Pvc gulvbelegg

Eieren av unike egenskaper - gulvbelegg PVC

Linoleum av vår tid - det er langt fra de vanlige utseendeene, som for flere tiår siden ble lagt på gulvet i nesten alle leiligheter i flere etasjes bygninger. I dag har PVC-gulvbelegg en høy slitestyrke og et bredt spekter av applikasjoner, da de produseres ved hjelp av unike teknologier fra holdbare og miljøvennlige komponenter. Valget av slike gulv er forbundet med flere faktorer. De inkluderer ikke bare egenskapene til lokalene, men også behovene til eiere i interiørdesign, tykkelsen på lommeboken og så videre. Enkelhet av vare på produktet og dens holdbarhet spiller en viktig rolle.

Tekstur av PVC-belegg simulerer naturlige materialer, ikke bare ved utseendet deres, men også ved berøring, noe som gjør det mulig å tilfredsstille de mest krevende kravene til kundene.

Hovedforskjellen mellom PVC-belegg er ikke bare tekstur og utseende, men også dens dimensjoner. Optimal valg vil være moderne prøver i form av fliser.

Følgende komponenter brukes i fremstillingen av materialet:

 • polyvinylklorid, som har termoplastitet;
 • myknere, som gir produktets fleksibilitet;
 • fargestoffer;
 • inerte fyllstoffer;
 • stabilisatorer.

Gulvbelegget består av følgende lag:

 • Den nedre og midten er heterogene materialer med tilsetning av polyvinylklorid.
 • Et lag som et bilde påføres ved hjelp av fotografisk metode.
 • Det siste laget er en gjennomsiktig PVC-film. Når det er tykkere, er produktet mer motstandsdyktig mot slitasje.

Belegget kan ha en annen tykkelse, hvor styrken i stor grad avhenger.

Moderne type gulvmateriale

I feltet PVC belegg er delt:

 • På husstanden - har den største mengden farger og hevdes i lokaler med høy passabilitet.
 • Kommersiell - har høy styrke og lang levetid, brukes på steder med massebruk.
 • Semi-kommersiell - den brukes i rom med et gjennomsnittlig belastningsnivå.
 • Spesielt - egnet der det er spesielle krav til gulv, nemlig elektrisk sikkerhet eller brannmotstand.
 • Modular er en nyhet på hjemmemarkedet, som tiltrekker kjøpere med en rask og enkel montering.

Polyvinylklorid gulvbelegg er på byggemarkedet i et bredt spekter. De er populære hos forbrukerne på grunn av deres mange fordeler. Blant dem:

 • høy styrke;
 • hygiene;
 • motstand mot henfall
 • høyt støynivå absorpsjon;
 • omfattende fargeskala;
 • Komfort av transport og enkel installasjon;
 • rimelig pris;
 • motstand mot høy luftfuktighet;
 • høyt slitasjemotstand, ikke-overholdelse av deformasjon og mekanisk skade.

Sex i treningsstudioet

Utseendet i de senere år av originale designprøver som etterligner tekstur av naturlige materialer, har blitt årsaken til den voksende populariteten til produkter som et gulvbelegg for boligkvarter. Utendørs PVC-produkter i form av fliser kan stables i hvilken som helst rekkefølge, kombinere forskjellige farger, som også er verdt å merke seg som verdigheten av materialet. I tillegg er belegget enkelt kuttet, slik at du med et stort ønske kan til og med gjøre en intrikat applikasjon av de lyseste kombinasjonene på gulvet. PVC-gulv kan også brukes som et etterbehandlingsmateriale til veggene på badet eller for å dekorere møbler overflater. Som andre materialer for å fullføre gulvet, har PVC fliser noen funksjoner som du bør være oppmerksom på:

 • Materialet bør ikke plasseres i nærheten av varmeelementer, da det er utsatt for høye temperaturer.
 • Vedlikehold av belegget skal utføres uten bruk av midler som er i stand til å oppløse PVC.
 • Hvis gulvbelegget er laget på stoffbasis, anbefales det ikke å sette det i rom med høy luftfuktighet.

Sammenlignet med andre PVC-gulvbelegg, er fliser en av de mest økonomiske mulighetene.

