PVC-plater

Skummet PVC: Spesifikasjoner. De skummede polyvinylklorid (PVC) behandlingsteknikker

Polyvinylklorid (PVC) - et polymermateriale, som er mye brukt i ulike felt av annonseprodukter, i prosessen med reparasjon og byggverk, utforming av indre områder.

En rik 30-årige historie av PVC-materiale innen termoplaster er påfallende i sin unikhet. På grunn av sine gode egenskaper og karakteristika, har skummet PVC et stort utvalg av applikasjoner i alle områder av hverdags moderne liv. Utgangsmaterialene for fremstilling av polyvinylklorid er råvarer som kull, olje og gass. Ved polymerisasjonsprosessen av vinylklorid mellomproduktet skjer endelige PVC-materiale som består av molekyler av karbondioksyd, hydrogen og klor.

Tallrike utviklingen i produksjonssfæren, har forbedring av formuleringer og behandlingsfremgangsmåter vist at på grunn av sin unike molekylære strukturen, har stoffet et spesielt sted blant andre typer av termoplaster.

Skum-PVC har mange positive egenskaper: drifts holdbarhet, motstandsevne mot temperatur, mekanisk stress, en rekke bearbeidingsmetoder og utmerket kjemisk bestandighet. God slagfasthet og muligheten for utendørs bruk er oppnådd ved hjelp av ulike tilsetningsstoffer. Skummet PVC ark - den vanligste typen av PVC-produkter.

Russlands første PVC-plast produksjonsselskapet lanserte "United Extrusion" under UNEXT merkevare. Bruk av moderne høyteknologisk utstyr gjør det mulig å produsere produkter som oppfyller alle internasjonale standarder. Ved å utnytte de beste råvarene og unik oppskrift, er PVC-skum UNEXT ikke forskjellig fra sine europeiske kolleger.

Siden introduksjonen i markedet av platemateriale, skummet PVC-plast meget raskt omgjort til en universelt anvendelige produkter. Et utvalg av PVC-plater typer med spesielle egenskaper som gjør det mulig å bruke materialet for realisering av ideer i de ulike områder.

Det finnes flere typer av de vanligste plastplater med hard PVC:

 • inert skummet PVC-plater - er laget ved hjelp av den nyeste teknologien. Som et resultat vil den interne struktur oppnås en jevn og porøs, og den ytre flate på begge sider - en glatt og blank;
 • PVC skum ark - lys fra en fast plastisk polyvinylklorid, karakterisert silkeaktig overflate og fin porestruktur;
 • Kompakt plate - har god slagfasthet og høy stabilitet;
 • Kompakt gjennomsiktig PVC-plater - gjennomsiktig plast som har god lystransmisjon og slagfasthet;
 • bølget gjennomsiktig ark - spesielt utviklet for taktekking, karakterisert flammehemmende;
 • PVC sammensatt ark - den indre delen består av svobodnovspenennogo plast, og det ytre lag er en dobbeltsidig aluminiumbelegg.

Artsmangfold og høy teknisk pålitelighet av plast PVC-plater gjør allsidig for ulike bruksområder: interiør av bygninger, bygg, oppføring av reklame og informasjonskiosker, skaper det indre av butikker og markedsplasser, mashinostroitelstvo og andre.

