PVC gardiner

Soft vindu - gjennomsiktig PVC gardiner for lysthus og verandaer

Moderne terrasse, hage eller uteplass i et hus på landet - et tegn på god smak og en garanti for god friluftsliv. Du kan bruke ferdiglagde teltkonstruksjoner eller telt, men for å styrke skjønnhet og design av strukturen, nok til å kjøpe gardiner for lysthus. PVC (polyvinylklorid) - det beste materialet, som er verdt å legge merke til når man velger en slik spesifikk type av gardiner. Det finnes flere typer utendørs gardiner laget av PVC, valg av som avhenger av spesielle konstruksjonen, arkitektoniske funksjoner og ønskene til eieren.

Beskyttende PVC gardiner har unike egenskaper som er svært populær blant eiere av landets bygninger, private hus, hytter, fortauskafeer og paviljonger.

 • Beskyttelse mot vind, regn, hagl, snø, sol og støv, noe som er spesielt viktig for dekorative trekonstruksjoner.
 • Høy styrke, motstandsdyktighet mot strekking og riving PVC-materiale tillater deres bruk i mange sesonger uten reparasjon.
 • Høye varmeegenskaper gi varme bevaring i uoppvarmede vindfang, terrasser for oppvarming og kjøling av lokaler i varmt vær.
 • Tilstrekkelig miljø og sikkerhet for folk å bruke gardiner laget av PVC i konstruksjonen.
 • Lav kostnad sammenlignet med andre beskyttende materialer, isolatorer og stasjonære konstruksjoner (partisjoner, vegger, vinduer).
 • Enkel installasjon som ikke krever spesielle ferdigheter, evne til å installere når som helst hvis det er nødvendig.

Beskyttende utendørs gardiner laget av PVC forsterket med polyester base som er resistent overfor et vidt temperaturområde - fra omtrent -40 C til +80 C - og har økt styrke. Standard levetid er 10-15 år, avhengig av driftsforholdene.

Transparent PVC gardiner street

Transparent gardiner gate også kalt soft vinduer, som tilbyr muligheten til å kartlegge det omkringliggende landskapet fra terrassen, verandaen og lysthus, mens resterende beskyttet mot den varme sol, vind og regn.

De viktigste fordelene med transparente persienner laget av PVC:

 • høy lystransmisjon, som ikke har et farget stoff, har effekten av mangel av beskyttende vegger og vinduer;
 • motstand mot ultrafiolett stråling gir bedre slitestyrke og høy styrke;
 • ikke misfarges eller visne i solen, som ellers fører til untidiness fasiliteter;
 • motstand mot sopp og mugg, som hindrer nedbrytning og forråtnelse materiale;
 • noen ganger tilsynelatende ikke forskjellig fra vanlige glassvinduer;
 • lav pris i forhold til andre lignende materialer.

Den eneste ulempen med gjennomsiktig stoff er et fravær av syntetiske Mylar trådene i stoffet, som er til stede i en ikke-transparente materialer. Mylar tråden øker styrke og kan motstå selv mot orkan.

Det anbefales å bruke de kombinerte gardinene PVC forsterket med ugjennomsiktig bunnparti og en gjennomsiktig topp, som i dette tilfellet ser ut som en boks.

for arbours PVC persienner ikke bare beskytte mot vær og vind, men gi og ubegrensede dekorative muligheter for utforming av gate bygninger:

 • fargede gardiner;
 • transparent "myk vinduet" med fargede rørsystem;
 • farge med gjennomsiktige vinduer;
 • farge trykk;
 • gjennomskinnelig;
 • Kombinerte gardiner.

Eiere av fortauskafeer og shopping paviljonger foretrekker farget stoff laget av PVC, som kombinerer ikke bare de ytre design institusjoner, men også med interiør, møbler, gardiner. Eiere av private hus med terrasser, verandaer og søyleforetrekker transparente malerier som visuelt utvide plassen. I sommer kafeer, kan takket være de isolerende egenskaper av PVC-materialer som anvendes i en varm luft-kondisjonering, og om vinteren - ovner.

