Skumblokken størrelsen av en standard

Skumbetong blokker: størrelse, egenskaper

Private hjem er ofte bygget av skum betong. Siden materialet er relativt nytt, det er mange spørsmål. Det første vi trenger å forstå, er mye forskjellig fra betongblokkene gazoblokov. Videre er det nødvendig å håndtere dem, hvilke er dimensjonene av skumblokken, som de er tettheten og masse. Det er alt dette snakket videre.

Skum betong og porebetong - ikke forvirre

I markedet er det to porøse byggemateriale av kunstig opprinnelse - porebetong og skum betong. Deres sammensetning er lik. Denne blanding av sand og sement med tilsetning av vann og skummiddel. Den resulterende blanding får en porøs struktur som øker den termiske ledningsevnen og reduserer vekten. Dette er de viktigste fordelene med denne type materiale.

Men ikke alle forstår forskjellen mellom skum betong eller betong. Det er ikke overraskende: de er veldig like i utseende, selv GOST de deler. Forskjellen er hovedsakelig i teknologi funksjoner. Egenskapene til de to materialene er svært tett, og de er i samme gruppe - cellebetong.

Betongblokker og Gassblokker visuelt ikke så forskjellig

Forskjellen mellom det skummede og gassbetong skumningsmiddel som anvendes i den rekkefølge og legge den.

 • Ved fremstilling av porebetong i den tørre blanding av sement og sand blir tilsatt til aluminiumpulver, alle blandet grundig. Deretter tilsettes vann. Omsetningen av (aluminiumpulver med komponentene i sement) danner hydrogen og aluminiumoksyder. Hydrogen "karbonater" blanding, som resulterer i dannelsen av forskjellige cellestørrelse - det er stort - 3 mm eller mer, og små - 1 mm eller mindre. Ved lave nivåer av produksjon av den heterogene struktur er mulig justeringsenhet. En slik heterogenitet er reflektert i den termiske ledningsevne og lydisolasjonsegenskaper. normal kvalitet lettbetong en mer eller mindre homogen struktur og stabilitetsegenskaper. Så valget av materialet produksjonsnivået er viktig.

Produksjonsteknologi gazoblokov

Teknologi for produksjon av skum blokker

Hvis vi ser på materialet fra denne siden, har det flere fordeler i skum blokker. Men det er andre detaljer som må tas i betraktning.

Ved valg av bygningsmaterialer, spesielt som porebetong, er det nødvendig å ta hensyn til selv små ting. Fordi de til slutt påvirke måten hvor varmt og varig konstruksjon vil. Her er detaljene og beskrive i denne delen.

 1. Produksjonsteknologi.
  • Produksjon av skum er så enkel at det kan gjøres i garasjen. Nok til å kjøpe en skummende agent, og andre komponenter er lett tilgjengelige. En blanding av (sement + sand + vann) blandes i et hvilket som helst kar skumdannende additiv tilsettes. Videre er blandingen helles i former. blokker Modning forekommer in vivo - i luft. Det er mulig å gjøre uten spesialutstyr, kvalitetskontroll betinget - det er nødvendig å holde seg til kjente proporsjoner og teknologi. Men begge ønsker å spare ... Fordi en stor mengde av skum blokker markedet, kvaliteten på som er langt fra GOST.

Skummet har en mer homogen struktur

Holdbarheten av skum med forskjellige tettheter

Hvis disse materialer er regnet fra dette synspunkt, er det mer foretrukket autoklavert luftet med minimale forskjeller i størrelse. Legging av et materiale fremstilt ved anvendelse av et spesielt lim. Det er brukt i et lag noen millimeter, som den ideelle geometrien tillater det. Siden en vegg av et gitt suturmateriale - en kuldebro, er vegg oppnås meget varm (på grunn av den lille tykkelse av sveise varme i bygningen bevares bedre).

Ved bruk av skumblokker med store forskjeller i mengder konvensjonelle løsningen anvendt for murverk. Clay er for dyrt å stable en stor seng. Kostnadene er betydelig lavere, men varmeisolering av bygningen går ikke til noen sammenligning ved bruk av sementmørtel - de er mye lavere.

Skummet kan ha en forskjellig tetthet. Betegnes det latinske bokstaven D, etter som det er en rekke 300-1200 i trinn på 100 enheter. Jo høyere tettheten er, desto større masse og styrke, men under de termiske isolasjonsegenskaper. På grunn av bruken av betongblokker er delt inn i tre kategorier:

 • fra D300 til D500 - isolerende blokker av skum. De brukes som isolasjon (for eksempel for isolasjon balkonger eller uteplass), for å tåle noen vesentlig byrde de ikke er i stand til.

