Plastic hage kjeller

Plastic hage kjeller fra produsenten i Russland

Siden oldtiden til i dag plast kjellere er et praktisk sted å oppbevare arbeidsstykker og grønnsaker friske. Bekreftelse på dette tjener langsiktig, selv hundre år gamle praksisen, som du kan bruke. På salg i dag kan finnes en masse plast modeller fra ulike selskaper, tilbyr de seg oppmerksomheten til forbrukerne sømløse produkter. De er karakterisert ved integritet og styrke. Men hvis du ønsker å velge et virkelig kvalitetsprodukt, bør du ta hensyn til selskapet, som er kjent i markedet og deres produkter har etablert seg blant forbrukerne. Som et eksempel, kan du markere selskapet "Tingard9raquo, som tilbyr plast kjeller. Om dem og noen andre vil bli diskutert nedenfor.

Beskrivelse kjellere fra "Tingard9raquo;

Hvis du ønsker å kjøpe en plast hage kjeller fra produsenten i Russland, bør ta hensyn til produkter av merkevaren "Tingard9raquo;. Det er representert ved produkter som ikke har noen sømmer, hull og forskjellig tetthet, som under drift ikke kan bli skadet. Veggtykkelsen av slike kjellere er 15 millimeter, utformingen er forsynt med en metall stige og trehyller, og også tregulv. For enkel bruk, gir produsenten eksos stigen, og kjelleren er lukket med et deksel-luke. Inne er det en innebygget belysning og ventilasjon.

Når du velger en plast hage kjeller fra produsenten "Tingard9raquo, kan du være sikker på at han ikke vil" svette", mugg og rust. Blant de andre fordelene bør gjøres ett hundre prosent lekkasje, og trenger ikke forbedring av betong forskaling for installasjonen.

Slike konstruksjoner er laget av høy kvalitet holdbar plast som ikke slipper ut i miljøet utenfor lukt. Den kan brukes til oppbevaring av ulike matvarer. Artikler antyder tilstedeværelsen av ribbene i hvilken konstruksjon kan motstå normal hode av grunnvann og jordtrykk. Kjeller er sømløs, og dens levetid er 50 år, fordi plasten ikke er utsatt for korrosjon og mugg.

Hvorfor ellers skulle velge kjelleren "Tingard9raquo;

Plastic hage kjeller fra produsenten "Tingard9raquo; Det har mange fordeler, blant disse utskiller konstruere analoger. For eksempel blir alle de tre elementer er montert på innsiden, behandles i et anlegg antiseptisk, beskytter det mot sopp og insekter. Ved fremstilling av høykvalitets plast blir utelukkende brukt, er det ikke farlig for menneskers helse, samt mat. På installasjonsarbeidet produsenten gir en garanti for atten måneder. Alternativt kan du velge kjellere i ulike størrelser, bør følgende dimensjoner skal fordeles blant de vanligste: 2102h1500h1900 mm; 1900x2100x1900 mm, 1500x1900x1500 mm.

Funksjoner av installasjonsarbeidet

Plastic kjeller til avhør av produsenten må installeres i henhold til visse regler. For å designe varer lengre enn garantiperioden, må du oppfylle de tekniske krav og byggeregler. På nettstedet vil du utføre pre-utvikling av brønnen, bør størrelsen være litt større dimensjoner av boksen. I det neste trinn på basis av den ferske betongplaten, er det nødvendig å bruke manipulatoren. Noen ganger platen helles på bakken, men i dette tilfellet er det nødvendig å supplere dobbel forsterkning.

Man må huske på at plastkonstruksjon har en viss vekt, slik at det er nødt til å bli nedsenket ved hjelp av løftemekanismen. Til innenfor et oppbevaringssted opprettholdes gunstig mikroklima, må utformingen være varm. Det neste skritt vil være å etterfylle, men som den siste etappen av signering i favør av å sette handlinger. Kjellere i plast kan brukes etter den ovennevnte arbeid uten ytterligere tiltak. Utdype må være større enn den kjeller, med hver side som skal stå på 25 cm. Med hensyn til dybden av utgravningen, må den være lik 2,3 meter.

