Reparere små bad room photo

Bilde bad fornyelse små størrelser skape et bad med sinnet

Små og store bad i hoved lignende. Og hun og den andre skal være behagelig, vakker og betjene alle behovene til eieren. Den eneste forskjellen er at for 5 m² til å plassere alle fasiliteter vanskeligere enn 12 m². Men ingenting er umulig, viktigst, å tenke nøye om plasseringen av møbler og sanitærutstyr. Før du går til butikken for å handle, er det nødvendig å undersøke et utvalg av bilder bad renovering lille størrelsen på rommet. Dette vil bidra til å forstå hva som er nødvendig for deg.

Bad størrelse 4 m² bad. m. og har plass til alt du trenger med skikkelig planlegging

Vi begynner med å studere bilder bad renovering lille størrelsen på rommet

Utarbeidelse av designprosjektet badet - ikke bare mye av de rike og berømte. Den vanlige ordningen er fullt mulig å forberede deg ved hjelp av en blyant og papir eller datamaskin midler. Leilighetene med skilt bad kan vinne plass snesya septum og samkjøre bad med toalett. Her er noen bilder på badet reparasjon Khrusjtsjov og nyutvikling.

Et lite bad kan være stilig og funksjonell

Hovedregelen, som er å forholde seg til - å skjule alt som er mulig. Løsninger på problemet kan være flere:

 1. Gipsplater boksen vil skjule horisontal kabling.
 2. I mange Khrusjtsjov stigerør avløp og vannforsyning gitt vegg nisje bak toalettet. Det er mulig å lukke gipsplatevegg og sette samme flis eller slå inn en liten oppbevaringsboks.
 3. Slanger for vannforsyning og avløp vaskemaskin du kan gjemme seg bak badet. Hvis ingen bad, kan de bruke i gulvet i en spesiell groove.

Ideell for et lite bad - dusj installasjon

Valget av møbler og lagringssteder

Plass til møbler i den lille badet er lite, og plassen under det vanligvis sparer. I "Khrusjtsjov" badet, kan du bruke de smale høye skap, på hyller som rommer en rekke småting. Et annet alternativ - montert skap. Han var ikke så romslig, men er ofte funnet på sidespeilene, kan ikke tildele plass på veggen for en enkelt speil.

De lyse farger og tilstedeværelsen av speil gjør rommet visuelt mer romslig

Nyttig tips! OhDean av måtene å effektivt bruke nisjer for vannfugler - for å slå den inn i en liten oppbevaringsboks. For dette formål nisje er montert to eller tre hyller og utvendig innstilt plast døren.

Kompakt arrangement badekar og servant

Som en annen hylle å lagre små toalettsaker kan brukes gipsplater boks for rør. Han er spesielt relevant i bad med kolonne - gassrørene er vanligvis i en høyde på 1 meter, slik at en tilstrekkelig høy boks er nødvendig for dem.

Ved hjelp av den innebygde tanker for toalett - kan utstyres med en liten ekstra hylle

Valget av avløp og vaskemaskin

Kompakt - den viktigste karakteristisk for avløp for et lite bad. For å spare plass på store bad bør bli forlatt helt, fordi det tar minst en tredjedel av brukbar plass. Hvis du er i en familie det er fans suge i varmt vann, bør gi preferanse til kompakte hjørnebadekar. De helt oppfylle sitt oppdrag, og la til å skjære ut ekstra centimeter kvadrat til andre formål.

I en vegg nisje, kan du plassere en vask med speil

Du kan spare plass og på toalettet. For å gjøre dette, i stedet for et vanlig toalett bolle sett installasjon. Det meste av den er bygget inn i veggen, slik at bare utsiden av koppen. Som et sted for installasjon, kan du bruke den samme nisje for vannrør.

For små bad er bedre å kjøpe kompakte modeller av vaskemaskiner

Fra skjell i små bad er ofte motvillige i det hele tatt, men de er svært praktisk for vask. Derfor, rasjonell bruk av kompakt skall. Vasker med bokser i små bad er ikke brukte. Men det finnes alternativer for å kjøpe vaskemaskin, bare egnet for installasjon under vasken - i dette tilfellet skallet lilje eller vask med benkeplate passer perfekt.

Plassere vaskemaskinen i en alkove under hyllene

Nyttig tips! Den mest kompakte alternativet for et lite bad - vaskemaskin og tørketrommel. Det er imidlertid verdt å huske at headspace over det ikke kan brukes. Og denne maskinen er verdt mer enn den vanlige.

Mange produsenter tilbyr VVS kompakt størrelse, som er ideelt for utsmykningen av badet designe lille størrelsen på rommet

Badet er bra å bruke spenning eller himling stativ type eller Armstrong. De er ikke redd for fukt og er perfekt kombinert med fliser og inventar i stil. Før du tar en endelig beslutning oppmerksom på bildet på badet reparasjon Khrusjtsjov med ulike typer ledning.

