PVC gulv flis anmeldelser

PVC gulvfliser: anmeldelser og funksjoner

Til dags dato er det mange av gulvbelegg. Av de mer kjente, påvist flere tiår: parkett, linoleum, teppe, keramiske fliser, etc. en relativt ung metode gulvflater - Floor polivinilhroridnoy (PVC) fliser ... La oss tenke at det representerer et deksel, dets funksjoner, fordeler og ulemper.

Hva er PVC-fliser?

PVC fliser består nesten av samme materialer som linoleum. Derfor konvensjonelt det kan kalles linoleum fliser. Det er kvadratiske og rektangulære former.

Strukturen av slike fliser er som følger:

 • basis;
 • sjiktet er mønstret;
 • lag av polyuretan belegg;
 • beskyttende lag.

Tykkelsen på PVC-fliser er 0,5 - 3,5 mm. Det er også en enkeltlags vinylfliser, hvor tykkelsen på 1,5- 2,5 mm.

PVC fliser kan legges på noen baseBetong, laminat, linoleum, tregulv. Den eneste betingelsen for legging - Gulvet må være glatt, ren og tørr. Alle hans uregelmessigheter og ujevnheter over tid kan oppstå. For å legge PVC fliser trenger ikke å være en profesjonell byggherre - limt til gulvet klar rutene for hver effekt. Det ser gulvfliser som sådan sømløs dekning. Tillatt legging av PVC dekker og "varme" systemer for likestilling. "

PVC fliser har en rekke fordeler:

 • lav pris universell gulvbelegg.
 • enkel transport materiale (sammenlignet med stor størrelse valsebelegning).
 • Enkel å montere.
 • PVC fliser gir sikker bevegelse for henne, siden hun ikke er plassert på slip.
 • De ulike farger og sammensetninger. Fliser kan utføres som en farge cover design og unike design.
 • Fliser polivinihlorida i moderasjon fast og elastisk.
 • PVC-fliser er ikke utsatt for fuktighet, korrosjon; de ikke sprekke.
 • Dette belegg gir god lydisolasjon.
 • Skade på en av flisene krever erstatning av hele belegget. Bare kutte ut det skadede fliser og erstatte den med en ny.

Det finnes imidlertid en rekke mangler:

 • Fordi PVC fliser laget av syntetiske materialer, Da kaller det miljøvennlig kan ikke være vesentlig.
 • Levetiden er relativt kort - opp til 10 år.
 • flis skadet under påvirkning av oppløsningsmidler, aceton, og så videre. d.

Innledningsvis er basen fremstilt. Gamle gulvet vaskes, renses og deretter primet. Grunnet gulvet nødvendig. Dette vil sikre høy styrke adherend-noder. Videre, hvis mulig, demontert gulv sokkel.

Med rulett spretter midten av gulvet to loddrette linjer med skjæringspunkt som begynner legging. Om nødvendig, kan senteret bli litt skift. Dette vil tillate minimere kutte fliser, ved siden av veggen.

På overflaten av flisen og påføres med en sparkel eller en vanlig PVA lim eller andre spesielle lim. Flis presses til gulvet, glattet glatt valse, rap med en gummihammer. Ved hjelp av svamper fjernes det overskytende lim. Ved den samme teknologi ligger andre side ved side butt først, og så videre. D.

der selvklebende PVC fliser, legging hvor det ikke kreves bruk av klebemiddel. Noen ganger kan, i stedet for å benytte et klebemiddel dobbeltsidig klebetape.

Cut fliser konvensjonell konstruksjon med en kniv. Altfor tykt belegg oppvarmet tørketrommel, som muliggjør trimming.

Gå på flisen kan limes allerede to timer senere etter avslutning av arbeidet, men det er bedre å vente for den fullstendige uttørking av klebemidlet. Derfor, når sokkelen er ikke anbefalt å montere.

Utfør legging PVC fliser ønskelig luft ved romtemperatur (18 -20 ° C).

Vi plukket til kjøkkenet kvarts PVC fliser Art Tile, koster 850 rubler / m2. Da materialet var for tynn (5 mm), var det nødvendig å justere den opprinnelige selvutjevnende etasje blanding, slik at alle brikkene er ikke repetert uregelmessigheter basen. Belegget var berørings mye varmere, enn laminat. I tillegg er det veldig "stille" - knirker, ikke banke, og så videre. d. Good "vandalsikre" har fliser tillate ivareta det fra ødelagte retter, søl og så videre. n.

