Sett bakgrunnsbilde med egne hender

Kompetent liming av tapet med egne hender: Vi gjør trinnvis

Tapeter limes ut på idealt glatte, primerte og bakte vegger. For å lim veggen, er det kanskje ikke så vanskelig, men det er ikke mulig å utføre det forberedende arbeidet. For mange er klargjøring av vegger det mest ubehagelige øyeblikket i hele prosessen. Rådene her er en: Ikke kompliser deg selv med oppgaven med å gjette "vil passere eller ikke", og alltid forsiktig, sakte, økonomisk å bruke materialer, forberede veggen for liming. Da vil belegget være perfekt, og du vil ikke oppleve resultatet.

Klargjør vegger for veggpapir: kitt og primer

Det spiller ingen rolle om du stoppet på ikke-vevd tapet eller papir, veggene vil være omtrent det samme.

Din oppgave - å lage en veldig jevn overflate av veggene, glatt, uten feil. Bare på denne veggen er det mulig en høykvalitets tapetklistremerke. Prosessen inkluderer en kitt og en primer.

Du må kanskje kjøpe en startpakke. Legg merke til at blandingen heter. Dette er bare nødvendig hvis veggene har alvorlige potholes, sprekker, hull, hull.

Maksimal tykkelse på laget etter påføring av kitt skal ikke overstige en og en halv centimeter, ellers er det fare for at det bare vil falle

Hva om du trenger flere lag av kitt for vegger:

 • Kjøp et malingnett;
 • Ved hjelp av et rutenett, kan du jevnt og jevnt bruke putten på veggen;
 • Takket være rutenettet vil utjevningslaget være sterkt, og overflaten - jevn.

Etter startspillet må du fullføre mål. Avslutt kitt er bare på en jevn og flat overflate.

Avslutt kittblanding eliminerer små sprekker, mindre defekter

Startkittet påføres med en stor spatel. Lagene i blandingen påføres diagonalt og ikke overlappes. Vinkler behandles med en trowel.

Avslutt kitt skal ha en maksimal lagtykkelse på 2 mm.

Hvis du planlegger å holde en tykk, for eksempel vinyl tapet, er to lag med kitt nok. Tynn tapeter er bedre å holde fast på tre kittlag.

Primer er sluttfasen av overflatebehandling. Mange er forvirret, men hvorfor trenger de en primer, er det etter en slik form for kittarbeid?

Primærbehandling kan fortsatt etterlate små støvpartikler på veggen og andre forurensninger som påvirker veggens klistring negativt. Primeren gjør overflaten sterk, og den slutter å bli skitten.

Takket være en primer reduserer du forbruket av lim, og kan forbedre fuktmotstanden til tapet. Primer beskytter veggene mot sopp og mugg

Prosessen med priming ligner prosessen med hvitkalking av taket. Primer kan være en malingsrulle. På løsningen av materialet til priming, er det en instruksjon om hvordan man fortynner det og hvordan man skal blande blandingen. Hold deg til det, ikke alltid det generelle rådet er like rettferdig.

Selvfølgelig, både primer og putty blir brukt på "bare" veggen, det gamle tapetet bør definitivt fjernes.

Hvordan primerte veggene med egne hender (video)

Slik limer du bakgrunnen selv: Vi limer bakgrunnen med egne hender alene

Det skjer at "krigen" med tapet er alene. For et lite rom eller bare en vegg, et lite område, er dette ganske normalt, og du vil klare deg uten hjelp. Alene kan du dekke deg selv med et lite kjøkken.

Grunnlaget for selvklebende tapet - ingen oppstyr og svimlende

Vegg klistremerke på egen hånd:

 1. Først vasker du gulvet, tørker det med en tørr klut;
 2. Tegn oppsettet, og i henhold til det, kutte tapetet i striper;
 3. På tillatelsene forlater 10 cm, og tapet med et bilde passer, merk merkene med en blyant;
 4. Pass på at dørene og vinduene er stengt, det er ingen utkast;
 5. Fortynn limet selv, som angitt i instruksjonene;
 6. Deaktiver strømuttakene;
 7. Lim lim på veggen og tapet (hvis nødvendig å søke på tapetet selv, er det angitt på rulle);
 8. Limet påføres nøyaktig fra toppen ned;
 9. Bakgrunn lim inn baken, på hjørnene - overlappe;
 10. Etter liming av den første stripen, glatt den med en tørr klut, kjør ut overflødig lim og luft;
 11. Neste stripe limes til rumpen fra den første, også fra topp til bunn;
 12. Kantene på tapetet er kuttet med en skarp kniv, samt justering av plassene over utsalgssteder, brytere.

