Programmet for å lage prosjektet hjemme

Program for å skape et hjem prosjekt

Dette settet presenterer de mest relevante programmene for å lage prosjektet hjemme. Her finner du både populær AutoCAD og KOMPAS-3D, kjent for hver designer, og mindre kjente ArchiCAD eller FreeCAD. De ovennevnte programmene er svært populær ikke bare blant profesjonelle arkitekter og designere, men også for dem som planlegger å bygge sitt eget hjem. Selvfølgelig er det umulig å riktig designe et hus uten visse ferdigheter, som lesing blåkopier, og kjennskap til byggebransjen, så før du begynner å bruke denne programvaren, bør du nøye forberede og undersøke alle sider ved bygging av bolighus.

Det er ingen hemmelighet at mange profesjonelle redaktører for utforming av bygninger og anlegg er dyrt. Heldigvis finnes det gratis ekvivalenter som Google SketchUp og Sweet Home 3D, som er merkbart dårligere enn sine eldre kolleger på de funksjoner og egenskaper. Men for de brukere som ikke er profesjonell innen konstruksjon, kan disse programmene være et pass til en verden av modellering hus og lokaler. Jo mer som er nå svært enkelt å finne video tutorials og læremidler på gratis redaktører, så mange velger å studere disse programmene for å fremme overgangen til mer avanserte digitale produkter. Hvis du ønsker å finne noe mellom en profesjonell redaktør og et gratis program for utforming av bygninger, anbefales det å ta hensyn til Ashampoo Home Designer pakke, som inkluderer et stort antall ferdige objekter, teksturer og oppsett.

Hus-3D

Og hvis språkbarrieren for å overvinne et stort antall PC-eiere i staten, noen ganger for å forstå og akseptere convoluted og uforståelige Grensesnittet i programmet kan bare være avansert skjeggete guru, men slike folk er det ikke lenger interessant.

3D huset som du vet, gjør ikke du får den siste hekker egg penger, siden det strekker seg fri. Av ikke mindre viktige fordeler av programvaren omfatter ganske betydelige systemkrav for din favoritt PC. Hun er en fantastisk følelse, selv på maskiner med svært begrensede kraftreserver, som også er viktig i form av besparelser på tvungen oppgradering "jern". Liten ulempe kan kalles og kompatibiliteten til programmet, men bare med følgende operativsystemer: den nye Windows 8 eller 7, er Vista en svært vanlig og elsket av mange Windows XP. Med andre operativsystemer, programmet trolig vil nekte å samarbeide, men kanskje de utviklere vil være i stand til å rette opp denne feilen med tiden.

Enkelhet og tilgjengelighet stress som den viktigste fordelen av programmet og utviklerne selv: De hevder at de viktigste forbrukerne av hjemme-3D vil bli vanlige brukere, som planlegger sine hjem, forbereder seg på å reparere eller har tenkt å gjøre endringer i interiøret i leiligheten hans, møbler erstattet.

Of course, profesjonelle designere er også interessert i programmet, men fortsatt Hus-3D er ikke plassert som en programvare for proffer.

Huset er designet av brukeren kan gjøre konstruksjonen miljøet, båret bort av legging fliser, vegg dekorasjon - alt dette under programmet har en spesiell og svært brukervennlige funksjoner, som igjen hvert mestret uten problemer. I tillegg vil huset sette pris på overflod av 3D fargevalg og gi muligheter til å eksperimentere med teksturer og teksturer å velge den mest balanserte alternativet. De enkleste musebevegelser - og eventuelle objekter i et tredimensjonalt rom er anordnet i elegant innredning.

Så hvis det var en stemning for å prøve deg i den fascinerende case design - du trenger å ta hensyn til utformingen av 3D-bygninger og laste ned gratis 3D hjemme i Russland for PC. Og hvem vet - plutselig en enkel hobby og yrke vil bli en lønnsom bedrift?

Design programvare hus

Er du interessert i en anstendig program for utforming av bygninger, men du kan ikke fastslå den eksakte valg? Vårt utvalg vil hjelpe deg å løse dette problemet. Vurdere dagens beste design hus av programmet, som hver har sine egne unike egenskaper. Med noen av følgende verktøy, kan du enkelt håndtere utformingen av leiligheter, hus og kontorer. Noen programmer distribueres gratis, mens andre vil tilby deg å kjøpe en lisens og låse opp hele spekteret av nyttige verktøy.

Det første stedet i vår vurdering har en kraftig design program som heter Interior Design 3D. Verktøyet er anerkjent som en av de beste blant sine konkurrenter, både når det gjelder kvaliteten på det av 3D-modeller, og ved høye hastigheter, så vel som et passende grensesnitt skall, laget på russisk. Du kan spare betydelig både tid og penger ved å lage før selve reparasjonen av de mest ønskede interiørdesign alle de nødvendige elementene i din fremtidige hjem.

