Reparasjoner i barnerommet

Tips for reparasjoner i barna pluss 50 bilder

Alle foreldre ønsker å gi sine barn den beste, for å gjøre livet behagelig og trygg. Derfor, for å reparere i barnehagen bør iverksettes med stort ansvar.

Å forvandle barnerommet til et koselig reir for barnet ditt, må du løse mange problemer. Til å begynne med, vurdere utformingen av barnehagen og dens reguleringsplan. Dette kan gjøres ved hjelp av spesielle programmer, eller å tegne for hånd på et stykke papir. Tenk om fargevalg og layout av rommet, velg søvn sone, lek og læring.

Det er viktig at reparasjoner i barna ble utført ved hjelp av kvalitative og sikre materialer. De bør være ren og fri for skadelige kjemikalier - fenol, formaldehyd, styren og andre stoffer som er skadelige for barnas helse.

Vær forsiktig, fordi lav kvalitet reparasjon i barnehagen er ofte årsaken til astma hos barn, forårsaker ubehag, hodepine, hevelse i hals, bronkitt, hyppige forkjølelser. Så ikke kjøpe en billig linoleum, maling og lakk. Prøv å velge materialer beregnet for barnas rom. For eksempel, i butikken, spør selgeren å vise maling, sertifisert for medisinsk og barnepass.

Forresten, er det naturlige materialet ikke alltid trygt. For eksempel, tre for vindusrammer av ulike kjemikalier behandlede masse fra rotting, fuktighet, og forbrenning. Derfor, med hensyn til deres PVC vinduer vil bli enda mer miljøvennlig.

Hvis gulvet i barnas beste å gjøre reparasjon av tre, dens naturlige mastic dekker fra gummi-harpiks eller bivoks. Du kan også lage gulv, kork gulv, laminat. Laminatgulv bør være ikke-slip og slitasje-resistent.

Du kan legge teppe, men det er bedre å gi preferanse til syntetiske tepper, designet spesielt for barn. De er enkle å rengjøre og ikke forårsaker allergi. Men ull tepper for barn med allergi er kontraindisert.

Ideell tepper viser motorveier, gater, plener, natur barn var moro å spille. Ikke glem at ullen tepper tiltrekke seg mer støv og rusk som er vanskelig å rengjøre med en støvsuger. Derfor er det nødvendig å holde fast profesjonell rengjøring eller lage tepper ut. Derfor er det bedre å velge et lite teppe, ikke teppe.

Dersom barnerommet er høyt under taket, kan det være vakre eller multilevel tak. Du kan tegne på dem lette skyer som vil se bra ut i et rom for barn i alle aldre.

Søk om taket i de blå-hvite-blå toner som beroligende effekt på nervesystemet og gir komfort. Ved reparasjon barnehagen, kan du bruke tak, som er enkle å rengjøre og ikke samler seg støv på overflaten. Og med hjelp av multi-level tak laget av gipsplater kan enkelt deles inn i soner babyen - søvn og lek. Men de er ikke egnet for barn med et lavt tak, i hvilket tilfelle de skulle bare male det hvitt. Også på taket er det mulig å tegne skyer, stjerner, sommerfugler, fugler, etc.

Utsmykningen av veggene i barnehagen skal tilsvare barnets alder. Hvis barnet er over 10 år gammel, gi ham en mulighet til å velge bakgrunnsbilde. Og for små barn plukke opp en spesiell barne tapet med bilder eller bakgrunnsbilder med figurer fra tegneserier og eventyr. Rommet for studenter kan pokleit Mural skildrer naturen, de er veldig beroligende.

For reparasjoner i barnas beste å velge et papir, ikke vinyl tapet, som de "puste". En lim dem bør være et spesielt lim eller lim. Hvis du bestemmer deg for å male veggene, velger en trygg maling, med et sertifikat for barnehager. Malte vegger er ideell for barn som elsker å male på veggene.

Hang tepper på veggene er ikke nødvendig, da de er støvsamlere og kan forårsake allergi. Fargen på veggene i barnehagen skal tilsvare natur barnet og bidra til dets utvikling. Hyperaktive barn er kontra lyse farger på veggene, er det bedre å ikke velge fargerike tapeter avslappet skygge. En treg barn, tvert imot, passe mer mettede farger. Det viktigste i dette tilfellet - ikke overdriv, for fargerike og lyse fargetoner vil irritere øynene.