Prisen på et selskap. Reza blokker er dyrere, men jobbe med dem mye enklere

tetthet skumblokker påvirke dens vekt. Faktisk, merket og viser masse av en kubikkmeter materiale. For eksempel vil en kubikkmeter skumblokker merke D400 veier omtrent 400 kg, cc tetthet D700 blokker har en vekt - ca. 700 kg.

Hvor tung er kube av skum blokker avhenger av tettheten av materialet

Hvorfor "om" fordi produksjonsprosessen gjør det mulig for noen feil. Normal vekt anses å være litt mer - i størrelsesorden 10-15%. Men det er nødvendig å se at det er ingen overflødige slutninger. Noen produsenter for å redusere kostnadene for blandet ødelagte murstein eller grus. Vekt på grunn av dette blir litt mer, som generelt ikke er kritisk. Men disse kosttilskudd er mye lavere varmeledningsevne som er ganske bra. Og det er ikke skum og merkelige byggeklossene med ukjente egenskaper, og det er uklart hvordan de vil oppføre seg i operasjonen. Så når du kjøper, må du interesse av massene, og, hvis mulig, bryte opp et par og se hva som er inni.

Produksjon av cellebetongblokker regulert GOST 215 20-89. Det identifiserer egenskaper og standard størrelser, men har også en etterskrift som tillates å endre parameterne i henhold til kundens krav.

Etter avtale skum blokker kommer i veggen og partisjoner. Vegg brukt i murverk bærende vegger. De har som regel en størrelse på 600 * 300 * 200 mm. Noen selskaper produserer blokker 625 mm lange. De andre parametere forblir de samme. I så fall, størrelsen på de mest populære skum blokk ser ut som 625 * 300 * 200 mm.

Dimensjonene til det skumblokken kan være ikke bare standard

I alle fall, for veggene er 30 cm brede nok til å legge en blokk. Og hvis du bruker splitter D600 eller D700, er det mulig å jobbe alene. En enhet veier ikke så mye, og - fra 21 kg til 26 kg (21 kg - mindre tette, 26 kg - a).

Det er byggesteiner i ulike formater. Her er de viktigste dimensjoner av skumblokken, som brukes for murverk bærende vegger og skillevegger:

 • 600 * 300 * 200 mm - de mest populære størrelsen av skumblokker;
 • 600 * 300 * 250 mm;
 • 600 * 300 * 300 mm;
 • 600 * 300 * 400 mm.

Når tettheten av D600 D700 eller til å arbeide alene kan være skumblokker med en bredde på 200 mm, 250 mm. Sin vekt i 20-35 kg. Du kan håndtere alene. Enda større, 300 mm bred, og mer enn 400 mm - det er en jobb for to. Det er også mulig å bruke taljen.

Det er stor blokk panel. Med dem kan du jobbe kun med bruk av løfteutstyr - skjønt, ville heise. Men byggingen går meget raskt. Dimensjonene til det skumblokken stort format er som følger:

Det vil si, blokker 300 mm bred og 400 mm i bygging av bygninger i det sentrale Russland er stablet på rad. Siden deres høyde er 60 cm, vil serien også være litt.

Dimensjonene til det skumblokken blir valgt avhengig av typen av bygninger og vegger

Det er små-format enheter. De blir vanligvis brukt til termisk isolasjon, i noen tilfeller, for bygging av vegger - Hvis partisjonen behovene med liten tykkelse, og bestemte seg for å bygge opp skum størrelsen på små blokker. Dimensjonene av liten tykkelse, for eksempel skumblokken:

Lett å arbeide med dem, ettersom massen av små, særlig hvis de anvendes som termisk isolasjon. Tettheten av skummet deretter 300 eller 400 enheter, slik at vekten av den skumblokk ikke overstiger 10 kg.

Spesifikasjoner, dimensjoner og priser på skum blokker

Betongblokker - et relativt nytt materiale, som på grunn av sine egenskaper og karakteristika tok en fast plass i moderne konstruksjon. Produsere blokker av fuger, vann, sand og en spesiell skummiddel. Bruken av betongblokker muliggjør en høy varme og lydisolasjon av bygninger, og en rekke størrelser og priser på skum blokker gjør den til en av de mest praktiske og rimelige byggevarer.

Skum blokker har fått mye popularitet på grunn av sin unike tekniske egenskaper, tilgjengelighet og høye miljøprestasjon

Fordeler med skumbetong blokker

Til tross for at det finnes også ulemper, fordeler skum betong mulig å få denne mest populære materialer. Vurdere de mer positive egenskapene til skum blokker:

 • Høy styrke materiale - betongblokker uten problem kan brukes til bygging av bygninger opp til 9 m Deres trykkstyrke kan variere fra 3,5 MPa til 5 MPa, avhengig av merke av produsenten og det tekniske formål ;.

