PVC panel for balkong

Dekorere balkonger og søyleganger PVC paneler

Når balkongen (eller balkong) er glasert, er det på tide å avslutte. Det første trinn er å bestemme den slags hud. Og for å gjøre det enkelt, fordi et stort utvalg av materialer rett og slett fantastisk! Hvis du ønsker å gjøre rommet ryddig og vakker, lagt på samme tid i et beskjedent budsjett, valget falt noe.

Til slutt, mange stopp på balkongen PVC trim paneler. Hvorfor en slik overflate er så populær? Hva er dens funksjoner, fordeler og ulemper? La oss prøve å svare på disse spørsmålene i dagens artikkel. Men de fleste er egnet for begynnelsen vil undersøke hva panelet på balkongen. For å gjøre dette, ta en titt på deres område.

Etterbehandling av plast paneler ganske populær i det siste

Kunststoffplatene er store strimler av polyvinylklorid, som har de langsgående ribber. Kan sheathe balkong sømløs plastpaneler som danner det sammensatte hele stoffet og søm, som kombineres for å danne et gap mellom elementene. I det sistnevnte tilfelle vil de vertikale sømmene båndene være visuelt "strekker seg" i rommet opp. Panelene varierer i slike funksjoner.

Typiske plater har en lengde på fra 2,5 til 6 m og en bredde i området fra 44 til 244 cm. Fra dette området som benyttes for etterbehandling loggia PVC panelbredde fra 25 til 40 cm. En plastikkforing har en smalere bredde av brettet (10-20 cm) . Den brukes for etterbehandling taket.

Materiale for foring av veggene varierer overflate. Dette kan være en termisk trykking hvor bildet overføres til et spesielt materiale thermofilm. Metoden er bra fordi det tillater deg å bruke lys levende bilde av kompleksitet, inkludert bilder. Filmen er belagt med lakk som beskytter det og gir en pen overflate glans.

En annen utførelsesform av tegningen på panelet - offset - displaypanelet middel via trykkemønsteret form og etterfølgende lakkering.

Bildet kan være et hvilket som helst (selv bilde). I praksis er det mest populære en imitasjon av naturstein: onyx, marmor, malakitt eller basalt.

Den tredje muligheten til etterbehandling er fundamentalt forskjellig fra de to foregående. Det innebærer å holde seg til overflaten av plast laminert film, som kan ha et annet mønster og tekstur som etterligner naturlige materialer (tre, stein, bambus, lær og andre.). Slikt materiale er lett å rengjøre, antistatisk og billig. Dette forklarer populariteten og etterspørselen etter plastpaneler og etterbehandling balkongen.

Valget av farger er svært brede plastpaneler

PVC panel er tilgjengelig i to versjoner: presse-punching produkter og sandwich-panel. Begge metodene har sine fordeler og ulemper. La oss undersøke dem.

 • Vanlige plastflater for pletteringsprodukter ved støping av polyvinylklorid - et polymermateriale som omfatter 43% av olje, stabiliseringsstoffer og pigmenter, så vel som 57% av bergsalt.
 • Sandwichpaneler - et nytt ord i industriell produksjon av plast. Deres romlige skjema impliserer tilstedeværelse av to lag av PVC med et varmeelement i form av mineralull eller skummet polystyren midten. Unilateral "sandwich" har en fast fremre side og brukes til innkledning av vegger og skråninger. Bilateral modusen brukes til å lage vegger. Begge alternativer er tilgjengelige tykkelse på 10, 24 eller 32 mm.

På grunn av sin sammensetning ikke trenger sandwich-panel i tilleggsisolering, vanntetting og dampsperre. Noen ulempe i å skape deres store størrelse 1,5 x 3 m, og fjerner behovet for detaljene ønsket form.

Fordeler og ulemper med plast Plating balkong

Plast overalt inn i våre daglige liv. Han - overalt. Og det er ikke rart at det er brukt for kledning balkonger. Hva er fordelene med denne allsidige materialet?