Ved beregning av PVC fliser som kreves for utførelsen av gulvet i gangen, overfor følgende problem. Vi beregnet lokalene kvadrering og kjøpte nødvendig materiale praktisk talt "på nesen". Når invitert til å utføre installasjonsveiviseren. Men han umiddelbart kjørte oss til "additiv", og hevder at dette beløpet av fliser på gulvet er ikke nok. Belegget butikk med vårt mønster var ingen - det viser seg, vi tok den siste. Når vil bringe? - er ikke kjent. Vil partiet nødvendig for oss fliser? - en gåte. Master tilbudt å kjøpe et par ruter i en annen nyanse. Som et resultat, er det vakkert og harmonisk kombinert eksisterende materialer, med det resultat at vår etasje dukket den vakreste og mest originale. Selvfølgelig, vel, det hele endte så godt. Men for meg i fremtiden husker vi at disse portene alltid trenger å kjøpe med en margin på noen få kvadratmeter.

Fin Floor Tile vi lå i ca et år. Naboer, første gang du ser vår etasje, lenge beundret og kunne ikke tro at det ikke er ekte tre! Lay PVC fliser med oss ​​i gangen og på kjøkkenet. Sammenlignet med laminat, som ligger på soverommet vårt, "FaynFlor" sterkt vinner - gulvet er myk og behagelig, sømmer ikke avvike, det har ingen riper og er enkel å rengjøre.

Atten måneder siden, sprer vi en selvklebende fliser Gruppe Brattere. Monterings produsert mestre. Men som jeg så, var det ingenting komplisert - med det arbeidet jeg kunne håndtere meg selv. Flis til substratet ikke vil trykket, alle limt sammen lett og enkelt. Alt arbeide med legging å utføre uten overdreven rusk og høyt lydeffekter. Vi kjøper en flis i ca 600 rubler per kvadratmeter. Det er også verdt og linoleum eller laminat av gjennomsnittlig kvalitet. Imidlertid virker det for meg at i sine tekniske egenskaper denne brikken er bedre enn sine "gulvet" kolleger. På gulvet, flyttet vi møblene, sølt væske på det - og det hele urolig. Vi hadde ikke engang tror at for prisen vi får et godt resultat!

Når du flytter til en ny bolig møtt med problemet med gulvet ferdig på kjøkkenet. På den ene siden synes det å være de tidligere eierne etterlot ingen moderne base laminat, og på den andre - gulvet ble utryddet og riper enkelte steder. Fordi vi ville ha høy kvalitet, raskt og rimelig friske det. På anbefaling av eksperter fast til gulvet PVC fliser marmor farge. Hele prosessen med installasjonen vil ikke være vanskelig, fliser lå flatt og glatt. Men på slutten av det arbeidet vi står overfor Problemet beskjæring og justering. Så begynte de å "jage" murverket fra hjørnet, så måtte holde seg små biter av ikke-standard former i motsatt hjørne. Først er det litt skuffende, men problemet ble løst ved å plassere et kjøleskap i hjørnet. Og bare da vi innså at den opprinnelige behovet for å beregne, og deretter få til å fungere. Tross alt, ikke rart folk si: "se før du spranget - kuttet en gang ..."

Til tross for at PVC fliser er nå ganske "unge" behandling materiale, har det allerede opparbeidet troverdighet i markedet for bygningsmaterialer. Raskt PVC fliser utbredt på grunn av sin praktisk og fordi. Derfor er det ikke overraskende hvis gjennom årene, vil denne typen gulv erstatte andre, eldre og mindre praktiske typer gulv.

Kopiering av materiale er tillatt, forutsatt at installasjonen en aktiv link til vår hjemmeside.

PVC gulv flis anmeldelser

Tidssone: UTC + 10:00

Den forespurte emnet finnes ikke.

Tidssone: UTC + 10:00

Nettstedet administrasjonen er ikke ansvarlig for innholdet på reklame og informasjon som brukerne legger ut.

Ansvar for nøyaktigheten av informasjonen, adresser og telefonnumre som finnes i annonser, er annonsører.

PVC fliser - kundevurderinger

Bruk av PVC fliser ikke garantere deg en palass luksus. Vurderinger på dette svært motstridende, men likevel tar han en verdig plass blant de ulike typer gulvbelegg. Den nærmeste "søsken" polymere materiale er spolebeleggingsprodukter - linoleum. Den har omtrent samme sammensetning, men ikke fratatt en rekke mangler:

 • hindret transport;
 • umuligheten av å erstatte dekselet del når slitt eller skadet;
 • enhetlig design over gulvet.

