Prosjekter av hus fra profilerte barer

Prosjekter av tømmerhus for permanent oppholds: bygge komfortabel bolig

Tømmerhus har gode isolerende egenskaper, de er miljøvennlige og attraktivt utseende. Gitt den lave prisen, kan de utføre alternativ til dyre boliger. Under slike hus er det ikke nødvendig å bygge et sterkt fundament, noe som reduserer byggekostnadene. Byggefirmaer tilbyr standard prosjekter hus av tømmer for permanent bolig eller utviklet i henhold til individuelle tegninger.

Hus laget av bjelker et høyt nivå av miljø

Prosjekter av tømmerhus for varig opphold: hvilke typer materiale som brukes

Utførelse av bygninger i hovedsak avhengig av materialene som brukes i konstruksjonen. I denne forstand er det tømmer - tømmer, karakterisert ved høy styrke, god varmeisolasjon, motstand mot sprekkdannelse, miljøvennlighet. Videre er utformingen av tømmer reist raskt, er relativt lave kostnader og har anstendig utseende.

Nyttig tips! Å oppføre hus av tømmer er svært viktig å bruke tømmeret produseres i vinter: den inneholder minimalt med fuktighet og dette treet er ikke utsatt for blå i ansiktet.

Den viktigste funksjonen av trevirke for konstruksjon er dens tetthet. Det finnes to typer av tømmer, anbefales for bygging av hytter:

 • Profilerte - to sidene av det tømmer er utstyrt med spor og rygger og flatene har en glatt overflate, på grunn av den planende og fresing;
 • limt - på den består av spesialbehandlede og i lengderetningen limte lameller (styrer).

Disse to typer av tømmer har gode styrkeegenskaper, men det laminerte prøven har større motstand mot sprekkdannelse, oppbygning av disse ikke er gitt krymping og beholde sin ytelse selv når de utsettes for harde klimatiske forhold.

Interiøret i et trehus fra en bar inne: bilde og beskrivelse av stilistiske løsninger. Bilder av de mest interessante alternativer. Bruken av forskjellige stiler i utformingen. Hvordan velge møbler til hjemmet laget av naturlige trebjelker.

Eksternt, utformingen av disse typer har et identisk utseende, men byggingen av hytta fra profilerte materialkostnadene med 40-50% billigere enn bygging av hus av limte bjelker. Tilbakemelding på kvalitet, pris og tidspunkt for bygging av slike strukturer, se de relevante delene på hjemmesidene til spesialiserte byggefirmaer.

Spesielt prosjekter av hus av laminert finér trelast for varig opphold

Ved hjelp av teknologien av laminert finér trelast i bygging av trehus på grunn av følgende faktorer:

 • mulig å fremstille ett stykke ikke-standard størrelser av elementer (produkter kan være opp til 85 m);
 • produksjon av krumme stenger;

Rask hastighet av konstruksjon, lave kostnader og naturlige skjønnhet - de viktigste fordelene med hus bygget av tømmer

 • ingen deformasjoner under hele levetiden av konstruksjonen på grunn av skjæring, pressing og tørking kvaliteten av lameller;
 • utvalgskvalitetsplater, bruk av høyfast lim ^ preparatet øker den strukturelle styrke av den laminerte finértømmer;
 • brannmotstand - beam strukturer av laminert finér trelast i lang tid ikke mister sin styrke, selv i tilfelle av brann;
 • minimal krymping (opp til 2%);
 • House of laminert finér trelast mister varme mye mindre enn oppbyggingen av solide komponenter;
 • motstand mot aggressive påvirkninger tillater bygging av slike en lagringsplass tømmer, garasjer, bad, hytter og andre gårdsbygninger;
 • Green Building - produksjon og drift av bygningene ikke skader miljøet.

Denne type materiale anvendes i form av støttebjelker og streverne, for bygging av tak av komplisert konstruksjon, så vel som andre snekkerprodukter.

Til dags dato, salg av foreliggende laminerte bjelker, som er det byggemateriale av ny generasjon

Nyttig tips! Limtre perfekt for interiør: fra det vi kan gjøre buet vindu konstruksjon, vinduskarmer, trapper, rails og racks.

Relevansen av laminert finér tømmer for å bygge hus forklares ved den lave termiske ledningsevne for materialet. Varmetap på 20 cm tykke vegger av et materiale som er 5 ganger mindre enn den for tilsvarende murstein skillevegger, og 12 ganger mindre enn for betongvegger. Lav krymping gjør det mulig å kontinuerlig bygging av en etasjes struktur, noe som bidrar til reduksjon av byggetiden.

Hytter av limt tømmer stativ til dannelse av mugg og jordslag, fordi materialet gjennomgår en beskyttende behandling mot skadedyr. Disse bygningene ikke råtner og deres liv så mye som mulig på lang sikt. Videre er forskjellige utførelsesformer er tilgjengelige forsterkning stabilitets strukturer, om nødvendig.

Teknologi for produksjon av profilerte laminert finér trelast

Montering av single-etasjes hus fra limte bjelker: funksjonalitet og komfort

Bygging av hus av laminert finér trelast er raskt økende popularitet. Av slikt materiale kan settes opp som en hytte eller et pensjonat og Mighty hytte helårsbruk. Prosjektutvikling av single-etasjes hus fra limte bjelker er fokusert på maksimal komfort og effektiv bruk av de nyttige området av bygningen.

