Primroses Krim bildetittel

Tidlig-blomstrende planter CRIMEA

over hundre tidlig-blomstrende planter som vokser på Krim. De tilhører forskjellige familier: Primulaceae, Ranunculaceae, fiolett, lilje, starr, frokostblandinger og andre. Det forener dem er en tilsvarende utvikling og i det miljø i nærheten av de ekstreme forholdene i eksistens: den lave temperatur av jord, luft og vann, frysing, sterke svingninger i temperatur dag og natt. Mange av dem har selv utviklet under snøen, derav navnet "Snøklokker". Disse Snøklokker med det generiske navnet "Galanthus" på Krim present endemiske arter - Snow foldet.

Et karakteristisk trekk ved alle tidlig-blomstrende planter er deres økte krav til lys og fuktighet. Det er ingen tilfeldighet våre primroses blomstre i skogen når trærne er ingen blader, og lyset kommer inn fritt under sin baldakin. I tillegg på denne tiden jorda er fortsatt rik på fuktighet, noe som er svært viktig for denne raskt voksende planter.

I Crimea, for å bli kjent med verden av primroses kan være så tidlig som i februar, og noen ganger tidligere. Under den løse snøen og vissen fjorårets blader skjule små frøplanter med fullt dannet miniatyr blomster og blader. De er klar når som helst å kaste blomster stilker og demonstrativt kunngjøre ankomsten av våren. Den begrensende faktor er fremdeles lavere temperatur. Men det er nødvendig å varme solen, og "Snøklokker" bokstavelig talt eksplodere i sin utvikling. Blant dem - den berømte Hestehov og Snowdrop, krokus Krim og suziansky krokus, fjærprimroses, Scilla bifolia, mindre Celandine, Crocus Ankara, tidlig typer fioler og andre.

Et karakteristisk trekk ved den tidlige-blomstrende planter - et lite antall blomster. i tulipaner, snøklokker - 1-2, i Scilla Difolia - 2-3, i det minste flere av dem, og de er montert i kompakte blomsterstander - Corydalis, kråke buer. Antall blomster er begrenset til en liten tilførsel av næringsstoffer til de underjordiske organer, så vel som tidspunktet for planteutvikling. Men ephemeroids blomster er nesten alltid store, opptil flere centimeter i diameter, og pulserende: gul, lilla, rosa. Disse blomstene er godt synlig på lang avstand. Denne enheten er å tiltrekke pollinerende insekter. Det er kjent at fargen oppfatningen spesielt insekter. Fargen de oppfatter i UV-stråling serien. Gul og lilla blomster representerer opptil 40 prosent av UV-stråler og synlig for insekter, men den røde nesten svart til dem. Ikke bare attraktivt og hvitt. Blomstene av noen ephemeroids har flere dekorasjoner i form av strimler, tegninger, streker. Dette er ingen andre enn de opprinnelige tegn og landemerker for insekter, peker veien til nectary.

Hva triks ikke gå til anlegget for å "lyse"! For eksempel, lungwort på samme stilken ligger mørk rosa og kornblå blomster. Og den rosa fargen har knopper og yngre blomster og blå - de eldre, blekner. Hver blomst i hele sitt liv skifter farge. Og dette er på grunn av egenskapene som finnes i kronbladene av lungwort anthocyanin - en spesiell farge. Det er han som fører til endring av fargen på kronbladene, iboende biologisk nødvendighet: på grunn av sitt mangfold av sine Crimson-blå blomster med blomster i ulike farger er spesielt merkbart for pollinerende insekter i den lyse våren skogen.

Tidlig blomstring urteaktige planter "tilrettelagt" for insekter og frøspredning, spesielt maur. På plodik eller frø av disse plantene danne en spesiell, rik smør kjøttfulle vedheng - elaiosom som tiltrekker maur, som blir "gartnere" for primroses.

Krim våren snikende, ikke uvanlig for henne og plutselige snøfall og frostnetter. Derfor tidlig-blomstrende planter måtte lære å takle disse problemene. For eksempel, blomsterknopper og stilker Pasque-blomst - en av de vakreste planter av våre skoger - pubescent mange lange oppreist hår. Dette furry "pelsen" beskytter knopper fra våren frost.