Dens kostnad avhenger av størrelse, variasjon og produsent av materialet. Kjøperen vil enkelt sammenligne pris og kvalitet på produktene. Husholdningenes belegg vil være den billigste, mens spesielle er dyre.

Anti-slip PVC belegg StreetFloor

Å legge en PVC gulvbelegg er mye enklere enn noe annet. Men som enhver fase av konstruksjon eller reparasjon krever denne prosessen visse ferdigheter. Derfor anbefales det å overlate installasjonen til spesialister som har erfaring med å utføre denne typen arbeid. Siden bare i tilfelle profesjonell installasjon på belegget vil dekkes av produsentens garanti. Hvis du fortsatt har tatt beslutningen om å gjøre alt selv, må du følge disse trinnene.

Basen på gulvet skal være helt flat, tørr, ren og holdbar. Det beste alternativet for utjevning er gulv eller betongrør.

Det er strengt forbudt å legge et nytt belegg på den gamle. I tillegg kan PVC ikke legges direkte på gamle maling- eller bituminøse gulv. Det anbefales ikke å bruke putebelegg og ulike typer isolasjon.

Ved montering av PVC legges materialet med et mønster oppover. Hvis veggen er flatt, skal dekselet legges slik at det umiddelbart støter på det. I andre tilfeller plasseres materialet med en overlapping på veggen noen få centimeter.

Dekker ved bassenget

For å trimme utvendige hjørner må du trykke gulvbelegget opp til krysset mellom gulv og vegg, og deretter kutte et lite "kryss" ned langs hjørnet av veggen til gulvet og oppløs materialet i sidene. For å trimme de indre hjørnene, bør du gradvis kutte vinkelen på dekselet diagonalt parallelt med gulvet, til det ligger nøyaktig i hjørnet. For å kutte kanten, er det nødvendig å trykke materialhånden på veggen og deretter tegne et merke i stedet for bøyning av PVC-belegget og gradvis kutte av overflaten med en kniv, trykke produktet mot veggen med en spatel eller jernlinje.

For å sikre at gulvbelegget har blitt brukt i lang tid, er det nødvendig å helt holde materialet i bunnen, uavhengig av romets størrelse. For å gjøre dette må du utføre følgende handlinger:

Skittent gulvbelegg

 • Unbend en tredjedel av produktet og spre limet på underlaget, etter produsentens instruksjoner.
 • Sett sakte dekselet på plass, idet du observerer at luften forblir ikke danner bobler.
 • Overfør overflaten av belegget med en ren rulle, trykk den for å sikre jevn og jevn liming.
 • På samme måte gjenta operasjonen for neste klut, kontroller justeringen av mønsteret.

I dag er gulvbelegg fra PVC den gunstigste varianten, og det er mulig å glemme lenge om reparasjon og materialutskifting. I tillegg er installasjonen av et slikt produkt enkelt og krever ikke bruk av et stort antall verktøy, og om ønskelig vil alle kunne klare dette arbeidet. Hvis du bestemmer deg for å bruke dette belegget, vil du kunne få akustisk komfort i et hvilket som helst rom, fordi de unike ytelsesegenskapene til belegget taler for seg selv.

Legging av gulvbelegg fra PVC

Nylig tilbys av byggemarkedsgulvet PVC-belegg med universell design, egenskaper og pris skapt en konkurranse for lederne i dette segmentet: laminat og linoleum.

Polyvinylkloridbelegget har forbedret linoleumegenskaper og en ekstern likhet med keramiske fliser. Plastgulv limes til grunnen av betong, tre, andre belegg, det er viktig at overflaten av underlaget er glatt og rent. PVC-gulv har ingen begrensninger i valg av farger, alle slags designideer blir realisert på fliser.

Typer og egenskaper av PVC-gulvbelegg

Plastgulvet er tilgjengelig i ruller eller kvadratiske og rektangulære fliser. Strukturelt produseres produktene i flerlags og monolittisk, enkeltlags, og i bruk er plastgulvet delt inn i husholdning, kommersiell og spesialisert.

I tillegg til de syntetiske komponentene i visse typer PVC-gulvprodukter, brukes naturlige mineraler.