Skummet PVC: generelle egenskaper

 1. Materialet absorberer ikke vann og fuktighet fra luften, slik at det ikke sveller og som et resultat av dette ikke deformeres under hele driftsperioden. Selv når den plasseres i vann i lang tid, endrer ikke utseendet av plast og dens driftsegenskaper.
 2. En av de viktigste fordeler er PVC-ark Trykkfast - plast refererer til gruppen hemmende materialer, som ikke understøtter forbrenning i luft.
 3. Skummet PVC har utmerket lysekthet.
 4. Materialet som brukes til å lage komplekse former ved hjelp av termoelementer, pneumatisk og vakuumformiruyuschih metoder.
 5. Plast er resistent mot de fleste vanlige kjemikalier: vaskemidler og desinfeksjonsmidler, syrer og alkalier.
 6. PVC refererer til de miljøvennlige materialer som ikke inneholder tungmetaller og som ikke har en negativ innvirkning på menneskers helse og miljø.
 7. Materialet kan lett maskineres og hånd-behandlet ved hjelp av konvensjonelle verktøy: lett å skjære, bores, sages, bøyd, limt, festes med spiker, skruer og nagler.
 8. plastoverflate er ideell for den selvklebende belegg og lamineringsfolie, samt for anvendelse av silketrykk, silketrykkblekk og lakker.

PVC-skummet ark blir lett utsatt for en hvilken som helst metode for behandling og bonding. På grunn av sine mekaniske egenskaper, ikke plasten ikke krever komplisert og kostbart utstyr. PVC-ark kan behandles med konvensjonelle verktøy som benyttes når man arbeider med tre eller metall.

Skummet PVC laken mottagelig for manuell skjæring arbeid med disken og båndsag og en stikksag. Materialet kan kuttes med en håndsag, utformet for å arbeide med tre. for metall sager kan tette på grunn av den nære beliggenheten av tennene. De optimale parametere for skjæring:

Eksperter anbefaler de følgende figurer tannvinkler: α = 5 - 10 ° - sponvinkel, b = 10 - 20 ° - bakaksel ved trinn tenner fra 5 til 10 mm.

Skum-PVC underkastes konvensjonelle bore bor som er tilpasset for å fungere sammen med metall. Den optimale effekt oppnås ved en hastighet på 50 til 300 omdr / min og en mate 3,5 til 6 m / min. Vinklene anbefales for bruk med disse verdiene:

For behandling av PVC-plast, kan du bruke en standard universell vertikale og horisontale fresemaskiner. For å unngå skader på overflatematerialet er feste bruk plast eller tre avstandsstykker. Den optimale driftsmåte:

PVC-skummet ark krever etterbehandling kanter. For disse formålene, kan du bruke flyet, sandpapir eller annet utstyr som brukes til saging av tre eller plast kanter. Hvis materialet undergår varige dynamisk lasturegelmessigheter kan pendler og forekomsten av feil eller sprekker. PVC-ark med en tykkelse på ikke mer enn 3 mm, kan bli kuttet med en vanlig kniv.

Effektivitet av punching er avhengig av flere faktorer:

 • platetykkelse - platetykkelse på 3 mm stanses lett. Hvis spesialutstyr og riktige teknikker er brukt, kan enkle former stemples av PVC tykkelse på 4 til 6 mm. Legg merke til at kantene av arket og dermed være litt avrundet;
 • ark temperatur - med lite material forvarming av stansekvaliteten er forbedret;
 • utstyr for stempling - egnet utstyr for stempling papp og andre skum;
 • bladvinkel - forutsetning av stansekvaliteten er plasseringen av bladet i en vinkel på 30 °.

For disse formålene, kan du bruke en hvilken som helst standard utstyr for bøying termoplast. Nøyaktig bøyning er avhengig av en jevn temperaturfordeling og den forut bestemte konstante oppvarmingssonen. Den optimale temperaturnivå - 115-130 ° C, Dersom temperaturen er større enn den angitte maksimum, er det en høy sannsynlighet for dannelse av sprekker og spalter PVC cellestruktur. Dette skjer oftest når du bøyer deg tykkere ark. Ved utilstrekkelig oppvarming av materialet vil bli utsatt for alvorlig stress, og muligens gå tilbake til sin opprinnelige tilstand.

Når bøyning skum ensidig oppvarming er vellykket bare til et visst punkt, så bøyeradius kan være visuelt tilfredsstillende. I dette tilfellet, på den indre side av platen blir tilført V-formet snitt. En forutsetning er fiksering oppnådde produkt før nedkjølingen materiale.