For dekorative ornamenter beskyttende stoffer brukt farget søm, glidelås, stropper som synliggjør den generelle fargevalget. Gjennomsiktige gardiner har en spesiell sjarm og funksjonalitet, som de kan være farget, som beskytter rommet fra nysgjerrige øyne på gaten og samtidig ikke forstyrrer med inntrengning av dagslys. PVC farge bidrar til å skape et enkelt ensemble av paviljonger, bygninger og gårdsplassen til hovedbygningen.

"Soft Window", og beskyttelses gardiner installeres ved hjelp av en rekke festeanordninger, avhengig av materialet av basestrukturen (metall, tre, betong), mottakerfasiliteter og funksjoner som er nødvendige for åpning og lukking av nettet. Den største fordelen med alle måter å feste er det mulighet for å utføre alle arbeider av sine egne hender uten bruk av spesialverktøy, bruker du instruksjonene og produsentens anbefalinger.

 • svingbrakett system - er den mest enkle måte: gjennom jevnt fordelte gjennomføringer (maljer) er innsatt i braketten med dreiemekanismen på fjæren, som er montert rundt omkretsen av den åpning som skal lukkes. Når roterende braketten blir festet og strammet blind nettet.
 • Systemet med braketter og stropper - den billigste måten i hvilken hullene er plassert på gardinene brakettene og stroppene er festet med borrelås, som kan brukes til å strekke duken.
 • Skyve system er ikke forskjellig fra konvensjonelle glidemekanismer for føringsrullene og på hvilken det bevegelige panel av PVC. Skyve systemer brukes i områder hvor en viktigere utseende enn den beskyttelse forsegling. Skyve systemer brukes på store terrasser, kafeer og paviljonger, hvor en tilstrekkelig lengde av veggen for å presse panelet.

Store deler av PVC gardiner, som fungerer som veggene i bygningene, lyn satt til å åpne visse deler av et vindu eller døråpninger, og teppet er rullet opp og festes med en snor på toppen. Hvis gardiner av PVC veranda installert inne i lysthuset, henger de med hjelp av maljer på stangen og skifte i den tradisjonelle måten, som i stuen. Disse gardiner kan beskytte mot solen, men vil skjule fra regn, vind og snø, fordi forbindelsen er ikke tett.

Til "soft vinduet" ideell nærmet terrasse, hage eller terrasse, måles på en helt ferdige konstruksjonen etter ferdigstillelse av alle byggverk.

Munnstykke for hageslange, som forenkler prosessen med å vaske "myke vinduer"

På grunn av fuktighetsbestandig overflate gardiner PVC kan vaskes og renses med rent vann eller vaske syntetiske midler. På små flater kan du gjøre alt arbeidet for hånd, for store områder - i kafeer og paviljonger - bedre å bruke en slange med en spredning vanning. Støvet blir vasket av med rent vann, en mer betydelig forurensning rengjøres med en børste eller svamp, den viktigste - å gjøre det på en riktig måte.

Kostnaden for den nødvendige mengden av utendørs gardiner beregnet ut fra bladstørrelse, mengde festene, den valgte design. Slik skal velge og beregne beskyttende gardiner, bør du ta kontakt med en spesialist.

En stor oppfinnelse. Disse vinduene er flere ganger billigere enn vanlig, men på sikt av operasjonen ikke verre enn plast vinduer. Det setter svært raskt.

Til tross for at disse vinduene har et gap, er de fortsatt godt beskyttet veranda fra snø og regn. Vi har etablert et år siden, slike vinduer, da de fikk vite om deres eksistens. Så langt ser det ut som ny. Ikke noe dårlig om dem kan jeg ikke si.

Vi har slike vinduer trimmet veranda. Of course, med de vanlige vinduer de kan ikke sammenlignes, men de er også godt beskyttet mot vind og støv.

Gardiner i utmerket vist på verandaen vår selv under en regnstorm og skalering av vinden. Rask og enkel å installere. Kompleksgrupp installert, anbefaler jeg!

Uavhengig produksjon og installasjon av PVC gardiner for gazebos

Gardiner for lysthus: hvordan å ikke feilberegner

Hage huset - en flott mulighet til å slappe av i naturen, men hva hvis det er kaldt ute, det blåser, eller forstyrre irriterende mygg? Bidra til å løse problemet med beskyttende gardiner for lysthus.

