sjø steiner

Stone havet: navn, beskrivelse. Arter av marine steiner. Håndverk fra sjøen stein med sine egne hender (foto)

Sea stein (eller grus), som vi alle elsket som barn til å samle på strendene ved Svartehavet, har en interessant historie. Millioner av år siden, har dannelsen av Kaukasus-fjellene som skjedde med den raske utbrudd av vulkaner, ble lavastrømmer i form av plater, fragmenter og små biter båret bort over fjell elver og faller i sjøen. Sea bølger fortsatte å male og kjøre i fragmenter, hogge og gir småstein avrundet form.

Det småstein, som vi alle elsker å leke på stranden - en ekte rockevitne forhistorisk tid. Lys porøs pimpstein - restene av forsteinet vulkansk magma, frosset langt fra utbruddet området og plukket opp luften - derav mange porene. Navnet på sjø steiner, en glatt og tungtveiende - basalter og tuffs. De ble dannet ved utkjørselen av lava fra en vulkan. Og det vanskeligste havet stein - granitt - oppsto i krateret.

Skinnende eggformede steinblokker avrundet form som vi kan se på stranden - holdbare og skinnende (på grunn av glimmer blanding av kvarts og feltspat) prøve av vulkansk stein. Fra det reist monumenter og obelisker, han er etterspurt av byggherrer og designere. Andre behandling steiner - basalt, tuffs av ulike nyanser - perfekt for fôr overflater. Nesten alle hav stein kan brukes i applikasjoner eller dekorative formål.

På stranden kan du finne semi-edle mineraler og prøver - syenitt, porfyr, chrysolites. Disse vakre sjø steiner brukes i å lage smykker og kostyme smykker. Finnes der og en favoritt av healere - kalsedon. Dette er enda eldre enn steiner, steiner, også kommer fra vulkanske kratere.

Sea steiner - Beskrivelse og sammensetning

I komposisjonen grus sjø er det i det vesentlige en sandstein. Noen ganger lagt til det Coquina - restene av gamle marine bløtdyr. Andre steiner er sammensatt av kalkstein og mergel - presset mikroskopiske rester av gamle organismer. Soft sedimentær bergart kalt skifer - et produkt av forsteinet gamle gjørme myrer. Hans alder tilsvarer jura alder.

Over millioner av år under påvirkning av høy temperatur og en rekke miljøfaktorer havet stein som kalkstein, forandret sitt eget krystallstrukturen til marmor, sandstein - til jaspis, etc. Dermed under føttene på oss - .. Ekte rikdom!

Men tilbake til våre småstein - som brakte som suvenirer fra kysten og i beste innredet hjem akvarium, og i verste fall - samler støv på loftet. Men de kan brukes med oppfinnelsen, bruk av alternativer - en uuttømmelig antall. Hvis du eier kreativitet "lame" - dra nytte av våre ideer!

Veldig fin de ser, kombinert med planter, og nesten alle. Hvis overflaten av steinen lå en blomsterpotte, er det ikke bare redde landet fra å tørke ut, men det ser veldig stilig. I tillegg artikler fra havet stein, bygget med sine egne hender, i dag populær som en hånd-laget.

Minst det ser flott dekorert med stein hage seng. For mestere i landskapet design er - virkelig uunnværlig materiale, spesielt kombinert med lunefull drivved og gress.

Blomsterpotter eller potter kan være dekorert, pusset sine avfettet tørr overflate ved hjelp av en pålitelig selvklebende flat stein av egnet størrelse. Slik som flate små steiner vil stå for den opprinnelige varme retter - de bør settes, belagt med lim, vanlig stand-serviett fra butikken. Hvis du klarer å plukke opp de hvite steinene i riktig mengde, vil full stand. Men du kan ta og farge, og kombinere dem eller komme opp med et mønster.

Hvis du har en masse steiner, men de er alle forskjellige farger, og ser ikke bra ut ved siden av hverandre, dikte flere stands og male med akryl maling i den valgte fargen (for eksempel svart).

På samme måte Master badet matte eller terskel. Steiner er best pinne på gummibase, som et vanlig kjøp er egnet matte. Sette på et eksklusivt produkt av foten, du gjør massasje aktive punkter og bedre helse.