PVC-skum rull gir seg til forskjellige typer klebende bindemiddel. Dersom det er nødvendig å lime platene til hverandre, er det mulig å benytte lim-oppløsende eller kaldsveising stråle (andre) lim. For liming av ikke-porøse og ikke-absorberende materialer som er egnet for følgende typer lim:

 • oppløse pin - påføres på begge overflater med et forhold på 150 g per 1 m 2;
 • to-komponent polyuretan - dekket bare en overflate.

Liming av PVC og porøse absorberende materialer skjer via vandig dispersjon lim eller et to-komponent polyuretan.

Eksperter anbefale å utføre tester for hvert enkelt tilfelle, å ta hensyn til faktorer som kan påvirke adhesjonen effektivitet: motstand mot forvitring og kjemikalier, elastisk limfuge.

PVC-ark kan sammenføyes ved hjelp av varm luft. Under sveiseprosessen må være i samsvar med visse kriterier: fremstilling og anvendelse av sveise riktig temperatur. Det viktigste som du bør ta hensyn - for å sikre jevn oppvarming samtidig unngå lokal overoppheting. Man kan bruke en vanlig sveisetråd, som kan forvarmes til et nivå 70 for behandling av skum-PVC - 80 ° C.

Viktige rammebetingelser:

 • kantsømmer PVC-ark som skal skråskjæres ved 60 °;
 • optimale sveisetemperatur 280 til 290 ° C;
 • under drift er det nødvendig å bruke høyhastighetssveisemunnstykket (3,5 m / min).

Skum-PVC kan trekkes eller bøyes etter å ha blitt oppvarmet til en viss temperatur. Men på grunn av det faktum at materialet er et to-fasesystem, som opptar halvparten av volumet anbrakt inne i luft, visse begrensninger overholdes. anbefalt jevn oppvarming sidige ark behandling. Støpt materiale bør være etter at den blir elastisk. Før den termiske effekten må fjernes fra PVC-platen beskyttende film.

På grunn av sin struktur, er overflaten av PVC-skum ideell for påføring av silketrykk og lakkering. For dette formålet, egnet spesial vinyl-akryl fargestoffer. Før påføring av lakk flattrykk, og arket er avfettet ved å tørke med alkohol.

Omfanget av skummet PVC

På grunn av den høye ytelsen akustisk, varmeisolasjon og bestandighet mot fuktighet, PVC-profil i mange år brukt i vinduet og døren industrien, tjener som etterbehandling av balkonger og søyle. Transparente og korrugerte ark av polyvinylklorid benyttes i tak og glasserstatninger.

PVC profil forskjellig fra andre materialer for deres pålitelighet, holdbarhet, enkelt vedlikehold.

Kontinuerlig forbedring av metoder for prosessering og fabrikasjon teknologier gjør produsentene å åpne opp nye anvendelser av PVC-produkter. Mat PVC-skum er brukt som et anti-skli gulvbelegg på badet. Den har en myk tekstur og absorberer ikke fuktighet.

Godt egnet for bruk i miljøer skummet PVC-ark. Prisen på dette materialet er mye lavere enn andre typer termoplast. Det er egnet for reklame eller som en skjerm. Plastplaten er karakterisert ved god motstandsdyktighet mot vær og UV-stråler.

Skummet PVC, prisen som har et konkurransefortrinn, er mye brukt i reklame, bygg og industri. Denne lette og slitesterkt materiale, som du kan realisere noen design og farge løsninger.

Produsenter av byggematerialer tilbyr et bredt spekter av PVC-produkter. Alt sammen er varierte farger, tykke ark, egenskaper. Prisen på et enkelt ark størrelse 2x3 m varierer 1500-4500 RUB million (avhengig av produsent eller andre egenskaper).

