PVC gjennomsiktig film for strekk strukturer vinduer

PVC gjennomsiktig film for strekk strukturer vinduer

 • Sendes klut COD over Russland
 • Det minimale totale ordre vev fra 3 rm / m
 • Tidsplan: ukedag 10:00 til 01:00; Lør 10:00 til 14:00 Mosk.vrem.
 • C arbeidet med privatpersoner og juridiske enheter
 • 12 januar 2018. oppdatert prisliste.
 • Levering av filmen og stoff i Moskva dagen av orden
 • > Prisliste (+ utvalg av nyheter)
 • > Hjem
 • > Hvordan bestille?
 • > Feedback (la forespørsel)
 • > Et sett av vevsprøver

(Pickup, kurer, mail)

 • > 1. PVC-film gjennomsiktig

  (Soft Windows)

 • > Telt, for sekker og telt stoff:

  → Formen militære og beredskaps Rip-stop

  (Bomull 50% polyester + 50%)

  → Blended 220gr. Rip-stop

  (Bomull 35% polyester + 65%)

  X 100% / b- "Soviet telt";

  i form av andre verdenskrig

 • > 13. Rister tekstil på segmentet:

  Seksjon 1: Filmen er en gjennomsiktig PVC (PVC) for vinduer Super Clear telt, båter, gazebos, telt, utendørs kafeer å kjøpe * 1 meter av "soft vindu / glass bøying.".

  Merknader om filmen: Skriv ut.

  Bredden på 1 meter alle transparenter = 140 cm, med unntak av 2 mm film -. 120 cm!

  ADVARSEL! Pris pr 1 meter (rm / m). I en løpe / m av filmareal = 1,4 m 2 (Det vil si nesten en halv kvadratmeter) bortsett film 2mm (1 løpemeter / m - 1,2 m 2)

  Hele filmen er frost-motstand og åpenhet (Super Clear) dvs. til hvilken som helst film svodobno lese tekst på et A4-størrelse 8 Times New Roman font, er det svært praktisk for å plassere informasjon på gate står.

  Vi selger detaljhandel transparent "SUPER CLEAR" PVC film (PVC). Fleksibel og solid materiale til å lage vinduer i telt, på båter, paviljonger og andre lunge strukturer laget av tekstiler, PVC-materiale, og presenninger. dvs. er den vanligste film, kalt "soft glass", som kan observeres i alle planter fortauskafeer, kvass, barn kalyasok etc. Det svarer godt til mønsteret. Også det kan brukes uten vev fordi 140 cm bredde og styrke tillate å lage gjennomsiktige vegger fullstendig!

  Produkter laget av gjennomsiktig PVC-film har proliferated på grunn av fysiske og kjemiske egenskaper telt materiale og brukervennlighet. Med glass transparens og tilstrekkelig høye anti-korrosjonsegenskaper når de utsettes for ytre miljøfaktorer (værforhold, mekanisk stress og andre), er materialet ble brukt til å "glass" av alle mulige strukturer (sommer områder, gazebos, terrasser, balkonger og lignende), og og å opprettholde en viss temperatur (sone gardiner varehus, butikker), utfører beskyttende funksjoner (elementer otentovki diverse utstyr og mye mer).

  Det holder formen og ikke bryte etter bretting og oppbevaring mnogokratyh kveilet.

  I produksjon av "myke vinduer" for bolighjemmemiljøet (hus, verandaer, terrasser, etc.) er oftest brukt pvc №86 - 0,5 mm (500 mikrometer).

  Perfekt egnet som en vanntett duk på bordet, samt materiale for å dekke utemøbler i løpet av vinteren.

  I produkter for kommersiell bruk (kafeer, kantiner, kvass, etc.) anvendes PVC-film №97 - 0,75 mm (750 mikron) og №110 (1000 pm).

  Spesielt bemerkelsesverdig film 2000 my (2.00mm) høy frostbestandighet opp til - 39 C. Ekstremt tett og slitemotstandsmateriale. Bredde 120cm.

  Vi har også en tonet vindu film PVC 0,7 mm. Filmen har en veldig vakker, rik mørk brun. Dette stoff anvendes i fremstillingen av teltkonstruksjoner i lysthuset, teltformet arkitektur geokupola, obstruksjon gardiner og mye mer. Hvert produkt er dannet ved hjelp av en slik film, ser veldig effektivt, og den interne plassen, på grunn av den vakre dimming blir varmere og mer behagelig.

  Grunnleggende egenskaper PVC film:

  - åpenhet SUPER CLEAR;

  - motstandsdyktighet mot miljøeffekter;

  - høy strekkfasthet.

  Merknader om filmen: Skriv ut.

  * Film 0,12 og 0,2 mm, 0,25 mm - Minimum 3 pog.m. Filmen er 0.5mm, 0.7mm, 0.75mm, 1.0mm, 2.0mm - en pog.m.