En annen nyttig element av det indre hall - en sko holder i form av et flatt brett som helle et lag av steiner (selv uten klebemiddel). Original og praktisk!

Siden du tok over utformingen av hallen i "rock" stil, prøv å dekorere småstein ramme vegg speil i en treramme. Det skal se veldig stilig og uvanlig. Gapene mellom store steiner fylt med små skjell og grus.

Gå til kjøkkenet. Hva gjenstander fra marine bergarter er mulig? En alternativ utførelsesform av den beskyttende skjermen (i motsetning til vanlig flis) - samme Laid småstein på veggflaten. Håndverkere verdiløs skrus fra standard kjøkkenskap håndtak og erstatte dem med flate steiner. Bare ta vare på sikkert sted.

Nå tilbake til hagen. I tillegg til senger, spredt stein stier, et tilstrekkelig antall av dem - bygger gjerder, originale dekorative fontener, og selv bruke dem i etableringen av møbler. For eksempel, som grunnlag for hage benker.

Enda en anvendelse av denne fantastiske naturmateriale - pyntefigurer og hage skulpturer. Her kreative fly av fancy, ingenting grenser. Stones er gruppert, lim, maling, dekorere hva ditt hjerte ønsker. Håndverk fra sjø steiner bildene du ser i denne artikkelen, under kraften av hvert merke.

Som et resultat, ser vi en lys Bugs, frosker, larver, snegler. Du kan mestre "grønnsaker" og "Frukt" spesielt populære "sopp", plassert på ulike hjørner av hagen. Store steiner passende formet malt som tigre, haier, krokodiller, hunder, katter og til og med en fe gnomer eller alver. Den originale innredning av hagen vil tjene som dekorative potter eller bøtter fylt med "strawberry" eller "epler" av fargede steiner.

Men hva de skal gjøre når vinteren ute, sommer hytte glede glemt, men hjemme, men en håndfull av vakre småstein liggende rundt det, og jeg vil gå et sted å feste! Prøv det med barnet ditt til å gjøre en manuell kreativitet. En spennende opplevelse, ikke bare diversifiserer de lange vinterkvelder, men vil gi deg fantastiske suvenirer for minne, med ett blikk at stemningen vil stige.

Hva slags håndverk fra havet steiner du kan tenke deg? Ja bredt utvalg! Listen over ideer er nesten uuttømmelig! For eksempel kan man gjøre gnome eller en hel familie dverger (eller bygninger). Hvis du kjører dem i samme stil, kan nyttårs ferie være flott å dekorere en leilighet, stiklinger tall i hjørnene, under treet, på bokhyller, og så videre. D.

Å arbeide utstyr, i tillegg til de stener, maling og børste dem, superlim, en rekke materialer for dekorasjon (som det er) - rester av stoff og pels, perler, tråd eller garn, små fjær. Tilbehør i form av "eye" tegn selges i butikkene av sy tilbehør, men du kan erstatte dem med fargede perler og ganske små flate knapper.

Pebbles før arbeidet skal være grundig rengjort og tørr. På kameshki- "ansikt" lim øyne, nese, kan du tegne eller lime i stedet for store perler eller baller av ull. Smilende munn maling farger eller "spre" av de lyse ull trådene. De kan også trekke på farget papir, klipp og lim. Etter som gjør gnome hår og skjegg av pels, garn, fjær eller dun - hva er for hånden.

Torso dverg, som hetter, lett å lage, ikke-jernholdige utklipp, bli dem i en konisk form og fylling i noe sånt som en ull eller utklipp sintepoma. Med hjelp av en sterk lim hodene er festet til stammen - morsomme figurer er klare!

Magneter på kjøleskapet er i hver familie med barn. Men vi er uvanlig - fra steiner! La oss gjøre magneter i form av monstre. Flate steiner, vasket og obsushennye, male begge sider i lyse farger. Etter tørking maling "monstre" forferdelige munn med tenner blottet og øyne lim.

På baksiden av hver stein langs superglue feste vi magnet. Hvis steinene er store nok og tung - et par magneter. Den opprinnelige dekorasjon for kjøleskapet klar til å gå!

