PVC laminat

Laminat PVC: de egenskaper, fordeler og funksjoner i styling

Konstruksjonen markedet tilbyr nesten ubegrensede muligheter for valg av gulv: massivt tre planker, parkett, linoleum, tepper og andre. Men mange av dagens utviklere gi preferanse til laminatet. Hans popularitet i første omgang, for å gi god estetikk, rimelig pris og enkel installasjon. Kanskje den mest populære er den klart PVC laminat.

Dens basis er representert av polyvinylklorid med upåklagelige styrkeegenskaper. Innovative utviklingen som lå til grunn av produksjonsprosessen er virkelig unikt materiale, sikre feilfri kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Positive tilbakemeldinger fra utviklere, som klarte å se mye av historien til arbeidet, bare bekrefte henhold til produsentens spesifikasjoner. I dette materialet vil vi evaluere PVC laminat gulv, hensiktsmessigheten av bruk, og har også styling. Gjør ingen feil - vi vil gi en fullstendig og objektiv vurdering av det maksimale.

Klassisk Laminatet omfatter vanlige paneler. Han er selvfølgelig utstyrt med en rekke fordeler, men det lave vannmotstand fortsatt begrenser omfanget av bruken. Konstant kontakt med vann etter en viss tids drift fører til en betydelig deformasjon av materialet, slik at man unngår utskifting av paneler i dette tilfellet er det rett og slett umulig.

I moderne bygge butikker kan bli funnet med en spesiell beskyttende overtrekkslag, men selv en slik variant er ikke i stand til å tåle vanlig eksponering for fuktighet. PVC laminat utførelsesformen skiller seg fra den konvensjonelle høy motstandsdyktighet overfor fuktighet. Nå er han ikke redd for å langvarig eksponering for fukt, kan den moderne husmor vaske det nesten hver dag uten frykt for hevelse og deformasjon. Dette tillater bruk av et plastlaminat i de områder hvor konvensjonelle lamellene lå strengt forbudt.

Stort sett karakteristiske egenskaper og egenskapene til et plastlaminatmateriale er forsynt med en flerlags struktur. Grunnlaget for konstruksjonen er PVC-panel, og på grunn av luftkammeret det mulig å gi gode varme- og lydisolerende egenskaper. Et slikt gulv vil varme selv de kaldeste vinteren uten ytterligere oppvarming.

Stabiliseringssjiktet tjener som et substrat for PVC laminat som eliminerer behovet izolona. Det dekorative lag er dekket med en spesiell beskyttende film, generelt med spor sklisikker flate. I tillegg til de grunnleggende lag forutsetter tilstedeværelsen av ytterligere lag som øker ytelsen av materialet. Således, for eksempel, noen produsenter tilbyr et ekstra lag av lydisolasjon, beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

Alle lagene presses sammen, noe som sikrer jevnheten av strukturen og materialet som den nødvendige holdbarhet.

Best PVC laminat - en som er laget i samsvar med de grunnleggende kravene. Bare på denne måten vil være i stand til å gi den fordeler. Medlemmer bemerket slike positive:

 • fuktighet motstand. Plastlaminat er ikke redd for fuktighet, og alt takket være vanntett basis av polyvinylklorid. Han absolutt ikke sveller eller deformere under påvirkning av fuktighet, så det er egnet selv for badene.
 • Motstand mot temperaturendringer. Spesielt belegg PVC kan motstå ekstreme -20 til +60 grader.
 • enkel installasjon. PVC-laminat med en låseforbindelse forenkler monteringsarbeidet, gir den nødvendige tetthet og fuktighetsresistens. På samme lamellene forbli mobile: om nødvendig, kan gulvet demonteres og flyttes til et ønsket sted.

 • eksterne estetikk. Paneler laget av PVC er så god som den klassiske versjonen. Ganske ofte moderne kjøpere foretrekker å dekke simulere naturlig heltre.
 • sikkerhet. Spesielle sklisikkert belegg er spesielt verdifull for områder med høy fuktighet.
 • slitestyrke. Tilordnet laminat 33-34 klasse, som garanterer varigheten av dets drift og samtidig opprettholde den opprinnelige utseende.
 • kjemisk nøytralitet og motstandsevne mot varme gjenstander.
 • enkelt vedlikehold. Vask av smuss, støv, forurensning av noen art fra overflaten av laminatet PVC er ikke lenger er vanskelig.

Er det noen ulemper med PVC laminat? Tilbakemeldingene fra de som måtte jobbe med dette materialet, sier at manglene er fortsatt til stede. Først av alt, det er de høye kostnadene. PVC laminat med en låseforbindelse i dyrere versjon av den klassiske, så la den reparere seg selv i en leilighet eller hus kan ikke alle. enhver farlig kontakt med gummi for materialet - den kan forandre sin farge.