  Soft glass fra produsenten

  Soft glass Kjøp

  Soft glass fra produsenten

  Soft glass pris

  Soft glass fra produsenten

  Soft glass installasjon

  myk glass for arbours vil beskytte deg og dine gjester fra været forandrer seg. Soft boks godt holde varmen. Selv i slutten av høsten, kan du ha en grill, vil du ikke bli forstyrret eller regn eller vind.

  Verne vinduer for sol veranda - er en utmerket løsning for å beskytte seg mot ugunstige værforhold. Etter å ha installert de myke vinduene på din terrasse eller veranda skaffe en ny attraktivt utseende.

  Soft glass - ha høy termisk og kjemisk motstandsevne, styrke mot riper, fargestabilitet.

  autorisasjon

  Installasjon av en markise TURNKEY

  Vi tilbyr deg en gjennomsiktig film pvc, har Vårt gjennomsiktig stoff en rekke fordeler sammenlignet med andre. Styrke og holdbarhet av vår ren stoff gjør det til det beste valget for deg.

  Produkter laget av gjennomsiktig PVC-duk (film) har blitt mye brukt på grunn av fysikalsk-kjemiske egenskaper for telt materiale og brukervennlighet. Med glass transparens og tilstrekkelig høye anti-korrosjonsegenskaper når de utsettes for ytre miljøfaktorer (værforhold, mekanisk stress og andre), er materialet ble brukt til å "glass" av alle mulige strukturer (sommer områder, gazebos, terrasser, balkonger og lignende), og og å opprettholde en viss temperatur (sone gardiner varehus, butikker), utfører beskyttende funksjoner (elementer otentovki diverse utstyr og mye mer).

  SJEKK zamerschika

  1) På et møte med zamerschika velge materiale og farge fringing gardiner;

  2) En metode for å feste gardiner til akselen hage eller terrasse, og tilsvarende tilbehør;

  3) for å foreta de nødvendige målinger, beregne kostnadene av varer og gjerninger skal gjøres en avtale, oppnevnt dato for installasjon;

  4) Du signere en kontrakt, gjør et forskudd på 50% av den totale kostnaden av arbeidet spesifisert i kontrakten (forskuddsbetaling kan gjøres ved å komme til vårt kontor).

  Man gjøre alle målinger av innvendige åpninger, foreta målinger av referanseplanet (tømmer, bjelker, søyler, vegger). Hvis det er mulig, lage en tegning i elektronisk form. Du tar et bilde av gjenstanden (veranda, hagemøbler, terrasse, balkong), og sende e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se. I løpet av dagen gjør vi ved beregning av kostnadene for gardinene og vi sender deg.

  Soft vindu for gazebos, verandaer, terrasser fra det øyeblikket de kommer inn i markedet, fikk mest popularitet blant eiere av kafeer og restauranter. Disse gjennomskinnelig strukturene - det er billig og praktiske løsninger på mange av dine problemer!

  Gardiner for lysthusene og verandaer laget av PVC-duk er en moderne høy teknologi ved anvendelse av syntetiske materialer. Persienner for arbors ha slitestyrke, slitestyrke, bestandighet mot klimapåvirkning og husholdningsprodukter - dette er bare noen av fordelene med polyvinylklorid (PVC)

  Mykglass - har en høy termisk og kjemisk motstandsevne, styrke mot riper, fargestabilitet. Kan være gravert av naturlig tre og abstrakte malerier.

  Soft boksen kan monteres både på terrassen eller på verandaen. Din familie vil være glad for å tilbringe tid i lysthuset, som etter myke vinduer Installasjon av solens varme, regn eller sterk vind vil ikke være et hinder for en søndag familie middag.

  Fleksible Plast gardiner er i stand til å utføre som et designproblem og et rent funksjonelt: gjennomsiktige gardiner som effektivt beskytter mot vind, regn og annet dårlig vær. Erfarne gartnere vet at hvis helårs bruk telt til gazebos, verandaer og terrasser, blir å gi mer koselig og behagelig.

  Achiles presenningsstoffet

  gjennomsiktig PVC film | vinduer for telt

  Gjennomsiktig PVC film Firma Achiles forskjellige tykkelser som er best egnet for fremstilling av vinduer for telt. Gjennomsiktig PVC film karakterisert ved et minimum av forvrengning og utmerkede forbruker egenskaper selv under de mest alvorlige driftsforhold.

  Gjennomsiktig PVC film Clear Plus beregnet for prosjekter med mindre budsjetter, og Materialet bredde på 180 cm. du kan redusere avfallsmengden.

  Ark PVC film Den har høy transparens kan sammenlignes med silikat glass. Videre er denne klassen av filmer på valse vesentlig overstiger den stabilitet og motstand mot UV-stråling. Denne type film kan anbefales for produksjon av luksusvarer.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  41 − 35 =