Eremin-nk

materialer

Polyvinylklorid (PVC) - er et materiale som tilhører gruppen av termoplast (termoplastisk - en plast som, etter forming av artikkelen beholder evnen for resirkulering). Ren PVC på 43% består av etylen (petrokjemisk produkt) og 57% klor som stammer fra saltet. PVC er avsatt som et pulver. For fremstilling av vindusprofiler, ble PVC-pulver tilsatt stabilisatorer, modifiserende midler, pigmenter og hjelpestoffer. Disse komponentene påvirke egenskapene til vindusprofiler som lys motstand, værbestandighet, fargetone, overflatekvalitet, og sveisbarhet, etc.

1. Den mest vanlige navnet PVC-plater

Polyvinylklorid, PVC-ark, plater skummet PVC, skummet PVC, stiv PVC, stiv PVC, stiv PVC gjennomsiktig, hard hvit PVC, PVC (Eng.).

Polyvinylklorid-ark er oppskummet plate med en fast overflate. Skum-PVC har en regulær finmasket struktur og en matt overflate.

Ekstruderte plater med homogen stiv struktur og blank overflate.

3. De egenskaper og karakteristika til felles (i begynnelsen)

 1. PVC-ark er lett (tetthet på 0,5-0,7 g / cm3), enkel materiale;
 2. til tross for lav vekt, har skummet PVC tilstrekkelig stivhet;
 3. øket slagfasthet, gode mekaniske egenskaper;
 4. oppskummet PVC absorberer vibrasjoner;
 5. høy grad av varmeisolasjon, blir varmeoverføringen reduseres (lav varmeledningsevne);
 6. enkelhet og vide muligheter for behandling ved anvendelse av konvensjonelle verktøy, festeskruer, spiker og bolter;
 7. oppskummet PVC-overflate er ideell for filmanvendelser, skjerm trykking, farging;
 8. Muligheten for å påføre maling og trykking;
 9. enkel binding, forming vakuum av skum-PVC;
 10. Trykkfast, høy flammeresistens (selvslukkende materiale);
 11. lavere vannopptak;
 12. oppskummet PVC korroderer ikke;
 13. høy kjemisk motstand;
 14. oppskummet PVC aldeles pustende, men er fuktighet;
 15. motstandsdyktig mot atmosfæriske påvirkninger;
 16. PVC-skum er ikke-giftig;
 17. Den gir god isolasjon;
 18. med mekaniske feste plater av oppskummet PVC utendørs bruk må ta hensyn til endringen i lineære dimensjoner under påvirkning av temperaturforandringer;
 19. fargede plater for utendørs bruk kan til slutt endre fargen til en lettere;
 20. på grunn av den ekstremt lave vekten, letter PVC-plater håndtering, transport og lager operasjoner.

4. De viktigste tekniske egenskapene til skummet PVC-ark

strekkfasthet

strekkfasthet

Vicat Myknetemperatur

Den lineær termisk

B2, klasse 2 M1, klasse 1

B2, klasse 2 M1, klasse 1

1. tykk PVC-skumplater som anvendes som bærermateriale i henhold til neon.

2. PVC-skumplater med en gjennomsnittlig tykkelse blir oftest brukt til fremstilling av:

 • små markiser
 • arbeider felt søyler

3. tynne ark av PVC-skum blir brukt:

3.1. Handelen av tynne ark av PVC-skum laget:

 • sokkel montre
 • tellere
 • reoler
 • shop utstyr
 • septa
 • elementer på dekorasjon av kommersielle lokaler

3.2. Annonsering av tynne plater av PVC-skum fremstilles:

 • indekser
 • skilting
 • søyler
 • informasjonstavle
 • volumetriske bokstaver
 • butikk vindu dressinger
 • utstillingen står
 • Pseudo bokstaver uten indre belysning og marquise

3.3. Ved bygging av tynne plater av PVC-skum blir brukt:

 • for interiørdekorasjon med høy luftfuktighet
 • i luftkondisjoneringssystemer og ventilasjon
 • termisk og akustisk isolasjon
 • snekker elementer av PVC
 • vindusrammer og bakker
 • elementer av vinduer og baseboards
 • dørpaneler
 • i elektroplatah og kabelkanaler
 • hyller i forskjellige utførelser.

