Send inn måleravlesninger

Hvordan overføre målinger - på internett eller online video. Riktig overførings måleravlesning.

Betaling for elektrisitet - en plikt for enhver eier av en bolig eller kommersielt anlegg. Det er flere måter å utføre denne operasjonen, slik at hver voksen kan velge det riktige alternativet. Lær hvordan du overfører måleravlesning for strøm, for å unngå forsinkelser. Selv teller dataoverføring praktisk måte å spare verdifull tid og nerver.

Når rapporten indikasjoner på måleren

Regjeringen dekret avskaffet plikten borgere til å ta målinger fra energimålere med juni 2013 hver måned fra 23 th til 25 th dag, for å sende dem resursosnabzhayuschey organisasjon. På grunn av dette, ble forbrukerne gis rett til å ta målinger og overføre dem til fullbyrder verktøy. Men de spesifikke betingelsene regjeringen har ikke fastsatt, så kunstneren selv er enig med beboerne, som skal utføres når teller overføring.

Nizhny Novgorod Retail Company of ansvar danne regningene før første dag i måneden tar måleravlesning til 26 inkluderende. Kunder som ønsker å overføre elektriske målinger på den 27. og senere vil ikke bli akseptert. Tatt sine data fra målerne er ikke tatt hensyn til inneværende måned, så det er viktig å observere betalingsvilkårene.

Fremgangsmåter for overføring av måleravlesning

Lange køer og sinte platezhek akseptorer for lyset gradvis erstattet av andre metoder for elektrisitet betaling. Utvikling av innovative teknologier gjør det mulig å utføre operasjonen raskt, komfortabelt og uten mye kontanter kostnader. Enhver voksen strøm forbruker kan nå velge betalingsmåten som passer best for ham spesielt.

Artister verktøy ofte ta målinger av strømmålere på telefonen. Klienten svarer med operatøren eller datamaskinen som om å ringe detaljene i kontrakten og andre data. Overføre målinger på denne måten er praktisk, så det er brukt av mange mennesker. Men i perioden for betaling er ofte telefonen er opptatt, fordi antallet står alene, men mange brukere.

En praktisk måte, som er populær blant fast ansatte personer. Alternativer kan være annerledes, men i tilfelle av Energosbyt brukerne sende SMS til nummer "7049". Han fungerer for abonnenter av mobiloperatører som "Tele2", "Beeline", "Megafon" og "NCC". Abonnenter av andre operatører for å bruke selskapet tilbyr en rekke 79037676049.

Utføre datakommunikasjon med enheten, en tariff-konto, må kunden sende en SMS slik: "kontonummer", deretter # og "counter verdi". Sende data med to-tariff og trehtarifnyh enheter krever legge SMS til ovennevnte forklaring dag, natt og halv-topp bandet (for trehtarifnogo enhet). Prosedyren tar ikke mye tid, og er veldig praktisk fordi SMS kan sendes døgnet rundt.

Innbyggere i byene kvitteringer ofte kommer i posten, men noen ganger må de ta i avdelinger av kraftleverandører. Strømforbrukere må fylle ut alle obligatoriske felt (oppgi kontonummer, navn på eier stue, adresse, dato for betaling, data fra måleren, mengden KW, beløpet til å betale) og deretter ta kvitteringen til nærmeste postkontor. Spesialist akseptere betaling med kort, bør sjekke riktigheten av fylling, ta betaling og utstede ryggraden, bekrefter operasjonen.

Mosenergo har mange servicesentere i Moskva og det område hvor boksene er innstilt for å motta målinger fra målerne. Du må gå til en av dem, fylle ut kvitterings kolonner for strømmålere og slippe den i boksen. Personer som har fri tid, er denne fremgangsmåte for dataoverføring strømmåleren egnet.

Via Internett eller via e-post

Folk som ofte bruker datamaskiner og som ønsker å vite hvordan du skal overføre telleren for elektrisitet, bør du bruke denne metoden. Handlinger elektrisk forbruker i dette tilfelle utføres i den følgende rekkefølge:

 1. Først må du gå til nettsiden Energosbyt nsk.elektra.ru, registrere deg for å kunne åpne en personlig konto.
 2. Så du vil oppgi personlige skap Mosenergosbit klient, oppgi personlig beretning om de 10 tallene i den øverste boksen og trykk "Søk Account". Etter det skal være uthevet på skjermen kundens adresse.
 3. På det siste trinnet må du legge inn følgende linje av tellerdata og klikk på "Send".