Programmet inneholder mer enn 120 typer av etterbehandling materialer, dette inkluderer som fliser, laminatgulv og tapet, dører og mye mer. Dra nytte av den innebygde samling av møbler, bruke en rekke filtre, endre teksturen og fargen på noen elementer i utformingen av ditt hjem interiør. Du kan laste ned en gratis prøveversjon av programmet, så åpenbart synes du om å kjøpe en lisens, fordi ingen av disse verktøyene har et så stort spekter av muligheter!

Viktige funksjoner Interior Design 3D:

 • Profesjonell programvare for interiøret i huset;
 • Et stort antall innebygde materialer og alle typer objekter på bakgrunn av analoger;
 • Dette moderne og svært hendig program-språk grensesnitt;
 • Muligheten til å forandre seg, rotere, skalamodeller og justere farger;
 • Det ferdige prosjektet kan enkelt lagre eller sende til print;
 • Meget høy kvalitet 3D-modell av et hvilket som helst element utformet i sammenligning med konkurrenter;
 • Det er en innebygd video-tips;
 • Stabile oppdateringer fra utbygger,
 • En utrolig rikt sett med verktøy for å justere elementer.

Hele anmeldelsen »

Andreplassen gikk til programmet Sweet Home 3D, som lar deg raskt lage en layout av rommene i huset eller leiligheten. Du kan justere fargevalg, og velge møbler fra en forberedt magasin. Sweet Home refererer til i listen over gode gratis programvare for å designe hus. Visual arkitekturen i enhver stue!

Verktøyet gir et klart grensesnitt med en russisk design. Utviklere tilby gratis nedlasting av 3D-modeller nye til den offisielle nettsiden, i tillegg programmet er jevnlig oppdatert og er åpen kildekode. Det er en fin innebygd hint system for uerfarne brukere.

Viktige egenskaper for Sweet Home 3D:

 • Mange modeller av møbler, vinduer, dører og andre interiør elementer;
 • Praktisk gjennomføring av den russisk-språk grensesnitt;
 • Populært program tilgjengelig for gratis nedlasting;
 • En ny tredimensjonal modell av interesse for det indre av emnet, kan lastes ned fra utviklerens side;
 • Ser det ferdige prosjektet i 2D og i 3D-modus;
 • Det er svært enkel og intuitiv drift;
 • Muligheten for en fullverdig virtuelle bygging av et hus;
 • Et godt system for arrangement av møbler til huset plan.

Hele anmeldelsen »

På tredje plass i rangeringen vår, legger vi et profesjonelt verktøy for å designe i 3D, heter SketchUp. Programmet er enkelt å administrere, hvis du lærer noen nyttige video leksjoner som tilbys av utviklerne. Søknaden ikke trenger en fullverdig russisk språk. Det er bemerkelsesverdig at i rammen av dette verktøyet, er det mulig å danne ikke bare hus, leiligheter og kontorer, men også andre gjenstander.

Ganske ofte, verktøyet som brukes av arkitekter, designere og eksperter innen interiørdesign, for å lage et 3D-bilde hjemme, med hjelp av SketchUp, kan du ganske enkelt justere alle elementer av dører, vinduer, møbler og andre møbler. Du kan installere prøveversjonen av programmet design av boliger og andre fasiliteter gratis.

Viktige egenskaper for SketchUp:

 • Multifunksjonell verktøy planlegging og utforming av anlegg;
 • Tilstedeværelsen av en imponerende rekke nyttige verktøy i etableringen av prosjektet;
 • Det er mulig å redigere førte prosjekter;
 • Programmet er i stand til å skape et hus i 3D;
 • Riktig satt opp prosjektet, vil bidra innebygd system trening og det aktive vinduet med tips;
 • Hele utformingen av huset, og mottagelig for omfattende endringer;
 • Valget av den optimale plassering av kameraet i drift;
 • Muligheten til å legge fyll og tekst i alle nødvendige områder.

På de følgende stillinger i vår vurdering, som ligger Hjem Plan Pro verktøyet. Dette programmet er utviklet for å lage en plan av lokalene. Ved hjelp av den innebygde sett med verktøy, kan du enkelt danne en plan av huset. Bruk spesielle kretsmønstre med plasseringen av vinduer, møbler, dører og så videre.