De viktigste fordelene med enetasjes bygninger er en høy hastighet på konstruksjon, kostnadene ved å bygge rimelige, godt gjennomtenkt plan, og muligheten for å gjennomføre prosjekter av hus av laminert finér trelast (foto klar til strukturer i bekreftelse) i en rekke stilarter. Tilhengere av originale ideer vil være i stand til å velge de prosjektene uvanlige hus med spennende eksteriør.

Funksjonell etasjes hus fra en bar med et pulttak

I tillegg kan en-etasjes hjem skal bygges for å passe de individuelle ønskene til kunden og utvikling selv. Ikke utelukket utviklingsprosjekter av finske hus fra limte bjelker fra tradisjonelle til trendy klassiske versjoner bygninger i high-tech-stil. På grunn av den spesielle fremstillingsmåte av laminert finér tømmer, i slike hus er ikke nødvendig å foreta periodisk vedlikehold eller restaurering.

Et annet karakteristisk punkt er den enkle utformingen av single-etasjes hus for mennesker med nedsatt funksjonsevne, eldre og familier med små barn. All betydelig rom konsentrert innenfor en enkelt etasje, slik at hele familien å være rundt. Det bør bemerkes at alle prosjektene oppfyller gjeldende krav og forskrifter.

Enhver eksisterende utformingen av huset av laminert finér trelast kan endres slik at det er helt i tråd med kundens krav

For husene i én etasje nok melkozaglublennogo tape base eller skru hauger. Hvis du sparer tid, i oppdrag å bygge et spesialisert selskap hjemme, så på dette området vil bli levert ferdige komponenter, som bare er nødt til å sette sammen.

Single-etasjes hytter har trapper som tar en del av boarealet. Dette faktum gjør det mulig å optimalt tildele plass for bolig og vaskerom. Utformingen av all kommunikasjon i et hus har en forenklet krets, noe som bidrar til betydelige energibesparelser i oppvarmingsperioden. Dette hjemmet er ideelt for en liten familie.

Planlegging eksempel på en liten en-etasjes hus fra en bar

Prosjekter av hus fra en bar: bilder, beskrivelse, egenskaper

Laftehus er en fordel ikke bare på grunn av rimelig byggekostnad, men også minimum kostnadene ved ekstern og intern etterbehandling. Dette skyldes det faktum at en glatt bjelke danner en tett, jevn og tilsynelatende estetisk veggflate. I tillegg er trehus kjennetegnet ved evnen til å "puste", og rense luften for skadelige forurensninger lokaler. I slike hus er alltid fersk og lett å puste, noe som har en positiv effekt på helsen til folk som bor der.

Finsk hjem fra en bar: Prosjekter koselige hytter

Hovedtrekkene i husene som ble bygget av finsk teknologi, kompakthet (som er små trekonstruksjoner 1-1,5 etasje), pent utseende, utmerket lyd- og varmeisolering og behagelig layout. Utformingen av hvert hus, både i og utenfor fokus på detaljer, og har sin egen individuelle stil.

Prosjektet er en to-etasjes finsk hus med et lite område

Ett av kjennetegnene ved de finske plan bygningene er mangelen på "venterom". Varme bevaring sikres ved de doble dørene: i huset varmt om vinteren og om sommeren - kjølig. I første etasje ligger vanligvis stue og kjøkken, spisestue, og på toppen - et soverom. Takkonstruksjoner er utført i gavl utførelsesform, fordelaktig den akutte form.

Som for inngangsparti, dette rommet er tradisjonelt gjøre mer. Arealet av korridoren nærmer seg i størrelse til størrelsen på kjøkkenet eller lite rom. Denne funksjonen er på grunn av det faktum at innbyggerne i de skandinaviske landene foretrekker en minimalistisk stil. På grunn av den romslige gangen, kan du lindre situasjonen rommet uten å fylle plass ting.

Hjem fra en bar, konstruert av den finske Technology

I en spesiell billed titt hjemme med terrasse. Prosjekter av trehus av tømmer forventes også tilstedeværelsen av den romslige balkonger og loft i flere inngangsdører. I tillegg til hovedinngangen, er husene settling dør som fører til verftet. Videre utforming av praktisk talt alle bygge gi arkitekter tilstedeværelse badstuer. Avhengig av størrelsen på huset, kan det plass reservert for bad, være store eller kompakt.

Finsk hjem fra en bar perfekt tåle tøffe klimatiske forhold - enten det er varmt eller kaldt. De som noen gang har vært i et slikt hus, feire den fantastiske atmosfæren av komfort og friskhet innendørs. Finsk teknologi gjør det mulig for bygging av en hvilken som helst årstid i høy hastighet. I gjennomsnitt, byggingen av hytta tar ca 4 til 5 uker.

Prosjektet av en to-etasjes (andre etasje - loftet) finsk hus laget av tømmer

Hus med bar med garasje: Prosjekter av funksjonelle strukturer

Bruken av slikt materiale i byggingen av hus som en bjelke gjør drømmen om å ha ditt landshytte ganske virkelig. For folk som er vant til komfort og praktisk, vil valget av et hus med garasje være optimal. Tross alt kan garasjen ikke bare brukes til parkeringsplass, men også for lagring av verktøy, inventar og for organisering av liten privat produksjon.

Nyttig råd! Ved uavhengig konstruksjon av en garasje fra tømmeret, bør det huskes at kvalitetsventilasjon spiller en viktig rolle for den normale og langsiktige driften av strukturen.