Dette belegget er praktisk fordi det er mulig å kombinere fliser med forskjellige farger og teksturer

På gulvet er PVC gulvbelegg et lag av PVC med myknere, noe som gir stivheten og plastisiteten til flisen. Over grunnlaget er det et dekorativt lag, malt eller mønstret, og et beskyttende topplag av laminert polyester, som har økt slitestyrke.

Under basislaget er et profilert substrat som gir stabilitet til flisen.

Den termoplastiske polymeren er også tilgjengelig i en enkeltlagsversjon, den består helt av polyvinylklorid med et beskyttende lag av laminerings polyester. Fargen på polyvinylkloridlaget er jevn, og når topplaget slipes, endres fargene på flisen ikke.

Kvarts vinylfliser, bestående av 5 lag, er forskjellig fra PVC-fliser ved tilstedeværelsen i sammensetningen av et lag kvartsand med en bindemiddelkomponent - kvartsvinil. Dette laget gir flisstyrken, lydisoleringen og fuktmotstanden og er 80% i produktvolumet.

Egenskaper som karakteriserer produkter laget av PVC og kvarts vinyl:

 • tettheten av materialet er 1,18 - 1,3 g / cm2;
 • strekkfasthet 10-25 MPa;
 • trykkstyrke 6-10 MPa;
 • styrke for statisk bøyning 4 - 20 MPa;
 • hardhet av Brinell 110-160 MPa;
 • slagstyrke 7 - 15 kg / cm 2;
 • varmeledningsevne 0,12 W / m * K;
 • Fuktmotstand 0,0 1%;
 • lydisolasjon 19 dB;
 • bruk motstandsklasse 32.

I tillegg til den tradisjonelle versjonen av produksjonen av gulvfliser, er PVC-panelet tilgjengelig for tilkobling med hverandre med et spike-sporingssystem rundt omkretsen av flisene og med Lock and Click og Lock-systemer som ligner laminatfliser.

Når det gjelder PVC-kvalitetsindikatorer, overgår gulvbelegg ytelsen til linoleum og kan sammenlignes med noen egenskaper av laminatet.

Ved valg av gulvbelegg og de samme kvalitative indikatorene blir kostnaden for produktene avgjørende.

Anvendelsesområder for et gulvbelegg karakteriserer de produktene som brukes, avhengig av intensiteten av driften og belastningen på PVC-gulvbelegg.

 1. Produkter til bruk i boliger, Disse inkluderer single-layer og multi-lags PVC paneler med forbedret estetikk, men med lav intensitet drift: i et boligområde i kjøkken, gang og terrasse.
 2. kommersiell bruk av panelet; Disse omfatter polyvinylklorid og vinyl- laminerte kvarts produkter med forbedret beskyttende overflatesjikt som øker slitestyrken. Dette rommet med en gjennomsnittlig driftshastighet: små butikker, underholdning klubber, barnehager.
 3. Industrielle produkter; Disse omfatter flerlags kvarts vinylfliser med forstørret basislag av kvartsvenila og et beskyttende lag av polyuretan. Dette belegg med økt styrke og slitasjebestandig mekanisk flertonnslast og absorberer støy og vibrasjon. Den brukes i butikker, idrettsanlegg, varehus, konsertsaler.
 4. Kvartsvinilovaya fliser, takket være miljøegenskaper, brukes i gulv rom i boliger og barnehager for å garantere drift i minst 25 år.

Når du skifter gulvbelegg bestemme hva de skal gjøre med den gamle. Dersom det gamle belegg er i god stand, og som ikke skader overflaten er glatt, er det gulv av PVC limt til den gamle, pre-renset for urenheter.

Dersom den gamle gulv er brutt og geometrien av overflaten blir skadet, før å legge plast etasje er nødvendig for å holde undersiden av det gamle gulv av betong eller tre revisjon, og deretter reparere.