 • miljøvennlig, på grunn av fravær av giftige stoffer i PVC;
 • fuktbestandighet;
 • enkel montering: av plast er enkelt installeres på en hvilken som helst type overflate, og krever ikke forhånds innretting det;
 • lett vedlikehold, som omfatter å tørke av overflaten med en fuktig klut;
 • lav vekt, hvilket er av særlig betydning: plastpaneler for balkong må ikke overbelastes struktur;
 • lav pris;
 • rik fargepalett og et utvalg av teksturer som kan tilfredsstille de mest krevende forbruker.

Imidlertid er plast ikke ideelt. Som med noe materiale, har den visse ulemper. Sammenlignet med de fordeler de er små, men vi kan ikke nevne dem.

 • egenskap å utstråler en ubehagelig lukt under kraftig oppvarming eller forbrenning;
 • mottakelighet for plutselige temperatursvingninger: panelene kan bli deformert ved frost, slik at de bør brukes bare på den isolerte balkong eller terrasse;
 • ustabilitet for mekanisk skade. Spesielt når det gjelder lave kostnader tynne typer PVC; men det anbefales balkong behandling plast med tykkelse er ikke mindre enn 8 mm.

Fordeler med plast paneler - enkel installasjon og vakre utseende

Balkong kledning plastpaneler innebærer bruk av flere typer spesialprofiler. Således direkte montering profil som festes til kledningen ved den tverrgående element eller gjennom den brede sidedelen. Hjørne dieder profil er montert på den ytre og indre hjørner.

Trinnvise instruksjoner for selv dekorasjon

Balkong kledning plastpaneler med sine egne hender er ikke spesielt vanskelig. Den kan utføre, og nye til reparasjon med ingen spesielle ferdigheter. Det viktigste i dette tilfellet - utholdenhet, grundighet, streng overholdelse av instruksjonene nedenfor. Og tilstedeværelsen av de nødvendige verktøy for å være forberedt på forhånd for ikke å løpe etter dem til butikken på det mest inopportune øyeblikk. Så, for å arbeide vi trenger:

 • skrutrekker utstyrt med magnetisk feste;
 • slag eller drill;
 • polyuretanskum;
 • bygningsnivå;
 • plast hjørner;
 • sokkel;
 • vinduspost profiler;
 • isolasjon (polystyren eller mineralull);
 • suspensjoner;
 • galvanisert metallprofiler;
 • små nagler eller skruer.

Et viktig trinn som utføres etter damp, vanntetting og isolasjon før plastkappen balkongen. På den kasse som på rammen, er hele foringsrøret holdes etterpå. Derfor bør installasjonen være spesielt oppmerksom. Han utførte i den rekkefølgen. Planlagt plassering av rammen. Deretter monteres profil med en U-formet seksjon til veggen i intervaller på 50-70 cm i nagler eller skruer.

Noen stadier av monteringen av plastpaneler

Etterbehandling uteplass begynner fra taket. Etter innstilling av metallrammen arbeidet utføres i den følgende rekkefølge.

 • Sikre omkretsen av taket starter profiler av galvanisert metall.
 • Puncher for å lage hull i profilen og veggen for å sette plugg-spiker festes til veggkonstruksjonen ved hjelp av skrutrekkeren med et magnetisk hode.
 • I midten av taket hangers feste å stryke galvanisert profil. Med en bredde på 1,2 m er tilstrekkelig loge en sentral profil. Hvis rommet er mer utbredt, vil det trenge to.
 • Festet til den sentrale profil sjøsettings profiler for plastpaneler.
 • Stretch ledningsnett for fremtidige kamper (oftest det er innebygd punkt lyskilder).
 • Sett i første plastpanelet i utgangsprofiler festes med skruer til føringsprofilen på kantene.
 • Satt ved siden forrige panel rumpe, i likhet med skruer for å feste til profilen av metall.
 • Trim siste panelet til ønsket størrelse på en måte som hun kom for forrige panel på 5 mm og ikke 7 som vanlig. Endre nest siste og siste panel plass og skyv siste panelet, slik at det er ingen synlig gap kom inn den siste profilen. Hvis det er nødvendig, ved bruk av plastlister for å justere lengden av skalldelene.

