Rangering kjøleskap

Contents

Rangering av de beste kjøleskap: anmeldelser, nyheter, sammenligninger fryseanlegg og kompressorer

Vi har analysert anmeldelser for kjøleskap, sammenligne sine priser og gjort en vurdering av de beste kjøleskap med sine fordeler og ulemper. Også undersøkt deres egenskaper (avriming system: Ingen Frost eller drypp, med ett eller to-kompressor) og delt på prisen gruppam.Somnevaetes med et utvalg av kjøleskap - vi vil hjelpe deg.

Hvilken bedre kjøleskap: Ingen Frost eller drypp

Så du var at kjøleskapet tining teknologi betyr slippe og No Frost, beskrive fordeler og ulemper.

Takket være "No frost" system (ingen frost) vertene ikke trenger å avrime kjøleskapet regelmessig, utgifter til det meste av dagen. Kjølingen innebygde spesielle vifter, ved hjelp av hvilken luft inne i enheten som blir sirkulert kontinuerlig. Vanligvis er fordamperen plassert inne i et spesielt kammer som befinner seg mellom fryse og kjøleskap. Dens oppgave er å opprettholde en lav temperatur på bakveggen. Luften går inn i fordamperen fra det samme punkt, det blir avkjølt og kommer ut av den andre siden, slik at den fordamper frost. Når kompressoren stanser, begynner frost å tine - vannet avledes inn i et spesielt brett tilgjengelig på utsiden av kompressorenheten. Prinsippet om operasjonen er ganske enkel, men svært nyttig og nødvendig for den moderne mannen.

 • på grunn av kontinuerlig sirkulasjon av luft i kjølerommet opprettholdes den samme temperatur;
 • i fryseren produktene avkjøles hurtig;
 • Kontinuerlig ventilasjon gjenoppretter raskt øke temperaturen etter at døren ble åpnet.
 • blokk "No frost" tar mye plass, så kapasiteten på kjøleskapet er redusert;
 • operert fan bruker mer elektrisitet;
 • mens viftestøyen genereres;
 • produkter raskt omstendelig, slik at de er sikker på å bli pakket;
 • kjøleskap med et slikt system er dyrere.

Vet Frost system på tidspunktet for hans utseende skapt en furor. Mangelen på is i fryse og fryse avdelinger lar deg glemme avriming. Bare det eneste problemet er de høye kostnadene. Noen merker velger å blåse opp prisen, vel vitende om hvor høy etterspørselen av forbrukerne. Så det er ikke nødvendig å avrime ikke alltid bli et godt valg.

Drypp system Avising av kjøleskapet

Drypp system, innebygd i kjøleskap, justeres uavhengig av den akkumulerte mengde is, og blir aktivert når dens innhold når maksimum. Prinsippet om operasjonen er ganske enkel. Bak kjøleskapet er montert en spesiell fordamper. Dens oppgave: regelmessig for å kjøle den bakre veggen, noe som gjør det kjøligere andre. Så det kaldeste stedet blir en felle for fuktighet. Det kondensat akkumuleres og blir til en liten iskrystaller. Når kjøleskap arbeidet stopper vil istapper smelter og blir til vann. Dråpene strømme inn i en liten åpning som ligger inne i kjøleskapet. Da avløpsslange flytende avløp inn i en spesiell tank (container), som ligger utenfor den bakre vegg av kjøleskapet. Ofte reservoaret umiddelbart over en kompressor, som akselererer fordampning av vann på grunn av sin varme og avkjøles selve kompressoren.

Pros slippe avriming kjøleskapet

 • letthet ved bruk og billig vedlikehold;
 • stille drift;
 • rimelig pris;
 • utmerket kvalitet.
 • vanligvis nødvendig uavhengig tint fryser;
 • er det viktig å følge avløpsslangen, som det blir tett over tid. Dette hindrer utstrømming av vann inn i tanken ved baksiden av apparatet. Vann samler seg inne. Dens mengde vil avhenge av-modus, er forskjellen i temperatur i kjøleskapet, og utenfor det, og kan føre ikke bare til fuktighet, men også til dannelsen av "dammer" og ødeleggelse.

Holodilnnika valg: single-kompressor eller bi-

Når du bestemmer hvilken kjøleskap er bedre: single-kompressor og to-kompressor, er det ikke nødvendig å bruke mye tid ved sammenligning. Kjøperen ser de gode tekniske egenskaper ved modellene, men den står overfor en høy pris. Correlate pris og kvalitet er vanskelig, om ikke forstår, hva er den største forskjellen. Installasjon av ytterligere kompressor øker frysehastighet, og også gjør det mulig å øke det totale volum av kjøle- og fryserom. Av denne grunn er det ikke alltid nødvendig tilstedeværelsen av familien. Oftest i hjemmet den takler godt med sin oppgave den tradisjonelle modellen. Den har tilstrekkelig ytelse for oppbevaring av mat.

Pros to-kompressor kjøleskap

 1. Mer frossen mat i kjøleskapet og fryseren, siden hver avdeling sin egen kompressor.
 2. Når det er nødvendig, kan det separat utkobling av frysing og kjølekammeret. Dette kan være nyttig ved tining eller hvis permisjon aktiveres kun en fryser.
 3. Mindre stress for hver kompressor når frosset.
 4. Hvis en svikter, den andre - arbeid.