Først limes hele bandene, og først da fragmenter fra vinduer, batterier, etc. Fjerne unødvendige segmenter (inger) må være ikke en gang, men fem timer til seks, etter gjort tapetsering.

Slik dekorerer du tapet med egne hender

Noen ganger med tapet skjer ikke de mest hyggelige tingene, og de må repasta.

Kryssfiner tapet er nødvendig hvis:

 • Den estetiske oppgaven er ikke oppfylt - tegningen ble dårlig justert, leddets regler osv.
 • Under tapetet er det gule flekker fra limet;
 • Under tapetet er det mange bobler;
 • Noen av tapetet ligger bak veggen.

Jo mindre tid har gått siden du klistret på tapetet, jo større er garantien for at du trygt kan fjerne dem fra veggen og klistre inn

Hvordan jobbe med skrællet tapet - kryssfinerregler:

 1. Baksiden av tapetet må rengjøres av smuss og lim, om noen;
 2. Veggene i seg selv, ikke glem å rengjøre;
 3. Hvis det er sprekker på veggen, må feilene være lukket.
 4. Overflate behandlet med styrke jord, dette er nødvendig for god vedheft;
 5. Påfør deretter de nødvendige vegg- eller tapetfragmentene med lim og alt, lim arket igjen.

Hvis arkene allerede er skadet, kan du ikke gjøre noe med slike tapeter, du må lim nye.

Sticky tapet av egne hender: subtilitet

Det er noen nyanser når du stikker hver type tapet.

For vinyl tapeter er ikke redd for hjørner, fordi de er på de riktige stedene kan du strekke litt

Hvordan jobbe med forskjellige bakgrunnsbilder:

 • Når du limer papirbaggrunner husk, tett å spre dem lim det er umulig, det er umulig å limp dem ;;
 • For ikke-vevd tapet Bare veggen er smurt med lim, og den tørre stripen stikker til den;
 • Tekstil tapet Utfør alle feilene til veggene, slik at den foreløpige forberedelsen av veggen må være ideell;
 • Flytende tapet Det er alltid mulig å reparere - det skadede området er fylt med samme flytende sammensetning med en sprøyter eller en vanlig spatel.

For ikke å lide av tapet, eller rett og slett å stikke dem, må du høre på råd fra herrene.

Pass på at hvis du tror på en spesialist, må du deaktivere rommet og ta ut kontaktene. Tapetet er alltid bedre å holde seg til en perfekt flat overflate, og trenger ikke å kutte hullene til stikkontaktene.

Hvis mulig, fjern sokkelen, dette påvirker også kvaliteten på veggpapir.

Pass spesielt forsiktig inn på veggen, nær døråpningen og rundt clypeus

Ikke vær gjerrig, velg et godt lim som ikke etterlater et spor. Selg typer lim med en fargestikke, slik at du ikke tviler på at den påføres jevnt.

Veggpapir dine egne hender (video)

I liming bakgrunnsbilder er det komplikasjoner, men de oppstår på grunn av hastverk og feil i selve prosessen. Vegget skal være rent og jevnt, merk på før du stikker og lim ikke i varmen og utkastet. Hvis du ikke trenger å spre et limbånd, ikke gjør det, kan tapet ikke tåle så mye lim. Følg reglene, og deretter reparasjon vil lenge behage deg og dine gjester.

Slik limer du inn bakgrunnsbilde selv

For å selvlimme veggene eller taket med tapet, må du fylle opp de nødvendige verktøyene, kvalitets tapet, tapetlim og lære de grunnleggende reglene, teknikkene og funksjonene til å gjøre dette arbeidet. Dette gjelder spesielt når en slik veggdekorasjon utføres for første gang. I denne artikkelen ser vi på hvordan du skal dekorere tapetet med egne hender.

