde på noen av de frie overflaten. Noen ganger Pelenators slår en vanlig skrivebord, laid voksduk og teppe, noen ganger endre babyen tilpasse brede vinduskarmer.

I alle disse for å erstatte de eksisterende ulemper: lav funksjonalitet (ingen praktiske hyller og arrangør med verktøy, pulver og bleier), i tilfelle av en sofa - ikke nok solid overflate, som er så nødvendig å ungen til å utvikle koordinasjon og massasje, og usikkerhet på grunn av mangel på begrensninger. Derfor forhold når hovedapparatet er å tilveiebringe improviserte Pelenators vulst, dets stabilitet og elastisitet.

En rekke stellebord i dag er svimlende. De er laget av plast, metall og tre, faste og sammenleggbar, med hyller og skuffer, og noen ganger også utstyrt med et brett - hvordan å ikke bli forvirret ung mor! Men det er ikke alle som vanskelig. Det viktigste er å analysere sine vilkår og begrense søket til modeller som oppfyller de nødvendige kriteriene.

Dagens virkelighet er at ikke alle unge familien har opptakene som kan romme alle nyvinninger utviklet for omsorg for barnet og dets utvikling. Utvilsomt, kan vi lykkes oppdra våre barn, og hvis det er en seng, så potten skuffer. Men produsentene har funnet en måte å gjøre livet enklere og mødre som lever i trange forhold, har utviklet en rekke mobile Pelenators. Disse inkluderer:

 • bord på sammenleggbare ben;
 • hengende vegg modell;
 • tekstil stellematte med sider som kan lagres sammenrullet til en rull og i praktisk bruk;
 • hardt Pelenators styret for montering på kanten av barns Cribs og andre overflater.

Dersom barnas rom har gratis Nattbord eller hyller, som kan bevege seg opp til mobil Pelenators og bestemme selv funksjonaliteten av problemet, er det ingen grunn til å betale mer. Hva om butikken bleier, krukker og tuber av ingensteds? Skilt fra barnet ditt, selv for et øyeblikk, risikerer mamma å fange ham på gulvet med alle de påfølgende konsekvenser. Tilstedeværelsen av hyller, bokser eller arrangører - er en svært viktig kriterium, som grenser sikkerhet. Mamma vil aldri miste den taktile kontakt med barnet, og vil ikke tillate sin skade, hvis valget er:

Slike varianter har en annen fordel: de kan brukes alle de påfølgende årene av livet som en stein for ting eller leker, fordi Endre matter i mange stasjonære modeller utført avtagbart. Dostol beskytter også innholdet av støv.

Som en egen art er verdt å nevne spesielle Pelenators med innebygd skuff som lar deg kombinere bading og dressing prosedyre og ikke for å plage sine barn temperatur kontraster. Etter badestampen stengt klapplokk, som er svøping overflaten. Hvis imidlertid på badet og uten Pelenators ikke snu, kan du bruke de samme mobil Endre styret, plassere den på vaskemaskinen.

Hvordan velge et stellebord for en nyfødt

Uansett produsentens anbefalinger og barneleger, når du søker Pelenators foreldre ofte frastøtt av to faktorer: sin pris og størrelse.

Tror ikke at de økonomiske mulighetene svært begrense valgfrihet. kostnaden av stellebord veldig ofte avkortet versjon av den velkjente europeisk merke er lik prisen på en full brystet av den innenlandske produsenten. I alle fall den mest tilgjengelige er mobile modeller.

Du kan se det her:

Prisen varierer fra 900 til 1500 rubler. du kan kjøpe kvalitets Endre styret (for eksempel russisk Polini Classic - 1000 rubler og Fairy - 1450 rubler eller polsk Ber Ber Dino - 1400 rub ...), og legge litt mer - og det innenlandske klappbord med ben (for eksempel "Feya9raquo; fra 1500 gni.).

Hvis plassen tillater det, er det bedre å velge et stellebord stasjonær. Hyller og skuffer passer perfekt inn i interiøret, vil være "vzroslet9raquo; sammen med barnet, bare endrer innholdet. Prisklasse av dette oppkjøpet vil være fra 3-7000. Gni. for hjemlige produkter (kommoder "Feya9raquo; av finer sponplater hyller eller massivt tre fra Angela Bella), og 8-15 tusen rubler .. for utenlandske modeller (lakoniske tyske tabeller fra Geuther eller lyse italiensk hi-tech fra Brevi). Velge fasjonable anheng eller bordmodell, utstyrt med bad, bør være forberedt på å bruke opp til 20 tusen. Gni. og over.

