PVC film for møbler

PVC film for møbler fasader. Kjennetegn og typer

PVC-filmen er laget av vinylklorid og en termoplastisk polymer, og blir brukt som en overflate dekor for møbelkomponenter.

Det er også brukt som et belegg for karmen, sokkelen, dør- og vindusprofiler.

I dag bruker tre hovedmåter overfor deler av pvc filmer.

laminering - prosessen med å pakke emnene fra MDF under høy temperatur og trykk, de såkalte papir-harpiksmaterialer. Med denne metoden blir et jevnt overflatelag oppnådd, og produktene som oppnås med høy styrke vannbestandig og, så vel som noen frykt for varme.

lamine~~POS=TRUNC. Ved bruk av denne metoden, blir arbeidsstykket på forhånd påført klebemiddellaget, og videre ved hjelp av en vakuumpresse, under temperatur- og trykk det er fast festet til den MDF fasaden.

Postforming. Det benyttes en lagdelt laminat eller plast som tåler visse belastninger. En slik fremgangsmåte for foring gir maksimal beskyttelse og holdbarhet av møbelprodukter.

La oss se på hele prosessen med lamine møbler fronter trinn:

 1. Fremstilling av emnet. Kutting grove emnene MDF, er ytterligere produkt males og bearbeides på forhånd bestemt mønster er avsluttet, hvoretter fasaden er polert og renset for støv.
 2. På det adhesive laget er påført forformen og opprettholdes i sin tørketid. Ytterligere detalj er plassert på maskinen til den spesielle foring, hvis flere produkter som er valgt optimale teknologiske hull for trimming.
 3. Videre rundt bordet maskinens filmen rulles ut og festes festeplaten.
 4. Etter at materialet over hele området blir oppvarmet til temperaturer på 140-160 C grader Celsius.
 5. Neste fjerne et luftsjikt mellom filmen og overflaten av bordet, og deretter ved utløpet av 2-3 minutter det sitter godt til fasaden.
 6. Etter fullstendig kjøling av produktet, med ham på en bane avskåret overflødig, og kan betraktes - klar fasade.

Til dette materialet er ikke "skrelles" og ikke "poddiralas" og det er ingen skarpe kanter, de er overskrevet fint sandpapir.

 1. For å belegge overflaten lindring av MDF-produkter, malte benkeplater, såvel som for andre panelte flater, ved hjelp av en vakuum-trykk maskin og et 0,3-0,5 mm tykt PVC, 0,25 mm mindre.
 2. MDF-produkter for laminering film blir anvendt, hvis tykkelse er 0,3 til 0,5 mm, og hele lamineringsprosessen er i den spesielle ytterkeramikk maskinen. Dessuten er denne fremgangsmåten anvendes i chase produkter fra materialer som plast, tre eller metall.
 3. Lamine flate overflater som ikke har grafikk, gjelder en film med en tykkelse på 0,25 til 0,3 mm, ikke mer.
 • Et stort utvalg av farger og dekor (Blanke og matte, blank, preget, etc.)
 • slitestyrke (Motstandsdyktig mot mekanisk og kjemisk belastning, temperatur, eller tap av farge og ikke forringes av vaskemidler)
 • Miljøvennlig (så sier produsentene 🙂

PVC-filmen har en rekke fordeler, men den viktigste fordelen er at det er i stand til å belegge kvalitativt volumetriske og overflate avlastning deler, faktisk, at det er et stort problem.

Kopiering av materiale er kun tillatt ved kildehenvisning.

Materialer som er publisert uten henvisning eller anerkjennelse av kilden

møbler film

I de siste tiårene, har møbelproduksjon gjennomgått en rekke dramatiske endringer. Det dukket opp på markedet et stort utvalg av trebaserte plater, som erstattet tre. Derfor er det et behov i de aktuelle kledning materialer. Eksisterende på tidspunktet papiret backing ut på dato og blitt erstattet av dekorative møbler film.

Film for møbler er blant de mest populære materialer i industrien. Det er brukt til svært ulike overflater, unntakene er:

 • Arbeide;
 • Termokontakt som overskrider åtti grader;
 • I kontakt med det kjemiske stoff;
 • Krever spesiell hardt belegg.

Foreløpig møbler film åpner for fôr dype og komplekse profiler vakuum press. Variasjonen av dette materialet gjør det mulig å velge akkurat de rasene, teknologi og ytelse, noe som er nødvendig for en bestemt type møbler.

Den viktigste type dekorative film for møbler behandling materiale er laget ved hjelp av polyvinylklorid (PVC film). Mindre vanlige produkter hvis produksjon benyttes polystyren, akrylpolymerer og lignende materialer.