Når du er ferdig med reparasjoner i barnehagen, ikke rush umiddelbart å kolonisere barnerommet. Det vil ta minst 2 uker å reparere eroderte lukt. Selv om du har brukt i reparasjon av trygge materialer, kan kjemisk lukt være ubehagelig for barnet.

Bygging av hus

Fra en tidlig alder barn trenger personlige plass, slik at han kan føle seg trygg og rolig lek uten å forstyrre deres foreldre. Når du foretar reparasjoner, og et barnerom med hendene er det nødvendig å ta hensyn til barnets ønsker om han er gammel nok til å gjøre det. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å utføre reparasjoner i et rom for barnet, kan barnet være glad og godt humør til å tilbringe tid der.

Barnas rom for et barn - det er midt i hans verden, så det burde være enkelt, trygt, komfortabelt og vakkert for den fremtidige eieren. Husk at stilen skal være helt i tråd med interessene til barnet. Det er ikke nødvendig å pålegge sine ideer og bilder reparere et lite barnerom, ellers vil barnet føle ubehag.

Hvis et barn er ganske pipsqueak, og du kan ennå ikke konsultert med dem, anbefaler vi at du kjøper en funksjonelle møbler og slutter at når de blir eldre de kan endres. Uavhengige reparasjoner barnerom kan utføres enkelt og raskt. Det viktigste - å tenke på forhånd reguleringsplan, bruk av nødvendig materiale, kostnader og utforme et barnerom.

Som det fremgår av psykologer, for normal utvikling av barnet må være omgitt av behagelige pastellfarger kombinert med lyse, men ikke kutte øyet funksjoner. Hvis riktig utføre reparasjoner, vil rommet bidra til læring, aktivt liv og skapende virksomhet. Det ser flott aprikos, gulrot, eple og andre fruktnyanser.

Før du gjør en reparasjon et barnerom, se etter et par ting. Husk at barnerommet er et soverom på samme tid, en lekeplass og et sted å studere. Hvis du planlegger å gjøre reparere et barnerom for to barn, sørg for at hjørnene har en annen stil. Videre må hver sone gis sine nyanser og funksjoner.

Rommet kan opprettholdes i samme stil, men forskjellige farger og objekter som er spesifikke for dine barn. På scenen for planlegging, prøv å tenke nøye gjennom alle de påfølgende stadier, vil de være i hvilken rekkefølge du skal gå, vil hvilke materialer være behov for dette, varigheten av reparasjoner.

Hvis du først gjøre reparasjoner, eller du synes det er vanskelig å takle noe av arbeidet selv, kan du ta med til profesjonell virksomhet, som vil følge i løpet av arbeidet og å gi instruksjoner. I barnas verden er ingen plass for normalitet og middelmådighet, så prøv å gjøre alt mulig, slik at barna var glade.

Reparasjonsarbeid begynner med installasjon av elektriske ledninger. Hvis rommet vil være en datamaskin, sørg for at de tre elektriske kontakter og en internett-uttak ble fraktet til ham. Hvis rommet er en aluminium ledningsnett, er det bedre å skifte til kobber.

Hvert batteri må beskyttes av et sikkerhetsdeksel. Også i rommet må du installere belysning av høy kvalitet. For barnas øyne den viktigste lys er ikke nok, så i reparasjon av et barnerom for en jente eller gutt er viktig å installere ekstra belysning, som kan installeres i nærheten av sengen, område for spill eller skrivebordet.

En meget populær og vanlig måte å forbedre belysningen er en liten lampe med en holdbar glass, som er bygget inn i taket. Denne dekningen er nesten umulig å ødelegge ballen eller andre leketøy. Når du installerer disse lampene, er det nødvendig å installere en himling eller gipsplater, ettersom minimumshøyden Mortise lampe er fra fem til åtte centimeter.

Hvis du bestemmer deg for å installere veggen henger, kan taket være tapetseres eller bare male. Dessuten kan det være dekorert med ulike figurer, som er opplyst om natten. Pass alltid på at de lysende objekter er trygge. Som for lysekrone, er det bedre å kjøpe en plast lampeskjerm, fordi i løpet av spillet vil han ikke bryte, og vil ikke føre til skade.

Etterbehandling taket begynner etter verifisering av installert systemer avløp, oppvarming og sanitær, tetting alle konjugerte steder skjulte ledninger enheter for nedbygging av barrierer og bygging av nye. Taket er et svært viktig element i interiøret. Takk til finish av høy kvalitet, kan boligen bli gitt ekstra eleganse og komfort.