Hvis du planlegger å legge et rom med utsikt over solsiden, se etter en modell med en spesiell UV-beskyttelse. Faktum er at ved seg lamellene laget av PVC ikke er beskyttet mot direkte sollys, så over tid kan miste lysstyrken på den opprinnelige fargen.

Hvordan å style PVC laminat? Dette spørsmålet er reist av mange. Faktisk, ved ganske enkelt å låse forbindelsen til å håndtere forsamlingen under kraften av hver mann - det ikke krever spesielle ferdigheter og dyrt verktøy.

Ikke alle gulv i våre hjem oppfyller kravene for legging laminat, så ofte uten et stabiliserende lag rett og slett ikke kan gjøre. Som det er mulig å bruke rull materiale - izolon. Hans strimmel som skal installeres i en retning vinkelrett på fremtidig plassering av laminatplater. For sammenføyning strimler kan brukes mellom en vanlig tape konstruksjon. For å hindre deformasjon av materialet rundt omkretsen av rommet langs veggene må settes små kiler 1 cm tykke.

Den aller første slat bør plasseres i motsatt hjørne av rommet. For lastbalansering, bør hver påfølgende rad være pakket med en svak forskyvning av 300-500 mm. Rekke og rad vil man ved hjelp av låsemekanismen for å stable panelet. Etter 2-3 timer, vil du få klar en spektakulær gulvet.

Eksternt, PVC paneler er ikke mye forskjellig fra den klassiske, som er grunnen for sine handlinger legging en enkel regel: For å skjule leddene, i alle fall visuelt, skal panelet plasseres parallelt med lysstrøm, som er grunnen til at du må ta for å jobbe på dagtid.

Har du hørt om den fleksible lamellene PVC laminat? Vi ønsker å introdusere et hybrid blanding av styrkeegenskapene til plastlaminatet og linoleum fleksibilitet. La oss se på de viktigste egenskapene til en slik levende nyhet av markedet bygningen og etterbehandling materialer:

 • Ubetydelig tykkelse. Tykkelsen av seipene er bare 5-9 mm, hvorved skjære kan brukes en vanlig bygning kniv.
 • Du trenger ikke å berede grunnen. Du trenger ikke å nøye justere base slik dekning kan legges direkte på det gamle gulvet. De grunnleggende reglene er de samme pakkematerialet, men det er ikke lenger nødvendig å bruke et substrat.

 • Tilstedeværelsen av limbånd smart. Den brukes for seriekobling mellom paneler. Ny lamell bør være i en vinkel på 45 grader for å pådra seg allerede fast, og deretter, slakke skrå, for å fikse.
 • Ved hjelp av en gummivalse. Når en rad av stablede materialer ville være nødvendig for større pålitelighet på steder gå leddene spesiell gummivalse.

Hvis du strengt følger instruksjonene, kan du i en kort periode for å få en helt flat overflate.

PVC laminat - et moderne materiale som har absorbert fordelene med en tradisjonell laminat og de siste nyvinningene. Hvis du er ute etter en spektakulær, sikker og praktisk gulv i hjemmet ditt, trenger du ikke ønsker å forholde seg til deformasjon lameller, være spesielt oppmerksom på av PVC paneler. For å håndtere forsamlingen hver mann kan eie, uten hjelp av fagfolk. Sørg for å besøke den nærmeste jernvarehandel, og personlig bli kjent med innovative materialer. Vi er overbevist om at du vil bli gledelig overrasket av et sett med klare og udiskutable fordeler.

PVC laminat

PVC laminatstrukturen

Siste, den endelige struktur av bunn-vinyl lag tjener ikke bare som en kobling. Han er også en slags støtfanger, blanking sjokk.

Hvor ofte plassert PVC laminat?