Alternativ løsning: kjelleren på Polex GROUP

Hvis du trenger en ferdig kjeller av plast, kan du velge å produsere en annen russisk selskap, som er kjent i markedet siden 2006. Vi snakker om produsenten Polex GROUP, som er uavhengig utviklet og lansert en multi-funksjonell kompositt og polymere fullstendig kjeller. De ble innført i masseproduksjon, og kan ha forskjellige former, inkludert runde og rektangulære. Modifikasjonen kan bli valgt av kunden.

Siden begynnelsen av driftsperioden, har selskapet gitt ut mer enn 1500 kjellere, som hver hadde sin størrelse og fullstendighet. En slik kjeller plast fra produsenten har høye styrkeegenskaper, kan de brukes selv under høyt grunnvann. Struktur laget av miljøvennlige råvarer, som ikke korroderer. Det er bemerkelsesverdig at strukturen kan komme i kontakt med mat. Monteringsarbeid er ikke nødvendig å gjennomføre ytterligere tetting. Artiklene kan ligge basert polypropylen, polyetylen, eller glassfiber.

Noen av ulempene med plast kjellere

Kjellere i plast for å gi fra produsenten har mange fordeler, men valget bør vurderes mer og minuser, som kan påvirke den endelige avgjørelsen. For eksempel, slike strukturer er dyre. Sammenlignet med konvensjonell lagring, vil plasten versjon koster 50 prosent mer kostbare, og prisen er bare ett legeme. Blant annet kreves for å montere og utstyre design. Kjeller-nøkkelen har standard størrelser, så hvis du har tid til å forberede alt for vegetabilsk lagring pit, kan dette alternativet virke upraktisk.

Klar plast kjeller for å gi en forholdsvis høy pris, men det er kompensert av de fordeler som er beskrevet ovenfor. Men hvis du ønsker å designe i full overensstemmelse med alle sine funksjoner, er det nødvendig å utføre ekstra isolasjon. Slikt arbeid krever enda glassfiber kjellere, til tross for at de er preget av høyere varmeisolering.

Plastic kjeller hage - kompleksiteten i valg, installasjon, kostnads

Det ville virke: i butikkene nå har alt! Det har lenge blitt bevist at dyrke poteter for vinteren i sitt eget land, i hvert fall, marginal. Men, om den eldgamle vane i saken er at, om ønsket om å formidle etterkommerne gamle bestemors oppskrifter for pickles, men ingen forberedelser for fremtiden - vi ikke er vant til å gjøre. Og til dem trenger minst en kjeller, og det er ønskelig - Good.

Få en god kjeller - ikke en lett oppgave, fordi det er ganske vanskelig når det gjelder konstruksjon, fordi:

 • Det krever svært god impregnering, hovedsakelig på grunn av underjordisk sted;
 • Det er behov for en varmeisolasjon for å opprettholde en stabil temperatur gjennom hele året;
 • ofte tvunget til å konfrontere den sesongmessige økningen i grunnvannet,
 • Det krever god ventilasjon;
 • Det må jevnlig renses;
 • Den har en kortere behandlingstid enn de fleste andre planter.

Er det et alternativ til alt dette?

Der - klar plast kjeller senkekasse.

Design ferdige kjellere laget av plast og kostnadene

Det er mange design av plast kjellere, men de har alle noen felles elementer og oppfyller kravene for å kunne motstå virkningene av eksterne faktorer. De er:

 • tykke vegger - 13 - 15 (noen ganger opp til 20) mm;
 • tilstedeværelsen av ribbene;
 • Ventilasjon og luft ekstraksjon;
 • stiv indre ramme for rektangulær i plan utførelser.

Romkonsept vesentlig mer rasjonell rektangulære plast kjellere, og elementene i den interne metallramme samtidig kan tjene som elementer for lagring av stativer.

I et slikt rammeverk krever ikke senkkassene har en sirkulær form i tverrsnitt. Hyller for konservering, er anordnet ved forskjellige høyder på en rundt omkretsen av kjellere seg selv er forholdsvis stive rammen.