Lows to-kompressor kjøleskap

 1. Høyere strømforbruk.
 2. Samtidig drift av to kompressorer støy er større (selvfølgelig, avhenger mye også på kompressorene selv).
 3. Pris. Sammenlign kjøleskap fra samme produsent: to kompressormodeller er dyrere enn single-kompressor.

Undersøkelser modeller to-kompressor kjøleskap

Nedenfor finner du anmeldelser av slike kjøleskap på vår hjemmeside (lenker åpnes i nytt vindu)

Tenk på hva merkevaren er bedre å velge et kjøleskap begynner kjøperen umiddelbart for å sammenligne ulike modeller. For enkelhets skyld kan du bruke vår liste over gode kjøleskap, bygget på tilbakemeldinger fra eiere. Siden valget har vi gjort i år, vil vi anta at det er vurdert kjøleskap 2016. Selv om det er ikke helt riktig, fordi kjøleskap produsert i forskjellige år, og produsenter er ikke så ofte endre sin modellprogram, som i de andre hvitevarer. Vi håper at du har valgt kjøleskapet er den beste og vil tjene trofast i mange år.

God billig kjøleskap (fra 10 000 til 25 000 rubler)

I teksten vil vi gi linker til anmeldelser av kjøleskap som er på våre nettsider. Også skrive ned prisene på kjøleskap uten frost, to-kompressor kjøleskap og andre modeller.

Kjøleskap Shivaki SHRF-90DP billig og liten

Shivaki SHRF-90DP - er liten (47,5 / 49,5 / 85,2) og rimelig alternativ for en leid leilighet (Den gjennomsnittlige prisen for Yandex Marketa fra 12 190 rubler.). Enheten veier bare 26 kg. Eller for de som har hodesettet på kjøkkenet offsuit: det inkluderer husholdningsapparater, arvet fra slektninger eller som en gave i anledning. Interessant design gjør at du kan kombinere Brødbake kjøleskap, oppvaskmaskin, etc., og i enkelte kretser - .. Lav høyde SHRF-90DP tillater. Selv døren, 2 stk, åpner seg, noe som er veldig praktisk. Romslig kammer (2 stk.), Som beløper seg til 88 liter - dette er noe for en familie på 3-4 personer. Inkludert er fine tilbehør for transformasjon av "stuffing": glasshyller, spatel, egg kopper, former for is skuff for grønnsaker, hylle-gitter 3 stk. Viktige funksjoner:

 • økonomisk forbruk av elektrisitet (A);
 • noiseless (40 dB);
 • drypp system Tining bare i hovedkammeret, vil fryseren må avrimes manuelt. Dette forklarer den lave prisen på enheten;
 • Shivaki SHRF-90DP tjent blant brukere 22 positive vurderinger av 28 og den endelige evalueringen på 4,0 poeng av 5.
kjøpers kommentar om Shivaki SHRF-90DP

Jeg anbefaler Shivaki SHRF-90DP som et kraftig og romslig enhet til å fryse noe. Først veldig overrasket over at den innenlandske produsenten og uvanlig design: du kunne ikke fortelle at kjøleskapet, som er stilisert til nattbordet ... Vi setter det i stua, og den lille størrelsen er et stort pluss her: i hjørnet. Hvis utvendig var klassisk, at det så ut som en fremmed kropp, samt - en mini-bar. Ikke uten feil, selvfølgelig: på bakveggen i kjølerommet blir først dannet is "pels", men etter en tid smeltet bort, kan ses gikk tilbake til det normale. Og det er ingen flere klager. For prisen og kvaliteten på arbeidet mer enn tilfredsstillende.

Kjøleskap Indesit SB 185 - trygg middels

Indesit SB 185 - en kraftig kjøleskap med en garanti på 3 år fra produsenten (hvis ingenting har endret seg, sjekk med selger). Enheten ble store og romslig 185 cm i høyde og 339 L - det totale volum av de to kamre. Kvalitet i fryse: minimum temperaturen i fryse konstant ved - 24 ° C, og den frysekapasiteten til 6 kg pr dag. SB 185 krever ikke hyppig avriming, fordi etter et strømbrudd eller andre overskytende kalde kammere opprettholdes inntil 15 timer. Optimal for frysing - det 4 av 6. Det er også en funksjon av den superfrosset. Kjøleskap praktisk talt lydløs - 40 dB, men kompressoren releet og kjølemiddel ikke kan avgi lyd. En liten ulempe - den strømforbruk klasse B. Generelt den gjennomsnittlige prisen på 18,953 rubler. på Yandex Market, Indesit fått mye positiv tilbakemelding - 42 fra 62, og sluttresultatet av 4.0 5. Alle krav hovedsakelig sprø og mykt plastmateriale i kroppen og skuffer.

kjøpers kommentar om Indesit SB 185

Gode ​​mid-priset kjøleskap (fra 20 000 til 50 000 rubler)