Best fra ovale steiner oppnås lyse fisk og fugler med uvanlige fjærdrakt. Du kan lage og mus. I tillegg til steiner og superlim, forberede saks, papir og ikke-jernholdige utklipp. Fabric kuttet ører og en hale for neste mus, limt på riktig sted på den lange grå stein. Paws tjene mindre steiner, bart - bunter av tråden. Lim øynene (tilgjengelig i par i form av papirsirkler - Hvit bredere ned på toppen av dem mindre svart). Her og klar søt mus.

Hvis du har mer å like fuglen, ta en rund stein, stoff passende farge dags nebb (fold makulere trekant med en skarp ende, bred side stick til head-rullestein). På rett sted markere øynene, ta vare på fjærdrakten. Ferdig!

Det beste av små steiner produsert avlang fisk. Gjør et par stykker av forskjellig størrelse, type og farge, er det mulig å organisere opprinnelige dekorative "Aquarium" fra den aktuelle boksen, og legger til sammensetningen store "blokker" og "sjøgress" fra tråder eller farget papir.

Et annet alternativ - å "kjøre" vår "fisk" i en ekte akvarium med vann som dekorative elementer (for å ta vare på uutslettelig blekk og pålitelige materialer til pynt).

Så, Master fisk. Småstein, som vanlig, vask og tørk. Enkel blyant merke på hver av disse kretser finnene, hode, hale. Farging fisk i forskjellige farger, haler og finnene skjæres og master separat og deretter limt til kroppen.

Materialet for dette god hver - farget papir, strimler av tøy, blank folie, fjær, til og med passende form. Øyne og lim på de riktige steder (ta ferdige dekorative elementer, eller bare strålende konvekse perler).

Hvis fisken er ment å "kjøre" i vannmiljøet, kan halen og finnene skjæres ut av gjennomsiktig plast av unødvendige plastflasker med forskjellige farger. Dette materialet er virkelig universell. Fra det er mulig å oppnå en rekke dekorative elementer, er det lett å skjære, behandlet og tar den ønskede form.

For eksempel får du en fantastisk hale for våre "gullfisk" tynn, lang, litt virvlende striper (spesielt hvis du tar en flaske brun eller gul). Sine små utklipp av plast komme hardt skarpe "svømmeføtter", som kan bli sittende fast på baksiden av fisken.

Dekorative akvarium kan være fylt med virkelige planter i små potter, som er maskert av de samme sjøen småstein. Og hvis du i tillegg organisere for ham en spesiell belysning og grundige preparater vil dette akvariet dekorere ethvert rom - stue, gang, eller barne hjørne.

Elv og sjø småstein i interiøret: innredning ideer + 3 master class (43 bilder)

Mange vet ikke engang tenke på hvor nyttig det kan være en stein i hjemmet. Spør hvordan? La oss åpne hemmelighet - hun kan bli en fantastisk og en uunnværlig del av enhver leilighet design.

Småstein i interiøret

Pebbles har lenge vært brukt av erfarne designere til å dekorere ulike overflater i rommet. Det kan være hva som helst, alt fra peis og dører, etterbehandling matte, blomsterpotter og lignende.

Hva er helvetesild, og hva det er?

Helvetesild - et stykke av naturlig stein, som etter sliping i vannet ser ut som en helt glatt småstein. Kommer i ulike størrelser og former.

typer småstein

I naturen småstein blanket under anvendelse av den foreliggende fremgangsmåte, elv, en innsjø eller annet vandig medium.

Utsondre mange forskjellige typer av småstein, men den mest populære er ansett å være en elv og sjø.

Preget av en hvit farge, en jevn, flat stein i sammenligning med andre.

Elv småstein kommer i forskjellige farger, og har allerede mer rigid konveks form. Dens diameter kan være opp til 150 millimeter.

Noen ganger selv sjøen stein - det er en krysning mellom en elv og sjø alternativet. Han er kjennetegnet ved en viss skyggen av en farge, for eksempel lyseblått eller mørk rød. Steinen er ikke helt flat, vanligvis eggformet.

I naturen kan vi finne småstein sort, rød, hvit, brun, grå, grønn, blå.