Skumbetong blokker har gode varme- og lydisolerende egenskaper

 • lav tetthet - betongblokker 2-4 ganger mindre tette enn, for eksempel, ekspandert leire. Dette letter i stor grad deres transport, lagring og prosessen med å arbeide med dem. Tekniske parametere for dette materiale varierer fra 400 kg / m til 1600kg / m, som er praktisk talt massivt tre tettheten;
 • lav termisk ledningsevne - det er en av de viktigste fordelene med denne konstruksjonsmateriale. Deres varmeisolasjonsegenskapene til skumblokker flere ganger større enn murstein. Standard vegg, foret med skum blokker av en rad, med en tykkelse fra 60 cm til 80 cm, holder på varmen så vel som murstein;

Strukturen av skumbetongblokk med økende

 • Høy lyd-isolasjonsmaterialer - betongblokker har en porøs struktur, så perfekt absorbere lyd. I de store byene, der støy - et konstant irritasjonsmoment, er det en stor fordel i forhold til andre byggematerialer;
 • høy motstand mot fuktighet materiale - i samsvar med etablerte standarder, er betongblokkene produsert slik at de ikke har åpne porer. På grunn av dette er de i stand, uten at det berører bo i vannet i mer enn 7 dager;
 • høy motstand mot frost - all den porøse strukturen i materialet gir motstandsdyktighet mot meget lave temperaturer. Inne i mikroporer vannet kan fryse eller migrere, uten å forårsake skade på skumblokken;

På grunn av den lave tettheten av skumblokkene er enkle nok til å behandle

 • høy brannmotstand materiale - betongblokker ikke brenne, ikke understøtte forbrenningen. Videre er blokkene har en brannmotstand og i stand til å holde den tilbake til 8 timer. Selv om en slik varmestrøm til en meget høy temperatur, vil utskilte stoffer ikke være toksisk og vil ikke skade miljøet;
 • homogen materialstruktur - på grunn av sin lille pore-struktur gjennom hele tykkelsen av materialet, kan slike enheter kan underkastes en hvilken som helst mekanisk bearbeiding slik som boring, saging og til og med shtroblenie.

3D-design av huset av skumbetong blokker

I dag er dette byggematerialet er mye brukt for:

 1. Oppføring av konstruksjoner av en hvilken som helst kompleksitet, samt bærende vegger. For dette formålet materialer med høyest tetthet.
 2. Konstruksjon av varmeisolerende produkter og konstruksjoner, som ikke bærer lasten. I dette tilfelle varierer den nødvendige tetthet mellom 600-1100 kg / m³.
 3. Opprettelse av termiske isolasjonsprodukter og termisk isolering av gulv. Indikatorer tetthet for dette materialet bør være minimal, da det i dette tilfelle mest sterkt isolerende egenskaper.

Positive egenskaper av skumbetong blokker

Betongblokker eller Gassblokker. Hvilken er best?

Hvordan vet du hva som er best for bygging av: skum blokk eller gazoblok? Og da, og en annen er laget av porebetong - porøst materiale. Men de har en rekke karakteristiske kjennetegn. Forstå hvilket alternativ du foretrekker det, kan du, vurdert og evaluert forskjellene mellom dem.

Gazoblok skilles visuelt fra skumblokken er meget enkel:

 1. Den skumblokken har en glatt, flat overflate lys farge.
 2. Gazoblok har en lettelse, ru overflate hvit.

Til å begynne med skal vi forstå, hvilke komponenter som er inkludert i gazoblokov og skum blokker. Og det som avgjør forskjellene i deres egenskaper.

Og Gass-betong og betongblokker - et utmerket valg for å bygge et hus

Sammensetningen av skumblokker omfatter: vann, sement, kalk, produksjonsavfall, for eksempel masovnslagg, og selvfølgelig komponentene som danner skummet. Oftest er det en sulfid lut.

For produksjon gazoblokov kreves: vann, silica sand, sement, kalk, aluminium lim. Mange er forsiktig med bruken av den siste komponent i fremstillingsprosessen, da dette element er en helsefare. Men det er viktig å vite at under behandlingen av dets partikler blir løst, så ferdige enheter ikke bære noen trussel.

Fremstillingen av disse materialer har også en rekke viktige forskjeller, og dette på grunn av forskjellige spesifikasjoner.