Etter endt taket begynner å sheathe veggene i plast, siden plassen under vinduet. Når denne handlingen er i stor grad lik den forrige jobben.

Veggkledning plastpaneler

 • Fester metallprofilen til bunnsvill. Kontroller plasseringen på disse sideprofiler som bruker bygningen nivå.
 • Fest profilen til gulvet nivå.
 • I midten av veggen. Som ligger under vinduet, for å installere flere suspensjoner av metall i en avstand av ca. 50 cm fra hverandre.
 • Gapet mellom veggen og metallrammen for å fylle isolasjons og tette hullene med skum.
 • Montert på en metallhengere føringsprofil.
 • Kjøre installasjonen av PVC-plater som settes opp profiler ved hjelp av plugger, nagler eller skruer.
 • Nære gulvlister spalten mellom gulvet og de plastbelagte vegger. i skjøtene mellom tak og vegger for å installere en spesiell taklister.

Etterbehandling balkong PVC paneler ferdig. Som du kan se, ikke noe komplisert i det. Plast er en sjelden kategori av materialer som kombinerer lav pris og attraktivt utseende. På grunn av plastforing kan være billig og raskt å heve en hvilken som helst balkong eller loggia.

Abonner på moroa på obalkone.ru

Jeg ønsker å dele en personlig erfaring. Det er ikke nødvendig å sheathe balkongplater PVC hvitt, som jeg gjorde. Hvis du har en solsiden, de slår gul over tid. Hvit samler alt støv og skitt. Og det er umiddelbart åpenbare. Å se vanskelig for dem. Det er bedre å investere i en dyrere panel av mørke farger.

Etter innglassing av balkongen, bestemte han seg for å fullføre sine laminert PVC paneler. Pre-isolere en balkong, laget ramme til å tåle alle nivåer. Og så er det fortsatt den mest prostoe- innsats panel. Alt arbeid, inkludert isolasjon, sakte gjorde en halv dag. Da selskapet en himling og en balkong klar for drift.

For tre år, som et fast panel på vegg balkong "flytende negler". Og noe med dem ikke skje. Jeg trodde at fra den lave temperaturen vil sprakk - dyuzhe kald vinter i vårt område. Men nei! Som ny fortsatt.

Kopiering av materiale er mulig uten foreløpige forhandlinger i tilfelle av en direkte link til vår hjemmeside.

PVC paneler for taket på en balkong eller loggia

Artikkelen ble publisert i den delen av taket trim (som er en del av den avsluttende delen).

PVC paneler for tak kan være den mest praktiske og økonomiske man som et dekkmateriale for isolert balkong. PVC paneler er også egnet for tak og vegg. Arbeid med plastpaneler er enkel. Installere en himling laget av PVC paneler kan være på egen hånd, og dermed spare penger på oppussing arbeid.

Hvis du bestemmer deg for å glasur og varm balkong, må du velge isolasjon og overfor materialer til vegg, gulv og tak. Nå kan du kjøpe en universell isolasjon, som kan brukes for alle elementer i utformingen av balkongen på rommet. De mest populære og billigere ovner er mineralull og skum.

Egenskaper av PVC-plater ↑

PVC paneler er tilgjengelig på markedet i et bredt spekter av farger, er det et panel ikke bare monokrom, men også i form av etterligning av teksturen av en rekke naturlige materialer (Stein, tre, basalt, etc.).

De viktigste fordelene med plastfolie:

 • holdbarhet
 • motstand mot fuktighet, korrosjon, må PVC paneler ikke akkumuleres kondensat
 • ikke absorberer lukt
 • lett vaskes
 • enkel installasjon
 • stabil farge, er ikke følsom overfor ultrafiolette stråler
 • lav pris
 • ikke tiltrekker støv
 • Ingen respons på grunn paneler laget av selvslukkende
 • lav vekt, noe som gir enkel transport og installasjon
 • økologi, ufarlig for helsen bar; materialet som panelet er gjort, blir brukt for matemballasje

Takpaneler tilgjengelig i følgende typer:

Videre er PVC paneler stilles i forskjellige farger, og kan være selvfarget med tegninger. For isolert balkong takpaneler PVC finish - en av de beste løsningene.