Prosjektet av et etasjes hus med garasje og tre soverom

Moderne design av hus fra en bar med garasje er utviklet i ulike variasjoner. Det kan være en hytte med en vedlagt garasje for en eller to biler eller en frittliggende bygning. I enkelte prosjekter foreslås det å plassere en garasje i kjelleren, men en slik plan gir oppføring av et fullverdig fundament som vil føre til en betydelig økning i byggekostnadene.

Vanligvis i garasjen festet til huset, er det to innganger: sentralt fra gaten og direkte fra huset. Dette arrangementet gjør det mulig for eieren å nærme seg bilen uten å forlate gaten, noe som er veldig praktisk i regnvær eller vinter. Fordeler med hus fra en bar med en vedlagt garasje er åpenbare:

 • kompakt arrangement - tillater rationell bruk av nettstedet;

3D-modell av et hus bygget med en bar med en tilstøtende garasje

 • pålitelig bil lagring;
 • bruk av garasjenes territorium som lager for oppbevaring av kjøkkenutstyr;
 • Mulighet for å plassere et oppvarmingskjele i dette rommet, og redde det nyttige området av huset.
 • Enkel oppsummering av kommunikasjon: vann, varme, lys.

Når det gjelder byggekostnaden, er kostnaden for et hus med garasje ikke mye høyere enn bygging av en konvensjonell hytte, siden et slikt kompleks har et felles tak, en vegg ved siden av huset og et enhetlig kommunikasjonssystem. I lys av dette er prosjektet av et hus med garasje den mest økonomiske og praktiske løsningen.

Prosjektet av et to-etasjes hus laget av tømmer med en garasje for en bil

Prosjekter av en-etasjes hus fra profilerte bjelker

Bruken av profilerte bjelker som hovedbyggemateriale gjør det mulig for rask og økonomisk oppføring av huset. I gjennomsnitt tar det ca 3 måneder å installere huset fra tømmeret, inkludert forberedende planleggingsverk. Kostnaden for konstruksjon er bestemt av typen prosjekt, men det vil være betydelig lavere enn en lignende struktur av murstein eller skumblokker.

For oppføring av konstruksjoner ved hjelp av en bjelke med en annen seksjon, avhengig av formålet med boligen (sommerhus eller hytte for permanent bolig). Blant de foreslåtte prosjektene kan du velge det alternativet som passer best for arkitektonisk design og priskategori. Det skal bemerkes at enkelte modeller av en-etasjes hytter vil være 2 ganger høyere enn prisen på to-etasjers bygninger.

Ett-etasjes hus reist fra profilerte bjelker

For sesongbasert bo kan du velge å designe et etasjes hus fra en profilert bjelke, hvor kostnadene vil være tilgjengelig for et bredt spekter av kunder. Oppsettet av en liten hytte 6x6 m inneholder en entré, et kombinert bad, et kompakt kjøkken og et hovedrom. Etter å ha gitt preferanse til samme alternativ, men med et loft, er det mulig å utstyre ett eller to soverom.

Høyden på første etasje i et etasjes hus er som regel 2,7 m. Det komplette settet inkluderer skillevegger, gulv- og takbjelker fra en bar 150 x 150 mm, tak og gulv fra et bord 22 x 100 mm i trekk. I tillegg til gavler og lathing av taket fra brettet, ruberoid belegg, vanntetting grunnlaget og behandling av tre logger, gulv og kasser med antiseptiske forbindelser.

Et vellykket oppsett av et etasjes hus fra profilerte bjelker

Løs problemet med plassering på et lite område av et romslig hus, du kan, ved å velge en modell av en to-etasjes bygning. I dette tilfellet blir de ønskede kvadratmeter doblet, og området for byggeplassen forblir uendret. I tillegg er det en mulighet til å velge et prosjekt med et loft og en terrasse hvor hele familien kan samles for et tefest.

Blant forslagene plassert i katalogene til hytter, er et typisk prosjekt av et hus fra en bar på 6 til 9 for permanent bolig ganske populær. Prosjektet implementerte et vellykket oppsett, som inkluderer alle nødvendige rom: stue, soverom, kjøkken, bad og romslige korridorer i begge etasjer. Du kan foreta en individuell tilpasning til den ferdige planen av lokaler uten å øke kostnadene for prosjektet.

Et eksempel på et 6-til-9-meter hus beregnet for permanent opphold

Huset med to etasjer består av et taktak som er dekket av takmateriale, et takstativ og skillevegger på begge gulvene av tømmeret, tøffe gulv og pedimenter fra brettet. Arbeidet med lossing av materialer og installasjon av strukturen på kundens lokaler er inkludert i prosjektets kostnad. Hvis ønskelig, kan et belte eller bunke-skrufundament installeres.

Før du bestiller denne eller den slags tømmerhus fra en bar, er det mulig å gjøre det ikke bare kjent med et innendørsutseende, men også med grunnplanen og bildet av en fasade av en struktur fra forskjellige sider. Noen prosjekter inkluderer oppvarming på loftet og ferdig med en tørket vognbrett.

Prosjektet av et to-etasjes hus i stil av en hytte fra en bar

Hvis vi oppsummerer alle fordelene med hus fra profilerte bjelker (vurderingene bekrefter dette), kan det hevdes at slike hus er varme, budsjettmessige, siden de er installert på en billig base, trenger ikke ytterligere etterbehandling og blir raskt reist.