Sammenlignbare karakteristika for forskjellige bygningsmaterialer

Funksjoner produksjon av skum blokker:

 1. Alle komponentene blandes med tilsetning av en spesiell skum fyllstoff. Blanding av betong og skum skjer mekanisk.
 2. Størkningen av det ferdige materiale finner sted in vivo.

Produksjon av skumblokker - en billig prosess. Derfor er det ofte tas for mid-level entreprenører som ønsker å bygge opp virksomheten din, men ikke veldig godt bevandret i kravene til bygningsmaterialer. Som et resultat - ferdige produkter har ofte betydelig variasjon i størrelse og ujevn overflate. Dette påvirker negativt kvaliteten på mur.

Mini-produksjon av skumbetong blokker

Funksjoner produksjon gazoblokov:

 1. Den porøse struktur - et resultat av kjemiske reaksjoner mellom hovedkomponentene.
 2. Behandler autoklav installering gir ekstra styrke til de ferdige produktene.

Produksjon av porebetong - en kostbar prosess som krever mye utstyr, så produserer slike enheter bare i spesialiserte anlegg. Alle produktene er oppnådd nesten perfekt, noe som i stor grad forenkler og akselererer den videre konstruksjon.

Skjema produksjon av betongblokker

 • Det har lukkede porer og mindre vannopptak;
 • lavere materialkostnader.
 • Det er mer slitesterk;
 • bedre isolasjon;
 • bedre kvaliteten på produsert produkter.

Så, hvis du er klar for betydelige investeringer for å bygge en varig hus, lettbetong - noe som du trenger. Dyrt? Ja. Kvalitativt? Også ja. Men ikke glem det, noe som gir grunn oppmerksomhet til valg av skum blokker, samt justere de mindre feil med hjelp av fugemasse, kan du få nesten samme kvalitet materiale som betong, men samtidig spare betraktelig.

Byggingen av et privat hus av skum blokker

Se dette veldig enkelt - bare for å studere i det globale nettverket som tilbys av størrelse og pris av skum blokker stykket. Si sikkert noe som er bedre - skum eller porebetong - det er vanskelig, men i alle fall, både materialer er et utmerket alternativ for bygging.

Valget av materiale. Mål og priser på skum blokker

Når du velger en skum betong blokker, størrelse og pris - den første tingen som vanligvis betale oppmerksomhet. Hvordan navigere i dem og velge materialer av høy kvalitet?

Skum blokker kan være av forskjellige størrelser og former

Avhengig av programmet, kan blokkene deles inn i to grupper - for vegger og innvendige skillevegger for å skape. I det første tilfellet er det anbefalt å bruke skum blokker 20h30h60. Enhetspris vil avhenge av styrken og termiske isoleringsegenskaper som er angitt på pakningen. Kostnaden for en kubikkmeter av blokker - fra 2650 rubler.

For bygging av innvendige vegger er tradisjonelt brukt blokker 10h30h60 se deres prisen litt lavere -. Fra 1800 RUR / m³.

Etter å ha definert produsenten, størrelse og pris på skum blokker, er det mulig å bestille. Men hvordan å forstå, hvor mye materiale du trenger? I dette tilfelle må antallet av målte kuber.

Størrelser og flyt av skum blokker. Antallet av blokker i murverk til 1 m med den betingelse at de horisontale lagerputebredde blokker (tykkelse) er 30 cm, og lengden er 60 cm

Som et eksempel, beregner vi hvor mange biter av skum blokker 200h300h600 cubed. Selvfølgelig dimensjoner er i millimeter, men ettersom det er snakk om kubikkmeter, og måleenheten må konverteres til m -. 0,2 m x 0,3 m x 0,6 m Total, ser det ut som en blokk inneholder 0,036 m³. Enkle beregninger viser at 27,78-enheter pr en kubikkmeter.

House of skum blokker: fordeler og ulemper

Etter å ha startet byggingen av huset, først og fremst oppstår spørsmålet: hva slags materiale for denne hakke. Bør jeg velge blokkene, hvis du ønsker å bygge et fullt hus? Etter å ha vurdert fordeler og ulemper av byggemateriale ved å studere bilder og design av hus av skum blokker, mye representert i Internett-nettverket, vil du kunne velge.