 1. Demontere gamle på et betongfundament gulvbelegg substrat og et lag med isolasjon.
 2. Sjekk betonggulvet og skade horisontaliteten. Med liten avvik fra den horisontale overflate av betongen og mangel på alvorlige skader for å eliminere defekter selvnivellerende gulv. Defekter som ikke kan elimineres selvutjevnende avrettingsmassen betong eliminere.
 3. På gulvet lagt flattrykt betongfundament vanntetting og isoleringsplate som lukker den dampbarrierefilm. Toppfilmen montere undergulv av fuktbestandige sponplater.
 4. Vi lagt på en forberedt basen belegg polyvinylklorid.
 5. Tregulv Kontroller for tilstedeværelse av råte, sprekking, vridning og genital skinner lag. Boards og bjelkelag for å endre den mangel, et gulv av planker sammentrekkbar eliminere gapet. Etter utjevning av belegget prostragivaem, fjerne uregelmessigheter og maling. På den rengjorte og planert flate grunnes.
 6. På forberedt underlaget lagt med fliser laget av PVC.

Valg av side ved side PVC-belegget begynner å studere egenskapene til materialet fra sertifikatet og innhente informasjon om produktprodusenten.

Vi velger å bli reparert farger og mønstre på gulvpanelene, kombinert med innvendig plass.

Vi telle antall paneler som kreves, basert på området gulvet og fliser størrelse. Når du kjøper fliser beregnet volumøkning med 10% for eventualiteter under montering av produkter og mulig utskifting av skadde paneler i tjenesten.

Før du installerer flis driver inn i rommet der gulvet er utført reparasjoner, og stå en dag for akklimatisering.

flislegging utføre i henhold til tegninger, fra midten av rommet. For å styre geometri ved bruk av en laser. midten av rommet vi finne skjæringspunktet mellom diagonalene. Gjennom sentrum holde parallelle vegger av to innbyrdes vinkelrette linjer, danner 4 rektangler.

Først legge fliser i sentrum, og bare da på kantene av veggene, hvor flis vil bli kuttet

Panelet er plassert i serie i hvert rektangel, gradvis fylle gulvflaten. Veggene i gulvet, om ikke helt passe, fliser trimmet.

Panelet er limt til dispersjonen bindemiddelmassen. Lim påføres med tannspatel med innsatser A1 - A2 på gulvflaten med en hastighet på 350 g per 1 m 2, 10 minutter for klebestyrken av klebemiddelet samles, lagt panel.

Rektangulære panelene er stablet på gulvet langs langsiden av rommet, og de kvadratiske fliser - på tvers av rommet. Denne ordningen gjør at produktet skjule leddene i naturlig lys og gulvet ser monolittisk. For mer informasjon om installering av materialet på limet se i denne videoen:

Fliser er plassert i nærheten av hverandre uten et gap, uten ekspansjons etterlates et mellomrom mellom gulvet og veggen, ettersom det temperatursvingninger på dimensjonsforandring, ikke forekommer i panelene.

Fliser med klebende kant er mer praktisk å installere

Etter stabling panel pakkevalse fra rommet sentrum til veggen, å klemme ut eventuelle luftbobler med overflødig lim. Overskudd av ekstrudert lim fjernes med en klut dyppet i etylalkohol.

Gulvbelegg er produsert med selvklebende lag på bunnen, som tillater stabling av plater uten lim, noe som reduserer installasjonstiden. Monteringsarbeidet er i stand til å utføre den ansatte ikke har noen faglig kompetanse, men det er viktig at underlaget forble glatt og ren.

Liming av panelene med en forbindelse tapp spor forenkler monteringsprosessen. Det trenger ikke å presse platene tett til hverandre, og lasernivået vil trenge bare begynnelsen sammenstillingen ved å påføre aksiale kjønn.

Etter montering stables belegningsvalsen oppnås, og overskuddet av klebemidlet er fjernet. Gulvbelegg PVC, fremstilt med et låsesystem Klikk på Lås og monteres uten lim i en flytende plast på gulvet. For mer informasjon om flislegging i denne videoen:

Montering av dekselet vil fra veggen på motsatt side av inngangen til rommet. Et antall paneler passer tett til veggen uten et gap. Følgende rader kommer til å bli forskjøvet fra den foregående til leddene av paneler i rader ikke faller sammen.

Floor Care av PVC gjenspeiles i reglene for produsentens instruksjoner:

 1. Daglig støvtørking støvsuger med en myk bust.
 2. Daglig våt rengjøring våt vakuum eller mopp fille.
 3. I kommersielle anlegg daglig våt rengjøring ved hjelp av rotasjonsmaskinen og nøytralt vaskemiddel.
 4. Periodisk rekonstituering med et spesielt middel for polyuretanbelegg glans blankt belegg.

