Prosjekt av et bad med basseng og terrasse

Hva er prosjektet av et badhus med svømmebasseng og hvordan man bygger det?

I de senere år vil beskjeden badehus, bestående av et omkledningsrom og et dampbad, ikke overraske ingen. Nå ble prosjektene av et bad med et basseng og et hvilerom, med en terrasse og et loft, blitt populære. Et slikt moderne kompleks tillater ikke bare å dampe, men også å slappe av i de mest komfortable forholdene.

Typer bassenger for bad og badstuer

Bad for bad kommer i flere former:

 1. Stasjonære strukturer. Spesialister anser slike reservoar å være mest pålitelige. Basen deres er en armert betongskål. Utformingen av et bad med et fasttypebasseng krever utgravning av en utgravning og etterfølgende helling av fundamentet. Skålen kan ha forskjellige parametere og form - alt avhenger av størrelsen på strukturen og personlige ønsker fra eieren.
 2. Prefabrikkerte alternativer. Deres fordel ligger i mobilitet. Om nødvendig demonteres bassenget, overføres til et annet sted og monteres på nytt. I utgangspunktet er demonterbare konstruksjoner laget med PVC. Denne typen basseng er produsert i forskjellige størrelser og konfigurasjoner. De er enkle å montere og selge til en rimelig pris. Deres største ulempe i forhold til stasjonære modeller er en lavere grad av pålitelighet og styrke.
 3. Hydromassasje konstruksjoner. De finnes i badstuer og spa-salonger. De er relativt små i størrelse. I et slikt svømmebasseng er det umulig å svømme. I det kan du dyppe etter å ha besøkt dampbadet og under påvirkning av boblebadet slappe av. SPA-bassengene er allerede klare til installasjon.

Bad under taket eller på gaten

Det er flere varianter av bassengets beliggenhet. Takket være anvendelsen av moderne teknologier ble det mulig å skape et kunstig reservoar av noe design og kompleksitet. Den mest ideelle løsningen vil være bygging av et bad med et basseng under taket, der det ligger inne i rommet.

I tilfelle at badbygningen allerede er reist, og det ikke er mulig å bygge et reservoar i den, kan det plasseres på gaten, nær utgangen fra damprommet. En badstue med svømmebasseng på gaten må beskyttes mot vind og støv med strimler av grøntområder. Deres bredde kan ikke være mindre enn 5 meter i nærvær av en rekke lokale veier.

For å sikre at vannet i utendørsbassenget ikke blomstrer, bør resirkulerende vannsystemer brukes, utstyrt med permanent eller periodisk rengjøring og desinfeksjon av vann.

Bad med vedlagt kunstig dam

En av måtene å utstyre bassenger utenfor badehuset er å skape dem i form av en forlengelse, som er dekket av glassfargede glass eller analogt med en hothouse - cellulær polykarbonat. Et slikt design vil på en pålitelig måte beskytte vannet mot rusk og støv.

Luft i badekar med vedlagt basseng i tilfelle av temperaturfall på gaten kan oppvarmes ved å bruke vifterovner eller elektriske varmeovner.

Noen ganger er det umulig å bygge en fyldig bygning på grunn av den lille ledig plass på tomten. En vellykket løsning på problemet kan være bygging av et badekar, som vil fungere som et dampbad (les også: "Hvilken type bassenger er best for et hjem og en sommerbolig"). Men mange eiere vil ta vannprosedyrer etter å ha besøkt damprommet.

Derfor foretrekker de å bygge et bad - et tønne med et svømmebasseng (les: "Hvordan lage en vannkoker fat med egne hender - en veiledning til byggingen av mesteren"). En liten kunstig dammen av polypropylen kan ordnes ute.

Nå, blant fansen, er trebadene med et svømmebasseng i stor etterspørsel, selv om det vil være en liten.

Badbygninger laget av naturlig tre kan utstyres med alle typer kunstig dam. Valget avhenger av eiernes ønsker og deres økonomiske evner.

Forberedelse for bygging av en stasjonær struktur

Før du begynner å bygge et bad med et svømmebasseng, bør du velge størrelse og form. Også, du må bestemme på stedet - det er ingen spesielle krav til dette. Det er bare nødvendig at bunnen av bollen ligger i en avstand på mer enn 50-100 centimeter fra grunnvannstabellen.