Verktøyet er veldig populært i salg / kjøp av fast eiendom, fordi den inneholder en rekke nyttige funksjoner. Bygg din egen unike modell av et hus, ved hjelp av høy kvalitet tredimensjonale modeller av alle nødvendige elementer i interiøret. Ulempene av programmet, kan mangelen på russisk språk skall grensesnitt tilskrives. Utbygger tilbyr en gratis prøveversjon av Home Plan for 30 dager, etter utløpet av hvilke som krever tillatelse.

Viktige egenskaper for Hjem Plan Pro:

 • Effektivt middel til dannelse av innredning;
 • Mulighet for å importere ferdiglagde tredimensjonale bilder;
 • Det er en god innebygd sett populære elementer;
 • Hjem Plan Pro - et program med en praktisk metode for å plassere objekter og har rask duplisering av figurer;
 • Preparerte prosjekter kan sendes via e-post eller fax;
 • Mulighet for å ordne møbler samt vinduer, dører og andre interiør elementer av eget initiativ;
 • Eksport av ferdige innhold i PDF-format, eller i en forlengelse av JPG-bilder, GIF, BMP,
 • I prosessen med å designe møbler, vegger og vinduer, kan du velge den aktuelle materialet.

VisiCon - er et enkelt program for rask utforming av design, som opptar den femte plass i vår vurdering. For å forstå sine administrasjonsfunksjoner, kan også den uerfarne brukeren.

Med hjelp av programmet VisiCon utføre endringer til leiligheten, plukke opp de beste alternativene for plassering av møbler og andre interiør elementer, samt å velge de riktige fargene. Verktøyet har en russisk-talende firmware grensesnitt. Utvikler muliggjør installasjon av en prøveversjon, etter en prøveperiode, er det lisensplikt.

Viktige funksjoner VisiCon:

 • Du kan lage en layout arrangement av møbler og andre gjenstander i rommet;
 • Du kan se resultatene i en bulk form, uten å gå inn i prosjektet;
 • VisiCon program perfekt design modell av interiøret i alle rom;
 • Den russiskspråklige menyen skall og en gratis prøveversjon;
 • Praktisk utgang statistikk på det arbeidet som gjøres;
 • Valgfritt utgang det ferdige prosjektet å skrive ut eller lagre som bildeformater;
 • Innebygde AutoSnap fasiliteter samt et enkelt sett med verktøy.

Vi har gjennomgått den mest populære verktøy i sin kategori, og gir en rekke funksjonalitet med interiør layout. For å bestemme valget av et program, må det forstås for hva det er å tjene formålene med et bestemt program. Vurdere egenskapene til hver av de programmene som er beskrevet ovenfor.

Interior Design 3D - er et seriøst verktøy for interiørdesign, som er markedsledende. Programmet har en imponerende funksjonalitet og hjelper deg raskt og nøyaktig lage noen oppsett av ditt fremtidige hjem. Verktøyet omfatter en imponerende basis indre og har en svært enkel og intuitiv betjening. Med et grensesnitt programvarepakke, kan håndtere både profesjonelle og nybegynnere i 3D-design.

Sweet Home 3D-program er et verdig alternativ, spre gratis. Programmet har alle nødvendige funksjoner for å bygge planlegging i leiligheten din. Uerfarne brukere vil oppdage en klar fordel i form av en praktisk systemmeldinger.

SketchUp er et profesjonelt verktøy for å designe ikke bare bygninger, men også andre objekter. Selvfølgelig, har utviklerne betalt spesiell oppmerksomhet til etableringen av leiligheter, slik at verktøyet omfatter en rekke filtre og verktøy for å legge visse elementer i interiøret. Ferdig design av ditt hjem, kan du endre størrelse og redigere.

Hjem Plan Pro, vil tillate å bygge en unik modell av et hus med en rekke interiørelementer. Verktøyet er i stand til å duplisere gjenstander enn kan skryte av, ikke alle programmene i sin klasse. Du kan sende de ferdige prosjekter via faks eller via e-post.

VisiCon - en av de enkleste verktøy i sitt slag, som omfatter en rekke av de mest grunnleggende og nødvendige funksjoner. Plukk det beste alternativet for ombygging i leiligheten din. For å bruke et enkelt grensesnitt, trenger ikke noen faglig kunnskap, i tillegg vil du alltid vite status for arbeidet, på grunn av statistiske rapporter.

 • Windows
  • spill
  • Internett
  • sikkerhet
  • multimedia
  • grafikk
   • bildevisningsprogrammer
   • grafiske redaktører
   • Behandler bilde
   • Valg av frisyrer og hårfarger
   • Prosjektering av hus
   • skjermbilder
   • foto collage
   • 3D-design
   • Miscellanea
  • system
  • kontor
  • kunnskap
  • hobby
 • © 2017 Gratis program for Windows på russisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 2 =