Den lange og smale badet kan være utstyrt med dusjrommet, kutte av en del av rommet med en glassvegg

Belysning på badet er ikke enkel nok, fordi den er i slekt med legging av ledninger. Tidligere til høyre forby installasjon i et bad tak lys stikkontakter og unngå farene ved en kortslutning. Nå er det vanskelig å klare seg uten det. Men vi må huske på at uttaket på badet bør være egnet for bruk i våtrom.

Eksempel beliggenhet i et lite bad VVS

Nyttig tips! Koblingsbokser bedre å stå utenfor badet i gangen eller neste rom hvis du flom naboene ovenfor, mindre sannsynlig, at kontaktene vil fylle med vann og en kortslutning inntreffer.

Badet i loftsrommet takhøyden er begrenset, så det er umulig å plassere dusjen

Vanntetting gulvet på badet: Materialer

Bad impregnering er nødvendig for å beskytte veggene fra fuktighet og ekstra hindringer flom naboer på pause vannledninger. Det tilbyr en rekke varianter av gulv impregnering materialer på badet:

 • støpeasfalt;
 • ark eller en rull med en bituminøs vanntettende impregnering;
 • blandinger på basis av sement og polymerer;
 • Gidrobarer gummibase.

Selv ved værelses bredde 1,4 m er det mulig å plassere en liten Sitz bad

Gjør tetting selv, kan du ikke bruke en polyetylen-baserte materialer. De tillater ikke vanndamp og i badet vil samle seg fuktighet, noe gunstige forhold for utseendet av mugg og jordslag. Det anbefales å installere noen impregnering rull og dekke den med et ytterligere lag av mastiks for hver av tetningsseksjonen.

Hjørne servant i stand til å vinne litt ekstra plass

Nyttig tips! For ytterligere stimulering anbefales lufting bad for å lage en åpning på 3-4 cm for luft ved bunnen av badet døren. Mindre merk det kan gjøres gjennom gitteret, men deretter størrelsen på gapet trengs i forhold til økningen.

Lite rom - ikke en grunn til å forlate boblebadet

Monokrome veggene på badet i XXI århundre er ikke innfridd. Populære bruk av ornament flis med inserts en annen farge eller med et mønster.

Former og størrelser av dusjkar: trinnvis installasjonsinstruksjoner. Valg av den optimale materiale, form og størrelse av dusj skuffen. Trinnvis veiledning av pallenheten.

Blant de mest populære fargene er det muligheter for små bad:

 • kombinere rike "tropisk" farger (rød, gul, oransje, lys grønn);
 • "Sea" tema: kombinasjonen av ulike nyanser av blått farge fra lys blå til blek grønn;
 • kaffe og sjokolade nyanser: preferanse for brun, beige og hvite farger.

Bad Flis sand farge

Men mørke farger for "Khrusjtsjov" badet ikke er anbefalt. Visuelt, de reduserer plassen, og badet vil virke ekte "skapet". Eksempler på bilder bad renovering lille størrelsen på rommet vil bidra til å velge det beste alternativet. Også mange handelsbedrifter har dataprogrammer for å lage en 3D-modell kjøperen bad størrelsen på noen flis fra området.

God kombinasjon av fliser i to kontrasterende farger ser på badet

Av stor betydning er ikke bare fargene på flisene, men også veien for installasjon. Ytterligere standardmetoder styling horisontal eller vertikal, er mulige:

 • kombinere fliser og mosaikk for å skape unike mønstre og ornamenter;
 • Sone stabling (firkanter, diamanter eller andre former);
 • diagonal side ved side;
 • å kombinere horisontal og vertikal stabling.

Farge aksenter på badet ved hjelp av flekker av lyse grønne fliser

Selv den minste badet kan være vakker og funksjonell. Og sin begrensede størrelse bare stimulere fantasien til eierne i å tenke gjennom design for henne. Selvfølgelig velger det møbler og inventar må være strengere, men til slutt vil du være i stand til å skape et unikt bad i perfekt med din ide om komfort.

Bilde bad renovering liten størrelse (video)

Reparasjon av bad og toalett, en foto interessante løsninger

Fliser på bad: design, foto og anbefalinger på valg

Baderom Design: bilde flislegging beste interiør

Bad Bad: varianter, spesifikasjoner og bilder

Vanntetting Baderom Tile: som er bedre? Materialene enheten og, med sine hender

Belysning på badet, et bilde av ulike alternativer

Interiørdesign lite bad + 53 bilder

09/13/2016 19,883 Interiør Visninger

Badene er små - svøpe moderne masse boliger. Det er vanskelig å finne en leilighet, som ikke ville ha tennene til å bite av bare edle kvadratmeter sammenhengende plass til å passe et bad mer.

Men for å utvide badet er sjelden fysisk - du må gå til ulike lengder for å imøtekomme alle nødvendige avløp og møbler i en komprimert plass. Hvordan lage et lite bad behagelig og funksjonelt?

