Pvc gulv laminat

Vinyl laminat - hvordan du velger med låsekobling eller lim, legger deg selv med video

Gulvbelegg er en viktig del av interiøret, og det er nødvendig å nærme seg det med all alvor. Blant de mange alternativene er den fortjente populariteten til fleksibelt vinylvinyl. Vinyl laminat - limt eller lås fleksibel dekk på gulvet. Kombinerer holdbarheten og mykheten til linoleum og praktiske fliser. Finnes i form av kvadratiske eller rektangulære plater, det er delt inn i to typer: enkle selvklebende og vinylfliser.

PVC laminatgulv - vanntett og vanntett laminat. Denne typen gulvbelegg - mykt laminat har en rekke fordeler: det koster billig, forskjellig styrke, varm, med utmerket støyisolasjon. Den består av to lag:

 • på toppen - PVC-film (tykkelse opp til 1 mm), som dekker vinyl (80% - kvarts sand) med høy ytelse egenskaper;
 • fra under - et forskjøvet substrat med økt stivhet, hvor de fremspringende kanter kommer inn i låsen og er dekket med lim for en sterk forbindelse.

Fordeler og ulemper med vinyllaminat

Hvis du ønsker å kjøpe vinyllaminat, er det første å gjøre, å velge en type: med låsekobling eller lim. Se nærmere på fordeler og ulemper ved vinyl laminat:

 • takket være multi-lagring tåler det høy belastning og kontinuerlig bruk (egnet for stuing på kjøkkenet, i områder med høyt terreng);
 • holdbare;
 • vanntett og fuktresistent, reagerer ikke med vaskemidler, glidelåser;
 • Ved oppvarming frigjøres ikke skadelige stoffer.
 • består av kvarts vinyl fliser, som lett kan legges i et flatt gulv;
 • Et stort utvalg av design, teksturer: Et vinylbrett kan gjenta strukturen til en parkett fra en eik, en furu, en hvilken som helst annen avling av et tre.
 • Den største ulempen er en spesiell reaksjon på kontakt med gummi. Vinylgulv kan permanent forandre fargen fra kontakt med gummi, slik at gummimatter og hæl er kategorisk kontraindisert.
 • Ved brann er det svært brannfarlig, avgir skadelige stoffer.

Vinyl laminat med låsfeste er den vanligste typen vinylgulv. Årsaken til denne populariteten er muligheten for skade på en eller flere fliser, fjern den skadede, erstatt den med en ny. Dette laminatet har låser av klikk- og låsesystemet. Den første er en sammenleggbar lås, og den andre består av låser. Ulempen er en lavere motstand mot fuktighet sammenlignet med klebemiddeltypen. Følgende varianter er populære:

 • Prisen: 245 GRN.
 • Produktspesifikasjoner: flerlags, fuktsikker, motstandsdyktig mot mugg, egnet for varme gulv, designet for alle typer lokaler, levetid - 25 år.
 • Fordeler: laget av miljøvennlige materialer, har økt slitestyrke, deformeres ikke under forhold med høy luftfuktighet, billig, muligens gjenbrukbar.
 • Cons: ikke oppdaget.

Vinyl Gulv Tarkett Art Vinyl

 • Pris: fra 2000 rubler i Moskva og St. Petersburg.
 • Funksjoner: kombinerer holdbarheten til linoleum, strukturert, parkettbrettets skjønnhet og flisens klarhet. Produksjon - Tyskland.
 • Fordeler: For alle rom er slitasjebestandigheten 41, fuktmotstand på grunn av det patenterte produksjonssystemet.
 • Mindre: det kan være en høy pris i butikker eller nettbutikker.
 • Pris: 2000 rubler i Moskva.
 • Produktspesifikasjoner: området i pakken - 1,6 kvadratmeter, tykkelse - 8 mm, klasse - 32, garantien - 20 år, produsenten - Belgia.
 • Fordeler: Skrapebeskyttelse Skrapelodd, klikksystem med livstidsgaranti, fuktmotstand, miljøvennlighet.
 • Ulemper: bruk ikke gummimatter.