I dag tilbys selskaper å gjennomføre prosjekter av hus fra en bar av kompleksitet med minimal kostnad. Forutsatt at utvikleren overholder alle de teknologiske prinsippene, vil husene av tømmer være varme, komfortable og deres levetid vil være mange år.

Planer for to-etasjes hus: vellykkede prosjekter for komfortabel opphold

Bad fra en bar: Prosjekter av trekonstruksjoner med ulike utforminger

Prosjekter av en-etasjes hus opp til 100 kvm M: funksjoner av kompakt konstruksjon

Prosjekter av hus med garasje under ett tak: vakre og praktiske ideer

Bygging av hus fra en bar av egne hender: egenskaper av teknologi

Modulære hus for året rundt: moderne rimelige boliger

Prosjekter av hus fra profilerte bjelker

På denne siden av nettstedet er det tre design av hus fra profilerte bjelker, alle prosjekter er designet av vår spesialist ved hjelp av profesjonelle designsystemer. Nesten hvert prosjekt er implementert og overlevert til kunden. I ethvert hus kan vi gjøre justeringer (legg til / fjern: terrasse, karnappvindu, veranda, gjøk, bytt tak, foreta ombygging, etc.) basert på dine ønsker og ønsker, og utvikle et enkelt prosjekt gratis.

Hus av profilstråle 7x10.

Prosjekt nr. 1 med et areal på 99 kvm

Byggepris: 730000 gn.

Huset er laget av profilert stråle 6x8.

Prosjekt nr. 2 med et areal på 81 kvm

Prisen på bygging: 610000 gni.

Hus av profilstråle 6x7.

Prosjekt nummer 3 med et areal på 63 kvm.

Prisen på bygging: 600000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 8x8.

Prosjekt nummer 4 med et areal på 52 kvm.

Prisen på bygging: 493000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 8x8.

Prosjekt nummer 5 med et areal på 62 kvm.

Prisen på bygging: 536000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 9x9.

Prosjekt nr. 6 med et areal på 135 kvm

Byggepris: 834000 gnid.

Hus av profilstråle 8x9.

Prosjekt №7 med arealet på 97 kvm.

Prisen på bygging: 495000 gni.

Hus av profilstråle 6x7.

Prosjekt nr. 8 med et areal på 73 kvm.

Prisen på bygging: 569000 gni.

Hus av profilstråle 7x8.

Prosjekt nummer 9 med et areal på 87,5 kvm.

Prisen på bygging: 580000 gni.

Hus av profilstråle 8x9.

Prosjekt №10 med et areal på 112,5 kvm.

Prisen på bygging: 677000 gni.

Huset er laget av profilbjelker 9x12,5.

Prosjekt nr. 11 med et areal på 169,5 kvm.

Prisen på bygging: 1049000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 8x8.

Prosjekt №12 med et areal på 117 kvm.

Prisen på bygging: 753000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 6x9.

Prosjekt nr. 13 med et areal på 86 kvm.

Prisen på bygging: 694000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 6x6.

Prosjekt nr. 14 med et areal på 76,5 kvm.

Prisen på bygging: 566000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 6x9.

Prosjekt nummer 15 med et areal på 89 kvm.

Pris på bygging: 390000 gnid.

Hus av profilstråle 7x8.

Prosjekt nr. 16 med et areal på 88 kvm.

Prisen på bygging: 733000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 6x8.

Prosjekt nr. 17 med et areal på 80 kvm.

Byggepris: 647000 gnid.

Huset er laget av profilert stråle 6x8.

Prosjekt nr. 18 med et areal på 85 kvm.

Pris på bygging: 570000 gnid.

Huset er laget av profilstråle 8x10.

Prosjekt №19 med et areal på 149 kvm.

Prisen på bygging: 999000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 6x6.

Prosjekt №20 med et areal på 63 kvm.

Byggepris: 360000 gn.

Hus av profilstråle 7x10.

Prosjekt nr. 21 med et areal på 123,5 kvm.

Prisen på bygging: 815000 gni.

Hus av profilstråle 6x7.

Prosjekt nr. 22 med et areal på 64 kvm.

Prisen på bygging: 496000 gni.

Huset er laget av profilert bar 5х9.

Prosjekt №23 med et areal på 79 kvm.

Byggepris: 577000 gnid.

Huset er laget av profilert stråle 6x8.

Prosjekt №24 med et areal på 90,3 kvm.

Prisen på bygging: 616000 gni.

Hus av profilstråle 7x8.

Prosjekt №25 med et areal på 117 kvm.

Prisen på bygging: 725000 gni.

Huset er laget av profilerte bjelker 10x11.

Prosjekt nr. 26 med et areal på 180 kvm.

Pris på bygging: 1160000 gnid.

Huset er laget av profilert stråle 6x6.

Prosjekt nummer 27 med et areal på 55,4 kvm.

Pris på bygging: 341000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 9x9.

Prosjekt nummer 28 med et areal på 148,5 kvm.

Pris på bygging: 870000 gni.

Hus av profilstråle 7x12.

Prosjekt nr. 29 med et areal på 96,5 kvm.

Pris på bygging: 810000 gnid.

Huset er laget av profilert stråle 9x9.

Prosjekt nr. 30 med et areal på 106,1 kvm

Pris for konstruksjon: 530000 gni.

Huset er laget av profilerte bjelker 10x11.

Prosjekt №31 med et areal på 138 kvm.

Prisen på bygging: 845000 gni.

Huset er laget av profilerte bjelker 10x11.

Prosjekt nr. 32 med et areal på 153 kvm

Prisen på bygging: 888000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 9x9.