Kjøleskap LG GA-B409 SVQA - bra med No Frost

LG GA-B409 SVQA - dette kjøleskapet fra en anerkjent produsent for en stor familie. Proof - dimensjoner enhet: -190,7 cm høyde, volum av de to kamre - 312 l. Funksjoner som låser elektronisk visning av barn og "ferie" støtter ideen uttrykt ovenfor. Til tross for den "vekst", et kjøleskap stabil, dvs. K. vekt på 75 kg. Feature - Fuktig Balance skarpere - spesielle temperaturforhold for oppbevaring av grønnsaker og frukt. Komfortabel design for barn og voksne: Bottom Fryser, kan to dører fra forskjellige kameraer oppveier. For glemsom og eldre temperaturdisplay og hørbar alarm. For eksempel, en påminnelse på displayet, hvilken temperatur er innstilt, og hvis ikke lukke døren for en lang tid - topp. Ingen Frost teknologi sparer tid og nerver under avriming prosedyre, eller snarere dens sted. Strømforbruk - Klasse A. Feature - Super frysing. Mange kjøpere på Yandex Market Merk Design - en allsidig og moderne, tilstrekkelig og verdi for pengene. Den gjennomsnittlige kostnaden av GA-B409 SVQA -. 35 273 rubler, vurderinger på den samme kilde 56, hvorav 44 var positive, og den endelige vurdering 4.0 av 5.

kundevurderinger på LG GA-B409 SVQA

Kjøleskap Bosch KGS39XW20 - super modell til en god pris

Mesteparten av kjøleskapet Bosch KGS39XW20 egnet super prefiks:

 • kjøling;
 • superzamorozka;
 • en sterk (9 kg / dag.);
 • kald bevaring til 22 timer.;
 • det totale volum av de to kamre, vil kjøle- og fryse - 352 l.

Hvis vi legger til denne kostnadseffektive strømforbruk (klasse A +), 2 kompressorer og elektronisk kontroll, truende fristende bilde av den ideelle enhet av Tyskland underkant av 2 m høy. Fasiliteter i modellen tar også hensyn til:

 • lyd og temperaturdisplay;
 • Reposisjonere døren;
 • fryser lokalisert nedenfor;
 • et godt sett med tilbehør: skuffer, smører en hylle for flasker, skuffer for egg, former for is.

Den eneste manuelle avrime fryseren og kjøling - "gråter systemet" Bosch KGS39XW20 - er ledende i sin priskategori med antall anmeldelser på Yandex.market: 73, hvorav 51 er positive, og den endelige vurdering 4.0 av 5. Den gjennomsnittlige verdien av modellen 43 100 rubler.

kjøpers kommentar om Bosch KGS39XW20

Det dyreste kjøleskap (fra 60 000 til 120 000 rubler)

Kjøleskap BEKO DNE 54530 - glamorøse gigant

BEKO DNE 54530 GB - kjøleskap, tjente vurdering av 5 på Yandex Market og 13 positive anmeldelser av 14. Den gjennomsnittlige prisen på varer 78,680 rubler. For de pengene kjøperen får en treenighet: makt, økonomi og avansert design. Volumet av kjøle- og frysekamrene - 540 liter, med en høyde på 191 cm og enhetsvekt på -. 90 kg, 70 til 76 cm pr døgn, kan fryses opptil 8 kg produkt. Når en uventet strømbrudd uavhengig kald bevaring til 16 timer. Det sone friskhet og Ingen Frost for begge kameraene. Fryseren er på toppen; To separate dører. Funksjon - antibakterielt belegg og ionisatoren mot lukt. Passende berøring kontroll med temperaturen og lyd, LED lys. Super energisparing - Klasse A ++. Som nevnt ovenfor, utseendet av en elite:

 • glass, sort dør;
 • solide hyller også laget av glass,
 • praktisk å flytte den voluminøse BEKO ved hjelp av hjul;
 • Maskin for is og diverse skuffer og hyller.

Big bonus: online kjøperen mottar maker garanti i to perioder lengre enn opprinnelig (igjen, utochnyayte- alt forandrer seg).

kunder på BEKO DNE 54530

Best premium kjøleskap Liebherr SBS 7212 - Side by Side

Kjøleskap Liebherr SBS 7212 verdt 113,690 rubler., Og for det samme beløpet alle forventningene fra denne modellen enn kompensert. Mangler i SBS 7212 ikke. Han er en A student, i den oppfatning av kunder på Yandex Market, og 17 positive anmeldelser av 18. Totalt (120 til å 63 til 185,2 cm), men kjøle fryse kammer lag fra forskjellige enheter, så ta og installere modellen kan være, og den smale trapper, heiser, midtganger.

 1. Fryser plassert på siden - det er kalt Side ved side.
 2. To kald akkumulator og kompressoren.
 3. Volumkammere - 651 liter.
 4. Makt til å fryse 20 kg per dag.
 5. Stående kaldt bevaring - 43 timer.
 6. Avrime fryseren er ikke nødvendig, som i kjøleskap - drypp system.
 7. Lyd og lys indikasjon + elektronisk kontroll.
 8. Høyden på håndtakene er regulert, og de pusher.

Rangert fem. Feil: dreven tetthet. Ifølge vurderinger: det er nødvendig å vente på sekunder og brøkdeler av sekunder for å åpne fryseren. Hos barn, betyr det ikke har styrke.

anmeldelser fra kunder av Liebherr SBS 7212

Video - Nyttige beste kjøleskap

Når du kjøper et kjøleskap nesten alle forbrukere først og fremst ta hensyn til hans utseende, størrelse, kapasitet ...

Vi har analysert, sammenlignet og vurderinger har gjort et utvalg av de viktigste fordelene og ulempene med et lite kjøleskap ...

Den optimale temperaturen i kjøleforutsetter at det optimale forholdet mellom varigheten av lagrings ...