Den følgende metode, som krever tilstedeværelse av en datamaskin, - overføring av e-postdata. Rundt klokken for å løse [email protected] Du kan sende et brev med et visst innhold. Du må angi:

 • S_xxxxxxxxxx - kontonummer;
 • P_xxxxxx - toppareal (hvis en tariff-meter);
 • PP_xxxxxx - semipeak sonen (dersom telleren trehtarifny);
 • N_xxxxxx - natt sone.

Vær oppmerksom på at alle bokstavene nevnt korsene, bør skrives med latinske bokstaver, da systemet ikke består den russiske bokstaver. Registrer "_", og kan ikke erstattes av en strek eller en bindestrek, som er en vanlig feil mange mennesker. Holde alt nøyaktig, kan du i stor grad spare tid og unngå lange køer ved billettkontorene til institusjoner som mottar regninger for elektrisitet.

Kontoret på tjenesteleverandøren organisasjonen

Gode ​​gamle måten, noe som forutsetter eksistensen av køer. Forbrukere av elektrisitet skulle komme til arbeidstiden i kampanjen, gå til kassa, kasserer taledata (som ber kontrolleren ved overføring av data over telefonen). Den største ulempen med denne metoden er at kunden trenger å bruke tid og penger på reise, hvis tjenesteleverandøren kontor ligger langt borte fra sitt bosted.

Video: Hvordan overføre måleravlesninger for lys online

Du bor i Novgorod, hovedstaden, og du er interessert i hvordan å overføre måleravlesninger for strøm? Se denne videoen for å lære hvordan du utfører prosedyren, bor hjemme eller på kontoret. Detaljerte instruksjoner vil hjelpe deg i fremtiden, ikke kast bort tid og penger på å reise til kontoret energileverandør. Mange har satt pris på alle de elektroniske dataoverførings bekvemmelighet, hvorfor ikke prøve denne metoden?

Hvordan overføre måleravlesninger for strøm: forskjellige metoder og deres fordeler

Det er mange måter å overføre målinger for elektrisitet. Takket være innovative tekniske innretninger, dette er ikke så vanskelig. For å overføre de nødvendige data ikke kaste bort tid og energi, er det nødvendig å lese hele veien til å formidle informasjon til relevante organisasjoner.

Muligheten til å bruke strøm pålegger huseiere å gjennomføre engangsavgift og sende data på målinger.

Overføre teller krever månedlig

Hvor raskt passere måleravlesningene for strøm?

Ikke alle leietakere av hus og leiligheter har tid til å sende verdier fra tellerne. Og fra disse tallene er avhengig av resten av beregningene for behovene til hele bygningen. Det er viktig å vite hvor du skal sende måleravlesninger av elektrisitet og hvordan det kjøres uten feil og raskt.

Det er flere måter å rask dataoverføring

Du kan bruke følgende metoder for dataoverføring:

 • telefonsamtaler. For å gjøre dette, på graving for å finne ut nøyaktig telefonnummer;

Det ønskede nummer er angitt på kvitteringen

 • måleravlesningene som sendes ved hjelp av SMS-meldinger;

Spesielle fasiliteter, er denne metoden forskjellig

 • målinger kan overføres over Internett. I dette tilfellet, lese e-post eller sendes til et privat kontor, etter registrering av et bestemt selskap.

Mange fordeler i denne metoden,

På nettstedet kan du vise din betalingshistorikk og endre data på antall levende leilighet. Du kan også få informasjon om den riktige spørsmålet.

Nyttig informasjon! For eldre mennesker ansett som en praktisk måte en boks for å motta informasjon om indikasjonene fra borgerne. Containere plassert i serviceselskaper. Sende til tallene er det mulig gjennom selvbetjeningsautomater: alle typer terminaler og minibanker.

Det finnes en rekke alternativer, hvordan å overføre tellerverdien av elektrisitet. Blant dem er det både tradisjonelle metoder og moderne. Readings fra individuelle elektriske apparater må leveres til den 20-th i hver måned.