Prosjekt №33 med et areal på 127,7 kvm.

Prisen på bygging: 725000 gni.

Huset er laget av profilert stråle 6x9.

Prosjekt nr. 34 med et areal på 82,7 kvm.

Pris på bygging: 460000 gni.

Huset av profilerte 7x8 trelast.

Prosjektet №35 område på 85,7 kvm

Pris for bygging: 470.000 rubler.

Huset av profilerte 6x7 trelast.

Prosjektet №36 området 74,3 kvm

Pris for bygging: 520.000 rubler.

Huset av profilerte 6x9 trelast.

Prosjektet №37 området 79,6 kvm

Pris for bygging: 490.000 rubler.

Huset av profilerte 7x7 trelast.

Prosjektet №38 område på 88,6 kvm

Pris for bygging: 633,000 rubler.

Huset av profilerte 6x9 trelast.

Prosjektet №39 området 91,3 kvm

Pris for bygging: 648.000 rubler.

Huset av profilerte 6x8 trelast.

Prosjektet №40 området 91,3 kvm

Pris for bygging: 630.000 rubler.

Hus 8x10 bjelker.

Prosjektområdet №41 139,7 kvm

Pris for bygging: 877 000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer Brook 7H9.

Prosjektet №42 området 109,8 kvm

Pris for bygging: 655,000 rubler.

Huset av profilerte 9x9 trelast.

Prosjektet №43 området 126,6 kvm

Pris for bygging: 840.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h11.

Prosjektet №44 området 159,9 kvm

Pris for bygging: 950000 rubler.

Huset av profilerte 9x9 trelast.

Prosjektet №45 området 138,1 kvm

Pris for bygging: 970.000 rubler.

Huset av profilerte 6x9 trelast.

Prosjektet №46 området 112,5 kvm

Pris for bygging: 670.000 rubler.

Hus 8x10 bjelker.

Prosjektet №47 område på 140 kvm

Pris for bygging: 560.000 rubler.

Hus 10x12 bjelker.

Prosjektet №48 området 163,1 kvm

Pris for bygging: 1000000 gni.

Huset av profilerte 7,5h7,5 tømmer.

Prosjektet №49 området 109,5 kvm

Pris for bygging: 730.000 rubler.

Hus 8x10 bjelker.

Prosjektet №50 området 138,2 kvm

Pris for bygging: 660.000 rubler.

Huset av profilerte 7,5h9 tømmer.

Prosjektet №51 området 124,2 kvm

Pris for bygging: 730.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h11.

Prosjektet №52 området 142,7 kvm

Pris for bygging: 580.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 11h13.

Prosjektet №53 området 200,1 kvm

Pris for bygging: 1104000 gni.

Huset av profilerte 8h10,5 tømmer.

Prosjektet №54 området 153,3 kvm

Pris for bygging: 830.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h11.

Prosjektet №55 området 159,9 kvm

Pris for bygging: 940.000 rubler.

Huset av profilerte 8h9,5 tømmer.

Prosjektet №56 området 168,9 kvm

Pris for bygging: 790.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h12.

Prosjektet №57 området 165,5 kvm

Pris for bygging: 710.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 9h10.

№58 prosjektområdet 189 kvm

Pris for bygging: 890.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h9.

Prosjektet №59 området 139,2 kvm

Pris for bygging: 820.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h12.

Prosjektet №60 område av 163 kvm

Pris for bygging: 710.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 9h10.

Prosjektet №61 området 76,9 kvm

Pris for bygging: 510.000 rubler.

Huset av profilerte 6x7 trelast.

Prosjektet №62 området 85,2 kvm

Pris for bygging: 670.000 rubler.

Huset av profilerte 9x9 trelast.

№63 prosjekt i området 134 kvm

Pris for bygging: 815,000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 11h13.

Prosjektet №64 område på 190 kvm

Pris for bygging: 1071000 gni.

Huset av profilerte 6x8 trelast.

Prosjektet №65 område på 93 kvm

Pris for bygging: 585.000 rubler.

Huset av profilerte 5x6 trelast.

Prosjektet №66 område på 52 kvm

Pris for bygging: 474000 RBL.

Huset av profilerte 7x8 trelast.

Prosjektet №67 område på 85 kvm

Pris for bygging: 475.000 rubler.

Huset av profilerte 7h9,5 tømmer.

№68 prosjektområdet 131 kvm

Pris for bygging: 820.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 9h11.

№69 prosjektet areal på 150 kvm

Pris for bygging: 656.000 rubler.

Hus 8x10 bjelker.

№70 prosjektområdet 141 kvm

Pris for bygging: 930.000 rubler.

Hus 10x13 bjelker.

Prosjektet №71 av 148 kvm

Pris for bygging: 820.000 rubler.

Huset av profilerte 6x6 trelast.

Prosjektet №72 område på 69 kvm

Pris for bygging: 540.000 rubler.

Hus 11x11 bjelker.

№73 prosjektområdet 238 kvm

Pris for bygging: 1525000 gni.

Hus fra profilerte tømmer 9h10.

Prosjektet №74 område på 176 kvm

Pris for bygging: 1190000 gni.

Hus 8x10 bjelker.

Prosjektet №75 område på 126 kvm

Pris for bygging: vært 566.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h13.

Prosjektet №76 av 148 kvm

Pris for bygging: 860.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 11h13.

Prosjektet №77 område på 133 kvm

Pris for bygging: 861 000 rubler.