Over tid har folk lært å produsere MMA av småstein. Den tilhører allerede til dekorative alternativet og er også mye brukt i interiøret på hjemmene.

Gjør det vanligvis laget av naturlige materialer som marmor, granitt, kvarts, sandstein. Det er allerede en overflod av fargepaletten er svært mangfoldig. Men være at det ikke ser, bryr seg ikke mister naturstein.

I sin form er fin, middels og grov. Diameteren kan være i området fra 1 mm til 170.

Småstein i interiøret: innredning ideer

Brukes til å dekorere ulike interiører, inkludert en stue, bad og kjøkken. By the way, ifølge statistikk som oftest er det brukt det samme til å behandle bad, fordi det er en direkte sammenheng med det marine miljøet og bølger.

Småstein i det indre av badet

Perfekt for bad design, bidra til å skape en koselig atmosfære og hav. Pebbles er motstandsdyktig mot fuktighet, det krever ikke spesiell omsorg.

Ikke så lenge siden ble ansett som den mest fasjonable flis sett småstein, og skaper en rekke marine bilder og bilder. Slike fliser er vanligvis laget mot både sjø og med dekorative småstein, var den eneste forskjellen i prispolitikk og visuell form.

Småstein i bad

Prosessen med å lage en slik brikke se slik ut: første steinene fastsatt under rutenettet, deretter belagt med spesielle fugemasser. Til slutt kom det ut hele stein lerret, som selv kan lage din egen.

Ikke nødvendigvis bruke småstein som fliser, kan utstedes bare noen få elementer i badekaret. Vanligvis vil dette være i området i nærheten av kranen, ramme, alternativt et bad pallen.

Et annet alternativ sett ved hjelp av småstein - det drukner den i veggen. Ikke lenger trenger å lime fliser og puss bare legge litt blå eller grønne farger. Deretter bruke gips på veggen, trakk nivå alle spesielle strukturert roller, og i stedet for å vente til alt er tørt, begynner å bulke steinene. De kan være pre-lay eller gjøre noe kaotisk måte. For å oppnå en enda bedre virkning ved slutten av arbeidsflaten kan dekkes med lakk.

Bath er ikke et eneste sted der steinen er brukt som dekorasjon. Ofte tydde til design og stue. I denne delen av huset går ut ganske uvanlig, men veldig spennende interiør.

Småstein i stuen

Hvis du har en bue eller nisje, kan du gjøre den ferdig med steiner. Det anbefales bare å dekorere innsiden av disse objektene for å ikke komme glut.

Pebbles forråde kontrasten og lysstyrken i rommet, perfekt egnet til sjøen, Middelhavet og økologiske stilen på huset.

Den minst populært område for småstein, men noen mennesker dekorere og henne. Vanligvis spres i stedet for et kjøkken forkle og et kjøkken maling farge. Teoretisk sett kan du forlate og i naturlige farger, avhengig av ideen om sluttresultatet.

Forkle fra småstein

Ideer for interiørdesign med hjelp av småstein

 1. Vase. Nok populært fag i hjemmet. Så hvorfor ikke gjøre det enda mer interessant og attraktiv? Lag en vase kan være en rekke måter. Det første alternativet - å ta et klart glass vase og fylle det med småstein farget. Noen flere måter å dekorere en vase eller gjøre det selv.

Vase og småstein i det indre

Du kan gå på den harde måten, og slo henne design på utsiden.

Til dette trenger vi en pakke eller eske av passende form, hvorpå en gipsblanding, spre småstein og gi tørke i ca. 24 timer.

 • Peis. En av de mest bemerkelsesverdige ting i huset vårt. Hvis du har en peis, og han ennå ikke er utstedt, og deretter gå videre! Flere ideer til peisen i huset.

  making brann

  Mest effektivt vil se steiner i ulike størrelser og former - er når man skal dekorere den ytre delen. Det er også et alternativ - bare sette steinene rundt bålet og se en beroligende bilde.