Og alle disse "imot" er helt fraværende i studien kontakt flis.

PVC "kake" - en lagdelt struktur av flisene

Til tross for den tilsynelatende enkelhet av materialet, blir en polymer "kake" bygget opp av flere lag, som er ansvarlige for styrke, holdbarhet og fleksibilitet av produktet.

Strukturen av flisen med et nedre lag:

 1. Basislaget gir et fast substrat, noe som skyldes ujevn overflate vel fester seg til gulvet. Typisk er basissjikt av glassfiber eller resirkulert PVC.
 2. Det neste laget sørger for flis styrke og regnes som den primære. For ekstra fleksibilitet i det forskjellige myknere og stabilisatorer for styrke (talkum, kalsitt, tremel). En del av produsenten, inkluderer dette lag fargestoffer for å lage en tegning eller jevnt farget overflate.
 3. Det tredje laget av artikkelen - en plate med trykte bildet, mønster eller andre visninger mønster.
 4. For å beskytte bildet fra slitasje på allerede "fikk" kaken "er brukt et lag med en gjennomsiktig slitesterkt PVC, som kan motstå selv intensiv bruk av produktet i kontorbygg og institusjoner med en stor strøm av besøkende.
 5. Den endelige lag, belegget av polyuretan som har en høy motstand mot en rekke forskjellige skader og motstå vesentlige endringer i temperaturen.

Denne "pie" har blitt utviklet fra studiet av mekaniske belastning på gulvet og, som en konsekvens, er motstanden av materialet øket belastning.

Til tross for den åpenbare anvendelse av materialet som gulvbelegg, kan det brukes til vegger og tak. Og hvordan overbevise produsentene, vil du ikke bli skuffet.

Vi vet veldig godt keramikk, kjent med sine fordeler, og på ingen hast med å gi opp sin tradisjonelle bruk på badet. Vi vil ikke fraråde deg, jo mer at det aktuelle materialet er ikke en fullstendig erstatning for disse produktene, men det kan bli en god alternativ til kostbare reparasjoner og vil spare betydelige penger og menneskelige ressurser. Du kan være sikker på at en godt forberedt overflaten av veggen, riktig utført stabling teknologi garanterer deg en svært anstendig resultat.

2. På taket - lett å lime, lettstelt

Selvfølgelig er andre typer belegg gir den beste kvaliteten, for å være perfekt for ditt hus eller leilighet, men kan ikke bli avskrevet og PVC fliser. Mange situasjoner hvor du ønsker å foreta en rask og budsjett reparasjon, oppdatere tak i "turbo mode" og deretter materialet er rett og slett uerstattelig.

Hvis du vil vite mer om de ulike typer av PVC fliser og hvordan å montere en rekke overflater, anbefaler vi at du ser på videoen. Og eksempel på en av produsentene for å bestemme de nødvendige produktvarianter.

Sammen med det polymermateriale som har et klebende lag levert av produsenten, benyttet artikler, som er festet til overflatene ved hjelp av spesielle klebemidler: kontakt og dispersjonen.

Det er en fleksibel struktur og brukes til liming av metallprodukter, av fliser, linoleum, plast laminat og klebemiddel påført baksiden av platen og gulvet. Når klebemidlet er tørt, gjør styling. Kontaktlim er hensiktsmessig å anvende på vertikale flater og tak. Nok til å følge de instruksjoner for bruk og ikke til å avvike fra de anbefalte teknikkene.

Dispersjonslim, i motsetning til kontakt påføres bare på toppbelegget og fliser lagt på det dannede lag.

fliser klistremerker teknologi ikke tilhører den kategorien av komplekse verk og for å bekrefte dette, anbefaler vi deg å se video på de grunnleggende krav for installasjon av PVC-materiale.

Hoved flis kvalitetsparameter, dens evne til å oppfylle kravet om kundene er forbrukernes vurderinger. Det er de som allerede har brukt dette materialet til gulv eller vegger, kan gi nøyaktig informasjon om alle de "proffene" og "ulemper" av sin søknad.

La oss starte med de positive tingene som forbrukerne er reflektert i sine kommentarer på forumet, der, som du vet, folk ikke skjule sine følelser.