Taket kan godt reflektere lys, slik at du kan betydelig spare på strøm. Tak er opphengt, rektor eller gips. Det ideelle alternativet ville være et tak for barnet. Takene av denne type er delt opp i paneler, selvklebende, stativ, suspendert, gipsplater. Gipstak kan hvitvaske, male eller tapetsere lime over.

Moderne tak er laget av trygge materialer, slik at de kan brukes fritt under reparasjon i barnehagen. For denne type tak er karakterisert ved minimale anstrengelser og registrere hastigheten på installasjonen. For å fullføre den tradisjonelle måter for lange forberedende arbeid, grunning, maling, tørking, belegning av hvert lag.

Installasjon av senkede tak i bare noen få timer. En annen fordel du kan ringe dem vanntette. Men hvis du bestemmer deg for å velge papir tapet eller farge - det vil også være et godt alternativ. Det viktigste er å fullføre harmonisk passer inn i interiøret og reflekterer egenskapene til barnet.

Eksperter anbefaler å dekorere taket lyser tallene. Mange foretrekker å fullføre i form av en stjernehimmel. Du kan kjøpe spesielle bakgrunn eller male taket og festet til lysende elementer. Interessante tall vil positivt påvirke søvnen og utvikle et barns fantasi.

Før engasjerende veggene ferdig, sørg for å justere dem med maling fungerer. For dette passer kitt eller gips. Før påføring av veggpussing skal fremstille en primer som påføres med en valse. Wall bør deles inn i seksjoner og justere etter hvert med hjelp av fyrstasjoner.

For fremstilling av tennsatsen, er det nødvendig å ta en ren beholder, helle vann i den, og fylle den tørre blandingen i de riktige mengdeforhold. Løsningen må være grundig blandet med en drill med en mikser, holde konsistens i fem minutter og rør igjen. Det er nødvendig å utarbeide en løsning på frekvensen av en halv times arbeid, for da vil han helbrede og sett.

Etter det ble fremstilt og påført gips. Hvis du velger å justere vegger for å bruke kitt, før det også nødvendigvis utføre grunning drift. Etter tørking kitt vegg er nødvendig å slipe sandpapir.

For å reparere et barnerom for en gutt eller jente kan brukes, ikke alle står overfor materialer. Veggkledning gir flere alternativer. Den vanligste er ansett tapetsering, som kan være papir, vinyl, etc. Den sikreste tapet er et papir, men hvis valget falt på vinyl, spør selgeren et sertifikat som bekrefter kvalitet.

Et godt alternativ ville være flytende tapet, men denne metoden er dyrere. Her kan du finne mange fantastiske og originale versjonene. Ved valg av farge belegg behandle all seriøsitet at han var i harmoni med møbler og utfyller interiøret i rommet. Hvis du bestemmer deg for å male veggene, er det bedre å gjøre det med latex maling.

Hvis babyen bestemmer seg for å lage en tegning, kan det bli vasket eller malt over. Det tryggeste alternativet for registrering veggene er miljømessig bakgrunn eller fra plantemateriale. Ved oppretting av tapet fra plantemateriale, blir fibre som blir benyttet bambus, halm, siv, sjøgress, sisal, jute, papir-baserte.

Et slikt vevemønster danner en meget effektiv. Du kan kjøpe bakgrunnsbilder av edelt treverk - Sandalwood, Zebrano, kirsebær, kork gulv. Dette alternativet er dyrere, men vil positivt påvirke helsen til barnet ditt.

Før plankegulv, verdt å se reparere et barnerom på nettet, og justere den til nivået. Denne prosedyren kan gjøres av deg selv ved hjelp av selvutjevnende forbindelser. Overflaten må være ren og sterk. Det bør ikke være en beis eller maling store oljeflekker. Etter rengjøring av overflaten, påfør primer og vent til den er helt tørr. Hvis gulvet er også gjennomvåt overflaten kan utføres denne prosedyren på nytt.

Deretter er det nødvendig å fremstille en løsning. For utarbeidelse av selvutjevnende løsning så mye som mulig, prøv å strengt følge instruksjonene. Hvis du legger til mer vann, vil overflaten bli mindre sterk. Hvis det ikke vil være nok - løsningen vil være dårlig til å gå til sengs. Derfor de er knyttet til dette stadiet med all seriøsitet.