Hus 12x12 bjelker.

Prosjekt №78 område på 160 kvm

Pris for bygging: 1250000 gni.

Hus fra profilerte tømmer 14h16.

№79 prosjektområdet 192 kvm

Pris for bygging: 1078000 gni.

Hus fra profilerte tømmer 7h11.

Prosjektet №80 område på 85 kvm

Pris for bygging: 570.000 rubler.

Hus 8x10 bjelker.

Prosjekt №81 område på 77 kvadratmeter

Pris for bygging: 605.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 9h14.

Prosjektet №82 av 137 kvm

Pris for bygging: 798 000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h12.

Prosjekt №83 område på 78 kvadratmeter

Pris for bygging: 646000 RBL.

Huset av profilerte 7x7 trelast.

Prosjektet №84 område på 43 kvm

Pris for bygging: 450.000 rubler.

Huset av profilerte 7x8 trelast.

Prosjektet №85 område på 87 kvm

Pris for bygging: 460.000 rubler.

Hus 10x13 bjelker.

№86 prosjektområdet 119 kvm

Pris for bygging: 835.000 rubler.

Hus 10x13 bjelker.

№87 prosjektområdet 143 kvm

Pris for bygging: 905 000 rubler.

Huset av profilerte 8x8 trelast.

Prosjektet №88 område på 106 kvm

Pris for bygging: 490.000 rubler.

Huset av profilerte 8,5h8,5 tømmer.

Prosjekt №89 område på 118 kvm

Pris for bygging: 550.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer Brook 7H9.

Prosjektet №90 område av 123 kvm

Pris for bygging: 805 000 rubler.

Huset av profilerte 8h8,5 tømmer.

Prosjekt №91 område på 115 kvm

Pris for bygging: 530.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h9.

Prosjektet №92 område av 107 kvm

Pris for bygging: 515000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h9.

Prosjektområdet på 152 kvm №93

Pris for bygging: 638 000 rubler.

Huset av profilerte 8,5h10,5 tømmer.

Prosjektet №94 område av 142 kvm

Pris for bygging: 630.000 rubler.

Huset av profilerte 8h8,5 tømmer.

Prosjektet №95 område på 140 kvm

Pris for bygging: 537000 RBL.

Huset av profilerte 6x8 trelast.

Prosjektet №96 område på 92 kvm

Pris for bygging: 472.000 rubler.

Huset av profilerte 6x8 trelast.

Prosjektet №97 område på 91 kvm

Pris for bygging: 520.000 rubler.

Hus 8x10 bjelker.

№98 prosjektområdet 149 kvm

Pris for bygging: 610.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h11.

Prosjektet №99 område på 157 kvm

Pris for bygging: 630.000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 10h11.

Prosjekt №100 areal på 204 kvm

Pris for bygging: 1100000 gni.

Hus fra profilerte tømmer 8h9.

Prosjekt №101 område på 133 kvm

Pris for bygging: 850.000 rubler.

Huset av profilerte 9h12,5 tømmer.

Prosjekt №102 område på 175 kvm

Pris for bygging: 1020000 gni.

Hus fra profilerte tømmer 8h11.

Prosjekt №103 område av 154 kvm

Pris for bygging: 638 000 rubler.

Huset av profilerte 6x9 trelast.

Prosjekt №104 område av 124 kvm

Pris for bygging: 798 000 rubler.

Huset av profilerte 8h8,5 tømmer.

Prosjekt №105 område på 116 kvm

Pris for bygging: 510.000 rubler.

Huset av profilerte 8h8,5 tømmer.

Prosjekt №106 område på 116 kvm

Pris for bygging: 545,000 rubler.

House of formet tømmer 5,5h7,5.

Prosjekt №107 område på 78 kvm

Pris for bygging: 590000 rubler.

Huset av profilerte 8h10,5 tømmer.

Prosjekt №108 område av 183 kvm

Pris for bygging: 1030000 gni.

Huset av profilerte 7h9,5 tømmer.

Prosjekt №109 område på 132 kvm

Pris for bygging: 795,000 rubler.

Hus fra profilerte tømmer 8h9.

Prosjekt №110 område av 144 kvm

Pris for bygging: 765.000 rubler.

Huset av profilerte 8x8 trelast.

Prosjekt №111 område på 117 kvm

Pris for bygging: 580.000 rubler.

Huset av profilerte 9x9 trelast.

Prosjekt №112 område av 151 kvm

Pris for bygging: 950000 rubler.

Huset av profilerte 9x9 trelast.

Prosjekt №113 område på 135 kvm

Pris for bygging: 620.000 rubler.

Huset av profilerte 8h8,5 tømmer.

Prosjekt №114 område på 117 kvm

Pris for bygging: 550.000 rubler.

Før du begynner å bygge huset fra en bar, må du nøye vurdere noen viktige spørsmål:

 • Først velger du tømmer. Høy popularitet av bølgepapp. Når utvalgt materiale som er nødvendig for å bestemme tverrsnittet - 145h145 eller 145h195 millimeter. Tverrsnittet mindre perfekt for en ferie ut av byen, og mer - for varig opphold.
 • Bestem antall etasjer. Velge fra ferdige design, kan du finne deg selv og to-etasjes og enetasjes hus fra en bar. Videre rabatt eller Garret etasjes polutoraetazhny struktur.
 • Deretter velger du hvilken type foundation. På grunn av den lave egenvekten av de tre bygningene er ikke behov for sterk base. grunntype er valgt basert på den type jord, dybden av frysing og noen andre ting.
 • Deretter må du velge riktig plan deg. Oftest brukes klassisk utformingen av lokalene. På lavere nivå designet kjøkken, stue, bad og andre hjelpe-anlegg. En topp nivå tildelt soveplasser.