Nødvendige verktøy for liming bakgrunnsbilder

For å kunne arbeide med vegger eller tak med egne hender var det enkelt, raskt og kvalitativt å gjøre det første du trenger å gjøre - for å legge opp et verktøy som kan brukes til dette:

 • Ladder-stepladder, best av alt, lett, aluminium;
 • Rengjør beholderen for matlaging tapetpasta;
 • Kapasitanskapasitet for lim;
 • Rullebredde på 200-300 mm med en gjennomsnittlig tetthet av haug for å påføre lim til tapeter og vegger;
 • Teleskopisk forlengelse for valsen (valgfritt);
 • Flat penselbredde 50-70 mm;
 • Metal linjal og roulette;
 • Kniv og saks;
 • Bygge blyant;
 • Bygningsnivået er 2-2,5 m langt og vannstanden (i stedet for disse nivåene er det mulig å bruke et moderne lasernivå - hvis det er en mulighet til å kjøpe eller låne det);
 • Coat pensel - for delikate typer tapet, som krever forsiktig utjevning;
 • Gummi ruller: bred (egnet for å glatte panelene av de fleste typer tapet) og smale - for leddene;
 • Plast spatel for tapet, som kan brukes til å glatte jevn tapet, samt legge paneler i hjørnene;
 • En papp eller en tykk konstruksjonsfilm med bredde større enn bredden på tapetet;
 • Svamp og rent hvitt fille for å fjerne overflødig tapetpasta.

Slik beregner du det nødvendige antall bakgrunnsbilder

For å beregne det nødvendige antall ruller av tapet som tidligere er nødvendig for å rengjøre overflaten område som skal tapetsert dem, og dividere med arealet av rullen. Vanligvis er det angitt i instruksjonene på rullepakningen, og hvis ikke, må du bare multiplisere bredden av lengden (i meter). Hvis resultatet ikke er et heltall, og mest sannsynlig vil det være, det er nødvendig å rulle det opp.

Beregning av overflaten er også ganske enkelt, ved hjelp av et målebånd, en kalkulator og en penn eller blyant. Hvis overflaten er et vanlig rektangulært tak eller en vegg uten åpninger, er deres bredde og lengde eller høyde og lengde tilstrekkelig her henholdsvis, multipliser og finn området. Hvis det er åpninger (vindu, dør) på veggen, er det nødvendig på samme måte å beregne sitt område og trekke resultatet fra det totale arealet av veggen. Etter målinger og beregninger er alle oppnådde arealverdier oppsummert.

Hvis overflaten av veggen eller taket har en uregelmessig eller kompleks form, må den først brytes inn i enkle figurer med vanlig form, beregne deres område separat, og deretter oppsummere.

Forbereder overflaten for tapetering

For å sikre pålitelig adhesjon av tapet til overflaten av vegger eller tak, må det være tørt, rent, sterkt, utjevnet og primet.

For å sjekke hvordan overflaten av veggen eller taket er flat nok til å trekke tråden mellom motstående hjørner, eller bruke en lang bygning nivå 2-2,5 m lange, å sette det i omdreining i forskjellige retninger. Dersom veggen eller takflaten ikke ligger i samme plan og har et hulrom eller støt, da det må jevnes. Den enkleste måten du kan gjøre dette ved hjelp av gips.

Før pokleit tapetlim over overflaten nødvendigvis grunnes. Dette kan gjøres med spesielle primere eller tapetklister, fortynnet til en flytende tilstand. Typisk instruksjoner for hver tapet lim har informasjon som lim planten, når den brukes som en primer gruntovki.Takaya kan øke overflatehardheten, og å redusere opptaket av tapet lim, og gjør det også enkelt å skifte duken ved overlappende skjøter eller justering mønster.

Ingenting komplisert matlaging uten lim. Det viktigste - det må være av høy kvalitet og riktig i forhold til det valgte tapet. Og kokeprosessen skal skje i henhold til instruksjonene eller på pakken. Således, for å forhindre dannelse av klumper lim blandes med det kalde vannet må være gradvis ved en konstant rotasjons omrøring. Etter koking, må limet være å stå en viss tid, som også må angis i veiledningen til ham.

Tapet stegene er skåret på gulvet, på en pre-leggeplastfilm eller vanlig papir. Deres lengde bør matche høyden på veggen eller bredden på taket med en liten margin på 2-5 cm. Hvis du trenger å tilpasse bakgrunnen på bildet, må du først klippe en panel siden det passer mer med å kombinere tegning og bare etter som er kuttet til riktig lengde først.

Noen ganger, ved liming av enkelte typer tapeter, slik som tynne ikke-vevede, deres liming kan gjøres uten å skjære inn i duken, og direkte fra rullen. Kutting materialbane i en slik fremgangsmåte blir utført etter dets binding til veggen eller taket.