Det første trinnet - å designe et bad

Det første du må bestemme, som vil plassere møblene på badet. Det er mange design og kan med hell kombineres for å oppnå det beste resultatet. Du må bestemme hva du ønsker å se resultatet: en praktisk plassering eller et kunstverk design.

Å utvide innvendig plass, kan du bruke metodene laget av designere fra hele verden:

 1. Observere minimal og kortfattethet iboende i asiater. Glem badestamper med buede former - bare rett rene linjer og perfekte geometriske figurer.
 2. Bruk en stor mengde lys. Naturlig belysning vil være utilgjengelig hvis vinduet på badet ikke hadde blitt forutsett på scenen for å bygge et hus, men riktig valg av belysning produkter kombinert med en lys overflate bidrar til en viss grad å bli kvitt tetthet.
 3. Tilbehør. Et stort antall små detaljer som tiltrekker sinnet, avlede oppmerksomheten fra den virkelige evalueringen av omfanget av et lite rom - et bad, hvis ikke det blir mer, vil det virke mindre trangt.
 4. Ornamenter på veggene, og kombinerer fliser i forskjellige farger, leke med farger. Zasmotrevshis på mønstre, ingen vil legge merke til at på badet er det ingen steder å snu.
 5. Bruk av moderne prestasjoner i interiøret VVS. I dag er det mulig å bruke et fullt funksjonelt bad, dusj og vask er meget beskjeden størrelse.

Når du planlegger et bad design bør ta hensyn til ikke bare den faktiske størrelsen på et lite rom. For oppmerksomhet bør ta antall personer som skal bruke badet, den nødvendige sett av avløp (enten kombinert bad, enten full bad eller dusj og nok t. E. Påkrevd).

Ombygging av interiøret leiligheter - en vanskelig oppgave, selv under bygninger. All kommunikasjon er løst - hvis du ønsker å omorganisere noe, ikke det faktum at du vil lykkes. I tillegg er det ikke lett å justere veggene.

Det er nødvendig å ta hensyn til detaljene i et våtrom design - på grunn av det faktum at etterbehandling materialer må være vannfast, er utvalget av tilgjengelige alternativer sterkt redusert.

Prioriteringer bør settes som følger: praktisk, holdbarhet, og bare da - estetisk appell.

For utformingen av design av møbler og sanitærutstyr kan du bruke spesielle dataprogrammer eller skisse tegning for hånd, noe som indikerer plasseringen av alle de viktigste elementene i interiøret. Danne et klart bilde i hodet av hva du ønsker å se i slutten - og så få til å fungere!

Det viktigste designprinsipp er å skape et interiør bad liten - å bli kvitt alle de overflødige.

 • uhensiktsmessig plassering av objekter - kosmetikk i vesken eller ved siden av en espalier, og vaske skitne klær og tilbehør - i et eget skap;
 • plukke opp ting "i reserve" - ​​faktisk, trenger du ikke 5 bokser av sjampo og 10 - med en dusjsåpe;
 • bruke badet er ikke til sitt formål.

Lær deg organisert og lagre ekstra ting i pantry og separate skap i andre, mer romslige rom. Dette gjelder spesielt for elektriske apparater - hårføner, krølltang, etc. - .. For å holde dem på badet er ikke bare meningsløst, men farlig.

Imøtekomme de nødvendige elementene på badet lettere hvis du holder bare virkelig nødvendig. Hvordan organisere plasseringen av et minimum sett av avløp?

Flertallet av leilighetene Badet er separat - men folk har en tendens til å leve med hele sin familie, og nyte den kombinerte badet er ubehagelig. Men faktisk er det ikke noe galt å sette toalett ved siden av lite bad. Selv om prosjektet under VVS gitt to rom, er det fornuftig å kombinere dem for å mer effektivt bruke de tilgjengelige arealet.

Organisasjon designmuligheter kombinert bad noen:

 • bad sett bredde, de resterende utstyr og møbler vi legger på langsiden av rommet;
 • Bath ligger i en alkove der veggene kan benyttes for plassering av hyller - en del av den plass som kreves, men for å kompensere for en reduksjon i volumet av rommet kan være speilet til hele den motstående vegg.

Hvis du bruker kombinerte bad ubehagelig - i huset lever store familien - for å dele et toalett og bad kan være en dekorativ skjerm, som lett kan fjernes når ingen er rene.

liten størrelse utstyr vil spare innvendig plass og la selv sette vaskemaskinen. Ett av alternativene for å bruke en minimalistisk design teknikker - en dusj.

Drosjer er svært forskjellige - du kan til og med gjøre det selv ved å sette vanning og drenering av veggen, atskilt fra resten av badet glassdør. På salg er det vanligvis ingen hytte gulvet, og sitz bad med en slags glass pære på toppen. Valget er stor, og tenke gjennom de grunnleggende designkostnader, fra stilen der salgs stall gjort.

Hvis du helt forlate badet i favør av sjelen ikke ønsker et kompromiss løsning ville være lite hjørnebadekar. Plasser det er mye lettere enn en full oval badekar.