Etter dette arbeidet er nødvendig å nøye helle selvutjevnende gulv. Det er viktig å helle blandingen slik at ved det tynneste punkt var det minst fem millimeter. Etter støping, hvert førti minutter måtte passere en rull, slik at den gjenværende luften kan komme ut. Slikt arbeid i reparasjon av et lite barns rom for å prestere bedre sammen. Man kan fremstille en blanding, og den andre flaske, og det vil flat. Etter dette arbeidet la gulvet tørke grundig og la den i et par dager.

Folk flest tenker ikke på materialet til gulvet, som er en stor feil. Mesteparten av tiden barnet tilbringer på gulvet, sette kuber, puslespill eller bare tull. Gulvet bør være en naturlig og lett vaskbare. På markedet er i dag et stort utvalg av gulvmaterialer til gulv.

Det kan være dekket med parkett, gulvbelegg, tepper, laminat eller linoleum. Her er alternativet som er valgt etter ditt skjønn. Mye vil avhenge av alderen på barnet. Holdbare gulv bude godt integrert i det indre av barna, men husk at du ikke bør bruke for mørke nyanser som er egnet bare for den akademiske atmosfæren. Laminatgulv er miljøvennlig og støtsikkert materiale, det er også meget lett å rengjøre.

Tepper og tepper danne en veldig myk og varm gulvet, men her bør det bli husket at de har en tendens til å samle seg skitt og støv, så trenger konstant rengjøring kvalitet. Linoleum er referert til som demokratiske belegg. Hans design, spesielt utviklet for barn, ser veldig fargerik.

Cork gulv er en ideell løsning. Dette materialet er en naturlig, varm, myk og ren uten problemer. For å sikre barnas sikkerhet, ikke stole for mye på prosjektene og foto reparere et barnerom i glansede magasiner, hvor design er ofte forårsaket ikke av hensiktsmessighet og mote. Spre det mest praktisk og sikker sex for et komfortabelt opphold av små eiere!

Vinduene i barnerommet fortjener spesiell oppmerksomhet. Det sikreste alternativet er å moderne vinduer. En slik utførelse eliminerer utkast holde på varmen og støy vil være godt isolert. For å unngå å forstyrre den naturlige ventilasjonen, bør ta hensyn til de alternativene som er utstyrt med spesielle ventilasjonsventiler.

Et populært materiale for fremstilling av vinduer av plast er polyvinylklorid. Ifølge eksperter, frigir det giftige stoffer ved forbrenning av bare. Etter installasjon vinduet, tenk på bakken, kan du dekorere overflaten av vinduene i plast plater, harmonisk utfylle design.

Vær oppmerksom på vinduskarmen, som skal være svært slitesterk. Det er også mulig å dekorere med plastplater. Husk at alle elementene i vinduet må passe godt til hverandre. Alle hullene skal forsegles og installere en ytterligere tetning mellom rammene. Det anbefales å kjøpe de originale gardiner og persienner, å gjenskape en vakker renovering i barnehagen. Gunstig atmosfære vil bidra til den gode stemningen i barn. Vær oppmerksom på materialene.

Når du foretar et barnerom føles som en magiker! Bare noen få deler kan slå en vanlig rom til en fantastisk verden. Men husk at for lyse farger og overdreven mangfold kan bli trett barnet. Det beste materialet for et barnerom er ekte tre.

Bruk DSP er ikke anbefalt, fordi det er sammensatt av fenol-formaldehyd-harpikser. Eksperter anbefaler bruk kryssfiner. Hvis du velger laminert sponplater, ta hensyn til laminatlagene, som bør være fast, uten fliser og sprekker. Fortrinnsrett gis til produsenter av holdbar og naturlig møbler.

Alle materialer som brukes må være miljømessig ren og trygg. Det er nødvendig å fullstendig skjule ledninger og stikkontakter. Det er bedre dersom lyset er lukket, og være motstandsdyktig mot støt.

Vinduene skal ha tett håndtaket, griper inn i en pålitelig festing eller ytterligere låsemekanisme. Vær oppmerksom på at møblene ikke skal ha skarpe eller utstående elementer. Et alternativ er å bruke beskyttelse mot skarpe kanter. Døren bør ikke låses fra innsiden.