Arbeidet med tapetsering starter med at posisjonen for den første duken. For å gjøre dette, den vinkel som måles av den avstand som er lik bredden av tapet minus 1-2 cm merke på veggen av den vertikale linjen. Dette utføres hensiktsmessig ved hjelp av et vater 2-2,5 m i lengde, som i dette tilfellet benyttes som en linjal. Hvis dette nivået ikke er mulig å bruke et lodd eller laser. Siste vanligvis bruker i sine arbeidsfolk. Hvis du kan kjøpe den eller låne, vil det være et svært godt alternativ.

Når tapetsering på taket er merket horisontal linje parallell med en av veggene i en avstand fra den svarer til bredden av materialbanen.

Etter det, avhengig av typen av bakgrunn, kan rekkefølgen av arbeids avvike noe. Ved bruk av papir eller vinyl tapet med Iden blir først påført klebemiddel på duken, og deretter til veggen (taket). Hvis de er ikke-vevd eller ikke-vevd stoff, limet påføres bare på veggen.

Samtidig er det nødvendig å ta hensyn til instruksjonene, som er på hver rull med tapet. Det må spesifiseres, gjelder lim på papiret eller ikke. Fordi ulike produsenter kan ha sine egne krav til liming teknologi for deres bakgrunn og må følges nøyaktig til disse anbefalingene.

Hvis du bruker tapet, noe som er nødvendig for å bruke lim, er duken lagt med ansiktet ned på ham med en rull eller pensel jevnt gjelder lim. Det er viktig å nøye bruke lim til kantene av kluten. Deretter duken brettes ender inn mot midten og til venstre for en viss tid (3-5 minutter), som avhenger av tykkelsen av tapet (den tykkere de er mer tid), og bør også være spesifisert i bruksanvisningen. Dersom tapet av ikke-vevet underlag, og deretter umiddelbart videre til påføring av klebemiddel til veggen.

Med fokus på det markerte linje, og en børstevalse uklar plottet tapetet lim på veggen for å gripe de tilgrensende vegger av 1-2 cm. Lim bør påføres jevnt, uten hull og sagging.

Utarbeidet det første panelet vi ta i hånden, og ved hjelp av en stige, begynner lime den fra toppen og ned, gjør en liten overlapp i hjørnet og på toppen. På samme tid, i hjørnet av den skal gripe de tilstøtende sider av 1-2 cm. Med fokus på den markerte vertikale linjen innretter og presser duken mot veggen. Laminering av det med en gummivalse eller plast spatel slik at ingen luftbobler og overflødig lim. Alt overflødig lim rengjøres ren ufarget klut.

På toppen av tapet presser et plast spatel til krysset av den vegg-tak eller vegg-baguette og markere skjæreledning. Deretter kan den øvre vikling kuttes ved hjelp av en tapetkniv eller saks. I det første tilfellet, setter vi en linje for å klippe en bred spatel og bruke den som en metall linjal for å få et rett snitt. Ved å bruke saks, idet den øvre kant av materialbanen noe trukket tilbake fra veggen, klippe det overskytende, og deretter duken presses mot bakveggen og rullet med en valse. På samme måte kluten er kuttet og bunnen.

Når limt inn det første panelet, lik rumpe limt til det neste. Det er nødvendig å sørge for at bildet passer sammen og felles var på usynlige muligheter. Derfor er dette arbeidet gjøres best sammen: en på stigen følgende øvre kant, og den andre på bunnen - for å kombinere tegning og grensesnitt. Etter utjevning og reconsolidation av hver av de neste kluten er nødvendig å ta hensyn til de søm panelene og laminat den med en spesiell smal nal.

Når limes en vegg, med den samme vinkel, det begynner å vikle den tilstøtende vegg. I en avstand av bredden på vinkelen for det tapet på en vegg er påført strengt vertikal linje og styres på den utføres bindesteg. Det er to mulige alternativer: overlappende og en kunstig felles. I det første tilfellet, på toppen av det tidligere er gjort med lanseringen av en tilstøtende veggplate er limt til hjørnet. I det andre tilfelle, i midten av overlappings oppnås tapetsering skarp kniv spalte gjennom to lag. Deretter litt fjernet duken kant og skjære en strimmel av tapet er fjernet, plasserer den smurt på nytt med lim og presses mot kanten av duken tilbake. Således oppnådd umerkelig felles, som er nødvendig for å laminere det øvre gummivalse.