Celle sevje primroses virker som frysing, frostvæske, vel kjent for bilister. Hvis du er i begynnelsen av april, den plutselige effekten av frysing og snø flokker, da, en gang i skogen, kan du se at unge, begynte bare å brette ut bladene av osp og agnbøk, stakk av frost, brunet og rynkete. men skjør Corydalis eller utrolig Cyclamen Cos fortsette å blomstre som om ingenting hadde skjedd. Ikke det minste spor av frost på følgende ømme frøplanter ikke kan oppdages!

Etter blomstring primroses kommer fra en dyp sommer hvile, knyttet til mangel på tilstrekkelig lys og fuktighet i veden. I andre halvdel av sommeren legges vegetativ og generativ organer. I høst kommer den andre dyp fred begrenser deres utvikling i de gode høstdager, når lyset i skogen igjen (løv) og fuktig (gå til høstregnet), og temperaturen i jord, luft og vann fortsatt relativt høy. Men i forkant av vinteren! Frost kan oppstå plutselig. Naturlig utvalg har fikset "Snøklokker" andre advarsel hvile. I midten av desember ender det og begynner tvungen hvile, knyttet til mangel på nødvendige forutsetninger for utvikling. Hvis det i desember og januar Scilla Difolia, Corydalis, tulipaner plassert i romforhold, de blomstrer vakkert.

Blant de tidlige blomstrende planter i tillegg til stauder og sommerblomster har en såkalt Ephemera. Disse er små (3-10 cm) frøplanter, knapt synlig blant de grønne vokser. Hele livssyklusen (fra frø til frø) holdes i noen dager, minst - 2-4 uker. Ved utgangen av april, når torv gress vokse, de tørker ut og finne dem umulig. Noen Ephemera, for eksempel caddis fly våren Hele blomstring danner aspekter tidlig på våren.

Snakker av tidlig-blomstrende planter i Crimea, er det umulig å ikke huske Dogwood. Busker Dogwood blomst lenge før åpningen av blader, vanligvis i februar (og bare i en relativt kald vinter blomstring er i mars). De lyse gule blomster er svært elegant å se inn i klare våren skogen! Kornell blomstene er bestøves av både vind og insekter. Slike uvanlig tidlig blomstrende frukt treslag Krim legende om en grådig Shaitan, som valgte Dogwood, håper på en tidlig høst. Men han feilberegnet: Dogwood frukt tross alt, i oktober-november.

Mange våren planter massivt ødelagt. Noen vanskelig kommer som narkotika. Andre egenskaper har vysokodekorativnymi knust og buketter. Organiserte for salg utrydde Snøklokker, søvn-gress, vill tulipaner, krokusene. På randen av utryddelse cyclamen Cos.

Ifølge økologer, hvert år i løpet av februar og mars fra Krim til den ukrainske hovedstaden bare eksportert rundt 15 millioner snøklokker! Selvfølgelig, de er oppført som truet. Men hvor er disse Red Book? Og her er vi, klar selv nå - til naturen. Hvis en person, hvis du og jeg ikke angrer, ikke hjelpe, ikke infiltrere problemene i våre anlegg, vil ingen Red Book ikke hjelpe Krim. Med tapet av hver art vi blitt fratatt ikke bare oss selv, men også våre barns barn. I Japan, barn med tidlig Popy inspirere: å forstyrre, falt, eller tråkke blomsten kan bare være dårlig, grusom mann. Hver vår, under cherry blomstre japanske familier klatre i fjellet for å beundre henne blomster. La oss nyte Krim blomster, fordi du kan ta på skjønnheten bare med hjertet!

Primroses og tidlig-blomstrende planter av Krim

Presentasjonen til økologi leksjon "Primroses og tidlig-blomstrende planter av Krim". Den kan brukes til å gjennomføre miljøtiltak på beskyttelse av primroses, kommandert av studiet av planter, endemics og etc.

Vise innholdet i presentasjonen

"leksjonen" Primrose og tidlig-blomstrende planter Krim »»

"Primroses og tidlig-blomstrende planter CRIMEA "

Presentasjon utarbeidet av kjemilærer MKOU "Yalta Gymnasium dem. Chekhov "Gribanova OA

navn Det kommer fra det greske 'Primus' - tidlig, først, en veldig tidlig blomstring.

Slekten Primula eller kusymre - en av de mest tallrike i naturen, er det til 550 arter av planter

Fjell - en slags pidestall som hever kusymre høyt over de andre plantene. Noen av dem vokser i nærheten av de snøkledde vidder, i svært spesifikke miljøforhold. Disse artene er vanskelig å vokse i blomsterbed: den vakreste, terrengprimrose kan ikke vokse i hagen.

