PVC-panel Tile

PVC-plast paneler for flislegging: behandling bad og kjøkken

Tile er den mest optimale for fôr eller etterbehandling kjøkken bad forkle. I det minste var det inntil nylig. I flis mange fordeler, men det er ulemper. Blant dem, de høye kostnadene og kompleksiteten av etterbehandling. På sin egen kan ikke gjøre her. Kvalitativt kan sette keramiske fliser bare være en profesjonell.

Siden da begge dukket opp på markedet av PVC paneler for flislegging problem for bad dekorasjon budsjett pris har nesten forsvunnet. Attraktivt utseende, brukervennlighet og enkelhet i installasjon, og viktigst, lav pris gjør dette materialet meget konkurransedyktig.

Resultatet er svært lik den originale fliser

PVC paneler for flislegging - sammensetning og egenskaper

Paneler laget av PVC (polyvinylklorid) - en etterbehandling materiale, som er laget av slitesterk plast på de mest moderne utstyr. Den nyeste teknologien tillater å bruke noe materiale på mønsteret og gi det noen tekstur. Top bildet er beskyttet av en spesiell film, så det er garantert ikke å miste sitt utseende de neste 10 årene. Blant fordelene med denne dekorasjonen er følgende:

 • fuktbestandighet;
 • høy styrke;
 • motstand mot temperatur;
 • miljømessig sikkerhet;
 • lav pris;
 • en variasjon av teksturer og farger;
 • enkel montering;
 • hygiene;
 • Motstand mot sopp og mugg.

Tidligere syn var at plastpaneler er helseskadelige, som utslipp av skadelige stoffer. Til dags dato har produksjon av slike produkter har nådd et nivå der du kan 100% si at de er så godt som ufarlig. Skadelige stoffer slippes bare ved forbrenning av PVC.

Du kan plukke opp farger og en mosaikk

Som du kan se fra denne masse nok argumenter for å stoppe ditt valg på det.

Hvordan installere panelet under flisen

Imitasjon flis plastpaneler - prosessen er ganske enkel. Å dekorere veggene på en slik måte på badet, er det to måter:

Liming av panelene direkte til veggen med et spesielt lim

Denne monteringsmetode er egnet bare hvis veggene i badet er perfekt på linje. Og dette er tilfelle, vil du enig, ikke så ofte. For å lime må plukke opp høy kvalitet limet. Ofte bruker "Moment" eller flytende negler.

Overflatene som skal sammenføyes må være tørr og ren. Du bør lese nøye instruksjoner, som tilbyr produsenter av lim og nøye følge den. Så resultatet vil være fantastisk.

En fremgangsmåte for å feste plastpaneler opplektingselementer

En slik metode har flere fordeler:

 • Du trenger ikke å helt justere veggene;
 • Du kan skjule en rekke kommunikasjon;
 • kasse kan gjøre på egenhånd.

For å installere plastpaneler under flis lekter denne metoden for å velge den beste metallprofilen.

Montering på kasse

Lamellbunner er ikke egnet for rom med høy luftfuktighet, og hvordan er på badet. De kan være deformert av fuktighet, noe som vil påvirke kvaliteten belegg. Når du installerer furring er viktig å følge noen regler:

 • feste profil 40-50 cm;
 • retning stativer er alltid perpendikulært til slutt;
 • bedre å velge en vertikal retning av band, slik at vannet ikke vil bo på leddene

Fest plastpaneler under flisen på badet med små skruer eller spiker. Etter montering av klednings installerte tilleggselementer - hjørner, kort, listverk.

PVC paneler for kjøkken forkle

Bad - er ikke eneste rom i huset hvor disse produktene kan brukes. De er ideelle for reparasjonsarbeid på kjøkkenet.

Enkel omsorg og praktiske løsninger gjør dette materialet et utmerket valg for kjøkkenet. Eksperter sier at med riktig pleie denne forkle kan stå for mer enn 10 år.

at panelene er montert på kjøkken forkle så vel som for et bad. Panelet kan legges på diagonalen - det vil gi ekstra dekorativ effekt.