Vet du forskjellen mellom applikasjonsteknologi væske tapet på programmet til andre typer tapeter? Les vår artikkel, og du vil ikke ha spørsmål om temaet.

Og på etikettene tapet ikonet Verdi informasjon er tilgjengelig på denne adressen. Les våre ting, og du kan enkelt navigere ulike bakgrunn for valg og innkjøp.

For å gjøre høy kvalitet installasjon av PVC paneler på taket, vil du trenger materialer og verktøy i følgende liste:

 1. galvanisert profil eller trelekte felter til enheten
 2. PVC panel
 3. starter profil
 4. stift pistol med stifter
 5. baufil for kutting av plastplater på taket størrelse
 6. skruer, som er utført Mount PVC paneler i taket
 7. plugger
 8. drill
 9. forest

For PVC takpaneler er montert på en spesiell ramme. Foreta en ramme kan være laget av galvanisert profil UD og CDen eller tre stenger. Rammen er bygget opp på prinsippet av et gitter med en stigning gitter på 70 cm til 1 meter. Fest starteren profil til en trekloss eller galvanisert UD profil rundt i rommet. Deretter skrev panel.

til Dekker PVC Tak utføres enkelt og raskt, er sporene (låser) gjort på panelene. Til profilen paneler er festet med skruer på kanten av slottet.

Fikse PVC paneler kasse ↑

La oss se nærmere fremgangsmåten for festing av plastpaneler på en trekasse. De fleste boligeiere er denne metoden favoriserer når du installerer en himling laget av PVC paneler.

Å arbeide for materialer og verktøy:

 1. PVC panel
 2. plast hjørner
 3. tre stenger 5 cm
 4. ceiling sokkel
 5. skruer
 6. drill, møbler stiftemaskin, baufil

Vi beskriver prosessen med feste:

 1. Først må en trekasse, fikse barer på taket
 2. Første forankring stenger langs lokalene, og deretter i den motsatte retning til de andre stenger er festet med en innbyrdes avstand på 50 cm
 3. Dub kasse nødvendig for nivået på taket var flat. Hvis det er nødvendig, justere stolpene ved hjelp av innsatsene
 4. Paneler kuttes til ønskede lengder med en baufil. Være mellom kantene av plater og veggen i en avstand på omtrent 0,5 cm for krymping
 5. Festet til en vegg hjørner og sette dem inn i sidene av panelet der sporet befinner seg. Og den andre siden av panelet er montert stiftemaskin. Sporet av det andre panelet så nært som mulig til kammen innsatsen panelet er festet, sørger vi for at det var ingen hull. Det tyngre vil være tilstøtende panel, vil være jevnere taket
 6. Hvis det ikke er kompis som ville holde lenge bar, kan du bruke en gammel og pålitelig enhet

For å oppsummere, installasjon av plastpaneler - en rask og enkel prosess. Problemer kan oppstå bare i stedet for å feste lampen. Om legging av elektriske ledninger nødvendig å ta vare på forhånd. For å installere lampen vil trenge lage et hull i panelet og passere gjennom den elektriske ledning.

Når utført installasjon av alle plater må være lukket taggete kanter. Dette kan gjøres ved hjelp av taklister. Ved de ytre hjørner er angitt med en hjørneprofil limt eller plast hjørne.

Himling laget av PVC paneler - robust og holdbar konstruksjon. Han beholder lenge sitt gode utseende, ikke sag og mister ikke lysstyrke farge under drift.

Visste du at vinduskarmer Moeller - ofte den beste løsningen når det gjelder pris / kvalitet på innglassing av balkonger og søyleganger. Les vår artikkel om fordeler og ulemper med de vinduskarmer av den tyske produsenten.

Og om et bestemt utvalg, kjøp og installasjon av flate strimler for plast vinduer kan leses her.