PVC gulvbelegg, takket være de positive egenskapene: er styrke, holdbarhet, fuktighet motstand, lydisolasjon og design innovasjon anerkjent av mange forbrukere, og konkurransedyktig pris produkt bidrar til å øke andelen av gulv markedet.

Legging vinyl gulv fliser

Valg av gulv - en vanskelig oppgave. Det må være pålitelig, holdbar, vakker, non-slip, holdbare. Det er også ønskelig å gjøre det enkelt å montere. Alle disse forholdene er tilfredsstilt av PVC fliser gulv.

Hva er PVC (vinyl) gulvfliser

Ikke så lenge siden dukket opp på markedet er en annen form for PVC-belegg - vinylfliser. Det er noe lik en god linoleum (derav annet navn - linoleum), men produksjonsteknologi er karakterisert som en form for frigivelse. Dette materialet er skåret i rektangler eller kvadrater kan være limt eller uten en base. Han har mer enn ett navn - Tile LVT (LVT) - forkortelsen for navnet Luxury Vinyl Tile. Design eller kunst fliser - det er også klart - ut firkanter eller rektangler skape opphavsrett gulvbelegg.

Farger av PVC gulvfliser mye

Produkt formen var så behagelig, som er raskt økende markedet. Det er lettere å passe, er mer økonomisk. Ikke i form av pris - det er akkurat hva som er høy (på nivå med kommersielle-grade linoleum), men i den forstand at skrap forblir minst - mye mindre enn med linoleum. I denne og i de gode resultatene er hemmeligheten bak sin voksende popularitet.

PVC flisegulv bestående av vinylharpiks, hvortil det ble tilsatt stabilisatorer, myknere, noen ganger - fyllstoffer (for å meddele spesielle egenskaper eller spesielt utseende). Forvarm blanding ble presset. Det resulterende materialet har høy tetthet, men forblir fleksibel og ettergivende.

PVC fliser består av flere lag:

 • To grunnleggende laget.
 • Filmen er mønstret.
 • Det beskyttende lag av gjennomsiktig PVC.
 • Et slitelag av polyuretan.

Strukturen i PVC gulvfliser

I preparatet er det to typer av linoleum fliser: vinyl og kvartsvinilovaya (kvarts vinyl). Det andre alternativet er dyrere, men er mer tett, med høy slitestyrke.

Ved å stable metode er PVC flisegulv selvklebende base, er en vanlig (for montering av den andre type krever lim). Gulvsluttbehandlingsmateriale av denne type er limt rygg mot rygg på en flat overflate ren. Med denne fremgangsmåte for montering av et gulvbelegget danner en monolitt med en base.

Det er fliser med låser - mekaniske og klebende. Elementene er forbundet med hverandre ved hjelp av låser, og selve belegget oppnås som ikke er relatert til substratet. Denne varianten er kalt "flytende" gulv.

Som linoleum, er PVC gulvfliser klassifisert i henhold til graden av belastning:

 • Klasse 23-31 er egnet for rom med et lite antall besøkende. Det kan fortsatt bli kalt en husholdning. Linoleum fliser i denne klassen er de billigste, og har en tykkelse på 2 mm og ikke veldig tykt beskyttende lag. På et slikt belegg kan ikke bruke møbler på hjul.

Hvis du trenger en god etasje - vinyl fliser ett alternativ

I noen av klassene av fargevalg og teksturer er svært bredt. Det er en etterligning av naturlige materialer - tre, ulike typer stein, osv, det er vanlig, med dekorative tillegg, og uten dem. rektangulær form skjer oftere, og med forskjellige lengder av sidene, er det firkanter. Boksene er laget "under treet" er oftest etterligne eller parkett tregulv, men rutene er mer vanlig vanlig. Av disse samle interessante paneler.

Ved valg av klasse må samtidig vise tykkelsen av det beskyttende belegg. Enn det er tykkere, vil belegget vare lenger. Det optimale valg av hus og leiligheter - flistykkelse 3 mm, tykkelsen på det beskyttende lag - 0,3 mm.

