Steam Generator video

Dampgeneratorer video

PARGARANT Selskapet er en produsent av damp genererende utstyr, som du kan se for deg selv ved å se på video i sanntid.

Løpeelektrodedampgenerator

Slik bruker en dampgenerator, viser video trinnvis algoritme løp PARGARANT elektrodekjel. Den tid som er nødvendig for den første oppstarten, er bare 15 minutter.

Overoppheting våt dampoverheteren med et trykk på 2,5 atm med 135 til 200 grader, mengden av damp 50 kg damp / time.

Som polzzovatsya dampgenerator SGE-18 Prof ved å fjerne oljefilmen med metalloverflaten før maling. Damp med et trykk på 10 atmosfærer.

Kompakt elektrisk dampgenerator, bærbar, TENovye PGE-5 mega.

Den er lett og passer lett inn i en bil. På denne videoen viser effektiviteten av dampstråle under avriming is

Mobil elektroparogeneratory liten kapasitet (380) i en modus av damp av kokende vann i kun en andre skjøt tykk is 10 centimeter.

Hvordan dampgeneratoren bygningen

Arbeid stoitelnogo damp PGE-50M uten damppistolen.

Fra og konstruksjon av dampgeneratoren GEP-50M i varmeisolasjons box, på pnevmokolesah, oppvarmet, vannbeholder, med kabelsko for kran overtrykk, nettverkskabelen, en dampslange og damp lanse. Full drift, er det ikke gjenstand for registrering i kotlonadzora. Stand til å arbeide ute i iskaldt til -40 ° C.

 • fjerning av is og snø med frisk armeringsjern før støping;
 • tine ventiler, I stoppe ventiler, rør;
 • boreoperasjoner;
 • rensing av utstyr, de utstyrsoverflater.

Som dampstrykejernet?

Hvor stor er at vi lever i en tid med rask utvikling av teknologi! Moderne husmor trenger ikke å bli vasket og jern til utmattelse - Teknologi kommer til unnsetning. Vel, med vask-maskiner som vi allerede har jobbet med. Men for å finne ut, Hvordan stryke dampbåt, vital. Enig, skam til det 21. århundre halv dag puffing på en jern.

For dampende apparatet produsenter tilbyr spesielle enheter:

 • dampstrykejern,
 • jern med en dampgenerator,
 • vertikal damperen,
 • håndholdt dampbåt,
 • damprenser med et munnstykke for klær.

dampstrykejern - det enkle, klassiske versjonen.

Fyll tanken, som ligger i huset til jern, vann, angi riktig modus, trykk på knappen - gikk parene. Det kan strykes og til damp på samme tid.

Iron med pargeneratorom - en mer raffinert variant av. Settet inneholder jern og kjele av rustfritt stål, er forbundet med hverandre flammesikker silikonslange.

Varmeelementet koker vannet i kjelen, blir damp som dannes som et resultat. Ved å trykke på en knapp på strykejernets håndtak, blir dampen fra kjelen tilføres via en slange under trykk i strykesonen. I tillegg er dampgeneratoren et kontrollpanel. dampgeneratorer funksjon av forskjellige modeller og produsenter kan variere, så før du begynner å stryke, les bruksenhet.

Hvordan stryke dampbåt: Video

Håndholdte dampskip Det finnes to typer: damp pensel, og i form av en vannkoker. Som det sies, bedre å se en gang:

Video Test Drive Steam børste Steam Brush + hvordan du bruker dampbåten

vertikal dampbåt gitt utelukkende for stripping ting i oppreist stilling. Det viser seg at denne fremgangsmåten for dampende klær som brukes i USSR.

I dag er enheten mer perfekt og allsidig BC. Utad ser det ut som en støvsuger, og prinsippet om sin drift er identiske, bare dampskipet ikke suger, men heller kaster dens innhold - par.

Av alle hans kamerat vertikal damperen - den mest avanserte enheten. Så la oss analysere i detalj hvordan dampstrykejernet oppreist type.

avtale damp renere - Det er i utgangspunktet rengjøring huset og rengjøring av en rekke overflater.

Den komplette innretning har et munnstykke for å dampe klær. Damp renere med en spesiell dyse er i stand til å glatte ut rynker, oppdatere klær, fjerne lukt.

Som er bedre - dampbåt eller jern - en Moot. På jakt etter svar, kom jeg over en beskrivelse av Battle, kamp, ​​prøvekjøring av disse enhetene. Her er en:

Anmeldelser: Har dampstrykejern er praktisk?

Kanskje, vet du, hvordan best å jern - en jern eller dampbåt? Si din mening i kommentarfeltet skjemaet - det er viktig for oss alle.

Liker du det? Trykk på knappen:

En samling av svar på dine spørsmål

I Russland, for stryking ved hjelp av konvensjonelle panne. Hundrevis av år har gått, var det elektriske strykejern, men prinsippet om deres arbeid har vært det samme: effekten av rødglødende metall overflaten av stoffet. Det var ikke før nylig, mens de som bor i moderne byer ikke vet hva en dampgenerator. Det gir en helt annen måte å se på den vanlige lekser.

I et hjemmemiljø er denne enheten følgende programmer:

 • Fjerning av skrukker på ting etter vask. Takket være den spesielle konstruksjonen kan ikke utføre denne oppgaven mye raskere og mer effektiv enn den gjennomsnittlige jern,
 • Å fjerne smuss fra tøy. Wonder anordning i stand til å eliminere disse flekker, som ikke er døyet vaskemaskin;
 • Fjerning av ubehagelig lukt;
 • Med dampstrålen kan rengjøres og andre husholdningsoverflater (f.eks, en flis eller flisen). Temaet er således mulig å redusere bruken av giftige kjemikalier i hjemmet til et minimum;
 • Desinfeksjonsmidlet søknad: på grunn av den høye temperatur dampen vedvarer selv de fleste mikroorganismer fra sanitære innretninger.