Form hjørnebadekar kan være svært forskjellige:

 • oval;
 • kvadrat;
 • sirkel - ikke spesielt egnet for et lite bad;
 • komplekse former med buede kanter - maksimalt brukbar plass.

Forresten, kan ikke bare bad, men en vask og vinkles. Du kan vaske og en liten vask - ikke nødvendig å installere rørleggerarbeid på badet med en full størrelse kjøkkenbenken. Hengende stil vil spare plass under vasken.

Og til slutt, døren. Når badet døren åpnes innover, markere gode ord av ditt hjem designer og gjøre det slik at det åpner seg ut i korridoren. Bedre ennå, erstatte badet døren på glide - slik at hun ikke vil ta opp plass.

Visuelt utvide plassen

Metoder for bedrag av menneskelig persepsjon oppfunnet mange. Gjør hjernen din tror at badet er større enn det egentlig er, kan du:

 • Bruke lyse farger i designen for etterbehandling;
 • diagonal legging av fliser;
 • utvide vegger, heve taket, ned på gulvet - Lagre maksimum for grove behandling konkrete bokser;
 • tilnærmelse til den kvadratiske form av rommet - den langstrakte, rektangulære form tillater ikke vill;
 • å lage jevne overganger mellom vegger og horisontale flater - å arbeide med farge og sirkulære listverk.

Den klassiske løsningen for å utvide badet plass - bruk av store speil. Heng dem kan være ikke bare på veggene på badet - døren speilskap også hjelpe. Og henge skap kan være all den plassen fra gulv til tak - en kompakt møbler i dag, mye å velge noe kunne selv de mest krevende designer.

For etterbehandling bad flis Interiøret er tradisjonelt brukt. Selvfølgelig er det også vannfast gips, gipsplater og spesiell, du kan også dekorere veggene med naturstein. Men i forhold til utvidelse flis lokaler - den ubestridte leder.

Fliser på badet størrelse til å være liten. Jo mindre den er, jo mer forvirret hjerne - det vil ikke se på det området av de enkelte elementene, og deres totale antallet. Assosiativ array utvikler enkel: mye av fliser, slik at badene var store. Hvis du ikke kobler sinnet, er effekten utmerket. Mer hjelp kontrast-mosaikk, som er å skape en glatt, kan du sette ikke bare veggene, men taket og bad.

Som for fargen i interiøret, bør de lyse nyanser brukes, men ikke hvit - den "syke" farge ikke bare tunge psykologiske siden, men også vanskelig å rengjøre - vaske hvite fliser har nesten daglig.

Lys skal gjøre vårt ytte premiss - finish i den nedre halvdelen av veggene i kontrast ville være en dårlig beslutning, fordi det deler rommet og drepe hele ekspansjonseffekten. Den eneste løsningen design stil - gjøre mørke vertikale striper.

Flisen er bedre å ta en blank, glatt. Det vil reflektere lyset, som arbeider i tandem med speil, og selv øke avstanden mer. Unntak - gulvet, bør det være ferdig matt materiale av sikkerhetsmessige grunner. Eller i det minste satt på et glatt gulv gummimatte - skli på våt flis glanset enkel.

Legge fliser bør være jevnt fra gulv til tak bad. Ikke bruk fortauskanter, terskler, dele strimler - de tiltrekker seg oppmerksomhet og vise den virkelige området av badet.

Litt mer om bad gulv. Det er ikke nødvendig å bruke en flis - utmerket utførelsesvariant blir flytende polymerbelegg mønstret eller bildefremkalling. Skape en effekt av dybde ved hjelp av et blunk, og et lite bad på samme tid det vil bli mer. Bakgrunnsbilder kan også brukes til å lage en imitasjon av naturlig lys.

Lyse farger - frelse for et lite bad. Lyse farger anstrenge øynene, og på badet du ønsker å slappe av. kan bare brukes mørke farger når en kraftig lys på badet, som vi vil diskutere senere.

Color disharmoni - den viktigste fienden av kvalitet design lite bad. Vegger, gulv, tak og alle innvendige elementer må passe sammen i stil og tone. Dette betyr ikke at du trenger å male alt i én farge - det vil se kjedelig og smakløst. Lite kontrast er alltid nyttig, men på badet, må det gis prioritet til lyse, pastellfarger.

Nyanser av hvitt, beige, melkefarget (men ikke ren hvit) - ideelt for interiør bad. De skaper en følelse av renhet og utvide plassen.

Hvis du dekorere lyse fliser mønstre (du kan bruke akryl vannfast blekk for dette), kan du lage et rom visse grunner - for eksempel japansk. Grener og kirsebærblader på lyse fliser, naturlig tremøbler - øst hjørnet er klar!

Andre mulige farger - lyseblå og lysegrønn. Husk forbudet mot metning og lysstyrke. Disse fargene er gunstig for menneskers psyko-emosjonelle tilstand, forbedre effekten av avslappende varmt bad. De er forbundet med vann, natur, renhet. Fin kombinasjon med hvit fajanse.