Veggene i husene er bygget av skumbetong blokker

Fordelene med å bruke skumblokker ved bygging av:

 • Skum betong - dette er en mulighet til å spare penger på bygging. I tillegg til lave priser på selve materialet, gjør et slikt hus ikke krever bygging av et sterkt fundament: blokkene er meget lett i vekt, og strukturen vil være vesentlig mindre enn, for eksempel, bygging av mur;
 • bygge et hus ut av skum blokker kan være svært raskt og egen innsats. Satsen for bygging av veggene i dette materialet er mye høyere enn for samme rød murstein og krever ikke spesielle ferdigheter;

Spesifikasjoner av skum blokker

 • betongblokker - et miljøvennlig materiale. Kjernekomponenter for dets produksjon - vann, sand og sement. Selvfølgelig er spesielle tilsetninger også brukt, men deres andel er så liten at det ikke vil påvirke helsen;
 • enkel håndtering. Bruken av skum blokker for bygging av huset kan du enkelt gjøre justering av materiale til å lage intrikate mønstre. Ikke være lett å montere på en vegg elektriske ledninger og til og med vannrørene;
 • utmerket ventilasjon - på grunn av sin høye økologiske og porøs struktur av materialet fra veggene i skumblokken vil puste;

cellulære betongblokker er kuttet uanstrengt

 • motstand mot temperaturendringer. Bor i et band med skiftende klima i bygningen materialvalget må ta hensyn til sin evne til å tåle effektene av eksterne faktorer. Skum tåler godt virkningen av sterke vinder, høye frost og varme, samtidig som den optimale temperaturen inne i rommet;
 • betongblokker gir utmerket støyisolering, noe som er viktig hvis du bygger et hus i byen.

Nyttig tips! Når montasjen er fullført, for veggene kan brukes ikke bare de vanlige dekorative gips eller preparater for fasader. Det ser flott ut spesielle fliser, naturlig eller kunstig stein.

Ulemper av skum blokker i konstruksjonen av:

 • precariousness og skjørhet. Selvfølgelig, ikke forvent at huset av skum blokker stå i 200 år. Til slutt, etter krymping, kan veggene vises i sprekkene;

Termisk isolering av et hus bygget av skumblokker

 • skjørhet - denne mangelen på merkbar allerede før byggestart. Ved transport av enhetene kan lett bli skadet;
 • dårlig konstruert betongblokker kan blåse vann som en svamp;
 • Det er mulig at over tid materialet vil endre sin struktur. Eksponering for karbondioksyd i sementen kan føre til dannelse av kritt. Som et resultat av krympingen finner sted i enheten og konstruksjonen blir mer skjøre.

Muring av skumbetong blokker

Hvordan unngå mulige problemer og ubehagelige konsekvenser av bygging av hus laget av porebetong?

For å bygget hus tjent deg så lenge som mulig, selv før starten av sin konstruksjon er det viktig å vite noen regler for valg og arbeide med dette materialet. Gitt disse tipsene, kan du gjøre mest mulig effektiv bruk av de positive kvaliteter av skumblokken og minimere ulempene ved bruken.

Funksjoner bad prosjekter fra skum blokker, foto og teknologi. Prosjektalternativer. Hvordan bygge et bad av skum blokker. Fordeler og ulemper med bad skum blokker. Bilde skum betong bad.

Skum produsenter i dag er veldig mye, men dessverre, er målet for de fleste av dem - enkle penger. Dette fører uunngåelig til produksjon av enorme mengder av lav kvalitet materiale. Så før du kjøper betongblokker for bygging, sjekk ut informasjonen tilgjengelig om produsenten.

Apparatets vegger av skumblokker, foret med murstein

Nyttig tips! Ved valg av en skumblokk, være sikker på å passere den en grundig visuell inspeksjon for sprekker eller oljeaktig rest. Den har lav kvalitet materiale. Razlomav en blokk, sikrer homogeniteten av dets struktur.

Med hensyn til byggeprosessen, det finnes ulemper kan nøytraliseres ved en kombinasjon av materialer. Perfekt for at murstein. Fra den kan du legge ut bærende vegger, noe som vil fordele belastningen jevnt. I dette tilfellet kan du bruke både vanlige og dekorative murstein. Dermed vil utformingen være mer varig, samtidig som alle fordelene med skumbetong. Også ofte gjør anneks av skum blokker til trehus.

Legging betongblokker med hendene

For ytterligere å unngå utseendet av sprekker i veggene, bør det særlig legges vekt og fundament. Bedre å legge ham ut av en monolittisk skive, ved hjelp av en spesiell monolittisk tape med en liten innrykk. Ekstra forsterkning har også en positiv innvirkning på kvaliteten på konstruksjon.

For å øke styrken av veggene i den fremtidige huset, bruke et spesielt lim, som påføres mellom blokkene for å gjøre dem mer binding. Det er ikke anbefalt å bruke i stedet for klebemiddelblandingen av sand og sement, som sømmen tykkelse ikke bør overstige 3 mm, eller betydelig redusere lyd- og varmeisolerende egenskaper av materialet.