Varianter gardiner lysthus

I dag, mange selskaper tilbyr å sy gardiner for gazebos gaten. Men blant et bredt utvalg av stoffer og materialer å velge det alternativet som ikke bare vil gi ly for vær og vind, men også dekorere rommet?

La oss se på hva som bør være de beskyttende gardiner for lysthus? Gardiner åpne plasser bør ha:

 • bestandighet mot UV-stråler (i stoffet bør ikke svekkes i solen);
 • et bredt temperaturområde (40 grader under null til + 70);
 • høy slitestyrke;
 • høy biologisk og bestandighet mot fuktighet;
 • god luftgjennomtrengelighet;
 • treghet mot oljer og fett;
 • lang levetid.

I tillegg bør disse produktene være lett å vedlikeholde og miljøvennlig.

Mange bedrifter har gardiner for lysthus i landet av normalt vev eller plaschevki. Slike produkter raskt falmer i solen, absorberer fuktighet og tjene for lang. Mer praktisk er produkter av akryl stoffer. De er vanntett, holdbar, pålitelig malt, tåler temperatursvingninger.

Merk: den eneste ulempen med akryl stoffer - de er stive, flex på nettet kan dannes hall.

Akryl gardiner lysthus bilde

Det fortjener spesiell oppmerksomhet stoffet med teflonbelegg. Artikler av vakker, behagelig og praktisk. På grunn av baner forbindelse ved ultralydsveising, sveiser meget holdbare og ugjennomtrengelig for flytende vann. Hyller og beslag for slike gardiner er dekket med et beskyttende oksydfilm som ikke er utsatt for korrosjon, innvirkning av ultrafiolett.

Gardiner av Teflon vanntett stoff lysthus vil beskytte mot regn

God beskyttelse mot elementene gir gardiner av lerret for lysthus. Dette materialet er en lin eller semi-lin stoff, som er impregnert med spesielle vann-avstøtende og ildfaste komposisjoner.

Til tross for ikke helt presentabel utseende, dette materialet er fuktighet, gjør at luften kan sirkulere i rommet gjør det mulig å gjøre gjennomsiktig PVC lim - vinduet.

Canvas baldakin for lysthus

Spesielt bemerkelsesverdig PVC gardiner for lysthus. De er fremstilt av Dacron og impregnert med polyvinylklorid (PVC), så vel holde varmen inne i bygningen, gir god lydisolasjon, er en barriere mot insekter og er miljømessig sikre.

På grunn av den myke gardiner for lysthus laget av PVC vil det være behagelig selv på en kjølig kveld

PVC gardiner for lysthus kan være av to typer:

Beskyttende PVC gardiner for lysthusene gjennomsiktig vel overføre lys, og gir derved utmerket naturlig belysning design. De er laget av gjennomsiktig PVC-duk, som ved kantene har en fargespredning.

Et eksempel på bruk av transparente gardiner for pergola

Hvis hagen huset blir ofte utnyttet, er det bedre å installere fargede PVC gardiner. De kan være laget av gjennomsiktig stoffinnfellinger som etterligner vinduene. Dette vil tillate å beundre det omkringliggende landskapet.

Et eksempel på bruk av farget PVC - lysthus med gardiner, bilder

Festing myke vinduer og gardiner polivinilhldorida utført ved hjelp av sirkulære eller rektangulære pakninger, stifter.

Merk: kundespesifikke PVC gardiner kan i tillegg utstyrt med glidelås, stropper, Rolling systemer.

Monteringsbeslag PVC gardiner

Den store fordelen med PVC-gardinene er lett vekt og enkel montering / demontering. Vanntett materiale er lett rengjøres med såpevann eller vaskemiddel og kan vare opp til 14 år.

Merk: når kalde gardiner PVC forbudt vri, kan de sprekke.

Praktisk og stilig er street persienner for lysthus. De er integrert i hele lerretet område av vinduet og åpnet ved å vikle på en spesiell aksel. Lukke / åpne-stoff persienner kan være manuelt eller bruke en motorenhet bygget, styres ved hjelp av fjernstyring.