Spesialist av våre byggefirmaer vil beregne kostnadene av dine utvalgte designhusene fra profilerte tømmer uten problemer. For å gjøre dette, må du fylle ut et skjema nedenfor og angi alle nødvendige data, og etter en stund vil vi kontakte deg.

Hus fra profilerte tømmer - enkeltprosjekter

Hvis katalogen innsending, kan du ikke velge et hus fra profilert tømmer, som kom til din smak, ikke bli opprørt. Vi kan skape for deg en helt ny og unik prosjekt.

Til dette trenger du:

 • Kontakt oss og på bakgrunn av de foreslåtte prosjektene for å skape en unik. Som grunnlag kan vi ta hjem noen av de profilerte bar. Våre profesjonelle designere vil gjøre alle de nødvendige endringene, og gjennomføre beregninger i løpet av kort tid vil sende et estimat for å angi prisen for alle materialer og utføre alt arbeidet.
 • Du kan også gi oss dine skisser eller modeller, basert på noe som våre spesialister vil utforme og utføre beregninger.

konstruksjon selskapet eksperter "Kost trehus" utvikling av avanserte prosjekter av hus fra profilerte barer, som er realisert å bo i den varme årstid eller hele året.

Sergey Kudryashov

+7 (915) 914 46 42

+7 (499) 394 04 24

Arbeide i Moskva, Moskva-regionen, Central Federal District og Volga Federal District of Russia.

Prosjekter av hus fra profilerte barer: nyttig informasjon for utbygger og et godt eksempel på en rimelig versjon av huset

Byggingen av bjelker - det beste alternativet for de som planlegger å få en lav pris, miljøvennlig og vakre overnatting. Denne allsidige og praktiske materialet åpner opp muligheter for realisering av noen arkitektonisk utforming.

Videre, for eksempel prosjekter fra den profilerte bar husene 9x9 m med to lag i betydelig grad kan redde landet området, øke boareal inne i bygningen.

Bilde bar-formet hus på landet stil.

Fordeler med konstruksjonen, som er utført av en profilstang

Det fine med denne byggemateriale er at den type hus fra profilerte barer tillate deg å endre en ferdig plan. Dette aspektet er særegen bare for slike anlegg, og denne typen er svært viktig hvis en eller annen grunn må du endre plasseringen av innvendige vegger, vindus gå døråpningen.

På denne listen over fordelene med tømmerbygninger slutter ikke der.

Så, denne type konstruksjon har følgende fordeler:

 1. Under bygging av bygninger av denne tømmerveggene er ikke nødvendig konopatka fordi, takket være det eksisterende system av "torn-groove", er tett ved siden av hverandre og etter krymping av strukturen til materialet, som det var "sammensmeltet" i en.

Også tilgjengelig "lock" hindrer inntrengning av fuktighet i huset, derfor, er veggene i disse strukturene godt beskyttet mot prognivaniya. Alt dette er i stor grad sparer penger brukt på kjøp av isolasjon for tømmeret, og materialet for vanntetting.

Fotokvalitet profilerte tømmer med tilstøtende ideelt.

 1. Forutsatt at prosjektet av huset fra profilerte tømmer ble opprinnelig trukket opp riktig, og selskapet har gitt høy kvalitet materiale for å bygge slike boliger kan være for en eller to sesonger.

Videre er design tegninger gjort av fagfolk, er vanligvis så enkelt at hvis du har en ferdighet i konstruksjonen, så i denne bygningen med sine egne hender noen voksne person kan skrive på en konstruktør.

 • For konstruksjoner av bølge tømmer ikke krever ekstra kledning, som naturlig tre selv ser svært attraktive. Det er tilstrekkelig å bearbeide materialet antiseptisk og dekke den ferdige lakk struktur.
 • På grunn av den relativt liten andel av svinn i disse hjemmene kan bli okkupert umiddelbart etter konstruksjon.
 • I forbindelse med ovennevnte positive etterspørselen etter tre boliger øker hver dag, så sammen med at det er flere selskaper som ikke bare skaper fra profilerte tømmer prosjekter, men også tilbyr tjenester for produksjon av dette materialet.

  Blant et så stort utvalg av enhver person, ikke innehar riktig informasjon kan lett forveksles. Hva du trenger å vite utvikleren stavformede hus eller hytte i designfasen, som valgte denne type overnatting?

  Hvilke typer prosjekter eksisterer på grunn av stål bar og guiden valget

  Medieval stil bar-formet huset.

  Før du oppretter et prosjekt valgt første konstruksjon og dens arkitektoniske stil.

  Som for stilen på husene, lar formet profil du feste strukturer forskjellige bilder:

  I form og arkitektoniske trekk av prosjekter av boligbygg av de profilerte barer er:

  • tilgjengelig som enkelt;
  • lagdelt;
  • rektangulær;
  • kvadrat;
  • trekantet;
  • kantet;
  • med verandaer og uten dem;
  • med loft;
  • mangefasetterte karnapper;
  • med sommer veranda eller balkong;
  • lukkede balkonger.

  Den endelige prisen på boliger fra profilerte tømmer vil avhenge av hva slags prosjekt er valgt.

