Steam Generator dampbåt

Det er bedre å kjøpe en bolig - eller damp dampbåt

Tidspunktet for enkle strykejern gradvis forsvinner, og erstattet av mer moderne utstyr for tekstil omsorg - dampgeneratorer og dampskip. Uten kunnskap om forskjellene mellom disse enhetene til hverandre og hva deres styrker og svakheter, noe som gjør det riktige valget er vanskelig. Så, hva er disse mirakler av ingeniør tanke, og hvilke av de to enhetene er bedre å bo?

Den dampgenerator - er en enhet som danner et vannreservoar, slange, og strykejern. I andre modeller, i stedet for jern ved spissen av slangen kan være slitt børste for rengjøring eller konisk dyse utviklet for å fjerne vanskelige flekker.

Algoritmen av dampgeneratoren er enkel: kokende vann i reservoaret blir omdannet til damp, som strømmer ut under trykk inn i slangen. Før du arbeider i rent vann tank helle snu enheten og vent 5-10 minutter. I løpet av denne tiden, vil det skape det nødvendige trykket i tanken. Dampgeneratoren produserer tørr damp, er temperaturen i området 140 til 160 ° C. Denne dampen fjerner enkelt selv tykk klut. Ved hjelp av damp kan fjerne flekker fra tekstiler uten å slette den, eller å rengjøre tepper, fliser, fliser, sanitærutstyr. Dampgeneratoren under påvirkning av selv vanskelige flekker som kronisk spor av rød vin, kaffe eller blod. Noen som tilbys i dag i markedet modellen gir funksjonen til vertikal damp, noe som bidrar til raskt å rydde opp gardinene eller klær uten bruk av et strykebrett.

Dampgeneratoren - er en innretning som utgjør en vanntank, en fleksibel slange og jern

Utvalget er ekstremt brede dampgeneratorer, modeller varierer i pris og kvalitet egenskaper. Således, dampgeneratorer variere i kraft - 1,6 kW eller mer; størrelsen på tanken - 0,7 til 2,2 l; Ytelse damp - 70 til 140 g / min; Dampkraft tapp (spesiell modus som kan oppnå en meget jevn tykt stoff) - 130-360 g / min.

Steamer - er et hjem elektrisk apparat designet for rask stryking elementer av tekstiler. Våt damperen produserer damp, hvis temperatur er omtrent 98 ° C. Enheten er klar til bruk bare et halvt minutt etter innkopling. Skille manuelle modeller og vertikalt.

Den første er oftest kjøpes for reise eller å ta vare på klær laget av lette stoffer. Vekt hånd dampbåt ikke overstiger 1,2 kg, er det rimelig og svært enkel å bruke. Bruk den til å raskt jern klær rett på hengeren, oppdatere og rense utstoppede leker, stoppede møbler ren og bli kvitt ubehagelig lukt (mustiness, tobakk), sta i ulike typer vev. Hånddamperen kan skille mellom et forholdsvis lavt nivå av styrke og lite volum av vanntanken (vanligvis den ikke overstiger 500 ml) av ulempene.

Vertikal damperen er ideell for bruk med svært tett vevet, i tillegg er det et uunnværlig verktøy for rengjøring vinduer. Hjem vertikal dampbåt veier 6-8 kg. Prisen på denne enheten er mye høyere enn den manuelle motparten, derimot, er forskjellen i pris lett forklares med større funksjonalitet og ytelse av vertikal dampbåten. Således, i den vertikale reservoarmodellen har plass til noen få liter, som er nok i 2-3 timer med kontinuerlig drift, og kraftenheten har nådd 1,6 kW. Nesten alle modellene kan være selv regulere effektnivået av den damp, avhengig av den type overflate som skal behandles.

Hvordan fjerne glansen av jern med klærne?

Hvordan du rengjør jern med teflonbelegg?

Hvordan å stryke etter vask tyll?