Private hus, bygget av skum blokker

Nyttig tips! Under installasjonen må du passe på at ingen tomrom igjen mellom blokkene. fylle nøye limet alle vertikale og horisontale sømmer. Dette vil bidra til å hindre ytterligere varmetap.

Tips om bygningen, samt prosjekter av enetasjes hus av skum blokker er presentert på spesialiserte områder. Du kan også finne råd om valg av byggematerialer, størrelsen av skum blokker og opprettelsen av stiftelsen.

Case Study av skumblokken huset

Det er viktig å forstå at byggingen av boliger begynner på scenen for valg og kjøp av byggevarer, så det er best å nærme seg denne prosessen med alt ansvar. Deretter tar hensyn til alle fordeler og ulemper med skum blokker, forsterke grunnlaget, samt bruke den ekstra materiale, kan du ikke frykte for kvaliteten bygget hjemmet. Betongblokker vil gi hjemmet ditt varme, vil gi deg komfort og bekvemmelighet i årene som kommer.

Å bygge et hus av skumbetong blokker

Byggesteinene i skum bad

Betongblokker - et allsidig materiale egnet for å bygge ikke bare hus. Video faset bygging av et bad av skum blokker med hendene perfekt demonstrerer dette. Men bruken av denne byggemateriale for bygging av spesialiserte bygninger har sine egne særtrekk og har vært mye diskutert i forumet.

Ifølge vurderinger, badet av skum blokker krever mer vann og varmeisolasjon. Ellers, på grunn av den høye luftfuktigheten er en risiko for sprekker vises i veggene. Etter å ha lest vurderinger av eierne bad av skum blokker, kan du få et fullstendig bilde av fordeler og ulemper med et slikt valg.

OSB Ark: tykkelse og dimensjoner, priser og spesifikasjoner

Porebetong blokker: størrelse og pris per enhet, egenskaper og anvendelse

Mål slagg blokkere og spesifikasjoner

Veggpanel MDF: priser, katalog foto ideer og grunnleggende spesifikasjoner

Vanntett laminatgulv 12mm 33 klasse, Tyskland: spesifikasjoner, produsenter og pris

Funksjoner bad prosjekter fra skum blokker, foto og teknologi

Vi leser et stort antall artikler og anmeldelser "bade av skum blokker" før byggestart. Som en skriver de at det ikke er funksjonelle problemer, men vi har et rom svært raskt kjøler. Uten en konstant oppvarming på badet i bare noen få timer blir det kjølig. Si meg, hvorfor skjer dette og hva kan nå gjøres? Vil ytterligere isolere veggene rundt omkretsen?

Og vi har gjort en utvidelse av trehus av skum blokker. I utgangspunktet var det fryktet at kulden ikke var, men ble positivt overrasket. Det virker bare at de er lette, skjøre og så videre. Faktisk viste det seg perfekt, og vi er veldig fornøyd. Spesielt fordi vi ikke forvente så billig å utvide den levende delen av huset, samt utvidet kjøkken og hele spisestuen var festet.

Når jeg så på foto-prosjekter av hus av skum blokker utgangspunktet veldig imponert, men deretter begynte å lese mer og forstå at ting ikke er så enkelt. Alle materialene har sine fordeler og ulemper. Og de må tas i betraktning. Hvis du ønsker å spare penger og gjøre alt raskt, her er blokker, det ville være ønskelig naturlighet, her tre, etc. Her alle velger selv. For meg personlig, betongblokker utmerket løsning på problemet med budsjettet bygningen, og ingen store ulemper jeg ikke har funnet. Det er selvfølgelig noen nyanser, vel, der de ikke er.

Jeg er enig med menn. Jeg absolutt bidratt til å bygge, men materialene jeg bestilte meg selv. For de siste to årene har gått, alle av høy kvalitet, godt bevart