Markedet tilbyr et bredt utvalg av bulk fliser og fliser med strukturert overflate. Bruk det ikke er nødvendig - kategoriene og stukkatur forbruker plass av et bad og absorberer lys, noe som gjør den lille størrelsen på badet enda mer beskjeden.

Kombinasjonen av farger på badet - et dristig valg for designere. Dette vil gi et unikt interiør, men du bør være forsiktig: i et lite rom er mulig å bruke bare tre forskjellige nyanser.

Så, den beste versjonen for interiøret i et lite bad - kombinasjonen av sterke farger og naturlig lys. Men vinduet på badet - en luksus i vårt miljø, og prøve å finne minst en tilsvarende leilighet i hjemmene til den planlagte bygningen.

Vi har å gjøre maksimal bruk av elektrifisering verk. Elektronikk på badet - er en farlig virksomhet, men kan ikke gjøre uten lys. Kabling trenger best mulig måte for å skjule og beskytte mot fuktighet - det er best å fjerne den under flisene.

Belysning lampetter funnet i dag er ikke vanskelig. Valget av modeller er enorm, og du bør prøve å plukke opp alternativer i samme stilistiske design. Antall lys og kraft - til din smak, kan du prøve å gjøre badet som lettere kan. Men for en avslappende og romantisk miljø bør tenke på det svake lyset. Ideal - lamper med justerbar lysstyrke.

Sterkt lys vil tillate å bruke mørke farger i utformingen av enda et lite bad. Men demp lyset vil slå et mørkt rom til en ekte hull der på grunn av de store speil vil også være skummelt.

Et flott alternativ - innebygd taklamper bad. Det er trygt, og henger på veggen sconces vil ikke oppta plass. Hvis taket for å gjøre spenningen eller suspendert, kanskje til og med få øye på eller LED-belysning.

Mange eiere av små bad nekte møbler i favør av en stor og romslig avløp som ikke bære ekstra nyttelast. Ikke gjør det - selv i en beskjeden plass, er det rom for skap og hyller.

Grunnleggende prinsipper for valg av møbler og avløp allerede avslørt:

 • ta hensyn til hjørnebadekar og vasker, dusjer, trans teknikk;
 • Brukes til å plassere skap full høyde av veggen;
 • dørs skap med speil spist delvis motvirket plass av et bad;
 • Vaskemaskinen kan være skjult under vasken;
 • forkaste veggene av flis, tykke gardiner og skjermer i favør av glass.

Alt dette vil tillate hensiktsmessig å plassere en hylle for tilbehør til vask, i stedet sette flasker sjampo, barbering geleer og alt annet på badet avsatser.

Uansett stilen på badet, uansett hvor liten den er, må du følge en regel er alltid - alle møbler bør være fuktbestandig.

Husk at holdbarheten er viktigere enn estetikk - vakker Badet er flott, men følelsen av det er litt om alt råtner og må gjøre reparasjonen igjen etter et par år.

Blant de vanligste materialene for å ta hensyn til for eksempel følgende:

 • MDF, sponplater, laminat - alltid med et vanntett impregnering;
 • plast - tror ikke at det vil se billige, moderne plast eks ser ganske bra;
 • glass - ikke bare praktisk, men også relativt raskt, på grunn som det visuelt spare mer plass;
 • stein.

Jeg ønsker å bruke og et naturlig heltre i interiørdesign, men dette anbefales ikke. Den ser fin, men er konstruert slik møbler for tanken på store rom med god ventilasjon.

I vår egen beskjedne små rom fuktighet er aktivt konsentrert, varm damp aktivt ødelegger enda gjennomvåt beiset og lakkert tre. Gitt de høye kostnadene og så fort som det er uunngåelig endringer, treet - en sløsing med penger.

Kompakte skap med speil i dører kan brukes, men den beste løsningen ville være en innebygd garderobe i høyde fra gulv til tak bad. Embed det kan være i en nisje som er flankert bad. Enda bedre - glass eller metall hyller.

Hold skitne klær i en kurv ved siden av badet eller direkte i vaskemaskinen - en vanlig praksis. Svært dårlig praksis. Undertøy på badet ødelagt på grunn av konstant eksponering for fukt, for ikke å nevne det faktum at kurven for ham forbruker en betydelig mengde ledig plass.

Det er best å skjule skittentøykurven i skapet. Hvis ikke - i skapet. En vaskemaskin, også er å skjule - dette vil eliminere fristelsen til å lagre ekstra elementer på den.

Speil og tilbehør utfylle bildet av badet og la til å avlede oppmerksomheten fra sin størrelse. Overdriv med små detaljer, men det er ikke nødvendig.

Jo større speil, jo bedre - det dobbelte av plass, hvis du gjør en full-lengde speil.