 • Dekorasjon spisebordet eller salongbord. Også her er det flere alternativer som du kan bruke på egen hånd. Den første av dem - det er bare pæling steiner på overflaten av tabellen. Det er mindre interessant som en stein å knytte mer med noen elementer i huset.

  table decoration

  Det andre alternativet - et slag mot et på forhånd fremstilt table-top, som deretter dekkes med en glassplate. Sluttresultatet vil bli strøket ganske interessant og harmonisk, kan du bruke denne tabellen som en selvstendig enhet av møbler, uten å binde steiner med ekstrautstyr.

 • Veggdekorasjon. Det er allerede mulig å gjøre noe. Til å begynne, vi gjør ramme form som unnfanget (firkant, sirkel, hjerte). Rammeverket i seg selv kan være av en streng eller et lignende materiale. Vi trenger også å mesh.

  Bilde av småstein

  Og er nettet 2 skåret ut av støpeformene (for eksempel den samme hjerte). For en av våre former lim steiner, og den andre lagt på toppen og fest. Du kan variere ideen under sin egen måte, å gripe den viktigste ideen.

 • Stand krus. En annen god idé er å bruke småstein i interiøret. støtte
 • Lysestake. Strålende og samtidig en enkel løsning. Ta stein nakapyvaem varm voks på den og festet til den umiddelbart gnist. lysestake
 • Mat steiner. Utmerket vil se på badet, spesielt hvis det vil også være dekorert med småstein.

  matte

 • Det er fortsatt mange ideer som bruker småstein som dekorasjon av rommet. Så ikke bare stoppe på de foreslåtte alternativene, og prøve å drømme om.

  Master class "Hvordan designe interiøret ved hjelp av småstein"

  Til dette trenger vi å hamstre på disse elementene:

  • Sjø, elv eller dekorert med småstein.
  • Line.
  • Blyant.
  • Clay.
  • I tillegg kan du trenger en sparkel, hånd saging og maling.

  Møbler småstein med hendene

  Først den generelle oppsettet som småstein dekorere en hvilken som helst flate (vegg, en matte, et bord).

  1. Forbered et sted som vil dekorere. Gjør omrisset med en blyant og en linjal.
  2. Før montering av den ønskede overflaten er anbefalt å sette en stein i den rekkefølgen i hvilken den skal anvendes.
  3. Beregninger når liming prøve å gjøre nøyaktig, kan brukes til denne linjen. Vanligvis perfekte rullesteins opphold og begynner å komme seg ut av de definerte kanter. Så kommer til unnsetning manuell neglefil, som vil bidra til å fjerne unødvendige deler.

  Og nå noen mesterklasser hvordan å gjennomføre ideen.

  Master Class "Pyramid av småstein"

  Er veldig enkelt, kan det ordnes blomsterpotter, blomsterbed eller bare sette den som en suvenir. "Pyramid"

  1. Ta en jevn flate steiner i forskjellige størrelser (store og små).
  2. Den største steinen er grunnlaget på den og påfør limet. Du må gi litt tid til disse to elementene er tørking.
  3. Likeledes feste og andre steiner. Det anbefales ikke å bruke mer enn 5-6 ting til vår pyramide så harmonisk.

  Master Class "Finish blomsterpotte småstein"

  For gjennomføringen av oppgavene som kreves fugemasse, småstein av omtrent samme størrelse. I tillegg kan du bruke maling. En annen idé for utsmykningen av blomsterpotter.

  blomsterpotte

  1. Å basere vår design ved hjelp av en flat stein, som er plassert småstein våre ribbeina. Anbefalt konstruksjonsdeler til alle elementene er godt fast til.
  2. Den resulterende potten kan dekorere maling og holde seg til den ekstra løftehøyde. Blomster i en pott vil se veldig attraktive og uvanlig.

  Dekorative småstein i hagen - stier og små former å dekorere din side

  Pebbles - polert glatt sjø avrundet småstein, det er i dag et svært populært materiale for hage dekorasjon. Det ser attraktiv og estetisk tiltalende, og som materiale for hage eller terrasse spor, og som en dekorasjon eller en base materiale for gjerdet. Noen eiere av private hus rydder småstein hele gårdsrom, og skaper en sterk, robust, vakker finish. Plukke opp steiner etter farge, form, størrelse, dyktig kombinere dem, kan du lage fantastiske mønstre. Hva kan bygges fra en stein i hagen sin? La oss se på noen enkle eksempler.