Et godt alternativ for å legge gulvet er også vinyl laminat lim. Tenk på de mest populære alternativene i nettbutikker i Moskva og St. Petersburg, takket være at du kan kjøpe vinylgul fordelaktig:

 • Pris: 1700 rubler;
 • Produktspesifikasjoner: klasse 34, bredde - 153 mm, lengde - 914 mm. Lås - Allure Grip Strip lim;
 • Pros: 25 års garanti for innenlands bruk, 5 år for industriell;
 • Minus: Gulvvarme opp til maksimalt 27 grader.
 • Prisen: fra 2090 rubler.
 • Produktspesifikasjoner: slitestyrke klasse - 43, bredde - 305 mm, lengde - 914 mm, beskyttende lag - 0.4 mm.
 • Pros: 25 års garanti for innenlands bruk, 5 år for industri.
 • Mindre: kun engangsbruk.
 • Prisen: 2140 rubler;
 • Produktspesifikasjoner: slitasje klasse - 43, bredde - 152 mm, lengde - 914 mm, beskyttende lag - 0.4 mm.
 • Fordeler: I løpet av 10-15 minutter etter legging, til limet har tatt, kan du flytte, flate flisen.
 • Mindre: det kan være en pris.

For å velge et kvalitetsprodukt, et vinylvinylaminat som vil tjene i mange år uten å miste egenskapene, bruker du følgende anbefalinger:

 • bestemme hvilken type rom hvor laminatet skal legges, avhengig av patenen, velg en klasse av slitestyrke;
 • hvis du trenger et super-sterkt alternativ - velg kvarts kvarts, legger kvarts ekstra styrke til skade;
 • studere alle fordeler og ulemper ved slottet og limlaminatet, konsulter med mesteren hva som passer best for deg;
 • tenk over utformingen av rommet som helhet, for ikke å gå seg vill i å velge et laminat i massen av alternativer for farger og teksturer i katalogen;
 • se alle tilbudene for produktet av interesse - hvor og hvordan du bestiller, lager tilgjengelighet, rabatter, gratis frakt, salg for å fjerne vinyl gulvbelegg er lønnsomt.

Video: legging av vinyllaminat

Å velge et gulvbelegg på kjøkkenet, fant ikke negativ tilbakemelding om laminatet på vinylbasis. Jeg fant det passende for kostnaden i nettbutikken, jeg bestilte den via post. Stakket mesteren veldig fort, å gå på gulvet er fint, det er varmt, i utseende ligner parkett, men mye billigere.

Margarita, 42 år gammel

Budsjettet for gulvet var lite, de fjernet den gamle teppet. Mange forskjellige varianter er til salgs, men de stoppet på et slikt laminat på grunn av økologisk kompatibilitet og holdbarhet (det er en hund), og fagpersonene anbefaler. Vi stoppet ved Kronospan og ikke angre på det. Rommet ble mye mer elegant.

Det mest vellykkede min spontane kjøp! Gikk til butikken for et konvensjonelt laminat og kjøpte en vinyl kan også kalles en lås. Jeg angrer ikke - vannet ødelegger ikke gulvet, det er godt rengjort, glidende, barnet går barfot - beina er ikke kaldt og tekstur av treet, gjestene tror at parketten.

Veronica, 28 år gammel

For meg var Pergo et bevisst valg. Parkett - for dyrt, vanlig laminat er ikke fornøyd på grunn av den lille styrken, er linoleum ubehagelig med sin størrelse. Kombinert flere arter, laget vakre overganger. Barnene skøyte allerede på rulleskøyter, jeg var bekymret, men gulvet sto, selv om de ikke tok den høyeste klassen.

PVC-laminat: egenskaper, fordeler og egenskaper ved styling

Byggmarkedet gir nesten ubegrensede muligheter for å velge gulvbelegg: et solid bord, parkett, linoleum, teppe og andre. Men mange moderne utviklere foretrekker laminatet. Dens popularitet, først og fremst, er utstyrt med ypperlige estetiske egenskaper, rimelig pris og enkel legging. Kanskje er den mest populære i dag PVC-laminat.

Dens grunnlag er representert av polyvinylklorid, som har upåklagelig styrkeegenskaper. Innovative utviklinger, som danner grunnlaget for produksjonsprosessen av et helt unikt materiale, sikrer sin upåklagelige kvalitet, praktisk og holdbarhet. Positiv tilbakemelding fra utviklere som har sett mye i historien til arbeidet sitt, bekrefter kun produsentens deklarerte egenskaper. Innenfor rammen av dette materialet vil vi vurdere PVC-gulvene for PVC, muligheten for bruken, samt funksjonene i installasjonen. Du kan være trygg på at vi vil gi en fullstendig og maksimal objektiv gjennomgang.