Pokleit tapet i nærheten av dør- og vindusåpninger er to måter å lime dem bare opp til en vinkel på skråningen, og skråningen av male eller tapetsere å forsegle seg selv en skråning. For bedre binding på disse steder i tapetklister kan legge PVA lim (4 deler 1 del tapetklister PVA).

Hvis kluten kommer med en overlapping av åpningen, følger det helt og bare da gjør konturen av åpningen kuttet.

Slik lim nær utløpene og brytere

Før du monterer din alle brytere og stikkontakter må strømløs, og deres ytre deler fjernet. Kluten er limt på toppen av monteringsbokser. Etter denne bakgrunn er skåret langs konturen av boksen og den ytre del av holderen eller bryteren er satt på plass.

Tapetsering på steder med installasjon av radiatorer

Det enkleste er å holde fast tapet på steder som radiatorer vil bli fjernet og reinstallert etter tørking tapet. Noen ganger bak radiatorene ikke er limt tapet og skjermen på penofolgirovannogo materiale.

Når radiatorene har noe ønske om å trekke seg tilbake, er det vanskelig eller umulig er det nødvendig å lime over overflaten av veggen i nærheten av dem, og for dem uten deres demontering. I dette tilfellet, for å få nok til hver side av radiatoren med tapet strimmel bredde opp til 15 cm.

Riktig Tapetsering med hendene: 5 trinn

Tapetsering med hendene under kraften av hver Tapetsering - en av de viktigste stadiene i utsmykningen av leiligheten. Om hvordan riktig og pent dekorerte vegger, hele utseendet på interiøret utsikt over slutt avhenger. Tapetlim på veggen er ikke så vanskelig. Å vite de grunnleggende regler og nyanser av jobben kan håndteres selv uten hjelp av fagfolk. Hvis du vil vite hvordan du velger og bruke tapet slik at rommet så ryddig og reparasjoner har tjent deg i mange år - les videre.

Forbereder vegger for tapetsering egne hender

Half tapetsering suksess avhenger av riktig forberedelse av veggen. Dette trinn er viktig fordi det under tynn duk av stoffet er godt synlige alle ujevnheter i underlaget.

Forberedende handlinger ta enda mer tid enn selve prosessen med tapetsering. Det inkluderer to elementer: kitt og priming veggene.

Drivning gir tid til å fjerne alle ujevnheter i veggene. Uten det, vil rommet ser skittent og rotete.

En slik tilsynelatende enkel prosess, som en primer løser mange problemer. Stoffet fester seg til primeren mellom en støvpartikler, øker adhesjonen av tapet til veggen, den reduserer også mengden av klebemiddel som brukes og beskytter veggen ved dannelse av sopp og mugg.

Før du begynner å lime tapet, må du fjerne fra veggene i alle uregelmessigheter

 1. Vegg dekket med en primer løsning. den foretrukne

gjør det med en rulle eller bred pensel. Påføring av primeren tørke i en dag.

 1. Videre påføres gips. Med det fjernet alle uregelmessigheter i veggene. Det er best å starte kitt overflaten med hjørner, trekke en del av midten. Her vil dine viktigste verktøy være bred og smal stekespade. Hvis du har kjøpt en tørr gips, bør det være fortynnet med vann til en tilstand av fett rømme. Etter gjennomføring av dette arbeidet, bør veggen være glatt og jevn.
 2. Etter at pusslaget av kitt har tørket, ved hjelp av en bred spatel fjernes fra veggen alle ujevnt tørkede partikler. Overflaten behandles med primer igjen.
 3. Til veggen var vakker, og ikke viser gjennom tapet gjennom en gul eller grå grov kitt, malt med et lag finishki. Den har vanligvis en hvit eller litt rosa fargetone. Den toppstrøk fortynnes til en tilstand sparsom krem ​​og påføres i et tynt lag på veggen. På dette punkt ble blandingen skal brukes særlig omhyggelig.
 4. Tørket vegg sliper et spesielt verktøy, som er et stivt nett settes inn i holderen. Videre bakken en siste gang og igjen for å tørke helt.

Seal frakk under tapetet kan være alene, men hvis du bestemmer deg for å male veggene, så dette beløpet vil være små. Disse arbeidene ved første øyekast virke ganske komplisert, men hvis du følger trinnene, vil du være i stand til selvstendig vegg kitt.