Kjøleskap ATLANT XM 6021-031 ble kjøpt av familien min i løpet av høsten 2011, etter sammenbruddet av den gamle. Ved valg av tilnærming ...

kjøleskap kjøleskap for de beste vurderingene verdighet kjøpere og ulemper

Faktisk - Bosch, algy, Samsung, Hans. Noen ganger atlas. Alt annet lotteri

Rating de mest stillegående kjølere på kundevurderinger

Forbrukerelektronikk er utviklet for å hjelpe oss og gjøre livet enklere. Gjør noen husarbeid mindre komplisert og arbeidskrevende. Det moderne mennesket er vanskelig å forestille seg livet uten en vaskemaskin eller støvsuger, men uten et kjøleskap - umulig! Oppbevaring av mat og tilberedte retter - som er den viktigste oppgaven for denne enheten, men ofte vi venter på ham, og en ting til - en stabil og stillegående drift. Det er omtrent lyder som oppstår i prosessen med avkjøling og frysing av mat i kjøleskapet og vil bli omtalt i denne artikkelen. Så, hvis du er forvirret av spørsmålet om hvordan du velger en stille kjøleskap, har du kommet til adressen. vi har gjort rangering av de mest fredelige modeller av kjøleskap 2017 kundenes anmeldelser!

Hvordan kjøleskapet og at det gjør en støy?

 1. Som kjent i kjøleskap main "ansatt" er en kjøle - Freon. For det første går den inn i en fordamper i en gassformig tilstand, og absorberer varme, og deretter, under høyt trykk, blir pumpet av kompressoren til kondensatoren og avgir varme, kjøles ned og bli en væske. Kompressor for kjøle - den viktigste kilden til støy, er det et par pumper kjølemiddel fra fordamperen til kondensatoren. Derfor er det verdt mer for oss å avklare hvor mye støy vil være det ene eller det andre du likte modell av kjøleskapet.
 2. Videre er selve kompressoren freon som strømmer fra den gassformige til væskeform, og vice versa, og avgir lite støy. Erfarne konsulenter anbefaler teknologien butikker etter å kjøpe og installere et kjøleskap for å gi ham en stand - til luftbobler, som er dannet ved risting, kunne stå og brast. Ellers til risikoen høre hele symfonien boblende, gurgling, og andre lyder.
 3. Dessuten er absolutt alle kjøleskap utstyrt med et relé som styrer driften av kompressoren. Noen ganger vil du høre lavmælt klikk - når releet er slått og starter eller stopper kompressoren.
 4. Hvis kjøleskapet er utstyrt med en No Frost-systemet, og det har en effekt på vond lukt fra kameraet - så instrumentet har en vifte. Og så han, for mye støy under drift. Hvis du har en studioleilighet eller et kjøleskap står nær soverommet - tenk på hva du viktigst - rolig søvn eller mangel på behov og til å tine sine "kald" assistent? Of course, i vår topp liste er det den roligste kjøleskap "frostfritt" system, men du må forstå at de fortsatt avgir mer støy under drift.

Dersom støynivået å ha en av de definerende kriterier - se etter en modell med to kompressorer. På grunn av det faktum at de må jobbe for et mindre beløp - de er bråkete også mindre, selv om det ofte er inkludert.

Hvordan sjekke nivået av støy i kjøleskapet?

Selv i butikken, på scenen for å velge den optimale modellen av kjøleskapet, ikke nøl med å se inn i manualen. Se for energietiketten - det er på bunnen vil indikere den ønskede støytallet for drift av enheten. Det måles i desibel. I henhold til de regler og statlige standarder, kan kompresjons kjøleskap ikke foreta en støy som er større enn 53 dB. I gjennomsnitt, god og pålitelig tilslag fra en anerkjent produsent støyende innenfor 35 til 44 dB. Denne støyen kan sammenlignes i en lav undertone samtale eller tikkende klokker. (. Se også: Hva er innebygd kjøleskap er bedre - fra 2017)

Men du må forstå at de erklærte parametere er definert i referansemodell i de spesielle vilkår. Enheten kan gjøre en støy noe sterkere eller rett og slett å publisere andre lyder, sammenlignet med tilsvarende modeller. Den byggekvalitet og installasjon av hver av kjøleskapet en betydelig effekt på ytelsen.

Likevel, vi hadde et lite forskning og samlet en liste over de mest høy kvalitet kjøleskap, som skiller seg lavt støynivå og optimal kombinasjon av ytelse og funksjoner. En avgjørende rolle ble spilt av kunder som allerede har testet disse modellene i hjemmet. Hvis du ønsker å vite hvilke kjøleskap ikke vil forstyrre ro og vil ikke irritere uforståelige lyder - presentere deg topp 10 av de roligste kjølere vurdert 2017.