  Dermed vil den typiske kostnaden være mye billigere enn den enkelte, som i dette tilfellet ikke trenger å være helt ny dokumentasjon.

  Prosjektet enetasjes stavformet hus med karnapp og et loft.

  Med andre ord, ved hjelp av profilerte bar, kan du lage mange forskjellige design som passer nesten enhver smak. Men husk at ikke bare er det nødvendig å bli guidet på bar-formet huset prosjekteringsstadiet.

  Kriterier for valg av bar-formet hus prosjekt

  I tillegg til et attraktivt utseende når du velger et prosjekt, bør du vurdere følgende faktorer:

  1. Plassering av fremtidige boliger. Dette tar hensyn til avstand fra byen. Dersom den fremtidige eieren av huset er det en transport, er det best å velge et prosjekt som inkluderer en garasje. Det er også svært viktig å ta hensyn til det faktum, der kommunikasjonen.
  2. Det totale arealet av boliger og antall rom - avhenger av antall husholdninger.
  3. Felles arealer og fremtidige hjem må stemme overens.
  4. Ved valg av stil bør vurdere utformingen av de omkringliggende bygningene og å følge dette bildet, eller eieren av huset vil se latterlig på deres bakgrunn.
  5. Forhåndsbestemt, for midlertidig eller permanent opphold utformet struktur. I det første tilfellet er det tilrådelig å velge små, lette design.

  Funksjoner formet tømmer, dets typer og program

  Når du velger et prosjekt, bør utbygger også ta hensyn til hva slags bar det inkludert. Dette er meget viktig fordi dette materialet har et forskjellig tverrsnitt, og hver av dem skal brukes til individuelle formål.

  Typer av nagler på den profilerte bar.

  Siden produsert bølgepapp med flenger i prosjektet for hvert hus, bør det også ta hensyn til antall profiler i trelast.

  Produsenter tilbyr som regel 5 alternativer:

  1. Med ett skader.
  2. Med to flenger.
  3. Skrå slisser.
  4. "Gre".
  5. Finsk variant (Sporene har en større dybde enn den andre tømmer).

  Jo dypere sporet og mer gashes, desto tettere sammen også knyttet til materiale som vil gi den strukturen ensartethet.

  Dette har en direkte innvirkning på styrken og kvaliteten av den ytre murverket.

  For lettere konstruksjoner, kan du bruke en bar med noen torner, men å bygge et hus for permanent opphold er det beste av finsk materiale eller med en kam. Legg også merke, prosentandelen av fuktighetsinnholdet i trevirke er angitt i design tegninger, da dette vil avhenge av den periode av krymping i hjemmet.

  Forskjellige formede bjelke ikke-standardiserte størrelser.

  Den aktuelle instruksjon leser at tykkelsen av tømmeret er egnet for lette konstruksjoner, slik som bad, hytter, verandaer Arbor. Slike type tømmer er delt inn i delen 100 ved 150 og 100 mm ved 200 mm. I det første tilfellet er det vanligvis i en enkelt terning tømmer 6 m biter av bladene 10 til 11 bar og i den andre - 8 stykker. Vanligvis gjøres en eller to vasket ned i dem.

  Dette tømmer er 150-150 tykk og 150 mm ved 200 mm. Denne typen trevirke kan allerede gjøre det flenger i form av "kam", slik at den kan brukes til bygging av små hus, hvor det er planlagt å bo permanent. I en kube tømmer seksjon 150 til 150 mm og en lengde på 6 meter ut noe mer enn 7 enheter, og med et tverrsnitt på 150 mm ved 200 - litt mer enn 5 stykker.

  Prisen på denne type av tømmer er relativt høyere enn i de tidligere utførelser, fordi den har høy styrke og fordi den kan stables for å bygge mer komplekse strukturer. Et slikt tømmer er 200 til 200 mm tykke. En kube går et 5-6 stykker av ferdig produkt lengde på 6 m. Dette er et utmerket alternativ for regioner med alvorlige klimatiske forhold.

  Bestill profilerte bar for prosjektet fra pålitelige produsenter på grunn av kvaliteten på materialet vil avhenge av pålitelighet og holdbarhet av konstruksjon.

  Dette bør gjøres først etter at alle detaljene gjennomtenkt.

  Eksempel billig prosjekt bar-formet hus

  Design tegninger billig stavformede mellomstore hjem.

  Prosjekter av de profilerte barer utmerker seg ved sin variasjon. Men blant dem er det mer vellykkede varianter. For eksempel, er to-etasjes hus av middels størrelse perfekt for den gjennomsnittlige familien, som består av 6 rom og entré.

  I første etasje, som ligger stue, kjøkken, bad og entré. I andre etasje er det soverom og en liten hall.

  Plus, er dette prosjektet som for byggingen av huset på den ikke trenger en stor tomt som tilstedeværelsen av andre etasje sparer verdifull plass. Dette er et flott alternativ for bygging av en hytte eller et hus utenfor byen.

  I tillegg er prisen på et hus bygget på dette prosjektet, utover en relativt lav kostnad. Dermed, hvis den er valgt stolpeseksjon 150 til 150 mm, vil den omtrentlige verdi av loggen være lik omtrent 950 tusen. Gni.

  Bilder av det ferdige huset av tømmer.

  Til slutt bør det bemerkes at hvert prosjekt hus fra profilerte tømmer bør omfatte grunnpakken. Videoer i denne artikkelen vil ikke gå galt med valget av designer og produsent å foretrate.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  9 + 1 =