PVC film har flere fordeler, de viktigste er:

 1. Motstand mot sollys;
 2. Høy duktilitet;
 3. Fuktighet motstand;
 4. Damp og varmemotstand;
 5. Motstand mot lave temperaturer;
 6. Mulighet for enkel rengjøring;
 7. En variasjon av teksturer og farger;
 8. Lave kostnader;
 9. Lang levetid;

I tillegg er det vanskelig antennelig avslipbare har hard tekstur, motstandsdyktig mot mekanisk skade (chips, riper osv), så vel som ikke-toksisk og ufarlig for avhending.

PVC-film kan være gjennomsiktig, ugjennomsiktig, blank type. Ved hjelp av for foring av møbelprodukter dannelse av aktive materiale, er det mulig å skape en simulert tre, marmor, naturlig sten, som i utseende (visuell persepsjon), og berørings (taktile følelse) som opptrer ved berøring av overflaten. I dette tilfellet er det ikke bare ikke finer møbler fasader, men også dekorere den indre overflaten av møbler produkter. Derfor møbler laget med en dekorativ film, praktisk og holdbar.

Facing filmen har en helt annen hensikt og er delt inn i flere kategorier:

Membran vakuum trykke

Denne type film som brukes i møbel panelt vegg (preget) overflate: volum fasade møbel dørblad, dekorative elementer. For utførelse av fliser i dette tilfelle anvende en vakuumpresse. Usage karakterisert ved at filmen har en tykkelse på 0,3 til 0,5 mm, og kan være enten et monokromatisk eller mønstret;

I dette tilfelle den optiske kappen er laget (omhyllende) støpte profilerte av tre, plast eller aluminiumsfolie møbelgjenstander. Dette gjøres ved hjelp av en spesiell maskin, innpakning profil listverk. For profilen av dørpanelene ved bruk av to-lags film av PVC som har et akryltoppsjikt som beskytter mot direkte sollys;

Denne type film brukes for å dekke plane overflater som PVC panel eller MDF, sponplater. Dette gjøres ved å laminere planter; I dette tilfelle kan en noe tynnere film - fra 0,25 til 0,3 mm tykk;

Den beskytter overflaten av møbel fra mekanisk skade (bulker, riper, flekker og flekker). I denne beskyttende film kan anvendes både ved fremstilling av produktet og under bruk. Det øker betydelig levetiden på møbler og forbedrer sitt utseende. Kan uavhengig bli brukt til å oppdatere de gamle produkter;

Behandling møbelprodukter edge fragmenter

Kant sponplate eller MDF trimme spesiell film (bånd) med en tykkelse på 0,3 til 3 mm. Den er tilgjengelig i båndform, og med en meget høy koeffisient av fleksibilitet. Denne indikatoren gjør det mulig å bruke den for meget forskjellige former av produkter. Edge tykkelse velges avhengig av type møbler og gitt det faktum at det ikke bare beskytter produktet fra tidlig ødeleggelse, men også folk som bruker dem mot skader.

Moderne teknologi gjør ferdig kantene av møbler produkter i en enkel prosess. Tapen blir påført på en ønsket overflate, oppvarmes til den forutbestemte parametre og, om nødvendig sende henhold til komprimering, noe som øker påliteligheten av forbindelsene.

Prosessen med å lage møbler film

Møbel filmene er laget av en tilsvarende produksjon av en hvilken som helst av det polymere produkt. Spesielt utvalgt pulverisert blanding ble plassert i blanderen og er koblet med den ønskede farge. Ytterligere oppvarming av stoffet produseres og mate det til ekstruderen, og hvori det er en forutbestemt tykkelse av film fabrikasjon, bredde og lengde.

Det neste trinnet er fremstilling av mønstring den ytre overflaten av PVC-film. I dette tilfellet, den motsatte siden av båndet til kantene og er dekket av en annen spesiell klebemiddel. Etterpå, når de varmes opp, opprettes det en sterk forbindelse med overflaten av møbler laget av hvilket som helst materiale. Ferdige produkter blir kveilet og sendt til varehus eller direkte til kunden.

Enhver form for moderne PVC filmer er soppdrepende og antibakteriell behandling som ikke bare gjør dem hygienisk betryggende, men utvider også sin levetid.

Hva gjør en film for akvaprinta?

 • polypropylenfilm

 • Produksjon av polypropylenfilmer

 • © ProPolyethylene.ru 2014 - 2018

  Kopiering av materiale er kun tillatt med aktiv lenke til kilden

  Typer selvklebende filmer for møbler fronter

  Over tid, kan møblene være ikke så attraktivt som det var etter kjøpet. I dette tilfellet, selvklebende film for møbler rundt for å hjelpe, og vil bidra til å oppdatere utseendet.