De armerte skumbetong blokker produksjon "RODIMIR" LLC - blokker av lettcellebetong, herding av den resulterende løsning som består av sement, sand, vann og en forsterkningsfiber-komponenten og skum. Polypropylen fiber er fordelt over hele volumet av skumblokken og forsterker den skumbetongblokk, og dermed øker både trykkfasthet og strekkfasthet, bøye og rive. Kutting produksjonsteknikker har gitt skumblokker rekke skum støping i en stor form med ytterligere plutselig inn i blokker av en hvilken som helst på forhånd bestemt størrelse. Dette skjer på spesielle tømmer installasjoner. Etter fjerning av brettet beveges for å danne en oppstilling av banesettet, hvor i helautomatisk modus er dens skjæring. Kutting kompleks gir skum og skjære fremstilling av skumblokker med en nøyaktighet på ± 1,5 mm og en overflatekvalitet som tilsvarer de standarder. Denne teknologien for fremstilling av skumbetong blokker har en rekke fordeler. Overflategeometri Prakt oppnådde skumblokker som svarer til de krav som GOST 25485-89 av cellebetongblokker, derved, blokker kan monteres på limet med en minimal tykkelse av en søm. På grunn av mangel på smøring på overflatene av restene av blokkene (og særlig olje behandling) som danner smurte bånd ferdige mur blokker har god adhesjon og et attraktivt utseende. Vedheft av skumblokken - en av de viktigste kriteriene for å lykkes med gips vegger under utvendig og innvendig i huset. Levering med lossing og uten. Sertifikater. Uten mellomledd, og overpayments. tlf. 8-495-364-13-93 og mobil. 8-985-286-17-71

Hva er standardstørrelser for skum murvegger og partisjoner?

Dimensjonene til det skumblokken bestemmes ikke bare varmebestandigheten av veggene. Fra dimensjonene av blokker av skum og parametrene avhenger av stativet fundament, og til og med strukturen av konstruksjonen hastighet. Derfor bør blokkstørrelsen standard være klar over noen byggmester, samt kunde- og byggearbeider.

skumblokkstørrelse - vanlig standard

En slik blokk er kuttet fra et herdbart skum, men det kan være en hvilken som helst størrelse. Men også markør-enheter er ufordelaktig på grunn av den store vektøkning, noe som reduserer hastigheten på konstruksjonen, og behovet for kostbare anordning stativet fundamenter med passende dimensjoner. Derfor, å bestemme størrelsen av skumblokken standard insisterer på følgende kanoniske dimensjoner:

 • 20 x 40 x 60 cm for bærende yttervegger;
 • 30 x 20 x 60 cm for bærende innervegger;
 • 10 x 30 x 60 cm for innvendige skillevegger uten belastning.

Således kan den totale liste av blokkstørrelser i CCITT fastsetter og mer eksotiske alternativer: 9 x 25 x 60 til 20 x 20 x 40 cm. Ved mottakelighet for mekanisk bearbeiding som viser skum, kan blokkstørrelser av materiale faktisk være en hvilken som helst. Men mange års erfaring, multiplisert med et ønske om å spare penger og få fortgang i byggingen, og tvang den til å velge de kanoniske dimensjoner. La oss forstå årsakene til sin appell.

Materialet for de strukturelle veggene - optimale dimensjoner

Den standard størrelse på skumblokken til bærende vegger - er 20 x 40 x 60 eller 30 x 20 x 60 cm. Hvorfor er greit for slike dimensjoner? Ja, fordi en større enhet vil være vanskeligere å få til området av veggen mur og mindre dimensjonale versjonen har ikke den nødvendige varmebestandighet. Optimal fra synspunkt av strukturen eiere som er tvunget til å betale for oppvarming regninger, tykkelsen på veggene av skum blokker - 30-40 centimeter. I dette tilfellet, består clutch av materialet svarer til varmebestandighet murstein veggtykkelse på 1,5-1,7 m.

Bærende vegger av skumblokker

I dette huset kan du opprettholde en behagelig temperatur uten å måtte betale regninger for kosmisk energi. Bredden av strålen stativet eller bånd fundamentet under 30-40 cm tykk blokk vil ikke lenger være 45 til 60 cm, noe som gjør det mulig å lagre på byggetrinn fundament for huset. I tillegg vil det vanlige "bærer" enhet ikke veie mer enn 40-50 kg. Og hvis det ble brukt for sin produksjon av skum maksimal styrke - D1000 eller D1100. selv høyhus kan konstrueres av et slikt materiale.

For lave bygninger bruk annet av skum betong - D600 eller D900, noe som reduserer vekten til en komfortabel 25-35 kg. Slike blokker kan losses og bringe til stedet for legging, kun ved hjelp av muskelkraft 1-2 personer. For en mer overordnet valg vil måtte ringe en spesialutstyr.

Skum blokker for skillevegger - de mest lønnsomme alternativer

Skillevegger ikke er under belastning, og fra dem krever ikke høy varmemotstand, slik at størrelsen på skumbetongblokk her kan bli redusert til 10 x 30 x 60 cm. Hvorfor ikke bruke enhetene med mindre størrelse? Fordi i dette tilfellet påvirket styrken og partisjoner og brukbar bolig område. For å redusere bredden i dette tilfelle er farlig på grunn av de 5- eller 8-tomme blokker er meget vanskelig å ligge flatt vegg. I tillegg kan de ikke tåler vekten av interiør. Ja, selv på en slik partisjon ville være veldig mager.