Hvordan overføre måleravlesning via internett?

Du kan sende avlesninger, uten å forlate hjemmet. Den bruker følgende metoder:

 • via e-post. Samtidig selskapets adresse er sendt et brev, som indikerer en personlig konto, adresse og utstyr. Siden databehandlingen skjer automatisk, er det ikke nødvendig å bruke de ekstra bokstavene i meldingen;
 • på tuftene av et bestemt selskap. For å gjøre dette, opprette en konto og skriv inn din personlige skap. På denne måten blir dataene sendt, og utførte betaling for strømforbruk, samt bla de nødvendige statistikk og nyheter.

Alternativ side av nettstedet energiselskapet

Rapportere tallene kan være på telefonen, må den finne midten av et rom for mottak av borgere. Etter oppringing, må du følge instruksjonene for automatisk operatør. Denne prosedyren tar noen få minutter. Hvis du passerer måleravlesningene for strøm på denne måten, vil det spare tid. Ulempen kan være en lang oppringt.

Det er viktig å gi riktig lesing

For folk som bor i avsidesliggende landsbyer, gitt Velkommen indikasjoner via SMS. For dette formålet er det et eget rom, og prosedyren for å gjøre informasjonen som er registrert på listen over strømregninger. Denne metoden er egnet for folk som ikke klarer å koble til Internett. Overføre data på denne måten kan klokken og ikke har lang tid å ringe inn til operatør.

Overføre informasjon ved hjelp av SMS, kan du når som helst

For å sikre at informasjonen er gjort tilgjengelig for regnskapsførere av den elektriske selskapet, kan sende informasjon til selskapets bygninger. Dette kan gjøres ved å betale dine regninger.

Eksempel på kvitteringer for betaling av strøm

posttjenester personalet gjør beregningene i visse former gitte verdier for energiforbruket. Hvis det er et plastkort kan gi informasjon når du betaler via minibank. I dette tilfellet, som er fylt med en spesiell form, som vises på skjermen av ATM. Denne metoden gjør det mulig å foreta betalinger uten provisjon og bestå nødvendige data.

Tyde dataene på kvitteringen

Det finnes også bokser for mottak av bevis. For å sende data gjennom dem, må du fylle ut et skjema eller en spesiell segment på kvitteringen. Fylt bladene faller i kurven. Slike beholdere installeres ofte på offentlige steder - i postkontorer, kjøpesentre og lokaler og salg.

Det ser ut som en boks for datainnsamling

Hvordan velge en modell av strømmåler, overføre målingene?

Det er spesielle modeller av meter med fjernavlesning. Denne enheten overfører alle de nødvendige tallene selv. En viktig fordel med dette utstyret er at det er preget av bekvemmelighet og tar ikke mye tid. I denne Energy Organization er fullt klar over hvor mye befolkningen forbruker.

Apparat enkel teller

Slike enheter gjør det mulig å forbruke energi mer lønnsom. Fra standard denne enheten er preget av det faktum at hvert 15. sekund, den slår de nødvendige parametere - natt og generelle dag.

Først vil de første indikasjonene trenger å kommunisere, så produsenten vil sende en melding som ikke trenger. Disse teller er målingene hver time, og hver dag blir dataene overført til bedriften. Noen modeller er utstyrt med en mobil kommunikasjonsteknologi.

Eksempel datainnsamlings tellere

Ved bruk av disse enhetene har noen ulemper. De bør alltid være med i nettverket. Selv i fravær av eierne, kan enheten kobles ut bare av en spesiell bryter på måleren i stedet for sikringer. Deaktiver kan bare kjøres av elektrisk arbeid.

Mulighet for moderne design

I tabellen kan du se hva som er de tellere og til hvilken pris de kan kjøpes.

Utstyrt med en innebygd rater.

Forut registreringer av tekniske tap.

Telleren i den nye prøven

Brukere kan velge hvordan du sende parametre til disken. Bruk telefon, internett, eller spesielle containere installere en spesiell enhet for lesing og overføring av informasjon.