3.4. Skum-PVC kan bli anvendt for produksjon:

 • beholdere
 • anordningshus
 • utstyr for fotolaboratorier osv

1. Den annonsering av stiv PVC fremstilles:

2. Ved konstruksjon av stiv PVC fremstilles:

 • septa
 • dørpaneler
 • smørbrød paneliPVH vanskelig (produksjon av sandwich-paneler), PVC-ark
 • ventilasjonselementer

3. I industrien hardt PVC produsert:

 • maskinrammen
 • galvanisering
 • Laboratorium og fotografisk utstyr
 • tanker for den kjemiske industri
 • vifte fremstillingen
 • møbelproduksjon
 • elektroteknikk
 • dekorasjoner Kjølerom
 1. skjæring
 2. kjedelig
 3. fresing
 4. mount
 5. Bruk av trykte bilder
 6. lakkering
 7. liming
 8. sveising
 9. termoforming

Standard ark er enkel og økonomisk og lett håndteres av enhver standardverktøy og mekanismer som brukes til metall og tre.

Ark er enkelt kuttes med en flat fin tann satt til manuell, tape, plate, plate sag eller baufil.

Det er generelt anbefalt å bruke små mengder fôr og de høye skjærehastigheter. I spesielle tilfeller, anbefales det å kjøle skjærebladet med trykkluft.

Bor spiralboret med skarphet for plast.

Brukte kutter med skarphet for plast.

Platene kan festes med skruer, spiker og bolter. For å fordele belastningen på størst mulig område av skiven anbefales å bruke en større diameter.

5. Anvendelse av trykte bilder

Gode ​​søknad silketrykk silke blekk for stiv PVC, kommersielt tilgjengelig.

For å belegge banens overflate i form av ulike lakk PVC - akrylbaserte og to-komponent polyuretan lakk.

For å binde platene til hverandre primært oppløsningsmiddel egnet lim (for såkalt kald-sveising), i noen tilfeller, et reaktivt klebemiddel. Ved liming med andre, ikke-porøst eller ikke-absorberende materialer kan anvendes primært med kontaktlim oppløsningsmiddel, for eksempel, basert på polyuretan. For liming av porøse eller absorberende materialer sammen med de ovennevnte kan anvendes som et vandig klebemiddel dispersjonslim, og erfaring viser at på grunn av forskjellige klebemidler bør ikke nekte de preliminære prøver.

Anbefales! Spesielt lim PVC-basert løsningsmiddel, rask og sikker sammenkopling av PVC-ark "Cosmofen" lim. Lim har god motstandsevne mot termiske spenninger, utmerket bestandighet mot UV - stråling. Klebemidlet er egnet for utendørs bruk.

Arkene kan være sveiset til hverandre eller til andre ark av stiv PVC med en standard utstyr for sveising av varmluft eller en varm kniv. PVC krever den samme behandling som for andre termoplastiske materialer, for eksempel:

 • Lyd forberedelse motgående flatene
 • Valg av passende sveisetemperatur
 • Det riktige trykk eller presskraften under sveising.

På grunn av den lukkede cellestruktur, blir arkene strekkes noe. Men de er mottagelig for termoforming ved hjelp av vakuumforming, trykkstøping, eller en kombinasjon av begge metoder. Konvensjonelle verktøy som brukes for termoforming plateplast, kan brukes til PVC-plater.

For å hindre overdreven siging, av stor størrelse laken under termoforming krever trykksetting med komprimert luft. Ved forming av en forholdsvis enkle produkter tilfredsstillende resultater oppnås ved praktisk talt en hvilken som helst konvensjonell termoforming utstyr. For mer komplekse former, som krever dyptrukket, er to-sidige ovner nødvendig.