Tips: For å åpne Gazebo er bedre å bruke høy styrke stoff persienner laget av ekstrudert aluminium.

Persienner for pergola som gir beskyttelse av:

Gardiner produsere forskjellige størrelser og er utstyrt med et pålitelig mekanisme for å åpne eller lukke dem.

Lysthus, dekorert med stoff skodder

Siden da, da det var skodder, har menneskeliv bli mer komfortabel. De er de indre og ytre, og derfor egnet for utendørs dekorasjon av bygninger. Hvis design er glasert plast vinduer, kan du

etablere interne persienner for arbours og terrasser laget av aluminiumslam med et beskyttende belegg.

På grunn av det store utvalget av farger, kan fargen på lamellene tilpasses ethvert design lysthus

Den lysthus laget av tre, kan du bruke de horisontale tre blinde. De er miljøvennlige, motstandsdyktig mot utkast, organisk passer inn i hytta hagedesign. Og for å beskytte lokalene fra innsiden av lyset kan stilles vertikale persienner, plissert persienner.

Persienner-plisse kan være laget av stoff eller plast

I tillegg til interne systemer også foreligge på akselen gate skodder (skodder og rafshtory). De hindrer den interne varmen i rommet. Disse gardinene er bygget opp av lameller i ulike former. Flate lamellene er mer elegant og kompakt, og den Z-formede ha en spesiell ribbe, så i stand til å tåle vindbelastning, gir god lydisolasjon.

Tre lodge, dekorert rafshtorami

Bedre beskyttelse mot vær og vind gir skodder. I den åpne form, bidrar de til å gjennomtrengning inn i rommet av sollys og frisk luft. Hvis de lavere litt, er skodder forvandlet til en baldakin som gir skygge i rommet. Når den er lukket, gardinene danner en hel datablad, fullstendig lukking av dør- og vindusåpninger.

Merk: Du kan installere i rullegardin låser - slik at du vil gi ekstra beskyttelse og sikkerhet for en hage lite hus i hans fravær.

Eksempel på arbors skodder

Det endelige valget av utendørs gardiner avhenger av ønsket resultat og personlige preferanser av eieren av nettstedet. For å opprette en skygge i hagen huset, kan du bruke tykke fargede gardiner, og hvis du ønsker å beundre det omkringliggende landskapet - lys og transparente stoffer. Det viktigste er at produktet ble produsert av høykvalitets materialer, slitesterk og har blitt beskyttet mot ugunstige værforhold.

Teknologien for fremstilling av beskyttende PVC gardiner for gazebos med hendene

Ikke nødvendigvis å kjøpe ferdige gardiner i butikken, kan de gjøres uavhengig av hverandre. Først må vi fjerne målinger av åpninger som må lukke gardinene. Hvordan gjøre det riktig, viser ordningen nedenfor.

Skjema utmålingsåpninger for montering av akselen PVC gardiner

PVC-film for fremstilling av gardiner kan kjøpes i maskinvaren. Rullen blir kuttet til ark av ønsket bredde. Om nødvendig blir to baner loddet sammen ved hjelp av en ytterligere farge sutur. bindemiddelsnor bredde bør være minst 3-5 mm.

Eksempel loddet PVC-duk

Det er også mulighet for sammenvoksninger slikket duk. Den optimal perlebredde -. 3 cm Ifølge en slik gardin styrke vil miste litt til den første utførelsesform.

Merk: Spike PVC stoffer produsert spesielt termofenom.

PVC Spike bladene overlapper hverandre

For festing gardinene i åpningen langs sin omkrets er sydd tykk lerret stoff, i hvilket ved hjelp av en spesiell pistol som er montert maljer for å feste nettet.

Et eksempel på hvordan du kan lage beskyttelses gardiner PVC pergola for sommeren

Hvordan fikse produktet av PVC i døråpningen? For dette formål omkretsen bør dikt er sveiset metallhengsler. Da nylon ledningen i sin tur er ført i en sløyfe, at gummipaknings gardiner. Således går den snøring langs omkretsen.