Hvordan fjerne måleravlesningene for elektrisitet (video)

Du kan også være interessert i:

gitt noen kommentar avbryte svar

© 2017 Aquatic-Home.ru. Alle rettigheter reservert

Internet leksikon om verktøyene hjemme

 • Sitemap
 • Spør en ekspert
 • Vilkår og opphavsrett
 • Kontakt administrasjonen

Kopiering og bruk av materialer er forbudt!

Hvordan overføre målinger av strøm opp til 25 tall

Overføre målinger av måleren, er det vanligvis nødvendig i et betimelig Hver eier av leiligheten eller private hjem må betale forbruket av elektrisitet. For å regne ut, utviklet en spesiell enhet, som er montert i rommet. For en korrekt beregning, er det nødvendig å vite hvordan du skal overføre målinger. Ifølge lovverket, er det nødvendig å overføre måledata på månedsbasis i Energosbyt og gjøre de riktige betaling. Ifølge vitnesbyrd forbrukere energi forsyne selskapet opprettholder statistikk, planer og rammer energi.

I Energosbyt overføre målinger

Det er mange måter å lese overføring av elektrisitet. Moderne teknologi tillater å spare verdifull tid ved å ikke sløse det venter i kø og går til forvaltningsselskapet.

dataoverføring er mulig på flere måter:

 1. Selv ved å besøke kraftselskapet eller United Center kostnader. I denne utførelsesform med fordel anvender den eldre generasjon, ikke stole moderne teknologi.
 2. For å overføre data inn i en boks for å motta bevis.
 3. Bruk betalingsenhetsterminaler.
 4. Rapporter tall, filing informasjon, vennligst ring, vel vitende om kontaktnummer til operatøren.
 5. Send en SMS-melding til leverandøren nummeret.
 6. Send inn data via Internett.

3 varianter kan realiseres uten å forlate huset, gjør din favoritt ting. I tillegg har nettstedet energiselskapet mye nyttig informasjon. Du kan stille spørsmål, ta kontakt med en spesialist for å se historien i sine egne betalinger.

Tips: Hvordan se vitnesbyrd lyset

For ikke å introdusere seg selv og sjekk selskapets villedet, er det nødvendig å vite hvordan man skal ta målinger fra måleren. Det finnes ulike instrumenter NCC: en tariff, dual-hastighet og trehtarifnye modell. Dessuten kan apparatet være en induksjon eller elektronisk type. I begynnelsen må du kontrollere at enheten vedlikehold.

For avlesning av lyset bør nøye undersøke instrumentet og tall på det

For å gjøre dette, foreta en visuell inspeksjon, ta hensyn til:

 • Tallene:
 • En roterende skive;
 • integriteten av tetningen;
 • ingen skade på kroppen.

Neste, arm vi en penn og papir og skrive ned tallene fra resultattavlen. Antall verdier avhenger av enhetsmodellen. Tellere kan ha 5 eller 7 siffer. Den sistnevnte verdi er tildelt en annen farge eller komma. Disse tallene tar ikke hensyn når du skriver data. Står foran nuller blir ikke registrert.

Hvis du har gjort en egen beregning for innlevering av data, er det nødvendig å trekke fra dagens tall tidligere uttalelser. Det oppnådde resultatet multipliseres med de tariffer i kraft i regionen.

Ved tilbakestilling av telleren, blir strømmen resultatet skrives med bare nuller, substituert fremre enhet og subtraheres fra de tidligere figurer er gitt indikasjoner. Det må bli husket, ved lov, å inngi elektropokazaniya nødvendig før den 25. i hver måned.

Dagens modeller av elektrisk kraft: hvordan å fjerne data for lyset

Elektroniske målere er moderne modeller. De er litt dyrere, men mer nøyaktig og effektiv. Det er enkelt-rate og multirate. De nyeste modellene kan spare en betydelig del av energien.

Timepriser, delt inn i soner, tillate forbrukeren å bruke strøm i den billigste tiden på dagen.

For eksempel, 23-7 am mest privilegerte tid. Du kan sette vaskemaskin og gjøre noen vasker. Lad på denne tiden, alle mobil- og PC-enheter. Aktiver hjem mikroklima eller varmeapparat. Korrekt bruk av en fortrinnsrett tid, kan du spare mye penger.