1. Penger til gulvet fungerte ikke

Det var et presserende behov for å gjøre reparasjoner. Alt levert. Og på veggene og i taket, og dør-vinduer, men med gulvet eller ikke får velge materialet. Linoleum vil ikke, selv som et alternativ til å ikke se, laminat - tromme tromme og vann er redd. Og da min venn, kan du si, slått ut på et eventyr - PVC fliser. Jeg gikk til pro shop og så på denne "mirakel". I utseende, som et laminat, teksturen (bilde) er lik, nesten identisk størrelse. Men hvordan tåler belastningen og annet husholdnings glede, fortsatt et stort spørsmål. Derfor bestemte jeg meg for det nå bare i gangen og på badet, der, om noe, kan du raskt endre gulv. Ifølge instruksjonene for jevn overflate, og som ville være forventet, det kom kryssfiner. Jeg gjorde ingen endringer, og leddene er foret med fugemasse. Jeg brukte en kontaktlim, selv om namuchalsya med ham, men resultatet var oppløftende - er flat og ganske presentabel overflate. Det pleide å være et problem for rengjøring skitt fra gangen, som vi drar fra gaten, er nå tørkes bort med en klut, og igjen renhet og skjønnhet. Om badet og si ingenting. I stedet for en stiv kald keramikk vanntett belegg uten fare for å skli. Ifølge brukt penger og krefter - resultatet er mer enn høy.

Det er en ærlig og grundig gjennomgang. Vi tror at dette valget av materialet har påvirket ikke bare råd fra en venn, men også en uavhengig sammenligning av fordeler og ulemper ved gulv. Men for deg, ønsker vi å tilby video der markedsføring snakke om fordelene ved PVC fliser.

Slektninger og bekjente lang vridd fingeren til sitt tempel, da jeg fortalte dem at limt hele gulvet i leiligheten PVC fliser. De fleste nøytrale uttalelser om "solid kjemi", "absolutt helseskadelig" og "flat er ikke puster." Men disse argumentene, jeg raskt avvist ved å invitere eksperter fra ett laboratorium for å teste MPC i et boligområde. Det viste seg at alt er normalt. Selvfølgelig, ikke som i en landsby hytte, men ganske anstendig. Forresten, "leverandør" av skadelige stoffer i luften var ... et kabinett som "stinker" i hjørnet sitt og var ikke så mistenkte. Vel, har behovet for emballasje ugjennomtrengelig for vann og vist seg i praksis, og i den mest forferdelige formen - Jeg prøvde å oversvømme naboene. Den ble prøvd som vann fossende fra et rør radiator ble holdt sikkert på overflaten av flisene. Tenk deg strømmen av varmt vann, en familie med en fille og bassenger i påvente av en beredskap og ro fra bunnen naboer som lærte om trusselen å ødelegge deres reparasjon først etter noen tid.

Ja, eieren av leiligheten fornøyd på 100%, og naboene, og nå sannsynligvis ber på sin etasje. Hvilke andre konsekvenser tåler moderne materiale, kan du lære av følgende video.

3. Akkurat som. Perfekt finish på kort tid

Vi er ute etter tilbakemelding på PVC fliser på internett, men tilregnelig svar på våre spørsmål ble ikke funnet. Bare gikk til butikken og kjøpte! Ifølge produsenten av miljøvennlig materiale, ikke redd for fukt og anstendig utseende. Som et resultat, fikk vi en masse positive følelser. For det første, tilsynelatende ser ut som et laminat. Dernest er det veldig behagelig å ta på ru overflate. Tredje, legges direkte på gammel linoleum og et minimum av innsats. I ett rom, laid-deck metoden "striper" i det andre rommet mannens "har utviklet en" design prosjekt - Plasser stoffet "fiskebein". Nå gjør vi ikke "vannkoker" og vi vet mye om gulv!.

Det viser seg at noen forbrukere gjøre et valg av gulv på et innfall, og klar til å forsvare sin beslutning rettferdiggjort av bevis. Veldig interessant uttalelse om "juletre", så vi ønsker å tilby deg en video med å fikse resultatet av fliser klistremerker diagonalt.

4. Kontaktlim - vogn med stor forbokstav

Før du går videre til installasjon av fliser, har vi testet lim på andre overflater testet sin styrke. Dagen min kone og jeg har limt: håndtaket til radiatoren, sneaker til plastpanelet på balkongen, hånddukker til hodet, og gjennom uaktsomhet, min fot på gulvet. Som et resultat av "hooliganisme", fant vi det en spesiell styrke og evne til å holde gulvet i lang tid. Bagasje hele dagen, uten erfaring og ferdigheter, men rommet pokleit uten feil.