De gamle grekerne mente at primroses i stand til å helbrede alle sykdommer og kalte ham en blomst "tolv guder"

I den gamle tyske sagaene Primrose er nøklene til gudinnen av våren, åpner det dem nå varme etter en lang vinter.

Danskene er overbevist om at i Primrose forvandlet seg prinsesse alver.

Den engelske primrose - en blomst som er skjult gnomer, og hvis våren for å komme ut i clearing, kan du høre lyden av blomster mild stemme koret. I Russland primrose kjærlig kalles lam. Det var enda en skikk å kaste en sau rykket ved føttene hans og tråkke - på lang levetid.

 • Verdifullt medisinsk plante
 • Ett blad primrose fyller det daglige behovet for vitamin C.
 • i Tyskland tørkede blomster ble brukt som uspokayuschego te nerver
 • I England, de unge bladene på våren tilsatt til salat, og røttene blir brukt som et krydder
 • Rus blomster piler spises fra bladene og blomstene fremstilt besørges og beroligende urte te, pulver av tørkede blader ble behandlet skjørbuk; røtter kokt i melk behandlet tuberkulose og feber

 • Krim endemisk
 • Befalte vedtak i Yalta bystyret
 • Staude oppsvulmede plante
 • Den blomstrer fra januar til april
 • enkle blomster, hvite, duftende
 • Hvert år enorme mengder ødelagt for salg

Plant snøklokke symboliserer håp:

utvist fra Edens hage, Adam og Eva var på jorden, snøhvit, frost og kulde. Eva gråt i fortvilelse, hun var trist om det tapte paradis og evig, i sitt syn, vinter. Tar synd på datteren, Herren snudde snøflak i de første Snøklokker, noe som gir håp og den kommende våren, og gjør det klart at han ikke forlate dem alene.

 • Krim blåklokke vokser bare på ett sted på planeten - på den sørlige skråningen av Krim-fjellene.

Crimean kammer (søvn-gress)

 • Krim endemisk
 • Medicinal og prydplante
 • Blomstring fra mars til mai
 • Den vokser i furu og eik skoger, steinete enger platået
 • Intensivt ødelagt samlere jordstengler og blomster
 • Det er ønskelig at innføring i kultur (gode resultater oppnås ved poding)
 • Transplantere plantene ikke stå

 • Oppført i Red Book of Russia
 • Blomstringstid fra februar til april
 • Den lever på åpne bakker, blant busker og einer skoger
 • Utsatt for massiv ødeleggelse

 • Den har hvite utenfor lilla blomster med mørkere årer
 • Den blomstrer fra slutten av februar til midten av april
 • Den vokser på steingrunn og gress steder
 • dekorative
 • massivt ødelagt
 • Inkludert i Red Book of Ukraina

 • Krev strengt beskyttet
 • gjort tilrødbok i Ukraina
 • Den mest dekorative av Krim tulipaner
 • Krasnotsvetkovayaform, tilsynelatende, er allerede fullstendig ødelagt
 • Beskrevet i 1873
 • Oppkalt etter AI Schrenk ansatt Petersburg Botanical Garden

 • Bød i 1971
 • Flerårig plante oppsvulmede 15-30 cm høye
 • Blomstring i april, fruiting i juni
 • Beskrevet i 1829 Navn av artene er gitt til ære for den første solfangeren, en russisk botanikerFK Bieberstein
 • Blomstrer i midten av april - begynnelsen av mai
 • Den vokser i steppene, scrublands, skogkanter
 • Det regnes som en verdifull arter for landskapet hage og rock

Adonis våren, Adonis

 • Flerårig 10-30 cm
 • Blomstring i april - mai
 • Den vokser på bakken, steingrunn
 • Medicinal og prydplante
 • Avgjørelsen av Yalta bystyre har befalt i 1971

Cyklamen Kuznetsov (Dryakva)

 • Krim endemisk
 • Tuberous flerårig plante urteaktig 15-30 cm høy.
 • Cyclamen blomster i utseende ligner en sommerfugl
 • Alle varianter av Cyclamen er giftige
 • Inkludert i Red Book of Ukraina

Baug gadyuchy (Muscari)

Baug gadyuchy, murine heise (Muscari)

 • Staude oppsvulmede plante
 • Opp til 15 cm høy
 • liljefamilien.
 • Den vokser på solfylte steinete enger, i skogen. Ofte danner et blått teppe.
 • Blomstrer i april-mai.

