Raster lampe hva det er

Raster inventar i taket

Raster (fra det tyske ordet «Raster9raquo; - gitter) lampe - en lysenhet, karakterisert ved at reflektoren (optisk system) av lyset fra lampene som anvendes risten eller gitteret blank aluminium hvitmalt.

Raster inventar med speil barer er det mest populære alternativet når du installerer belysning Organisering himling typen Armstrong. Dette er den første lampen, som kom til å erstatte den sovjetiske modelltype LPO (fluorescerende taket generell belysning), som i Sovjetunionen var det nesten ingen undertak. Ja, de møttes i enkelte områder, slik som teatre, kinoer, diverse lobby, korridorer ulike institutter og laboratorier. Men de var svært uhøflig og massive konstruksjoner som lamper ble gjort nesten nøyaktig på bestilling og for et bestemt prosjekt.

Når du velger en lampe i taket, bør det bli husket at grillen er ikke bare å fordele lysstrøm av lysrør, men også for å redusere gjenskinn lampe på det menneskelige øyet. Med andre ord må lampen være behagelig og trygt for mennesker.

Innfelt 4x18 W tak-type "Armstrong9raquo; Det finnes ulike barer - reflektorer:

Typisk speilet grating med V-formede sidereflektorer og tversgående lameller av børstet aluminium finnen. V-formede sidereflektorer også er børstet aluminium eller hvit (pulverlakkert).

Ved parabolske speil-gitter sidereflektorer og tverrlameller er fremstilt av anodisert aluminium og side reflektorene har form av en parabel. Det antall tversgående ribber er forskjellige: 5, 7 eller 9. De større tverrgående ribber, de mindre reflekser fra lampen.

Dobbel parabolsk rutenett

Ved parabolske speil gitter sidereflektorer og tversgående lameller samt parabolske og gitter fremstilt av anodisert aluminium og side reflektorene har form av en parabel. Men utover det, lamellene har også form av en parabel.

Salg av inventar og service!

Fyll ut kort kontaktinformasjon,

og våre ansatte vil kontakte deg.

Raster takinstallasjoner

inventar raster - en taklampe som bruker så en lyskilde i form av fluoriserende lampe rør.

inventar raster Det er utstyrt med et deksel som reflekterer og sprer lyset.

Gitteret beskytter også lampen fra å falle ut av lampehuset.

inventar raster kan være hovedkilden for belysning i rommet.

Ved hjelp av monterings slike lamper er delt inn i innfelt, false, overhead og bord lamper.

plasseringer raster inventar Det er gulv, bord, vegg, tak.

Etter type lysarmatur er delt inn i punkt og omgivende lysarmaturer.

raster inventar oppfyller alle krav teknisk og estetisk belysning også bidra til å redusere energikostnadene.

Den største etterspørselen etter administrative og kontorbygg (og kontorer) er energisparende lamper for tak Armstrong og bordlamper.

inventar raster installert i takplater kontorlokaler, klasserom (klasserom), handels rom og butikker.

Industriell belysning raster med en forseglet konstruksjon som benyttes i områder med ulik renhetsklasse.

inventar raster er utstyrt med et speil eller hvit lamellen.

svetoraspredelyayuschie parametrene vil avhenge av farge og gitterstrukturen av lampen.

lampe raster et skjermgitter speil Det er den mest populære varianten av armaturer for belysning kontorplasser, på grunn av sin lave kostnader og allsidighet.

lampe raster med en parabol spjeldet skaper en enda lys, ikke anstrengende for øynene, så er mye brukt i områder hvor belysningen bør ordnes døgnet rundt: sykehus, akuttmottak, venterom.

Lampe med en raster speil-gitter biparabolicheskoy Det skaper en jevn bakgrunn av hoved belysning uten blending og harde skygger.

På grunn av den uvanlige system av reflektorer, et avsøkende lys med en speil-gitter biparabolicheskoy ingen blinds, noe som gjør den ideell for belysning kontorlokaler.

Høy popularitet og bredden av applikasjoner motivere flere belysning selskapene å produsere Takinstallasjoner raster.

Bredeste utvalg av modeller gjør det mulig å velge lampe raster ikke bare på tekniske parametre, men også på grunnlag av individuelle preferanser, farger og former, er nødvendig for klienten.

På våre nettsider kan du finne et godt valg inventar raster for enhver smak og farge.

Ring vår art, er de glade for å gi råd og hjelp til å velge belysning raster etter dine behov, og lampe Lampe

Hva er raster lampen?

Jeg har et lite spørsmål: Fortell meg, vær så snill, jeg fikk beskjed om å kjøpe en skanning lys, og hva det er jeg ikke engang kjenner.

Svar brukere og EXPERT forumet til spørsmålet: Hva er et raster lampe?

Hvis du er interessert i hva raster lys, kan jeg fortelle deg. Armaturen består av 4-6 lysrør. Disse lampene installert i fabrikker, i solide og ikke bedrifter, noen institusjoner. Raster lampen ikke frembringe stråling som vanlig og mer økonomisk.

.... For å montere lampen vil du trenge litt ...

... nei. Og spesielt ikke trenger å forstå her. Lamper kan kjøpes ...

Absolutt, dette er standard raster inventar som kontorer etablere, i leiligheten de ikke er satt fordi de ikke er veldig hyggelig og for slike rom.

populære saker

God morgen. Jeg ønsker å få råd i denne saken. Jeg har et stykke land, ønsker jeg å bruke den for bygging av villaer. Men jeg ønsker å bygge selve huset. Tekst.

Del prosessen med å helle fyll Ceresit gulvet? Det er ønskelig å bli vist i detalj alle trinnene i drift, ved å starte med installasjon av signalene.

Hallo Jeg bestemte meg for å bruke glass som interere.No aldri bruke det, vet ikke engang hvilken side podoyti.Rasskazhite takk, jeg må.

Hei alle sammen, snakke med en erfaren utbyggere og reparatører, hvor du kan kjøpe billig og høy kvalitet byggematerialer og utstyr, nå ønsker jeg å kjøpe gass.

God dag, mitt navn Valentin. Jeg stadig begynner å fange øyet, folk ofte bruker denne forkortelsen, men jeg forstår ikke, faktisk, at faktisk.

... spotlights avhenger ... til 20W. Per 1. plassen. meter. Men hvis ...

... mm, lage Karkasy din lampe. Dette krever en bryter ... og voila ...

Jeg ønsker å sette et tak ARS / S 4x18 lamper, takhøyde 2, 7m

Vi satt med en hastighet på 1 per 1 m2 av lys. (8 m2 korridor - inventar 8)

... på stroyvystavkah 3-5 armaturer som bier, biller, sommerfugler. men etter min mening er ...

... hvordan å innlemme lys inn i veggen, se på disse to hull og ... klar ...

... lamper er trygge, og fremfor alt for ... glødelamper. LED ...

Lys er en high-tech ting ...

God dag. Jeg har nylig hatt å forholde seg til ledningene i leiligheten min og jeg foreslo til ekspertene ...

Alle rettigheter reservert. Bruk av nettstedet materialer er bare mulig hvis installasjonen av den aktive direkte link til vår ressurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

30 − 27 =