Ikke alle brukere er enstemmige om den høye kvaliteten på materialet. Så vi ønsker å lede og negative tilbakemeldinger, så å si, holde balansen og vedlikeholde objektivitet.

1. dubeet, prominaetsya, scratch - forbruker mareritt

Sett fliser på kjøkkenet omtrent fem år siden. Først prøvde å ignorere riper som oppsto "ut av det blå." Vi flyttet krakk - fikk merke. Datteren min brukte en gaffel på gulvet - en åpenbar resultat. Og da de begynte å flytte møbler for å sette på kjøkkenet, så forskrekket. Under bulker kjøleskap, under vasken, hvor vannet lekker, blir overflaten hvitaktig. Testet og kitter, og selv populær måte å fikse bulker, en kjele med varmt vann. Og vi bestemte oss for å bli kvitt dekselet og erstatte den med en tradisjonell laminat allerede.

vi oppmerksom på sin side at skrape eksperimenter PVC gaffel ikke tilhører standardmetoder produkttesting. Grave på internett, fant vi ut at, ja, de beste testere-gulv bare barn. Se denne videoen, hvor den lille kunstneren tester sine nye markører direkte på gulvet.

2. Den flate bestandige kjemisk lukt

Umiddelbart etter flis klistremerker i leiligheten dukket motstandsdyktig kjemisk lukt. Jeg viser til produsenten via tilbakemeldingsskjemaet på hjemmesiden deres. De er for det første begynte å "synd" i kontaktlim. Jeg testet denne hypotesen, gjelder lim på papiret og ga ham tid til å stivne. Lukten var ikke i begynnelsen av prosessen eller etter. Igjen, ta kontakt med produsenten. De sendte meg til butikken, forutsatt at jeg har solgt eller nekonditsiyu eller falske. Som et resultat av kampanjer viste det seg - fra fabrikken kom i salg frank ekteskap. Vi ga ut en hel bunke laget med brudd av teknologien. Og der nå går disse kvadratkilometer av PVC? I barnehager, sykehus, helsesentre? Det er bekymring for helsen til forbrukerne! Penger for varene tilbake, men din tid og nervene vil ikke stå.

3. For gulv budsjett

Tidligere, fra hvem bare hørt at PVC fliser skjemmer utseendet på leiligheten. Hvem kunne, så snart som mulig, bli kvitt de pålagte løsning utbyggere. Og nå igjen på alle sider av reklame om sin pålitelighet. Konspirasjons produsenter og selgere? Girlfriend "ble ledet" til hvile argumenter markedsførere og limt inn "plast" i et stort rom. Det er bare forferdelig! Rommet omgjort til et statlig institusjon med en bestemt lukt og passende omgivelser. Tok bare seks måneder etter forsøket, for å bestemme seg for å rive av fliser og erstatte den med en mer edle materialet.

Vi ærlig prøvde å finne på internett videomateriale som beskriver PVC fliser problemer, men fant ikke at lignende. Kanskje det egentlig er en konspirasjon produsenter?

4. Dispersjon av klebemiddel eller ildprøve

Har du noen gang prøvd å lime tapet på hjemmelaget lim? Hvis ja, så du er kjent med alle oppe i skaperverket. Bakgrunns skli, skli og falle av ved den minste berøring. Det samme opplevde vi ved bruk av dispersjonslim for fliser. Ved første han ikke ønsker å tørke materialet og "seilte" på overflaten uten å rette mulighetene. Deretter lim frøs og ingen jeg ikke ønsker å "gjenopplive", selv ved oppvarming. Utmattet vanvittig bortskjemt gulv, nerver og klarte å falle ut tre ganger. Nå la dem gjøre lønnstakere - vi passerer.

Det er vanskelig at svaret på dette "stemme" opprørt mennesker. Kan virkelig la eksperter fungere bedre

Summere resultatene anmeldelser

Slik at du kan riktig vurdere muligheten for fliser, avgjøre behovet for bruken, presenterer vi en tabell med "moduler" og "outs" av materialet. Du har rett til å velge sin egen gulv, men vi samler bare fakta, og forbrukernes vurderinger.

Vi startet artikkelen med egenskapene til PVC fliser tvetydighet, og vi vil at dette skal ende. Beslutningen om anvendelsen av gulvbelegget er i direkte forhold til dine forventninger og preferanser. Det er ikke nødvendig å vurdere dette ting en full utskiftning av andre gulvbelegg, men kan ikke nekte sine åpenbare fordeler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 2 = 6