Hvordan velge PVC panel for keramiske fliser

Et par viktige punkter som bør betalt oppmerksomhet til, får PVC panel under flisen for bad og kjøkken:

 • Du må sjekke batchnummer nøye. Når du kjøper produkter fra ulike grupper kan fås panel, litt annerledes i fargen. Det vil være tydelig, fordi de er montert rygg mot rygg.
 • Sørg for at produktet er kjøpt er fri for feil.
 • Når fleksjon låse bar ikke må bli deformert.
 • Bedre ikke å kjøpe det billigste produktet - de sikkert laget av resirkulert plast, og deres levetid vil være kortvarig.
 • Ta hensyn til avstanden mellom partisjoner i arkene. Det bør ikke overstige 5-10 mm. Ellers vil dette produktet være svært følsom for eventuelle støt.

Som du kan se, PVC-paneler for bad og kjøkken under flisene praktisk og holdbar etterbehandling materiale, og et flott alternativ til fliser.

Video installasjon og valgpaneler for flislegging

For å velge kvalitet bar - det er også en kunst. Derfor anbefaler vi å se video av panelene for bad og kjøkken:

Paneler Baderom Tile - Foto ferdig

Alle dekorative veggpanelene som brukes for innvendig foring av lokaler med høy fuktighet og temperaturendringer, er representert av forskjellig art:

 • polyvinylklorid vaskbar panel;
 • fiberplater Vannavstøtende;
 • kompositt spon laminerte plater.

Plasten versjon er den rimeligste og absolutt fuktbestandig, men er karakterisert ved utilstrekkelig fasthetsverdier.

Vanntett vegg MDF-plater dyrere enn PVC, men kjennetegnes av høy styrke. De tilhører kategorien av populære akustisk isolasjon og varmeisolerende materialer, forskjellig høy brannmotstand og hygiene. Denne finishen er miljøvennlig og helt trygt for miljøet.

PVC panel på badet etter montering

Velge behandling materiale i form av vannbestandige paneler, bør man bestemme dimensjonene av elementene:

 • rack-panelene har en bredde 12,5-30,0 cm med en lengde på ikke mer enn 370 cm;
 • flispaneler har en maksimal sidelengde av 98 cm;
 • platepaneler tillate bruk element for å utføre den trim området 2,44h1,22 m.

Det er flislagt panel er best etterligne den keramiske overflaten, slik at de er et godt alternativ til tradisjonelle fliser og moderne porselen steintøy.

For en firkantet flispaneler er preget av en streng form, være hensiktsmessig å utføre forskjellige oppsett, inkludert vekslende nyanser eller dannelsen av et uvanlig mønster som gjør at du kan variere utformingen av badet.

Etterbehandling bad paneler blir stadig mer populært fordi det er billig, i tillegg til materialet er slitesterk. Vanntett veggpaneler for badet - hvordan du skal velge? Les tips.

Ønsker du å male taket på badet? Om hvordan du velger riktig maling, les videre.

Alle fordeler og ulemper med støpejern bad med boblebad, les dette emnet.

Badet er et rom, og interiøret som bør være ikke bare estetisk, men også komfortabel og praktisk i forhold til ordinær drift.

Det er av denne grunn at noen av de egenskaper og egenskapene til det brukte materialet til veggene, blitt en prioritet:

 • Indikatorer for vanninntrenging. Veggkledning i badet utsettes for store mengder fuktighet, slik at dekorasjonen materialet ikke suge eller svelle ved kontakt med vann.
 • Graden av motstand mot temperaturendringer. Overflaten av veggene lider regelmessig fra en negativ endring i klima, inkludert plutselige endringer i temperatur. Derfor kan nok stabile behandling materialer bli deformert.
 • Indikatorer hygiene. Overflaten på veggene på badet er i direkte kontakt med eierne av lokalene i løpet av vannbehandling av dem, så muligheten til å opprettholde en ren finish direkte påvirker helsen til andre.

Kvalitativ foringsmateriale tåler hyppig rengjøring og regelmessig rengjøring ved hjelp av kjemiske reagenser. Brukte overflate bør ikke produserer giftige eller allergifremkallende stoffer som kan forårsake forgiftning og forårsaker irritasjon i slimhinner eller hud.

Panelene på veggene

Blant annet valg av materiale du må nøye inspisere overflaten i rett vinkel på panelene, som vil oppdage tilstedeværelsen av selv små feil eller uregelmessigheter.

Vannavstøtende film på overflaten bør ikke ha gulhet, siden dette kan indikere feil lagring eller bruk av platene, allerede under fremstillingen av dårlig beskyttende blanding.