Konfrontert med spørsmålet, hvor mye er stellebord, mange foreldre mister synet av andre viktige momenter:

 • materialer som det er fremsatt, må være miljøvennlig og anti-allergifremkallende;
 • vlagoottalkivayuschey belegg bør velges, men ikke glatte;
 • alle deler av strukturen skal være lett å rengjøre;
 • bør velge Pelenators med en maksimal lengde for at barnet ikke vokser i de første månedene av sitt liv;
 • ergonomi - lett åpning av boksene, stabilitet, non-slip føtter - vil være den ubestridt fordel.

"Noe vi selv har vokst uten Pelenators" - tenkt av mange mødre, slående denne enheten fra listen over obligatoriske kjøp for den nyfødte. Og så husker de trette ansiktene sine egne mødre og innse: Ja, du kan gjøre, men på bekostning av egen helse og komfort. Likevel morskap er ikke et offer, og de lykkeligste ganger for en kvinne å utføre sin store oppgave - å fortsette den menneskelige rase.

Del med vennene dine:

 • Velge møbler for første barn
 • Innvendig plass for den nyfødte babyen
 • Idalnaya rom for den nyfødte
 • Hva trenger jeg å kjøpe et rom for barnet?
 • nyfødt baby rom. møbler
 • Endre Tabeller med Bath
 • Vannet for barnet, eller hva bør ikke bli glemt
 • Velge møbler for første barn
 • Innvendig plass for den nyfødte babyen
 • Idalnaya rom for den nyfødte
 • Hva trenger jeg å kjøpe et rom for barnet?
 • nyfødt baby rom. møbler
 • Endre Tabeller med Bath
 • Vannet for barnet, eller hva bør ikke bli glemt
 • Riktig vare på vaskemaskinen
 • Secrets av barneklær
 • Tre seng med uttrekkbar sleeper
 • Babyen øredobber - den første innslag i livet til en jente
 • 10 ting som kunne ta permanent barn opp til ett år

Opptrykk av materialer er kun tillatt med skriftlig tillatelse fra utgiveren!

Stellebord: 5 populære modeller for nyfødte

Når du er i huset stellebordet for å endre spare tid og energi av foreldrene. Det er vanskelig å overvurdere Pelenators funksjonalitet og i bruken. Min mor vil ikke ha problemer med baksiden av de mange bakkene og manipulasjon av barnet. Alt du trenger er alltid for hånden, og ungen under tilsyn. Oversikt over modeller og 5 komfortable stellebord vil hjelpe foreldre i valg av emne for en nyfødt.

Skjemaer stellebord: fordeler og ulemper med ulike typer tabeller for stellebord

I butikkene finner du Pelenators 2 typer: mobile og stasjonære.

K mobile stellebord inkluderer:

mobile konstruksjoner bra for små leiligheter , der det er ingen ekstra plass til den generelle møbler. Disse tabellene kan kalles vandring: de er enkle å brette, og du kan gjøre turer for å besøke eller til landet med dem.

Stasjonær modell - den mest praktiske Pelenators. I motsetning til cellestrukturer, slike modeller er en del av hjem innredning. De er funksjonelle, trygt for barn og lett for manipulasjon. Pelenalnik valgt i henhold til voksen høyde, noe som gjør det lettere for barnet omsorg, uten å overbelaste ryggen mor. Det er praktisk å bære alle typer svøping.

Funksjonalitet og mobilitet.

Enkelt foldet og transporteres fra sted til sted.

Du kan ta det med deg hvis du må gå for å besøke eller lage en sortie til landet.

Ikke nok plass for hygieneprodukter.

Ustabilitet sammenleggbare ben på ujevnt underlag.

Det tar ikke nyttig området.

Er fastsatt til en komfortabel høyde for mamma.

Utstyrt med en liten hylle for personlig hygiene spedbarn.

I noen modeller gir holdere for bleier.