Videre er det på denne avrundede utforming godt motstår jordtrykk på veggene, men ikke helt interessant for praktiske plasserings preforms i esker og kasser, som er kjent for å ha en rektangulær form i basen.

I tillegg til disse elementer, vanligvis laget av plast kjeller forsynt med indre belysning, som må gjøre foringen under installasjon. Likeledes, hvis adgang til det er gjennom det øverste hullet inneholder settet trapper. Gulv og hyller er ofte laget av tre.

Det er plast kjeller med sideinngang og en annen enn de som er nevnt ovenfor form.

Og her er kjelleren.

Men de aller fleste kommersielt produsert plast kjellere er i form av rektangulær form med dimensjoner på 1200 x 1200 x 1750 og en designverdi på 79000 rubler til 6000 x 2000 x 2000 per 399.000 rubler.

Selvfølgelig, disse tallene er knyttet til den såkalte Kostnaden plast kjellere. Men hva i hovedsak setter på hans dacha gjennomsnittlig russisk?

Vi kan heller ikke unnlate å nevne en rekke plast kjellere, som glassfiber.

Forresten, dette er akkurat den type polymer kjeller som du nøyaktig kan gjøre selv, og direkte i en forberedt, som beskrevet nedenfor, gropen. Teknologien er ikke veldig komplisert, den samme som brukes i produksjon av hjemmelagde båter bygninger eller kjøretøy.

Man må foreta en enkel utforming og tverrsnitts okleit det enkelte antall lag av fiberglass, er nødvendig for å produsere og montere ribbe inne i rammen av et stålrør eller profiltreklosser av tilstrekkelig størrelse, varierende avhengig av dimensjonene av kjeller.

Fordeler og ulemper med plast kjeller

Selv om det ikke er helt rimelige priser på disse produktene, har det en rekke udiskutabel fordeler fremfor tradisjonelle betong, blokk eller murstein kjeller. Nemlig plast senkekasser for kjellere:

 • absolutt hydrofob og ikke krever noen forsegling;
 • holdbare, de fleste produsenter garanti for bruk av plast kjellere uten å reparere den i 50 år, men vi antar at begrepet kan trygt multipliseres med minst to, vel vitende periode der plasten starter omstrukturere i bakken;
 • hygienisk, da mat fremstilt av plast og er fullstendig ikke-absorberende overflate, ikke egnet for livet av forskjellige sopper, bakterier og andre skadedyr;
 • lett desinfiseres, vasket;
 • utilgjengelige for gnagere og andre dyr, legger seg aktivt kjeller andre strukturer;
 • Det kan settes hvor som helst del, inkludert steder av bygninger.

Hovedulempene med plast av boksen for en kjeller:

 • den relativt høye pris;
 • manglende evne til selv utføre de fleste typer arbeid;
 • nødvendigheten av å involvere løfte- og transportmekanismer.

Hvorfor så vil du lære i kapittelet om installasjon av plast kjeller.

Installere plast senkekasse for kjelleren, frakt og installasjon

Løsningen av disse problemer er de viktigste ulempene med ferdige kjellere av plast. For riktigheten av beregninger gjort senkekasse tar vi de mest populære størrelsene og telle opp, hva vil koste oss installere det på sitt sommerhus, med maksimalt kostnadsbesparelser.

Ta det ferdige plast Cellar 3000 x 2000 x 2000 Bare si at den rimeligste senkekasse av denne størrelsen vil koste deg 208 - 215 000 rubler .. Vekten er ca 800 kg, slik at man kunne bruke bilen Gazelle type, men ytterligere manipulering med håndvekter, selv med hjelp av venner og naboer, nesten uvirkelig. Derfor er behovet for å også bank på området som umiddelbart fører til en anstendig mye penger, og derfor vil være mer rasjonelt å bruke manipulator, som vil kjøre og senkes ned i gropen av kjelleren din.

Begynnelsen at hvis du ikke ønsker å skjenke deg et betongfundament for plast kjellere, samme arm og ta w / w plate, som det vil erstatte. Hans tjeneste i Moskva forsteder vil koste ca 7-8000 rubler, pluss ca 35 rubler per kilometer bevegelse fra Moskva i alle retninger ...