 • Dekorative og medisinsk plante
 • Blomstring i april-mai, bærer frukt - i august
 • Den har en fin rik aroma
 • massivt ødelagt
 • Befalte vedtak i Yalta bystyret i 1971

 • I 1967 har lilje bli den nasjonale blomst av Finland
 • I Frankrike er hvert år på den første søndagen i mai feiret festen liljekonvall
 • Mange av de kjente eventyret om Snehvit. Når Snow White rømt fra en ond stemor, hun tilfeldigvis spredt seg halsbånd, omgjort til duftende blomster. De tjener som lanterner for nissene, de bor i små skog medmennesker - Elves. Den liljekonvall skjult på natt solstråler.
 • Stilisert liljekonvall bilde lagt ut på våpenskjoldet til feltene Veylara (Tyskland), Lunner (Norge) og Mellerud (Sverige)

 • Flerårig plante 15 - 30 cm
 • Blomstene er store, rosa-lilla
 • Den vokser i skyggefulle bøk skogene i fjell delen av halvøya
 • Som en blomstrende plante omfattende ødelagt, således ofte skadet skjør grunne anordnet rotstokk, anlegg og således fullstendig ødelagt
 • Befalte anlegget i 1971

 • Perennial
 • Den største av de Krim orkideer (80 cm)
 • Blomster med en vanilje aroma
 • Blomstring i april-mai, fruiting i juli
 • Den vokser i glenner, enger, scrublands

Orchis mannlig Orchis blek

 • Bloom i april-mai
 • Brukt i medisin
 • Vokser i enger og lysninger blant buskene
 • Det er sjelden på grunn av ødeleggelse av fargevelgere
 • Mulig å innføre i kulturen

Kjøpte primroses - sponset kriminalitet

 • Mange av de fargene som vises på sesongens naturlige markedene i byen, er av verdi ikke bare til Yalta, Crimea, og Russland, men også for en verden av flora generelt.

 • De fleste arter av Snøklokker Scilla og inkludert i Red Book av de ulike landene, noe som betyr at deres nappe i skogen IKKE ! Hvis du likevel vil (og det er naturlig å ønske å) nyte disse vakre vårblomster - lander frø eller løker i potter hjemme og se når Snøklokker blomstre eller beundre dem bilder og bilder med skjermer.

 • Hvis din kjære er ikke klar over forbudet mot å rive vårblomster og ga deg en bukett, da, for det første, forsiktig fortelle ham om Snøklokkerogred Book , og for det andre, ta vare på blomstene: det er nødvendig å sette dem vekk fra direkte sollys og ikke glem noen ganger legge isbiter i vann: Snøklokker faktisk brukes til å eksistere sammen med snø!

Lisensen til å drive pedagogisk virksomhet №5251 fra 25.08.2017, den

Smør-buketter

Kalt Krim primroses våren er ikke helt riktig. Takket være klimaet på halvøya, vises de lenge før ankomsten av våren. Siden barndommen, husker jeg, i Yalta, i bakgården til sin bestemor, før nyttår blomstret Snøklokker. Selvfølgelig, lenger nord, jo mer de vises senere, og i fjellet - selv senere. Dermed kan vi si at i Crimea Snøklokker blomstre hele vinteren, og i fjellskogen kan bli funnet innen utgangen av mars.

Snowdrop distribuert nesten hele Krim. Det er steder hvor det er så mange at de vokser kontinuerlig teppe, som dekker et stort område. Men alle typer snøklokke oppført som truet og beskyttet ved lov.

blomst navn på latin - Galanthus - betyr "melk blomst". Utsikt over Krim kalt Snowdrop brettet. Vi er alle vant til det faktum at denne blomsten tre hvite avlange blad. Faktisk, gjemmer seg under dem tre mer - mye mindre enn den første. De har blek grønn ramme, og danner en slags glorie.

Ifølge gamle legenden, har snøklokke blitt et symbol på håp for Adam og Eva forlot Edens hage. Kom ned fra himmelen, engelen viste kalde snøflak faller i den vakre hvite blomster.

En av de vakreste primroses Krim - pasqueflower eller kammer, ligner fluffy lilla tulipan. Det begynner å blomstre i februar og i begynnelsen som en liten hårete klumper som stikker ut her og der i den tørre fjorårets gress. Veldig snart, disse klumper magisk forvandlet til en vakker delikat knopper.