Enheten har nylig dukket opp i de lokale butikkene, men omfanget av sin allerede fantastisk. For ikke å gå seg vill i en rekke modeller, er det verdt å betale oppmerksomhet til sine viktigste kjennetegn.

Så, når du kjøper bør vurdere følgende nyanser:

 1. makt. På markedet er lei maskiner som strekker seg fra 800 til 3100 watt. Preferanse er gitt til modeller med indeks på minst 2,5 kW;
 2. produsentens merkenavn. Gode ​​tilbud samle slike verdens kjente selskaper: «Tefal9raquo;,« Philips9raquo; og «Bosch9raquo ;;
 3. vekt stryke enheten er av stor betydning. Det må tas i betraktning at det å jobbe med dampgeneratoren til å være i utgangspunktet skjøre kvinnelige hender;
 4. brannsikkerhet. Noen dyrere modellene har automatisk nedstenging i tilfelle overoppheting. En viktig rolle er påliteligheten av jernet låsen på plattformen;
 5. Displacement Vanntank. Den eneste riktige løsningen her finnes ikke: alt avhenger av de spesifikke husarbeid, eller mer presist, antall familiemedlemmer;
 6. lengde tilkoblingsslange;
 7. Konfigurasjon innretning. Noen produsenter utstyre komplementært sett med munnstykker, som gjør en enkel dampgenerator inn i en multifunksjonell enhet for alle anledninger.

Hva er forskjellig fra dampen hurtigruten?

En annen moderne elektronisk assistent vertinne - dampbåt. Dens arbeider prinsippet er ganske enkelt:

 1. Etter å ha slått vannet i plasttank er oppvarmes til koking tilstand. Prosessen tar mindre enn et minutt;
 2. Damp, som er lettere enn luft, stiger opp gjennom teleskoprøret;
 3. Damp unnslipper gjennom dysen, ligner den av en støvsuger.

Damperen er ideell for strykes klær kompleks snitt, gardiner, etc. Anordningen har følgende vesentlige forskjeller fra dampgeneratoren ..:

 • Bare egnet for vertikal stryking;
 • Steam mates uten trykk: han kommer til munnstykket på en naturlig måte. I tillegg har det en vesentlig lavere temperatur sammenlignet med dampgeneratoren (sammenlignes med kokepunktet for vann). Dette gjør håndtering mer sarte;
 • Pris. Steamer betydelig billigere, fordi den har en mye enklere konstruksjon og relativt dårlig funksjonalitet;
 • Steamer er tilgjengelig for tiltenkt bruk etter bare et halvt minutt etter innkopling. Hans rival det vil ta minst 5 minutter.

Materialet av sålen er kanskje det viktigste i valg enheten. Følgende alternativer er tilgjengelige, avhengig av priskategori, og oppgaven:

 • aluminium. Disse sålene er utstyrt med de mest fiskale instrumenter. De sterke punktene er tilskrevet oppvarmingshastighet og den lettere rensing av arbeidsoverflaten. Men en stor fare for å stikke;
 • rustfritt stål. Montert på en mid-markedet instrumenter. Høyt ansett for pålitelighet. Ofte utstyrt med et ytterligere belegg (for eksempel sprøyting med safir). Den viktigste ulempe er den betydelige vekt;
 • keramikk. Utmerket "druzhit9raquo; med stoffer: skyver uten forsinkelse og adhesjon. Oppvarmingshastigheten er også på høyde. Kritikk er bare følsom for mekanisk skade, selv litt;
 • Teflon. En av de beste alternativene for stryking. Det eneste negative er den høye prisen: enheter med en eneste kostnaden et gjennomsnitt på 15.000 rubler.

Som er bedre: jern eller dampgenerator?

Dampgeneratoren er det neste ordet i omsorgen for klær. Den skiller seg vesentlig fra de tradisjonelle former for stryking, og til det bedre:

 1. Stor tankvolum frigjør stadig fylle opp det som trengs. Men i en vanlig strykebrett plass for dette miraklet kan ikke være nok;
 2. Det oppnås en mye høyere hastighet. Dette er spesielt viktig i forbindelse med profesjonell skreddersøm;
 3. Funksjonalitet. Damptrykket stråle kan benyttes ikke bare for å eliminere ujevnheter i plagget, men også for å eliminere mikroorganismer på en rekke forskjellige overflater;
 4. Delikatesse av behandling av stoffer. Smoothing skjer uten kontakt med klær som har en gunstig effekt på sitt utseende og holdbarhet.

For å forstå hva en dampgenerator, er det nødvendig å innføre en konvensjonell jern festet til det en plasttank. Den fordampet vann under trykk strømmer inn i kraft vev folder, og etterlater en helt glatt overflate. Oftest er denne enheten kjøpes for profesjonell bruk, men ingen plager å kjøpe den for hjemmet. Med mindre, selvfølgelig, har på lager 15-20 tusen rubler.

Videoer om bruk av dampkjeler

I dette klippet forteller Sobolev Veronica hvordan du bruker dampstryke klær, hvilket merke hun bruker teknikker:

 • En samling av svar på dine spørsmål

  Bruk av materiale kun tillatt med samtykke av eieren. Informasjonen på dette nettstedet er utforskende i naturen og er ikke en veiledning til handling. Før bruk av medisinske resepter bør rådføre seg med lege.

  Har du funnet en feil? Gi oss beskjed! Velg den og trykk Ctrl + Enter. Takk!

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  43 + = 44