PVC paneler for kjøkkenet

Contents

PVC paneler for kjøkkenet

Dekorere veggene i kjøkken plastpaneler - et godt alternativ til bruk av andre materialer (tapeter, fliser, gips). Takket være den enorme utvalg av teksturer og farger, rimelig pris, og andre fordeler av PVC-paneler, har de blitt svært populære for kjøkken og populært materiale.

Rekke PVC veggpaneler for kjøkkenet

Avhengig av bredden av panelene, de er klassifisert som følger:

 • foring med en bredde på 10 cm, en tilstrekkelig praktisk materiale, som blir kompensert ved et stort utvalg monoton fargepalett;
 • Elementbredde 25 til 50 cm, er attraktive ved at de etter montering praktisk talt ubestemmelig leddene, dessuten monteringen av disse er raskere;
 • plastark 80 til 203 cm i bredde, har en flat og glatt overflate som kan brukes på forskjellige bilder, har PVC paneler for kjøkken med et mønster øket styrke fordi de er dekket ovenfra med et ekstra beskyttende lag.

Hvilke av disse PVC paneler er best for ditt kjøkken - du bestemmer. De har alle utmerket fuktighet motstand, enkel å installere og rimelig, så er ideelle for kjøkken vegger.

Kjøkkenet kan utstedes kun med plastforkle, og du kan fullt opp alle veggene. Eller omvendt, for å dekorere veggene med plastpaneler, og den forkle område for å dekke med et annet materiale - glass eller flis.

Plast motstår fuktighet og er motstandsdyktig mot husholdningskjemikalier. Et stort utvalg av teksturer og farger for å gjøre det riktige valget for en harmonisk kombinasjon av veggene og resten av kjøkkenet miljøet.

Generelt, dekorative PVC panel for kjøkkenet kan du oversette noen design ideer og dekorere kjøkkenet i en bestemt stilistisk retning.

Fordeler og ulemper med plastpaneler på kjøkkenet

De ubestridelige fordeler av PVC-paneler er dens styrke, enkelhet og hurtig installasjon, uten lang forberedelse veggene, god lyd- og varmeisolasjon.

Veggpaneler av plast utmerket takle de oppgaver - beskyttelsesveggene mot skitt, fett kondensat. De er godt vasket, det er absolutt ikke redd for fuktighet. Det er også viktig at de subtile leddene er nesten ingen støv og skitt, slik at problemet med hvitvasking og utskrapning ledd trenger du ikke kjøre.

Hvis du er redd for at i komfyren området av plast smelte, deformeres eller føre til brann, må du forstå at moderne plast tåler svært høye temperaturer - opp til 120 grader. Fordi ingen direkte eksponering til å åpne ild, forblir han alltid fin og glatt.

Plast har mange ansikter og variativen. Det kan simulere en rekke materialer - stein, tre, metall. Dessuten kan dens overflate påføres et bilde, inkludert 3-D-bilder. Selvfølgelig har dette en direkte innvirkning på kostnadene av materialet, men til gjengjeld får du en unik og utrolig dekorasjon kjøkken interiør.

Blant de få ulempene med PVC paneler kan kalles sannsynligheten for tilfeldig mekanisk skade ved å flytte møbler eller andre store og plutselige belastninger. I tillegg er det ikke nødvendig å vaske panelene slipende rengjøringsmiddel og børster, ettersom riper vil overflaten. De ikke bare ødelegge utseendet på panelene, men også vil bidra til raskere forurensning i fremtiden og komplisere hvitvasking.

En annen ulempe - en brannfare. Ikke la nærhet til kilden til brannen panelet, eller du kan ta tiltak for ytterligere å beskytte plast.

Kopiering informasjon er kun tillatt med direkte og indeksert henvisning til kilden

PVC-plast paneler for kjøkkenet: billig og munter? feil svar

Reparasjoner på kjøkkenet - det er ansvarlig og kostbar affære. Hvordan gjøre det mindre smertefullt for familien og for familien budsjettet? Bruk av plastpaneler vil hjelpe deg å spare tid og penger på kjøkken remodeling.

Hva er det unike materialet?

Sømløs panel passe tett til hverandre, er skjøten venstre synlig. PVC paneler - universell behandling materiale for innendørs bruk. Denne byggemateriale er helt ny, og har fast vunnet popularitet i markedet for etterbehandling produkter.