Rengjøring samtidig vil ta mye arbeid, men du kan kjøpe et speil belagt med en spesiell film - det frastøter såpe spray og ikke tåke opp glasset. I tillegg vil det vare lenger, fordi fuktighet og varme dampen enda glass ødelagt over tid.

Når du oppretter en stilig bad kan ikke gjøre uten tilbehør. Alle av dem skal være elegant og strømlinjeformet - bevisst uaktsomhet er bare gyldig over et stort område. Alt skal være på plass og utfylle interiør, uten å bli overdrevent det nedenfor.

Hvis du oppretter et bad i en minimalistisk, bør ting være mindre. Bli kvitt all overflødig og konsentrere stilistiske funksjoner i interiørdesign i fargevalg, møbler, inventar og ornamenter.

Flasker sjampo og såpe, glass for tannbørster, bør speil ramme være i harmoni med fargevalget på rommet, ikke en løs det lyspunkt. Dette gjelder også håndklær og badekåpe hvis du - en jente som elsker rosa, ikke henge en fluffy rosa håndkle i grønt bad. Menn i denne forbindelse vil bli enklere.

Små tilbehør og smykker bør falle inn i temaet på badet. Hyller kan ta skjell på veggen for å henge eføy eller andre varmekjære planter, et lite bilde. Understreke din individualitet og stil, frimodig eksperimentere: etter alt tilbehør - det er ikke fliser, og dårlig beslutning kan alltid endres.

Skape en moderne stil, klassisk eller Provence på et lite område av leilighetskomplekset - kompleks design krever en stor mengde detaljer og ofte har funksjoner som er implementert i et bad er ikke mulig.

Minimalisme og high-tech interiør - det perfekte valget for dette rommet. Glass og metall - uunnværlige attributter av stilen. Rommet vil være stilige og komfortable, uten å miste sin funksjonalitet.

Men risikoen ingen stopper - Hvis du liker Provence, prøver å passe på badet flettede kurver, porselen og naturlige materialer. Når oppmerksomme og forsiktig studie av interiør leilighetene du vil lykkes!

Bilde bad arrangement alternativer

Men alle forsøk på å gå ned i vekt har vært mislykket?

Du har ikke noe imot, og det er hyggelig å forfatteren.

Hvorfor trenger vi en skyvedør for walk-in garderobe

hall design: design av interiør korridoren

Tips for å designe et lite kjøkken med 69 bilder ideer

Mens jeg leser en artikkel, beundret interiør - også fint alt ser ut, til tross for at badene er små! Vi har et lignende problem - ikke nok plass. Det virker for meg, hvis badet er lite, bør alle la bare det du trenger, ingen vaskerom kurver, hyller, skap, etc. bør ikke være. Og, selvfølgelig, er det bedre å gi preferanse til dusjen enn et bad (men i enkelte områder området selv ikke tillater å sette badekaret). De mest passende farger for bad - lys blå, lys beige, lys grønn. Det er ønskelig, etter min mening, alle innvendige detaljer var i de samme fargene. Og, som for meg, kanskje bedre flis være noe, men dette, igjen, er min mening.

Nitti prosent. - Det er ikke vårt bad. (Western annonsering alternativer)

Det generelle inntrykket at du ser gjestfrihet Bad - tyrkisk, fransk, spiller ungarsk ingen rolle - alle som sjelløse og upersonlig.

Jeg forstår ikke hvordan å forme på badet noen potten eller vase med dekorasjon, steds ikke se det i det hele tatt, og hva er poenget?!

Til Victoria - dusj folk legger den totale fortvilelse, når det er ingen andre valg. Det er ikke noe godt i det er ikke til stede - nær pinlig risiko for å forlate knullet ... ..sya. Tro meg, jeg har reist mye i Russland, og han bodde i en rekke hoteller og doss hus, og i lang tid, og jeg vet hva jeg snakker.

De fleste av våre bad - to til tre kvadratmeter. m. Så la oss varianter av denne design.

Utførelsesformer heri er for PZHIV, Chinar, Bandos og crooks. De resterende 98% bor som jeg allerede har sagt.

Du kan av hans "remontodelnogo" opplevelse? Ja, ja, lage et lite bad ryddig og vakkert sted fremdeles som mulig! Selvfølgelig, denne lyse farger og speil (ikke bare i ansiktet på vasken), beste 2-3 stillinger. Kompetent utvalg av avløp vil ikke passere uten et spor (i stedet for billig toalett med en stor tank bedre lite anheng med installasjonen), etc. Enhver liten ting i dette rommet gjør helheten!

Vi har et lite bad, men separat bad. Når flyttet alle møblene stod allerede. Fant du ikke endre noe, badekar og vask ser perfekt. Sann stort minus er at det ikke er plass for vaskemaskin, så det måtte bli installert på kjøkkenet. Ikke veldig behagelig og vakker, men hva de skal gjøre om kjøkkenet er mye mer romslig bad.