De grunnleggende egenskapene til vinyl gulv fliser, har vi samlet fra anmeldelser mestere (og elskerinner) av gulvbelegget. Plus, det var mye:

 • Enkel installasjon. PVC fliser på gulvet av noe slag er enkel å montere, selv en som er limt. Under installasjonen ikke nødvendig å gjøre alle møbler ut av rommet som ved legging av linoleum. Kan bli flyttet av en halv, og deretter overføre alt til lagt allerede.
 • Høy styrke belegg. Av 10 anmeldelser, sa bare én at det var fine sprekker på overflaten (når kjøleskapet ble brakt inn og hvor spisebordet sto).
 • Stramhet og enkel vedlikehold. Ikke vær redd for at vannet søl - hvis det er riktig lagt, er gulvbelegget hermetisk forseglet. Du kan vaske på noen måte. Det eneste som ble nevnt var at relieffflisen (som ikke bare etterligner veden, men også dens tekstur) må vaskes langs lettelsen. Ellers er støvet tilstoppet i sporene. Men det ble lagt merke til at vedlikehold av PVC-fliser er mye lettere enn bak laminatet og linoleumet (mindre "pinner" støvet).

Vinylgulv fliser ser presentabel

Generelt erklærer nesten alle enstemmig at PVC-fliser er det beste de har hatt hittil. Og "før" var det et laminat, linoleum, keramisk fliser, på noen enda en parkett. Ulemper også samlet fra vurderinger. Det var ikke mange av dem:

 • Dekningen er ny, så det er uklart hvordan det vil oppføre seg i det lange løp. Det eldste tipset er 5 års drift.
 • Kvarts vinyl fliser med et godt beskyttende belegg er verdt mye.
 • Dekning etter alle unaturlige.

PVC gulvfliser: ett alternativ med limlås

Som du kan se, er dette virkelig et godt alternativ. Passer for alle lokaler - teknisk, bolig, med vanskelige driftsforhold.

Faktisk er leggingen av vinylfliser ikke en veldig komplisert prosess, men det krever nøyaktighet. Vær særlig oppmerksom på å legge de to første radene, som hviler på resten. Det er også en forskjell i teknikken for liming av vinylfliser på lim, legging av selvklebende eller med låser. Men det er generelle krav. La oss vurdere alle detaljene mer detaljert.

PVC gulvfliser kan være firkantede

For å jobbe trenger du et anstendig sett med verktøy, men de er rimelige, mange er på gården. Så, vi trenger:

 • Metrisk stållinje. Til henne fra baksiden, lim flere stykker dobbeltsidig scotch. Det er nødvendig at hun "gikk ikke." Og for å gjøre klebebåndet ikke så klebrig, dryss det med støv, gips, etc.
 • Papirkniv med utskiftbart blad. Kniven skal være god og komfortabel, holderne til bladene er bedre enn stål, bladene selv er sterke og skarpe.
 • Hvis du velger linoleumgulvfliser, som du trenger å lim, trenger du en hakkede trowel med en liten tann. Verktøyet for legging av keramiske fliser vil ikke fungere - "tannen" må være trekantet og noen få millimeter høy. Hvis dette ikke er funnet, kjøp den vanlige, filen på bladet gjør de nødvendige kuttene - 1-2 mm.

Vinylgulvplater må limes til spesiallim

Det ville vært fint å ha en hårføner på bygningen. På vanskelige steder - når man krysser rør - er flisen mer praktisk å kutte når den er oppvarmet. Da er det ikke vanskeligere enn å kutte husholdningslinoleum. Og du kan varme det opp bare med en hårføner. Han kutter oppvarmet flis, vikler det rundt røret, kutte av overflødig.

Selv om linoleumflisen er tett, er det lett å kutte rett. Hvis du trenger et kutt som ikke støter med kanten av flisen, er det lettere å jobbe. Kjør kraftig med et blad på forsiden, bøy det på klippens sted, den resterende delen kuttes med en kniv langs foldelinjen.

PVC-fliser er kuttet med en vanlig kniv, så bryter den

Hvis kuttet skal være flatt - for å koble med neste flis, trenger du en linjal på skottbåndet - slik at det ikke sprer seg. I dette tilfellet må du kutte alt fra forsiden. På en gang er dette ikke gjort, men siden linjalen ikke beveger seg, kan du bruke bladet to eller tre ganger.