Montering kjelleren eksperter vil resultere i totalt 60-70000, men hvis du er enig med lastebilsjåfør, så han gjorde uten hjelpere ved senking av plast av boksen i hullet, da disse enkle operasjonen betydelig billigere.

Og det, faktisk, er det nødvendig?

 1. Det er nødvendig å grave en grop på størrelse på 4000 x 3000 x 3000, eller selv, eller for å gi for alle de 36 kubikkmeter ca. 18 tusen rubler., Ved en hastighet på 500 rubler. / Kubikkmeter.
 2. Juster bunnen av gropen nivå og våkner 10 cm lag av knust stein og sand.
 3. Rute 2 bånd av syntetisk tau diameter 14 - 16 mm på 10 meter fra utgravning i bunnen for å feste boksen til grunnplaten.
 4. Med betong grop bunnplate tykkelse på omtrent 200 mm, armert med sine to soner av armering diameter 12 - 14 mm, med celle ca. 150 x 150.

Sistnevnte kan ikke gjøre, hvis mulighet for tilsvarende ferdige plate vil virke mer akseptabelt. Men å bruke en slik base er nødvendig. Tross alt, blant annet, det gir ikke et høyt grunnvann presse plast kjeller av landet. Og krefter telehiv vil forsøke å gjøre det samme.

Du kan sikkert spare på dimensjonene av pit og ikke holde sidene av sand fylling (med tillegg av pukk) for drenering, men det er bedre å ikke gjøre det. Den totale massen - er ikke så mye avfall.

Montert festet til bunnen av senkekassen. Feste tau bedre å gjøre med en spesiell rustfritt stål festene. Selvsagt, i stedet for syntetisk tau og stål kan benyttes, men alltid i plasthuset. Dessuten kan du godt komme og syntetiske stropper med standard skralle puffs. Først etter installasjon må du ta vare på deres individuelle langvarig vanntetting.

Så, hvis du tillater installasjon av en profil organisasjon, deretter til kostnaden av skrinet trygt legge 80 - 90 000 rubler, og hvis en del av arbeidet vil ta på deg selv, vil spare 25 - .. 30 000.

Trenger jeg å isolere det ferdige plast kjelleren?

Mange hevder at dette ikke trenger, fordi plasten i seg selv er en utmerket termisk isolator. Men dette er ikke sant. Heller ikke all plast er nødvendig å isolere kjelleren.

De kalde sprer seg fra overflaten dypt inn i (varme - også). Derfor, hvis kjelleren er installert under fryse dybde, er det nødvendig å isolere ikke.

Disse kjellere har en høy hals kum - en og en halv meter, noe som er tilstrekkelig for våre midten bandet.

Hvis du er over toppen av plast av boksen er det ikke nok grunn, så har du 2 alternativer for å løse dette problemet:

 • øke kum anordne ytterligere hals rundt ■ nominelle (ikke for å redusere oppløsningen);
 • isolere de øverste kjellere, og fortrinnsvis begge sidevegger til en dybde på 1300 - 1500 mm over bakken.

Gjøre bedre polystyren PSB-S-25, er innbyrdes forbundet ved hjelp av en monterings polyuretanskum. Det er bedre å feste ark til kroppen av kjelleren. God forbindelse med plast kjelleren ikke skje, men det vil være tilstrekkelig for deg å sovne intervaller rundt og over n'te av sand eller jord.

Ekspandert polystyren er praktisk talt ikke absorberer fuktighet. Og ikke tenke på mus. Han er ikke interessert i dem, men den termiske regime av plasten i kjelleren din med denne oppvarmingen vil radikalt bedre til å lagre alle de tingene som du har det installert og konstruksjon.