Velge materiale før pokleit tapet selv

Etterbehandling materialer markedet er i stadig utvikling, så i øyeblikket er det er så mange forskjellige typer tapeter. Hver av dem er forskjellige installasjonsteknologi på veggene, så valget av materialer, er det nødvendig å bli kjent med sine egenskaper.

De vanligste typer tapeter:

 1. Den eldste typen tapet - en papirbane. De er de mest billig, så det er fortsatt etterspurt. Men de har ikke god ytelse. Dette materialet er bare egnet for etterbehandling av tørre områder. Papir suge raskt, slik at disse tapet er lett å ødelegge når du arbeider med dem. For å pokleit papir malerier på veggen, må man for å smøre dem fra baksiden med et tynt lag av lim, kan overflaten på hvilken man ordne det samme bli behandlet med en klebemiddelblanding.
 2. Vinyl tapet er karakterisert ved deres motstandsevne mot sopp og fuktighet. De har et vakkert utseende og kan brukes i absolutt alle rom. Disse bakgrunns kan til og vaske, og takket være den brak av dette materialet, skjule små uregelmessigheter i veggene. Vinyl kan være et papir eller ikke-vevet underlag, i det andre tilfellet er de lettere og mer praktisk å lim.
 3. Non-woven tapet laget av en blanding av papir og mineralfibre. På grunn av denne sammensetning, er de ikke redde for fuktighet og ikke krympe når den er tørr. For å pokleit tapet seg slik, er det nødvendig å smøre limet bare veggen.
 4. Stoff tapet ser veldig dyrt, og kostnadene hhv. De består av tekstilfibre plantet på et papir eller ikke-vevet underlag.
 5. Glassfiber - en moderne materiale med lang levetid. De er laget av glassfiber. Å lime disse bakgrunnsbilder, må du spre spesielle limet bare overflaten av veggen.

Stoff tapet i interiøret ser luksuriøse og rik

Flytende samme bakgrunnen har en veldig interessant måte å liming. De selges i en tørr eller flytende form og blir påført med en spatel, så vel som gips.

Hvordan beregne og pokleit tapet med dine egne hender

Et annet viktig punkt i forberedelse for arbeidet med tapet er å beregne det antall ruller. Hvis du utfører slike beregninger på riktig måte, kan materialet ikke være nok, og du må gå til butikken, hvor det ønskede produktet ikke kan være, så din reparasjon vil fryse i noen uker.

For å beregne den nødvendige mengden av tapet du trenger for å finne omkretsen av rommet eller området. For å gjøre dette, å måle de to tilstøtende vegger og høyden på rommet.

Før du kjøper tapet, må du beregne den nødvendige mengden av deres

Det er to måter å finne ut hvor mye av tapet som trengs for å innrede rommet ditt. I det første tilfellet, må man for å brette lengden av de tilstøtende vegger, og det resulterende tall multiplisert med to. Neste tapet rull lengde dividert med høyden på rommet, og det resulterende tall multiplisert med bredden på bakgrunn. Nå må du dele det første resultatet til andre. Avrunding opp resultatet - dette er den nødvendige mengden av tapet.

I det andre tilfellet, må du dele rommet området til området av en rull med tapet. Den første verdi bestemmes ved å multiplisere den pose tilstøtende veggene av rommet med to, og deretter høyden. For det andre må du multiplisere størrelsen på rullen lengden av sin bredde.

Klistremerket på veggen med hendene tapet av papir

Først av alt, er det nødvendig å klargjøre at noen tapetlim ikke overlapper, slik det gjorde før, og felles for å felles. Bare i dette tilfellet, vil reparasjonen ser ryddig og moderne.

Rom starter fra døren trim er nødvendig eller vinduskarmen. Og du bør alltid gå i samme retning. Det faktum at vegger og hjørner i rommet kan være ujevn, men vinduer og dører er alltid satt strengt i rett vinkel.

Tapetsering teknologi avhenger av materialet som de er laget. Papir tapet er billigere enn andre typer, men også til å jobbe hardere med dem.

Begynn tapetsering rommet må være på døren eller vinduet

Klistremerke papir tapet med dine egne hender:

 1. Rullene rulles og avskåret kant av tapetet (hvis noen).
 2. Neste tapet er kuttet i blad som tilsvarer lengden av rommet. Til slutt så nøye, må du klippe tapet med en margin på 10-15 cm. På dette stadiet, valg av malerier og en tegning.
 3. Baksiden er smurt med tapetlim, som, forresten, kan du lage mat selv, så grovt stoff er limt på veggen. Hvis du bruker tykt papir tapet, påføres lim på nettet i to trinn.
 4. Overskudd lim og å utvise luftbobler under stykke tapet limt med en tørr, myk og ren klut. Husk at vevet papir tapet er veldig lett å skade eller beis.
 5. Overskudd tapet kuttes av, eller gjemt under baseboard ved hjelp av en smal metall slikkepott.