Svært små hyller som ikke inneholder alle de nødvendige pleie elementer.

Praktisk, mobil versjon pelenalnika.

Styret kan brukes på et bord, sofa, eller å fikse det til sengen baby.

Perfekt for små leiligheter.

Begrenset funksjonalitet: ingen tilpasninger for pleie elementer, hygiene og klær til barnet.

Mat er uunnværlig i partiet, med kampanjer til legen og på turer.

Det er kompakt, lett å brette og slettet.

Det finnes modeller med nakkestøtter, støtfangere, deksler og lommer for bleier.

Behovet for hyppig vasking forkorter levetiden for Pelenators.

Barnet bør ikke stå på matten uten tilsyn.

Dressing opp på badet etter vannbehandling er praktisk for mor og baby.

Barnet trenger ikke å oppleve et kraftig fall i temperaturen.

Med upraktisk Pelenators skuff: miniatyr kar av barnet vokser raskt.

Resistent mot ujevne ben, ofte utstyrt med hjul for å bevege seg rundt i leiligheten.

Mye plass for en rekke av barns tilbehør: fra personlig pleie produkter til klær og leker.

Passer for rom med nok plass.

Allsidighet, brukervennlighet.

Som de blir eldre gutt flytt Pelenators utvikler, skaper en mer hylle.

Deretter ble en kommode tjener som vanlige møbler for oppbevaring av klær.

Denne modellen tar mye plass og er bare relevant for store leiligheter med et eget rom for den nyfødte.

5 mest komfortable stellebord - de populære modeller og produsenter

Stellebord - praktisk gave nye foreldre på fødselen av din baby. Hvis du planlegger å også gjøre din kjære en gave til en ny baby, deretter sortere ut fordeler og ulemper med 5 populære modeller vil bidra til vår gjennomgang.

Hva finnes stellebord praktisk og når det ikke er nødvendig på alle - mødre tips om valg og kjøp

Stellebord produsenter har forsøkt å gjøre alt for å lette den unge moren for barnepass. Hva valg å gjøre, avhenger av foreldrenes preferanser, prisen de er villige til å betale, og størrelsen på leiligheten. Men det er vanskelig å forstå i et variert utvalg av produkter som tilbys til de som først gjør et slikt kjøp. Ikke for å forveksles med valget, lytter vi til råd fra erfarne mødre som peker til en rekke krav for fremtidige oppkjøp.

Hva du skal se etter når du velger et stellebord?

 • Høyden på bordet. En svært viktig parameter. Fra det vil avhenge av helsen til ryggraden av en ung mor og hennes komfort. Plukk en tabell under hylende vekst.
 • Flyttbare tabeller. Tralle på hjul mer praktisk på grunn av det faktum at de er lett å flytte rundt i leiligheten, samt låsene på hjul Secure spesialverktøy i alle posisjoner.
 • babyens helse . Velg en modell av naturlige materialer, den beste veden.
 • Ta vare på fremtiden. Hvis du lar din hjemmeområde, er det bedre å kjøpe en skiftende dresser. Funksjonell, romslig og tjene barnet i mange år etter han kommer ut av holderen.

Noen moms forkledd glade barn på Pelenators. Men andre mødre ubehagelig forkledning barnet bøyd over pelenalnikom. Ofte de foretrekker normal voksen seng. En viss andel av foreldre foretrekker alle manipulasjoner med hans etterfølger å gjennomføre, sitter på den brede, myk overflate. Og er det noen fordeler. Komfortabel sitte enn stående. Det er ingen frykt for at barnet er noen måneder etter fødselen blir veldig kvikk og vortkim, faller fra bordet så snart du slår unna.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et stellebord, håper vi at opplysningene i artikkelen vil hjelpe deg å velge det beste alternativet for din baby.

Legg til en kommentar avbryte svar

oppfylle de konkrete omstendighetene i din helse, og utgjør ikke lege.

© 2014-2016 nettstedet materialer er beskyttet av internasjonal opphavsrett og beslektede rettigheter.

Hvis du bruker og skrive de materielle aktive og indekserte linker til nettstedet er obligatorisk!