Velge hvilke er bedre - eller damp dampbåt - du trenger å vite nøyaktig hva disse enhetene er forskjellige fra hverandre, og hva er likhetene. Å gjøre en beslutning, henvises det til sammenligning tabellen - det vil hjelpe deg til å stoppe på den versjonen som er nødvendig.

Readiness tid

Behovet for et strykebrett

Ja (nesten alle modeller)

Evnen til å skape folder i stoffet (krager, mansjetter, etc.)

Ja (manuelle modeller)

I dampingsprodukter dampgeneratorer og har sine fordeler og ulemper. Man kan ikke si noe som er bedre, det kommer an på hvilke mål du arbeider. Så velger en stripper, hvis du trenger en liten enhet for rask og enkel rengjøring stryke vanlig stoff, og kjøpe en mer alvorlig damp, hvis du arbeider med en lunefull stoffer. For effektiv bruk hjemme best egnet hånd dampbåt, for en stor familie eller virksomhet (butikk eller klesbutikk) - en vertikal dampbåt eller en stor damp.

Når du velger en passende husholdningsapparater for stryking og tekstil omsorg guidet utelukkende på deres behov og ønsker, mål og omfanget av den planlagte bruken av enheten.

Steamer eller damp, som er bedre?

I lang tid blitt fratatt strykejern dampgenerering funksjon. Husmødre av bestemmelsene imponerende på klær fuktig gasbind, klut. Det hjelper imeysya på hånden den nødvendige mengde vann. Det er ikke overraskende at snart kom opp med en jernkonstruksjon, utstyrt med evnen til å slippe ut damp fra sålen. Dagens hull på ikke mindre enn 70. Den neste fasen av utviklingen tvunget til å tenke, damp eller dampbåt, som er bedre?

Generelt sett er det andre leddet utstyrt med historiske overtoner, betyr det ikke gjelder for første stryking. Akkurat lenge å ytre tegn lang jern med en dampgenerator, kutte setning praktisk måte.

enhet

Ideen om å håndtere ting ferje inspirert av profesjonelle tørr rengjøringsmidler. Steamer i hjemmet - en støvsuger. For lat for å trekke luft børste - kaster varme stråle flatet stoff. En slik anordning er dannet av de følgende to deler:

 1. Bolig med dampgenerator.
 2. Vanntank.
 3. Steam slangen.
 4. Ring.
 5. Teleskoprør.
 6. Pensel.

Teleskop hjelp henge børsten på ringen i pausene mellom arbeid. Resten er enkelt som ABC.

Kapasitet er fylt med vann, blir satt inn i kroppen. Tradisjonelt sett flere moduser, har hver en hensikt. Handle bryter Velger ønsket. Omgåelsen uttaket kroppen, slangen, varm stråle av damp skyter ut av penselen kommer i kontakt med klær, nivåer.

Tilsvarende er det en rengjøringsmodus. Kapasitet dampbåt kledd med en svak løsning av eddik. Evnen av syre for å oppløse fettstoffer fullt ut anvendes for rengjøring av apparatet baner. Steamer å helt bli kvitt skitt, la på en halv time. Handy teleskoprøret til å henge børsten. Parene å slå luften.

Etter arbeid, tømmes beholderen ved hjelp av tappepluggen, blø gjenværende væske. Nå formet rør, shot ring børste. Enheten er klar for lagring, venter på neste gang.

Beskrivelse av arbeidsprosessen. Broom utstyrt med en rekke av damp utgangshull. Den harde kanten av haugen samler skitt. Steamer er designet for å stryke, men plassert renere. Fjern enheten:

Det er bevis: noen entusiaster bruke dampskip, rengjøring vindus typisk modus. Ved slutten av overflaten er tørket tørt.

Tilrettelegge arbeidet med husmødre, dampskip utstyrt med kleshengere, og andre spesielle enheter. For eksempel, den skjelett ramme, forenkle stryke bukser. Den største fordelen med muligheter til å jobbe i et plagg dampbåt på vekt. Strykebrett bare forsvinner. Profesjonell rens kan lette ting damp. Rynker forsvinne. Hjem annerledes.