Det klassiske laminatet er representert av vanlige paneler. Det har sikkert en rekke fordeler, men det lave nivået av fuktmotstand begrenser fortsatt bruksområdet. Konstant kontakt med vann etter kort driftstid fører til en betydelig deformasjon av materialet, så det er rett og slett umulig å unngå å skifte paneler i dette tilfellet.

I moderne byggbutikker finner du et belegg med et spesielt beskyttende lag, men selv dette alternativet kan ikke tåle vanlig fuktighet. PVC-laminat er forskjellig fra den tradisjonelle versjonen med høyt fuktmotstand. Nå er han ikke redd for langvarig eksponering for fuktighet, moderne husmødre kan vaske ham minst hver dag uten frykt for hevelse og deformasjon. Dette tillater bruk av plastlaminat i de rom hvor konvensjonelle lameller er helt forbudt å bli lagt.

I mange henseender er de karakteristiske egenskapene og egenskapene til plastlaminat tilveiebrakt av materialets flerskiktsstruktur. Grunnlaget for designet er et PVC-panel, og på grunn av luftkammeret er det mulig å overføre det med gode varme- og lydisolasjonsegenskaper. Et slikt gulv vil være varmt, selv i den kaldeste vinteren uten ekstra oppvarming.

Stabiliserende lag fungerer som et substrat for PVC-laminat, som lar deg forlate bruken av isolone. Det dekorative laget er dekket med en spesiell beskyttelsesfilm, vanligvis med en riflet glidende overflate. Sammen med hovedlagene skal ytterligere lag øke ytelseskarakteristikken til materialet. Så, la oss si, noen produsenter tilbyr et ekstra lydisolert lag, beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

Alle lagene er presset sammen, noe som sikrer konstruksjonens homogenitet og langvarig levetid for materialet.

Det beste PVC-laminatet er det som er produsert i samsvar med de grunnleggende kravene. Bare i dette tilfellet vil det være mulig å gi sine fordeler. Brukere noterer seg slike fordeler:

 • Fuktmotstand. Plastlaminat er ikke redd for virkningen av fuktighet, men alt takket være en vanntett polyvinylkloridbase. Det svulmer absolutt ikke eller deformeres under innflytelse av fuktighet, så det passer også til bad.
 • Motstand mot temperaturendringer. Spesielt belegg PVC kan motstå ekstreme -20 til +60 grader.
 • enkel installasjon. PVC-laminat med en låseforbindelse forenkler monteringsarbeidet, gir den nødvendige tetthet og fuktighetsresistens. På samme lamellene forbli mobile: om nødvendig, kan gulvet demonteres og flyttes til et ønsket sted.

 • eksterne estetikk. Paneler laget av PVC er så god som den klassiske versjonen. Ganske ofte moderne kjøpere foretrekker å dekke simulere naturlig heltre.
 • sikkerhet. Spesielle sklisikkert belegg er spesielt verdifull for områder med høy fuktighet.
 • slitestyrke. Tilordnet laminat 33-34 klasse, som garanterer varigheten av dets drift og samtidig opprettholde den opprinnelige utseende.
 • kjemisk nøytralitet og motstandsevne mot varme gjenstander.
 • enkelt vedlikehold. Vask av smuss, støv, forurensning av noen art fra overflaten av laminatet PVC er ikke lenger er vanskelig.

Er det noen ulemper med PVC laminat? Tilbakemeldingene fra de som måtte jobbe med dette materialet, sier at manglene er fortsatt til stede. Først av alt, det er de høye kostnadene. PVC laminat med en låseforbindelse i dyrere versjon av den klassiske, så la den reparere seg selv i en leilighet eller hus kan ikke alle. enhver farlig kontakt med gummi for materialet - den kan forandre sin farge.

Hvis du planlegger å legge et rom med utsikt over solsiden, se etter en modell med en spesiell UV-beskyttelse. Faktum er at ved seg lamellene laget av PVC ikke er beskyttet mot direkte sollys, så over tid kan miste lysstyrken på den opprinnelige fargen.