Vurdering av de mest rolige og høy kvalitet kjøleskap 2017

Vurdere de mest tause kjøleskap i flere kategorier - en- og to-kompressor, samt modeller med No Frost-systemet. Også gi en liste over kjøleskap i stigende rekkefølge av gjennomsnittlig prislapp. (Se også:. Rating best av kjøleskap for kunder anmeldelser)

Stille single-kompressor kjøleskap

 • Indesit BIA 18: Enebolig kjøleskap med en demokratisk prislapp og en hyggelig utseende. Støy - 39 dB. Av de fordeler - enkel glasshyller, som er lette å rengjøre, lyd organisasjon indre rommet (sone friskhet, hylle på døren, etc.), langvarig konservering av lave temperaturer under et strømbrudd. Den totale mengde av kjølerommet - 318 l Kontroll - elektromekaniske, A-klasse energi. Alt i alt - en enkel og praktisk enhet for lite krevende forbrukere.
 • Liebherr CT 3306: Høy kvalitet, omhyggelig samlet og rolig kjører kjøleskap. Støynivå - 40 dB, eierne sier, drift støy kan høres bare når du legger øret til veggen av enheten. Denne modellen er i stand til å holde lav temperatur med strømmen av ca. 24 timer. Gunstig høy frysekapasitet - opp til 6 kg pr dag, pålitelig elektronisk kontroll, er tilstedeværelsen av den indre skjermen og angivelse av temperatur, og også muligheten til å oppveie døren. Volumet av interne plass 312 liter glassplatene, er plasseringen av fryserommet ovenfra, A + energieffektivitet klasse. Med sin pris - pålitelig, holdbar og brukervennlig enhet.
 • siemens KG36VXL20 - Denne modellen er karakterisert ved fravær av alvorlige mangler og klager fra brukerne. Men alle eierne av denne modellen si en passende innvendig utforming av hyller og skuffer, praktisk modi superzamorozki og underkjøling, som gjør det mulig å sette inn en kjøler, og med varme retter, tilstedeværelse av temperaturdisplay, en høy nok fryse kapasitet (ca. 4,5 kg / dag), økonomisk forbruk elektrisitet. Støy på - 40 dB. Brand Siemens, som alltid, fornøyd med den høye byggekvalitet og finish av enheten, bred funksjonalitet og en lang stabil levetid på kjøleskapet.
 • ZanussiZBB 928441 S - Solid, pålitelig og praktisk kjøleskap kategori av innebygde hvitevarer. Støynivå 36 dB. Totalt volum 277 l, elektromekanisk styre, A + energiklassen. Produsenten har utstyrt modell med flyttbare glasshyller med sikker margin, to gjennomsiktige esker med halv størrelse for frisk frukt og grønnsaker, LED-bakbelyst innedel plass. De med et kjøleskap pryder kjøkkenet i en stemme si at enheten er i stand til å operere i mange år uten avbrudd, og ikke ta med noe varmt vær eller under strømbrudd.

Stille to-kompressor kjøleskap

 • ATLANT XM 6024-031 - stille, holdbar, funksjonell og samtidig - et billig kjøleskap med fryser Hviterussland. Støy ved kompressor - 38 - 40 dB. Denne modellen er karakterisert ved en stor kapasitet (kammere 367 L), høy frysekapasitet (opp til 15 kg / s), langvarig konservering av kulde i kammeret (17 timer). Det superzamorozki funksjon og evnen til å overstyre døren, samt hørbar indikasjon aktiveres når dørene er åpne for en lang tid. Totalt sett er dette en enkel, romslig og høy kvalitet kjøleskap for hjemmebruk.
 • IndesitBIHA 20: Litt mer støyende anordning ifølge sraneniyu med den andre, men hvor den høye styrke og holdbarhet av drift. Støy - opp til 42 dB. 331l kammere, en dag opp til 15 kg fryser produkter, omtrent 12 timer er i stand til å opprettholde lave temperaturer når elektrisk strøm slås av. superzamorozki funksjon, elektromekanisk styre, og evnen til å gjøre bruk av den Flytting av døren til kjøle mer praktisk. For enheten lett å ta vare på, vil det vare lenge og uten å lykkes.
 • bosch KGS39XW20: God, fin og pålitelig modell med høy kapasitet. Kapasitet - 350 l, støy - 40 dB, frysing kapasitet - opp til 9 kg, 22 timers kald bevaring i frittstående modus. Elektronisk styring tillate eieren å nøyaktig innstille ønsket temperatur har funksjoner superzamorozki og hurtig avkjøling, samt hørbar indikasjon døren på gløtt. Det er også et stort rom for frukt og grønnsaker, en liten boks med beskyttelse mot ekstreme temperaturer og krom suspensjon for lagring av flasker.

Stille kjøleskap med No Frost-systemet

 • BEKOCN 327 120: Stille, praktisk og ganske kompakt kjøler for behovene til en liten familie på 3-4 personer. Støy fra en kompressor - 40 dB. Det friskhet sone rask frysing funksjon og med antimikrobielle belegg kamre inne i kjøleskapet for å unngå avl av skadelige bakterier. Du kan oppveie døren om nødvendig, fryse ca 5 kg mat per dag og holde maskinen frakoblet i opptil 18 timer uten å skade produktet inne.
 • Samsung RL-59 GYBMG - en populær modell i kjøleskapet fra en anerkjent produsent. Støy - 38,5 dB. Viktige egenskaper - A + energi fra, 374 l - volumkammere friskhet sonefunksjoner superzamorozki og underkjøling, indikatorer åpen dør og temperaturstigning. Kompetent organisasjon med hyller og skuffer inne i kjøleskapet, flott design, slitesterke materialer - alt dette kan ikke unnlate å ta eieren av en slik enhet.
 • SharpSJ-XE55PMBE: Virkelig stille kjøleskap japansk kvalitet og utformet med den mest moderne teknologi. Støynivået reduseres i ekstrem grad - bare 23 dB. En kompresjonsenheten er en registrering figur. Også tilgjengelig - ismaskin, i stor nulevka kamera, lyd indikatorer, funksjoner superzamorozki og hurtig avkjøling, lett og nøyaktig elektronisk styring. Nå vet du nøyaktig hva som er den roligste kjøleskapet, og mer - en praktisk og produktiv. Denne modellen vil gi deg en feilfri arbeid, men i stillhet, pålitelighet og funksjonalitet må betale ekstra beløpet er ganske konkrete.