Du kan sette vinylflisen på gulvet selv. Det er bare viktig at bakken er ordentlig forberedt. Det skal være glatt, rent, tørt og hardt. PVC fliser kan legges på betong, avstøpning av alle typer, kryssfinér, fiberboard, OBP, GVL og andre lignende materialer.

Med betonggulv og screed er det en nyanse. Screed fra DSP er for løs og ikke tett nok. Under vinylflisen er det bedre å justere det med en selvnivellerende blanding på en gipsbase. Det er enkelt og ikke veldig dyrt, men resultatet blir utmerket.

Toleranse ved legging av PVC fliser - 2 mm per meter

Når du legger vinylfliser på et tregulv, er det utjevnet med kryssfiner 12-15 mm tykk. Du kan bruke gvl eller SSP. Alle festene må være innfelt, hullene er tastet inn. Også shpaklyuyut skjøter mellom arkene (ikke glem å legge platene i en bane og la sømmen i 2-3 mm - for å kompensere for termisk ekspansjon). For shpaklevki ledd er det bedre å bruke akryl kitt - det er mer elastisk og glatt, det er bedre holdt lim fliser. Generelt på tregulv er det bedre å sette ikke lim flis og flytende - med lås av noe slag (mekanisk eller glittende). Mindre sjanse for at et belegg vil svulme på grunn av forskjellen i størrelsen på termisk ekspansjon.

Det siste trinnet for fremstilling av substratet er impregnering med en egnet primer. Basen vil bli enda sterkere, absorberende kapasitet vil redusere og utjevne, forbruket av lim blir mindre.

Det er også veldig viktig at bakken er tørr. Luftfuktigheten skal ikke overstige 5%. Mål det med en spesiell enhet, men det er ikke i husholdningen. Så vi må klare oss med improviserte midler. Ta et stykke polyetylen uten hull og malingstape. Hermetisk lim polyetylenbånd til basen (på kanten i flere lag) og la etter en dag. Etter en dag, skrell av og føl deg fra innsiden. Hvis det ikke er kondens, er det OK - gulvet er tørt nok til å begynne å legge PVC-fliser.

Hvis legging av PVC-fliser vil bli gjort selv og du bruker "boards" som simulerer tre, er det ingen erfaring med et slikt materiale, det er bedre å starte med den enkleste ordningen - med forskyvning. For denne metoden for legging er bedre, hvis forskyvningen er vilkårlig - ingen sømmer er synlige. Ved bruk av denne ordningen er det bare viktig at leddene i "brettene" er adskilt med minst 15 cm. Denne metoden for legging er også økonomisk - kuttstykket fra det siste elementet på rad kan tjene som startplate i det neste (eller gjennom en hvis skjøten er nærmere enn gjennom 15 cm). Andre vanlige variasjoner av forskyvning er 1/3 og 1/2 av lengden av brettet. I dette tilfellet er mønsteret mer vanlig og leddene er mer fremtredende.

De enkleste, men effektive måtene å legge vinylfliser på

Med denne metoden for oppsett blir stripene vanligvis plassert langs den lange veggen i rommet. Når du bruker PVC-fritt fliser, starter oppsettet fra midten. For å bestemme plasseringen av startstrimmelen, finn du midten av rommet. Deretter tegne en linje gjennom det parallelt med veggene. Gjør dette med en malingstreng eller en linjal og en blyant. Denne linjen er orientert når du legger de to første radene vinyltegler, og kombinerer kantene på flisene med den. På andre måter blir layoutene mer og mer kompliserte - du må regne, tegne, og det er ikke så enkelt.

Lim brukes til liming av PVC-belegg. Det finnes forbindelser av to typer: lim og fiksering. Hva er lim vet alt, men om fikseringer i løpet, så langt, få. Denne sammensetningen er forskjellig ved at den ikke tørker opp til en fast tilstand. Når det tørker, forblir en klebrig substans på overflaten, ligner den som er på Scotch tape. Denne metoden er god fordi limet belegget kan skrelles flere ganger. I dette ligner han også den klissete sammensetningen av Scotch tape. PVC-fliser er avskallet til fiksering uten vanskeligheter, selv etter en betydelig tid (flere år eller flere år). Samtidig er det ikke mulig å skifte dekselet, som er satt til fiksering: sideforskjeller er utelukket. Ustikket bare hvis du trekker kanten av flisen opp.