Bladene av en blomst som ligner på den tynne gresstrå festet til stammen av søvn-gress. Legenden sier at i antikken, lumbago bladene var så stor og bred som var gjemt under en djevel, utvist fra Paradise. Etter å ha lært om det, erkeengelen Michael kastet en blomst til glidelåsen og på dens innvirkning bladene dissekert i mange biter og omgjort til en lang, smal visp. For meg ser de ut som tynne aristokratiske ladies' fingre, forsiktig klemmer bagasjerommet på en blomst.

I folkemedisinen anlegget blir brukt av mange plager, men hans andre navn - søvn-gress - sier, selvfølgelig, bruk av farger, for eksempel sovepiller og beroligende midler. Det ble også antatt at korset beskyttelse mot onde ånder og demoner.

Ikke spart for søvn-gress poeter og forfattere.

Her er linjene gitt henne Alexey Tolstoy:

Med hvilken glede nettet

Igjen, jeg møtte i skogen ost

Blå mugge og fluffy

Med sin raggete stilken ...

"Hva en elskling! ... Purple dream! Mellom hennes palmer blomstret på bakken dekket med tykke sølvbjeller lilla fuzz på søvn, "- skrev Paustovsky i "The Tale of skogen."

Ryggsmerter er også oppført i Red Book.

Krokus som heter "våren" kan bli suspendert. Noen av artene blomstrer om våren, andre - i høst. Men de som vises i slutten av februar, er fantastisk, og er ikke dårligere i skjønnhet til andre primrose.

I naturen, møter krokus en gul-orange farge og ulike nyanser av lilla. Sjeldne hvite krokus, minst, var jeg en gang så heldig å se ham i fjellene i Krim.

Veldig vakkert utseende som krokus mesh. Det med utsiden lys fiolett petals dekket med grasiøs figur, som om malt av en talentfull artist hender, bruke den tynneste pensel og maling magi. Snakker av farger: fargen eller fargene ville være, de alltid stigma gul.

Tidlig der og Primula eller Primrose. Noen gang møtt disse blomstene som vokser rett ut fra under snøen. De er stort sett gul, men noen ganger kommer over lilla, og en gang selv så hvit.

Primrose funnet på ulike steder i skogen av Krim. Dette anlegget har en masse gamle russiske navn: Guds Lam penn, ører, Golden Key, eller St. Peters blomster.

Blomsterstanden primula virkelig ligne liten haug med gylne nøkler. De sier at St. Peter, igjen, sovnet i himmelen og på jorden falt nøklene til paradis. Der de falt, og spiret kusymre.

I engelske historier står det at i Primrose skjulte gnomer, og de gamle grekerne kalte den blomsten av de tolv gudene og mente at kusymre botemidler alle onder. Dette anlegget er virkelig healing og er brukt i folke og vitenskapelig medisin. Primrose Bladene er spiselige og er veldig glad i villkaniner.

Adonis fjær, eller Adonis

Denne blomsten er fullt begrunner sitt navn - sine store lyse gule blomster som et brannsår i solen. Ikke rart Adonis elsker solen og vokser i åpne områder, spesielt han liker Krim foten.

Ifølge legenden, Adonis - sønn av Cypress og myrra, fanget utenomjordisk skjønnhet Afrodite. Gudinne bortført ham og tok hans elskerinne. En dag gutten var jakt villsvin og døde. Læring av dette, Aphrodite snudde kroppen sin til vakre blomster.

Adonis er giftige, som alle smørblomst, der det hører familien. Imidlertid er denne blomsten et medikament og brukes i en rekke sykdommer.

Veldig vakre blomsterstander Scilla Difolia. Hennes milde, mørk blå, noen ganger rosa eller hvite blomster glede øyet i slutten av februar - begynnelsen av mars. Derfor, noen ganger kalt blå blåklokke snøklokke.

Berømt for sin skjønnhet og delikat aroma av Krim skogen fiolett. Våren i skogen, er disse miniatyr blomster noen ganger dekke hele felt.

Tradisjonelle fargen fiolett - lilla, men jeg fanget og helt hvit blomst.

Spesielt vakre flerfargede fioler - "homse", som finnes på Krim fjelltopper.

Stor Krim dverg iris eller iris. De lyse lilla eller gule blomster vises i april og er alltid fornøyd med elegansen til skjemaer. Det forekommer i steppe og fjell deler av halvøya. Inkludert i Red Book of Russia.