Universal materialegenskaper

 • For det første kan PVC-plast paneler for kjøkken monteres horisontalt, vertikalt og i vilkårlig vinkel.
 • Dernest, materialet som brukes for vegger og tak og balkonger og loggia. Blant annet skråner vindu i de fleste tilfeller laget av plastfolie.
 • For det tredje er den standard størrelse av panelet anses å være en tykkelse på 10 mm materiale, lengde 2700 mm, en bredde på 250 mm.

Høydepunkter: hvor kvaliteten ligger?

Det er mulig å identifisere de viktigste forskjellene mellom tegn på plastpaneler:

 • Beleggmaterialet. I anleggs markedet kan bli funnet blanke og matte panel av polyvinylklorid. Gloss vises ved å bruke lakk på overflaten av spesialiserte materiale.
 • Skriv utskrift på materialet. På overflaten av PVC-materialet blir påført forskjellige typer av tegninger. Det trykte mønster på materialet påføres maling, og folie - ved at det på den fremre overflate av fargefilm med et mønster. Dette er en flott mulighet til å skape et unikt design av plast veggpaneler for kjøkken med fotoutskrifter.
 • Ved type grensesnitt materialer. På denne bakgrunn skille sømløse og søm paneler. Sutur plastpaneler ved krysset spalte, som gir dekorasjon materiale, og sømløst panel - slutter tett til hverandre.

Støpt eller veve - en "populære" navnet gitt til plastpanelet sømformede sammenføyninger og 100 mm brede.

Hvordan du kan spare tid og penger på kjøkkenet behandling?

Ved reparasjon kjøkkenet er viktig, først av alt, frekvensen av reparasjon, kunnskap og erfaring om hvordan å legge flis på gulvet.

Alle vet at lider ulempe på grunn av reparasjoner 1-2 dager og 2-3 uker - dette er en veldig stor forskjell.

Derfor, plast PVC paneler for vegger, tak kjøkken og bad og balkonger er veldig populært i reparasjon av mange grunner, de viktigste er:

 • den relative cheapness av materialet;
 • hurtighet i å utføre arbeid.

For å sette en vanlig flis, er mye tid brukt på hvordan du skal oppbevare, og justeringen av veggene. I tillegg må du være enig med en god master, som er lagt fliser uten å ha de nødvendige kvalifikasjoner og erfaring - vanskelig, noe som kan resultere i skade av både materialet og svikt i reparasjoner.

Også mye av den daglige støy og skitt på flislegging, ikke har blitt kansellert. Denne situasjonen er helt uakseptabelt i et hus hvor det er et lite barn eller en eldre person.

Dekorere veggene med plastpaneler kjøkkenet gjør det mulig for verten til å klare seg selv i en kort tid (for stabling er nødvendig, vanligvis én dag) for å fullføre fiksering av platene i kjøkkenet. PVC paneler er ikke bare lønnsomt alternativ for prispolitikk, men også i tid og lønnskostnader.

Veggpaneler (skinali) - dette er et annet nivå av både priser og kvalitet. Se illustrasjoner og bestemme selv hva slags materiale du velger for forkle.

Hvilket å velge gulv - vanntett laminat eller granitt? Svaret er ikke så opplagt. Detaljer i våre artikler.

I denne opplæringen kan du lære hvordan deres egne hender for å lage en to-nivå gips tak.

Monteringsramme: legge grunnlaget

Renovert kjøkken med plastpaneler begynner med monteringen av rammen. Det hele avhenger av hvor glatt veggen på kjøkkenet.

Hvis veggene er god, ganske flat, er det mulig å dispensere med installasjonsrammen.

Deretter se video-sammenstillingen for ytterligere installasjon av plastpaneler.

Hvis veggene er langt fra perfekt, fjellet før panelet, er det nødvendig å montere og installere buret.

For å montere et rammeverk for det panel må reserveres av plugger og skruer. Neste, ved hjelp av festemidler, feste av plastføringen i en avstand av 40-50 cm fra hverandre på veggen og i taket på 30-40 cm.

Plast guider må nødvendigvis være installert i begynnelsen og på slutten av panelet.

Materiale kan være festet til et metall, tre eller plast kasse. Men ønsket å bo på plast guider på grunn av sine gode egenskaper til å tåle temperaturendringer. I tillegg har plastkappen en forholdsvis lav vekt og ekstrem enkel installasjon.