Vår gjennomgang av "hvordan å velge en stille kjøleskap: Plassering de roligste modeller i 2017" kom til en slutt. Vi har forsøkt å dele med dere alle som kjente seg selv. Vi er glad for å være nyttig for leserne, og hjelpe dem med valget av hvitevarer for en komfortabel og velutstyrt husholdning. God og nyttig for deg, og for å kjøpe ny diskusjon!

En tanke på "Rating de mest stillegående kjølere på kundevurderinger"

I prinsippet indezita lavmælt kjøleskap og disse to modellene i artikkelen, og andre. Odnushke bor i et lite barn, og det er et stort pluss, praktisk

Rating kjøleskap når det gjelder pålitelighet og kvalitet

Full sunn mat inntar en viktig plass i livet til hver person: det kan forlenge ungdommelighet og bedre helse, og for å gi lang levetid. Pant i god ernæring - det er bra, fersk mat. På dette punktet i kampen for helse kommer inn i kjøleskapet. Det er det viktigste verktøyet for å hjelpe til å organisere ernæring hele familien. Hvordan ikke å gjøre feil valg og kjøpe en virkelig godt produkt, og ikke bruke penger for ingenting, skal vi forstå i denne artikkelen.

Hvordan velge for huset: ekspertråd

Før du kjøper en så stor og dyre varer må bestemme på de grunnleggende kvaliteter som bør ha et kjøleskap. Her er noen tips for å hjelpe deg å velge det beste alternativet:

Det største volumer i kjøleskap, jo høyere oppløsning. Eksperter anslår at gjennomsnittlig familie på fire perfekt kjøleskap volum på rundt 300 liter. Et slikt produkt ikke tar opp for mye plass på kjøkkenet, men ganske romslig.

Virkelig god kjøleskapet bør ikke bruker mye energi. De fleste produsenter foretrekker en ny inverter kompressor, som er preget av høy effektivitet, men produktene fra denne type kompressor dyrere enn andre.

Nå markedet av kjøleskap kan finne produkter som ett kamera, eller flere. Enkel Dør kjøleskap har flere betydelige ulemper: størrelsen på fryseren er ganske liten på grunn av design funksjoner, for å fjerne produktet fra fryseren trenger bare å åpne døren til kjøleskapet og la den varme luften.

I stor etterspørsel blant forbrukerne nyte kjøleskap med to kompressorer. Deres virkningsmekanisme er anordnet på en slik måte at hver enkelt sone kjøler kompressoren. Denne enheten er perfekt for hagen, fordi den kan bli stående på bare én kompressor og en kjølesone, og dermed redusere strømutgifter.

Moderne apparater bør være resistente mot mange ytre faktorer. En av dem - det er klimatiske forhold. I de fleste tilfeller er kjøleskap plassert i et rom som garanterer den relative stabilitet overfor temperaturendringer, men av og til dette problemet kan være viktig. I verdensmarkedet følgende klassifisering Spredning: N - fra + 16 ° til + 32 ° C, SN - + 10 ° C til 32 ° C, ST - fra 18 ° C til + 38 ° C, T - mellom + 18 ° C til 43 ° C.

Moderne kjøleskap med to eller flere kameraer, avhengig av plasseringen av fryseren, er delt inn i flere typer: med fryser på topp, bunn og side. Kjøl-frys skap med siden er veldig praktisk, men er ikke egnet for de fleste av russisk mat på grunn av sin store størrelse.

Ifølge eksperter, vil det være mest praktisk produktet til fryse bunn, fordi det er brukt mye mindre hyppig enn i kjølerommet, slik at behovet for å krype sammen bak produktene vil forekomme mindre ofte.

De fleste produsenter ved fremstilling av fylling kjøleskapet (hyller, skuffer) foretrekker plast. For dette formålet, en spesiell varmebestandig materiale, men ikke alltid sier det om sin kvalitet. Det er svært viktig å ta hensyn til tykkelsen, fordi boksene ikke vil være tom.

Til drift av plast ikke er sprukket under vekten av produktene, er det nødvendig å velge et kjøleskap med en solid tykk plast.

Det er verdt å betale oppmerksomhet til organisering av plass i kjøleskapet. Noen produsenter betaler for mye oppmerksomhet og fylt med masse ekstra kjøleskap detaljer, glemmer å forlate nok plass til oppbevaring av mat. I god maskin bør ikke være mindre enn tre enkle hyller, 1-2 skuff for oppbevaring av grønnsaker, hyller på døren. Noen produsenter supplere sokkel produkter for horisontal lagring av vin, men du må være forsiktig, fordi noen ganger dette tar plassen til den vanlige hylle til hylle produkter.

I denne sonen skapes ikke bare en behagelig temperatur, men også en høy grad av fuktighet. Dette kameraet er nødvendig for å forlenge fredningstiden noen svært delikate produkter som urter eller salat.