  Eksempel # 1 - en dekorativ pyramide

  Pyramid er veldig lett, slik struktur kan plasseres i en blomsterpotte, blomsterpotte, gjør et par stykker for blomsterbed.

  Du trenger steinene, som gradvis reduserer størrelsen, som ringer i barnas pyramide, samt lim. Den største flat stein, som vil være i bunnen av pyramiden, limt stein mindre limet må tørke ut, så kan du gå videre til neste stein, etc.

  For basen tatt en flat sten, hakkes han i jorden, for å være stabil pyramide. Øverste steinene kan påpekes, uregelmessig

  Pyramide-Ground base i en gryte eller i jorda på en seng, det ser veldig original.

  Pyramide av småstein - den opprinnelige hagen dekor som vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Denne designen ser blant grønne planter er svært merkelig og organisk

  Eksempel # 2 - blomsterpotte, dekorert med småstein

  For å "sheathe" småstein blomsterpotte, praktisk å bruke fugemasse. Pick småstein omtrent samme størrelse og må være en kant. Små steiner kan festes og en base. sement lag kan være farget eller malt i ett eller flere farger aller småstein - her etter ditt skjønn. Som base, stå for pot, passe en stor flat stein, hvis du finner dette. Planter i disse pottene ser attraktivt og naturlig.

  For å opprette denne potten brukt småstein i forskjellige farger, et ganske stort. Å oblitsevat liten pott, plukke opp små steiner (flat eller gavler). Flere av disse potter med grønne planter bidra til å skape en flott komposisjon

  Spre en sti av sjø steiner - kan være komplisert, men for å gjøre dem mat - enkelt, og det ser flott ut. Du trenger flate steiner omtrent samme størrelse, klebemiddel, teppe (fortrinnsvis tynn) kniv.

  Først må du plassere steiner på teppet uten lim, for å skape et flatt underlag, så kan du begynne å lime den enkelte stein

  Plukke opp stein fra samlingen av den samme tykkelse, for å gå på matten det var passende. Så må du klippe ut et stykke teppe ønsket størrelse (du kan bruke gamle teppe, spor). Plassert på vevet steiner, legge dem slik at belegget var jevnt og harmonisk. Brukes til liming silikonlim. Limet påføres på hver stein, og deretter stenen er plassert i den plass som er reservert for ham.

  De nødvendige ingredienser for å lage et teppe: teppe, lim, en kniv og en flat småstein. Matten kan anvendes i hagen, og ved inngangen til huset, og i det indre. Du kan gjøre det samme måte, og står for tjenesten hage

  Når limet er tørt, matte klar. Det kan settes ved inngangen til lysthus, en benk. Hvis du ønsker å plassere den i hagen, kan du bruke en gummimatte som base, og lim på gummi. Denne grus puten vil ikke være redd for vann. Demonstrere fantasi kan du lage et sant mesterverk, ved hjelp av maling, steiner i ulike farger, legge mønstre.

  For å opprette denne matte som brukes kuler med samme størrelse, en rekke naturlige farger. Du kan prøve å sette en enkel geometrisk mønster, ved hjelp av en rullestein eller en bot, kan det males - å jobbe dobbelt så bra med sjø steiner, fordi du kan lage noe lignende

  Eksempel 4 - en kurv av sjø steiner

  For å opprette et dekorativt småstein kurver vil man trenge følgende verktøy: to liten plastpotte av den samme størrelse, saks, et ark av plywood (tykkelse 10 mm), blyant, stikksag, en gjennomsiktig film, en hammer, et par spiker, kuldebestandig og fuktbestandige sementbasert lim, små flate småstein (ca. 200 stykker, lengde - 4,3 cm) med en tang, en slikkepott, en børste, en netting.

  Nå er du klar til å gå. Først skjæres bort fra toppen av kanten av én av beholderne (2,5 cm bredde). Vi komprimere felgen slik at det oppnås en oval, å påføre den til et stykke kryssfiner, trekke ut krets. Deretter den resulterende formen på kryssfiner scrollsaw stikksag. Ring slitt på kryssfiner oval knyttet til den med spiker langs kantene av kryssfiner. Dette er en mal for å lage bunnen av kurven.