PVC-plast paneler Tak Bilde ↑

Nedenfor er bilder av temaet i artikkelen "PVC paneler til taket." Slik åpner du et fotogalleri bare å klikke på miniatyrbildet.

PVC-plast paneler Tak video ↑

Vi foreslår at du også lese video emner på denne artikkelen. I videoen kan hele prosessen med montering av paneler på balkongen PVC taket deg.

Liker du dette? Abonner oppdateringer på dette nettstedet via RSS, eller følg med:

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine! Fortell oss om denne artikkelen med dine venner i sosiale nettverk via knappene på venstre panel. Takk!

Det virker for meg at PVC paneler er godt egnet for etterbehandling på balkongen, hvis de er, selvfølgelig, er kvalitet skrevet her. Tidligere husker jeg, noen stinkende, og de ble brent godt. Og så - en billig materiale, lett (jeg fortsatt frykter at ferdig med balkong kollapser - vi har det er gammelt, det er skremmende å fullføre den).

Ranger kommentaren: 0 0

Vi gang ferdig med slike paneler balkong. Og vi var veldig fornøyd. Det ser veldig fint. Selv den hvite fargen på balkongen ikke gi følelsen av en sykehusavdeling. For 10 år og er ikke falmet. Selv om kvaliteten på rart. Med mindre spesifikt plukke en spiker eller en skrutrekker, vil slike reparasjoner tjene i mange år.

Ranger kommentaren: 0 0

Jeg er med PVC paneler, dessverre, opplevelsen var ikke den beste. Sannsynligvis, ligger problemet i det faktum at jeg hadde en balkong på solsiden, dvs. sommersolen steker sin dag. Som et resultat av panelene blir sprø, gulnet og mistet sin appell. Kanskje problemet var og skruppelløse produsenter, men det faktum gjenstår.

Ranger kommentaren: 0 0

Jeg vil vise min mann denne artikkelen, vi bare oppsøke alternativer loggia finish. Det faktum at PVC paneler er praktiske og kostnadseffektive materialer for dressing, synes det for meg, er den mest elskverdig av deres eiendom. Også, jeg virkelig liker hvordan de ser ut, og valget av farger er ganske bred, for enhver smak. Jeg tror at omsorg for dem er ganske enkelt, som også er svært viktig, fordi Våt rengjøring - det er uunngåelig prosedyre på balkonger og søyleganger.

Slik at jeg nesten avgjort, er artikkelen veldig overbevisende.

Ranger kommentaren: 0 0

For seks år siden, omsluttet jeg med plastpaneler (ark) på loggia taket: latskap ble pusset og malt dårlig peeling overflaten. Hastig fastkjørte grov lokket, og deretter, etter tørking, naglet plugg-negler kasse (på kantene og i midten), og begynte installasjon av plast.

Men på samme tid jeg har gjort en alvorlig feil å ta bøylestøtten med for korte ben. Og en dag observert at plasten i noen steder begynte å fravike kasser: om det rassohlas eller rustne brak (balkong ikke glasert og fuktighet er fortsatt til stede). Det var nødvendig å demontere panelet og gjenta operasjonen på nytt, men med hjelp av større parentes.

Ranger kommentaren: 0 0

Jeg er enig med Dmitry ovenfor. Når det er på tide å sheathe balkong, vil jeg gjerne sheathe tre Lining fulgt av impregnering med en vakker farge. Kone besluttet å spare, sier at det fortsatt er en balkong, er det ingen grunn til å bry seg. PVC omsluttet paneler. Det var en feil for en solrik balkong. Panelene var hvite. Gradvis, under påvirkning av solen, begynte de å gi gule flekker. Og noen steder og i det hele tatt deformert. Jeg tror på våren å skrelle dem. Og shoot har vist seg lang Lining. Og la det være sagt at vår balkong ser ut som et bad.

Ranger kommentaren: 0 0

Jeg tror at PVC - paneler for etterbehandling av balkonger og søyleganger - den beste, kostnadseffektiv og varig alternativ! Min mann takler installasjon av PVC - paneler, lærte dette raskt, bokstavelig talt umiddelbart - dersom du har erfaring med verktøy, installasjon av panelene - det er raskt mestret, så å si. Som et resultat, ser loggia ganske grei: vi trimmet sine lysegrønne frostet paneler. Støv dem med vibrering Duster, tørk av med en klut panel annenhver uke om - og ingen bekymringer!