Installasjon av paneler på kjøkkenet: 6 faglige råd

For å fortsette du ikke har noen spørsmål hvordan du sheathe kjøkkenet med plastpaneler og problemer av PVC-paneler, kan du gå etter råd fra en profesjonell:

 1. Bruk nivåer for overflatebelegging og å danne rette vinkler.
 2. Først legge panelene fra PVC-innskuddet i sporelementfestedelen smal sokkel produkter.
 3. For det andre plastpanel må settes inn så mye som mulig nær den første.
 4. Fest panelet skal være når du er helt sikker på at det ikke er noe mellomrom mellom dem.
 5. På samme måte sikrer alt materiale av polyvinylklorid. Den siste panel må reduseres med 6-8 cm. Materialet som skal settes inn i sporet av festeelementet og sporet i det foregående panel.
 6. Andre materialer som kreves for dreiing på å fikse fremtidige kjøkken hyller og skap. Ikke glem det!

Hvis veggene i kjøkkenet glatt, deretter installere trenger du ikke rammen, PVC-materiale, har du ingen problem å fikse ved hjelp av flytende negler.

Dekorere kjøkken med plastpaneler kan være enten fullstendig eller delvis. For eksempel, plast forkle panel for kjøkkenet godt egnet som et alternativ til mer kostbare utførelse - skinalyam.

Kjøkken forkle laget av plast: 10 grunner "for"

 1. Den høye slagfasthet av materialet. Panelene ikke slåss, og ikke stikk mekaniske påvirkninger.
 2. God fuktighet motstand materiale.
 3. Fargevalget av paneler ikke er forvrengt med tiden.
 4. Enkel montering Materialet prinsipp.
 5. Holdbarheten av PVC paneler (mer enn 10 år med gode drift).
 6. Materiale sammensveiset konvensjonelle kroner på trevirke.
 7. Det er ingen skjøter mellom elementene. Det er mulig å montere en enkelt design til 4 m.
 8. Et bredt spekter av grafikk, monogrammer, sammensetninger.
 9. Panelene er helt motstandsdyktige mot aggressive rengjøringsmidler.
 10. Det kan være mulig å reparere materiale og en delvis fjerning.

Gjør seg med de detaljerte anbefalinger, hvis du bestemmer deg for å installere et forkle av plastkanne i denne artikkelen.

Tile mot panelet: som er bedre?

Hvis du fortsatt er usikker på hva du velger: et panel av PVC eller keramiske fliser, gi en komparativ beskrivelse av de to materialer, som er de viktigste rettene på finish.

Skjerming, som kjøkken plastpaneler - et stort alternativ til platen ved kjøkken renovering. Forskaling og kjøkkenplastpaneler meget lett til seg selv, kan de lett tåler høy fuktighet og temperaturfall.

Den utvilsomme fordel er holdbarheten av materialet, fordi kjøkkenet, lever plast paneler, vil tjene deg i 10 år. Et bredt spekter av farger og mønstre og monogrammer, gir hver eier muligheten til å velge det materialet som er som ham.

I motsetning til flisene, i behandling kjøkken plastplater kan det være mulig å reparere materiale og delvis demontering. Utvilsomt er en betydelig fordel at materialkostnadene og reparasjoner ved bruk av paneler laget av PVC er 40-50% mindre enn med klassiske fliser.

Om ønskelig å sheathe veggene i kjøkkenet med plastpaneler trenger å vite noen viktige detaljer. Alt dette finner du på videoen nyttig.

Leserens valg

Og i den kompakte kjøkkenet planprosessen vil bringe glede

Granitt etasje: kjøkken og vil skinne!

Hvordan å overskrive sømmene på en brikke med dine egne hender - maskiner til bearbeiding, bilder og videoer av milepæler

Et visittkort av hver husmor - elegante gardiner på kjøkkenet

PVC-plast paneler for kjøkkenet: billig og munter? feil svar

Gratis ikke-kommersiell bruk av ressursmateriell

er bare tillatt på betingelse av at forfatter og den aktive kobling til området

I alle andre tilfeller, skriftlig tillatelse fra utgiveren

Dekorere kjøkken PVC paneler - økonomisk mulighet til å opprette et kjøkken design

Hva slags materiale er oftest valgt for etterbehandling av kjøkkenet? Du tror keramiske fliser? Det viser seg at i flere år håndflaten for å holde plastpanelet. Men flisene er å miste sin popularitet.

Dette skyldes det faktum at PVC - et materiale mer tilgjengelig, praktisk og enkel installasjon plan. Med ham vil gjøre reparasjoner til en fornøyelse. La oss se på det viktigste spørsmålet - hva er fordelene med plastpaneler og hvordan å trimme veggene med sine egne hender.