En termisk elastisitet intervallet 115-130 ° C

Materiale godt strukket, dannelse av produktprofilen er noe begrenset, beholde den opprinnelige glatte overflate. Den anbefalte maksimale strekkforhold H: D - omtrent 1: 1.25

B. Intervall termiske elastisitet 160-170 ° C Materiale relativt godt strukket, og danner en meget god profil, får overflaten en kornet struktur på grunn av en strekkaftereffect i overflatelaget. For å forebygge nedsiging av de ark av store dimensjoner krever trykksetting med komprimert luft. Når en støpetemperatur på 160 til 170 ° C lett misfarging ark.

PET ark (produksjon av Sør-Korea)

PET-ark - gjennomsiktig materiale på basis av en termoplastisk polyester. Den har omtrent 90% lystransmisjon. Således PET-ark har en meget høy slagfasthet (høyere enn den for den transparente PVC og kan sammenlignes med den faste polykarbonat), så vel som høy strekkfasthet og bøyestyrke. En annen unektelig fordel er at den PET-ark vedrører et ikke-brennbart materiale som ikke understøtter forbrenning i luft (brannmotstandsklasse B1). A-PET-ark har en blank overflate på begge sider, den beskyttende film av polyetylen laminert. Overflatelaget har en høy motstandsdyktighet mot riper, det er perfekt påførte film klebe applicative alle typer og ligger godt offset og silketrykkmetoder. PET-ark skiller seg ikke fra pleksiglass, polystyren og polykarbonat, for å lette maskinering - fine sages, skjæres (inkludert laser), bores, freses, polert, bøyd i en kald tilstand. Ved elastisitet aggressive media A-PET har en høy kjemisk bestandighet mot syrer, alkalier, salter, alkoholer, parafiner, mineraloljer. PET-ark kan limes såvel som akrylplast, polystyren, polykarbonat

Fremgangsmåter for behandling av PET-ark:

Prototyping Cutting kniv;

Bøye på strengen (termo begrenset).

Søknad: PET-ark brukes til å lage lys boksen, bakgrunnsbelyst design (med lav oppvarming temperatur for å unngå deformasjon), sikkerhet vinduer, beskyttelse av plakater og malerier på utsiden, trykking, produksjon av prislister, opprette demonstrasjons boder, registrering av salgssteder, etc.

Skummet PVC. PVC-skumplate. søknad

Polyvinylklorid, bedre kjent som PVC-plast er en hvit farge. Dette materiale - termoplastisk vinylklorid-typen polymer.

PVC er et polymermateriale som har en masse av positive egenskaper. Blant dem kan vi markere lang levetid, motstand mot ytre påvirkninger, samt deformasjon. Videre er dette materialet ikke redd for vann. Den har en lav vekt, og motstandsdyktig mot solstråling. Blant annet tåler materialet alkalier, er ikke redd for det, og mineraloljer, samt et stort antall løsemidler og syrer.

Skum-PVC-ark er ikke brennbart, men som dens mangel kan skille svak frost. Således er stoffet istand til å motstå omtrent -15 grader Celsius. Varm det er ikke verdt mer enn 65 grader Celsius. Avhengig av additiver polyvinyl fullt i stand til å overføre slag. I tillegg er det bare bli behandlet og skjæring. Skum-PVC er en plastplate som får et slikt navn på grunn av at dens indre struktur er fylt porene. For å oppnå denne effekten var i ferd med ekstrudering fremstilling av malerier. Som et resultat av dette er finmasket struktur som dannes, som inneholder et stort antall små bobler fylt med luft. Hver celle er forseglet og stengt fra de andre.

PVC-skum blir oppnådd ved bruk av en spesiell støpeteknologi. Det kan anvendes en metode hvori det benyttes kjemisk eller fysisk esemiddel. I løpet av arbeid som ble understøttet av et lett trykk. Som et resultat, mulig å få et materiale som er lett, men betydelig styrke. I tillegg er fremstillingsprosessen fullført i en kort tid. Det er ikke nødvendig i dette tilfellet å skape en klemkraft. Etter denne spenningen er liten og nettet ikke er deformert. Krymping er helt fraværende. Svakt lengde av materialstrømmen.