Hvordan å style PVC laminat? Dette spørsmålet er reist av mange. Faktisk, ved ganske enkelt å låse forbindelsen til å håndtere forsamlingen under kraften av hver mann - det ikke krever spesielle ferdigheter og dyrt verktøy.

Ikke alle gulv i våre hjem oppfyller kravene for legging laminat, så ofte uten et stabiliserende lag rett og slett ikke kan gjøre. Som det er mulig å bruke rull materiale - izolon. Hans strimmel som skal installeres i en retning vinkelrett på fremtidig plassering av laminatplater. For sammenføyning strimler kan brukes mellom en vanlig tape konstruksjon. For å hindre deformasjon av materialet rundt omkretsen av rommet langs veggene må settes små kiler 1 cm tykke.

Den aller første slat bør plasseres i motsatt hjørne av rommet. For lastbalansering, bør hver påfølgende rad være pakket med en svak forskyvning av 300-500 mm. Rekke og rad vil man ved hjelp av låsemekanismen for å stable panelet. Etter 2-3 timer, vil du få klar en spektakulær gulvet.

Eksternt, PVC paneler er ikke mye forskjellig fra den klassiske, som er grunnen for sine handlinger legging en enkel regel: For å skjule leddene, i alle fall visuelt, skal panelet plasseres parallelt med lysstrøm, som er grunnen til at du må ta for å jobbe på dagtid.

Har du hørt om den fleksible lamellene PVC laminat? Vi ønsker å introdusere et hybrid blanding av styrkeegenskapene til plastlaminatet og linoleum fleksibilitet. La oss se på de viktigste egenskapene til en slik levende nyhet av markedet bygningen og etterbehandling materialer:

 • Ubetydelig tykkelse. Tykkelsen av seipene er bare 5-9 mm, hvorved skjære kan brukes en vanlig bygning kniv.
 • Du trenger ikke å berede grunnen. Du trenger ikke å nøye justere base slik dekning kan legges direkte på det gamle gulvet. De grunnleggende reglene er de samme pakkematerialet, men det er ikke lenger nødvendig å bruke et substrat.

 • Tilstedeværelsen av limbånd smart. Den brukes for seriekobling mellom paneler. Ny lamell bør være i en vinkel på 45 grader for å pådra seg allerede fast, og deretter, slakke skrå, for å fikse.
 • Ved hjelp av en gummivalse. Når en rad av stablede materialer ville være nødvendig for større pålitelighet på steder gå leddene spesiell gummivalse.

Hvis du strengt følger instruksjonene, kan du i en kort periode for å få en helt flat overflate.

PVC laminat - et moderne materiale som har absorbert fordelene med en tradisjonell laminat og de siste nyvinningene. Hvis du er ute etter en spektakulær, sikker og praktisk gulv i hjemmet ditt, trenger du ikke ønsker å forholde seg til deformasjon lameller, være spesielt oppmerksom på av PVC paneler. For å håndtere forsamlingen hver mann kan eie, uten hjelp av fagfolk. Sørg for å besøke den nærmeste jernvarehandel, og personlig bli kjent med innovative materialer. Vi er overbevist om at du vil bli gledelig overrasket av et sett med klare og udiskutable fordeler.

Behandling gulvet på badet - plastlaminat

Den mest praktiske materialet for etterbehandling gulv på badet, er det ansett som en flis. Men motetrender diktere reglene, og nå konkurransen er det laminat. Dette belegg, som brukes for å lage polyvinylklorid. Dette er hovedforskjellen fra sin klassiske variant laget av hardplate.

Under produksjonsprosessen som benyttes ved moderne utviklingen som tillater å gi unike egenskapene til materialet. Den første - er å bruke PVC i stedet for de vanlige baser for laminat HDF- plate. Alle lagene er "støping" på spesialiserte maskiner under høyt trykk. Deres forseglet oppvarmede voks og overflaten av et tynt lag av vann-avstøtende polymer. Tilstedeværelsen av luftkamre, selvfølgelig, litt redusere styrken av belegget, men til tider forbedret lyd- og varmeisolerende egenskaper.

Det er interessant. Arbeidskarakteristikk viser at overflaten av plastlaminat er lik 1 m 2 er i stand til å tåle en belastning som strekker seg opp til 150 kg.

Ved å fremstille de teknologiske lag av materiale, og hvis et tverrsnitt på komfyren, i sin struktur kan tydelig skille mellom flere lag.