For at det er nødvendig å elske plast 3 fordeler

La oss starte med det viktigste - med fordelene av PVC. Og det første vi oppmerksom på - denne rimelige prisen. Den fastsetter reparasjon, vil du velge materiale som vil kombinere de to viktigste egenskapene - lav pris og funksjonalitet. Egentlig vil plastpanelet være fornøyd med resultatene. I tillegg til kostnadene Materialet har følgende fordeler:

 1. Ikke redd for vann, rengjøring og høy luftfuktighet. Disse faktorene er svært viktig, som kjøkken - et sted hvor det er stadig i hardt arbeid, og så videre fuktighet og si nei. Omsorg for PVC paneler er veldig enkelt - tørke, vaske dem, og de vil beholde sin skjønnhet.
 2. Det leder ikke strøm. På kjøkkenet finner du alle typer elektriske apparater og faren for kortslutning eksisterer her. Plast ikke leder elektrisk strøm.
 3. Installer verktøylinjen du kan eie hender. Involver spesialister og bruke ekstra midler ikke må. Tilbring renovert kjøkken og sheathe veggene du kan eie.

Selvfølgelig må det sies om utseendet på panelene. I dag kan du velge en modell med et mønster, fotoutskrift, glanset eller matt finish. For forkle området kan plukke opp og skinali - panel med ornamenter, abstrakte bilder. På bildet under ser på utformingen av kjøkkenet, hvor PVC paneler blir brukt som i den klassiske svart-hvitt eller farger.

På bildet - taket på kjøkkenet PVC paneler.

La oss si noen ord om manglene. Det eneste som er redd for materiale - denne ekstreme temperaturer. Hvis du velger skinali for å dekorere kjøkken forkle områder, ta hensyn til de modeller som tåler temperaturer på 170 grader. Hvis flisene kan overleve høye temperaturer, PVC, dessverre, er ikke så motstandsdyktig materiale. Heller ikke bruk for rengjøring av vegger og stive metallbørster for å hindre skade på det øvre laget.

La oss gå videre til hovedprosessen - å installere panelene på veggene. Reparasjoner skal begynne med fremstilling av en overflate. Uansett om du vil sheathe veggene eller bare jobber en del ved hjelp skinali trenger å demontere den gamle ting. Forresten, en annen funksjon i PVC paneler - hvis flisene krever en perfekt jevnhet av veggene, plasten kan installeres på gammel tapet eller gips. Takket være denne "evne" panel oftest valgt i stedet for fliser.

Ulike farger av PVC paneler.

Så, er det første du gjør med hendene - vil det ta demontering.

 1. Skyt fra veggene i alle de utstikkende elementer - og maleri negler som de er hengt, rekkverk, lysarmaturer etc.
 2. Dersom veggen du hadde lagt fliser eller dekorative kjøkken bar, skyting gamle ting.
 3. Juster overflaten av veggene. For å oppnå perfekt glatthet er ikke nødvendig. Reparasjoner kan begrense "innleiring" av utsparingene eller fremspringene, og sprekker. De trenger å kitt og la overflaten tørke.

Det første steget du kan overvinne - veggene er klare. For de som først gjøre reparasjoner, og etterbehandling kjøkken synes vanskelig, kom til unnsetning mer erfarne videokunstnere (på slutten). Nedenfor ser video instruksjoner for å hjelpe deg å forstå prosessen med å fjerne gammelt kitt og fliser.

Denne fasen vil være det primære, så vel som hvordan man skal sette rammen - et løfte om styrke kledning. Rammen kan være fremstilt av tre lameller - mer økonomisk variant, eller metall, - en mer pålitelig og robust metode. Og tre, og metall skinner montert på en og samme prinsipp, slik at deres hender ville det være lett å gjøre. I tillegg til de skinner, trenger du:

 • rulett;
 • bygningsnivå;
 • skrutrekker;
 • drill;
 • kniv for å kutte plast;
 • metallbraketter;
 • skruer og plugger;
 • blyant.

Selv en liten feil i installasjonsveiledningen, som regel føre til skjev design.

Vi slår nå til merking av vegger. Det er et viktig poeng. Rammen kan installeres på to måter: horisontale og vertikale. Opprinnelse gjelder hvis dekorasjonspanelet holdes loddrett, og den andre - hvis horisontalt. Og skinali installasjon og kledning av veggene kan være loddrette rammefestemidler. Her vil vi vurdere det.

