Ramme med hendene ut av papir

Gjør det selv med dine egne hender, håndverk, hjemmelaget, gaver, dekorasjoner

Hva sier du om en slik idé, slå noen tråder og noen.

Uvanlig podborochka bilder med uvanlige smørbrød for barn.

Per i dag, spesielt populær blant unge mennesker.

Veldig enkel og lett å gjøre hjemme batteri.

I de senere årene, er det stadig økende popularitet quilling.

Mange som jobber eller hjemme akkumuleres unødvendig stabelen.

Stemningen i huset er varm og koselig, hvis du prøver å dekorere interiøret med sine egne hender. Nakne vegger ser for kjedelig, så du bør vise fantasi og dekorere sine opprinnelige egenskaper. Alternativt kan du lage tredimensjonale bilder av papir. Og i disse rammene kan du sette inn noe: familiebilder, en latterlig figur pjokk eller en enkel, men stilig applikasjon.

- tykt ark av papir, kartong eller tapet i form av et kvadrat hvis side - 30 cm

- bokskatter (saker kniv for tykt papir)

- fast overflate for å kutte papir

La oss starte med det faktum at med en syl vi gjør ryddig punkteringer på hver side av plassen. Pierce slik at det oppnås for 4 strimler fra hvert sidestørrelse - 1,5 cm.

Deretter, fra hvert hjørne av kuttet ut små firkanter, som vist i figuren.

Legg merke til følgende bilder: av dristige linjer kutte deler langs de stiplede - bend.

Slike handlinger utføres bare med de to sidene motsatt av hverandre. De to andre sidene igjen uten endringer.

De stiplede linjene bøyer skisse kant

Resultatet er en pen ramme. Vi lager egne håndlaget håndverk etter eget skjønn.

I figurene under kan du se en av følgende registrering av volumetriske rammer.

På veggen er et mesterverk ser lys ut. Mest sannsynlig vil dine gjester ønsker å vite hvor du kjøpte en slik fin ramme. Og du bare smiler som svar.

Ramme for fotopapir.

Fotoramme laget med sine egne hender fra papir, Det vil være en flott gave til noen mann. Du kan, selvfølgelig, for å finne årsaken og kjøpe det i butikken, men jeg tror det vil være galt. Det er mye bedre å lage en ramme seg selv, vil det være en eksklusiv, aldri vil finne lignende umulig.

For eksempel, for et bilde av deg gikk med hele familien i en kampanje, kan du lage en ramme av grener av trær. Denne enkle og opprinnelige:Barnet kan gjøre en slik skjønnhet, maleri maling og lim snøflak: Hvis du har vært på sjøen, du har fortsatt fantastiske minner fra det, er det mulig å utstede en papp stå skjell og steiner som er funnet på land: Making kaffebønner, kanel og Dittany - vil legge krydder til snapshot din: Bilde av barnet vil se flott ut i en munter design, bygget opp av sine egne leker. Disse kan være pins, knapper, brosjer, krone, medaljonger, edelstener, leker fra kinderegg. blomster, laget av frø, ser flott ut: Caps på eikenøtter kan utstedes et bilde tatt i høst i parken: Blomster laget av papir er nødvendig for å fremheve din skjønnhet og individualitet: La oss prøve å lage en enkel og interessant ramme av eggeskallet: Stilles på vanlig pappeske: Kutt stykket det: Størrelsen avhenger av bildene som vi ønsker å plassere: Ikke glem å kutte støtte: På grunn av dette er vårt etableringen vil være i stand til å stå på en hylle, og ikke falle, er det svært viktig. Mal papp med akryl: Testiklene kan males for å male påskeegg, men før dette må du blåse alle deres innhold. Fargen på skallet er avhengig av tiden som er brukt i oppløsningen. Tørket og delt i små biter: Det gjenstår bare å velge kretser i farger og vakkert lim PVA lim: Det er interessant og uvanlig, kan du ordne fotorammer fra papir med hendene, der du kan fange de beste øyeblikkene i livet.

PUSH "Like" og få bare de beste plasseringene i Facebook ↓

LiveLive

 • Razvivashki (71)
 • Vkusnyatina (15)
 • Dekorasjoner for kaker og desserter (8)
 • Album, en bærbar PC (152)
 • ATS (1)
 • Paper (442)
 • Kort (187)
 • Emballasje (157)
 • Origami (46)
 • Vyrezalka (19)
 • Pappeske (15)
 • Strikke (26)
 • slingobusy (10)
 • Krok (4)
 • Babyen rukotvorchestvo (45)
 • Artikler laget av papir (13)
 • Historie (1)
 • Lyre (8)
 • Mitt arbeid (14)
 • Såpe og kosmetikk (18)
 • Å gjøre hageflekk (15)
 • Egentlig jeg vil prøve (254)
 • Utility for kjøkkenet (6)
 • Egnet for rukodelok (359)
 • Crafts (173)
 • Leketøy (135)
 • klær dekorasjon, endring (23)
 • Naturlige materialer (1)
 • Håndlaget gaver (99)
 • Perler (50)
 • SP (6)
 • Børster (4)
 • Sying saken (195)
 • Imøtekomme (41)
 • Baby (1)
 • Fair, gaver, tegninger (29)

-Abonner på e-post

Av papp. Volumet dobbel ramme for bilder med sine egne hender

Rammer med bilder eller fotografier ikke bare løse problemet med en tom vegg), de gir rom komfort, varme, noe som gjør det smak og personlighet, og noen ganger blir en dekorasjon av interiøret. Rammer kan kjøpes, men du kan lage dine egne hender, for eksempel på strukturert papp, i denne utførelsen. Volumetrisk dobbel ramme er også egnet som en opprinnelig håndlaget gave. Nyter en master class?

Så, se vi en master class og inspirerer til produksjon av volumetriske rammer, som vil finne sin bruk i ethvert hjem. Rammene kan settes interessant utskrift på en skriver, vintage postkort, fotografier med minner fra ferier eller turer eller barnas skolebilder, hvis rammene er designet for interiøret i et barnerom. Snakker av skolen) Jeg ønsker å introdusere deg til en privat videregående skole "Moskva Lyceum "Stupeni9quot, som arbeider i halv-board regime. Steps School er ansett som en av de beste skolene i Moskva, være en aktiv deltaker i de eksperimentelle aktiviteter på grunnlag av Moscow Centre for Educational Quality. Den pedagogiske prosessen i skolen er basert på metoder for lagdelt differensiert læring, tiltrekke studenter til forskning arbeid. Studenter jevnlig gå på turer og utflukter. Les mer på nettsiden nou-stupeni.ru.

For arbeid, trenger vi:

teksturerte papp, skrivesaker kniv, linjal, saks og lim for papir

Under kan du se et mønster av en volumrammer som skal skrives ut på skriveren, etter å ha økt til ønsket størrelse

Skriv ut malen, klippe det og dra på papp

Andre innrammet gjøre på samme måte, med samme størrelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + 7 =