Fikse PVC gardiner i døråpningen

Gjør friluftsliv mer behagelig er å installere gardiner i lysthuset. De ikke bare beskytter mot vær og vind, overeksponering for solen, støv, støy og insekter, men også gi utformingen estetisk ferdig utseende. Uansett hvilken materiale du velger å ikke deres sy, se til hagen huset er designet i samme stil, fordi fra denne lille del av interiøret avhenger av atmosfære og komfort i rommet.

Ønsker du å motta nye artikler i posten?

Liker du dette? Del dette med dine venner!

Hel eller delvis bruk av materialer uten samtykke fra forfatteren og en direkte link til nettstedet indeksert stroiidea .ru forbudt!

gardiner PVC

Det finnes mange typer gardiner for dekorasjon søyleganger og terrasser. Noen av dem bærer en dekorativ funksjon, den andre - en beskyttende, men bare noen få modeller kombinere fordelene med begge. En av disse modellene er anerkjent gardiner laget av PVC.

Making gardiner lysthus er en vinn-vinn-løsning for å gi den en koselig utseende. Gardinene er laget av forskjellige materialer: stoff, plast presenninger og PVC eller PVC.

PVC gardiner fra alle de andre har en rekke funksjoner. Først av alt, de er mye lettere enn konvensjonelle design. Dernest gardiner laget av PVC pergola området godt beskyttet mot vær og vind, slik som regn eller vind, samt angrep fra insekter.

Disse gardiner kan være uavhengig obtyanut Gazebo rundt omkretsen, og det er mulig å kombinere forskjellige typer av film i en enkelt modell, for eksempel for å legge fargekonstruksjons gjennomsiktige innsatser, vinduer. Sammen forskjellige deler av filmen monteres ved hjelp av en spesiell tørkeduk, i stand til å varme opp overflaten til en temperatur på 200 grader. Fiks PVC-rullegardiner ved hjelp av maljer, trekke filmen til overflaten av slep.

Gardiner PVC lett å rengjøre. De er kulde-bestandig, så trenger ikke å gjemme dem i vinter i rommet. Men det er en "men": frosne gardiner kan ikke slå av, de kan sprekke, slik at belegget kommer i fullstendig forfall. Disse strukturene er ikke gjenstand utbrenthet, forverring fra fuktighet og andre. De har også anerkjent som den mest miljøvennlige alternativet for i dag.

Notert en rekke av ufullkommenheter i PVC-strukturer. Først, de er enkle å krølle. Hvis du legger opp filmen tett og la stå i noen tid, er dannet hall, som vil være umulig å rette opp.

Dernest, for mange mennesker, det største problemet er den nesten fullstendig mangel på ventilasjon og "drivhuseffekten" i rommet. Spesielt for forhindring av dette moderne modeller er utstyrt med spesielle løftemekanismer som tillater å lett løfte gardin og for å ventilere rommet. Det er også mulig å installere i vinduet gardiner med borrelås, slik som å være i stand til å åpne dem.

Valget av PVC gardiner i stedet for tradisjonelle gardiner av stoff - et smart trekk, spesielt med tanke på at de ulike modellene kan du finne et alternativ ikke verre.

Verne gardiner av filmen er delt inn i følgende typer:

 • Belt. Denne typen er lik den vertikale persienner som er installert i to rekker i et rutemønster. Frost teppet av disse gardinene ikke, men de er mye brukt innendørs, for eksempel i fabrikker, på bilvask og så videre. Vanligvis er disse utførelser hengt i døråpningen, utstyre rotasjonsmekanisme, men blir vanligvis anvendt og stasjonære modeller.
 • Roll. Antall lag av film er festet ved hjelp av spesielle stropper, og plumbs, er vektene settes på bunnen. Modeller kan være utstyrt med elektrisk eller manuelt drevet. Persienner er laget av både faste stykker av film og perforert for å eliminere "drivhuseffekten" og forbedre ventilasjonen.

 • Soft. Installasjon av disse strukturene - den hotteste versjonen hittil. Slike gardiner kan brukes som et alternativ til tradisjonelle vinduer, det garanterte antall fordeler: God termisk isolasjon, uknuselig materiale, hastighetsinnstilling eller fjerning, lang levetid, betydelige kostnadsbesparelser. På markedet tilbudet som stasjonær modell eller flyttbare avhengig av behovene og ønskene til forbrukeren.