 • Transparent bølgete.
 • Vanntett.
 • Dekorative impregnert med akrylharpiksfilm.
 • Vanntett fundament.
 • Den stabiliserende lag av tjærepapir.

Popularitet på bekostning av praktiske

Plastlaminat for bad

Mange mennesker prøver å leve i virkeligheten av nøysomhet og velger ikke altfor dyre materialer, men med en god prestasjon. Det er derfor PVC laminat egnet for slike oppgaver. Hva er dens fordeler?

 • Utmerket sklisikker overflate, noe som er spesielt viktig for våtrom.
 • Et rikt utvalg av mønstre og farger.
 • Selve stilen av et naturlig tre eller stein.
 • Høy forekomst av slitasje og slagfasthet.
 • Motstand mot kjemiske angrep.
 • Motstand mot fuktighet.
 • Varmeisolasjon og lydisolasjon.

I tillegg har plastlaminat legges uten grundig innretting overflaten, og bruk av lim.

Disse indikatorene gjør det mulig å forlate det kjente og litt kjedelige fliser og lage en original design på badet.

Låseforbindelsen laminat

Dette er også nødvendig å snakke for seg. Avhengig av produsenten, kan fremgangsmåter for å feste lamellene være forskjellig, men i alle fall lerreter lekkasje er høy. Dette belegget er karakterisert ved høy immunitet mot fiendtlige omgivelser, så vel som en lav kapasitet for adsorpsjon og økt termoustochivostyu. Derfor vil varme gjenstander (falt sigarett eller en kamp) ikke skade ham.

Også interessant er det faktum at produksjonen bare bruker ren høyfast materiale som brukes til apparater og utstyr.

Ved å velge en slik dekning, vil du ikke å bekymre deg for farge restriksjoner. Evne til å simulere naturlige overflater, gjør det mulig å møte eventuelle design ideer. Også, ikke tvil om sikkerheten til gulv. PVC laminat kan installeres, selv om familien har allergi, er det helt trygt og antibakterielt belegg gjør det ideelt for barnas rom.

Selvfølgelig kan man ikke rabatt praktiske fliser på badet. Disse stedene er karakteristiske forandringer i temperatur og høy fuktighet. Men laminat, er PVC basis en alvorlig konkurrent keramiske fliser, hvis du må ta hensyn til at dette materialet er tildelt den høyeste holdbarhet klasse - 34.

For eksempel i den første utførelsesform, når en flis, vil gulvet være kald nok, og installasjon av systemet varme - kostbar affære. Overflaten av laminatet anordnet på basis av PVC vil bli varm, selv uten varmeinnretningen til systemet.

Hvis du ikke har ekstra midler, vil laminat av PVC være den ideelle løsningen.

Veldig populært er et laminat av utenlandske produsenter - belgiske og franske. Materialet produsert i Belgia, kalt Aqua-trinn og slitestyrke og styrke 32 vedrører en klasse. Det har anti-skli og anti-mikrobiell belegg, som gjør det mulig å trygt bruke den i bad og kjøkken.

Sammensatte strukturen er laget i UNICLICK system med elastisk tettende pakning som best beskytter skjøter mot inntrengning av fuktighet og smuss. Et lignende laminat fremstilt i form av treplanker eller fliser. Belegget kan anvendes i forbindelse med et gulvoppvarmingssystem, uavhengig av den type kjølevæske.

Franske produsenter tilbyr PVC gulv laminat under varemerket Aqua Expert og Aquafloor. Et annet navn for dette materialet - gidropol. Foruten det faktum at PVC grunnmaterialet og så ikke blir utsatt for fuktighet, produsenter ytterligere styrket disse spesielle egenskapene vanntett lag. Vi brukte elektronstråle materiale produksjonsteknologi. Gulv franske produsentene 32 refererer til den klasse av slitefasthet og styrke, men produserte materialer og lavere grad - 31. Rørkopling utforming KLIKK løst i et system som også gir beskyttelse mot fuktighet og lett montering slat.

Dermed blir plastlaminat - en praktisk deksel som tilfredsstiller alle kvalitets og miljøstandarder. I markedet, dukket han som et alternativ til fliser, og brukes i hovedsak til legging på gulvet på badet. Men i dag, takket være forskjellige teksturer og farger, ble det stadig brukt på andre områder, og selv for etterbehandling taket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

41 − 37 =