For installasjon av PVC gulvfliser brukes spesielt lim

Uansett hvilken type lim du velger. Det er viktig at det er egnet for liming av PVC-belegg, og er ikke forsinket.

Limet påføres jevnt på en tørr og ren base langs stripene på gulvet. Bredden på limstrimlen - å legge to fliser, hvis de er lange og smale, lengden - til enden av rommet. Påføring av lim er fordelt med en spatel med liten tann. Det bør ikke være noen patchwork eller pytter. Det er nødvendig å oppnå en jevn fordeling. Hvis instruksjonene til limet, må han gi tid til å tørke - vent. Hvis ikke, kan du sette det med en gang.

Hvordan påføre lim for legging av fliser PVC

Den første raden er plassert for å justere en kant strengt langs den trukket linjen. Når du legger på lim, prøv å ikke smøre det, ellers kan du legge det skråt. De la den første flisen, strøk håndene sine, utstråler luften fra under materialet. Vi går på den flislagte flisen med foten, legg den neste til tettsittende skjøten. Til det nyopplagde bordet limer vi et stykke maletape rundt 10 cm langt. Vi legger omtrent halvparten av limet på flisene som skal legges, vi trekker det tett til den festede tape og festet tape. Så flisene har ingen sjanse til å flytte. Fest den, stryk den, utstøt luften. Gjenta med neste. Når vi legger den andre raden, fikser vi også fra sidene ved å bruke 3 strimler med skotebånd.

Legge vinyl gulvfliser på lim

Etter å ha lagt to rader tar vi en klembjelke og de brønner vi godt på dekket dekk. Så vi utelukker luften til slutt. Teknologien krever bruk av en klemmevals som veier 50 kg, som ruller et nylagd belegg. Hjemme er det ikke, du må gjøre med en erstatning. Det er en annen måte å lim linoleum flisene godt på: etter legging er det godt å tappe det med en gummibåt.

Stakk deretter to rader på den andre siden av stripen. Etter rekkefølgen av legging er ikke så viktig, men å fjerne luft ved en av metodene er svært ønskelig.

Slik ser rullen ut

Hvorfor trenger du fiksering med tape, fordi det sjelden brukes? De allerede lagt fliser flyttet ikke, og dette er mulig, siden perioden med fullstendig tørking av limet er 72 timer.

Selvklebende PVC gulvfliser er også montert. Forskjellen er at du ikke trenger å bruke lim. Før du monterer flisene, fjern beskyttelseslaget, legg flisen på plass, glatt. Resten av prosedyren er den samme.

Tile på selvklebende grunnlag for å stables lettere

I dette tilfellet kan remmene ikke festes med tape, siden stoffet på feil side er tilstrekkelig klebrig for å holde belegget fra skjæring umiddelbart etter liming. En viktig nyanse er å trykke flisene først til sideflaten, og hold vekten på vekten. Når kanten er forankret, senk belegget gradvis, og prøv å holde så lite luft som mulig.

Castle på vinyl flisen er en mekanisk og klebende. Den eneste forskjellen i fiksering prinsippet. Resten av reglene er de samme.

Den største forskjellen - legging vinyl flis slottet starter fra veggen. Strimlene er anordnet slik at de låses "sett" inn i rommet. Den første raden blir plassert pass bort fra veggen noen få millimeter - for å kompensere for termisk ekspansjon. Denne klaring kan sikres ved å sette tykkelsen av materialstykkene egnet eller for å finne en tykk flis kors.

Hvordan legge PVC fliser med mekanisk lås

Ved legging av PVC-fliser med klebeLåsen må først bli ende, ved å kombinere den styrer kant. Deretter dokke lås på langsiden, og bare da, allerede lavere baren helt. Kantene av jern, kontroll av tettheten av forekomsten av en mekanisk lås.

Følgende video viser hvordan du PVC fliser lagt på gulvet med en mekanisk lås. Vanligvis er materialet en guide med bilder, men se videoen også nyttig.

Prosessen med å legge vinylfliser med selvlåsen er vist i denne video. Forbindelsen er ikke mindre pålitelige, og dekselenheten enda enklere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 4 = 1