Stellebord for babyer

Etter fødselen av babyens foreldre begynner å tenke på hva møbler vil være svært nødvendig og hva du bør ta hensyn til ham. Nylig, før de unge foreldre ofte spørsmålet om å kjøpe et stellebord eller prøve å gjøre noe annet nødvendige midler, for eksempel et skrivebord eller dresser. Og hvis du bestemmer deg på et kjøp, er det bedre å velge? Hvilken av modeller å velge?

De fleste av foreldrene i øyeblikket er ikke så klart forstå at det er et stellebord og hvorfor er det strengt tatt nødvendig. Tross alt, faktisk, kan du bruke "improviserte betyr" og ikke bruke ekstra penger. Men hvis vi slår til en spesialitet butikken eller se på de ulike artiklene på Internett, kan du se hvor mange forskjellige modeller kan tilby det moderne markedet. La oss ta en nærmere titt.

 • Classic stellebord. Det er et trebord på en ganske høye ben, med spesielt utstyrt babyens skiftende sted som er omgitt av spesielle støtfangere. I tillegg, under vasken kan være en liten hylle. Hvis de er, så bordet blir mer som et skap, bokhylle, hvor du kan sette bleier, bleier og diverse hygieneartikler uten problemer.
 • Stellebord-transformator. Tabellen Navnet taler for seg selv. Multifunksjonsbord, Høydejustering, hyller du kan ikke bare endre, men også veldig rent. Avhengig av hvilken modus som er valgt et stellebord kan være pedestal-stand, bordspill og kreative aktiviteter, etc. Naturligvis, for en langsiktig service og den eksepsjonelle kvaliteten på disse tabellene vil måtte betale en masse penger, slik at bare du kan bestemme om det er verdt det.
 • Stellebord på badet. I utseende mye som en normal bokhylle. Gitt det faktum at det er ment å brukes på badet, hvor luftfuktigheten er nesten alltid gjøre disse tabellene fra materialer som ikke er redd for fukt - plast og metall. Som stellebord er kompakte og lette. Mange stellebord utstyrt med spesiell innebygd skuff, som i stor grad forenkler prosessen med babysvømming. Skuffen er plassert på ideell høyde for deg, så slipper å bøye seg lav til henne.
 • Suspendert stellebord. Denne tabellen er godt festet til veggen på den valgte høyde og vises kun når du trenger det. Resten av tiden han lener seg opp uten for mye plass og ikke forstyrre noen. Vi har spesielle vegg Pelenators rommelig lommer som alle nødvendige ting var alltid for hånden, og for sikkerheten til barnet i kantene festet restriktive støtfangere.
 • Endre dresser. I motsetning til konvensjonelle dresser har en spesiell, lukkede støtfangere, plasser for svøping en vanntett myke senger. Her serveres en kommode enn et år, pålitelig og veldig stabil. Det er verdt å merke seg at den har en ganske stor størrelse, så hvis leiligheten ikke har det nødvendige antall plasser, gi preferanse til noe annet. Selvfølgelig er et bredt bryst mye mer praktisk å bruke, som i dette tilfellet, gitt mer plass for barnet og for moren. Babyen vil være svært romslig, fordi det er mer plass for lading, massasje og vekst gjenstår.
 • Endre styret. En populær og svært praktisk alternativ for de som ikke er forberedt på å gi mye rom for Pelenators. På grunn av sin stive rammer, kan dette brettet brukes overalt: på et bord, på brystet, på vaskemaskinen, i en side bad. For å feste platen har spesielle spor i hvilke det kan festes til sengen eller hvilket som helst annet møbel. Etter bruk kan du rense Endre styret i skapet eller henges på veggen.

Hva du skal se etter når du velger?

Når du velger en stellebord, bør du definitivt ta hensyn til følgende punkter:

 • Naturlige materialer. Også viktig at stellebordet må gjøres på grunn av naturlige materialer som er trygge for barnets helse. For eksempel, lateks, tre, etc. Madrassen bør være laget av vannavvisende og lett å rense materialer.
 • Convenience tabellen. Den kan utstyres med hjul og bremser.
 • Stabilitet. Det er viktig at han ble stadig fast pelenalnik
 • Romslighet. Prøv å velge den mest romslige bordet, fordi barnet vil vokse opp veldig raskt, og på en liten pelenalnike vil det være tett
 • Tilstedeværelsen av hyller, lommer, stativer, etc. Alt dette er ikke i alle Pelenators, men det er en ekstra fordel i valg tabellen. På dem kan du sette alle nødvendigheter, slik at de riktige tingene var alltid på plass uten problemer.
 • Fuktighet motstand. Hvis den valgte tabellen er laget av tre, så spør hvordan fukttett materiale, og hva som er garantiperioden.