Uavhengig av elektronisk modell, er målinger tatt på samme mønster:

 1. Du må vente til enheten viser målinger av hver fare.
 2. Data kan skrives ut manuelt ved å trykke på "Enter" eller "ramme".
 3. Displayet T1 - dagrate, T2 natt tariff, T3 - semipeak sone T 12 kW totale volumet.

For den uavhengige beregningen, skrive alle tallene. Neste vi trekker dem fra forrige disken og resultatet multipliseres med hver sats individuelt. Som et resultat, summere resultatene og ønsker å betale den resulterende figuren. Sending av data utføres på enhver hensiktsmessig måte, noe som indikerer tariffer med mellomrom eller komma.

Stadier av kraftoverføring opplesninger via internett

Moderne teknologi tillater å overføre data til strømselskapet over Internett. Det er en rimelig og enkel måte. Du kan gi målinger av strøm når som helst på dagen eller natten. Du trenger bare å ha tilgang til en datamaskin og Internett.

Til dags dato, kan overføre målinger være deg selv ved hjelp av internett

Å overføre informasjon over Internett på flere måter:

 • Via e-post;
 • Ved å registrere i kontoen din på stedet av energitjenester;
 • Ved hjelp av spesialiserte Internett-tjenester.

For å sende informasjon via e-post, må du angi adressen til tjenesteleverandøren. Skriv et brev om ditt navn, adresse, leilighet nummer, beretningen om forbrukeren og måleravlesning. Ado tillate anbefales ikke, da den databehandling utføres automatisk.

Du kan registrere deg på nettsiden og salg, og å ha et privat kontor. For å gjøre dette, må du få et brukernavn og passord fra energiselskapene i regionen.

På et stykke data som skal skrives for å logge inn. Det er nødvendig å gå å registrere i kontoen din ved å skrive inn brukernavn, passord og kode betaleren. Da kan du trygt gå inn i måleren og dataoverføring tjenesteleverandøren. Den personlige konto er mulig å holde oversikt over tidligere utbetalinger.

Elektronisk ressurs er enkelt og praktisk. For å sende måleravlesninger, må du fylle ut feltene i den foreslåtte malen. Internett-tjeneste tilbyr kundene en enkel måte å vitne uten et besøk til energi kontrollerende selskaper. Brukeren må trykke på "Send måleravlesninger", skrive inn kontonummeret, velger du ønsket verdi i tabellen, angi tellerdata, bekrefte opplysningene, og bli enige om å sende data for behandling. Pluss fortrinnsrett Internett-ressurser tillater å korrigere feil skrevet inn målinger i løpet av dagen. Du kan dra nytte av en velprøvd service "SBC Center"

Metoder for lystransmisjonen måleravlesningene

Den sikreste måten for den eldre generasjonen mener at dette dataflyten i eleketrosbyt eier. Prosedyren krever tid og tålmodighet, men det er mulig å betale, ikke bare for den siste måneden, men også for å gjøre ny beregning.

I tillegg kan du bruke spesielle PO Box.

For å gjøre dette, må du skrive måleravlesning og personlig kontonummer på papir. Hver 2. uke representanter for husholdningstjenester, sjekke e-posten, plukke opp og behandle ark. Convenience er mangelen på køer og et minimum av tid. Hvis du ikke kan gå nedover gaten, kan dataene overføres over telefonen.

Sende data på flere måter:

 • Koble med operatøren og avgi forklaring til det;
 • Legg igjen et vitnesbyrd til operatøren call-center;
 • Rapportert av SMS.

For å overføre data over telefonen enkel å bruke, men ikke den raskeste måten. Kontakt er ikke bare en operatør. Vi må sitte lenge på telefonlinjen. Deretter oppstår forstyrrelser under dataoverføringen, og følgelig kan det oppstå feil i overføring av informasjon. Ring call-senter, en enklere prosess. Vanligvis kontaktdetaljene som finnes på innskudd slip eller kvittering, som befinner seg i øvre høyre hjørne.