For å beskytte mot påvirkning av underjordiske kilder og for å øke påliteligheten til den fremtidige utformingen, bør et bad med et faststilt svømmebasseng ordnes på eget grunnlag.

Det er nødvendig å forberede alle materialer og verktøy som kan kreves i arbeidsprosessen på forhånd. Deres liste avhenger av konfigurasjonen av fonten, som vil ha et badkompleks med et fast stedbasseng.

Standard sett med byggematerialer og verktøy inkluderer:

 • nivå;
 • spade;
 • ferdigblandet betong / beholder til oppløsning og alle nødvendige komponenter for det;
 • plater for forskaling;
 • ulike stålprodukter - hjørner, kanaler og andre;
 • polyetylenfilm med en tykkelse på ca. 0,7 millimeter, fortrinnsvis med et akrylbelegg eller annet moderne vanntettmateriale.

Det er nødvendig å løse problemet med en konkret løsning på forhånd: om det blir kjøpt ferdig eller bedre knedd av deg selv. Eksperter anbefaler å kjøpe betong, som har en høy grad av vannabsorpsjon. Det optimale valget vil være produkter av merkevaren W8. Slike betong har en tett struktur og absorberer en minimal mengde fuktighet.

Prosjektet av en badbygning med et svømmebasseng

Det er nødvendig å forhåndsvise prosjektene for å bygge et bad med et svømmebasseng og velge det beste. Det er mulig å utstyre et kunstig reservoar selv i et allerede forberedt badehus, men ikke alltid.

Design refererer til et av hovedstadiene, da sluttresultatet avhenger av korrekt og faglig kompilering av dokumentasjonen, og dermed kvaliteten på den ferdige strukturen. Les også: "Dokumenterte prosjekter bad med hvilestue - byggemuligheter."

Når du lager et bad med et svømmebasseng under ett tak, må du gjøre følgende:

 1. Identifiser med arkitektonisk referanse. Vil utformingen av den kunstige dammen være utstyrt med flere elementer, som lysbilder, fosser, etc.
 2. Design individuelle elementer for bollen.
 3. Lag beregninger av bærende strukturer.

I fravær av designopplevelse må du henvende seg til fagfolk eller finne relevant informasjon i tilgjengelige kilder. I nærvær av tegninger med bygging av et kunstig reservoar kan håndteres på kortest tid.

Et godt utformet badstuprosjekt med svømmebasseng gjør det mulig å:

 1. Lag beregninger av hovedparametrene i reservoarets tykkelse.
 2. Velg det nødvendige utstyret for funksjonen av strukturen.
 3. Planlegg leggingen av verktøy.
 4. Ta hensyn til selv de minste nyansene knyttet til praktisk og sikker bruk av bassenget.
 5. Sørg for montering av boliglånselementer.
 6. Bestem listen over nødvendige bygge- og etterbehandlingsmaterialer og deres nummer.
 7. Finn ut den omtrentlige prisen for den fremtidige utformingen av bassenget.

Det er ønskelig at en forklarende notat med følgende viktige punkter er vedlagt prosjektdokumentasjonen med diagrammer og tegninger:

 1. Monterbart utstyr.
 2. Metoder for å erstatte vann og rengjør det ved bruk av reagenser.
 3. Andre viktige nyanser om konstruksjonen av strukturen og dens videre funksjon.

Teknologi for bygging av bassenget

Alle arbeider knyttet til konstruksjonen av reservoaret kan deles inn i flere faser:

Første trinn. Grave oppgraven med hensyn til design dimensjonene. Dypdypen skal være 15 centimeter mer enn dybden av skålen til det kunstige reservoaret.

Trinn to. På bunnen av fundamentet er et 5-8-centimeter lag av grus utstøpt.

Trinn tre. Fyll det første betonglaget.

Trinn fire. Legg det forsterkende nettverket.

Trinn fem. Fyll det andre laget av betong.

Trinn seks. Monter forseglingsbrettene for skålens vegger.

Trinn syv. Fyll med betongvegger. Etter dette fjernes overskuddsluft fra blandingen ved bruk av en vibrerende hammer. Hell fôret og la det tørke, noe som vil ta om en måned. For å forhindre utbrudd av sprekker fuktes betongflaten regelmessig med vann.

