Spindelvev fra gjengene

Hvordan lage en dekorativ spindelvev av garn?

For å gjøre en dekorativ edderkoppnett av tråder, må du først velge et sted hvor det vil henge spindelvev. Når du har bestemt deg for et sted, må du ta de seks strenger, endene skal festes med spiker. Bildet viser hvordan du skal plassere tråden. Så den andre tråden, knytte den til en fast tråd med en sløyfe (vist nedenfor), og at denne tråd vil trenge å veve en web rund.

For å oppnå dette, rundt hver tråd du trenger å vikle arbeids garn på slutten av sirkelen for å konsolidere node.

Deretter gjør vi neste runde, bare fra forrige runde behovet for å trekke seg tilbake om lag 10 centimeter. Og så fortsette å spinne sirkler på inntil aksial tråden ikke vil ende.

På den resulterende web edderkopper kan limes dekorative.

En stor, tredimensjonal, full-lengde bane av en ferie av Halloween kan fremstilles av konvensjonelle tråder og garn. For dette formål er tappene 8 blir drevet inn i veggen og mellom de kryssende tråd strekning. Da begynner vi å veve et nett av sirkler ved å binde et tau til hver tråd som på bildet. Sirkler kan være hvilket som helst tall.

Hvis du trenger en liten edderkopp, for eksempel for å servere festbordet, gjør du det fra konvensjonelle grener og tråd eller garn rett farge. Her er trinnvis veiviser klasse.

Spindelvev for en fest på Halloween trenger ikke å være rundt. Det ser flott trekantet spindelvev fra bordet til gulvet.

Fr verovochek knytte sammen og fest med tape på bordet. Videre, de andre endene verovochek festes med tape på gulvet på samme avstand fra hverandre. Ledninger krysser slips.

Video master class på å lage et nett av garn for hånd.

Web på Halloween med hendene: hvordan du raskt og enkelt dekorere huset for ferie

Halloween er en ferie, som dukket opp for første gang, selv de gamle kelterne i Irland og Skottland. Han sier 31. oktober like før Allehelgensdag, og som regel er det feiret i engelsktalende land, samt Japan, Sør-Korea, Singapore, Australia og New Zealand. Men siden slutten av det tjuende århundre, begynte vi å feire denne dagen i mange andre europeiske land og de tidligere sovjetrepublikkene. På denne dagen, mange iført skumle kostymer og dekorere sine hjem og kontorer web på Halloween med hendene.

Her er noen web produksjon alternativer for en ferie med hendene, ved hjelp av ulike teknikker, for eksempel papir.

Hvordan lage et stort edderkoppnett for å dekorere vegger for Halloween

For å opprette en stor web tau trenger du følgende fyllingsmaterialer:

 • Dobbeltsidig tape;
 • En streng av grå eller svart;
 • Edderkopp for å dekorere web (plast eller av et annet materiale).

Etter fremstilling av alle de nødvendige materialer og verktøy for å starte produksjon mørke bane av dekorativt tråden. Før starten av manipulasjon tenke nøye over hvor det vil se web - hvilken størrelse det vil være, og hvordan de vil gå til tråden din. Basert på dette, feste seg til veggen av de små biter av dobbeltsidig klebetape - trenger mye stykker.

Først lim stykker av tråd som vil gå i retning fra sentrum (direkte linje), og deretter begynne å holde fast tråden som går i en sirkel spindelvev. Om ønskelig, legge ved et leketøy edderkopp på den store spindelvev.

Spindelvev av gasbind: texte

Passer for interiør og vanlig gasbind. Skjær den riktige størrelsen av et stykke av medisinsk gasbind. Starte den vilkårlig strekke. Du kan noen ganger også lage hull i stoffet. Denne nettsiden er best sett på som en tilfeldig hengende filler. Det er mulig å pakke de enkelte elementene i rommet. stoff maling i en farge, om ønskelig. Hvis du bestemmer deg for ikke å male alle brukt gasbind, lov til å understreke dens deler fargelegging sammensetning som skal påføres med pensel.