Oppringing, må du lytte til telefonsvareren, og følg instruksjonene for informanten. Varigheten av denne operasjonen er vanligvis mindre enn 5 minutter. Tjenesten er praktisk og pålitelig, i tillegg slipper å bruke lang tid og nerver. Lett og ikke kostbar måte å overføre målinger på SMS. Algoritmen er enkel. Spesifiser telefonen via brukerstøtten for å sende e-postmeldinger. Er inngått personlige konto angitt i kvittering. Videre gjennom skrive counter plass. For flerhastighets-modellene, er hver påfølgende data satt gjennom et gap. Etter overføring av meldingen vil bli varslet om sin behandling og vellykket. Deretter kan du overføre hver måned av lagrede mal data.

Fjernkontroll telleravlesninger Energosbyt

Send og betale en måleravlesning kan bruke terminalene. Du trenger å vite kontonummer og målerdata. Apparatet innført alle de nødvendige verdier og utføre betaling og forsendelse. Dagens modeller er utstyrt med en fjernkontroll. Dette gjør at du automatisk overføre data uten menneskelig inngripen. Prosessen for fjernoverføringsnett skjer gjennom Internett.

Fordelen med fjernkontroll energimålere:

 • Arbeid i multi-tariff modus;
 • Fjernkontroll med smarttelefonen til å slå av strømmen i rommet;
 • Effektiv lesing av informasjon for revisorer av selskaper;
 • Fjernkontroll indikasjoner i sjelden besøkt steder, hytte eller leilighet til leie;
 • Spare nyttig tid.

Installerte programmet direkte påvirker funksjonen av microcontroller som bærer honning signal grensesnitt linjer. Ta de nye dataene til forbruker er ikke nødvendig, det er tildelt en gang for å vise den første parameteren etter installasjon.

Hvor og når man skal overføre måleravlesning

Viser data for lyset blir utført i å betjene elektriske selskapet. Hver region har sine egne tjenesteleverandører.

Måleravlesning skal kun deles i å betjene din nettleverandør

Organisasjoner og regioner elektrosbytu:

 1. Moskva-regionen - Mosenergosbyt PAT, som ligger på adressen i Moskva, ul. Vavilov-, d. Ni.
 2. St. Petersburg og de omkringliggende områdene - Petroelectrosbyt.
 3. Nizhny Novgorod - NizhegorodEnergoGazRaschet Ltd, tidligere NSC Energy, serverer Nizjnij Novgorod og de omkringliggende områdene: Dzerzhinsk, Arzamas, Balakhna, Vyksa, Zavolzhye, Bor, Gorodets, Bogorodsk, Kstovo, Paul, Semenov.
 4. Nizjnij Novgorod-regionen - OAO Vyksa, Vyksa byen og områdene rundt.
 5. Zhytomyr Gorodets - Zhitomiroblenergo.
 6. Cherkasy - PAT Cherkassyoblenergo.
 7. Republic of Tatarstan - Tatenergosbyt serverer Almenskoe, Bugulminskoye, Elabuga, Kazan, Kama, Naberezhnye Chelny, Chistopol grenen.
 8. Murmansk-regionen - Kolanregionenergosbyt, Apatity tjenesteområde, Kandalaksha, Kovdor, Murmansk, Severomorsk, Olenegorsk.

Hver organisasjon indikerer kontaktnummer, data tilførselsmidler og serverer områder. Kretsen kan være litt forskjellig, men nesten alltid standard.

Betaling ved mottak av strømavlesninger

I dag er mange tjenesteleverandører prøver å stå på egne kvitteringer og fakturaer, posisjonering denne metoden er mest praktisk å vedlikeholde. Det er faktisk ikke noe enklere enn å legge inn data i betaling, beregne, skjerm og betale sin egen strøm. Dataoverføring vil skje i betalingstidspunktet.

Måter å tjene penger på den personlige kontoen:

 • Gjennom en operatør av offentlige tjenester;
 • Gjør mulig gjennom terminalen;
 • Send via Sberbank operatør;
 • Gjennom Internett og Sberbank online.

Hvordan overføre disken (video)

Det bør bemerkes at for noen betaling kvitteringer, kreves nåværende eller de beregnede kraftdata. Mange er opptatt av problemet, til det nummeret du skal sende informasjonen? Legg inn dataene som kreves før den 25. i hver måned. Hvis avlesningen ikke sendes innen en bestemt tid, kan de ikke bli registrert i regnskapssystemet måned og er ikke spesifisert i betaling.

Legg til en kommentar

Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

86 + = 96