Lime veggene av papir tapet - det er en lang og vanskelig stadium. Når limet påføres direkte på tapeter, og ikke på veggen, er lim slik tung våt klut hardt nok. Å utføre alle så raskt som mulig og uten feil, er det tilrådelig å ta som hjelpere av den andre personen.

Vinyl tapet er preget av sin styrke og holdbarhet. Dette alternativet er mindre lune i liming enn papir veggen, men det har sine egne nyanser.

Ved liming vinyl tapet listene bedre skyte opp til ferdigstillelse av veggdekorasjon.

Å lime tapet laget av vinyl, trenger du et spesielt lim. Han er veldig slitesterkt og tåler tunge stoff av dette materialet.

Bakgrunn Vinyl trenger å lime på et spesielt lim

 1. Skjær rullen i duken, som vil være 10 cm lengre enn høyden av veggen. Den rasjon er nødvendig for å skjule alle uregelmessigheter i veggene. Også på dette stadiet er det nødvendig å justere bildet.
 2. Videre, avhengig av på hvilket grunnlag vinyl tapet, lim påføres veggen eller på selve banen. Det første alternativet er å foretrekke, for eksempel en lim-teknologi annen bakgrunn på ikke-vevet underlag.
 3. Strimmelen av tapet påføres veggen, og fra under det beitet skytende lim og luftbobler. Dette bør gjøres ved å trykke med lamine stoff ren og tørr valse.
 4. Vinyl tapet er nok tykt, så det er sannsynlig at du vil ha en ekstra prokleivat kantene.

Disse bakgrunnsbilder er limt utelukkende joint til felles. Når man limer banen med en vinkel, er det ønskelig at det er minst 4 cm var innstillingen på den tilstøtende vegg.

Non-woven tapet: å stikke hendene

Non-woven tapet regnes som den mest holdbare og moderne versjon av den klassiske av alle materialer til veggene. De er limt til veggen bare til corner.

Non-woven tapet bør begynne å lime vinkelen

Hvordan lime over veggene av ikke-vevd tapet:

 1. Tapet skal skjæres i strimler, som er 10 cm lengre enn høyden av taket. Samtidig med skjærebladet tilpasse en tegning og rullet opp i ansiktet på innsiden.
 2. Clay smurte delen av muren, som vil bli limt lerret. Det klebende lag må være tilstrekkelig rikelig.
 3. Deretter må du lime tapet på veggen ved å rulle lerretet fra bunnen til toppen. Innretting av banen på veggen som ligger under det utvise overflødig lim og luftbobler.
 4. Ekstra kvoter på toppen og bunnen avskåret en maling kniv.

Non-woven tapet limt er veldig enkelt, så det er foretrukket av de fleste profesjonelle utbyggere. For øvrig er det også vinyl tapet på ikke-vevet underlag.

Hvordan re-stick tapet med dine egne hender

Plywood tapet nødvendig i to tilfeller: hvis gammel tapet utslitt, eller hvis maleriene på veggen klistremerke har blitt gjort riktig. Selve prosessen med dette arbeidet skiller seg ikke fra standarden tapetsering, men det forberedende stadium må gjennomgås.

Tapetlim med hendene er enkel nok, det viktigste - i første omgang for å forberede veggen

Det er umulig å re-stick lag på gammel tapet materialet. I dette tilfellet, selv malerier av de mest holdbare materiale raskt går fra basen.

For å perekleit tapet er nødvendig for gjennombløt vegg lag med vann og fjerne det gamle materiale. Toppstrøk av kitt er også ønskelig å fjerne mulig, og påføre et nytt lag på veggen av det samme stoff. Deretter blir overflaten primet og limt til den nye banen, i samsvar med den teknologi som er beskrevet ovenfor.

Stikker tapet med dine egne hender (video)

Med montering dine egne hender i stand til å takle absolutt alle. Viktigst utføre alle trinnene og ansvarlig tilnærming til hver av dem.

Oppmerksomhet, bare i dag!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

86 − 81 =