Eventuelt å anvende dette element i innredningen i det indre bare. Supplement spindelvev kan passe eller noen små tilbehør. Lag en dekorasjon er enkelt. Det kommer an på hvilken materialet er laget av det utvalgte produkt, slik som kuler. Hvis det er nok tid til å forberede seg til ferien, kan du selv male glass spesielle maling. Du kan tegne for hånd eller ved hjelp av en sjablong. kan du bare tegne et edderkoppnett på huden hvis ønskelig. I utførelsen i brodert stoff vil det se så ille. Ikke glem tekstil fargestoffer, gjør det mulig å sette et bilde på klærne.

Web, opprettet fra tråden: ideen og beskrivelsen av produksjon

Hvis du ønsker å dekorere en vegg eller gulv, vil det beste alternativet være vevet gossamer. For å lage den trenger en tråd, med en tykkelse som avhenger av størrelsen av de ferdige dekorasjoner.

For enkelhets skyld, tegne en skisse på papir vilkårlig rev. Start med det grunnleggende. For å gjøre dette, ta flere gjengesegmenter med samme lengde. De to første krysser midler. Sikre praktisk måte - fit tegnestifter, nåler, wire eller dobbeltsidig tape. Så bare stramme de resterende hud, å ta vare slik at skjæringspunktet var det en i det hele tatt, og forbinder segmenter nøyaktig i midten. På dette stadiet edderkopp på Halloween som en stjerne. Nå kan du begynne å veve edderkoppnett selv: beveger seg i retning av spiral, er det nødvendig å koble til trådføreren. Unngå overdreven innstramming. La endene løs eller fikse dem en revolusjon - du bestemmer.

Hvis du ønsker å vikle et nett av lys, interiør ting eller et skap, vil det ta et par spoler av tynn tråd. Vilkårlig vikle den rundt et eksisterende objekt. Du kan hindre sagging, og kan danne et stramt stramt kokong. Det vil være interessant å se dette trikset med tråder av hvit eller grå farge. Det kan være lurt å male deg inn i et spindelvev skitne støvete farger. For å gjøre dette skal suge tråden i en oppløsning av svart fargestoff, tørket, og deretter videre til viklingen. For å gi elastisitet og motstand av banen kan gjøres fra sin tråd impregnert med PVA-lim. Men husk at denne dekorasjonen kan smøre grunnlaget sammensetning. Ideelt sett er det egnet for behandling av servise og flasker for tabellen.

Her er noen video som viser etableringen av nettet for en ferie med hendene. Glad visning!

Master-klassen på å lage et nett av tråd

Fra edderkopp nettverk i hjemmet er vanligvis tatt for å bli kvitt, men det er tider når du bare trenger å vite hvordan å lage en web av sine egne hender. Årsaken til dette kan være en fest for Halloween eller en annen ferie tema, med deltakelse av utenomjordiske karakterer: hekser, vampyrer og andre onde ånder. Når du setter forestillinger av russiske eventyr, der en av skuespillerne, eller Baba Yaga Bag of Bones, til naturen bruker nettet bidra til å skape en atmosfære av dystre slott eller hytte på kylling ben.

Separat hengende sirkler av sølvtråder i skogen så nesten alle - er et verk av Hjulspinnere og araneus. Gjør et edderkoppnett for hjem dekorasjon eller drakt på Halloween med hendene er veldig enkelt, hvis, i stedet for en tynn web for å ta en tråd eller ledningen. Tykkelsen av materialet skal samsvare med størrelsen på naturen. I tillegg til tråden, trenger du:

Figur 1. Web i kunsten streng kunst.

 • heklenål;
 • tapper eller spiker;
 • saks,
 • ledning og en liten pels eller mohair garn.

En bane av liten størrelse i form av plater i teknikken av strengen kjente innretninger (Fig. 1) kan utføres direkte på veggen eller på et stykke kryssfiner. For sin skapelse, trenger vi å markere ønsket diameter sirkel og markere sitt sentrum. For å drive en spiker og tynt på den gjøre 6-10 radiale stråler fra tråden, brettes i to og hver løkker på den sentrale spiker og spre endene til sidene. Fikse det grunnleggende produsere på samme tynne negler eller pinner.

Langs hver radius kjøre noen negler flette sirkulær nivåer nettet. Avstanden mellom dem kan være vilkårlig og ikke nødvendigvis like. Fiksering av tråden i henhold til ett av de utstående hetter, strekke det til de tilstøtende klammere av samme nivå, slår rundt, feste spindelvev, og går til det neste. Fullføre sirkelen og fest tråden på den første stud. Skjær den og gjøre noen sirkulære nivåer.