De fleste produsenter utfylle frysere kamera raskt frosne produkter. Dette er en veldig praktisk rom for vifter for å holde sommer frukt og bær. I dette området, når temperaturen -25 grader, noe som gjør at du raskt og enkelt fryse et produkt uten å miste sine gode egenskaper.

Tine kjøleskap Epoch ting fra fortiden, fordi flertallet av moderne kjøleskap er utstyrt med teknologi "no frost". Takket være denne nyskapning i kjøleskapet ikke danner avsetninger av is og frost.

Den mest underholdende poenget med hele listen over anbefalinger - en Valget av farge produkter. Nå kan du velge absolutt alle nyanser av kjøleskapet og selv bestille den malt og innlagt med edelstener - det hele avhenger av fantasi og budsjett.

Absolutt allsidige kan betraktes hvit eller sølv kjøleskap, men med en svart problemer kan oppstå: på den mørke blanke flate er svært mye sett de minste vanndråper eller støv.

Rangering av de 10 beste kjøleskap for kvalitet og pålitelighet

Siste plass i toppen av kjøleskapet tar Nord DRF ISP 110. I lang tid ukrainske frysere i etterspørsel og tillit hos flertallet av forbrukerne i det tidligere Sovjetunionen. Og frem til nå, er det en oppfatning at produkter av dette merket påliteligheten av mange andre produsenter. På grunn av dette, og også svært rimelige priser, mange modeller er fortsatt etterspurt av forbrukerne.

Modell DRF ISP 110 - Dette er den billigste kjøleskap, presentert i vår rangering. Dette er et flott alternativ for upretensiøs folk som ikke har umiddelbart behov for å lagre store bestander av mat. Det totale volum av denne enhet er 350 liter og er utstyrt med friskhet og hylle område for lagring av vin. Overflatekvaliteten av dører er dekket med et rustfritt metall stål. Kostnaden for denne modellen er mindre enn 20 tusen rubler, så det er svært godt egnet for folk med gjennomsnittlig inntekt. Før du tar kjøleskapet Nord selskapet skal sørge for at det virkelig er montert i Ukraina, fordi ofte er det lav kvalitet kinesiske kopier.

Flere og flere mennesker foretrekker hvitevarer laget i Kina. Dette skyldes det faktum at moderne kinesiske hvitevarer er kjent for ganske høy kvalitet til lav pris. Molodoy merkevare Leran er et stort utvalg av moderne og pålitelige kjøleskap. Utvalget av produkter kan møte produktet økonomi klasse og premium produkter, men vi er interessert i et kjøleskap, som er den mest populære blant våre landsmenn: modell Leran CBF 210 IX.

Denne kjøleren er i midten prisklasse, det koster ca 30 tusen rubler. Den har en veldig moderne, attraktiv design: kroppen er laget av fint rustfritt stål, sølv. Volumet av dette produktet er mer enn 300 liter, den har en funksjon "Total No Frost"Og berøringspanelet, den har en relativt liten størrelse og lav vekt.

Kjøleskapet inntar den niende plass i vår vurdering av følgende grunner: på tross av muligheten til å regulere temperaturen i kjøleskap og frysere, den har bare en kompressor. I tillegg Leran merket dukket opp på det russiske markedet nylig, så ikke har tillit til forbrukerne.

Åttende plass rangering innenriks varemerke POZIS, som produserer høykvalitets kjøleutstyr for massemarkedet, samt spesialutstyr for restauranter og apotek. Den mest populære blant forbrukerne nyter modell RK FNF-172 w "No Frost". Den skiller konsis design og oppmerksomhet på detaljer. Dermed produsenten tilbyr å velge retning av å åpne kjøleskapsdøren. I tillegg tilbyr dette merket muligheten for å dekorere produkter malt og krystaller. Et karakteristisk trekk ved denne merkevaren kan kalles kvaliteten på sele utstyr: den mest pålitelige og mest holdbare plast som brukes i produksjon av hyller og skuffer bare på varer fra Pozis.

Dette kjøleskapet slått ned på rankingen på grunn av lav energiklasse - A, men sin pålitelighet er sikret ham en plass i topp 10.

Merke fra Danmark VESTFROST dukket opp på det russiske markedet av husholdningsapparater er relativt fersk, men klarte å vinne hjertene til mange forbrukere med sin ukonvensjonelle tilnærming til organisering av plass i sine kjøleskap. For eksempel, en ganske høy etterspørsel multifunksjonelle modell VF 911 X. Denne eliteklassen av enheten er egnet for personer med en stor familie, i et hus med et stort kjøkken. Den har et stort antall og utvalg av hyller og skuffer, som en funksjonell komponent av dette produktet har nesten ingen grenser. Den totale lagringskapasiteten er over 600 liter, mens energiforbruket er ganske lav. portflate laget av rustfritt stål og den tynneste behandlet på en slik måte som hindrer forurensning og utseende av fingeravtrykk. Hans syvende plass i rangeringen vår har tatt kjøleskapet til høyre, men ikke glem den relativt høye prisen, som beløper seg til mer enn 100 tusen rubler.