 1. Vanntetthet kan du legge det i vått og ha risikoen for flom områder.
 2. Høy slitestyrke, styrke og duktilitet takket være hvilke arter som er i stand til å skille det uten skade og sprekker til å motstå en belastning på 100 kg per 1 kvadratkilometer. cm.
 3. Lyd-absorberende evne gjør det tilnærmet lydløs når han går, og falt til gulvet objektet vil ikke skape rungende brøl.
 4. Det er ikke glatt overflate reduseres nesten til null risikoen for fall.
 5. Frostbestandighet, slik at han legger i uoppvarmede rom.
 6. Motstand mot alkalier og syrer.
 7. Lite krevende å temperatur. Perfekt for legging på gulvvarme.
 8. Enkel installasjon og demontering.
 9. Holdbarhet.
 1. Det er krevende å bakken. Alle uregelmessigheter vil bli vist på overflaten, og en nyttig levetid sterkt redusert.
 2. Ikke-brennbare i luft, men det er i stand til å smelte sammen med frigjøring av giftige stoffer.
 3. Den lille tykkelse - med legging på en kopler krever ekstra isolasjon. Av denne grunn, det interlocks er ikke tilstrekkelig pålitelige.
 4. Ved interaksjon med gummi dannet irremovable flekker.
 5. Kunstig materiale, er det vanskelig å bli resirkulert.
 6. Den relativt høye kostnader.

Populære produsenter av PVC laminat

I dag har produksjon av denne type gulvbelegg vært ganske mange bedrifter.

 • FineFloor - Høy kvartsvinilovoe belegg stand til å motstå alvorlige belastning, noe som gjør den egnet også for etterbehandling gulvoverflaten ved bedrifter;
 • Holtsplast - vinyl laminert panel av denne produsenten perfekt kombinerer rimelige priser og høy kvalitet;
 • Vinilam -vlagostoyky laminat fra Belgia, idet området som har et stort antall av produkter som er beregnet for legging på gulvet oppvarming;
 • Moduleo - langsiktig drift, fuktighetsresistens og brannsikkerhet er kjennetegn på dette, etterligne naturlig tre, laminat;
 • Alpine Floor - høy kvalitet, dyrt, en sertifisert internasjonal gulv;
 • Tarkett - de mest populære i den russiske produsenten, hvis produktsortiment PVC laminat er i stand til å møte et svært bredt spekter av forbrukermarkedet.

Velge en PVC laminat: verdighet, installasjons funksjoner

Anleggsmarkedet gir uendelige muligheter å velge gulv: solid bord eller parkett, linoleum og andre. Mange utviklere foretrekker laminat, og ikke bare på grunn av de store funksjonene i materialet: en rekke farger, behagelig størrelse, ulike egenskaper og pris, men også på grunn av enkelheten i installasjonen.

En populær moderne materialer er et laminat av PVC, som er basert på polyvinylklorid med høy styrke egenskaper. Innovative utforming som brukes i fremstillingsprosessen, noe som gir en enestående kvalitet PVC laminat. Vurderinger utviklere om det til ytterligere bekreftelse. Etasje i dette materialet som mulig oppfyller kravene i den moderne forbruker.

I markedet for byggevarer plast laminat er presentert i et stort utvalg av former og farger. PVC laminat gulv perfekt imiterer tre og bambus. Selv eksperter noen ganger ikke kan skille dette fra gulvet foret med naturlig tre.

Belegget av konvensjonelle paneler sikkert har mange fordeler, ikke desto mindre, et lavt nivå av vannbestandigheten begrenser omfanget av bruken. Kontakt med vann etter hvert bevirker deformasjon av platene senere skal skiftes ut.

Salget mottar også seipen får en spesiell beskyttende belegg med vannavstøtning. Sammenlignet med konvensjonelle er de mer fuktighetsbestandig, men selv en slik gulvet under langvarig utsettelse for fuktighet kan kollapse med tiden.

PVC laminat skiller seg fra tradisjonell egne prestasjoner. Fuktighet motstand av malingstype kommer opp til hundre prosent. Dette gjør det mulig å legge gulv av PVC i slike rom hvor bychnye lameller lå generelt umulig.

Non-standard paneler har en flerlags struktur:

 1. det øverste laget - gjennomsiktig teksturert, spesielt, anti-skli riflet;
 2. et dekorativt lag;
 3. plate laget av PVC, på hvilken det er luftkamre som øker lyd- og varmeisolerende egenskaper til belegget. Det vil være ganske varmt og uten enheten under "varme gulvet";
 4. stabiliserende metallet under PVC-laminat.

I tillegg til de grunnleggende lag er det også tatt i betraktning nærværet av ekstra sjikt, som forbedrer ytelsen av panelene. For eksempel har noen produsenter inkluderer ytterligere akustisk lag som ligger mellom platen og underlaget av polyvinylklorid eller beskyttelse mot UV-lys og andre.

Alle lag "krympet" på spesielle maskiner under høyt trykk og forseglet oppvarmet voks.