Den indre skillevegg av skumblokker

Den indre veggen til den ubelastede dypere enn 10 centimeter vil være ugunstig av økonomiske grunner. I 10 cm og en utførelsesform har en tilstrekkelig margin for å opprettholde den indre innredning, besitter det akseptable lydisolerende egenskaper og tilstrekkelig strukturell stivhet. Legge dybde i dette tilfellet bare reduserer den brukbare delen av huset, ikke tilbyr i stedet for noen fordeler.

I tillegg er en 10-centimeter blokk for skillevegger laget av skumbetong av merkene D400 eller D500, derfor er vekten ikke større enn 10-20 kilo. Denne massen vil holde nesten alle kjeller eller interstore gulv. Vel, hvis du bruker flere generelle alternativer, så under dem må du stable mer holdbare (og dyre) bjelker og lags.

Hvordan beregne du mengden materiale ved å vite dimensjonene til 1 blokk?

Skumblokkens standardstørrelse gir byggere og kunder en annen fordel - basert på nøyaktig lengde, bredde og høyde på materialet, kan du enkelt beregne antall blokker som er nødvendige for å fullføre byggingen av huset.

For denne beregningen må du gjøre følgende:

 • Beregn omkretsen av huset - legg opp alle sidene. Resultatet er best registrert i centimeter.
 • Identifiser med høyden på veggene. Resultatet lagres i centimeter.
 • Del omkretsen av lengden på standardblokken - 60 centimeter. Som et resultat er antall elementer i en rad murverk oppnådd.
 • Del høyden på veggene etter blokkens høyde eller bredde (avhengig av orienteringen av elementet i murverket). Det er 20 eller 30 eller 40 centimeter. Som et resultat oppnås antall rader av murverk.
 • Multipliser antall rader med antall blokker i murens første rad og oppnå ønsket resultat.

Selvfølgelig vil huset ha dører og vinduer, slik at antall blokker kan reduseres ved å dele det totale arealet av åpningene ved murverkets område. Men etter det er det verdt å legge 5-10 prosent til tallet som er oppnådd, etter å ha dannet en reserve for kamp og beskjæring. Den anbefalte størrelsen på en skumbetongblokk for skillevegger er 10 × 30 × 60 sentimeter, så antall elementer i en slik mur er bestemt ved å dele lengden på indre veggen med 60 og høyden med 30 centimeter. Resultatet blir multiplisert og økt med 5-10%.

Våre råd til byggherrer - hva du trenger å vite før du kjøper

For å transportere slik byggemateriale trenger du en lastebil. Pickup på traileren er langt fra det beste alternativet. Forsøk å spare på levering vil føre til alvorlig sløsing med bensin - i tilhenger vil du ikke ta mye. Kjøp bare riflet byggemateriale. Dette er når elementene kuttes fra massen av skumbetong med en streng. Forstøtematerialet har ikke denne dimensjonsnøyaktigheten, i tillegg vil kantene i en slik blokk bli for sprø.

Hvis varmemotstanden til vegger er viktig for deg, vær oppmerksom på skumbetong D600. Kraftige skumblokker fra D1100 kjøpes kun i sjeldne tilfeller, fordi deres varmebestandighet er halvparten av 600-tallet. Og for styrkeegenskapene til D600 vil tilfredsstille enhver designer av lavhus. Etter hver tre rader må det legges et forsterkningsbelte basert på forsterkningsstangen. Kjøper penoblok, ta og forsterkende fane, bestiller forsterkningen i meter i 3-4-5 omkrets av huset. Den riktige farge på skumblokken er gråaktig. Ikke hvit, og på ingen måte gul, nemlig gråaktig. Dette indikerer riktig konsentrasjon av sement og sand i skumbetongen.

Ikke kjøp skumblokker tidlig på våren. Kanskje, på dette tidspunktet vil de bli solgt billigere, men du vil sannsynligvis bli tilbudt fjorårets mye, som samlet støv og våt i et lager eller i friluft. Slike materialer mister noen av dens styrkeegenskaper. Etter at konstruksjonen er ferdig, fortsett til veggens umiddelbare overflate med gips (innsiden) eller sand-sementblanding (utvendig). Blokken uten etterbehandling vil miste noen styrkeegenskaper for et par høst- eller vårmåneder. Ikke ha tid til å fullføre konstruksjonen - pakk byggematerialet i polyetylenfilm i tørt vær. Dette vil spare kvaliteten på byggematerialet.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten å indikere en aktiv link til den er forbudt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

68 + = 69