Spindelvev fra tråder med sine egne hender

Hvordan lage en dekorativ spindelvev av garn?

For å gjøre en dekorativ edderkoppnett av tråder, må du først velge et sted hvor det vil henge spindelvev. Når du har bestemt deg for et sted, må du ta de seks strenger, endene skal festes med spiker. Bildet viser hvordan du skal plassere tråden. Så den andre tråden, knytte den til en fast tråd med en sløyfe (vist nedenfor), og at denne tråd vil trenge å veve en web rund.

For å oppnå dette, rundt hver tråd du trenger å vikle arbeids garn på slutten av sirkelen for å konsolidere node.

Deretter gjør vi neste runde, bare fra forrige runde behovet for å trekke seg tilbake om lag 10 centimeter. Og så fortsette å spinne sirkler på inntil aksial tråden ikke vil ende.

På den resulterende web edderkopper kan limes dekorative.

En stor, tredimensjonal, full-lengde bane av en ferie av Halloween kan fremstilles av konvensjonelle tråder og garn. For dette formål er tappene 8 blir drevet inn i veggen og mellom de kryssende tråd strekning. Da begynner vi å veve et nett av sirkler ved å binde et tau til hver tråd som på bildet. Sirkler kan være hvilket som helst tall.

Hvis du trenger en liten edderkopp, for eksempel for å servere festbordet, gjør du det fra konvensjonelle grener og tråd eller garn rett farge. Her er trinnvis veiviser klasse.

Spindelvev for en fest på Halloween trenger ikke å være rundt. Det ser flott trekantet spindelvev fra bordet til gulvet.

Fr verovochek knytte sammen og fest med tape på bordet. Videre, de andre endene verovochek festes med tape på gulvet på samme avstand fra hverandre. Ledninger krysser slips.

Video master class på å lage et nett av garn for hånd.

Web på Halloween med hendene: hvordan du raskt og enkelt dekorere huset for ferie

Halloween er en ferie, som dukket opp for første gang, selv de gamle kelterne i Irland og Skottland. Han sier 31. oktober like før Allehelgensdag, og som regel er det feiret i engelsktalende land, samt Japan, Sør-Korea, Singapore, Australia og New Zealand. Men siden slutten av det tjuende århundre, begynte vi å feire denne dagen i mange andre europeiske land og de tidligere sovjetrepublikkene. På denne dagen, mange iført skumle kostymer og dekorere sine hjem og kontorer web på Halloween med hendene.

Her er noen web produksjon alternativer for en ferie med hendene, ved hjelp av ulike teknikker, for eksempel papir.

Hvordan lage et stort edderkoppnett for å dekorere vegger for Halloween

For å opprette en stor web tau trenger du følgende fyllingsmaterialer:

  • Dobbeltsidig tape;
  • En streng av grå eller svart;
  • Edderkopp for å dekorere web (plast eller av et annet materiale).

Etter fremstilling av alle de nødvendige materialer og verktøy for å starte produksjon mørke bane av dekorativt tråden. Før starten av manipulasjon tenke nøye over hvor det vil se web - hvilken størrelse det vil være, og hvordan de vil gå til tråden din. Basert på dette, feste seg til veggen av de små biter av dobbeltsidig klebetape - trenger mye stykker.

Først lim stykker av tråd som vil gå i retning fra sentrum (direkte linje), og deretter begynne å holde fast tråden som går i en sirkel spindelvev. Om ønskelig, legge ved et leketøy edderkopp på den store spindelvev.

Spindelvev av gasbind: texte

Passer for interiør og vanlig gasbind. Skjær den riktige størrelsen av et stykke av medisinsk gasbind. Starte den vilkårlig strekke. Du kan noen ganger også lage hull i stoffet. Denne nettsiden er best sett på som en tilfeldig hengende filler. Det er mulig å pakke de enkelte elementene i rommet. stoff maling i en farge, om ønskelig. Hvis du bestemmer deg for ikke å male alle brukt gasbind, lov til å understreke dens deler fargelegging sammensetning som skal påføres med pensel.

Eventuelt å anvende dette element i innredningen i det indre bare. Supplement spindelvev kan passe eller noen små tilbehør. Lag en dekorasjon er enkelt. Det kommer an på hvilken materialet er laget av det utvalgte produkt, slik som kuler. Hvis det er nok tid til å forberede seg til ferien, kan du selv male glass spesielle maling. Du kan tegne for hånd eller ved hjelp av en sjablong. kan du bare tegne et edderkoppnett på huden hvis ønskelig. I utførelsen i brodert stoff vil det se så ille. Ikke glem tekstil fargestoffer, gjør det mulig å sette et bilde på klærne.