Det vil være bra hvis du er i stand til å utstyre et rom for babyen slik at hun var i stand til å vokse med dem. Denne ideen om å reparere et barnerom for gjenvekst er basert på oppkjøp av funksjonelle møbler. For eksempel kan sengen kombinere seng og en garderobe. Tabellen kan ha egne hyller for bøker og tabeller. Eksperter sier at komplekse mønstre kan utvikle et barns fantasi.

Du kan kjøpe spesielle vinyl klistremerker som vil stimulere den visuelle aktivitet, men det trenger ikke anstrenge øynene dine. Du kan utstyre et barnerom Idrettsanlegg at barnet kan utvikle seg. Hvis du gjør reparasjoner på sine hender, kan du bygge et tau, gymnastikk ringer og enkel svenske stigen.

Det er mange muligheter for innredning og design av barnas rom, så prøv å ta hensyn til alle funksjonene og sørg for å ta kontakt med barnet ditt før du gjør en reparasjon et barnerom. Når alt byggearbeidet vil bli ferdig, gi plass til å stå i flere dager, slik at all lukt kan erodere sivile jobber, kan du kjøre til babyen.

Observere alle stadier av reparasjon, vil du være i stand til å raskt og nøyaktig utføre alle handlinger. Prøv å gjøre rommet stilen fullt ut reflekterer den indre verden av barnet, så han vil føle seg komfortable og utvikle seg riktig. Vi oppriktig tror at våre tips vil hjelpe deg å gjøre dine egne reparasjoner i et rom for barnet raskt, vakkert og effektivt.

god artikkel

© Building portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparasjon, konstruksjon og byggematerialer.

Kopier informasjonen fra nettstedet er bare mulig med tillatelse fra utgiveren eller en direkte henvisning til kilden. juridiske begrunnelsen

Design og reparasjon av et barnerom med sine egne hender

Det er ingen hemmelighet at barn - det viktigste som kan være i en persons liv. Kjærlige foreldre ønsker barna sine for å sikre en bekymringsløs og lykkelig liv, og utstyre barnerom spiller en viktig rolle i denne forbindelse. Det er i rommet barnet vil ikke bare leve, lære, leke, utvikle.

Moderne interiør designere tilbyr en rekke alternativer for et barns rom for jenter, gutter, felles rom for flere barn i ulike kjønn. Du kan selv gjøre virkelige palass av barnas eventyr på et begrenset antall kvadratmeter! Men vi er interessert i hvordan du kan dekorere barnehagen med hendene, uten å bruke penger på det for mye tid og penger.

Personlig plass er svært viktig for et barn. Derfor er ordningen av rommet krever spesiell oppmerksomhet, og hver handling må være gjennomtenkt, fra valg av materialer for reparasjon av møbler plassering.

Viktige sider ved ordningen for barn rom

Siden reparasjon et barnerom, først av alt du trenger for å løse slike oppgaver som:

 • Reguleringsplan av rommet;
 • Dressing room;
 • sikkerhet;
 • komfort;
 • Antall barn;
 • Kjønns barn;
 • Alder (aldersforskjellen mellom barna spiller også en viktig rolle);
 • Hobbyer.

Alle disse aspektene påvirke utformingen av rommet, design og trim.

Barnet er akutt oppfatter miljøet og alt som er forbundet med det: plass, farge, belysning og møbler.

Det må bli husket at ikke alle materialer egnet for et barnerom utstyr. Det er lurt å begrense bruken av kunstige materialer. For eksempel, i stedet for plast vinduer anbefales å installere moderne trevinduer. Lær mer om hvilke typer vinduer laget av tre her.

Hvis du bare har ett rom for barn og flere barn, prøv å visuelt dele rommet i flere deler, og hver del av problemet i forskjellige stiler. Dermed vil det bli opprettet for hvert barn sitt hjørne, men alle barn vil bli utstyrt med kommunikasjon med hverandre. Dette vil hjelpe dem å lære å oppfatte andres interesser.

Fargevalget for barnehagen

Velge farge på møbler til barnerommet, gi preferanse til en rolig, nøytrale toner. Objekter altfor lyse farger er distraherende og barnet vil bli distrahert av opplæringsprosessen. Barnepsykologer og designere anbefaler pastellfarger, spesielt grønt lys, som er kjent for sine beroligende egenskaper.

Selvfølgelig kan barnerom ikke tenkes uten lyse leker. De forstyrrer ikke sine studier, bør de være på gang, et sted rent. Derfor vil det være en god løsning flertall av hyller og skuffer i skap, skap under sengen.