Trinn åtte. Utfør vanntetting av frosset betong. Det enkleste alternativet er gulv av polyetylenfilm. Også betong kan dekkes med spesielle moderne blandinger, for eksempel, bruk osmosil i to lag. Før dette er fuktet overflaten. Deretter påfør et tredje lag, ved hjelp av limkomposisjon med et latexadditiv. Les også: "Hvordan lage et bad i kjelleren til et privat hus - råd om arrangementet."

Når bassenget i badekaret er klart, kan du fullt ut nyte helbredelsesprosedyrene.

Design og bygging av bad med svømmebasseng under ett tak

Badhuset på egen tomt, bygget utelukkende for sin smak ved bruk av moderne konstruksjons- og dekorasjonsmetoder, kan være utførelsen av noen dristige, ikke-standardiserte ideer. Det var en mulighet til å gjennomføre store prosjekter, for eksempel en badstue med svømmebasseng innvendig. Disse bygningene kan være plassert under samme tak. La oss vurdere mulige varianter av prosjekter av badkomplekser med et bilde.

Overnatting og utstyr av en badstue med svømmebasseng

Tradisjonelt prøver badene om mulig å bygge på åsene, slik at dreneringssystemet kan fungere på bekostning av en naturlig helling. Ved konstruksjon av en konstruksjon som inkluderer et svømmebasseng, er plasseringen på bakken også egnet. Dette arrangementet kan se veldig pittoresk, komplementert av en åpen terrasse. En badstue med svømmebasseng under ett tak vil ta opp mye plass på stedet. Dette bør også tas i betraktning i sammenheng med sanitære normer og regler. Det er nødvendig å observere de angitte innrykk fra nærliggende steder, en boligbygg og andre strukturer.

Council. Før byggingen av dette teknologisk komplisert, langvarig og kostbar komplekse bedre lese nøye Sanpin og klipp hindre alvorlige brudd som kan resultere i ulike ubehagelige saksbehandlingen.

Det er ønskelig å umiddelbart tenke på hvordan vannet i bassenget skal rengjøres. Det finnes en rekke moderne og effektive metoder, for eksempel:

 • blanding av klor eller andre reagenser;
 • bruk av UV-lamper;
 • ozonering av vann;
 • ionisering;
 • rengjøring av aktivt oksygen.

Tillater delen, er formen og størrelsen på komplekset utvalgte verts kun basert på preferanser. Men vi må huske på at i bassenget, har en rund form eller stumpe vinkler, det er lettere å opprettholde en sunn hygiene. Mens i skarpe hjørner kan samle seg smuss. Det er ønskelig å utstyre konstruksjonen ikke bare sluk, men også fjerningen system av den øvre vannsjikt. Teknisk utstyr av svømmebasseng kompleks, inkludert et flertall av enheter, for eksempel:

 1. Filtre.
 2. rengjøring av gulv-enheter.
 3. Bottom stigen.
 4. Dispensere reagenser.
 5. Sprøytebrukere.
 6. styringsenhet.
 7. Pump.
 8. overløp system og så videre.

Plassering av lokaler i komplekset kan varieres. Men eierne ofte prøver å bygge en badstue, slik at tilgang til bassenget var nærmere dampbadet eller førte direkte fra den. Det er fagfolk gjennomtenkt planlegging. Du kan velge en av dem på grunnlag av en rekke viktige egenskaper:

 • tomt område;
 • dens konfigurasjon;
 • ønsket størrelse bad og vask;
 • Kommunikasjonsarrangement;
 • Tilstedeværelsen av flere anlegg og så videre.

Ingenting hindrer å utvikle sitt eget prosjekt basert på spesifikke preferanser. Du kan for eksempel å lage en åpen terrasse i form av et karnapp. Ordne til din smak, for å sørge for tilgang til det direkte fra bassenget. Moderne materialer og teknologier gir nesten ubegrenset frihet i bygging og innredning av bad med et svømmebasseng. Siden det prosjekter et tak som kan fjernes, eller med en gjennomsiktig tak.

Spesiell oppmerksomhet er betalt til kommunikasjonsdesign. Teknisk komplisert konstruksjon må være godt gjennomtenkt, må man ha prosjektet før bygging. Det er viktig å utforme grunnlaget, stropping basseng, plasseringen av alle delene i forhold til hverandre. Siden da romme uforutsett element er ikke beregnet under ham plassen vil være ekstremt vanskelig.