Ranger kommentaren: 0 0

PVC panel, var jeg veldig fornøyd, spesielt på balkongen. Min mann og jeg gjorde taket av PVC paneler. Et stort pluss er at de kan rengjøres og vaskes. Fordi mye av fluer i gata på balkongen og støv, og tørket en gang eller to ganger og ren. Så de er også montert rett og slett. Min ektefelle har noensinne laget med en venn. Ikke engang trenger hjelp av fagfolk.

Ranger kommentaren: 0 0

Og jeg ville ikke gjøre plast trimme paneler. For de er ikke miljøvennlig og avgir forskjellige lukter. Spesielt hvis du gjør loggia å leve, ikke å kaste søppel. Og hvis solen side, i løpet av sommeren lukt vil bli enda større. Jeg ville ha gjort Foring (alle det samme treet) eller farge fremstilt og jevnet vegger.

Ranger kommentaren: 0 0

Vi har trimmet en balkong med plastpaneler. Valgt panel av god kvalitet og som et resultat - flott utseende, ingen problemer med avreise. Det er bare artikkelen skriver at kondens ikke akkumuleres på panelene, men vi syntes. Og i en leid leilighet, hadde vi en balkong med en finish, sannsynligvis på grunn av lav kvalitet på materialet. Det panelet ikke bare at alle brent ut, plasserer så også oblez toppsjikt. Hvis vi skal sheathe balkong plastpaneler, er det bedre å ikke lagre, og velg et panel av god kvalitet.

Ranger kommentaren: 0 0

 • Eugene Elektriske tørkemaskiner for å skrive vaskeri: typer og egenskaper
 • Dima å registrere hvordan å lime vinyl tapet: trinnvis guide
 • Dima å registrere kork tapet på veggene av din balkong eller loggia
 • Laura opptak Kvartsvinilovaya fliser for etterbehandling etasje balkong eller loggia
 • Natalia opptak Kirigami jul: skjema fagene kutte teknologi

Ceiling tørketrommel for balkong: hvordan å velge

Ceiling tørketrommel til balkongen er en løsning på problemet med våte klær, spesielt hvis arealet løper ut. "En ubuden gjest plutselig brast.

PVC panel for balkong

Det neste trinn etter at glassanordning er dens balkong panel. Moderne konstruksjon markedet er rett og slett fantastisk rekke plating alternativer som tilbys. Blant hele spekteret, kan du velge den mest passende materiale for kvalitet og verdi.

En av de mest vanlige materialer for kledning balkonger er PVC paneler. Ikke bare er utseendet av en slik konstruksjon er meget vakker, kan balkong med plastpaneler foringen gjøres uavhengig av hverandre.

Panel - en stropp laget av PVC, med i det indre av de langsgående ribber. Det sømløse utførelses PVC-elementer som under monteringen vil danne et enhetlig rom, uten gap og sutur mellom hvilke på den ferdige overflate blir synlig gap. Disse plassene ikke ødelegge utseendet, men heller bidra til å visuelt strekke rommet og heve taket.

Alle PVC-plater kan deles i henhold til de følgende kriterier:

 1. Størrelse. Ganske et stort utvalg av størrelser, og deres lengde varierer fra 2,5 til 6 meter, og bredden er mellom 44 til 44 cm 2 m. Som regel er det materiale som benyttes til å indikatorer for innvendig behandling bredde balkong fra 25 til 40 cm. det er også, såkalt, plast ytterkledning, som anvendes for etterbehandling taket. Den har en meget smal bredde indikatorer som utgjør ca 10 - 20 cm.
 2. malingstype. Det ytre belegg kan være ganske variert. Meget ifølge PVC paneler for balkonger termisk trykking når mønsteret er påført på overflaten ved hjelp av bildedannende film. et bredt utvalg av bilder kan skrives ut, og med bilder. For å opprettholde mønsteret og overflatebeskyttelsessjikt er påført på toppen av en spesiell lakk.