Web, opprettet fra tråden: ideen og beskrivelsen av produksjon

Hvis du ønsker å dekorere en vegg eller gulv, vil det beste alternativet være vevet gossamer. For å lage den trenger en tråd, med en tykkelse som avhenger av størrelsen av de ferdige dekorasjoner.

For enkelhets skyld, tegne en skisse på papir vilkårlig rev. Start med det grunnleggende. For å gjøre dette, ta flere gjengesegmenter med samme lengde. De to første krysser midler. Sikre praktisk måte - fit tegnestifter, nåler, wire eller dobbeltsidig tape. Så bare stramme de resterende hud, å ta vare slik at skjæringspunktet var det en i det hele tatt, og forbinder segmenter nøyaktig i midten. På dette stadiet edderkopp på Halloween som en stjerne. Nå kan du begynne å veve edderkoppnett selv: beveger seg i retning av spiral, er det nødvendig å koble til trådføreren. Unngå overdreven innstramming. La endene løs eller fikse dem en revolusjon - du bestemmer.

Hvis du ønsker å vikle et nett av lys, interiør ting eller et skap, vil det ta et par spoler av tynn tråd. Vilkårlig vikle den rundt et eksisterende objekt. Du kan hindre sagging, og kan danne et stramt stramt kokong. Det vil være interessant å se dette trikset med tråder av hvit eller grå farge. Det kan være lurt å male deg inn i et spindelvev skitne støvete farger. For å gjøre dette skal suge tråden i en oppløsning av svart fargestoff, tørket, og deretter videre til viklingen. For å gi elastisitet og motstand av banen kan gjøres fra sin tråd impregnert med PVA-lim. Men husk at denne dekorasjonen kan smøre grunnlaget sammensetning. Ideelt sett er det egnet for behandling av servise og flasker for tabellen.

Her er noen video som viser etableringen av nettet for en ferie med hendene. Glad visning!

Spindelvev fra tråder med sine egne hender

Hvordan lage et edderkoppnett: nettet med sine egne hender

Med tilnærming av den forferdelige og likevel utrolig munter ferie - Halloween, det er et behov i utsmykningen av huset til temafester som blir stadig mer populært, ikke bare i utlandet, men også her.

I denne artikkelen har nyhetsportal «Vtemu.by» forberedt for deg noen ikke komplisert master class på å gjøre nettet med sine egne hender, som senere vil bli en utmerket gjenstand for utsmykningen av rom for den kommende Halloween fest med stil.

Spindelvev med sine egne hender

Alternativ 1: spindelvev "Dreamcatcher" med sine egne hender

Det ferdige arbeidet, nettet av "Dreamcatcher", kan du henge fra taket, henge på vinduene eller i døråpninger.

For industrien trenger du: bøyle (eller sirkel), tykk hvit tråd; store knapper.

På bøyle veve et spindelvev av hvit tråd (se. Foto).

Deretter felles flere like segmenter langs lengden av tråden til kantene av sirkelen. De motsatte ender av hver tråd i tråd den store knapper og knytte en knute. Din edderkopp er klar. Pynt den ferdige nett av dere håndlagede små edderkopper.

Alternativ 2: spindelvev på trepinner med sine egne hender

Uvanlig og enkel hack vil være en flott dekorasjon av hjemmet interiør for ferie Halloween.

vil være nødvendig for fremstilling av: trepinner (iskrem popsicle), hvit tråd, akrylmaling (valgfritt).

Tre trepinner på tvers fold og sikkert i denne stilling ved hjelp av tykk hvit tråd. Nå kan du begynne å veve nettet (se. Foto). Hvis du ønsker å starte tre pinner kan males med akryl maling.

Alternativ 3: Web av dine egne hender

Utmerket dekorasjon for det indre av ferie Halloween. Ved hjelp av denne master class du kan gjøre nettet av den største størrelsen. Materialet kan brukes papir eller plastposer (for eksempel søppelsekk).

Brett materiale valgt område og skjære ut den ønskede mønster (se. Bildet).

Alternativ 4: Nettet av papir med sine egne hender

Volum og attraktiv edderkopp som kan gjøre unntakene minutter.

For det arbeidet du trenger papir og saks.

Brett papiret trekkspill.

Deretter kuttet mønster (se. Bildet).

Hver belegget består av to trekkspill med et utskåret mønster. Koble dem sammen ved hjelp av lim eller dobbeltsidig tape. Spre det ferdige arbeidet og henge i en tynn tråd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 4 = 6