Hvor mye er stellebordet?

Ettersom prisen på stellebord, så er det en rekke områder i samme rekke som valg av møbel. Den billigste løsningen ville være, selvfølgelig, endre bord, det kan kjøpes på grensen til 630 til 3500 rubler. Ganske budsjett tildeling av midler, er enig. Folding bord for et bad vil koste deg fra 3600 til 7950 rubler, men ikke glem at denne modellen er ikke egnet for hver leilighet. Bredt spekter av valg Swaddle skuffer, også et stort utvalg av priser. fra 3790 opp til 69000 rubler, det hele avhenger av produsenten, størrelse, materialer og andre faktorer. Suspendert stellebord kan kjøpes for så lite som 3299 til 24385 rubler. Igjen, alt avhengig av produsenten. Tross alt, vil de samme innenlandske tabellene koste mye billigere enn italiensk. Men her må du bestemme hva som er bedre for lommeboken og krav.

Vi kjøpte selv stellebord laget av tre med en bred topp og støtfangere. Hun deretter kjøpe i tillegg til det en enkel fleksibel madrass. Tabellen sto i barnehagen nær barneseng og vi brukte den fra fødsel til 1 år. Jeg har nylig bare bokstavelig demontert den og tok ham til hans foreldre for sikkerhets skyld før neste påfylling av familien. En madrass jeg fortsatt liggende på vaskemaskinen på badet. Stadig på det jeg tørke babyen din

Før fødselen av barnet helt klart satt et mål om å kjøpe et stellebord, fordi jeg vet hvor mye det er praktisk. Fra starten, bestemte jeg meg for at det skal være en kompakt, men romslig, slik at du enkelt kan demonteres og omorganisere det. Som et resultat, sammen med sin mann bestemte seg for å kjøpe et stellebord med badekar, nå generelt om valg av hans ikke angre. Det er perfekt inn i alle de krav som vi opprinnelig satt. På samme tid, noe som er veldig praktisk, fordi det kan være lett å helle vann, er det plassert med oss ​​overalt, og han har fortsatt to ekstra hyller. Forresten er det også alt nødvendig tilbehør for en baby stellematte plassert.

Oss til fødselen av venner ga et bord med 4 skuffer og en sammenleggbar hylle. Jeg skifte klær babyen lenge på det, fordi ryggen ikke vondt å bruke. Ganske enkelt, alle de grunnleggende ting som glidere, bodykit og så er på hånden, og i den nederste skuffen ramser hoper seg opp for natten.

Før ankomsten av det første barnet kjøpt stellebord kombinert med en kommode. Faktisk er det nyttig for oss bare for oppbevaring av barnas klær på en stund, og selv en massasje kurs. Da tror jeg ting vil ikke passe i seg selv komodik for liten for dette. Bare ta lengre tid for at spesiell hylle i skapet. Det første kurset av massasje hadde vi 3-4 måneder, og alt er normalt, og den andre er 6 måneder er verre, fordi barnet er plassert der helt stoppet. Så for disse formål kan du bruke et vanlig bord (både faktisk og stellematte) - fortsatt en stund det hele tatt. Kle barnet kan være på sengen. Nå er det pelenalnik - hylle på sengen-arena, som ble kjøpt spesielt for det andre barnet. Somehow mer som, som vippet til side, hvis du ikke ønsker å bruke, og oftere har det lagt til sengs barnet, spesielt den første tiden. Det er praktisk å sette babyen, blir noe sånt som en vugge. Ikke den mest nødvendige ting i huset, selvfølgelig, men ikke dårlig og kan være veldig, veldig nyttig.

Jeg har aldri vært, og det er ingen stellebord, jeg tror det er en sløsing med penger. Veshchichki barn ligge på en hylle i et skap. Noen mest nødvendige kosmetikk - samme sted og resten av kosmetikk (i mitt tilfelle, er det overalt). Pampers - en stor pakke - som står lent mot noe. Svøpt baby i sengen hans. Massasjen utføres på vaskemaskinen og deretter på sengen. Likevel har hørt mye om hvor barna med disse pelenalnikov falle.