Teknologisk komplisert installasjon vask komposittstruktur, for eksempel i rammen, med flere kopper med forskjellige nivåer, i hver av hvilke vann er dens temperatur. Dammen kan være utstyrt med lys, som blant annet under vann, eller en liten foss. Slik kapital bygging bør være svært nøye timet, bør utviklingen av et slikt stort prosjekt overlates til fagfolk.

Funksjoner av byggverk

Badstue med basseng under samme tak gir mulighet for å bygge sin egen separat kjele. Som letter varmeputen og annen kommunikasjon ved bassenget. Lokalet er uunngåelig høy konstant fuktighet. Derfor bør den nødvendige vanntetting av alle overflater, og spesiell oppmerksomhet rettes mot beskyttelse av ledningsnett vann.

Valg av stoffet er en viktig komponent for å lykkes ereksjon bad. Fordi den bestemmer i stor grad de konstruksjonsmetoder. Å innrede dampbad rådes til ikke å vike fra tradisjon og bruke løvtre tømmer. For andre lokaler valg av utførelser er mye bredere, kan det være:

Under byggingen av tre bad vanligvis arrangert pool av liten størrelse. Det er svært viktig å organisere en arkitektonisk anker bad og presis forståelse av hva tilbehør vil bli levert skrift. Det kan være:

Bygging betongdammer kan tørke de mest ambisiøse prosjektene, noe som tyder på tung monolittisk struktur.

Council. Bunnen av bassenget er det anbefalt å fylle ut en gang. Etter at det er helt tørt fortsette å arbeide på veggene. Et slikt arrangement eliminerer trykkavlastning og ødeleggelse av skålen, selv etter lang tids bruk.

Til alle tider, ble mennene stolte bygget sitt eget bad. Selv nå er tidene har forandret seg mye, badstue med basseng, gjort på et enkelt prosjekt er et tegn på høy status for sin eier. Hvis du delta i etableringen av en kompetent prosjekt før bygging, vil bruk av bad i bringe stor glede i mange år.

Konstruksjon bad med svømmebasseng: bilde

 • Hus og bat gribb paneler: funksjoner og anleggsteknikk med sine egne hender
 • Jo bedre sheathe sin bad inne
 • Hvordan velge en antiseptisk til bad: typer og hovedtrekkene i beskyttelsesstrukturer
 • Hamam: varm øst i nordlige breddegrader

Oppmerksomhet konkurranse for våre abonnenter!

Vi gir bort 10 sett av automatiske vanningsanlegg "Gardena"

Så som hver uke vi sender et sammendrag av de mest populære artiklene.

* Du kan avslutte abonnementet på dette nyhetsbrevet når som helst

Prosjekter bad med et svømmebasseng: et utvalg av ulike alternativer

Under det regulerte bassenget også bevilget mer plass. Men sett i planen, er det en organisert og hvilested med tabeller. Ifølge listen over lokalene kan det ses at i ganske mange funksjonelle rom og enda et tyrkisk bad. Separat kan Gladden fans gym.

Gjerne badstue med svømmebasseng - drømmen om hver eier av et hus på landet. Hvis ressursene tillater det, og Bole sted i området, hvorfor ikke legge til farge og å behage en kjær funksjonell bygning?

Vurdere de populære prosjekter bad med et svømmebasseng i bildet nedenfor.

På bildet de opprinnelige bad prosjektet under et saltak med en liten terrasse. På denne måten oppsettet lar deg "oppløse" bassenget og viktigste rommene på forskjellige sider. I midten av et funksjonelt kjøkken-spisestue.

Bortsett fra de grunnleggende fasiliteter, gjør prosjektet deg organisere plassen og et lite pantry for oppbevaring av baderomstilbehør. Stuen ligger i venstre ving, og fra den kan du gå til alle rom. Veldig behagelig og funksjonell utforming.

Et annet alternativ plan. Beskjeden ved første øyekast, rommet størrelser tillate deg å organisere alt inni det du trenger for et komfortabelt opphold.

I dette prosjektet er skråningen gjort i siden av bassenget. Det ligger i venstre ving, og han reservert et stort område. Til tross for sin beskjedne størrelse salonger, dampbad og vasking, er det nok for bading stort selskap.

bad prosjekt med en utendørs terrasse og et svømmebasseng

Individuell bad design med et svømmebasseng inne og en utendørs terrasse. Ved første øyekast, kan vi si at dette huset.