Alle vet at lyse farger visuelt utvide plassen. Så i et lite bad er det nødvendig å bruke bare lyse farger. Det tillates bruk av lyse og mørke nyanser, men bare som et tillegg til grunnfargen. La oss si, du kan velge lyse fliser med smale horisontale striper av lyse farger. Skap skal monteres, kan kjøpes og toalett med veggmontering, er det nødvendig å installere vasken liten størrelse. Hvis intelligent tilnærming til alt, til slutt kan du ikke engang merke til at rommet er lite.

Utformingen av badet er liten i størrelse. Mer enn 80 bilder og ideer for enhver smak!

Design bad små i størrelse

Selvfølgelig er det veldig viktig å forberede seg design, liten størrelse bad Det er å vurdere muligheten for utbygging. I tilfellet med separat toalett utforming og bad for seg åpenbart som driver synergi når 2 + 2 = 5. Det vil si at ved å kombinere disse to områdene i ett, vil du få en mye større rom hvor du kan plassere og mye mer sannsynlig at du ønsker å se der, og det badekar og dusj, og vaskemaskin, og fasjonable møbler, og hengende toalett . I tillegg vil du trenger å kritisk vurdere alle de omkringliggende områder for formålet med partielle anfall. Som et resultat av denne korte seierrik krig, kan du miste en del av kjøkken, gang, garderobe eller gangen, men for å øke sin eierandel bad.

Her er et eksempel på et lite bad design, som reflekterte flere grunnleggende anbefalinger fra eksperter for å utvide plassen. Vær oppmerksom på de matchet fliser, er det stille, bleke nyanser som umiddelbart visuelt legger til plass volum, som den har en middels størrelse og er ikke firkantet, og rektangulære. På grunn av dette, rommet litt utarbeides, noe som er veldig bra i tilfelle av lav takhøyde, som oppstår, for eksempel i Khrusjtsjov. Det er også nødvendig å fokusere på bruk av en suspendert toalettskålen, som ikke bare gir oss plass på gulvet, men også gir en komfortabel og funksjonell hylle, der tanken er montert. Dette gjør det mulig å begrense den eneste lukket nær speilskap til å lagre elementer av personlig hygiene. Forresten, et begrenset sett med møbler - det er også en velkommen økning i visuell området, fordi det er lettere enn en linje, og mindre enn det, jo friere og lettere vil det være å puste når du vil være der. Lyset må strømme fra flere kilder, fortrinnsvis er anordnet rundt omkretsen, mens den er tilstrekkelig lyst og ensartet, reflektert fra en blank overflate flis og konvertere rom beskjedne størrelse i det minste standard.

La oss se på en annen vinkel på utformingen av badet 3 kvm Vi ser at alle elementene er parallelle med hverandre og ha en felles geometrisk konfigurasjon og riktige proporsjoner. Derfor, selv åpen kval i dette tilfellet ikke skaper ubehag, ta en dusj, kan man isolere seg moderne og komfortable gardin og i alle fall vil ikke hindre andre fra å bruke toalettet. Nattbord for ting mobil, er den utstyrt med hjul, så det kan være, om nødvendig, utvist fra rommet. Til tross for sin lille størrelse, kan det gi nok lagringsplass inni skuffer og på overflaten.

Hvis du tror en utopisk idé å plassere i utformingen av et lite bad er også en vaskemaskin, her er et bilde-bekreftelse på muligheten for en slik symbiose. Ja, i dette tilfellet må du velge en dusj, men se hvordan glassdesign passer godt med dette konseptet. Klart glass gir ikke å overbelaste plass og tak tillate reguleringsplan rommet diskret.

Baderom design lille størrelsen på rommet

Og hva med fansen suge i bobler, viftet med armer og ben - de er i bad design lille størrelsen på rommet, det - det er ikke noe sted? Følgende eksempel - som en test for ikke-standard tenkning, så bør alt utstyr i rommet for å slå i en annen vinkel enn 90 grader, og da er det alt passer perfekt.

Her stjerne indre absolutt er nettopp avløp, vinklet, som er utformet slik at den kan utvides, noe som er av plast eller glass gardin, holdes ikke på omkretsen, langs kanten og i midten. Hva gir dette oss? Når lukket struktur eksternt det ser ikke på badet rom, men forlater nok plass. Vi har allerede snakket om lyset som spiller til den visuelle oppfatningen av en svært viktig rolle. En av konstruksjonsteknikker, som tillater lys å tilkalle hjelp fra en annen tilstøtende rom er konstruksjonen av farget glass vegg av matt glass. Hvis denne metoden er for radikal for deg, kan du bruke resepsjonen på forrige bilde - ikke en solid vegg, og erstatte flere segmenter fliser bad med glass inserts, vinduer. Også vakker dekorativ effekt, de virkelig gjøre rommet lysere, selv når minimum elektrisk lys.