Tidlig på våren er stanset ut av en tørr gress rødbrune skjell knopper, som snart vil slå inn i en fantastisk lys gul blomsterstander, ligner en liten sol med tynne bjelker. Denne moren Hestehov - alle kjente og populære anlegget, har lenge vært brukt som et rusmiddel. Undersiden av bladene mor og stemor, fluffy og føler mer behagelig og varm i motsetning til den kjølige toppen. Derfor saken og navnet på blomsten. Latinske navnet på planten høres bokstavelig som "utvise hoste."

I det russiske språket i mor-og-stemor mange navn: dvoelistnik, lapuha isete, mor-gress, king-potion kamchuzhnaya gress.

Ornithogalum lever også opp til navnet sitt. Dette lille, mer beskjeden, sammenlignet med den forrige, blomst, har ca 130 arter, og er utbredt i Europa, Asia og til og med Afrika.

Den blomstrer fra mars til mai. Han elsker steppe og foten. Ganske upretensiøs og kan vokse i dårlig jord.

Asphodeline - en flerårig plante med en høy, opptil 60 cm tynn nål stilk og blader. På den sørlige fjellsidene og solrike glenner begynner å blomstre i begynnelsen av april.

Blomsterstanden er en tykk børste belagt grasiøs gule blomster. Det er ansett som sjeldne og truede arter som er oppført i Red Book of Russia.

De kaller det som kupenoy legemiddel eller duftende. På avstand kan dette anlegget tas som en stor blomst liljekonvall, men nær å bli merkbar - Blomsterstanden henne en helt annen form, bladene er også forskjellig fra lilje blader. I Crimea, Salomos segl blomstrer i slutten av mars - begynnelsen av april. Liker skygge, så det foretrekker å vokse i lauvskog, i den sørlige fjellsidene.

Infusion og avkok av rhizom planter, så vel som hans gress juice er ofte brukt i en rekke plager. Samtidig må vi ikke glemme at planten er giftig.

Dette lav plante med lilla blomster, bær som avlange, også referert til som murine hyasint. Fullt innrømme at musen kommer til ham spesielt for å nyte den subtile delikat smak!

Muscari vokser nesten overalt - på bakken av fjellene, i ørkenen, og selv på urbane plener, blomstrende i slutten av mars.

Dette anlegget er glade for å bruke til å dekorere forhager og alpine hager. De sier om ham: "put and forget', så det er upretensiøs. Tvert imot, hvis du ønsker å bli kvitt Muscari, blir nødt til å prøve.

Få folk ta hensyn til periwinkle, noen ganger gjemmer seg under andre planter, og likevel denne upretensiøs blomsten vises også tidlig på våren. Når åpnet peoner, har det lenge blomstrer. Når peoner visne, var han fortsatt i blomst!

Lav periwinkle noen ganger blir borte i det grønne gresset, men hvis du ser nøye på det - det er umulig å ikke beundre sin perfekte symmetri og perfeksjon av form!

Takket være vitalitet av plantene, tilskrevet han den mirakuløse egenskaper: kranser av periwinkle brukes til spådom; hang over døren og vinduer for å avverge hekser og trekke glidelåsen.

Alle som besøkte Krim skogen om våren, selvfølgelig, så clearing, helt besatt med gule blomster. Denne smørblomst. Liten og diskret, tar han sine tall. I april i fjellet, denne blomsten noen ganger et teppe dekker hele rommet mellom trærne, forlater den gule pollen på klærne hvis vasse gjennom sine kratt.

Totalt på verdensbasis er ca 600 arter av smørblomst, 23 vokser på Krim. Men tre av dem er endemiske til halvøya og oppført i Red Book.

I april, peoner blomstrer - lyse og fet. På denne tiden, i enkelte steder av Krim-fjellene og høye platåer kan uendelige nyte store felt av peon angustifolia, eller som det kalles, fjellet, dekker bakken tett lyse røde løperen.

I ære av denne årlige fenomen i antikken var en av bjelkene på halvøya som heter - Rød.

Samtidig, eller litt senere i skogen blomstrer og kjekk eller Peony Krim Tauride. Også kalt skogen.

Det er mye større enn deres trang leaved bror, men vokser ikke så voldsomt som han. Forest peon, i motsetning til fjellet, og foretrakk den solfylte glade, liker skygge under trærne.

Krim blomster - skog, felt, terreng - dekorasjon og stolthet. Ikke rive dem, please! La oss bare nyte og være glad for at de har en slik tidlig og vakkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 1 = 2