Hvis du ønsker å naturalisme, vil en kort master class fortelle deg hvordan du kan lage et edderkoppnett på Halloween uansett. (Fig. 2) Dette alternativet ligner en edderkopp å veve et nett av:

Figur 2. Trinnene for fremstilling av banen på Halloween.

 1. På vegger, gulv, tak, hammer et par spiker for feste av det grunnleggende - radiale filamenter (1). Ytre sløyfe (hvis vi trekke en linje fra en hette til en annen) er ikke å være strengt sirkel, fordi hans spider gjenge pinner hvor det er et passende objekt, en pinne eller en gresstrå.
 2. Strekk garn, slik at de krysset med hverandre på omtrent samme punkt. Hvis det i stedet for de kryssende radiale stråler er langt fra hverandre og definerer et plan, kan de trekkes sammen, binde en enkel knute arbeidstrådenden.
 3. Fra dette punkt, som går fra den ene bjelke til den neste, starter en sirkulær veving, danner en edderkopp overlappings nettverk. For enkelhets skyld kan man bruke en heklenål, som strekker seg fra radien av løkken og tre den hespe eller spole (2). Spenning justert til smak, å oppnå en plan flate på den kryssende radier og svinger, eller skape et svakt sagging, gammel spindelvev. Vev for å utføre en spiral, holde tråden inntil den ønskede diameter av natur.
 4. Fra et stykke pels å trekke ballen - liket av en edderkopp. Av 4 biter av ståltråd gjøre bena, innpakning dem med et luftig, garn eller svart bånd. Tegn av tverrstykkene av tråd i midten og knytte dem sammen. Bøye bena for å gi den ønskede form og limt på plass av kryssende pels ball. Hvis sistnevnte er ikke tilstede, kan gripelegemet være fremstilt av ull ved å vikle den til en ball på en ledning som krysser bena. Hang på edderkoppnett (3). Ekstra dekorasjon kan tjene som tørt løv, kvister, plast insekter fanget i en predator nett.

Et slikt web kan se skummelt, og svært lik dagens (4).

Hvis blant husstandsmedlemmer eller gjester er det folk som er følsomme for edderkopp, bedre å foretrekke mindre irriterende symboler av Halloween.

Figur 3. stadier av produksjon av en papirbane.

Slike garn kan enkelt dishevel hender og pakk dem store stueplanter, tørre grener av trær, eller bare henge i hjørnene av rommet. De er godt etterligne tilfeldig vevet edderkopp nettverk. Slik naturen er også svært fordel hvis et sted mellom fibrene gjemmer seg Spiderman.

De fleste av veggene er dekorert vanskeligere, men det vil komme til redning av mestere av gasbind. Hvordan lage et edderkoppnett på Halloween med sine egne hender fra dette materialet vil også være interessant å lære mye. Det er enkelt: hvit eller farget vann med svart mascara stoff behøver kunstnerisk plassert i hjørnene av rommet, i nærheten av tak, vegger, skape inntrykk av sagging lerreter stor web. Avlange noen ganger slurvet hull med hengende flaps og edderkopper vil utfylle effekten av flettet spindelvev hjemmet til en dyster karakter. Stykker av slike nettverk kan gjøres for å passe til innredningen av Baba Yaga eller Kikimora.

Barnerom kan være elegant dekorere, hvis du gjør et edderkoppnett av papir med hendene (Fig. 3). Papir brettes til et kvadrat rektangel, skjev halvdel (1). Mark midtfalslinjen og vikle det fra den høyre kant, slik at denne halvdel brettelinje fra senteret ble lokalisert ved 45 ° til sin venstre side (2). Andre løft opp og gjøre det godt igjen, og kombinerer kanten. Fjern stikkende vinkler gjennom de øvre kantpartier (3). Brettes i to langs trekanten (4). Mark tegningen web segment av papiret med hendene, som i bildet (5) og kutt i skyggen deler.

Slike baner (6) og kan henge på vegger og vinduer, som brukes som dekorasjon for kostyme eller gaveesker. Og hvordan du kan sette en klut under bolle med godteri eller tørkede blomster.

Vurder denne artikkelen: (1 stemmer, gjennomsnittlig poengsum: 5,00 av 5)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 4 = 1