Kjære lesere, hvis du har noen spørsmål, spør dem ved hjelp av skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne kommunisere med deg;)

Vi anbefaler andre artikler

Byggingen av kjelleren med hendene - de byggetrinn, typer design

Winter huskatt på gata, designelementer

Toalett for å gi et luktfritt og pumping, sortere ut detaljene av konstruksjonen

Hvordan og hva du skal gjøre enkle grubler for kyllingene med hendene | utstyr grubler

For en måned siden kjøpte en plast-lignende kjelleren selv, RUS kalt. Jeg anbefaler.

Kommentarer og spørsmål fra leserne

Story - Kalkulatorer

Abonner på nye artikler

Copyright © 2015 stroi-specialist.ru

Materialer av nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Kopiering er forbudt!

Kjeller av plast: en god løsning for kompakt lagring av produkter

Tradisjonelt brukes som en kjeller for lagring av grønnsaker, frukt og forskjellige bevaring. Kjeller laget av plast, som også kalles en senkekasse, er et interessant alternativ til den tradisjonelle gravd i bakken lagring og har en rekke egenskaper. I tillegg har plast de egenskaper kjeller installasjonen, noe som også bør tas i betraktning. Ferdige modellen repositories kan variere i størrelse og pris.

Kjeller av plast - en moderne, pålitelig og holdbar løsning for hjem og hage

Fordeler og ulemper med plast kjeller

Hvis du ikke har tid eller mulighet til å utstyre deg selv for lagring i forstadsområde av produkter, ville en god løsning være kjøp av ferdig plast kjeller. Du kan kjøpe det direkte fra produsenten eller gjennom mellommenn, og selve produktet kan skryte av følgende fordeler:

 • å plassere et plast kjeller for å stille spørsmål ved produsenten blir ikke påvirket av slike faktorer som typen av jord, grunnvann-nivå, graden av frysing av jord og andre parametere, som kan i betydelig grad hindre bygging av en tradisjonell kjeller med sine hender;

Kjeller av plast - en totalløsning for å gi

 • like enkel å installere design, både i den åpne plassen og en bolig eller virksomhet bygning;
 • plast caisson kjeller for å tåle negative miljøeffekter, slik som endringer i temperatur, fuktighet, etc. I tillegg er nærvær av den utstyrte riktig ventilasjon kvalitet oppbevaring av mat i en kjeller vil være mye høyere enn den konvensjonelle .;
 • når du kjøper plast kjeller Tingard eller modell du eliminere behovet for en stor mengde arbeid. For eksempel, den ikke krever ekstra etterbehandling vegger og gulv, isolasjonselementer, osv.;
 • klar kjeller av plast ikke absorberer lukt, beskytter mat fra insekter, gnagere og mugg. Således er det svært enkelt å rengjøre plastvegg av konstruksjonen, i motsetning til den mur eller betong;
 • med riktig stell og riktig bruk, vil plast konstruksjon vare i ca 50 år, og dette er en meget respektabel tid for kjelleren.

Fordeler med plast kjeller Tingard

Men dømme av vurderinger, nye kjellere er ikke uten ulemper. Det viktigste man - de høye kostnadene. Byggingen av sine egne hender fra enklere materialer vil koste 50% billigere, men det vil ta mye mer tid, så i dette tilfellet må vi velge, hva er mer viktig - tid eller økonomi.

Den annen betydelig ulempe plastboks - er de typiske dimensjoner. Velge klar kjeller, vil du være i stand til å kjøpe en av noen få standard alternativer, og muligheten for å øke volumet av konstruksjonen ikke gir lagringsplass. Selvfølgelig er det alltid mulig å kjøpe og installere flere tilstøtende strukturer, men det er mye dyrere enn bygging av et stort lager.

Til tross for den relativt høye prisen på kjellere i plast, de er veldig populære og er montert i områder av ulike typer.

Vær oppmerksom! Det er en mening som kan brukes uten problemer klar kjeller for høyt grunnvann. Faktisk, når vannstanden i jord, plast kjeller kan presse ut av bakken. Derfor, i dette tilfellet, bedre å gi preferanse til den tradisjonelle butikken eller sikre plasten på en spesiell måte.