Å gjøre et valg i favør av begge alternativene, må du vurdere muligheten for å gi termisk isolasjon. Nylige myke gjennomsiktige gardiner filmer beholde ca. 70% av varmerullen - i størrelsesorden 60%, mens båndmønsteret persienner - bare 50%.

Uavhengig av design, under normal bruk PVC gardiner er i stand til å tjene opp til 15 år uten å miste den opprinnelige utseende. Ikke alle materialet kan skryte av de samme verdier, slik at holdbarheten - en annen grunn til at du velger bør stoppes på PVC gardiner.

I tillegg til strukturelle variasjoner forekomme og gardiner i forskjellige farger. En eller annen form, avhengig av den type belegg:

 • Farget med integrert gjennomsiktig vindu;
 • Farget med FOTOPRINT;
 • gjennomskinnelig;
 • Kombinert.

Til tross for den relativt unge alder av PVC gardiner, har vi dannet en slags tradisjon, bruk av en bestemt type maling.

Terrasse mønster eller vindfang som normalt utføres eller en kombinasjon av gjennomsiktig (farget med avtagbar vindu). De fleste av disse alternativene er supplert og "dør" laget av PVC-film med evnen til å åpne og lukke, for eksempel på glidelåsen.

Kafeer foretrukne fargemodeller med FOTOPRINT. Ofte små boder og kafeer er et telt laget av PVC-fritt materiale, men med firmalogo av sponsorfirmaet. Så fast sikrer annonser og kafeer - sparer på bygging av teltet.

Mer moden institusjonen velger å skrive ut i form av naturlige elementer, slik som bladene på trærne, stranden, i skogen. Spesielt gjelder dette for de tilfeller hvor kafeen er i midten av byen.

Å se lignende tegninger slapper av og kafé besøkende føler fredelig. I slike steder du ønsker å gå tilbake igjen og igjen.

I noen tilfeller, er installasjon av PVC gardiner ikke på vinduet, men bare på døren plass. Deretter velger gjennomsiktige modeller med låsen, og valgt den beste kvaliteten filmen, som kan bli funnet. Hyppig bruk fører til rask forverring, slik at sparing i dette tilfellet er ikke verdt det.

Hvis du har tenkt å velge en gjennomsiktig versjon, bør være forsiktig. Mange slike farger er sterkt assosiert med sykehusfasiliteter. Men hvis du velger riktig nyanse av filmen, vil det se ganske harmonisk, samtidig vil beskytte fra nysgjerrige øyne.

Når du velger en bestemt type eller farge av PVC-gardiner bør styres av mange faktorer: om det er planlagt å skyte filmen i vinter, hva er de rådende fargene på miljø, med sikte på å etablere et vindu i stedet for den vanlige myk og så videre. Hvis du finner ut på forhånd hva kvaliteten på PVC gardiner er det viktigste, vil valget bli mye enklere.

Ikke være galt, og lese anmeldelser om erfaring med bruk av PVC-filmer, noen ganger kan du lære om knowable bare i praksis nyanser uten uheldige konsekvenser.

Fleksible street design er valgt for sommer verandaer, og for helårsbruk. I det første tilfellet, omfanget for valget er mye større: Du kan velge og perforert modell, og solid, og roll. Det er noe helt annet - vinterdrift. I tillegg til estetiske problemstillinger, må du ta vare på funksjonell komponent, for eksempel gardiner evne til å tåle lave temperaturer.

Under disse kravene, anbefales det å ta hensyn til spesielle materialer med høy frostbestandighet.

Når du velger gardiner for film veranda eller hage, anbefales det å se på de kontinuerlige gjennomsiktig modeller satt rundt omkretsen. Fra innsiden kan suppleres med klassiske gardiner, gi trøst i hele rommet. PVC film gardiner vil beskytte mot rask forverring og de negative effektene av miljøet. Denne kombinasjonen er bra om sommeren, om vinteren vil det se ut av sted.

Med en stilistisk synspunkt, vil valget i favør av åpenhet være en vinn-vinn-alternativer. Mange synes slike modeller kjedelig, og foretrakk fargen eller skyggen av FOTOPRINT. Å velge riktig fargede modellen til stil og atmosfære, er det tilrådelig å leie en designer, men hvis du har en god kunstnerisk smak for deg selv, vil du være i stand til å gjøre det riktige valget, og uten det.