Like kjent og offsettrykk, karakterisert ved at mønsteret trekkingsprosessen. Det påføres via en trykkeform og også dekke topplakk. Det er også et bilde kan være absolutt alt, akkurat som kunden ønsker. Men de fleste velger plastpaneler for balkong med en etterligning av naturlige materialer som tre eller stein.

Det er en tredje utførelsesform av tegningen, som innebærer at den limte spesiell film, som allerede inneholder tegningen. Således behandlede paneler kan også ha betydelig lettelse. Materialet er meget lett å rengjøre og antistatisk enn er på grunn av sin popularitet.

 • en fremgangsmåte for fremstilling av. Foreløpig produseres to typer PVC paneler - standard og sandwichpaneler. Hver type har sine forskjeller og funksjoner:

  Standard laget av ekstrudert PVC ved å trykke på. Materialet inneholder 43% olje, mer enn halvparten av saltet og andelen av spesifikke additiver.

  Sandwich-paneler er en nyhet i anleggsmarkedet og representerer to PVC-lag, mellom hvilke det er plassert et varmeelement, en rolle som vanligvis er mineralull. Det er ensidige paneler av denne type, som brukes til farging av bakker og bilateral å opprette partisjoner på rommet. Produsert materiale av forskjellig tykkelse.

  Sandwich-paneler trenger ikke å installere ekstra isolasjon, damp og vanntetting, som i kraft av sin design, de er allerede utstyrt med alt nødvendig.

  Fordeler og ulemper med PVC vindsperre

  Etterbehandling balkong PVC paneler er svært vanlig, men de har både fordeler og ulemper. Tenk første de positive sidene ved å bruke dette materialet:

  • Fravær av skadelige stoffer i PVC.
  • Motstand mot fuktighet.
  • Enkel installasjon som krever ingen ekstra utjevning basen.
  • Lettstelt, ettersom overflaten av panelene kan vaskes.
  • Ingen overbalkongplatene på grunn av den lette vekten paneler.
  • Relativt lav pris
  • Et stort utvalg av valg som vil tilfredsstille de mest kresne kjøper.

 • Til tross for alle disse fordelene, plast paneler har også negative punkter om hvilke vi bør nevne:

  • Forekomst av lukt når antent.
  • Dårlig toleranse i temperaturen, noe som kan medføre deformasjon av materialet.
  • Ustabilitet mot mekanisk stress. Det er nødvendig å fullføre den eneste loggia materiale som har en tykkelse på mer enn 8 mm.

  Selv fôr balkongplater

  Før balkong skjede paneler av PVC, er det nødvendig å glasur, sel og isolere, ellers finish vil miste all mening, og materialet bare forverres under påvirkning av det ytre miljø.

  Innglassing er vanligvis utføres ved hjelp av glass enheter som for tiden er det mest hensiktsmessige alternativet for disse arbeidene. Innglassing kostnaden er ikke så dyrt, om ikke å kjøpe vinduer med ventilasjonsventiler, og flere elementer.

  Du kan glasur en balkong og trerammer, men i dette tilfellet mye tid vil bli brukt på innebygging av alle hullene og gjennomføring tetting ramme.

  Ved stadium av isolasjonen utføres også for foring på utsiden av gjerdet, hvis det ikke kjedelig steinen, og espalier. I prosessen med å tette alle sprekker er fylt med skum, eller silikon, for å hindre at luft utenfra inn i rommet plass på balkongen. Det bør være fullstendig forseglet boks, inn i hvilken luften utenfor ikke strømmer på noen måte.

  Isolasjon gjort ved hjelp av skum eller mineralull for isolering og andre materialer kan også anvendes. Verktøy passer inn i den preparerte kasse, som senere skal festes til panelet. Gitterverk er innstilt ved hjelp av veggfesteprofilen med en stigning på 50-70 cm. Forbindelsen blir utført på de skruer og plugger.