 • Gulv laminat av PVC i henhold absolutt fuktighet, takket være vanntett base laget av polyvinylklorid. Vanntett laminatgulv for et bad eller kjøkken laminat PVC i dag er ikke uvanlig. Han ikke sveller når de utsettes for fuktighet, ikke er deformert, kan ikke sies om lamellene på grunnlag av HDF tre-fiberplater.
 • av PVC-belegg er i stand til å motstå temperaturendringer innenfor pluss minus 20˚ 60˚ og ikke deformert.
 • Tilkoblingene betydelig grad forenkle gulv, og gummipakninger gir tetthet og vannresistens. Dette designet er svært mobile: det kan være lett å montere og like lett å demontere.
 • Estetisk utseende av vinyl laminat ikke er dårligere enn for en konvensjonell utførelse.
 • Anti-slip overflate kvalitet, spesielt verdifullt for våtrom.
 • Den høye slitestyrke, som en regel, er 34-43 klasse. Disse tallene, som slagfasthet sikrer tilstedeværelse av mineralkvartsbiter eller sand.
 • Høy motstandsevne mot aggressive medier, særlig kjemisk nøytralitet og lav adsorbsjonskapasitet.
 • Økt varme motstand, det vil si varme gjenstander falt ned på gulvet så ingen skade vil ikke føre ham.
 • Vann og fuktighetsbestandig, hvilket gjør det mulig å anvende PVC-laminat for baderom, kjøkken og så videre. N.
 • En lignende belegg lett å ta vare, med det er det enkelt å vaske bort smuss og støv.
 • Levetid på over 25 år.

Det bør bemerkes noen mangler, selv om de ikke er så lett å identifisere.

 • Først av alt, prisen på PVC-laminat med en låseforbindelse, som er vesentlig høyere enn kostnadene for andre gulvmaterialer.
 • Den fargeendring når den er i kontakt med gummien.
 • Over tid er det klargjøring av gulvet, som er under direkte sollys.

Apparatet innebærer bruk av en gulvstøtte. Bånd stabiliserende belegg fremtid lå i en retning vinkelrett anordning av plater og er festet med tape.

 • Først må vi sikre at ingen deformering av belegget ved temperaturen synker. For dette formålet, er veggene lagt på gulvet kiler 1 cm tykke.
 • Den første lamell er anordnet i den fjerneste hjørne av rommet.
 • Blant dem er plassert med en forskyvning av 300-500 mm. Dette er nødvendig for å fordele lasten jevnt.

 • Ytterligere operasjoner ved monteringen av gulvelementer med låse forbindelse helt falle sammen med den teknologi standard montasjeplater med et låsesystem klikk.

PVC paneler kan brukes som en "varm gulv".

Fleksibel PVC laminat

Denne type hybrid seiper laminat og linoleum PVC. Legging av gulvet i likhet med installasjonen av den første gulvbelegget, og den fleksibilitet og tykkelsen av elementer - et sekund.

 • Materialet har en tykkelse på 5-9 mm, og derfor er det mulig å bruke en vanlig skarp skjærekniv.
 • Basen under den ikke krever forsiktig justering - slik dekning kan legges på det gamle gulvet: tre, parkett, keramiske og andre. Som allerede nevnt, de grunnleggende installasjons reglene er de samme som i den enhet som ligner på harde belegg. Men i dette tilfellet er det ikke behov for et substrat.
 • Fleksible lamellene rager utenfor teip smart. Når forbindelsen av skuffen til den som allerede er lagt i en vinkel på 45˚ og gradvis synker, klebet til smart båndet som stikker ut sideveis.
 • Etter å ha lagt hele serien, de stedene slat tilkoblinger er en spesiell roller.

Hvis du strengt følger reglene for stabling, vil den resulterende overflaten slå ut jevn og sømløs.

De mest populære merkene

Vi registrerer en rekke kjente produsenter i det innenlandske markedet av gulvbelegg:

 • FineFloor. En av de beste samlinger av den nederlandske produsenten av PVC laminert Best Floor Design. Den største etterspørselen er et alternativ "under treet", etterligne tregulvet. Høy kvartsvinilovye panel motstandsdyktig mot fuktighet. Belegget er lett å montere på grunn av låse lameller forbindelsen.

 • Moduleo. Castle laminert PVC Flexo belgiske produsenten lett modulert og ser ut som en ekte bord. Preget av langvarig bruk, fuktighet motstand og brannsikkerhet.

 • Balterio. Kjøp disse panelene er kjøpt til en svært rimelig pris med høy kvalitet gulvbelegg. Lukk fit lamellene gir et monteringssystem ClickXpress kunnskap Balterio.

Ikke mindre vanlige produkter fra produsenter som Holtsplast, Tarkett, Dumaplast, Alpine Floor, Aqua, Parcolys og andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

90 − 87 =