  Fasader til møbler alltid dekorert av produsenten. Ytre skjønnhet av møbler er like viktig som dens kvalitet og verdi. Det er derfor mange parametere å velge den mest hensiktsmessige alternativet. Men selv de vakreste kjøkkeninnredning og garderober for barn og stuer bli skadet over tid. Tross alt, under operasjonen som bare ikke skje med skapdører og skap! Og mange, fortvilelse, bare kjøpe nye møbler. Men beslutningen kan bli kalt hissig som mulig for å forbedre situasjonen der. Det vil bidra til å eliminere alle svakheter enkelt PVC film, som er billig og svært enkel å bruke.

  Nesten alle typer filmer til møbler avvike attraktivt utseende og relativt rimelig pris. Forskjellen ligger vanligvis i kvalitet og bruk av noen av nyansene.

  PVC film for møbler fasader brukes til dekorative formål, så det er viktig at de er av tilstrekkelig kvalitet i lang tid beholde sine estetiske kvaliteter. Dette er i stor grad avhengig av produksjonsteknologi.

  Fra budsjett alternativer kan identifiseres klandirovannuyu film. Materiale produsert av denne teknologien, kan ikke anses som mest å foretrekke i lys av sin mangel på holdbarhet, men det er billigere andre. Klandirovannaya film er mye brukt som nødvendig etterbehandling stort område.

  Den dyreste, men også med den mest kvalitativ ene er selvklebende støping. En ytterligere fordel med det tjener en fullstendig mangel på krymping, og derfor et slikt belegg vil vare meget lenge uten å kreve periodiske oppdateringer.

  Sprøytestøping er den mest plastfilmen og kan brukes for å skjule de skruer og andre festeinnretninger. Denne evnen til å strekke kan skryte klandirovannaya film.

  I vår tid, er valget av PVC i butikkene rett og slett enorm. Utvalget av belegg er i stand til å tilfredsstille selv de mest krevende kunder. Du kan velge mellom hundrevis av farger. Hvis ønskelig, kan du bli kjøpt eller holografisk strukturert film.

  Selvklebende film på møbler variere, og kvaliteten på lim basen. Noen av dem er sammensatt av gummi, mens andre består av akryliske belegg med forskjellig tykkelse. Materiale, glatt overflate, som må være dekket med et tykt lag av lim som skal behandles. For svinger og ujevnheter er bedre å velge et alternativ med en liten mengde lim basen.

  Filmen for de ulike typer møbler

  Møbel film fremstilt i forskjellige utførelsesformer. For noen typer møbler belegg med en holografisk effekt den kan brukes, som flyter over ved endring av synsvinkelen. Teksturerte dekorative filmer for møbler fremstilt ved ekstrudering overflate. Denne varianten er i stand til helt å skjule noen feil i fasaden av møbler. Hvis det er nødvendig, kan du finne en film som vil simulere naturlig stein, tre eller stoff. Også populært belegg med en glatt overflate. og den gjennomsiktige filmen er egnet for glassfasader, men matte alternativet bør bare brukes på de stedene hvor det er nok god belysning.

  Svært ofte PVC film for møbler som brukes i barnas rom. Du kan velge lokket med bilder av dyr eller tegneseriefigurer. Enorme populariteten til single-farget selvklebende, noe som kan være farget til din smak. Slik at det er ønskelig å kritt eller spesielle markører, spor som lett kan slettes.

  Kjøkkenet er best å velge en cover bilde av frukt, grønnsaker, eller hva noen retter. Det vil også være aktuelle lyse farger. Men for registrering av levende er bedre å velge noe mer klassisk - for eksempel en film under et tre, stein eller lær.

  Når det kommer til et oppvarmet rom, i dette tilfellet ville det være hensiktsmessig noen alternativer for selvklebende. I områder hvor muligheten for meget lav temperatur og høy fuktighet, bedre manifesterer seg støping av film. Dette alternativet er relevant for sterkt skadet fasader, siden filmen vil være i stand til å skjule alle humper.

  Eksperter anbefaler å velge akkurat PVC-produkter, selv om polyetylenbelegning er rimeligere. Bra show varianter med UV-beskyttelse, som er mindre visne. Med holografiske filmer for møbler å være forsiktig, fordi de er svært utsatt for mekanisk skade.

  Produsenter produsere klebebånd i ruller fra 45 til 120 cm. Roll lengde er vanligvis 2 meter. Disse dimensjonene gjør det mulig å velge det aktuelle alternativet for å dekke fasaden på en gang - med andre ord, uten ekstra sostykovok. Dette er svært viktig, som noen tegninger sømmer ser helt skjemmende.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 70 = 71