 1. For å begynne å gjøre utformingen av vegger og i en avstand på 50 cm, horisontale linjer. For å oppnå flat line bruk sats.
 2. Nå tar vi de metall bukseseler og plassere dem langs linjer med en stigning på ca 60 cm. Vi fikse braketten med plugger og skruer. Stifter er valgt basert på bredden av lamellene.
 3. Kramper skal plasseres på omkretsen av veggene - ved toppen og bunnen. I "dead end" veggbraketten bøyes av bokstaven "P".

Om nødvendig, kan isolasjonslaget plasseres mellom profilene.

 • Deretter tar stativet og satt i midten av braketten. Fastsette ved hjelp av skruer.
 • Deretter feste skinner på nivået observere planet.
 • Så preparer veggdekorasjon. Selv om dette trinnet er viktig, og med hendene vil du være i stand til å konstruere rammen. Hvis du er redd for å gjøre en feil og vil reparere ble gjennomført med maksimal kvalitet, se på video de mer erfarne håndverkere. Avklare alle aspekter og detaljer om hjelp og fotoramme installasjon.

  Vi fortsetter nå til den siste etappen - vil styrke panel på veggen. Her, i tillegg til paneler av PVC, vil du trenger flere komponenter - profiler, som vil bidra til å etablere lister. Profil Det finnes flere typer:

  • L-formet - trenger for å starte og avslutning av fôr;
  • F profil - bidrar til å blokkere hjørneskjøter. Det er også brukt til å starte og avslutte;
  • H-formet - universell profilen kreves for panelskjøter.

  Du fortsatt komme godt med sokkel hjørne og ytre profil. Avslutt med hendene begynne med profilen nøyaktig.

  1. Først tar du - er L-formet. Det er festet til skinnene langs omkretsen.
  2. Deretter vil du trenge en hjørneprofil (F-formet) - det er satt til å "snu" veggen.
  3. Nå gjør målinger mellom føringene (sin ytre side). Fra innhentet svindle 5 mm.
  4. Det begynner ferdig med kjøkkenkrok. Så du redusere forbruket av materiale. På et trepanel rekkverk er montert ved hjelp av en stiftemaskin. Hvis stifte på hånden er ikke, kan du bruke små spiker eller bygging lim. På metalliske PVC spiler montert med skruer.
  5. Hver etterfølgende panel settes inn i sporet til den forrige, og således bevege seg langs hele veggen.
  6. Den siste plast ark må trimme bredden. Til dette trenger du en kniv for å kutte plast. Den siste panel settes først inn i hjørneprofilen, og deretter inn i sporet i det foregående plastfolie.

  Det er renovering ferdig og vegger klar. Deretter kan du sette hendene på bunnlinjen på sokkelen paneler. Hvis du installerer bare skinali sitt beste for å løse ved hjelp av en stiftemaskin spiker ikke ødelegge utseendet. Skinali også kan være limt til rammen. Imidlertid er denne løsningen ikke annerledes styrke. Over tid skinali i arbeidsområdet kan bli deformert. Ikke å ha noen flere spørsmål, se videoen, som gjennomføres ferdig vegger med plater av plast.

  Og et annet tips. Hvis du velger å ramme tre lameller, behandle dem med en spesiell antiseptisk, og bare da festet til veggen. Nå som du vet moduler og outs av panel installasjon og kan trygt forlate de dyre fliser i favør av en praktisk og allsidig PVC.

  Artikler om temeDrugie interessante artikler

  Hva ctenovye panel for kjøkkenet finnes og hvilken som er bedre

  Typer forklær for kjøkkenet - velge den optimale

  Hvilken panel er best for kjøkkenet: tips om hvordan du velger

  Kledning plastpaneler mat: valg av konstruksjons- og installasjonsmetoder

  Bezel for kjøkkenet: et rimelig alternativ til keramikk

  Forkle Kitchen plast - billig og hyggelig

  Jeg anbefaler ikke å installere PVC på kjøkkenet, fordi det er ren syntetisk! Når oppvarming vil det smelte på kjøkkenet samtidig fryktelig lukter, vær forsiktig.

  Jeg omsluttet med plast, og det er ikke noen lukter. Og du har et kjøkken i plast? Du er så trygg på å si at kjøkkenet lukter forferdelig, kanskje deg et sted smeltet kabling

  Oh, tvilsomme besparelser oppnådd. Selvfølgelig, de er enkle å vaske, men hvor behagelig rom, panelt med plast, er?

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  45 − = 42