Det svenske selskapet Electrolux produserer sine kjøleskap på to anlegg i Ungarn og Sverige. Femteplass i vår rating-modellen tar EN3486MOX, som er produsert ved den ungarske anlegget. Dette er representativt for eliteklassen av husholdningsapparater, så kostnadene er ganske høy (ca 80 000). I tillegg til standard sett, to kameraer Injection kompressor preg drift og attraktiv utforming, har denne modellen flere svært sjeldne kvaliteter. For eksempel, EN3486MOX riktig for alle klima klasser. Nivået av energisparing A ++, har opplyst fryseren. Men alt dette blekner ved siden av virkelig høy kvalitet elektronikk, som er utstyrt med kjøleskap. Han vil rapportere alle brudd og svikt i sin egen herre, om døren ikke er helt lukket, spenningsfallet i nettverket eller endringer i temperaturregime.

Dette potensielt farlig situasjon pipelyder, og informasjonen om svikt i systemet vises.

Eventuelle fra kvalitets kjøleskap vil ikke være komplett uten den italienske merkevare Indesit. Utviklere og designere av hvitevarer av merket ikke bare gå med tiden - de liker å være proaktiv, så det er veldig ofte skaperne av den nye, unike teknologi. Modell DF 5201 X RM overraskelser med sin lave vekt med imponerende dimensjoner. Indesit designere brukt mote trend av året, og dekket kjøleskap kvalitet rustfritt stål med behandling av forurensning og utseendet på utskrifter. I tillegg Tendens kjøleskap med myke, avrundede hjørner og svarte linjer i innredningen innsats. Det totale volumet av denne modellen er rundt 500 liter, så det er perfekt for en stor familie.

Høye energibesparelser og teknologi "Total No Frost" vil gi brukervennlighet og komfort når du bruker dette apparatet.

Sør-koreanske selskapet Samsung hjem apparatet produserer et bredt spekter av kjøleskap. Rekke modeller, høy kvalitet på produktet og ikke det verste design gjør produktene i dette selskapet er allment populær blant russerne.

RB29FEJNDSA modell - en av de mest stillegående, takket være moderne inverter kompressor. Fryseren er utstyrt med en fryser området og teknologi "no frost. "Denne modellen vil være uunnværlig i spørsmålet om familiens budsjett, fordi strømforbruket er kun 272 kWh / år - dette tallet er inkludert i omfanget av klasse A +. Den overflate av døren er malt i en lys sølvfarge, som er helt usynlig lys forurensning og støv. Innredning håndtak og skjerm temperaturindikator laget av samme sort plast, hvis nærvær gir dette kjøleskap raffinement og raffinement. For alle disse viktig fordel med modellen RB29FEJNDSA rangert som nummer fire i rangeringen.

Den eneste kjøleskap produsert i teknologi "Side av Side "som var i vår topp 10 - .. det Beko GN 163120W Han fortjente tredje plass takket være sin popularitet blant russiske forbrukere Kjøleskap" Side by Side", som regel, ikke i stor etterspørsel på grunn av sin store størrelse og høy pris. imidlertid har en velkjent tyrkisk selskap Beko lansert en svært pålitelig og praktiske modeller - GN 163120W med en ganske liten mengde. Denne modellen har en veldig praktisk organisering av plass, tilstedeværelsen av en komfortabel kontroll system, høy effektivitet og teknologi "no frost. "Blant annet det Den er utstyrt med en funksjon av luft ionisering, antibakteriell belegningkammeret og friskhet.

Tredje plass i rangeringen tok kjøleskapet fordi etterspørselen etter modellen "Side by Side" er fortsatt begrenset på grunn av sin store størrelse.

Litt bak lederen kjøleskapet Atlant XM 4524-080 ND. Allment populær i det tidligere Sovjetunionen, Hviterussland produsent av kjøleutstyr produserer høykvalitets husholdnings frysere i flere tiår. Produkter av dette merket nyter ganske zastuzhennym tillit av kjøpere. Designere og ingeniører Atlant marsjerte i takt med tiden, slik at kvaliteten på produktet, dets relevans for moderne krav til forbrukerne er på høyeste nivå. Kjøpe modell XM 4524-080 ND, får du pålitelig, lavt støynivå, høy kvalitet og holdbar maskin til en svært hyggelig pris.

produsent - leder av den nasjonale rankingen, har det høyeste nivået av salg av kjøleskap i Russland - en merkevare med et verdensomspennende rykte LG. Hvitevarer av denne merkevaren er den mest pålitelige og holdbare. Produsenten klart innser, til en svekkelse gruppen omfatter hver av sine produkter, og gjør alt for å levetid oversittet angitt som standarder for gruppen.

Leder i vår ranking har blitt en av de mest populære modellene fra LG - er GA-B489ZVSP. Dette kjøleskapet er ideelt for noen gjennomsnittlig leiligheter takket være sine beskjedne dimensjoner. En av de største av dens fordeler - et lavt strømforbruk. Denne modellen har en veldig fin design, og er innredet med de fineste monogram. Et stort antall skuffer og hyller skal forvandle prosessen med lagring av mat i kunst, og tilgjengeligheten av fersk soner bidra til å holde alle næringsstoffene i ferske matvarer.

Dette komfort og pålitelighet arbeider for å øke prisen, men vil disse kostnadene bli møtt med 100%.

Kjøleskap i lang tid har blitt en integrert del av alle hjem. I dag har vi ikke engang tenke på hvor mye de lette våre liv og våre liv. Vi håper at vår rangering vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget og gjøre livet mer behagelig.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 4 =