Kjellere i plast er stadig i popularitet og spredning

Kjeller i landet under nøkkelen: prismodeller og utvalgsparametere

Prisen plast kjeller for å gi avhenger av parametere som dets størrelse og volum. For eksempel vil den sylindriske utformingen kapasitet på 3,5 kubikkmeter koste 60-80 tusen rubler, men kjeller med en kapasitet på 9 kubikkmeter -. 150.000. En stor rektangulær kjeller med et volum på 16 kubikkmeter. Det vil koste ca 200-250000. Rubler. Her er det nødvendig å forstå at prisen avhenger av produsenten, og prisen kan også inkludere installasjonsarbeidet. Bestiller en ferdig versjon snart med installasjonen, vil du betydelig spare tid og krefter.

Dessuten er prisen på plastmaterialet i boksens til kjelleren og beholderen avhenger av kvaliteten av det materiale som den er laget. Det er i denne innstillingen bør først ta hensyn til når du kjøper. Hvis du kjøper en butikk direkte fra produsenten, så ham må ledsages av kvalitet sertifikater og dokumenter som viser at bruken er trygt kjeller. De samme dokumentene bør gi en mellommann i salget av plast kjeller. Kjøpe en slik struktur ville ha en høy pris, så det bør ikke bli neglisjert gitt øyeblikk.

Den andre viktige ting som du ønsker å se etter når du kjøper en design, er det ventilasjonssystemet. Det bør være en serie av rør eller åpninger, som kan modifiseres i henhold til drifts nyanser. De fleste ferdige plast kjellere, som er ment å oppbevare fersk mat, blir nødt til å gjøre et ventilasjonsanlegg, som bygget kan ikke takle fuktighet slippes.

Lufttett plast kjeller - et utmerket valg for installasjon på tomten

Når du kjøper en ferdig kjeller til avhør nødvendigvis trenger å avklare hvorvidt selskapet er engasjert i å installere produktet leverandøren. Dette er svært viktig, ettersom prisen på det ferdige kjelleren laget av plast kan være mye høyere hvis den inneholder og installasjon. Set design med sine egne hender er ikke så vanskelig, men det tar deg lenger enn i tilfellet hvor dette vil bli håndtert av eksperter.

Installasjon av plast kjeller: prisen på arbeid og selv installasjon

Hvis du bestiller bygging av nøkkelferdige kjellere, kan prisene variere innenfor et bredt spekter. Alt avhenger av kompleksiteten av installasjonen, lagringsstørrelse og behov for ekstra arbeid. Vanligvis prisen av plastfeste kjelleren for å stille spørsmål av produsenten starter fra 30 tusen. Rubles, og installasjon av et stort kjeller volum på 16 kubikkmeter vil koste omtrent 150 tusen. Rubler.

Ytterligere arbeid er nevnt stige enhet i kjellerveggen isolasjon eller organisasjon tilbaketrekkings grunnvann system. Ikke for å bestille vegg isolasjon etter installasjonen, kan du kjøpe en kjeller av plast med isolasjon, vil det koste litt billigere.

Prinsippskisse av plast kjeller i bakken utendørs

Hvis du bestemmer deg for å spare penger og bli selvstendig installere, og dette vil du trenger for å utføre arbeidet beskrevet nedenfor.

Graving. Dette kan gjøres manuelt eller ved hjelp av spesialisert utstyr, for eksempel en gravemaskin. Grøft bør være litt mer enn det ferdige produktet. Dersom det som et resultat av det høye vann bordet ved bunnen av gropen begynner å akkumulere vann, så dette problemet kan løses ved å grave et hull i sitt sentrum til en dybde på 0,5 m. Vannet vil renne ned i brønnen, og man trygt kan fortsette.

Støping av basen. Installasjon kjeller sømløs plastbunn kan være fylt med betong, og det er mulig å etablere en armert plate. Dette er for å trimme basis og også for å beskytte den mot fuktighet. Set skive har også å anvende spesialisert utstyr, så som en vinsj eller kran.

For ytterligere pålitelighet betongfundament er innstilt på en sandseng 8-10 cm tykk, over hvilken takbelegg kan dekkes eller helle et lag av bitumen. Dette er gjort med sikte på ytterligere impregnering og gir god beskyttelse for kjellergulvet på grunnvann.