Barnerom for to barn må være utstyrt med skuffer som mulig: Dette vil sikre alle barns personlige plass og lære dem å rydde opp etter seg.

Barnerom for to barn som må huske på at ingen ble skadet

Når du bestemmer deg for å arrangere et rom for to barn, være forberedt på det faktum at du må ta kontakt med hvert enkelt barn og ta hensyn til alle ønskene. Vi må huske at barn er forskjellige vaner, interesser og hobbyer.

 1. Hvis barna er rastløs og foretrekker aktive spill avslappende tidsfordriv, så rommet må ha mye ledig plass. I dette tilfellet bør sjiktet være står nær veggene langs hele lengden. Uttrekkbar eller sammenleggbar seng vil være den beste løsningen.
 2. Elskere av rolige bordspill trenger noen tabeller. Slik at barna kan organisere konkurranser med hverandre og sine gjester.

To barn, spesielt hvis det er en gutt og en jente, sannsynligvis vil komme i konflikt med hverandre på utformingen av rommet. Jenter modnes raskere fysiologisk og interesser kan være helt motsatt, spesielt om farger og dekorere interiør elementer. I dette tilfellet ville det beste alternativet reguleringsplan rommet i to deler. Det kan gis ved hjelp av møbler, gjennom en bokhylle eller stativ, selv med blomster.

Når du utformer et barnerom, vurdere personlige plass for hvert barn. Og hans datter, og hans sønn bør være en krok, ikke sett fra siden, hvor du kan skjule fra nysgjerrige øyne, lese, lytte til musikk, til å fratre.

For å definere et slikt sted, må du sone løpet av funksjonelle egenskaper:

Lekeområde vil trenge et barn yngre og eldre - et arbeidsområde. Hvis barna dine er på samme alder og samme alder, er det nødvendig å utstyre arbeidsområdet, tar hensyn til de to individuelle seter.

Reparere barnerom med hendene: hva du skal betale spesiell oppmerksomhet

rom planlegging, hvor barna skal bo, må du starte med valg av lokaler. Først bør vi ta hensyn til størrelse og lysstyrke. Eksperter anbefaler å gi preferanse til sør og vestsiden.

Hvis mulig, velg et barnerom litt mer, og langt nok unna stue og kjøkken, spesielt hvis barnet er fortsatt liten.

 1. Ved reparasjon, betaler nær oppmerksomhet til belysning. Velg helst topplasseringen lys og for å gi natt belysning, samt å planlegge belysning og stasjonære områder, spesielt viktige for barnet ditt. Dette kan være en lekeplass, en vegg med tegninger eller sammen puslespill, en hylle med en samling av favorittlekene. Ikke glem å ta hensyn til belastningen på visjonen: belysningen skal være myk og glatt.
 2. Ved valg av materialer for reparasjon av et barnerom, gi preferanse til ikke-brennbart og miljøvennlig. Som gulvbelegg er perfekte laminatgulv eller parkett boards, de er ganske lett å rengjøre. Teppe eller annet stoff som dekker bedre plassert i et område, for eksempel et spill, i stedet for å spres over hele bredden av rommet.
 3. Hvis barna er små, så ta vare på pre-isolert versjon av gulv - linoleum eller laminat. For eldre barn Velg en kort - eller srednevorsovoy teppe for å unngå støvete.
 4. For å kjøpe vegg i anleggsmarkedet en spesiell barne tapet. De har et bredt spekter av farger og et bredt utvalg av bilder, opp til trening. Barnet vil gjerne favoritt tegn tegneserier eller filmer. Tapet lim er bedre i to nivåer: et mønster på bunnen tredjedel av høyden av veggen, et annet mønster - resten. For overgang dempe passende fargepasta.
 5. Et godt alternativ ville være malte vegger. Denne overflaten gir barnet mange muligheter for utvikling. Malte vegger kan male uavhengig av hverandre om ønskelig barn. Bruk alkyd eller akrylat sammensetning, den mister raskt sin smak og er lett å vaske.
 6. Gjør taket i barndommen i form av en stjernehimmel. Du kan kjøpe et bakgrunnsbilde med et spesielt mønster eller male selv og male overflaten.

Optimal fargeløsning for et barns rom er følgende: vegger, gulv og tak bør være gjennomvåt i lysere farger og møbler - i mørket.

Barnerom for en jente: fabelaktig interiør for liten prinsesse

Tenker interiøret i et rom for jentene, må du ta hensyn til barnets interesser og alder. Følgelig er disse aldersgruppene skiller:

For en liten jente er det beste alternativet - prinsessen soverommet.