  Basisfilmen er lagt ut, skulle dens kanter stikker frem på sidene. Formen er fylt med slamlaget 10 til 12 mm tykt. Mesh ledning for å passe størrelsen av formen, er det presset inn i sementen. Basket er hage innredning, vil du ønsker å legge i det noen blomster, slik at grunnlaget nødvendig å lage hull for drenering.

  På den flate side småstein sement-bindemidlet er påført, og de er limt til underlaget. Når du vil lime inn alle steinene til bunnen, la den over natten for å stivne. Etter tørking på plastrammen må fjernes og skilles fra undersiden av det ferdige kryssfiner. Vend det, fjerne tapen.

  Bilde 4 gjenspeiler den første fase av arbeidet: utvikle en mal for den nederste, fylle det med sement, ved hjelp av maske og filmen, og videre til legging av sten

  Nå for "murvegg" kurv. Påføre klebemiddelet på stenene og legge den første rad langs kanten av basen. Tilsvarende lagt ut, og resten av serien, bare med stor dekning, ellers kurven vil ikke være tilbøyelig veggen og rett.

  Etter legging gjøre fem rader, la limet tørke i en halv time, er det mulig å plassere lojalitet å støtte opp tvilsomme krus. Skytende sement bør være herdet for å vaske av. For fjerning, kan du bruke en smal sparkel for modelleringsverktøy, og steinen overflaten ren med en børste.

  Basen er klar nå fortsette til etablering av en "mur" for å laste opp den siste raden kan brukes runde steiner, som i dette tilfellet, eller å plukke opp bustete

  Så la en annen 2-3 rader med småstein, den siste raden, for å gi produktet originalitet, kan settes runde steiner. Etter gjennomføringen av mur, la kurven for å herde i noen timer.

  Nå må du lage et håndtak. Skjær en krets fra en annen plastpotte og hoppe over den på midten av produktet, skal håndtaket strekke seg over den øvre kant av kurven. Håndtaket er lagt flate steiner kanten løsning for å lage penner ta lengre tid. Stones legger ut samtidig på begge sider, sistnevnte må være i midten. Tørkede oppløsning, fjerner overflødig. Noen timer senere, når oppløsningen blir fast, fjern forsiktig på plastrammen, klare bunn knott.

  Kurv av småstein ville se flott ut på terrassen foran lysthuset i noe annet hjørne av hagen. Hvis potter og vaser er ingen overraskelse, vil dette lille skjemaet nødvendigvis tiltrekke seg oppmerksomheten til

  Merk at det er bedre å ikke ta en kurv på håndtaket - i alle fall, vil denne delen av produktet være den mest skjøre.

  Ruglete Banen kan være av to typer: med en fri bulk og fiksert med steiner.

  Det første alternativet er å gjøre mye enklere, men det ser ikke så spektakulære. For å opprette det må tappene og sikkerhetsutstyr plast spor, rake, spade, som brukes i landskaps stoff, pinner, småstein, grus.

  Dermed begynner vi. På forberedt område markere grensen av sporet (du kan bruke en slange, plugger), er bredden praktisk å gjøre noe mer enn 80-100 cm. Langs omkretsen av sporet er fjernet torv på sidene trenger å grave en grøft dybde på ca 15 cm. De bør installere begrenser området neste spor. Hvis sporet vil ha en Smart bruke flere hjørner - de vil beholde integriteten til strukturen. Den billigste propp - laget av plast, men du kan bruke en smidd, betong, tre, som ser mye mer attraktivt. Etter å ha installert fortauskanter, begrave en grøft og styrket den. overflatenivå på begge sider av gjerdet skal være under 3 cm.

  Fordypningen er plassert et spesielt stoff. Vinklene kan festes begrenser, i hvilket tilfelle fiksering av fortauskanten skjer etter plassering av vevet eller pressede flate steiner. Stoffet vil beskytte sporet fra ugress. Den oppnådde base spor er fylt med en blanding av grus og småstein, spade eller rake utjevnes. Hvis du vil legge til noen steder steinene, gjør det. Hell banen for det slange - grusen vil bli renere, og haugen legger seg litt og utjevnet.