På grunn av den forseglede-stykke-element, kan plasten kjelleren installeres og monteres i den mest hensiktsmessige og praktiske

Installasjon design og feste. Fortsetter installasjonen, må plast kjeller festes på grunnlag av ved hjelp av en spesiell slynge. Under bunnen av senkekassen kjellerlokalet, som kan være av plast eller metall. Senkekassen kjeller legemet er også festet på en måte som er gitt av produsenten.

Fylling av kjelleren. Konstruksjonen er fylt med jord, og en blanding av sand og sement. Laget av jord rundt kjelleren skal være grundig komprimeres.

Hvis du er i ditt område grunnvannet for nær overflaten, er det anbefalt å gjøre et betonggulv inne i kjelleren, og når den er installert under bygging bolig hus trenger betongvegg fra brønnen. Dette gjøres for å minske bakketrykket på lageret veggen, noe som kan føre til for tidlig deformasjon.

Nyanser av installasjonen av plast kjeller

Nyttig tips! Hvis du planlegger å installere nøkkelferdige kjellere, under huset eller annen bygning, så bør dette gjøres i byggefasen, når tilstanden i strukturen gjør det mulig å bære en plastbeholder inne.

Installasjon av plast kjeller med hendene Fordelen er at du egentlig spare penger, samt en mulighet til å etablere design når som helst og hvor som helst. Men her er det nødvendig å forstå at feil montering kan føre til katastrofale konsekvenser. For eksempel, ved et høyt grunnvannsnivået trenger å utforme bunnen ytterligere forsterke og styrke i betongen, slik at det blir mulig tung. Ellers er det en risiko for at beholderen er rett og slett presset ut.

I tillegg, hvis ønskelig, kan øke de isolerende egenskapene til kjeller for lagring av grønnsaker. Kjøp isolasjonsmaterialer er tilgjengelige i noen spesialitet butikken, og deres installasjon er den samme som i alle andre isolasjons konstruksjoner. Selv om du kjøper en kjeller av glassfiber, som er preget av høy termisk isolasjon ytelse, kan varmeisolasjon fortsatt være nødvendig.

Installering av plast kjeller ved deres sommerhus, bør man ta i betraktning den totale areal, samt spesifikk av topografi og jordtype

Tingard kjeller, Triton og andre populære merker

Det finnes flere populære produsenter av plast design som er svært etterspurt i det innenlandske markedet. For eksempel kjellere av polypropylen fra selskapet Triton. De er produsert ved ekstrudering sveiseteknologi, er av høy kvalitet, men høy nok pris. Sømløse plast kjellere fra selskapet kan være av følgende typer:

 • semi-jordiske - med den utstikkende delen av bakken;
 • fullstendig under overflaten;
 • boring;
 • på bakken;
 • glacial.

Plast Triton kjeller også karakterisert ved det faktum at de lett kan bære med høy fuktighet, eksponering for lave temperaturer og andre uheldige miljøpåvirkninger. På markedet finnes det mange modeller som varierer i størrelse, form og antall andre egenskaper. Settet kan omfatte elektriske ledninger, og diverse ekstrautstyr.

Plastic kjeller Triton

Den andre populære produsenten av containere og senkekasser for kjellere, kjøper du kan gjennom Internett eller direkte fra produsenten - er et varemerke Tingard. Konstruksjoner i dette selskapet er laget av rotasjonsstøping teknologi og er dyrere enn den forrige selskapet. Når du kjøper en sømløs plast kjeller Tingard du få et bredt spekter av design dimensjoner, samt et høyt nivå av kvalitet og pålitelighet.

Ifølge anmeldelser, er Tingard kjeller en av de mest populære blant boligkjøpere, og komplett med beholderen i seg selv er vanligvis en sammenleggbar metall stige, trehyller, vanlig eller isolert luke og lampe belysning.

Prisen Tingard kjeller plasten kan variere fra 100 til 250.000. Rubles, avhengig av volumet av lagrings. Hvis du bestiller ekstra arbeid, for eksempel installering av kjelleren, vil prisen være mye høyere.