Steamer funksjoner enklere. For betjent damptrykk oppstår. Unngå å berøre ting, er det anbefalt å holde baksiden, på toppen. Du kan kjøpe en spesiell varmebeskyttende hansker, gjøre noe lignende selv. Å arbeide med dampgeneratoren er ull hanske, slitt over gummihansker. Lov til å lage tre lag med smørbrød. Hånd til damp brenner ikke.

Egentlig heter dampgenerator er fullstendig bør kalles: et strykejern med en dampgenerator. Innretningen strekker seg rett og slett evnen til vanlig stryke apparatet. God vertinne hørt begrepet damp. Fenomenet innebærer økt utslipp av damp. Konvensjonelle strykejern er ansett som et anslag av damp for dampgeneratoren - marsj modus. Vannforbruket er lavt, som du kanskje tror, ​​forbeholder nok arbeid i en halv time, noen ganger lengre. Definert struktur.

I motsetning til damp-damp ovenfor beskrevne formål. Først, for å stryke, den andre - for rengjøring fleste elementer. Forskjellene ikke slutt der. For å gjøre det lettere å forstå, la oss oppmerksom på hurtigruten ligner en vanlig støvsuger utseende. Dampgeneratoren jern er forbundet med en fleksibel slange med en vanlig plastbokser.

På bakgrunn av de beskrevne egenskaper, er den andre forskjellen ikke vanskelig å legge merke til. Steamer kan ikke brukes som en vanlig jern. Børste er et plastisk produkt, damp yttersåle tilpasset til å bruke strykebrett. En annen ting du kan gjøre uten. Inkludert damp på full, konvertere damp i damperen med ett unntak - ingen bust godt rent støvet. Derfor klapp ting skjer, vaske av - så vidt.

Dampgeneratoren eller dampbåt, hva du skal velge? Svaret er opplagt:

 • rengjøring - damperen;
 • stryking uten rensing - dampgenerator.

Hvorfor ikke være fornøyd med en dampbåt. Så bra strykejern, renser! Folder gjøre med det vil være oppgaven arhitrudnoy. Steamer god dub, gi klær formen - dette målet er riktig for dampgeneratoren. Men varigheten av arbeidet, vil strømmen genererer damp til damp forbli. Rett og slett perfekt for rengjøring.

Selvfølgelig kan du gå med en dampgenerator i hendene på jernteppet, er enheten rett og slett ikke laget for å utføre operasjonen. For å demonstrere, la oss forestille seg hvordan å gå videre med en dampgenerator jern eller dampbåt i denne situasjonen:

 1. Roll "støvsuger" kan enkelt kobles til stedet der gardinene henger. Etter det er det bare nødvendig å kjøre dampbåt, kunne flytte fra side til side med en børste, det er gjort. Det er ikke nødvendig å fjerne produktet fra takskjegget, tvert imot, vil se bedre ut kalesjen.
 2. Nå forestille ingen dampbåt. Heavy damp sette på ganske høyt bord, prøver å nå er garantert til hvert hjørne av gardinene. Bare i tilfelle, dersom produktet er helt ren. Ellers er algoritmen mer komplisert. Må først vaske gardinene, så klapp. Strykebrett er dårlig egnet høy oppløsning lerret. Giant gardiner ikke lykkes pat. Derfor er produktet hengt tilbake, begynner en lang kjedelig krypkjeller med "jern" i hendene på bordet, står i nærheten. Det er mye bedre å bruke dampbåt, eller ikke?

Det andre eksemplet gjelder det plisserte skjørt. Steamer kan danne folder, men til hvilken pris? Komplisert prosess. Dampskipet er forskjellig fra dampgeneratoren? Stadig svever i luften over en ting. Ta en prøve som er nødvendig for å fikse odezhku for stryking og å ikke bli brent av damp.