Det er ikke nødvendig å opprettholde den i rosa. Bruk fantasien og du trenger ikke å bruke mye penger for å reparere rommet. Det viktigste - kvalitet, miljømessige materialer, lett å rengjøre.

Lime tapet, sørg for å sove i området så liten som mulig bilder som barnet ikke ble distrahert. Det samme gjelder for trening område.

Make-gulvvarme og i lekeområdet, legge ned teppet. Barn elsker å leke på gulvet, så du bør beskytte dem mot forkjølelse.

En jente i alderen 6 til 10 år har i seg selv kan være involvert i reparasjon og utformingen av rommet ditt. Fordi jenta er på skolen, betaler spesiell oppmerksomhet til studiestedet. Det er lurt å velge en multifunksjons bord med hyller og skuffer for bøker. Belysning bør være intens og jevn, både på dagtid og om kvelden. I denne alderen er jenter allerede begynner å bli interessert i deres eget utseende, slik at du kan sette en kommode.

Etter 10 år med jenter angi ungdomsårene. Gamle leker mer de ikke er interessert, så spilleposisjon bør erstattes av en datamaskin skrivebord eller et espalier.

Det blir mer klær, bøker, og så må du installere flere skap eller hyller. For den lille størrelsen på rommet ville være et godt alternativ hjørneskap.

En tenåringsjente på 13 år ønsker å uavhengig bestemme hvilke design skal være på rommet sitt. Du trenger ledig plass, og derfor bør være å bygge videre på disse forholdene:

 • Nesten ingen garderober,
 • Enkelhet i former;
 • Møbler med det bredeste funksjonalitet;
 • Tilgjengelighet av elektriske apparater.

Ved å klikke på belysning i barnehagen for en jente - en tenåring, stoppe for et mønster av spotlights i taket. Denne vakre og opprinnelige vedtaket vil spare og samtidig gi nok lys.

Design barnerom for en gutt

Barnerom for en gutt, bør dens design og ordningen være tilpasset alder, temperament og interesser barnet.

Selvfølgelig, vil situasjonen i rommet for en liten gutt og en tenåring være vesentlig annerledes.

Det er imidlertid noen grunnleggende regler som brukes på barnerommet i alle aldre:

 1. Gjenstander og materialer som brukes i utformingen av rommet til gutten skal være naturlig, trygg, ikke-allergifremkallende og møte helse standarder.
 2. Møbler må være pålitelig, netravmoopasnoy, praktisk og alderstilpasset.
 3. Når du gjør bruk lyse farger og nyanser, men ikke aggressiv. Foretrekker tapet med kognitive mønstre.
 4. Det er viktig at rommet er godt opplyst på dagtid og om kvelden, så gi barnet den mest lyst rom i barnehagen.
 5. Gardin bruker naturlig organza eller tyll, som overfører lys godt og er ikke-brennbart. For gardiner, velger materialer som bomull og lin. Bare bruk blinds til den dagen det var mulig å mørkne rommet.
 6. Fange opp og sikre alle møbler og tyngre konstruksjon. Stoffer - persienner, gardiner, sengetepper, sengetøy - må være sterk for å tåle vask.
 7. Regulert rommet ved hjelp av ulike bakgrunner. Små pyntegjenstander, ikke bruk de kan være helt forlatt, utstyre barnerom for gutten.

På denne måten kan du sikre at din lille gutten et flott rom som skal romme alle sine interesser.

Videoer på reparasjon og regenerering av et barnerom

Som du kan se, bare gi dine barn eier koselig plass. Reparasjon barnerom med sine egne hender - arbeidet interessant, underholdende og engasjerende ham et barn, privote du barndommen smak av ferdigheter, stil, nøyaktighet og ytelse.

Sammen finne du ut hvordan du kan dekorere barnehagen med sine egne hender, slik at det bringer glede jente eller en gutt, og på samme tid er ikke distrahert på skolen og fritid. For et barn er det veldig viktig å ha din egen plass fylt med det faktum at han er interessert i, og arbeide sammen for å reparere og dekorasjon vise barnet at hans mening er viktig for deg. Vi inviterer deg til å diskutere dette temaet i kommentarfeltet: stille spørsmål, formulere ideer, og vi vil gjerne hjelpe deg å velge det beste alternativet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 70 = 76