Hvis du er på jakt etter stellebordet, eller har erfaring i hans valg, dele med oss! Det er veldig viktig å vite din mening!

Skrevet den 17 september 2012 Filed under: Barn, Familie

Barn falle ned fra stellebord? Så ikke la dem der uten tilsyn! Han og sengen kan falle, hvis du gjør det ett sted. Og med maskinvask. Jeg tror ikke du går ut av badet, mens barnet det "løgn og tørker." Generelt, og bryst-pelenalnik og bord. Glad - til skrekk! I're ikke i bleier og bleier fra fødsel holdt, så vet ikke hvordan jeg skulle håndtere hvis det var én ting. Spesielt med en nyfødt når de er 25 ganger om dagen for å skrive. På kommoden forberedte en ren klut og gasbind bleie. Og på sengen lå et tomt brett og ventet på time H. Hvordan å våkne opp min dronning - Jeg pakket det på bordet, alle de skitne bleier ligge der med henne i badekaret og bad - en ren og tørr på pelenalnike. Sovne - Jeg er i skittentøy, og en ny gruppe med pelenalnike ofte lage mat. Generelt var det mulig å gjøre en, men det vil trenge litt mer tid. Og det så skjedde at vi har kjøpt en, og den andre ga oss. Jeg selv ville ha tenkt på 2 ting duplisere kjøp. Men det viste seg - veldig kult! ))))

Tanken er at alle disse enhetene er egentlig bare nødvendig i det første året. Mine 10 måneder, allerede ønsker å selge dresser, kanskje dressing laget - og det har hyller for døtre av ting. Et styre vil forlate - det tar ikke plass i det hele tatt (jeg ikke liker bildet, men generelt flat og en hesteskoformet kant er 3 cm høy).

Likevel, jeg anbefaler alle - selv i styret, selv en kommode, skjønt .... generelt, hva som helst, så lenge du ikke bøyer ryggen - veldig lett å rive! En gjenopprette med en baby - er urealistisk. Bare når han hadde nok egenvilje, og du ikke har det regelmessig på hånden for å bære.

PS!:. Styret vi har er 800 rubler. Er plassert på sengen, stedet ikke ta. Ingen hull i veggen. Installert på barneseng, D det ikke forstyrrer. Så snart dine føtter vil ta, og kick - begynne å rydde opp. Men på dette punktet, og stol dem sjeldnere, og styret er ikke tung.

Jeg ser ikke poenget i å endre tabellen. Sløsing med penger og rot på rommet. Selvfølgelig, hvis du har ekstra penger, kan du kjøpe noe.

Bryst Carlo kjøpte M12, veldig lik de 11 slagene, men ingen kommode pelenalnika og også møbler fabrikk "Olymp-møbler". Møbler stinker stikkende lukt i to uker, er horror ikke anbefalt for spedbarn.

Hvis du åpner alle boksene samtidig - lener seg fremover, så vi må være festet til veggen.

Møbler fin, men skjelven, når du bygger en litt sterkere finger presset på veggen - det var en bulk i plasticine. * Billige, munter *

BabyDesk universell - for hele familien!

"I lang tid jeg tvilte på om vi selv trenger et stellebord som en liten leilighet med tre barn, hver meter på schetu.Sovershenno sjanse på internett for å se veggen stellebord, interessert, for å studere problemet. Det viste seg at en tabell plassbesparende, veldig godt festet til veggen på en valgt høyde og vises bare når det er nødvendig. Dessuten var han 4-1, det pelenalnik er bordspill og kreativitet, dette magnetiske -markernaya bord og staffeli. Analoger av disse ikke er oppfylt, er fornøyd ditt valg "

total online 2168 artikler.

Endelig kom den etterlengtede dagen når du stopper.

Under svangerskapet er ikke bare utseendet og smak av kvinner.

Det er umulig å overvurdere viktigheten av riktig munnhygiene.

Alle foreldre har stor tro på at også med sitt barn akkurat.

Hvem ville ikke ønsker å jobbe i TV? Sannsynligvis alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

85 + = 92