En annen ting er dampgeneratoren. Forsiktig på en naturlig måte føres over rille fold, hvis det er nødvendig, gjelder damp forsterkende effekt. Sikret suksess varm såle oppfordring overflaten. Dampgenerator, dampbåt, - to forskjellige ting, eksemplene fullt avsløre aspekt.

Dampgenerator - en enhet eksklusivt for stryking. Stryke rask kvalitet for å utføre folder piler. Enheten vil tillate å gjenopprette ro og orden, omarbeiding en haug med klær for en kort tid.

Steamer - for rengjøring av enheten. Sparsommelig husmor kan raskt rydde opp elementer av stoff møbler, gardiner, tepper. Det er ikke forbudt å passere jakker, bukser. Det viktigste at ting er ikke redd for høye temperaturer.

Dampgeneratoren og dampbåt - forskjellen er åpenbar. Den første innretning er spesielt utformet for å stryke, den andre - å gjenopprette orden og stryke parallelt.

I industrien damp såkalte spesialenhet for damp generasjon, så offisielt bør ikke bruke uttrykket jern med en dampgenerator. I industri, den genererte damp stasjoner, for eksempel turbiner av kjernekraftverk. Unit (dampgenerator) veier titalls tonn, og på størrelse med et lite hus. Unngå raskidyvatsya vilkår tankeløst.

I lys av den definisjon som er beskrevet dampgeneratoranordningen omfatter en slik blanding. Derfor tar divisjon sted på husholdningsnivå: lettere for folk å forstå diskusjonen enhet.

Viktigere, de to dampgeneratorer på strømknappen:

Derfor er det mulig å stryke ting i vanlig stil uten damp, bruk av produktet som en dampbåt. Det utelukker ikke at det finnes modeller, blottet for oppvarming. Det anbefales å få et produkt med et silikonbelegg for skånsom stryking.

Det er en interessant modell - damp dampbåt manuell. Liten plast hår jern, som er fylt med vann. Sole rømming, bare par av utganger. Det fungerer utelukkende i oppreist stilling.

Steam Generator dampbåt

Hvordan velge: dampbåt eller damp?

Garment omsorg krever å bruke en seriøs innsats, men de siste årene del av omsorg tar på seg en spesiell teknikk. I tillegg til den vanlige jern, dukket opp på markedet hurtigruten og damp. Det er bedre å kjøpe? Hva er forskjellen mellom alle disse enhetene?

Damperen er et elektrisk apparat som består av tre hoveddeler: en plast kjelerørene og den teleskopiske munnstykke med den fleksible slange. En kokende vann "frigjør" den damp som stiger opp og går ut ved å behandle stoffet.

Steamers er delt inn i to typer:

 1. Manuelle modeller. De er kompakte og lav vekt (0,6-1,2 kg), så perfekt for reiser. Men den lille størrelsen og lave kostnader - fordeler som "lyse" noen mangler. Blant dem:
  • begrenset effektnivå, noe som heller ikke kan endres. Som regel hånd dampskip seg bra med lette stoffer, men tykk tungt materiale - en umulig oppgave for dem;
  • "Beskjeden" volum av reservoaret. Standard verdi - 200-500 ml, som varer i ca. 15 minutter med kontinuerlig drift.
 2. Vertikale modeller. Vanligvis hjemmet versjon: dampbåt veier 6-8 kg og kan sammenlignes med fotavtrykk av en støvsuger. Den største ulempen med den vertikale enhet - en relativt høy pris, men anordningen kan "rose" slike fordeler som:
  • kapasitet tank - oversvømmet flere liter i gjennomsnitt varer i et par timer med aktivt arbeid;
  • Høy effekt - tallet er 1,6 kW, der dampbåten er i stand til å takle selv de vanskeligste vev;
  • mulighet for å endre effektnivåer, - vil dermed velge den optimale modus avhengig av typen av overflaten som skal behandles.