Avslag på standard dusjnisje kan bli dyrt for den prisen, men du kan få 100 poeng i den vakre utseendet på et lite rom. Vi har allerede nevnt om glasskonstruksjoner, som i økende grad brukes i store og små rom. De er satt individuelt etter din størrelse under reparasjon av et lite bad på du har valgt konfigurasjon, og derfor passer perfekt, som en godt skreddersydd dress. De kan leveres med alle nødvendige egenskaper for deg, for eksempel, en sammenleggbar benk eller et sett med hengende skap.

Baderom design liten størrelse

Den neste delen av artikkelen vil bli viet til bad design liten størrelse i forhold til den valgte stilen. Det har blitt sagt at behovet for å bekjempe stereotype som gleder utformingen tilgjengelig for folk med små leiligheter. Og interiøret i de små soverom, kjøkken, bad er klart i tråd med den generelle stilen i leiligheten, være harmonisk, selv i miniatyr.

Det første eksemplet - løsningen i high-tech-stil. Det er preget av lakoniske linjer, nyanser av renhet, bruker den mest moderne teknologien og de nyeste dekorasjonsmateriell. Selvfølgelig vil han ikke gjøre uten et glass razdvizhki, som vi allerede har nevnt, i lys av de nyeste trendene. Nisjer og hyller, som om hugget i veggen, vil bringe en masse problemer under installeringen av flisene på badet, men effekten de gir er utmerket.

En annen favoritt trend - skandinavisk stil. Ingen av de som besøkte de nordiske landene, har ikke vært likegyldig til det spesielle utseendet på interiøret, som er skapt av tradisjon blandet med modernitet. Bruk av tradisjonelle materialer, uten en masse farger, unødvendig dekor, absolutt ingen luksus, men bare med tilstrekkelig (og eneste) Funksjonalitet og enkelhet. Slike ting, diskret sjarm av borgerskapet. Et rom med litt avvikende bred parkett boards, lampe over vasken i form av en enkelt pære, en enkel mikser og en tradisjonell støpejern batteri, malt i hvit farge. Alle disse søte små ting streket dekorasjon - vintage bobler kosmetikk, sprigs av lavendel, "Bestemor" lysekrone med anheng.

Oriental smaken gjenspeiles i følgende eksempel, er den synlig i fliser, et stort antall gull tilbehør, tremøbler tekstur.

Design bad i små størrelser

Design bad i små størrelser i stil med Provence, må ha fellestrekk, som er iboende til sine mer romslige kolleger. Først av alt, dette er bruk av frittstående konstruksjon, som i stor grad setter stemningen for rommet. Men ikke nødvendigvis velge det slik størrelse at det kunne være i full vekst. Tross alt, i et lite rom som er viktigere er å kjøpe mindre lagringskapasitet, men er mer dekorative. Det er i denne typen design er akseptabelt maksimalt antall elementer og alle slags småting, som det ikke bør være hensikten med en nødvendig utvidelse av visuell persepsjon. Tvert imot, er en slik bad mer som en smykker boks, en rikt dekorert boks med utsøkte sjokolade, bør det gjenspeile et ønske om skjønnhet og estetikk.

Imidlertid er det mulig å skrive i denne stil, og en tilstrekkelig stor beholder, hvis størrelse vil være begrenset bare av bredden av veggene. Derfor er det nødvendig å overholde alle de stilistiske referanser - overflate vegger med møbelplater, og skaper et flislagt ramme hvit farge på veggen, noe som så ut til å fortsette å stille opp, så vel som et stort antall av dekorasjoner, som i likhet med, og ikke hører med i et slikt rom. Likevel, og malerier og antikke retter og murverk, alle sammen ser veldig stilig og organisk.

Bad design liten størrelse bilde

Neste par eksempler Designe badet er liten i størrelse, bilde hvor du vil se en litt mindre inspirert av stilen av landet. Dette er ikke cowboyer og indianere, såkalte rustikk stil, tradisjonelle, der bruk av noen elementer som kan minne oss om bestemors hus i landsbyen, landskapet hytte eller skog hytte. Dette designet er vurdert som svært gunstig effekt på humør og selvoppfatning av folk at det er, tross alt, linje og farge, og lyset er veldig varm, hjemlig og koselig.

Som elementer i eksempelet ovenfor, massevis av det og møbler, og håndkle og vevd matte laget av naturlige materialer, og lin kurv, og panel. Og hvor flott det ser polert rør som strekker seg stort sett i midten av rommet.

Og dette er et eksempel på symbiose og det skandinaviske landet, der grunnlaget for hvit farge kan lett bli forvandlet ved hjelp av ulike tekstil løsninger. Lys skygge ikke medfører negative assosiasjoner, legger han et lys, og gir volum. Denne tilnærmingen kan brukes på den rektangulære konfigurasjonen av rommet hvor det er langstrakt langs en vegg. I dette tilfellet, ved å plassere alle de viktigste elementene i serie bør vi huske på at alle av dem ble plassert om lag på linje bredde. Så snart en av dem vil bli slått ut av det totale antallet, er det da visuelt dele det totale arealet i flere separate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

33 + = 41