  Materialer og verktøy

  Etter det forberedende arbeidet vil måtte forberede alle verktøyene som vil være nyttig i arbeidet og for å kjøpe alt nødvendig materiell. Å arbeide vil være nødvendig:

  • Puncher eller drill
  • Skrutrekker som har en magnetisk dyse
  • nivå
  • byggskum
  • Galvaniserte profiler eller bar for lekter
  • plast hjørner
  • Isolasjon, hvis de ikke utføres isolasjon
  • suspensjoner
  • Forbruksvarer som plugger og skruer
  • Lister og profiler for vinduskarmer

  Etterbehandling balkong plastpaneler begynner fra taket, som er montert metallprofil. Videre teknologien fungerer på følgende måte:

  • Installere rundt omkretsen start av metallprofiler.
  • Feste-profiler til veggen med pistolen og skrutrekkeren.
  • Installasjon av taket i midten av metallprofil.

  • Installere et sentralt utgangspunkt profiler.
  • Mate ledninger til hver lyskilde.
  • Sette inn det første panelet i utgangsprofilen og dens festing på kantene og føringen.
  • Installere alle påfølgende paneler.
  • På slutten må du klippe av overflødig i siste panelet, slik at det ikke er gått for forrige 7, og 5 mm. Videre er disse to paneler byttet, og den sistnevnte er trukket tilbake uten klaring i ekstreme profil. Om nødvendig kan du bruke plast listverk.

  Tilsvarende ledninger montere paneler og en trekasse, som er montert på forhånd.

  Festing av paneler til veggene kan varieres:

  • Installasjon på "flytende negler". Denne metoden er mulig hvis veggene er annerledes perfekt flathet.
  • Installasjon på spesiell plastbånd ved hjelp av klipp. Dette alternativet er ganske tung i den uavhengige utførelse.
  • Montering på Purlin profiler av galvanisert. I praksis, bruk av dette alternativet festing brukes sjelden. Siden profiler er hul inni, er installasjonen gjort ganske vanskelig.
  • Feste på trekasse. Dette er kanskje den vanligste og enkleste måten å sheathe balkongplastpaneler. Ikke bekymre deg for at fuktigheten curl treet, som isolert balkongen kan bare ikke være så økt fuktighet. Denne artikkelen vil vurdere dette alternativet.

  Fest panelet til lekten av tre kan være på forskjellige måter:

  1. Skruer, som er beregnet for tre. Elementer blir brukt med en lengde på 16 til 19 mm, som er skrudd fast ved hjelp av skrutrekkeren eller skrutrekker. Til enhver tid, kan du skru festene og slipp panel.
  2. Brak, som trenger en spesiell stiftemaskin. På denne måten, er installasjonen rask, men å fjerne en mount vil være problematisk, hvis det er nødvendig.
  3. Klyaymerami - festeelementer, som er installert på den første kasse, og de ble deretter skrudd panel med skruer. En slik alternativ feste ikke er særlig hensiktsmessig, fordi spenningen på panelet kan flyte ut av skruen klyaymera.

  Den første kasse festet til plastprofiler, som for eksempel utvendige hjørner. Når den er installert profilene i hjørnene, og som allerede er i den siste tur festet horisontale profiler. Etter en slik forberedelse arbeid for å trimme plastpaneler balkonger med hendene i henhold til følgende algoritme:

  Installere panelene starter fra hjørnet foran vinduet. Panelet som skal kuttes ned til størrelse og sette det inn i de øvre og nedre profiler, og deretter starte. Det er satt i henhold til nivået og er festet til den horisontale linjen.

  Hver etterfølgende panel er montert i sporet i det foregående og festet.

  Dermed er fôr laget av hele balkongen. Der trengs paneler er kuttet med en kniv.

  Balkong kledning paneler med PVC - er en enkel og ikke kostbar måte å egne hender for å oppnå skjønnhet og kvalitet dekning innendørs. Spesielle kunnskaper for å lage paneloverflaten er ikke nødvendig, det viktigste - det er det riktige valget av materiale og teknologi for å følge arbeidet.

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 38 = 44