Chic og originalitet legger åpent basseng vinduer.

For plassering av interiøret, er det klart at skråningen er også å gjøre mer mot komfort.

Ved inngangen gjennom terrassen, vil du umiddelbart finne deg selv i et rom med et basseng, der du kan gå inn i lobbyen for avkledning. På høyre hånd et lite pantry. Det går gjennom vestibylen dør inn i stuen og fra den kan du gå til alle lokaler, for å ta bade prosedyrer.

Praktisk bad fullfører dette prosjektet med et svømmebasseng, et eget loft. Det er også en plan loftet, noe som tyder på at dette prosjektet er involvert hvert hjørne.

bad prosjekt med trehus bassenget. Ved inngangen til en liten vestibyle, etterfulgt av resten rom, der du kan få i vaskerommet, dampbad, et stort svømmebasseng. Det er direkte utgang til terrassen, som er en ekstra stikkontakt.

Typisk bad design med et svømmebasseng. Areal av lokaler i planleggingen av mer ordnet. Pool stor, men du kan se og rasjonell bruk av området under resten av rommet.

Badstue med et svømmebasseng trehus. Høye vinduer, flott rom, sette prosjektet i kategorien enkelte. Ved inngangen til et stort rom, på venstre side av en garderobe, toalett, dusj og dampbad. Til høyre er input i et stort basseng.

Typisk bad design med en liten terrasse. Eksternt, bygningen skiller seg ut, men i layout, noe som åpner for en virkelig "streife", og å utstyre alle overklassen. En tredjedel av lokalene plassert under bassenget, som du kan se, er bortsett fra alle rommene. Romslig stue, bad, liten gang. Som er sentralt i dette prosjektet forbrenningsrommet.

Badstue med et svømmebasseng med to dampbad.

Store kvadrater av bygging, kan planlegges i alt du trenger for en hyggelig ferie. Den romslige rom er reservert for bassenget, som du kan se to tanker. I nærheten ligger en sauna

Ved avkjøringen fra rommet med et basseng hall, der du kan organisere biljard og videre er det et avslapningsrom.

Det er ganske romslig dampbad, dusjrom, fyrrom. Det er plass for lagring av brensel, separat avledet fyrrom, bod. To gangen og to terrasser utfyller den opprinnelige finish.

Utenfor står høyt glass som inne i lokalene vil alltid være lett og komfortabel.

Under det regulerte bassenget også bevilget mer plass. Men sett i planen, er det en organisert og hvilested, med tabeller.

Ifølge listen over lokalene kan det ses at i ganske mange funksjonelle rom og enda et tyrkisk bad. Separat kan Gladden fans gym.

Plan bad kjeller med basseng.

Bath - en konstant egenskap av sommeren beboere og eiere av landsteder. I dag, bygge tjenester.

Godt bad, laget av høy kvalitet materiale, designet og bygget individuelt.

Hvem har ikke drømt om et rolig sted hvor du kan sitte, slappe av og selv ha det moro i.

Det er allment kjent at lerk brukes til produksjon av ulike typer.

Byggingen av et bad - dette er hva de fleste tenker sommer beboere og eiere av landsteder på.

Den gamle russiske tradisjonen med bade prosedyrer kom til oss fra tidspunktet for Russland. Da våre forfedre var ukjent.

Herregård uten et bad kan sammenlignes med en koffert uten håndtak. Nå er jeg på jakt etter den optimale utformingen av bad med et svømmebasseng, til strukturen av en organisk passer inn i rubrikken for ham.

Jeg vil gjerne se rommet kombinert med kjøkken spisestue og stue var plassert "trikk". De kan dele foldedører installert over hele bredden av rommet.

Det ville være ønskelig at i tillegg til trapika ble ringt, noe som er praktisk å ta med i bassenget. Dessuten er det viktig at de installerte vannoppvarmingssystem i bassenget, som ville gjøre det mulig å stille inn den ønskede temperatur i dette.

Til bad kan være behagelig å bruke i den kalde årstiden, bør det være pedusmotreno oppvarming.

Er det mulig, i henhold til mine ønsker, for å finne en modell prosjekt med badekar eller svømmebasseng må bestilles i tilpassede design med særlig henvisning til området?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

50 + = 53