Veggplastpaneler som brukes for foring av områder med høy fuktighet, har mange udiskutable fordelene presentert:

 • Enkel selvbygging. Plastbehandling paneler er lette å montere og hendene raskt, uten involvering av en kvalifisert flislegging og dyre mestere. Plast kan monteres på hvilken som helst overflate uten å utføre arbeidskrevende forkondisjonering.
 • Rimelig pris sluttbehandlingsmateriale og komponentelementer. På grunn av den lave prisen på plast er en av de mest populære og spesielt budsjett kledning paneler for badet.
 • Pålitelighet og funksjonalitet garantert. Av en plastoverflate er motstandsdyktig mot fuktighet og sopp lesjoner. PVC paneler under flisen for badet er egnet for gjentatt montering og demontering, noe som er praktisk for gjenbruk. Overflaten er motstandsdyktig mot fading når de utsettes for sollys over lengre tid og beholder sin opprinnelige estetiske utseende.
 • Et bredt utvalg av teksturer og farger. Et utvalg av farger og nyanser gjør det enkelt å implementere de mest originale design og dristige designløsninger. De fleste moderne plast perfekt ligne tekstur av tre, stein, stoff eller skinn;
 • Økt fuktighetsresistens. PVC veggpaneler er beskyttet mot deformasjon og oppløsning i henhold hyppig eksponering for vann.

Til tross for svært mange fordeler, velge plast som dekorasjon på veggene, må du ta hensyn til ulempene ved et slikt dekkmateriale:

 • PVC paneler ikke refererer til antallet av miljøvennlige materialer, som er på grunn av sammensetningen av utgangsmaterialet. Ved brenning av slikt materiale kan oppnå en sterk gift, slik at bruken av plast i boligen i det minste uønsket.
 • plast dekorative paneler av lav kvalitet fra ille etablert produsenter er i stand til å frigi spesifikke lukt og ikke har tilstrekkelig motstandsdyktighet overfor temperaturendringer.

Plastveggpaneler imitere tradisjonelle fliser er et utmerket alternativ til keramiske fliser på bad og toalett rom. Standardstørrelsen for de fleste vannfast PVC dekorative paneler for vegger:

Paneler som etterligner flis, kan brukes til både vegg og tak til etterbehandling. Elementene er montert med nagler eller flytende spesielle plast guides.

Finish - imitasjon fliser

De viktigste fordelene med moderne plast kledning for bad presentert:

 • høyt nivå av farge overføring;
 • realisme avsatt på overflaten av bildepanelene;
 • øket motstand mot direkte sollys;
 • et bredt utvalg av farger, mønstre og tegninger;
 • visuell forlengelse av en liten plass.

baderomsinnredning - et interessant alternativ utvalg panel

Nivået av praktisk og høy ytelse moderne etterbehandling plastpaneler ikke forårsaker tvil, og deres anvendelse i foring områder med høy fuktighet som er kjennetegnet ved de følgende fordelene:

 • Lav vekt PVC paneler enklere og raskere installasjon av å holde sine egne hender;
 • montering av dekorative elementer er ikke ledsaget av akkumulering av store mengder konstruksjon rusk og skitt;
 • et ytre beskyttende lag som beskytter overflaten av de ferdige riper;
 • for dekorative trim vedlikehold under operasjonen blir utført ved hjelp av de mest enkle og vanlige vaskemidler.

Tradisjonelle bad veggfliser - er ikke det eneste alternativet vendt vegger. PVC panel for bad - rimelig alternativ til fliser, og i form av design litt dårligere enn mer kostbare materialer.

Hvis badet er umulig å etablere en frittstående bidet, elektroniske bidet funksjoner alle ta over.

plast behandling kostnads ​​tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere. Med riktig valg av materiale og gjenstand for installasjon teknologi plast paneler som etterligner dekk fliser, i stand til å tjene en nesten ubegrenset tid, bevare den opprinnelige visuell appell.