Manuelle modeller får vanligvis reise: de er uunnværlige i togene, vandrerhjem i leide leiligheter. Dessuten er disse dampskip kjøpt av folk som trenger å jevnlig kjøre rente tingene er ekstremt lett - tynne bluser, sommer kjoler, silke skjorter.

Å arbeide med tett vev er bedre egnet vertikal anordning, jeans, gardiner, jakker, frakker - dampbåt lett jevner seg.

Hva er Steam? Høydepunkter

Det bør bemerkes på en gang - ordet "steam" refererer seg til jern, som er utstyrt med en dampgenerator. Denne forenklingen er godt fast og er mye brukt.

I tillegg til jern, forutsetter den design som den reservoar for fluidet, og slangen, noe som ofte kan settes på munnstykket. I noen tilfeller settet inneholder også et strykebrett.

Prinsippet for drift av dampgeneratoren er ytterst enkel: en kokende vann utvikles damp, som strømmer ut under trykk opp. I motsetning til damperen er allerede tydelig ved dette trinn. For det første, er dampen fuktig og tørt; Sekund - det stiger "under tvang", og ikke på en naturlig måte.

Blant de viktigste egenskaper som bestemmer kvaliteten på dampgeneratoren:

 1. Power. Jo høyere verdi, jo raskere stryking. Standard antall - 1,6-2 kW.
 2. Størrelsen av vanntanken. Valget er gjort basert på forventet stryking. For sjeldne "raser" med en eller to ting tilstrekkelig 0,7-1 l; hvis du ofte føre til normal garderobe hele familien, er det bedre å kjøpe en modell til 1,5-2,2 liter.
 3. Performance. Forstått beskrivelse av damptilførselen. Parameteren spenner 80 til 140 g / min. En høy verdi indikerer en mer enkel og rask stryking, men også at vannet i tanken vil ende snart.
 4. Steam. Det er en spesiell modus som er inkludert i de vanskeligste øyeblikkene av stryke når normal ytelse er ikke nok. Den minste anbefalte verdi på 130 g / min., Selv om de utførelsesformer som er presentert i markedet med indeksen 90 til 360 g / min. Jo høyere tall, jo bedre å stryke tykk eller overtørket tissuebane.

En av fordelene med jern med en dampgenerator - evnen til å glatte ut flere lag (f.eks, sengetøy og håndklær). Denne enheten er i stand til raskt å håndtere en rekke ting, inkludert sensitive.

Hva du skal velge: dampbåt eller damp?

Velge enhet for stryking - spesielt enkelt tilfelle. Men før en beslutning bør du nøye undersøke forskjellene mellom dampgeneratoren og damp.

På dampskip og dampgenerator jern med lignende oppgaver, men disse verktøyene er ikke utskiftbare:

 • dampbåt nødvendigvis til stede i butikker og andre steder der det er nødvendig for å opprettholde regelmessig og i god stand mer enn antall "vanskelige" klær - kjoler, beaded; strikket silke eller ull klær; .. tunge jakker, etc. dampbåt ytterligere fordel - muligheten til å bruke det i prosessen med rengjøring;
 • dampgeneratoren er primært beregnet for standard stryking. Det er uunnværlig hvis du ønsker å gi ting en bestemt form, for eksempel bukser med piler eller skjørt plissert "bukke" bare jern.

Som regel er en god vertikal dampbåten dyrere jern med en dampgenerator. Men prisen kan ikke fungere som den primære kriterium i valg som en relativt billig, men ikke passer i en bestemt sak, vil et apparat fortsatt være ubrukelig.

Det er bedre å tenke nøye planlagte oppgaver og foreta et kjøp allerede tar hensyn til dem. klær holdere med dekorative innsatser og aktive rense elskere gå for damp, mens brukere som er primært interessert i høy kvalitet stryking følge jern med en dampgenerator. Det er enkelt.

Betjent - sysselsetting, som du må akseptere. Men ikke avvise det som er oppnådd i den moderne verden: hvis husholdningen rutine kan forenkles, hvorfor ikke ta en sjanse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 1 = 9