  Opprett et lignende spor er ganske enkelt, og hvis det er å dekorere noen av metodene som er beskrevet, vil hagen ser moderne og attraktivt

  Banen er klar. For å gjøre det så mer attraktiv på kantene du kan installere solens lys, plante blomster, gjør en plen - etter ditt skjønn. Omsorg for en enkel vei - fra tid til annen må fjerne ugress og rusk.

  Spor fast med steiner

  På veien til småstein med klart fast steiner kan skape en rekke mønstre, ornamenter, figurer, bruke forskjellige farger, lyse farger. Pebbles er nå stadig mer populært materiale - det brukes i landskapet design og interiørdesign. Dette materialet kan kjøpes, og hvis det er mulig - å bringe til kysten.

  Eksempel steiner kombinasjon: god kombinasjon av blå og brune farger. Figur "bølge", gjeldende fra bekken, bygget med hjelp av steiner lagt ut kanten. Skape harmoni og blomster lilla fargetone, som passer godt med fargen på steinen

  Of course, slik skjønnhet - et verk av en sann mester, men flisene kan prøve å skape deg. For det første, kan du regne ut, legge ut mønsteret på tegningen i sanden

  For å komme i gang, bestemme hvilke mønstre du ønsker å se i deres vei i artikkelen er noen eksempler, men flere valg tilbyr nå online. Sorter steiner etter størrelse, etter farge, tenke på om du skal bruke malingen.

  Grunnlaget for spor - 15 cm dyp grav, gravd rundt omkretsen. Pebbles kan lokaliseres og nivå med bakken, og litt høyere. Bunnen av brønnen er fylt med et lag av sand og grus (ca. 2 cm). Deretter blir sand legges på den våte betongblandingen (lag 5 cm). Fukt betong, hvis det er ganske tørt.

  Nå jobber vi med småstein. I fravær av erfaring, praksis spredt steiner på sand. Når du oppretter et mønster i form av sirkelen sentrum og kanten av merket på et spor, begynner å spre seg fra sentrum. Stones kan både passe tett til hverandre og lagt ut på avstand. I sentrum av sirkelen må berøre tett småstein. Ved oppretting av en sirkel av steiner som er anordnet kant. Overflaten er jevnet ved å benytte et nivå grus komprimeres gummihammer. En tredjedel av høyden av steinen skal være i betonglaget. Border kan gjøre eller ikke gjøre, men hvis du gjør det, vil sporet bli sterkere.

  Spread spor - plagsom og tidkrevende. Det er mulig å anvende et separat element av småstein særegne impregnering - i dette tilfelle på en bane laget av stein

  Den ferdige spor eller asfaltert område skal vannes med vann, dekkes med folie og la stå natten. Neste dag, vi går i dvale konkrete sprekker mellom steinene - ikke mer enn 2/3. Den tørkede betong fukte på nytt, børste rengjør det ønskede sted.

  Utrolige ting kan skapes ved å kombinere sandstein og småstein. Bruke farger spor ser fantastisk

  Etter denne veien igjen dekket med en presenning, og nå er det nødvendig å forlate forkledd i et par dager. Vanligvis, for å blande godt lik, er det ikke tilrådelig å gå på det nye sporet et par uker. Hvis et sted på fjellet var sement, rengjør dem med en fuktig svamp.

  Sporet med effekten av en tørr bekk - alle småstein foret kanten, sette noen annen vinkel skaper inntrykk av bevegelsen av vann, hvis det ikke spor, men en ekte bekk eller en liten elv som renner gjennom hagen

  Hvis alt du får vellykket, kan du prøve mer kompliserte mønstre på et annet nettsted, eller bane. Making pebble spor med mønstre, vil du se hvor vakkert det er, og hvordan du kan forvandle din hage.

  Ifølge dette sporet gang er ikke bare hyggelig, men også nyttig. Hvis du går på det barbeint, vil det utføre massasjefunksjon. Stones massere alle aktive punkter i foten, slik at en slik menneskeskapt skjønnhet vil gjøre deg sunnere.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  Kopiere dem er bare tillatt ved bruk av en aktiv link til dette nettstedet.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  54 + = 55