Design Alternativ bad

Paneler under flis - alternativ utforming

PVC panel: Ready Floor Tile

Fordelene besatt av PVC paneler, skal omfatte slike deres egenskaper:

 • fuktighet - materialet kan installeres på badet, den er forseglet, ikke absorberer fuktighet, og ikke gå glipp av det, selv i forbindelse plate. Ved forhøyet luftfuktighet beholder klebemassebasismaterialet dets klebrighet;
 • brannmotstand - som fliser, trenger paneler støtter ikke forbrenning. PVC begynner å smelte bare ved en temperatur på omtrent 400 grader;
 • motstand mot statiske og dynamiske belastninger - materialet benyttes også for etterbehandling på gulvet, siden den har høy tetthet, tåler mekanisk påvirkning;
 • kjemisk inertness - paneler ikke samhandler med aggressive kjemikalier. Laget av PVC fliser er ikke redd for etsende rengjøringsmidler og hardt vann;
 • gode lydisolerende egenskaper - konstruksjonsplater absorbere støy, bedre lydisolasjon av gulv og vegger;
 • hygiene og miljøsikkerhet - PVC inneholder ikke stoffer som er skadelige for mennesket, og også hindrer vekst av bakterier, mugg. Enda bedre antiseptiske egenskaper har gulvfliser behandlet med bestemte stoffer.

Laget av PVC gulvfliser representert i ulike fargevarianter. Materialet kan farges i en hvilken som helst farge, påført på panelet som et vilkårlig mønster. Med denne selvklebende fliser har lyst design, perfekt for legging på overflaten av gulv og vegger.

Sentrale størrelser av fliser - 3000h250 mm 3000h500 mm 2700h250 mm 2700h500 mm 1035h500 mm, 300x300 mm. Materialtykkelsen varierer fra 4 til 8 mm. Panelet er tykkere, slik at de er mer holdbare.

Selvklebende fliser PVC er egnet for kombinasjon med andre behandling materialer. For eksempel, på gulvflaten, det kan brukes like med linoleum eller laminat, og på veggene - med MDF-plater, tre, gips.

Det anbefales å flis installasjon av PVC i bygninger. I de første års drift av fundamentet til huset legger seg, noe som resulterer i deformasjon av gulv og vegger. På badet, vil den gangen og andre rom lim fliser være et utmerket alternativ til mer kostbare materialer. Da bygningen legger seg, kan den skiftes.

Også PVC paneler avvike robusthet. Deres installasjon utføres på kortest mulig tid, og tjenesten gang er målt i flere tiår, selv på badet og på kjøkkenet.

Forberedelse til installasjonsarbeider

Installasjon av PVC trim utføres på en flat, tørr og ren foundation gulv eller vegger. Først fjerning av uregelmessigheter ved hjelp av kitt er påført på toppen av det et lag av en akryl primer til selvklebende fliser kan godt feste. For å bruke anbefalt blanding godkjent paneler produsenten.

Karet bør tørkes alle flater, som klebende side av platen under innvirkning av vann kan miste klebrighet. Det må også sørges for at når materialet legging av romtemperatur er ikke mindre enn 15 grader. Ellers gulvfliser dårlig engasjerer med gulvflaten. Hvis materialet er festet ved hjelp av skruer, har temperatur- og fuktighetsforhold ingen rolle. Men mer er ansett som akseptable selvklebende fliser: hodeskruene ødelegge utseendet av belegget.

Installere panelene på badet kan utføres over en tre lekter. Dette alternativet brukes hvis det er betydelige uregelmessigheter på veggene. For å fremstille dreiing benyttet trebjelker med et tverrsnitt 10.30 mm, installasjon som utføres ved en avstand på 30 cm fra hverandre. I stedet for styrene er noen ganger brukt metallprofil. Hvis du installerer selvklebende gulvfliser, kan underlaget være noen - betong eller tørr screed, en "flytende" gulv.

Før PVC-fliser er festet til veggen eller gulvet, er det nødvendig å fremstille en layout. For installasjon av panelene på overflaten av veggene i badet og andre områder av føringsbrakettene er benyttet - de er ved hjelp av selvgjengende skruer og skruene som er festet til veggen. Vanligvis tre guider - på taket, i midten av veggen og ved siden av gulvflaten. Stifter er U-formet, at de godt tak i panelet og usynlig under finish. Hvis fliselim, er førerne ikke brukt.

tannregulering trenger heller ikke å installere panelene på gulvet. I dette tilfellet, selv på badet flislim påføres. Først påføres provisoriske gulv markeringer, så langt hjørne av rommet begynner å legge belegg. Panelene må være dokket med hverandre så tett som mulig, og etterlater ingen hull. Hvis gulvbelegg elementene har et bilde, må du sørge for at mønsteret de matchet. Siden PVC er lett å skjære kniv, flis form for stabling og i nisjer ved siden av fremspringene kan endres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 1 = 5