Egenskaper ved bruk av fysiske midler i fremstillingen av PVC-skum

Skum PVC, som allerede nevnt, er det mulig ved anvendelse av fysikalske esemidler. Denne teknologi kalles MuCellTM og inkluderer nitrogeninjeksjon, som noen ganger er substituert for karbonmonoksyd. Stoffet går inn i materialet av den termiske sylinder maskin. Dette gjør det mulig å oppnå høy kvalitet bikakekonstruksjon PVC.

Funksjoner av bruk av kjemiske esemiddel

PVC-skum kan skje ved å tilføre et kjemisk middel, og, når denne teknologien kalles TSG, og involverer bruken av et spesielt pulver. I rollen som alternative løsninger blir noen ganger brukt konsentrat eller væske. En av disse komponentene blir tilsatt til materialet før det øyeblikk når det ikke er mottatt i sylinderen materialet termisk utstyr.

Skummende PVC på ulike teknologier

PVC kan skummes gjennom bruk av flere teknologier. Dette gjøres for å forbedre overflatekvaliteten av det ferdige materiale. Som regel er base kvaliteten ikke er for høy. Således kan trykkstyre metodikk anvendes for å løse dette problem. Inndampning anvendes i fremgangsmåten for drift av esemidlet fra smelten under injiseringen hindres ved trykkformrommet før det øyeblikk injeksjonen. Videre er det smelten sprøytes inn i formen ved regulering av trykket, for derved å redusere konsentrasjonen av esemidlet i materialet. Det neste trinn danner formens hulrom er fylt med materiale. Til syvende og sist den påfølgende skumningsprosessen som utføres på grunn av volumkrymping som involverer intensiv stamperen under avkjøling.

En annen teknologi som er i stand til å forbedre kvaliteten på overflaten kalles sandwich støping. Oppskummet PVC i ruller således mulig å oppnå et to-komponent produkter, som innebærer tilstedeværelse av en konvensjonell skallmateriale, mens skummaterialet er plassert i det indre lag.

Anvendelsesområde av skum-PVC

Skummet PVC i dag klart å få ganske utbredt i mange områder. I dag er dette materialet aktivt brukt i reklame: den er laget av alle slags størrelser søyler, skilt, dimensjonale bokstaver, skilt, informasjonstavler, samt messestands. Perfekt materiale for vindusutstilling, såvel som ved fremstilling av tredimensjonale bokstaver, som ikke har indre belysning. Materiale brukt i handel, der den brukes i produksjon av stativer, hyller Vinduer, skillevegger og hyller. I betraktning av styrken av skummet polyvinylklorid brukes ved opprettelse av kommersielt utstyr og elementer av dekorasjon.

Kan ikke gjøre i dag uten at materialet av den beskrevne type og det område av konstruksjonen, er det laget av elementene i det indre. Dermed er døren laget av skummet PVC vil perfekt manifestere seg i tjenesten. Dersom det er et behov for å justere veggene i rommet, med betingelser som er karakterisert ved høy fuktighet, er det nødvendig å velge nøyaktig det skummede polyvinylklorid. Men dette er ikke en uttømmende liste, slik at materialet er perfekt for dannelsen av air-condition systemer, for arbeid på termisk og støy isolasjon, er det laget av dørpanelene og vindusrammer, ganske ofte er det brukt ved foten av skråninger og andre elementer av vinduer og baseboards . Det ser ganske bra materialet på bunnen av vegger og tak av balkonger.

Hvis du velger å bruke skum PVC, prisen du må sikkert være interessert. Så, når du kjøper vil måtte betale 1300 rubler per ark, hvor mye som er lik 3050h1560h2 mm. Mens den større plate (3050h2030h2 mm) vil koste 1400 rubler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + 7 =