Dimensjonsområde sømløs plastboks Tingard

Blant alle merker av plast lagring produkter skiller seg for Titan lagring. For det første er det plastisk kjeller med en sideinngang. Dette er svært nyttig hvis du trenger ikke underjordiske og over bakken eller semi-underground kjelleren. For det andre har selskapet produserer ulike former for lagring og volum, er godt egnet for alle behov. Dette kjeller kan forstørres eller isolert luke, temperatur og fuktighetssensorer. Det sistnevnte er spesielt viktig for vin kjellere eller lagring, produkter som krever en spesiell temperaturforhold.

Nyttig tips! Når du velger en plastboks merkevare for forstadsområde, ta hensyn til vurderinger av eierne av plast kjellere fra det av selskapet, til produkter som du har tenkt å kjøpe.

I tillegg til disse merkene, er det også plast kjeller Knight innenlandsk produksjon. De er kjennetegnet ved en forholdsvis lav pris sammen med god ytelse. Våre enheter har funnet de beste luke hyllene inne laget av plast.

Plastic kjeller inne Knight

Kjeller av plast: Fordeler og ulemper

Hvis vi ser på funksjonene i design i forhold til den konvensjonelle kjelleren, blir det klart at den viktigste parameteren der plast kjellere er veldig populært, det sparer tid å bygge. I tillegg er denne kjelleren vanligvis tett, sammen med det har trapper og hyller, slik at antall nødvendige deg å arbeide er redusert til et minimum. Hvis vi ser på et bilde av en plast eller semi-underground kjeller, første typen, blir det klart at den eksterne arbeid det er heller ikke nødvendig.

På den annen side er plast konstruksjon mye høyere enn selv de dyreste alternativet av kjelleren, laget med sine egne hender. I tillegg kan du ikke ønsker å øke lagringskapasiteten, gjør det dypere eller bredere. Installasjon av plast senkekasse er også forbundet med visse nyanser. Selv om antallet og kompleksiteten av utgravingen i dette tilfellet mindre enn for selv regenerering av kjellere: installasjon av strukturen vil bruke spesialiserte anlegg, ettersom det er plassert i graven umiddelbart montert.

Hvis du planlegger å gjøre en kjeller under huset med den allerede ferdig konstruksjon, vil den versjonen med plast kjeller være vanskelig å realisere. For å kunne sette den bulkcontainer under gulvet i den ferdige struktur, må man for å demontere en del av veggene eller i taket, og dette er på grunn av den ytterligere kompleksitet og kostnader.

Klar kjeller av plast sikrer en lang og tett oppbevaring av mat

Mange kjøpere si disse faktorene "på" hvor enkelt å bruke og ingen behov for vedlikehold. Faktisk, oppkjøp av plast kjelleren fra en anerkjent produsent trenger du ikke å gjøre ekstra hylle, bruke tid på forbedring av ventilasjon og gjennomføring elektrisk belysning. Design kan begynne å bruke umiddelbart etter installasjon. En plast vegger trenger ikke å regelmessig zalatyvat, renset for mugg og reparasjon - selv uten den omsorg de vil vare i flere tiår.

Fra alt dette kan det konkluderes med at den viktigste ulempen av plast kjelleren - er prisen. Alle andre funksjoner er på et høyt nivå, og gjør at du kan bruke et depot med større komfort.

Kjeller i landet med sine egne hender: en trinnvis veiledning ordning

Prosjekter av single-etasjes hus opp til 100 kvm: et spesielt kompakt konstruksjon

ting for lagring garderobe: en rekke merkevarer Ikea, Elfa, Aristo

Innebygd hette for kjøkkenet: den beste løsningen for luftrensing

Stige dusj i gulvet under flis: en moderne løsning for badet

Veggmaleri i interiøret: en uvanlig løsning i en moderne leilighet

Interessant artikkel! Men du har ikke fortalt noe om kjelleren RUS. Jeg tenker over å ta hans navn. Selv Tingard også, jeg liker det. I meditasjoner ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 3 = 7