Care PVC gardiner laget ekstremt lett sammenlignet med andre arter. På grunn av det faktum at PVC-dusjforheng fuktighet, tillates å vaske dem med vanlig vann.

erverve Vasking syntetiske væsker for husholdningsbruk. Med gardinene fjerne støv, vann sprøyting, og særlig forurensede steder blir gnidd med en klut eller svamp. Imidlertid er denne metoden ikke er anvendbar for transparente paneler, vil hver ripe på disse være synlig. For dem er det best å suge skitt i noen minutter, deretter re-vaske gardiner.

Store overflaten av PVC-vann-gardinene er behandlet ved hjelp av sprednings hoder. En slik tilnærming er mer egnet for vasking av gardiner i cafe eller kiosk, som på steder slike konstruksjoner er mer utsatt for skitt og gjort ganske imponerende, behandle dem ikke er mulig manuelt. Også anvendes for vasking av gelen soaping middel.

Bade gardiner bør utføres regelmessig. Til tross for at de ikke spiser skitt, bedre å ikke føre til dannelse av en hard skorpe, spesielt myk gjennomsiktig vindu. I en enkel støvete gardiner nok å skylle dem et par ganger med vann for å returnere dem til det opprinnelige utseendet.

Veranda utstyrt med gjennomsiktige gardiner kombinert. Her brukes som en statisk versjon, og rullet til inngangen. Stort utvalg av forskjellige farger, som kan utføres voksn leddene lov eierne å velge det beste alternativet for utformingen av sine terrasser. I tillegg er de gardiner laget av PVC, er av forskjellig form og kan tilpasses til en hvilken som helst form for vinduet.

Eierne av dette huset har også besluttet å opt for PVC bygging på to etasjer. I bruk som en klassisk hvit hudfarge malerier. Til tross for at han ikke var spesielt i harmoni med omgivelsene, ser det ikke ekkelt.

I dette tilfelle kan konstruksjonen bli fjernet etter behov, for den innretning som nyttes til vingemutterne for manuell avkobling.

PVC gardiner kan brukes ikke bare til å ramme verandaer og terrasser. Takket være sine varme skjold eiendommer i områder med gjennomsnittstemperaturer mulig alternativ for å montere dem på vinduet i en leilighet hus for helårsbruk. Det er mulig å isolere dem og balkong.

Sommer kafeer, værbestandige persienner laget av PVC ser interessant og skiller seg ut fra mengden. Det viktigste - det er i stand til å finne riktig farge og utforming av eierne. Hvit bezel blander med veggene og gardinene klassiske og slående, og dermed skape en illusjon av åpen plass.

Bygging av PVC kan installeres selv i lysthuset, som er utstyrt med grill. I dette tilfellet er det nødvendig å sørge for et forbedret ventilasjonssystem, som varmen fra grillen vil har ingen steder å gå, og i lysthuset kan bli svært tett. Løsningen er å benytte persienner, som etter behov kan senkes og heves, regelmessig lufting i rommet.

Rullen blind brettet som følger. Den er utstyrt med stropper for oppheng (minst to, men stroppene kan være lengre avhengig av bredden av gardinene) og en liten vekt, slik at snodd tilstand gardiner hang etter behov. På sidene ofte gjøre glidelåser eller borrelås, for å være i stand til å gjøre rommet helt lukket når det er nødvendig.

Terrassene er ofte beskyttet mot elementene av PVC-plater. I dette tilfellet en slik konstruksjon en helårs: feste på en grommet gir drift uten fjerning. Det var mulig å henge ekstra klassisk stoff gardiner for å gjøre rommet varmt og innbydende.

Myk panoramavindu for en kafé - en beslutning spektakulær, men ikke særlig praktisk. Filmen raskt deformert og riper, forårsaker gjestesalongen bare tar en billig sjusket utseende. For å unngå dette, må du bruke tid på å bytte gardiner.

Om det. hvordan å plukke opp gardiner PVC pergola for sommeren, kan du se følgende video.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − = 13